🔴 گروه مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که در حمایت از مردم غزه، یک هدف نظامی رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی را با استفاده از پهپاد هدف قرار داده است.
@kayhan_online
🔴 برخی منابع محلی بامداد سهشنبه از اصابت دو فروند هواپیمای بدون سرنشین به پایگاه اشغالگران آمریکایی در «التنف» واقع در مرز سوریه-عراق-اردن خبر میدهند.
@kayhan_online
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 خضریان، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: پروندۀ فساد در فوتبال ابعاد امنیتی سیاسی پیدا کرده و با عناصر ورزشی معاند خارج از کشور مرتبط شده است
🔸 پروندۀ فساد در فوتبال از مس رفسنجان آغاز شده به باشگاههای اصلی و مهم لیگبرتر رسیده.
🔸پروندۀ پولهای کثیف در فوتبال ابعاد امنیتی سیاسی پیدا کرده که ارتباط آن با عناصر ورزشی معاند خارج از کشور کشف شده است.
🔸انتظارمان از فدراسیون فوتبال و آقای تاج این است که در این پرونده مسئولیتپذیر باشند و شانه خالی نکنند.
🔸قرارداد ویلموتس یکی از پروندههای «فساد در فوتبال» است که همچنان باز و دارای ابهام است.
@Kayhan_online
کیهان بررسی میکند: این قسمت؛ صنعت نفت
🔰 موفقیتها و دستاوردهای شهید رئیسی که باید ادامه پیدا کند
🔸در عمر ۳۳ ماهه دولت سیزدهم، در حوزه نفت موفقیتهای زیادی به دست آمد که در این نوشتار با نگاهی گذرا به ۱۰ نمونه از آنها اشاره شده است. در صورت ادامه این مسیر توسط دولت چهاردهم، دیگر شاخصهای اقتصادی کشور هم با جهش مواجه خواهند شد.
🔸دولت سیزدهم از همان ابتدای فعالیت به اهمیت توسعه زنجیره ارزش نفت و گاز کشور در کاهش خامفروشی، مقاومسازی اقتصاد و بیاثرسازی تحریمها پی برد و توجه ویژهای به این حوزه داشت.
🔸این دولت از همان سال ۱۴۰۰ اولویت اصلیاش در بخشهای مختلف اقتصادی را تکمیل پروژههای نیمهتمامی دانست که بعضی از این پروژهها حتی بیش از چند دهه بلاتکلیف مانده بودند.
🔸بهگفته جواد اوجی، وزیر نفت، در عمر ۳۳ ماهه این دولت، ۱۳۲ طرح نیمهتمام نفتی با سرمایهگذاری ۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار به بهرهبرداری رسید و در ادامه نیز برای استمرار زنجیره ارزش در صنعت نفت بهعنوان پیشران اقتصادی کشور، ۵۰ طرح جدید به ارزش ۴۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار آغاز شد.
🔸بر اساس آمارهای برخی معتبر بینالمللی، صادرات نفت و میعانات ایران تا دو میلیون بشکه در روز هم ذکر شده که نشان میدهد عملا تحریمهای غرب خنثی و صادرات ایران به قبل از برجام بازگشته است.
#تیتر_یک
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001DO1
@kayhan_online
🔰 تحلیلهای نارسا و متناقض اصلاحطلبان درباره انتخابات رقابتی
🔸در حالی که برخی طیفهای اصلاحطلبان مدعیاند انتخابات رقابتی نیست، برخی دیگر بر رقابتی بودن انتخابات تاکید میکنند.
🔸در این زمینه روزنامه آرمان با ادعای این که انتخابات، «نه چندقطبی است و نه رقابتی»، نوشت: «انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری فضائی فراهم ساخت تا بسیاری از چهرههای سیاسی که اکنون مشغول فعالیت هستند یا چهرههایی که بیرون از گود سیاست عملی هستند همگی شانس خود را برای حضور در انتخابات امتحان کنند. از همین رو نیز طی ۵ روز ثبتنام در انتخابات شاهد حضور گسترده ۸۰ نفر برای کاندیداتوری در انتخابات بودیم.
🔸بر خلاف روزنامه آرمان، روزنامه سازندگی ضمن حمایت از مسعود پزشکیان نوشت: «شورای نگهبان همه را غافلگیر کرد: اول: دولتمردانی که پنج تن از آنان آسیمهسر برای ادامه راه رئیسجمهور سابق روانه ستاد انتخابات کشور شدند... دوم: اعتدالگرایانی که علی لاریجانی نماد آنان بود و با امید بسیار به جبران شورای نگهبان براساس دیدگاههای رهبری به تایید صلاحیت امید داشت.
🔸از سوی دیگر روزنامه هممیهن وابسته به کرباسچی در تحلیلی نوشت: «پرسش مهمی که از ابتدای این انتخابات مطرح شد، این بود که آیا مشارکت انتخاباتی مثل انتخابات اسفند۱۴۰۲ یعنی سه ماه پیش یا انتخابات۱۴۰۰ خواهد بود؟ بدون تردید انتخابات پیشرو با یک انتخابات مطلوب و کامل فاصله دارد؛ بهویژه از نظر بازتاب دادن وزن اجتماعی گرایشهای گوناگون نقص جدی دارد، ولی فرق آن با انتخابات ۱۴۰۰ در این است که از سطح حداقلی بالاتر است و امکان و شرایط انتخاب کردن گزینه مؤثر وجود دارد.
🔻درباره مجموع تحلیلهای آشفته و متناقض اصلاحطلبان باید گفت که شورای نگهبان و ساز و کارهای انتخاباتی، همان شورا و ساز و کارهای همیشگی است بنابراین این مدعیان اصلاحطلبی هستند که رفتاری متناقض و بعضا کور و عقیم داشتهاند.
🔻مانند همین انتخابات مجلس در اسفند ماه گذشته، که در اثر کج فهمی با تحریم از سوی برخی از افراطیون و پدر خواندهها در جبهه اصلاحات مواجه شد و آنها را بازیچه گروهکهای ورشکسته قرار داد.
🔻بر این مبنا برخی اصلاحطلبان عاقل نوشتند که چنان رفتاری تقلید از گروههایی مثل سازمان منافقین و نهضت آزادی بود که خود را حذف کرده و در تاریخ گم شدند. بدین ترتیب بازگشت به انتخابات، یک موفقیت برای خود اصلاحطلبان محسوب میشود.
🔻اما از زاویه دیگر، القای مهندسی شده بودن انتخابات ۱۴۰۰ و رقابتی تلقی کردن انتخابات پیش رو هم تناقضگویی و توهین به نامزدهای دیگر این طیف است.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DOv
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار نارنجی هواشناسی تا پایان امروز برای مناطقی از کشور
کارشناس هواشناسی:
🔸هشدار نارنجی هواشناسی تا پایان امروز در مناطقی از آذربایجان غربی و شرقی، ارتفاعات البرز، زنجان، گیلان و مازندران صادر و رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید پیشبینی شدهاست.
@Kayhan_online
🔰 ریشهها و دلایل فاجعه اردوگاه النصیرات
👤 #سعدالله_زارعی
🔸فاجعه کشتار دستهجمعی ساکنان اردوگاه «النصیرات» واقع در بخش شمالی رفح بار دیگر وجدان بشریت را بهشدت تحت تأثیر قرار داد و بر این نکته تأکید داشت که وجود رژیم غاصب اسرائیل برهمزننده آرامش و حیات انسانهاست.
🔻در اینجا مخاطب جنایات او مردم مظلوم باریکه غزه بودند اما این اختصاص به ساکنان غزه ندارد کمااینکه این رژیم در حمله هفته پیش به شهر حلب سوریه حدود ۱۸ نفر با ملیتهای مختلف از جمله شهید ایرانی «سعید آبیار» را به خاک و خون کشید.
🔸فاجعه النصیرات به همگان یادآور شد که دستها باید برای ریشهکن کردن این رژیم جنایتکار به حرکت درآیند. البته در این صحنه دو نکته بسیار مهم دیگر هم قابل تأمل است؛
🔻اولا،ً ردپایی از عقدهگشایی هم میبینیم و ثانیاً، حضور فیزیکی کماندوهای آمریکایی هم در این جنایت مطرح میباشد که خود سند جدیدی است از حضور جدی و عملیاتی آمریکا در جنگ غزه.
🔸در جریان حمله روز شنبه رژیم غاصب به اردوگاه آوارگان النصیرات که جمع کثیری از آوارگان باریکه غزه را در خود جای داده است، نزدیک به ۷۰۰ نفر شهید و مجروح شدهاند و این حجم از تلفات یک رکورد در جنگ غزه محسوب میگردد.
🔸بعضی از رسانههای اسرائیلی که به مخالفان نتانیاهو تعلق دارند، ساعاتی پس از وقوع فاجعه در این اردوگاه اسنادی منتشر کردند که نقش قطعی پنتاگون را به تصویر کشیده است.
🔸این روزها همزمان با تشدید اقدامات علیه رفح، رژیم غاصب از حمله به لبنان هم حرف زده است. به این اظهارات بیشتر از سوی «بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «اسموتریچ» وزیر مالی دولت نتانیاهو دامن زده شده است.
🔸از سوی دیگر قاعدتاً اسرائیلیها میدانند به دلیل تغییر شرایط منطقه در حد فاصل ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۴، وضع حزبالله در جنگ احتمالی حتی شباهتی به وضع حزبالله پیروز در جنگ ۳۳ روزه ۱۳۸۵ ندارد. امروز به برکت مقاومت فلسطین، «وحدت میادین» اتفاق افتاده است، همان نیروهایی که در بحران غزه کنار فلسطینیها و علیه جبهه غربی - صهیونیستی قرار گرفتهاند، به کمک حزبالله گسیل میشوند. همان انصارالله و کتائب عراقی که به غزه راه نداشتند راهی جنوب لبنان گردیده و از این طریق وارد فلسطین خواهند شد. بنابراین بهطور طبیعی نباید جنگی علیه لبنان در کار باشد.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001DOu
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزیر جهاد کشاورزی:
🎥 تا امروز خرید گندم از کشاورزان از مرز ۴ میلیون تن گذشت و نسبت به پارسال روند افزایشی داشتهاست
@Kayhan_online
معاون جوانان وزیر ورزش و جوانان در گفتوگو با کیهان تشریح کرد
🔰 میراثهای رئیسجمهور شهید در رسیدگی به دغدغههای جوانان
🔸معاون جوانان وزیر ورزش و جوانان مجموع اقدامات و دستاوردهای رئیسجمهور شهید آیتالله سیدابراهیم رئیسی را در ۳ سال گذشته تشریح کرد.
🔸سینا کلهر در پاسخ به این سؤال کیهان که مهمترین میراث و یادگاریهای شهید آیتالله رئیسی در حوزه جوانان چه مواردی بودند، اظهار داشت:
🔻حوزه جوانان یکی از اولویتهای اصلی دولت بود و از نظر نمادین نیز، حوزه جوانان از حوزههایی بود که رئیسجمهور بیشترین حضور را در جلسات با این محور داشت؛ به عنوان مثال، شورای عالی جوانان بعد از یک دهه عدم برگزاری، 3 سال متوالی با حضور شخص رئیسجمهور پیگیری و احیا شد.
🔸وی افزود: دولت آیتالله رئیسی به معنای واقعی کلمه یک دولت جوان انقلابی بود و زیربنا و پایه اساسی آن را به میدان دادن به جوانان اختصاص دادند، کمااینکه به دهها مدیر رده میانی و حتی مدیران رده بالای سیاسی ازجمله وزرا، معاونین وزیر و مدیران کل در بخشهای مختلف به جوانان اعتماد و فرصت داده شد.
#سرویس_اجتماعی
https://kayhan.ir/001DNu
@Kayham_online
سالگرد آغاز فتنه بعد از انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری
🔰 وقتی که مدعیان اصلاحات زیر میز زدند!
🔸عجیبترین اتفاق دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این بود که میرحسین موسوی (یکی از نامزدها)، دو ساعت پیش از پایان رأیگیری و ساعتها قبل از شمارش اولیه آراء، در یک کنفرانس مطبوعاتی، خود را «برنده قطعی انتخابات با نسبت آراء بسیار زیاد» اعلام نمود!
🔸واقعیت آن بود که موسوی و همپالگیهایش از جمله رؤسای ستادش (که سر و کله برخی آنها هنوز برای نامزدی ریاست جمهوری پیدا میشود) دریافته بودند، موسوی شکست سختی در انتخابات خورده و حالا با یک فرار به جلو، میخواستند از فاجعه آن شکست نزد هواداران بکاهند.
🔸اما دلائلی که در آن مقطع برای تقلب در انتخابات مطرح نموده و آن را به کوس و کرنا زدند، ۴ سال بعد و در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری نیز تکرار گردید ولی صدای آن مدعیان اصلاحات دیگر درنیامد، چرا که کاندیدای مورد نظرشان یعنی حسن روحانی پیروز شده بود. از سوی هیچکدام آنها هیچگونه شکایتی اعلام نشد اگرچه آن اتفاقات شبیه به ماجراهایی بود که در سال ۸۸، آشوب و اغتشاش به همراه آورد. از جمله:
🔻رخ دادن تخلفات در برخی شعب، اعلام تخلفات از سوی برخی نامزدها، بیعدالتی رسانهای راجع به یکی از نامزدها خصوصا در شبهای پایانی، پیامکهای تخریبی بیش از حد درمورد همان نامزد، شیب ثابت منحنی قرائت آراء نامزدها (رگراسیون) در تمامی ساعات اعلام آراء، میزان بیش از ۱۰۰ درصد رای دهندگان در بعضی حوزهها، اتمام تعرفهها در برخی حوزهها قبل از پایان ساعت رأیگیری، پیام تبریک مقام معظم رهبری در پایان اعلام نتایج برای فرد پیروز و...
🔻اما در پایان انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری، هر ۵ نامزد دیگر که اصولگرا بودند، در کمال سعه صدر و آرامش و متانت، پیروزی نامزد برنده را تبریک گفته و برایش آرزوی موفقیت کردند!
🔸پس از فتنههای دهه ۶۰ و غوغای گروهکهای ضد انقلاب در آن سالها که منجر به شهادت و جراحت و خسارت دهها هزار نفر از مردم شد، این برای اولین بار بود که دستهجات ضد انقلاب که انگار تا دیروز به اصطلاح سایه همدیگر را با تیر میزدند یکدفعه همه اختلافات را کنار گذاشته و به اتفاق در مقابل رای جمهور مردم ایستادند؛ از سلطنتطلب و ژنرالهای فراری گرفته تا کمونیست و لیبرال و منافق و چپ و راست و محافظهکار و رادیکال و بهائی و...
🔸پال رابرتس معاون اسبق وزارت خزانهداری آمریکا در مصاحبه اختصاصی با مجله آمریکایی «فارین پالیسی» گفت:
🔻«... همه آشوبهای ایجاد شده در ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری، توطئه آمریکا برای بیاعتبار و منزوی کردن ایران بود تا این کشور را به زانو درآورد. چرا که به عنوان مثال «کنت تیمرمن» که یک نومحافظهکار است و ریاست بنیاد ملی برای دموکراسی(NED) را برعهدهدارد، روز 11 ژوئن یعنی پیش از برگزاری انتخابات در ایران نوشت: «صحبت از یک انقلاب سبز در ایران است.»
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001DOM
@kayhan_online
همسر بغدادی فاش کرد
🔰 جزئیات شنیده نشده از زندگی و شخصیت ابوبکر بغدادی
🔸همسرِ «ابوبکر البغدادی»، سرکرده پیشین گروه تروریستی داعش، در مصاحبهای دیگر که در داخل زندان و این بار با «بیبیسی» انجام داده است، روایتی از زندگی مشترکش با سرکرده پیشین گروه داعش ارائه کرده و اظهارات عجیبی به زبان آورده است.
همسر ابوبکر البغدادی گفت:
🔻آنها به من گفتند که بچهها را برای آموزش شنا میبرند.تلویزیونی در خانه بود که مخفیانه آن را روشن میکردم، زمانی که ابوبکر البغدادی در خانه نبود، از تلویزیون استفاده میکردم، البغدادی به من گفته بود که آن کار نمیکند.
🔻از سال ۲۰۰۷ ارتباطم با دنیای بیرون قطع بود و به من اجازه تماشای تلویزیون و یا استفاده از هرگونه تجهیزات جدید مثل تلفن همراه داده نمیشد.
🔻زمانی که به خانه باز میگشت، به حمام که میرفت یا میخوابید، لباسهایش را میگشتم، حتی روی بدنش به دنبال آثار جراحت و کبودی بودم اما هیچ چیزی پیدا نکردم به او گفتم که تو گمراه شدی و او به شدت عصبانی شد.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001DOV
@Kayhan_online
🔰 ۱۰ توصیه تغذیهای برای فصل گرما
🔸یک متخصص تغذیه به بیان توصیههایی برای تغذیه در فصل گرما پرداخت و گفت: به طور کلی در فصل گرم باید مصرف مواد غذایی پرکالری و چرب کمتر شود و استفاده از آب، املاح، مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامینها و آنتیاکسیدانها افزایش یابد.
🔸منصور رضایی به بیان توصیههایی برای تغذیه در روزهای گرم پرداخت و به خبرگزاری میزان گفت:
🔻تغذیه در فصل گرم بسیار با فصل سرد متفاوت است، ما در فصل سرما تمایل زیادی به استفاده از مواد غذایی پرکالری و چرب داریم و اشتهایمان بالا میرود، چراکه بدن میخواهد با مصرف مواد غذایی چرب، پرکالری و گرم انرژی مورد نیازش را تامین و سرمای محیط را تحمل کند، اما هوای گرم موجب کاهش اشتها میشود چرا که نیاز بدن به دریافت کالری کمتر میشود و به همین دلیل بهتر است افراد بیمار، ضعیف در مکانی خنک غذا بخورند.
وی ادامه داد:
🔻در فصل گرم بدن به دلیل تعریق فراوان و از دست دادن آب، ویتامین و املاح و از طرفی دیگر به دلیل تابش نور مستقیم به پوست نیاز به مصرف آنتیاکسیدانها افزایش پیدا میکند و توصیه میشود در این فصل استفاده از آب و مایعات، ویتامین و املاح و مواد حاوی آنتیاکسیدان مورد توجه قرار گیرد تا گرما راحتتر تحمل شود.
🔻اگر این مواد را به مقدار کافی مصرف نکنیم و آب و املاحی که از طریق تعریق از دست میدهیم، جبران نشود به ویژه در مناطق گرمسیر افراد با ضعف، بیحالی، کاهش آستانه تحمل و پرخاشگری مواجه میشوند.
🔸این پزشک متخصص با بیان اینکه بهتر است در روزهای گرم غذاهایی نظیر ماست و خیار و بورانی که کالری کمتر و ویتامین و املاح بیشتری دارند مصرف شود توضیح داد: در فصل گرم کاهش وزن راحتتر و تمایل به خوردن کمتر میشود و اشتها به حداقل میرسد و از این رو بهترین زمان برای رسیدن به وزن ایدهآل است.
https://kayhan.ir/001DNk
@Kayhan_online
🔰 شرق: چرخش نخبگانی در میان اصولگرایان موفقتر از اصلاحطلبان است
🔸روزنامه شرق از قول یک فعال اصلاحطلب نوشت: جریان اصولگرا در بازکردن فضای چرخش نیرو موفقتر از جریان اصلاحطلب است. نه فقط در درون جبهه اصلاحطلب شاهد زایش جدیدی نیستیم، بلکه این جریان دچار خالصسازی هم شده است.
🔸محمدعلی وکیلی مدیر روزنامه ابتکار و عضو فراکسیون امید در مجلس دهم به روزنامه شرق گفت:
🔻به نظر من جریان اصولگرا در بازکردن فضای چرخش نیرو موفقتر از جریان اصلاحطلب است. حالا با چه فرمولی، ممکن است رانتی یا گلخانهای یک طیفی پرورش پیدا کرده باشد، ولی الان جامعه روی میز «چهرههای جدیدی» میبیند که از درون اردوگاهی که در گذشته متهمشان میکردیم به اینکه این اردوگاه به دلیل تمامیتخواهی به خودش هم رحم نمیکند و این اردوگاه به دلیل نظام عمودی که بر آن حاکم است و دستوری، امکان زایش در آن وجود ندارد.
🔻الان این اردوگاه تعداد درخور توجهی نامزد جدید روی میز گذاشته، البته در کنار چهرههای تکراریشان.
🔻چیزی که الان قابل نقد است، جریان اصلاحطلب است. جریان اصلاحطلب یک شعارش این بود که «ما به اصلاحطلبی جامعهمحور معتقد هستیم که مضمونش این بود که ما اگر در لایه اجتماع برویم و از قدرت فاصله بگیریم، میتوانیم نیروسازی داشته باشیم»؛ بنابراین میتوانیم با در اختیار داشتن فضای دانشگاه و جذابیت فعالیتها و گفتمانمان، بخش نخبگی جامعه را جذب خودمان کنیم. ولی کو؟ کجاست؟
🔻نهفقط در درون جبهه اصلاحطلب شاهد زایش جدیدی نیستیم، بلکه این خالصسازی که فکر میکردیم ویژگی جریان کاتولیک اصولگراست...
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DOn
@Kayhan_online
مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶
🔰 تقابل ایران و ازبکستان در آخرین بازی مرحله دوم
🔸تیمهای ملی فوتبال ایران و ازبکستان آخرین بازی خود در مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ را مقابل هم برگزار میکنند.
🔸تیم ملی فوتبال کشورمان از ساعت ۲۰:۳۰ امروز سهشنبه آخرین دیدار خود در مرحله دوم مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ را مقابل ازبکستان برگزار میکند. دیداری که بین ۲ تیم ۱۳ امتیازی گروه E انجام میشود و آنها فقط با هدف صعود به عنوان صدرنشین وارد زمین میشوند. ایران پس از برتری ۴ بر ۲ در خانه هنگکنگ فرصت دارد حتی با کسب یک تساوی هم صدرنشینی خود را به دلیل تفاضل گل بهتر، تثبیت کند اما ازبکها برای رسیدن به این جایگاه تنها باید برنده شوند.
#سرویس_ورزشی
https://kayhan.ir/001DOA
@Kayhan_online
کیهان بررسی میکند
🔰 زلزله سیاسی در اروپا / راستهای افراطی پیروز شدند
🔸با پیروزی راستهای افراطی در انتخابات پارلمانی اروپا، یک زلزله سیاسی تمام عیار کل این اتحادیه را لرزاند. در فرانسه با دستور رئیسجمهور، پارلمان برای برگزاری انتخاباتی زودهنگام منحل شد و در بلژیک نیز نخستوزیر از قدرت کنارهگیری کرد!
🔸۳۶۰ میلیون شهروند واجد شرایط در ۲۷ کشور اروپایی برای برگزیدن ۷۲۰ نماینده خود طی سه روز، پای صندوقهای رای رفتند اما نتیجه همان طور که پیشبینی شده بود به نفع راستهای افراطی رقم خورد. فاجعهای که در همان ابتدا زلزلهای سهمگین در کشورهای بزرگ اروپایی به راه انداخت.
🔸راستهای افراطی را در اروپا به ملیگرایی شدید، مهاجرستیزی، ضدیت با ناتو، ضدیت با اتحادیه اروپا، ضدیت با جهانی شدن، مخالفت با سیاستهای سبز، نژادپرستی و نفرت از مهاجرین میشناسند و قدرتیابی احزابی با این بینش طبیعتاً برای اتحادیه اروپا یک «تهدید» یا به قول ماکرون یک «خطر بیسابقه» است.
🔸مخالفت این احزاب با تسلیح اوکراین و تحریمهای اتحادیه اروپا بر ضد روسیه نیز قابل توجه است و ممکن است سیاست خارجی مشترک اتحادیه اروپا در مقابل روسیه را بیش از پیش تضعیف و کیف را در مقابل ماشین جنگی مسکو تنهای تنها بگذارد.
🔸اولین پس لرزههای این زلزله سیاسی، در فرانسه نمودار شد. رئیسجمهور این کشور پس از شکست ائتلافش در این انتخابات، پارلمان را منحل کرد و اطمینان داد که فرانسویها در انتخابات زودهنگام، انتخاب درستی خواهند کرد.
🔸رهبر حزب سوسیال مسیحی آلمان نتایج انتخابات پارلمانی اروپا را «سیلی به دولت فدرال آلمان» دانست. «مارکوس زودر» با اشاره به انحلال پارلمان در فرانسه و برگزاری انتخابات فوری، خواستار «برگزاری انتخابات زودهنگام برای مجلس آلمان» شد.
🔻به گزارش دویچه وله مارکوس زودر گفت که «این دولت از اساس پایان یافته و اقدامی شبیه به فرانسه لازم است...شروعی جدید برای کشور ما لازم است. دولت ائتلافی چراغ راهنما (اشاره به سه رنگ احزاب حاضر در دولت) ماموریتش به پایان رسیده و اعتمادش را درمیان مردم از دست داده است بنابراین باید هرچه سریعتر انتخابات جدید برگزار شود.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001DOS
@Kayhan_online
🔰 چرا با مخاطب صادق نیستند؟!
🔹صداقت، اولین شرط تعامل سازنده و سالم با مردم در انتخابات است. رسانه ها و سیاسیون اصلاح طلب، ادعا می کنند که انتخابات پیش رو با انتخابات سال ۱۴۰۰ متفاوت است، چرا که در آن انتخابات نامزد نداشتند و فعال نبودند (!) اما اکنون نامزد دارند.
🔻این در حالی است که ائتلاف جمهور با نقش آفرینی و حمایت کسانی چون خاتمی و کروبی و ظریف و اکثریت احزاب اصلاح طلب، از آقای عبدالناصر همتی حمایت می کرد و نشریات اصلاح طلب، بیش از امروز فعال بودند.
🔹با این همه، آقای همتی فقط ۲/۴ میلیون رای کسب کرد و این در حالی است که اصلاح طلبان با نقش آفرینی بشدت رادیکال همتی ( و مهر علیزاده)، سعی کرده بودند یک دو قطبی تمام عیار، در مقابل آقای رئیسی (ره) بسازند.
🔻تفاوت امروز با سه سال قبل در این است که مردم تفاوت دو رئیس جمهور - تفاوت میان اشرافیت و مردم داری، اعتماد به بیگانگان یا ظرفیت های ملی، ترک فعل و یاس آفرینی یا سختکوشی و امید بخشی- را دیده اند و نمی خواهند عقبگرد را تجربه کنند.
🔹این نکته هم گفتنی است که نامزد فعلی اصلاح طلبان، در انتخابات سه ماه قبل مجلس، از میان یک میلیون و ۳۵۸ هزار نفر واجد شرایط رای در شهر تبریز، نهایتا توانست رای ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای نفر (۸ درصد) را جلب کند و به عنوان نفر دوم، بعد از آقای متفکر آزاد راهی مجلس شود.
محمد ایمانی
@kayhan_online