فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 اشک و بغض رهبر انقلاب پس از پایان شعر خانم عاطفه جعفری
🌼 رهبر انقلاب در واکنش به شعر #عاطفه_جعفری که دربارهی شهدای فاطمیون در محضر ایشان خوانده شد فرمودند: خیلی ممنون خانم. خیلی خوب! شهدای مظلوم فاطمیون؛ جا دارد که به آنها واقعا پرداخته بشود.
مشاهده کیفیت بالا در aparat.com/v/W7DC5
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌻 فیلم | یک «سرودِ مادرانهی کاملاً از دل برخاستهی شیرین»
🌺 شعر سرکار خانم #اعظم_سعادتمند در دیدار امشب شاعران با رهبر انقلاب
ای دهانت لانه گنجشکهای شاد پر چانه
کودک من ای تمام حرفهایت فیلسوفانه
صد گره وا میشود از بغضها و اخمهای من
میزنم هر بار بر موهای تا سرشانهات شانه
تازگیها اولین دندان پیشین تو افتادهست
رفته یعنی از زمان مستی ما هفت پیمانه
با تو بازی میکنم دیوانه بازی میشوم هروقت
از نبایدها و بایدهای عقل خویش دیوانه
تا شبیه کودکیهایم بفهمی حرف گلها را
بستهام روبان موهای تو را هم مثل پروانه
❇️ رهبر انقلاب پس از پایان شعر: آفرین! چه خوب! سرودِ مادرانهی کاملاً از دل برخاستهی شیرین.
مشاهده کیفیت بالا در aparat.com/v/phXdu
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🔰 در شانزدهمین روز از ماه مبارک رمضان، دیدار جمعی از دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی با رهبر انقلاب اسلامی، از دقایقی پیش در حسینیهی امام خمینی رحمهالله برگزار شد.
🔸️ در ابتدای این دیدار، تعدادی از دانشجویان و نمایندگان تشکلهای دانشجویی به بیان نظرات و دیدگاههای خود پیرامون مسائل کشور پرداختند. ۹۸/۳/۱
🎞 تصاویر به مرور تکمیل میشود، در👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42617
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 فیلم | شعری برای حماسهی مردم مظلوم یمن
◀️ شعر سرکار خانم #فاطمه_عارف_نژاد در دیدار شاعران با رهبر انقلاب
🔸 سید حسن نصرالله، سخنرانی ظهر عاشورای محرم ۱۴۴۰: والله روز قیامت از همه درباره این موضوع سؤال میشود.
مخواه راه برای تو انتخاب کنند
که با فریبِ دلت، عقل را مجاب کنند
عجیب نیست همیشه در اوج فاجعهها
رسانهها همه تجویز قرص خواب کنند
سکوت ضرب در آتش شد و به خون تقسیم
چطور میشود این داغ را حساب کنند
از این قیام و از این غم سوال خواهد شد
بترس روز قیامت تو را جواب کنند
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 شعر سرکار خانم #مهدیه_انتظاریان در دیدار امشب شاعران با رهبر انقلاب
تنها نشسته منتظر و سر به راه کوه
در انعکاس نقرهای نور ماه کوه
بر شانههای یخزدهاش برف سالیان
بر قامتش حریر نسیم و گیاه کوه
❇️ رهبر انقلاب پس از پایان شعر: آفرین خیلی خوب! چشم سیاه منظور همان عقاب است؛ خیلی خوب بود.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
#ماه_رمضان
⁉️ سوال: زن متاهلی هستم، در ماه رمضان باردار بوده و روزه داری برایم سخت بود، طبق توصیه ای اکثر روزهای ماه مبارک رمضان از شیاف استفاده کردم، آیا قضای این روز ها را باید به جا آورم یا خیر؟
✅ جواب: اگر شیاف به صورت جامد بوده مانعی نداشته و قضای روزه ها واجب نیست.
🔹 منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر رهبر معظم انقلاب
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🌺 روایت بانوی شاعر، سرکار خانم نصیبا مرادی از دیدار شاعران با رهبر انقلاب
📝 قسمت سوم: *با فاصلهی یک صندلی!*
☕️ موقع افطار، با یک سفرهی کوچک و ساده مواجه شدیم. غذا یک نوع بود، برنج ساده با مرغ! افطاری نه خبری از سفرههای تجملاتی بود، نه بریز بپاشهای آنچنانی. خرما، چای، نان و پنیر و آب به همین سادگی. من شانس آوردم با فاصلهی کوتاه - فقط یک نفر - با صندلی حضرت آقا نشستم. همین قدر نزدیک! با یک لیوان آب افطار کردم. بغض شادی امانم را بریده بود و دیگر نتوانستم هیچ چیز بخورم، باورتان میشود؟ هیچ چیز نخوردم. خانم محافظی که کنارم نشسته بود هی میگفت بخور دختر! بالا چیزی نیست ضعف میکنی ها. گفتم نه من هیچ چیز نمیخورم. فقط رو به حضرت ماه برگشتم و نگاهش کردم. یک دل سیر نگاهش کردم، غذا خوردنش را، گپ زدنش را با آقایان دور و برش. لبخندش را، اینقدر نگاهش کردم که غذا خوردنش تمام شد. اینقدر نگاهش کردم که گفتند پا شوید بروید بالا، طبقهی بالا.
🌸 طبق شمارههایمان نشستیم. چند دقیقه بیشتر منتظر نماندیم که آقا آمدند. نوبت شعرخوانیها شد. استاد امیری اسفندقه مجری برنامه بود. یادی از شاعرهای بزرگ گذشته کردند. سعی میکردند خیلی خلاصه صحبت کنند تا نوبت به شعرخوانیهای بیشتری برسد. حسن شروع برنامه با استاد علی موسوی گرمارودی بود که شعری را به مناسبت زادروز فردوسی برای گرامیداشت فردوسی خواندند. حضرت آقا اشاره کردند که بهتر است جوانها هم روش و کاربرد شعرهای فردوسی را احیا کنند. نفر دوم آقای ناصر حامدی بود، مطلع شعری را با مصرع «باز باران است، باران حسین بن علی» خواندند، که حضرت آقا از آن استقبال کرد.
🌀 نفر سوم شاعر جوان رضا یزدانی بودند. اینقدر استرس داشتند که شعر نیمایی را که گفته بودند تند و تند خواندند، طوری که وزنش مشخص نشد. حضرت آقا گفتند شما این شعر نیمایی است خواندید؟ ولی شعر نیمایی وزن دارد، این شعری که خواندید شعر سپید است، من نمیگویم شعر سپید خوب است یا بد است، ولی شعر نیمایی وزن داشت، این شعری که شما خواندید وزن نداشت. ولی استاد امیری اسفندقه گفتند که خوانششان ایراد داشت، خودشان یک باره دیگر آرام با خوانش درست خواندند. حضرت آقا خندیدند و گفتند هان این شد. بعد گفتند اگر اینجوری بخوانیم بله وزنش درست میشود و جمعیت خندیدند.
❇️ نفر بعدی شاعری از هند بودند. که شعری خواندند که حضرت آقا از زبان فارسی سلیس این شعر تعریف و تمجید کردند. نفر بعد استاد قزوه بودند که به نفع شاعران جوان فقط به خواندن چند بیت شعر اکتفا کردند.
⏪ادامه دارد...
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
🔶 جنگ را با بیست ساله ها بردیم و اقتصاد را با شصت ساله ها باختیم!
📣 گزیده ای صحبتهای خانم مرضیه افشارنیا، نمایندهی تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب
🔹 سوال این است که چرا مسئولان به جوانان اعتماد نمی کنند؟
مگر نه اینکه جنگ را با بیست ساله ها بردیم و اقتصاد را با شصت ساله ها باختیم.
🔸 آقایان وزرا و مسئول!
چه دست های پیدا و پنهانی در کار است که وقتی به عقیده ی کارشناسان، حل بسیاری از مسائل اقتصادی و بی عدالتی ها در گرو اصلاح نظام مالیاتی و بانکی و تصویب طرح هایی مانند مالیات بر عایدی سرمایه، برای خارج کردن سودا گران از بخش مسکن است، این طرح در مجلس به اصطلاح شورای اسلامی معطل مانده؟
🔻 یکی از مفاهیم مهم که از بیانات حضرت عالی می باشد، کلید واژه" نظریه مقاومت" است که در مقابل "نظریه تسلیم و مذاکره" قرار گرفته است. باید این نظریه در دانشگاه ها تبیین شود.
🔹 دانشگاه در کجای نقشه انقلاب قرار دارد؟
آیا استاد، نیاز به آموزش و به روزرسانی علمی، فکری، عقیدتی و بصیرتی خود و ارتقای جهان بینی اسلامی خود ندارد؟
آیا نباید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به فکر اصلاح و ترمیم اساتید و به ویژه دروس معارف باشد؟
🔸 علم و علم آموزی یکی از مسائل اصلی دانشگاه است. اما همان علم هم باید نافع ، کاربردی و البته در مسیر توحیدی باشد.
🔹 در ضمن مستحضرید که بیش از چهار ماه است جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی، به عنوان قرارگاه مرکزی فرهنگی کشور، تعطیل است.
🔸 به نظر می رسد یکی دیگر از مسائل اصلی دانشگاه های ما و به خصوص دانشگاه آزاد، مساله هویت اسلامی دانشگاهها است.
مسئولان بدانند که مسیر هویت اسلامی از ایمان، عقیده و فرهنگ ناب اسلامی و انقلابی می گذرد.
🔹 اسلام به زن و خانواده آبرو بخشیده اما هنوز برخی نمی دانند که مسیر پیشرفت و تعالی جامعه، از درون خانواده می گذرد.
نگاه درجه دو به مقوله زنان، عدم آموزش مناسب در مدارس و دانشگاه ها با نقش واقعی زن در خانواده و اجتماع، نگاه غیراسلامی و در برخی از موارد ضد اسلامی به این مساله، جامعه را دچار مشکلاتی در قبل، حین و بعد از تشکیل خانواده کرده است.
🔸 افزایش سن ازدواج جوانان، آمار طلاق و در مقابل کاهش نرخ رشد جمعیت از تبعات این مساله است.
پیشنهاد می کنیم دانشگاه ها در کنار ورود علمی به مقوله سبک زندگی اسلامی ایرانی، با کمک خیرین،کمک به ازدواج های دانشجویی و گسترش خوابگاه های متاهلی و بکارگیری دانشجویان متاهل را جدی بگیرند.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
⚠️ بحران هویت اجتماعی دختران
📣 بخشی از صحبتهای خانم نرگس حسینی، نمایندهی دفتر تحکیم وحدت در دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب
🔹 ما با خودمان عهد بستیم دقیق و عمیق مسائل زنان را رصد کنیم و در این باب کوتاه نیاییم؛ چرا که ما زنان را «رهبران جامعه» میدانیم، اگر و تنها اگر از این ظرفیت عظیم درست و به جا استفاده شود.
🔸 متاسفانه جامعه انقلابی ما با «بحران هویت اجتماعی دختران» مواجه است. نمونهای از آن را در حادثهی سیل اخیر مشاهده کردیم؛ احساس مسئولیت، دختران را بر آن داشت تا همچون آقایان به منطقه بروند اما جای سوال است که حضور زنان در روزهای ابتدایی برای لایروبی و کارهای یدی مفید است یا خیر؟
🔹 معتقدیم حرکت دختران به سوی این مدل مشارکت بیانگر یک خلا جدی در نظام اجتماعی ماست؛ خلا عرصههای حضور اجتماعی زنان انقلابی متناسب با هویت و طبیعت زنانه!
🔸 در حالی که آقایان در قالبهای جهادی هویت انقلابی و همدلیشان با انقلاب اسلامی را نشان می دهند و برای فعالیتشان، ارزش گذاری اجتماعی صورت گرفته است، دختران جامعه در گردابی دست و پا میزنند که نه میتوانند هویت انقلابیشان را تعریف کنند و نه هویت دخترانهشان را.
🔹 این بحران هویت اجتماعی، یا دختران را به سمت فعالیتهای مردانه میکشاند و شور انقلابی را به «ضد زنانگیشان» بدل میکند یا موجب «سرخوردگی اجتماعی» میشود و بیشک نه سرخوردگان اجتماعی میتوانند راهبر جامعه باشند و نه زنانی با خوی مردانه!
🔸 آنچه که این مساله را جدی تر می کند وجود یک «شکاف هویتی عمیق، بین زمان فارغ التحصیلی تا ازدواج دختران» است که به لطف برنامهریزی های دقیق مسئولین (!) این حفره روز به روز عمیقتر می گردد. در این بازه دختران نه در خانواده نقش دقیقی دارند و نه در اجتماع عرصه مفیدی برای آنان تعریف شده.
🔹 تنها راه حل «بازتعریف هویت اجتماعی زنان» به ویژه دختران انقلابی است و توقع ما از نظام، برنامهریزی جهت بهکارگیری پتانسیل زنان متناسب با شرایط خانوادگی آن هاست. باور داریم گرههای اجتماعی موجود به سرپنجه «قدرت نرم زنان» باز خواهد شد.
🔸 و در پایان کلامی از دبیر شهید دفتر تحکیم وحدت، شهید مهدی رجب بیگی: «می رویم تا خط امام بماند. خطی که راه پیروز کبیر انقلاب اسلامی خلق دلاور ایران است و باید که حماسه قیام را تا دوردست ها بکشاند و نهال انقلاب را در دل خلق های تحت ستم جهان بنشاند.»
❣️ @Khamenei_Reyhaneh