🌸🍃
🍃
🔖امیرالمؤمنین عليه السلام:
سَبَبُ المَزِيدِ الشُّكرُ
سبب زياد شدن نعمت، شكرگزارى است
📚غررالحكم حدیث 5544
🌸@khanevade_Beheshti
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸آموزش عملی تواضع و انتقادپذیری توسط والدین🔸
در روایت داریم که ««رَحِمَ اللهُ مَنْ اَهْدَی اِلَیَّ عُیُوبی»»؛ خدا رحمت کند کسی را که عیب مرا به من هدیه کند؛ اگر کسی میخواهد برای من گل بیاورد، گل او این باشد که بگوید: آقا! من این نکته را در زندگی شما دیدهام؛ این عیب را میخواهم بگویم. اگر شما میخواهید به امام جمعهتان هدیه بدهید، بگویید: این مدت ما آمدیم صحبتهای تو را گوش کردیم و حالا میخواهیم گلی برایت بفرستیم. آقا! این صحبتت این اشکال را دارد یا صحبتهایت برای ما کمی سنگین است یا سطحش پایین است. این بهترین هدیه است. اینکه شعار بدهند: «صل علی محمد...»، هدیه نیست. اینکه انسان را کمک کنند، هدیه است. اینکه عیب کسی را به او بگویند، خدمت است؛ چون فردای قیامت، انسان از چه کسی تشکر میکند؟ از کسی که تعریفش کرده یا از کسی که عیبش را برطرف کرده؟
به بچههایتان بگویید: اگر عیب مرا به من بگویید، من به شما دعا میکنم. این میشود تواضع؛ این میشود دوری از تکبر؛ این میشود دروازۀ بهشت، نه اینکه انسان در خانه بگوید: من بابا هستم؛ من بزرگتر هستم؛ من ارشد هستم؛ هرچه من میگویم، باید بشود؛ بچه غلط میکند به من حرفی بزند!
📖 راه رشد، جلد چهارم، صفحه ١٣۴
🌸@khanevade_Beheshti
🌸🍃
🍃
🔖درد مفاصل در زمستان با مصرف میوه های سرد!
❌در زمستان باید از مصرف متعدد و افراطی میوههای سرد و تر مانند هندوانه، خیار سبز و گوجه فرنگی نیز پرهیز شود.
❌مصرف افراطی (نه هوسانه) این میوههای سرد تابستانی در این فصل باعث بروز مشکلات گوارشی، عصبی و درد مفاصل میشود و بهتر است از میوههای معتدل و گرم مانند سیب، به، گلابی، انگور، پرتقال، انار شیرین و خشکبار استفاده شود.
✔️خوردن غذاهای معتدل و غلیظ مانند فسنجان، هلیم، کلهپاچه، کباب گوشت پرندگان، انواع آشها بهویژه با ادویه گرم چون دارچین و زیره و رازیانه و پرهیز از خوردنیهای سودازا و بلغمزا نیز همانند فصل پاییز، توصیه میشود.
✔️بهرهمندی از انرژی خورشید با قدمزدن یا نشستن زیر آفتاب در فصل زمستان الزامی است و همچنین پوشاندن پهلوها، بینی و دهان در هوای سرد، و پرهیز از بیرونرفتن با معده خالی نیز توصیه میشود.
🖊دکتر محمد عسکر فراشاه (متخصص طب سنتی ایرانی )
🌸@khanevade_Beheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖همهچیز درباره پرخوری عصبی و راه کنترل آن
پرخوری عصبی نوعی اختلال غذا خوردن است و افراد مبتلا به این اختلال، معمولا کنترل غذا خوردن خود را از دست میدهند
🌸@khanevade_Beheshti
☘️ "فرزندان ما ناجی ما نیستند"!
اغلب مي پنداريم فرزندی که خیلی به والدینش توجه دارد فرزندی نمونه و وفادار است ولی چنین نیست، واقعیت این است که وقتی فرزندی همیشه نگران شماست یعنی خودش یک آسیب دیدهٔ واقعی است که مسئول آسیبش شمایید!
یک والد خوب والدی است که ذهن فرزندش از او آسوده باشد و به فرزند توانایی و قدرت آسوده فاصله گرفتنِ را بدهد. وقتی فرزندتان از شما دور نمیشود وقتی همیشه نگران شماست وقتی تمام برنامه هایش را با شما تنظیم میکند نه نشانه وفاداری او بلکه نشانه آسیب خوردگی اوست. توجه کنید وقتی مرتب با فرزندتان صحبت میکنید و در گفتگوها گوشزد میکنید که در این زندگی، چقدر سختی و عذاب کشیده اید چقدر رنج دیده اید و در واقع مرتب به فرزندتان القا میکنید که من قربانی این زندگی هستم و تو تنها چشم امید و ناجی من هستی.
حالا او خودش را نجات دهنده شما تصور میکند و هیچ لحظه ای را برای نجات شما از دست نمیدهد، غافل از اینکه خودش تمام زندگیش را با نگرانی برای شما از دست میدهد. در قبال رسیدگی و عشقی که به فرزندانمان میدهیم آنها را مدیون و بدهکار و ناامن نکنیم، به آنها کمک کنیم زندگی های مستقل و ذهن های آرام داشته باشند.
فرزندان ما ناجیان ما نیستند.
🔻جبران خليل جبران در كتاب پيامبر ميگويد: "فرزندان شما به حقيقت فرزندان شما نيستند؛ آنها دختران و پسران زندگي اند در سوداي خويش آنها از كوچه وجود شما گذر مي كنند اما از شما نيستند، اگرچه با شمايند، به شما تعلق ندارند. عشق خود را بر آنها نثار كنيد، اما انديشه هايتان را براي خود نگه داريد. زيرا آنها را نيز براي خود انديشه اي ديگر است.
جسم آنها را در خانهٔ خود مسكن دهيد اما روح آنان را آزاد گذاريد زيرا روح آنان در خانهٔ فردا زيست خواهد كرد كه شما حتي در رويا نمي توانيد به ديدار آن فردا برويد، ممكن است تلاش كنيد كه شبيه آنها باشيد اما مكوشيد كه آنان را مانند خود بار بياوريد زيرا زمان به عقب باز نخواهد گشت و با ديروز درنگ نخواهد كرد."
#تربیت_کودک_۱۶
🌸@khanevade_Beheshti
📜 #مسئله | #احکام_شکیّات_نماز
🔖 رهبر معظم انقلاب و آیتالله مکارم: کسی که معمولاً در یک نماز سه بار شک میکند، یا معمولاً در سه نماز پشت سرهم، حداقل یک بار شک میکند، اگر زیاد شککردن او به خاطر حادثهای که موجب ترس یا غضب یا پریشانی حواس است، نباشد، کثیرالشک است و نباید به شک خود، اعتنا کند.
🔖 آیتالله سیستانی: «کثیر الشک» کسی است که زیاد شک میکند؛ یعنی وقتی که حال او را با حال کسانی که در وجود یا عدم وجود عوامل حواسپرتی همانند او هستند، مقایسه میکنیم، آن فرد بیشتر از معمول شک میکند.
ملاک در تشخیص کثیرالشک، عرف میباشد و کثیرالشکبودن، اختصاص به کسی که زیاد شککردن عادت او باشد، ندارد، بلکه کافی است که فرد در معرض عادت به زیادی شک باشد.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
📚 منابع: رساله نماز و روزه رهبر معظم انقلاب، مسئله ۳۸٠، توضیح المسائل جامع آیتالله سیستانی، جلد۱، مسئله ۱۵۹۲، توضیح المسائل آیتالله مکارم، مسئله ۱٠۶۱ تا ۱٠۶۴
#احکام_نماز
#آموزش_احکام
#نهضت_احکام_آموزی
🌸@khanevade_Beheshti
هدایت شده از ازدواج بهشتی🌸
🚨بعضی از #دخترها با خوندن کتابهایی که همسران #شهدا در وصفشون نوشتن، از روی #احساسات مردهای رؤیایی رو تو ذهنشون تصور میکنن و جوری جوگیر میشن که احساس میکنن شخصیت خودشون شده در حد شهدا!
❗️اما امان از روزی که این احساس فروکش کنه و شخصیت و علایق #واقعی بیرون بزنه؛
♨️اونوقت میفهمن که چه #خواستگارهایی رو بخاطر اینکه فکر میکردن در حدشون نبودن، رد کردند!!
اما...
🍂🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
@Ezdevaje_Beheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖تغییر مزاج مادر پس از زایمان
🌸@khanevade_Beheshti