🌸 رهبر انقلاب، امروز: جوانان در دنیا، سؤالهای زیادی امروز دارند که میخواهند پاسخ آنها را در چارچوب اسلام بیابند، بنابراین باید حرکت علمی در دنیای اسلام شتاب بگیرد و امت اسلامی بار دیگر به اوج اقتدار علمی و تمدنی خود برسد.
دیدار شرکتکنندگان در کنگره «نقش شیعه در پیدایش و گسترش علوم اسلامی». ۱۳۹۷/۰۲/۲۲
❣ @Khamenei_Reyhaneh
این کتاب را پنجاه سال قبل خواندهام!
در غرفهی نشر نگاه آقا مثل همهجا با غرفهدار سلاموعلیک کردند. حرفهایی بینشان رد و بدل شد. غرفهدار خواست کتابی را به آقا بدهد. آقا لبخند زدند و گفتند: من این کتاب را ۵۰ سال پیش خواندم.
"چشمهایش" ِبزرگ علوی را میگفتند.
«چشمهایش» نام رمانی است از بزرگ علوی که برای نخستین بار در سال ۱۳۳۱ شمسی منتشر شد.
📚 تربیت به کمک کتابها
👶 کتاب و کتابخوانی چگونه به ما در رشد فرزندانمان کمک میکند؟
📱 همانطور که میبینم سرگرمیهای دیجیتال انگار دارد کودکی کردن را از نسل خردسال امروز میدزدد. وابستگی بچههای امروز به بازیهای دیجیتال و موبایل و تبلت نتیجهای جز، سرخوردگی شادی واقعی در درون بچهها و عدم تخلیه انرژی در آنها، دوری از اجتماع و رشد مهارتهای دستی در آنهاست. برای نجات از این تنگنا بهترین راهکار، دوستی بچهها با کتابخوانی و یا مفاهیمی است که از کتابهای خوب یاد میگیرند.
🌱 قد کشیدن با کتاب
عادت به کتابخوانی بچهها را صبور و اهل فکر میکند و این ویژگیهای اخلاقی، پای خیلی از صفتهای خوب دیگر را هم در زندگی آینده آنها باز میکنند. کتابها قدرت دارند تا رفتارهای تکانشی مثل عجول بودن و پرخاشگری را در بچهها کم کنند. جالبتر اینکه بچههای کتابخوان کمکم باورشان میشود که مثل شخصیتهای کتابهایشان فرد مهمی هستند، بنابراین عزتنفسشان بالا میرود و انجام دادن کارهای بیارزش را در حد خودشان نمیبینند. سخن رهبرمان هم در باب این موضوع خواندنی است:
🌼 "قصههای خوب، سازندهی شخصیت کودک است. همان قصههای قدیمی را که ما از مادر خودمان، از مادربزرگ و یا از پیرزن دیگری در کودکی شنیدهایم، امروز که مرور میکنیم، میبینیم در آنها چقدر حکمت وجود دارد! ۱۳۷۷/۲/۲۳"
⁉ کی؟ کجا؟ چطوری؟
با این راهکارهای ساده میتوانید قدمهای کوچک اما مهمی را در راستای تربیت کودکان با کتاب و کتابخوانی بردارید:
🏡 شما در خانه کتابخانه دارید؟ حتی محل قرار دادن کتابخانه هم در خانه مهم است. محلی که زیاد دیده شود و بهآسانی بشود از آن کتاب برداشت.
✅ تربیت با کتاب را از روزهای قبل از تولد و خریدهای سیسمونی شروع کنید. مأنوس بودن مادر باردار با کتاب ؛لذت کتابخوانی را به فرزند هم منتقل میکند.
🚼 صفر تا دوسالگی درست همان زمانی است که باید مفاهیم انواع کتابها را در گوش بچهها زمزمه کرد زیرا در این سن کودک در حال ضبط و ذخیره لغات جدید است. ولی هرچه متن و شعر کوتاهتر، ریتم دار و تکراری باشد بهتر است.
👶 دو تا چهارسالگی؛ که ویژگی استقلال و جستجوگری در بچهها گل میکند، همان زمانی است که کتابها هرچه بیشتر تصویر داشته باشند برای کودکان جذابترند. اجازه دهید متن کتابها ساده باشند تا بچهها به کمک شما و سؤالهایی که از شما میپرسند داستانها را کشف کنند.
👧 چهارتا ششسالگی بهترین زمان است برای اینکه شما فرصت خرید کتاب را به بچهها بدهید. در این سن شما وقت دارید تا از به کمک کتابها انواع روشهای بازی، اجرای نمایش و ساخت کاردستی و ...را با کودکتان یاد بگیرید. با این شیوهها میتوانید کتاب را نزد بچهها محبوب کنید اثرات مثبت آن را تا سالها در ذهن بچهها زنده نگهدارید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
عضویت در ریحانه 👇
❣ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 لحظاتی از بازدید رهبر انقلاب از سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران. ۹۷/۲/۲۱
❣ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببينيد| ✨🌺 ماه رمضان مبارک ✨🌺
📝ماه رمضان در هر سال، قطعهای از بهشت است...
❣ @Khamenei_reyhaneh
دختر شینا - فصل نوزدهم.mp3
21.41M
🎧 کتاب صوتی #دختر_شینا؛ فصل نوزدهم
🗓 مجموعه کتاب صوتی دختر شینا در ۱۹ فصل تقدیم مخاطبان ریحانه شد
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🌷 #لیلی_من 😔 شهادت ليلی هشت ماهه فلسطيني در رسانه ها خبرساز شد. 《لیلی انور الغندور》 نام نوزاد فلسطی
🌷 #لیلی_من
😔 شهادت ليلی هشت ماهه فلسطيني در رسانه ها خبرساز شد. 《لیلی انور الغندور》 نام نوزاد فلسطینی است که بر اثر استنشاق گاز اشک آور روز دوشنبه به شهادت رسید.
وزارت بهداشت فلسطین این خبر را همزمان با روز نکبت و افتتاح سفارت آمریکا در قدس اشغالی منتشر نمود.
🌐🇵🇸 لیلی هشت ماهه به همراه والدین خود در شرق نوار غزه که عریض ترین قسمتش 11 کیلومتر است، ساکن بوده.
☸ صهیونیستها نه تنها محل تجمع فلسطینیان معترض به انتقال سفارت آمریکا از تلآویو به قدس را مورد اصابت گلوگه و گازهای اشک آور قرار دادند، بلکه به مدارس و مراکز آموزشی این منطقه پر تراکم مسکونی نیز حمله كردند.
✅ کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی با هشتگ #لیلی_من به این رویداد غمانگیز واکنش نشان دادند.
❣ @Khamenei_Reyhaneh
💻 مسابقه وبلاگ نویسی «حمایت از کالای ایرانی» در کوثر بلاگ
💐 سامانه وبلاگ نویسی «کوثر بلاگ» با هدف تولید محتوای فرهنگی و مذهبی و گسترش فرهنگ استفاده از ابزارهای نوین در بانوان راهاندازی شده و برای پیدا کردن ایدههای خلاق در زمینه ترویج خرید کالاهای ایرانی، یک مسابقهی وبلاگنویسی برگزار میکند.
⬅️ جهت مشاهده جزئیات این فراخوان به نشانی http://khl.ink/fjj مراجعه نمایید.
ریحانه
💢 روز نکبت پس از هفتاد سال
🔱 دوشنبه ای كه گذشت #یوم_النكبة بود. رژیم اشغالگر قدس در ۱۴ می ۱۹۴۸ (۲۴ اردیبهشت ۱۳۲۷) با بیرون راندن هشتصد هزار فلسطینی و اشغال این سرزمین، به طور یکجانبه موجودیت خود را اعلام کرد.
✴️ این روز در تاریخ فلسطین یوم النکبة (روز مصیبت) نام گرفت و یادآور روز مهاجرت اجباری #فلسطینیان و ورود یهودیان از سراسر جهان است.
✊ هرساله مردم معترض فلسطین در روز نکبت دست به تظاهرات میزنند، اما امسال به دلیل تصمیم ترامپ مبنی بر انتقال سفارت ایالات متحده به بیت المقدس، مردم فلسطین اعلام کردند که از ۳۰ مارس (۱۰ فروردین) هر جمعه «راهپیمایی بزرگ برای بازگشت» را برگزار میکنند و این اعتراضات را تا «روز نکبت» (۲۴ اردیبهشت) ادامه میدهند. جوانان فلسطینی در نوار غزه و کرانه باختری دست به تظاهرات زدند. تظاهرات اخیر در غزه بیش از ۶۰ شهید و ۳۰۰۰ مجروح داشته که در این بین هفت کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال دیده میشود و یک نوزاد نیز به دلیل استنشاق گاز اشک آور جان خود را از دست داد. به همین علت تظاهرات فلسطینیان همچنان ادامه پیدا کرده است.
😡 آنچه امسال بیش از گذشته فلسطینیان و سایر مردم جهان را متاثر کرده، حمایت تمام قد و مستقیم امریکا از اسرائیل غاصب است. به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت اسرائیل و انتقال سفارتخانه آمریکا به این شهر در قالب یک حرکت نمادین، از شعارهای انتخاباتی ترامپ بوده است.
شهر بیت المقدس از این جهت حائز اهمیت است که فلسطینیان این شهر را پایتخت خود می دانند. در واقع می توان گفت که انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس به معنای به رسمیت شناختن این شهر به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی است.
@Khamenei_Reyhaneh 🇵🇸