🔰 همسایه دیوار به دیوار عاشورا
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸فرزندان هند جگرخوار، همسر ابوسفیان و مادر معاویه، همان که در اُحد از شدت خشم و کینه نسبت به اسلام، سینه حمزه عموی پیامبر خدا را شکافته و جگر او را به دندان کشیده بود، بر منبر رسول خدا(ص) نشستهاند و داعیه خلافت الهی دارند! و به قول امیرمؤمنانعلیهالسلام، بر اسلام پوستین وارونه پوشاندهاند.
🔸چند سال قبل در یکی از یادداشتهای کیهان آورده بودیم «بعد از ظهر آن روز غمزده -عصر عاشورا- ساعتی قبل از آن که مولای مظلوم ما «سر» بدهد، ندای «هل من ناصر» سر داده بود و شیطان انگشت حیرت به دندان گزیده بود که فرزند رسولخدا(ص) را چه میشود؟ چه کسی را به یاری میطلبد؟ در این سو که یارانش همه به خون غلتیدهاند و در آن سوی، دشمنانش با شمشیرهای آخته به ریختن خونش ایستادهاند!... پس حسین روی سخن با که دارد؟ و در این صحرای داغ و تبدار، کدام لبیک را انتظار میکشد؟
🔸حسین ما در آخرین ساعات قبل از شهادت، کلام دیگری هم بر زبان داشت که بر گیجی شیطان افزوده بود، «هَلْ مِنْ ذَابٍّ يَذُبُّ عَنْ حَرَمِ رَسُولِ اللهِ... آیا کسی هست که از حرم رسول خدا دفاع کند»؟ شیطان میدانست حرامیان به غارت حرم آمدهاند ولی نمیدانست که فرزند رسول خدا(ص) مدافعان حرم در عصر خمینی و خامنهای را به دفاع فرا میخواند. همانها که سربند «کلّنا عبّاسُکِ یا زینب» بر پیشانی داشتند و روز حادثه که رسید، قلب سپاه یزیدیان زمان را شکافتند و دست پلید آنان را از حرم آلالله در شام و عراق و ایران کوتاه کردند و به قول حضرت آیتالله سیستانی «جمهوری اسلامی اگر نبود، داعشیها عراق را جمع میکردند» و به گفته شهید بزرگوارمان حاج قاسم سلیمانی «جمهوری اسلامی ایران حرم است».
🔸حالا نیم نگاهی به اطراف بیندازید. به ایران اسلامی و این سوی و آن سوی جهان. راهی که از آغاز تاکنون پیمودهایم را از نظر بگذرانید ... چه میبینید؟ ... آیا با خواجه شیراز همنوا نمیشوید و نمیخوانید:
رهروِ منزلِ عشقیم و ز سرحدِّ عَدَم
تا به اقلیمِ وجود این همه راه آمدهایم
🔸جیمز ولسلی-رئیس اسبق سازمان سیا- تاکید میکند: «باید بپذیریم، این قطب قدرتمند اسلام است که با پرچمداری خمینی و خامنهای، ساختار کدگذاری شده جهان را به چالش کشیده است».
🔸انقلاب اسلامی در ایران، با این همه شکوه و آن همه عظمت و... همسایه دیوار به دیوار عاشورای حسینی(ع) است. نیست؟! هست! خوب نگاه کن!
https://kayhan.ir/001DvB
#نکته
@Kayhan_online
کیهان بررسی میکند
🔰 بایدها و نبایدها در چینش کابینه شایستهسالاری یا شرکت سهامی احزاب؟!
🔸غنیمتطلبان و سهمخواهان مدعی اصلاحات ـ اعتدال که اعتقادی به شایستهسالاری ندارند، دولت را شرکت سهامی احزاب میپندارند و بر سر کسب پست و مقام در دولت جدید به شایعهسازی و خبرسازی مشغولند.
🔸در همین شرایط، روزنامه هم میهن ارگان رسانهای حلقه خاتمی در ستاد پزشکیان گزارش داده بود: مسعود پزشکیان در زمینه انتخاب وزرای پیشنهادی خود به مجلس تصمیم به تشکیل شورای موقت راهبردی دارد که مقرر است اعضای پنج کمیته را به او معرفی کنند. کمیتههای سیاست داخلی و خارجی به ریاست محمدجواد ظریف، اقتصادی به ریاست علی طیبنیا، اجتماعی به ریاست علی ربیعی، زیربنایی به ریاست علی عبدالعلیزاده، فرهنگی به ریاست سیدرضا صالحیامیری.
🔻به دنبال آن، جواد آذری جهرمی، از «کاسبی پست» خبر داد و نوشت: «چرا این اخبار دست به دست میشود؟ عدهای از شوق خدمت! حاضرند هر وعدهای به هر کسی بدهند تا مثلاً وزیر شوند. عدهای هم طالب این وعدههایند و امروز، روز کاسبی آنهاست. لذا با خبرسازی، این بازار مکاره فاسد شکل میگیرد.»
🔸چند روز پس این ماجرا، خبری مبنی بر انتصاب ظریف به عنوان «رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم» منتشر شد و این در شرایطی است که ظریف به عنوان یکی از معماران برجام و اعتماد کنندگان به آمریکا گفته بود؛ «تعامل با غرب اعتبارش را در ایران از دست داده است. مردم دیگر به تعامل با جامعه جهانی توجهی ندارند. بنابراین، تعامل اعتبارش را از دست داده و به تبع آن، من نیز در حال از دست دادن اعتبارم هستم.»
🔸در همین شرایط، محمد علی وکیلی، فعال اصلاحطلب در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته است:
🔻حضور هیچ کسی تا الان قطعی نشده است و این اسامی هم که منتشر میشود معمولا مستند نیست.
🔻اگر بنا باشد کسی تعیین کند که چه کسی باید وزیر خارجه باشد طبعا آقای ظریف است و انتخاب نهائی هم با آقای رئیسجمهور است.
🔻در زمینه تیم اقتصادی هم آقای طیبنیا مرجع است و طبعا رؤسای بانک مرکزی، برنامه و بودجه و وزیر اقتصاد زیر نظر آقای طیبنیا مدنظر قرار خواهند گرفت.
🔸گفتنی است، در طیف اصلاحطلبان عدهای نسبت به وضعیت سهمخواهی مدعیان اصلاحات ـ اعتدال از کابینه پزشکیان به شدت هشدار میدهند.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001Dv5
@Kayhan_online
کیهـــان آنلاین
🔰 ترامپ: فهمیدم یک جای کار میلنگد/ در گوشم صدای زنگ پیچید
🔸ترامپ پس از حادثه در شبکه اجتماعی متعلق به خود به نام «تروث سوشال» نوشت: با یک گلوله هدف قرار گرفتم و گلوله به قسمت بالای گوش راستم اصابت کرد.
🔸وی افزود: به محض اینکه صدای زنگ و شلیک در گوشم پیچید، فهمیدم که یک جای کار میلنگد و بلافاصله حس کردم که گلوله پوستم را شکافته است. خونریزی زیادی داشتم و بعد از آن بود که فهمیدم چه خبر است.
🔰 شما در این روستا چطور روشنفکر شدید؟!
🔸روشنفکران ما عموماً ایران را تخطئه میکنند و نمیگویند در این روستای عقبافتاده آنان چگونه به این جایگاه بزرگ عقل و اندیشه رسیدهاند! چیزی شبیه همان استعاره شغال در خم رنگرزی که وقتی از خم درآمد، گفت که «این منم طاووس علیین شده»!
🔸روزنامه جوان در نقد نوشته موهن یکی از افراطیون مدعی روشنفکری به نام محسن رنانی نوشت:
🔻وی در مطلبی با عنوان «روستای نصفجهان»، اصفهان را به این دلیل که رأی جلیلی در این شهر بالاتر بوده، با تحقیر، «روستا» نامیده است! او یادآور شده که مقاله «روستای نصفجهان» را در جوانی نوشته و تاکنون جرأت انتشار آن را نداشته، اما «امروز که ترکیب آرای اصفهان در انتخابات چهاردهم را دیدم و با آرای دیگر استانها مقایسه کردم، داغ آن مقالهام تازه شد.» چه استدلالی! فرومایه و بیمعنی! هم دروغ، هم فاقد ارزش. از چه زمانی نژادپرستی و قومیتگرایی و تجزیهچی بودن، استدلال شد؟!
🔸استدلالهای ایشان از انحطاط استدلالآوری خبر میدهد. گفتهاند اصفهان شهر دوم کشور است، اما برخلاف پاریس که روزی ۲۵۰ تئاتر در آن اجرا میشود، تئاتر ندارد! خیلی زود تفکر غربزده را لو دادند. از تمامی هنرها و شگفتیسازیهای مردمان نصفجهان که بگذریم، اصفهان فقط ۲۰۰ صنایعدستی از مجموع صنایعدستی شناختهشده و اصلی جهان را که کمی بیش از این مقدار است در محدوده میدان نقشجهان، فرماندهی میکند.
🔸مشکل، اما ایشان نیست که ایشان اگر میفهمید، میدانست هرکس چه استاد و چه روستایی، در دموکراسیها فقط یک رأی دارد. مشکل جبهه روشنفکری ماست که تاکنون سکوت کرده. این سکوت به این دلیل است که عمری است با مقالات ایشان در نقد حاکمیت، سر میکردهاند و حالا این سکوت که ما آن را «خفقان روشنفکری» مینامیم، درواقع حکایت از یک بیماری قلبی، مغزی و داخلی روشنفکری ایران دارد.
🔸روشنفکران ما عموماً ایران را تخطئه میکنند و نمیگویند در این روستای عقبافتاده آنان چگونه به این جایگاه بزرگ عقل و اندیشه رسیدهاند! چیزی شبیه همان استعاره شغال در خم رنگرزی که وقتی از خم درآمد، گفت که «این منم طاووس علیین شده»! دوستانش به او گفتند تو هم مثل ما بودهای، اما چرا خودت را حالا برتر از ما میبینی؟!
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001DvF
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رگبار و رعد و برق در نوار شمالی و در جنوب کشور بارشهای پراکنده
کارشناس هواشناسی:
🔸امروز در ارتفاعات استانهای گیلان، مازندران، اردبیل و شرق تهران رگبار پراکنده پیشبینی شده است.
🔸همچنین در جنوب غرب کشور وزش باد شدید گاهی همراه با گردوخاک پیشبینی میشود.
@Kayhan_online
🔰 چرا «اسب زینشده» را «زمین سوخته» جا میزنند؟
👤 #مسعود_اکبری
🔸روزنامه کیهان سهشنبه ۱۹ تیرماه در گزارشی با عنوان «اسب زینشده زیر پای دولت چهاردهم» نوشت:«دولت چهاردهم در حالی سکان اداره کشور را به دست میگیرد که وضعیت کشور در مقایسه با شرایط اسفناکی که در مرداد ۱۴۰۰ به دولت سیزدهم تحویل داده شد تغییرات مثبت بسیار زیادی داشته است.»
🔻در گزارش مذکور با مستندات متعدد و غیرقابل انکار تاکید شد که ایران ۱۴۰۳ که از دل آوارهای سنگین هشت ساله دولت یازدهم و دوازدهم برخاست، اکنون کمتر شباهتی با روز اول ریاست جمهوری شهید رئیسی دارد.
🔸این گزارش با واکنش گسترده جریان مدعی اصلاحات مواجه شد و به قول معروف، جیغ آنان را بلند کرد. این طیف با عصبانیت نسبت به این گزارش مستند واکنش نشان داد. این واکنش عصبی و خشمگینانه نشان داد که تیر به هدف اصلی اصابت کرده و یک نقشه مهم را نقش بر آب کرده است. یک سؤال؛ این نقشه مهم، چه بود؟!
🔻برای یافتن پاسخ این سؤال، کمی به عقب برمیگردیم. به مقطعی که چهارسال از دولت اول روحانی(دولت یازدهم) سپری شده بود.
🔸دولت یازدهم(چهار سال اول روحانی) صرفا آواربرداری کرد. (اسحاق جهانگیری؛ معاون اول دولت روحانی؛ ۲۱ اردیبهشت ۹۶؛ چهارمین سال فعالیت دولت روحانی)
- ۴ سال در حال آواربرداری بودیم. (بیژن زنگنه؛ وزیر نفت دولت روحانی؛ ۱۴ اردیبهشت ۹۶)
- چهارسال مشکلات آواربرداری و ریلگذاری را تحمل کردیم. (شهیندخت مولاوردی؛ معاون رئیسجمهور؛ ۲۳ اردیبهشت ۹۶)
- روحانی در این ۴ سال آواربرداری کرد. (سیدرضا صالحی امیری، وزیر ارشاد دولت روحانی؛ ۲۱ اسفند ۹۵)
- هنوز مشغول آواربرداری هستیم. (مسعود سلطانیفر؛ معاون رئیسجمهور؛ ۵ مهر ۹۴)
- دولت روحانی در چهار سال نخست مشغول آواربرداری دولت گذشته بود. (احمد مازنی؛ نماینده عضو فراکسیون امید مجلس دهم)
🔻مدعیان اصلاحات در حدفاصل سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰ به دفعات مدعی شده بودند که همچنان مشغول آواربرداری بوده و مردم نباید انتظار بهبود اوضاع را داشته باشند.
🔸یک سؤال دیگر، آیا دولت یازدهم و دوازدهم که دربست در اختیار مدعیان اصلاحات بود(بخوانید دولتهای سوم و چهارم خاتمی) واقعا مشغول آواربرداری بود؟! پاسخ قطعا منفی است؛ چرا؟!
🔻کارنامه دولت روحانی نشان میدهد که این دولت نه تنها مشغول آواربرداری نبود، بلکه به طرز فاحشی کشور را به عقب برد و ما در این دولت «به عقب برگشتیم».
🔻به عنوان نمونه، دولت روحانی کشور را با شاخص فلاکت ۴۶درصدی به دولت سیزدهم تحویل داد. این یعنی دولت روحانی، کشور را با بدترین وضعیت شاخص فلاکت به دولت آینده تحویل داد. نکته قابل تأمل اینجاست که طولانیترین رشد اقتصادی منفی سه دهه اخیر در دولت روحانی رقم خورد.
🔸در دولت روحانی به دلیل قصور و تقصیر در مدیریت کالاهای اساسی شاهد قحطی برخی اقلام و تشکیل صفهای عریض و تحویل برای خرید برخی اقلام خوراکی بودیم. به واسطه عملکرد دولت روحانی تعداد کشتههای کرونا به روزی ۷۰۰ نفر افزایش یافت.
🔸«اسب زینشده» کدام نقشه را نقش بر آب کرد؟! این گزارش، پروژه عملیات روانی مدعیان اصلاحات برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدیهای احتمالی و ترک فعلهای احتمالی و قصور و تقصیرهای احتمالی در دولت چهاردهم را نقش بر آب کرد و آن را سوزاند.
🔸با این وجود لازم و ضروری است که رئیسجمهور منتخب برای جلوگیری از وارد شدن خسارت از جانب افراطیون مدعی اصلاحات، به صورت جدی و اساسی با این جریان بدسابقه مرزبندی کرده و حساب خود را از آنان جدا کرده و اجازه ندهد که این جریان خطرناک، در دولت چهاردهم جا خوش کند.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001DvE
@Kayhan_online
🏴 در کربلا چه گذشت...
هشتم محرم الحرام | ملاقات امام(ع) با عمرسعد
🔸حضرت فرمود:« ای پسر سعد! آیا با من مقاتله می کنی و از خدا هراسی نداری؟» ابن سعد گفت:« اگر از این گروه جدا شوم، خانه ام را خراب و اموالم را از من می گیرند و من بر حال افراد خانواده ام از خشم ابن زیاد بیمناکم.»
🔻وقایع نگار روزانه محرم
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پلیس آلمان حامیان فلسطین را در خیابانهای برلین سرکوب و بازداشت کرد
@kayhan_online
🔰چرا پزشکیان هم طرفدار اجرای سند ۲۵ ساله با چین است؟
🔸رئیسجمهور منتخب در تهرانتایمز نوشت: «نقشۀ راه ۲۵ ساله ایران و چین یک گام مهم در جهت ایجاد یک «شراکت جامع راهبردی» سودمند برای هر دو کشور بود». اما چرا او بر توسعه همکاریها با چین تاکید میکند؟
🔸طبق آمار موسسۀ کپلر میزان صادرات نفت ایران به چین بعد از امضای سند همکاری ۲۵ ساله ۴ برابر شده و ارزآوری ایران حدود ۳۰ میلیارد دلار افزایش یافته است.
🔸همچنین حجم سرمایهگذاری خارجی در ایران بعد از امضای سند همکاری ۲۵ ساله با چین رشد قابل ملاحظهای داشته و تقریبا ۲ برابر زمان اجرای برجام بوده که سهم عمدۀ آن مربوط به شرکتهای چینی است.
🔸چین با حجم تجارت غیرنفتی ۳۲.۴ میلیارد دلاری، بزرگترین شریک تجاری ایران در سال ۱۴۰۲ بوده و ضربهگیری مناسبی در برابر تحریمهای آمریکا دارد.
خبرگزاری فارس
@kayhan_online
🔰 بانک جهانی هم گزارش «اسب زین شده» کیهان را تأیید کرد
🔸بانک جهانی که دهه ۹۰ شمسی و دوران دولت مدعیان اصلاحات را دهه سوخته اقتصاد ایران عنوان کرده بود؛ حالا با ارائه آمارهایی از شاخصهای اقتصادی دولت سیزدهم، بر مهیا شدن اسب زین شده دولت رئیسی برای دولت چهاردهم مهر تأیید زده است.
🔸این نهاد بینالمللی در گزارش خود نوشته بود: در دهه گذشته میلادی، اقتصاد ایران از یک دهه سوخته رشد اقتصادی رنج برده است. به طور متوسط، تولید ناخالص داخلی سرانه ایران طی سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ هر سال منفی شش دهم درصد رشد کرده است. هر یک درصد افزایش در تولید ناخالص داخلی سرانه باعث کاهش یک و ۵۶ صدم درصدی در نرخ فقر میشود. اگر به جای رشد منفی شش دهم درصدی تولید ناخالص داخلی سرانه طی این سالها، شاهد رشد مثبت شش دهم درصدی در این زمینه بودیم نرخ فقر در ایران طی این سالها هفت و ۹ دهم درصد کاهش یافته بود.
🔸بانک جهانی روایت کرده بود که این فقدان رشد، با تورم و تحلیل رفتن قدرت خرید همراه بوده است. درآمدها طی سال ۲۰۱۱ معادل ۱۶ درصد تولید ناخالص داخلی بود اما این رقم در سال ۲۰۲۰ به معادل هفت درصد تولید ناخالص داخلی کاهش یافت. به هر حال بیکاری بالا مشخصه این دهه بود و بالای ۱۰.
🔸این نهاد بینالمللی در گزارش خود نوشته بود که بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۲۰ نسبت جمعیت فقیر ایران از کل جمعیت فقیر کشورهای با درآمد متوسط به بالا از ۲۰ درصد به ۲۸ و یک دهم درصد افزایش یافته است. یعنی ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار ایرانی در این دوره گرفتار فقر شدهاند.
🔸بانک جهانی این روزها باز هم از اقتصاد ایران گزارش داده است اما وضعیت کاملا متفاوت از آمارهای دهه سوخته اقتصاد ایران شده است. گزارش ۲۰۲۴ بانک جهانی از اقتصاد ایران در پایان دولت شهید رئیسی نشان میدهد که رشد اقتصادی بهصورت پایدار پنج و یک دهم درصد بوده است آنهم در میان تنشهای ژئوپلیتیک منطقه.
🔸بیکاری به هفت و شش دهم درصد کاهش یافته و شش میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت فقرا کاسته شده است. ضریب جینی به ۳۴ صدم درصد رسیده که همگی نشاندهنده، وضعیت کاملاً متفاوت و برعکس دولت اصلاحطلبان در دهه ۹۰ شمسی است.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001DuH
@Kayhan_online
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 با حملات موشکی و پهپادی یمن، بندر ایلات ورشکسته شد
🔸بندر ایلات (امالرشاش) به عنوان مهمترین بندر رژیم صهیونیستی درپی عملیات نیروهای مسلح یمن در حمایت از مردم غزه و برای توقف تجارت دریایی با این رژیم، رسماً اعلام ورشکستگی کرد.
🔸شاید بسیاری به یاد داشته باشند که «نوام ریدان» و «گرانت راملی» کارشناسان «اندیشکده واشنگتن برای سیاست خاور نزدیک» طی یادداشتی در «فارنافرز»، دولتِ «جو بایدن» را به انفعال در برابر عملیات انصارالله متهم کرده و پیشنهاد داده بودند: «یک حمله سریعتر و قاطعتر علیه زیرساختهای نظامی میتواند تأثیر عملی داشته و انجام یک کارزار طولانیمدت را برای این گروه دشوار کند.»
🔸پایگاه اطلاعرسانی «کشتیرانی جهانی»، علت ورشکستگی این بندر مهم را «ممانعت انصارالله یمن از تجارت دریایی دیگر کشورها با اسرائیل» اعلام کرده است. این گزارش میگوید، تبادل بار در بندر امالرشاش به میزان ۸۵درصد کاهش داشته که این موضوع باعث شده تا مسئولان بندر برای تامین هزینههای نگهداری از تاسیسات، از کابینه نتانیاهو درخواست کمک کنند.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001Dus
@Kayhan_online
📷 خراش گوش ترامپ مهم تر از بدن تکه تکه شده هزاران فلسطینی
🔸واکنش «ابوصلاح» فعال رسانهای فلسطینی در غزه به تلاش برای ترور دونالد ترامپ:
🔺یک خراش کوچک روی گوش ترامپ جهان را به لرزه درآورد اما کشتار ۱۵۰ انسان تنها در یک حمله در غزه یک اتفاق عادی است.
@kayhan_online
کیهـــان آنلاین
طرح توسعه اعتاب مقدسه به کجا رسید؟ 🔰 توسعه حرم امام حسین(ع) پروژهای با مساحت 5 هکتار و زیربنای 1680
طرح توسعه اعتاب مقدسه به کجا رسید؟-بخش پایانی
🔰 توسعه پنج برابری حرم امام حسین(ع) در کربلای معلی
👤 #ایرج_نظافتی
🔸فقط یک زائر حسینی(ع) میتواند به این درک برسد، قرار و آرامشی که در کربلا وجود دارد در هیچ کجای عالم تجربه نشده است و درست گفتهاند که کربلا قطعهای از بهشت خداوند است، بهشتی سرشار از جلای روح و روان، صیقل گوهر وجودی انسان و در یک کلام در کربلا میتوانی آن خود اصلی خودت را پیدا کنی و مراقب باشی از این پس در کوران حوادث تلخ و شیرین آسیب نبیند چون این بار با عطر حرم حسینی(ع) جلا پیدا کرده و پاک و پاکیزه شده و آنچنان بالا رفته که به مقام شفاعت از گناهکاران هم رسیده است: زائر کرب و بلا حق شفاعت دارد...
🔸پروژه طرح توسعه حرم مطهر امام حسین علیهالسلام در کربلای معلی به عنوان یک پروژه مهندسی و حرفهای پس از صحن حضرت زهرا سلامالله علیها در نجف، دومین پروژه عظیم کشورمان در عراق است.
🔻به گفته مسئولان ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، این پروژه و صحن مجموعهای از شبستانهای زیارتی، فضای روباز، کتابخانه، موزه، دارالضیافه و... خواهد بود.
🔻همچنین از ویژگیهای آن میتوان به بازسازی و احیای تل زینبیه به شکل تپه اشاره نمود. پیشبینی اجرای مراحل این طرح ۶ سال برآورد شده است که با اتمام این پروژه توسعهای پنج برابر ظرفیت فعلی برای حضور زائران فراهم خواهد شد.
🔸طرح توسعه حرم مطهر حسینی در کربلای معلی کمک زیادی برای اسکان زائران امام حسین(ع) خصوصا در ایام مهمی مثل روز عرفه، عاشورا و اربعین است و واقع شدن دو طبقه از پروژه در زیرزمین و بالا بودن سطح آبهای زیرزمینی موجود در منطقه، عملیات حفاری و اجرای این طرح را با پیچیدگی و ابعاد فنی مهندسی خاصی مواجه نموده که مهندسان ایرانی به این منظور از طریق روشهای علمی نوین و استفاده از تجهیزات پیشرفته مانند دستگاه هیدروفرز برای انجام پروژه استفاده مینمایند.
🔸آيتالله رئيسى(تولیت وقت حرم مطهر رضوی) سال ۱۳۹۶ درجریان بازدید از پروژه مقاومسازی ستونهای اطراف ضریح مطهر امام حسین(ع)در کربلا به دستاندرکاران این طرح گفت: «کار شما یک حرکت فنی نوآورانه و پیچیده است که در جهان نظیری ندارد.»
🔸غربت حرم امام اول شیعیان، جرقه ایجاد نهادی برای بازسازی حرمهای اهل بیت علیهمالسلام در عتبات عالیات بود.
🔻شهید سلیمانی بعدها گفته بودند، وقتی گنبد و بارگاه علوی را دیدم و آرزو کردم که اسبابی فراهم بشود و آستین بالا بزنیم و خانه پدری آباد شود. اما فکر نمیکرد در زمان کوتاهی صحنی در همان مکان، ساخته شود که فضای حرم امام علی(ع) از ۱۱۰ متر در ۱۱۰ متر، به بیش از دویست هزار متر مربع برسد. و از طرفی طرح توسعه حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلا و همچنین کاظمین و سامرا و دیگر اعتاب مقدسه عراق به سرعت در دستور کار مهندسان و استادکاران ایرانی قرار گرفت و هر کدام به نوعی در حال انجام عملیاتهای عمرانی است و کمک شایان توجهی به توسعه حرمین شریفین کرده است.
#گزارش_روز
https://kayhan.ir/001DuA
@Kayhan_online
📷اهدای پرچم حرم سیدالشهدا توسط فرماندهان سپاه به پزشکیان
🔸جمعی از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز به دیدار مسعود پزشکیان رفتند.
🔸سرلشکر سلامی، حجتالاسلام حاجیصادقی، سردار پاکپور، سردار قاآنی، سردار حاجیزاده، سردار تنگسیری، سردار خادمی، سردار کاظمی، سردار سلیمانی و سردار عابد در دیدار با رئیسجمهورِ منتخب حضور داشتند.
🔸پزشکیان درباره این دیدار در صفحه مجازی خود نوشت:
🔺یل یاتار، طوفان یاتار، یاتماز حسینین پرچمی
🔺در دیدار امروز برادران عزیزم در سپاه، پرچم مبارک آستان مقدس حضرت سید الشهدا علیه السلام را از ایشان هدیه گرفتم.
🔺پرچم آزادگان جهان امروز بر روی دوش ماست. عملدار این پرچم ماندن، همچو عباس علیه السلام عدالتخواهی، وفاداری، فداکاری و ادب میخواهد.
@Kayhan_online
سالگرد قیام مردم در مقابل فتنه تیرماه 1378
🔰 10 سال طراحی برای فتنهای شکستخورده
🔸در دی ماه 1377 و در آستانه سال 1999 میلادی، جرج تنت رئيس وقت سازمان جاسوسي آمريکا CIA اعلام کرد:
«در سال 1999 (1378) در ايران انتظار حوادثی را داريم که در 20 سال گذشته بيسابقه است.»
نشریه آمریكایی «میدل ایست اكونومیك دایجست» هم در اوایل تیر 1378 وعده داد:
«بیشتر ناظران در تهران بر این اعتقادند كه تابستان امسال شاهد یك آزمون حیاتی قدرت و حتی شاهد دورنمای رویارویی جدی بین جناح محافظهكار و اصلاحگرایان خواهد بود.»
🔸طولی نکشید که وعده فوق به تحقق پیوست و با هماهنگی مطبوعات زنجیرهای و با حضور عوامل شناختهشده خارجی و داخلی، در شامگاه 17 تیرماه 1378، کوی دانشگاه تهران به آشوب کشیده شد. ظاهرا بهانه این آشوب توقیف روزنامه «سلام»، به دلیل افشای یک سند محرمانه بود.
🔸وقتی در تیرماه 1378، کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، طرح اصلاحیه قانون مطبوعات را با هدف قطع جریان نفوذ در مطبوعات کشور به تصویب رساند، همه این نشریات که در طی سالهای قبل و بهخصوص در دوران پس از دوم خرداد، به صف شده بودند، ناگهان به میدان سرازیر شده و با یک تیتر مشابه، اصلاحیه قانون مطبوعات را به چالش گرفته و آن را برابر برقراری استبداد اعلام نمودند. سردبیران آن نشریات با گزارشها و تیترهای مشابه و حتی یکسان، درباره طرح اصلاحیه فوق در مجلس هشدار دادند!
🔸اما این بار به بهانه تعطیلی روزنامه «سلام»، اول از همه، در کوی دانشگاه اغتشاش به راه انداختند. از جمله محرکان اصلی این گروه، افرادی غیردانشجو بودند که پس از دستگیری، درباره چگونگی دریافت کمک مالی و ارتباط با عناصر خارجی و طراحی تجمعات اعتراضآمیز اعترافات قابل تأملی داشتند.
🔸آشوبگران وقتی در کوی دانشگاه نتوانستند تعداد قابلتوجهی از دانشجویان را به خود جلب کنند، از کوی بیرون آمده و راهی دانشگاه تهران شدند. اما نیروی انتظامی مانع آنها شده و موجب گردید به طرف کوی عقبنشینی کنند. شیوه برخورد نیروی انتظامی با دانشجویان با مدارا و سازش همراه بود، اما آشوبگران به طرف آنها سنگ پرتاب کرده و بالاخره 3 تن از افراد نیروی انتظامی را به گروگان گرفتند.
🔸اما اتفاق دیگری وقایع را بهگونهای متفاوت رقم زد ، عدهای با هویت نامعلوم و در اقدامی مشکوک به کوی دانشگاه حمله کرده، خوابگاه دانشجویان را تخریب نموده، اموالشان را به آتش کشیده و غارت کردند، آنچنان که قلب مقام معظم رهبری را به درد آوردند.
🔻بعدا مشخص شد، گروهی اجیرشده توسط همان عوامل جریان موسوم به اصلاحات تحت عنوان حزبالله و زیر لوای دفاع از ولایت، به چنین اعمال و تحرکات ضد انقلابی مبادرت ورزیدهاند تا زمینه تبلیغات و پروپاگاندای ضد نظام را فراهم آورده و خیل عظیم رسانههای زنجیرهای استکبار جهانی را هم به میدان بکشانند. همان عملی که منافقین در سالهای اولیه انقلاب با اجتماعات خود، برای مظلومنمایی انجام دادند و بعدا تشت رسواییشان بر زمین افتاد!
🔸با دستگیری آشوبگران، اسرار پشتپرده این وقایع آشكار گردید. از جمله عزتالله سحابی به عنوان یکی از متهمان ماجرا اعتراف کرد:
🔻«برای بدبین كردن مردم به حاكمیت دینی، فردی را در نیروهای منتسب به حزبالله نفوذ داده تا برای ایجاد تشنج، به اقدامات تهدیدآمیز و حملات فیزیكی تحریك نماید». بعدا در نامههایی كه سحابی از زندان به دختر خود نوشته بود و توسط نیروهای امنیتی كشف گردید، وی بر این اعتراف خود صحه گذارد. او در نامه یاد شده به دخترش نوشته بود:
🔻«اگر مردم بفهمند كه من به یك جوان به ظاهر حزباللهی پول دادم تا در جهت مقاصد و نیات من عمل كند... آیا برای من آبرویی باقی میماند؟»
🔸دوشنبه 21 تیرماه 1378 جمعی از مردم که از توهین به مقدسات خود توسط اغتشاشگران ناراحت بودند، به دیدار رهبر انقلاب رفتند. سخنان رهبر معظم انقلاب در آن دیدار در مردم انگیزهای ایجاد کرد تا منسجمتر از قبل در برابر اغتشاشگران بایستند. آنها در 23 تیرماه 1378، به خیابانها آمدند و پس از 5 روز تحمل آشوب و سوزاندن و غارت کردن و اهانت، فتنهگران را جارو کردند. باز هم این مردم بودند که برای فرونشاندن فتنه در صحنه حاضر شده و غائلهای دیگر را پایان بخشیدند.
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001Dun
@Kayhan_online