هر روز صبح
نیایش را پر از نیاز
نیاز را پر از وصال
و وصال را پر از خدا کنیم
هر روز صبح
چشمها را پر از هوای ناب
گوشها را پر از جواب
و تنفس را پر از آفتاب کنیم
و هر روز صبح
متفاوت باشیم از دیروز
لبریز باشیم از امروز
و خالی باشیم از فردا
سـ🌸ـلاااااام
صبحتان زیبا و پرگل
روزتان پر از خنده و شادی
و لحظههایتان ماندنی
071.mp3
3.35M
#انس_با_قرآن_مجید
#ختم_قرآن_مجید
حزب هفتاد و یکم (۲۱ الی ۵۲ نور)
👤 با صدای استاد پرهیزگار
#التماس_دعا_برای_ظهور
#آیات_نور
#حزب هفتاد و یکم
پیامهای آیه فوق ⇧⇩:
1- راهيابى به نور هدايت خداوند، با رفت و آمد به مساجد به دست مىآيد.
2- مكانها يكسان نيستند و بعضى از آنها، بر بعضى ديگر برترى دارند.
3- مساجد بايد از خانههاى ديگر بهتر و برتر باشند.
4- بزرگى و عظمت، مخصوص خدا و مواردى است كه او اجازه مىدهد.
5- اصل در استفاده از مساجد، نماز و ذكر خداست، نه مراسم ديگر.
6- درهاى مسجد بايد در اوقات نماز باز باشد و كسى حقّ ندارد آن را ببندد.
7- تسبيح خداوند، بايد هر صبح و شام تكرار شود.
#استاد_قرائتی
#صبحتبخیرمولایمن
عیدتان مبارک، عزیز دلهای ما
🏝اگر قرنها پیش ،
مسیحیان نجران
از فراز باروهایشان،
چشم به راه بودند تا
جان پیامبر را نظاره کنند ...
امروز دنیا با نهایت استیصال،
در انتظار شما،
فرزند حیدر است
تا بازآیید
و در برابر دیدگان حیرت زدهاش،
در رگهای منجمد و مردهاش،
جانی تازه بدمید...
بازآیید
ای شهسوار زهرایی ما...🏝
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
14.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏝مباهلہ، فخرمایہ مهدوے🏝
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
💠 شرح مختصر جریان مباهله
قسمت 1⃣
💢موقعیت جغرافیایی:
بخش با صفای نجران، با هفتاد دهکده تابع خود، در نقطه مرزی حجاز و یمن قرار گرفته است. در آغاز طلوع اسلام این نقطه، تنها نقطه مسیحی نشین حجاز بود که مردم آن به عللی از بت پرستی دست کشیده و به آیین مسیح (علیه السلام) گرویده بودند.
💢دعوت به اسلام:
پیامبر اکرم، حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه وآله)برای گزاردن رسالت خویش و ابلاغ پیام الهی، به بسیاری از ممالک و کشورها نامه نوشت یا نماینده فرستاد تا ندای حق پرستی و یکتاپرستی را به گوش جهانیان برساند. هم چنین نامه ای به اسقف نجران، «ابوحارثه»، نوشت و طی آن نامه ساکنان نجران را به آیین اسلام دعوت فرمود.
💢نامه حضرت محمد (صلی الله علیه وآله)به اسقف نجران:
مشروح نامه پیامبر (ص)به اسقف نجران چنین بود: «به نام خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب (علیهم السلام). [این نامه ایست] از محمد (صلی الله علیه و آله وسلم)، پیامبر خدا، به اسقف نجران. خدای ابراهیم و اسحاق و یعقوب (ع) را ستایش می کنم و شما را از پرستش بندگان به پرستش خدا فرا می خوانم. شما را دعوت می کنم که از ولایت بندگان خدا خارج شوید و در ولایت خداوند درآیید و اگر دعوت مرا نپذیرفتید باید به حکومت اسلامی مالیات (جزیه) بپردازید تا در برابر این مبلغ، از جان و مال شما دفاع کند] و در غیر این صورت به شما اعلام خطر می شود».
💢عکس العمل نجرانی ها
نمایندگان پیامبر(ص)و که حامل نامه دعوت به اسلام از جانب پیامبر (ص)بودند، وارد نجران شدند و نامه را به اسقف نجران دادند. او نیز شورایی تشکیل داد و با آنان به مشورت پرداخت. یکی از آنان که به عقل و درایت مشهور بود گفت: «ما بارها ازپیشوایان خودشنیده ایم که روزی منصب نبوت ازنسل اسحاق (ع)به فرزندان اسماعیل(ع) انتقال خواهد یافت و هیچ بعید نیست که محمد(ص) که از اولاد اسماعیل (ع) است همان پیامبر موعود باشد». بنابراین شورا نظر داد که گروهی به عنوان هیئت نمایندگان نجران به مدینه بروند تا از نزدیک با محمد (ص)تماس گرفته، دلایل نبوت او را بررسی کنند.
💢گفتگوی پیامبر (ص)با هیئت نجرانی
پیامبر اکرم (ص)در مذاکره ای که با هیئت نجرانی در مدینه به انجام رسانید آنان را به پرستش خدای واحد دعوت کرد. امّا آنان بر ادعای خود اصرار داشتند و دلیل الوهیت مسیح را، تولد عیسی(ع) بدون واسطه پدر می دانستند.
💢در این هنگام فرشته وحی نازل شد و این سخن خدا را بر قلب پیامبر (ص) جاری ساخت: «به درستی که مَثَل عیسی نزد خداوند مانند آدم است که خدا او را از خاک آفرید». در این آیه، خداوند، با بیان شباهت تولد حضرت عیسی (ع) و حضرت آدم (ع)، یادآوری می کند که آدم(ع) را با قدرت بی پایان خود، بدون این که دارای پدر و مادری باشد، از خاک آفرید و اگر نداشتن پدر گواه این باشد که مسیح(ع) فرزند خداست، پس حضرت آدم(ع) برای این منصب شایسته تر است؛ زیرا او نه پدر داشت و نه مادر.
اما با وجود گفتن این دلیل، آنان قانع نشدند و خداوند به پیامبر خود، دستور مباهله داد تا حقیقت آشکار و دروغ گو رسوا شود.
💢مباهله، آخرین حربه:
خداوند پیش از نازل کردن آیه مباهله، در آیاتی چند به چگونگی تولد عیسی (ع) می پردازد و مسیحیان را با منطق عقل و استدلال روبرو می کند و از آنان می خواهد که عاقلانه به موضوع بنگرند.
بنابراین پیامبر، در ابتدا سعی کرد با دلایل روشن و قاطع آنان را آگاه کند، اما چون استدلال موجب تنبّه آنان نشد و با لجاجت و ستیز آنان مواجه گشت، به امر الهی به مباهله پرداخت.
💢خداوند در آیه 61 سوره آل عمران می فرماید: «هرگاه بعد از دانشی که به تو رسیده، کسانی با تو به محاجّه و ستیز برخیزند، به آنها بگو بیایید فرزندانمان و فرزندانتان و زنانمان و زنانتان، و ما خویشان نزدیک و شما خویشان نزدیک خود را فرا خوانیم؛ سپس مباهله کنیم و لعنت خدا را بر دروغ گویان قرار دهیم».
💢دیدگاه بزرگان نجران درباره مباهله:
در روایات اسلامی آمده است که چون موضوع مباهله مطرح شد، نمایندگان مسیحی نجران از پیامبر مهلت خواستند تا در این کار بیاندیشند و با بزرگان خود به شور بپردازند.
💢نتیجه مشاوره آنها این بود که به افراد خود دستور دادند اگر مشاهده کردید محمد(ص) با سر و صدا و جمعیت و جار و جنجال به مباهله آمد با او مباهله کنید و نترسید؛ زیرا در آن صورت حقیقتی در کار او نیست که متوسل به جاروجنجال شده است و اگر با نفرات بسیار محدودی از نزدیکان و فرزندان خردسالش به میعادگاه آمد،بدانید او پیامبر خداست و از مباهله با او بپرهیزید که خطرناک است...
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
💠 شرح مختصر جریان مباهله
قسمت 2⃣
💢در میعادگاه چه گذشت؟
جریان مباهله پیامبر(صلی الله علیه وآله) بامسیحیان نجران، در روز بیست وچهارم ذی الحجّه سال دهم هجری اتفاق افتاد.
طبق توافق قبلی، پیامبر(صلی الله علیه وآله)و نمایندگان نجران برای مباهله به محل قرار رفتند. ناگاه نمایندگان نجران دیدند که پیامبر (صلی الله علیه وآله) فرزندش حسین (علیه السلام)را در آغوش دارد، دست حسن (علیه السلام) را در دست گرفته و علی و زهرا(علیهما السلام) همراه اویند و به آنها سفارش می کند هرگاه من دعا کردم شما آمین بگویید.
مسیحیان، هنگامی که این صحنه را مشاهد کردند، سخت به وحشت افتادند و از این که پیامبر (صلی الله علیه وآله)، عزیزترین و نزدیک ترین کسانِ خود را به میدان مباهله آورده بود، دریافتند که او نسبت به ادعای خود ایمان راسخ دارد؛ زیرا در غیر این صورت، عزیزان خود را در معرض خطر آسمانی و الهی قرار نمی داد.
بنابراین از اقدام به مباهله خودداری کردند و حاضر به مصالحه شدند.
💢سخنان ابوحارثه درباره ی مصالحه:
هنگامی که هیئت نجرانی پیامبر(صلی الله علیه وآله)را در اجرای مباهله مصمّم دیدند، سخت به وحشت افتادند. ابوحارثه که بزرگ ترین و داناترین آنان و اسقف اعظم نجران بود گفت: «اگر محمد بر حق نمی بود چنین بر مباهله جرئت نمی کرد.
اگر با ما مباهله کند، پیش از آن که سال بر ما بگذرد یک نصرانی بر روی زمین باقی نخواهد ماند».
و به روایت دیگر گفت: «من چهره هایی را می بینم که اگر از خدا درخواست کنند که کوه ها را از جای خود بکند، هر آینه خواهد کَند. پس مباهله نکنید که در آن صورت هلاک می شوید و یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند».
💢سرانجام مباهله:
ابوحارثه، بزرگ گروه، به خدمت حضرت آمد و گفت: «ای ابوالقاسم! از مباهله با ما درگذر و با ما مصالحه کن بر چیزی که قدرت بر ادای آن داشته باشیم».
حضرت با ایشان مصالحه نمود که هرسال دوهزار حُلّه بدهند که قیمت هر حلّه چهل درهم باشد و بر آنان که اگر جنگی روی دهد، سی زره و سی نیزه و سی اسب به عاریه بدهند.
💢مباهله پیامبر (صلی الله علیه وآله) با نصرانیان نجران، از دو جنبه نشان درستی و صداقت اوست. اوّلاً، محض پیشنهاد مباهله از جانب پیامبر اکرم خود گواه این مدعاست؛ زیرا تا کسی به صداقت و حقانیّت خود ایمان راسخ نداشته باشد پا در این ره نمی نهد.
💢نتیجه ی مباهله، بسیار سخت و هولناک است و چه بسا به از بین رفتن و نابودی دروغ گو بینجامد. از طرف دیگر، پیامبر (صلی الله علیه وآله)کسانی را با خود به میدان مباهله آورد که عزیزترین افراد و جگرگوشه های او بودند. این خود، نشان عمق ایمان و اعتقاد پیامبر به درستی دعوتش می باشد که با جرأت تمام، نه تنها خود، بلکه خانواده اش را در معرض خطر قرار می دهد.
💢مباهله، سند عظمت اهل بیت(علیهم السلام):
مفسران و محدثان شیعه و اهل تسنّن تصریح کرده اند که آیه مباهله در حق اهل بیت پیامبر (علیهم السلام)نازل شده است و پیامبر (صلی الله علیه وآله)تنها کسانی را که همراه خود به میعادگاه برد فرزندانش حسن و حسین و دخترش فاطمه و دامادش علی (علیهم السلام) بودند. بنابراین منظور از «اَبْنائَنا» در آیه منحصرا حسن و حسین (علیهم السلام)هستند، همان طور که منظور از «نِساءَنا» فاطمه (سلام الله علیها) و منظور از «اَنْفُسَنا» تنها علی (علیه السلام) بوده است.
💢این آیه هم چنین به این نکته لطیف اشاره داردکه علی(علیه السلام)در منزلت جان و نفس پیامبر است.
💢نزول آیه ی تطهیر در روز مباهله:
روزی که پیامبر خدا (صلی الله علیه وآله)قصد مباهله کرد، قبل از آن عبا بر دوش مبارک انداخت و حضرت امیرالمؤمنین و فاطمه و حسن و حسین (علیهم السلام)را در زیر عبای مبارک جمع کرد و گفت: «پروردگارا، هر پیغمبری را اهل بیتی بوده است که مخصوص ترینِ خلق به او بوده اند. خداوندا، اینها اهل بیت منند. پس شک و گناه را از ایشان برطرف کن و ایشان را پاکِ پاک کن.»
در این هنگام جبرئیل نازل شد و آیه ی تطهیر را در شأن ایشان فرود آورد: «همانا خداوند اراده فرمود از شما اهل بیت پلیدی را برطرف فرماید و شما را پاکِ پاک کند.»
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر آیتالله #جوادی_آملی درباره گشت ارشاد را از خود ایشان بشنوید
🔹 در روزهای گذشته عبارتی تقطیع شده از علامه جوادی آملی در فضای مجازی پخش شده که طبق آن ادعا میشود ایشان با #گشت_ارشاد و حجاب اجباری مخالف است!!
🔸 پینوشت
طبق اعلام دفتر آیتالله جوادی، ایشان هیچ گونه حساب کاربری در شبکههای اجتماعی ندارند و اخبار و مواضع ایشان، تنها در سایت esra.ir اطلاع رسانی میشود
پاسخ حجتالاسلام عبداللهی نژاد دببر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر اصفهان به مهاجری
به نام خدا
جناب آقای مهاجری
سلام علیکم
اخیراً نامهای را در نقد توییت بنده به نام اصولگرایی و به کام اصلاح طلبی در ۸ بند نوشته و منتشر کردید. البته قصد پاسخ به مطالب شما را ندارم ولی چون در بند اول و آخر به دو آیه قرآن استناد کردید از باب وظیفه طلبگی دو نکته را به عنوان تذکر عرض می کنم چرا که خدای متعال می فرماید: وَذَكِّرۡ فَإِنَّ ٱلذِّكۡرَىٰ تَنفَعُ ٱلۡمُؤۡمِنِينَ (ذاریات؛ ٥٥)
نکته اول اینکه شما به آیه "وَلَا يَجۡرِمَنَّكُمۡ شَنَـَٔانُ قَوۡمٍ عَلَىٰٓ أَلَّا تَعۡدِلُواْۚ" (مائده؛ ٨) اشاره کردید که موضوع آن عدالت است ولی شما آن را به انصاف تغییر دادید. فرق این دو را فروق اللغة چنین نوشته است: "ان الانصاف اعطاء النصف و العدل يكون في ذالك و في غيره ..."
خود واژه گویا است که انصاف یعنی نصف کردن، نصف را دادن و نصف را گرفتن. ولی عدالت یعنی هر چیز را سر جای خود قرار دادن.
البته رعایت انصاف و عدالت هر دو نیاز به تقوی دارد که در این نوشته اگر خود شما می خواستید انصاف را رعایت کنید، مطالبتان را نصف می کردید، ۸ بند در دفاع از خانم بی حجاب نوشتید، باید ٨ بند هم در دفاع از خانم محجبه می نوشتید!
و اگر اهل عدالت بودید از کسی که خلاف شرع و خلاف قانون این کشور عمل کرده، با کمپین معاندین نظام (دوربین ما، اسلحه ما) هم سوء شده، اقدام به فحاشی و توهین نموده و در برابر واجب الهی مانع ایجاد کرده، دفاع نمی کردید. بنابراین خود شما علاوه بر فهم غلط و استفاده نابجا از آیه شریفه، نه انصاف را رعایت کردید و نه عدالت را، بلکه بر خلاف سفارش امیرالمؤمنین علیه السلام که فرمود: كُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْنا (نهجالبلاغه؛ نامه۴٧) به دفاع از اهل معصیت پرداختید!
فراموش نکنید کسی که به اعمال یک گروه راضی باشد، مثل کسی است که خودش همان عمل را انجام داده باشد چرا که امام علی علیه السلام می فرماید: اَلرَّاضِي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدَّاخِلِ فِيهِ مَعَهُمْ. (نهجالبلاغه؛ حکمت١۵۴)
دوم اینکه شما به آیه وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٞ وِزۡرَ أُخۡرَىٰۗ (اسراء؛ ١۵) اشاره کرده و چنین معنا کردید که هیچ کس گناه دیگری را به دوش نمی کشد در حالی که از این آیه غافل بودید؛ لِيَحۡمِلُوٓاْ أَوۡزَارَهُمۡ كَامِلَةٗ يَوۡمَ ٱلۡقِيَٰمَةِۙ وَمِنۡ أَوۡزَارِ ٱلَّذِينَ يُضِلُّونَهُم بِغَيۡرِ عِلۡمٍۗ (نحل؛ ٢۵) نه تنها بار خود را بصورت کامل به دوش می کشند بلکه بار کسانی را هم که گمراه کردهاند باید تحمل کنند.
وزر به معنای بار سنگین و مسئولیت است، بنابراین وزیر را وزیر می گویند چون بار سنگین مسئولیت به او سپرده شده است. بار مسئولیت مومنین هم در جامعه اسلامی کم نیست این دستور پروردگار متعال عالم است که فرمود: وَٱلۡمُؤۡمِنُونَ وَٱلۡمُؤۡمِنَٰتُ بَعۡضُهُمۡ أَوۡلِيَآءُ بَعۡضٖۚ يَأۡمُرُونَ بِٱلۡمَعۡرُوفِ وَيَنۡهَوۡنَ عَنِ ٱلۡمُنكَرِ (توبه؛ ٧١) همه ما نسبت به اجتماع خود مسئولیم، بیان و استفاده از این ضرب المثل انحرافی "هر کسی را در قبر خود می گذارند" که از برخی افراد برای نفی فریضه امر به معروف شنیده می شود، از امثال شما بعید بود. ما در محضر پروردگار عالم باید پاسخگو باشیم نه تنها در مورد مناسک شخصی بلکه در مورد مسائل اجتماعی جامعه ای که در آن زندگی می کنیم. مگر نشنیدید که خدای متعال به حضرت شعیب فرمود من از قوم تو صدهزار نفر را عذاب می کنم، چهل هزار نفر از بدان و شصت هزار نفر از خوبان! سوال کرد بدها که معصیت کردند، خوب ها را چرا عذاب می کنید؟ فرمود: أَنَّهُمْ دَاهَنُوا أَهْلَ اَلْمَعَاصِي وَ لَمْ يَغْضَبُوا لِغَضَبِي
چون با گنهکاران سازش کردند و از غضب من غضب ناک نشدند!!! (الکافي ج ۵، ص ۵۵)
جناب آقای مهاجری
این دو آیه را مختصراً توضیح دادم که بدانید آیات قرآن برای جداسازی حق از باطل است و شوخی نیست! إِنَّهُۥ لَقَوۡلٞ فَصۡلٞ وَمَا هُوَ بِٱلۡهَزۡلِ (طارق؛ ١٣و١۴) پس بهتر است شما هم به مباحث حزبی خود بپردازید و برداشت دین را به اهلش واگذار کنید.
از پرداختن به نکات دیگری که اشاره کردید عبور می کنم چون علاوه بر فقدان ارزش علمی، احتمالاً از سر عصبانیت یا با نگاه حزبی نگاشته شده و البته می دانیم این هم یک شیوه نخ نما در بین برخی از اهالی سیاست است که در نقد طرف مقابل، ضعف علمی خود را با تحقیر و تمسخر و هوچی گری جبران می کنند.
ایام عزت مستدام
احمد عبداللهی نژاد
١۴٠١/٠۵/٠١
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🌿🍃🌿🍃🌿🍃
#قضای_حوائج
#مباهله
#نماز
#ظهر
✅هر حاجتی که داشته باشید...
🌺 از حضرت صادق علیه السلام روایت شده است که هرکس در روز بیست و چهارم ذی الحجّۀ، به جهت شکر خداوند از نعمتی که به امیرالمؤمنین علیه السلام ارزانی داشته و به او اختصاص داده است،
🦋 نیم ساعت قبل از ظهر، ۲ رکعت نماز بخواند ؛
🦋در هر رکعت
📍 یک مرتبه سوره حمد
📍، ۱۰ مرتبه سوره توحید،
📍۱۰ مرتبه آیۀ الکرسی تا «هُمْ فِيها خالِدُونَ»، و
📍 ۱۰ مرتبه سوره قدر ؛
🦋عمل او نزد خداوند معادل صد هزار حجّ و صد هزار عمره می باشد.
👈🏻چنین فردی حاجتی از حوائج دنیا و آخرت را از خداوند درخواست نمی کند، هر حاجتی که باشد، مگر آن که خداوند، اگر بخواهد، آن را برآورده می سازد.
📚وسائل الشيعة، ج۸، ص۱۷۲_۱۷۱
🌸 چه خوب است به شکرانهی موفق شدن به خواندن نماز، این نماز را به #نیت_فرج_مولا و صاحبمان حضرت بقیة الله الاعظم عليه السلام بخوانيم
#غدیر، #مباهله، #فرج، #طهور
♻️ #نشرحداکثری
15.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 *چرا نماز ۱۷ رکعته؟*
▫️دکتر شاهین فرهنگ
#اسرارنماز
4_382987340500435277.mp3
4.59M
🏝فایل صوتی دعای مباهله🏝
🎤استاد محسن فرهمند
✅ #دعا ی #مباهله، دعائی مجرب جهت استجابت دعوات و حاجات.
🏝#روز_مباهله روز عزت و افتخار
اسلام و تشیع، بر شما مبارک باد🏝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 #طبق_برنامه_یکشنبه_ها:
🦋#قصه #داستان
🔶ماجرای #مباهله چیست❓
🔻 انیمیشن #مباهله پيامبر اسلام
با مسيحيان نجران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آشنایی با روز #مباهله
🌤 #داستان_مباهله
🌷با صدای دانش آموزی
📣 ویژه 💐#روز_مباهله
🌹 #شعر_کودکانه
سلامِ من به بچه های شیعه🌼
که دنبالِ حقیقتن همیشه
می خوام بِگم یه قِصّه من بَراتون💐
عوضْ بِشه یِکم حال و هواتون
یه قِصّه از یه روزِ خیلی مهم🌷
نَگی یه وقت نگفتی این و بِهم
یه شهری بود به اسمِ شهرِ نَجْران🌸
مسیحی بودن همه ، نَه مسلمان
یه روز پیامبرِ خدا مُحَمَّد🍃
یه نامه داد بَراشون از محبت
دعوت بِشَن به دینِ خوبِ اسلام🌺
به دینِ مهر و دینِ عشق و اِکرام
ولی قبول نکردن و با اصرار🌻
اسلام و دینِ ما رو کردن انکار
خدا بِگفت به حضرتِ محمد🍀
مُباهِلِه بِکُن با اون جماعت
یعنی که مردمانِ شهرِ نجران🌷
بیان و با پیامبر و عزیزان
دُعا کُنن خدا عذاب کُنه اون🌹
کسی رو که نبوده حق باهاشون
روزِ مُباهِلِه رسید و نجران🌼
دیدن پیامبر اومده چه خندان
دستِ امام حسن رو تویِ دستاش🌴
امام حسین رو هم آورده همراش
حضرتِ زهرا و علی رو هم با🎋
خودش آورده بود به همراه
مسیحی ها وقتی دیدن که احمد🌷
رسیدْ با خانواده اش به مقصد
ترسیدن و گفتن با هم که حتما🌹
حق با پیامبرِ خداست و قطعا
باید به هر چه او بِگُفت کُنیم گوش
این روز رو هرگز نکنیم فراموش💐
🌷 #مباهله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷#5تن_آل_عبا (ع)💐
🔰آیه مباهله : آیه 61 سوره آل عمران
💥داستان : از #مباهله تا #کربلا
(♦️حتما ببینید👆)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماجرای روز #مباهله
محدثه مدبری پور