5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏝۱۱ روزماندهتاعیدسعیدغدیر
#ویژهبرنامهاستقبالازعیدغدیر
💠 خادم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
4_5852691151882029123.mp3
زمان:
حجم:
2.34M
🏝مهدویتدرخطبهغدیر🏝
#ویژهبرنامهاستقبالازعیدغدیر
💠 خادم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
#شبهاتامامت
🏝پاسخ به شبهات آیهی اکمال🏝
👈 قسمت ششم👉
🔸باید دقت داشت که در روزهاى آخر عمر حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) روز عرفه یا غدیر چه حکمى از احکام دین نازل و ابلاغ شد که بعد از بیست سال نزول تدریجى احکام، این حکم خاص علت اکمال دین گردید؟
🔸از بررسى تاریخ اسلام و اقوال علماى شیعه و در خلال نظرات عامه، کاملا روشن است که تنها حکمى که این روزها براى مسلمانان بیان شد و داراى ویژگى خاص و اهمیت فوقالعاده اى بود که مى توانست علت یاس کافران و اکمال دین باشد همان ماجراى غدیر خم است.
🔸 در این روز تحولى بزرگ در دین اسلام روى داد: تکلیف رهبرى و سرپرستى مسلمانان و جامعه اسلامى پس از حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) برای همه ی حاضران آخرین حج یک بار دیگر مشخص شد و ادامه این رهبرى، که نقش بسیار مهمى در اداره ی معنوى و ظاهرى جامعه دارد، در افرادى که بتوانند راه آن حضرت را ادامه دهند و تناسبى نیز بین آنها و حضرت رسول(صلی الله علیه و آله) باشد معین گردید.
🔸این موضوع نقطه عطفى در بیان احکام و فرایض دین به شمار مى آید که با آن، روزنه ی امید کافران بسته و دین کامل شد.
#ویژهبرنامهاستقبالازعیدغدیر
💠 خادم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
3.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
#خــــــــدا
تا خــــدا هست
ڪسے تنها نیست :)🕊✨
💠 خادم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
راضی به فعل هر کس باشیم ....
جناب شيخ رجبعلی خیاط، دوستان و شاگردان خود را از همكاري با دولت حاكم( پهلوی) و به خصوص از تعريف و تمجيد آنان بر حذر می داشت. يكي از شاگردان شيخ از وی نقل كرده است كه فرمود: « روح يكی از مقدّسين را در برزخ ديدم محاكمه می كنند و همه كارهای ناشايسته سلطان جائر زمان او را در نامه عملش ثبت كرده و به او نسبت می دهند. شخص مذكور گفت: من اين همه جنايت نكرده ام. به او گفته شد: مگر در مقام تعريف از او نگفتی: عجب امنيّتی به كشور داده است؟ گفت: چرا! به او گفته شد: بنابراين تو راضی به فعل او بودی، او برای حفظ سلطنت خود به اين جنايات دست زد.» در نهج البلاغه آمده است كه امام علی عليه السلام فرمودند: «الرّاضي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدّاخِلِ فيهِ مَعَهُمْ، وَ عَلي كُلِّ داخِلٍ فِي باطِلٍ إِثْمانِ: إِثْمُ العَمَلِ بِهِ، وَإثْمُ الرِّضا بِهِ»؛ هركه به كردار عدّه ای راضی باشد، مانند كسی است كه همراه آنان، آن كار را انجام داده باشد و هر كس به كردار باطلی دست زند او را دو گناه باشد؛ گناه انجام آن و گناه راضی بودن به آن.
كيميای محبت، آیت الله ری شهری،ص ۷۲
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
#نشر_مجدد
🔆متن شبهه :
شبههای که امروز بسیار در جوامع غربی مطرح میشود این است که [ربوبیت خداوند را قبول ندارند] و میگویند: خداوند جهان را رها کرده است و مثال میآورند که «انسان و جهان همچون کامپیوتری طراحی شده است که با استفاده از برنامه و نظمی که به آن داده شده میتواند امور مختلفی را که توانایی انجامش به او داده شده است را انجام دهد». یعنی عملا نیازی به ربوبیت هر لحظهای خالق نیست، بلکه خود سیستم آفرینش با نظمی که از ابتدا به آن داده شده به کار خودش ادامه میدهد...
🔆پاسخ شبهه:
به طور کلی، هر گاه حکومتی استکباری، بر قومی موحد حاکم شد، چون نتوانست اصل و ریشه اعتقاد توحیدی و معادی را از آنان بگیرد، مدعی شد که «خدا جهان را رها کرده است و اکنون اختیارش در دست ماست»!
الف – به آنها باید گفت: «اگر شما اعتقادی به وجود خدا داشتید، چنین نسبت و اتهام ناروایی به او نمیزدید» و «اگر اساساً منکر وجود خدا هستید، خُب صریحاً انکار کنید، چرا میگویید که او هست، اما جهان را رها کرده است؟!» آیا هیچ نیاندیشهاید که انکار هر یک از صفات خدا، انکار وجود اوست؟ خدا که مرکب نیست تا قابل تجزیه باشد، در لحظهای به او صفتی بدهند و در لحظهی دیگری بگیرند! اگر رب است، همیشه رب است.
ب – بیتردید آنان که خدا را با کامپیوتر مقایسه میکنند، نه تنها خدا را نشناختهاند، بلکه کامپیوتر را نیز نشناختهاند. پس میتوان نتیجه گرفت که عدهای نادان، مأمور به جوّ سازی هستند و حتی برای خودشان نیز مهم نیست که چه میگویند.
ج – یک توپ پلاستیکی فعال را نیز نمیتوان بدون محرک و مدیریت در حرکت رها کرد، چه رسد به یک کامپیوتر را – کدام کامپیوتری بدون برنامهریزی مدبرانه، کنترل مدام، شارژ مدام برق و ... کار میکند؟ چه کسانی ویروس و ضد ویروس طراحی میکنند؟ چه کسانی هر روز دهها و صدها برنامهی جدید به این کامپیوتر میدهند و ورژنهای جدید میسازند ... .
د – "خدا جهان را رها کرده یعنی چه؟" خدا اگر خداست، علیم و حکیم است و رها کردن کار عبثی است که گذشته و فعل و آیندهی فعل را در بر میگیرد. اگر کسی در وسط بیابان یا شهری، خانهای بیهدف بسازد و سپس آن را رها کند، یعنی زحمت گذشته – وضعیت فعلی و سرنوشت و آیندهی این خانه را به فنا داده است. حتی انسانی که اندکی عقل داشته باشد، چنین نمیکند، پس چطور آن را به خدا نسبت میدهند؟
ﮪ – اگر خدا رها کرده بود، هیچ خلقت جدیدی نیز پدید نمییافت و همه چیز همان شکل بود که ابتدا خلق شده بود. چون دیگر رها شده است. حال آیا جهان این چنین است، یا همه چیز - آن به آن - خلق میگردد.
و – چه برای عالم هستی، خالق و خدایی قائل باشند و چه نباشند، چندین حقیقتی که مشهود همگان است، به هیچ وجه قابل کتمان و تکذیب نمیباشد؛ حقایق و اصولی که همه دال بر وجود خدا و ربوبیت مستمر اوست، از جمله:
1⃣ همه چیز در این جهان «حادث» است، یعنی نبودنش بر بودنش سبقت دارد، نبوده و بعدا به وجود آمده، پس به وجود آورنده میخواهد. خلقت مدامی که تزاحم و تناقض با چرخه حیات پدید نمیآورد. این یعنی ربوبیت مدام.
2⃣ دنیا دار فانی است، همه چیز در لحظه از بین میرود و دوباره خلق میشود. اگر دنیا رها شده بود، همان ابتدا که هر چیزی به اجل و فنای خود رسید، نابود میشد و جهان در همان لحظه پیدایش، به فنا میرفت. پس اگر خلقت و حیات دوام و تجدید دارد، معلوم میشود که خدا رها نکرده و خالقیت و ربوبیتِ مستمر دارد.
3⃣ربوبیت یعنی چه؟ یعنی: صاحب اختیاری و تربیت امور. حال سؤال این است: «این خدایی که از ربوبیت استعفا داده و عالم خلقتش را رها کرده است، این ربوبیّت را به دیگری واگذار کرده و یا کلاً رها کرده است؟!» اگر بگویند: به دیگری واگذار کرده؟ میپرسیم: آن کیست و چه دلیل و سندی بر ربوبیت او وجود دارد؟ و اگر بگویند: کلاً رها کرده، که دیگر محال عقلی است و بحث نمیخواهد.
4⃣همه این ادعاها برای آن است که به ظاهر به انسان باج دهند و بگویند که «ربوبیت را به انسان سپرده است» و در باطن بگویند: «البته نه هر انسانی، بلکه ربوبیت را به ما سپرده است». در هر دو حال میپرسیم: شما که خودتان مربوب و تحت ربوبیت غیر هستید، کجا را ربوبیت کرده یا میکنید که چنین ادعایی دارید؟ خب ربوبیت کنید که هرگز نمیرید، هر چه خواستید برایتان آماده گردد، عالم هستی تحت مالکیت، اختیار، اداره و ربوبیت شما باشد و ... . پس اگر ربوبیت وجود دارد و شما یا دیگران نیز ربّ نیستید، پس ربوبیت الهی پابرجاست.
5⃣هیچ فکر نکردهاند که اگر خداوند متعال [اگر چه به دور از منطق و حکمت است]، این جهان را مثل یک کامپیوتر ساخته و سپس رهایش کرده باشد، آن وقت جبر حاکم میشود؟ آیا منکر اختیار هستند؟! اگر اختیار را نیز قبول دارند، نمیاندیشند که این اختیار در کار آن کامپیوتری که طبق برنامه عمل کرده و رها شده است، اختلال ایجاد میکند؟
╔═.🍃.═══════╗
🌼@khademn
24.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جابر بن یزید جعفی و کرامات امام باقر (ع)
استاد خیرآبادی
╔═.🍃.═══════╗
🌼@khademngoo🌼
╚═══════.🍃.═╝
آیت الله مصباح یزدی رحمه الله: «صبر» یعنی مقاومت در مقابل انگیزه و عاملی که انسان را به جهتی غیر از كمال دعوت میکند؛ ما هم انسان و خواهان کمال خود هستیم؛ کمال ما نیز در سایه انتخاب راه صحیح حاصل میشود كه لازمه آن مقاومت در برابر عوامل بازدارنده از كمال است؛ بنا بر این اگر ما میخواهیم انسان باشیم و به مقام خلیفةاللهی و قرب الهی برسیم و گل سر سبد آفرینش بشویم، باید حد و مرزها را بشناسیم، بایدها و نبایدها را بدانیم، مقررات و ضوابط را بپذیریم و در چارچوب آنها رفتار كنیم و در برابر آنچه ما را از این مسیر منحرف میكند، مقاومت كنیم.
درسهای اخلاق رمضان 1434- جلسه دوم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯
#داستان_نماز
☀️ همنشینی با پیامبر در بهشت ☀️
🌴 پیرمردی به نام ربیعه هفت سال به رسول خدا صلیالله علیه وآله خدمت کرده بود. روزی پیامبر به او فرمود: «ای ربیعه، تو هفت سال به من خدمت کردی آیا از من درخواستی نداری؟»
🌴 ربیعه عرض کرد : «ای رسول خدا به من مهلت بده تا فکر کنم» روز بعد نزد رسول خدا آمد و گفت : «من یک خواسته از شما دارم دوست دارم روز #قیامت همنشین شما در #بهشت باشم»
🌴 حضرت فرمود : «کسی یادت داده یا خودت این را گفتی؟»
گفت : «خودم فکر کردم دیدم هر چیزی از شما بخواهم تمام می شود بالاخره میرسیم به آن لحظهای که از آن لحظه به بعد زندگی ابدی آغاز می شود. آن موقع شما کجا ما کجا! شما در بالاترین نقطه رضوان الهی هستی من اگر آنجا کنار شما باشند دیگر هیچ چیزی نمی خواهم.
🌴 رسول خدا تأملی فرمود ، کمی نگاهش کرد و پاسخ داد : «باشد قبول است اما به یک شرط تو هم مرا کمک کن که بتوانم به این قولم عمل کنم. چگونه؟
🌴 فرمود : «فَاَعِنّی بِکثرَةِ السُّجود ، با زیاد #سجده کردن مرا کمک کن» یعنی این مشکل من است که باید تو را به آن موقعیت ببرم اما برای اینکه بتوانم تو را تا آن بالا بالا ببرم تو فقط یک قول به من بده، «زیاد سجده کن».
📚 #استاد_پناهیان ، چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ صفحه ۸۱ (به نقل از دعوات راوندی صفحه ۳۹)
💠 خادم
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮
@khademngoo
╰─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╯