چطور به یقین برسیم؟.mp3
1.08M
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
🔊 #فایل_صوتی
📋 سوال از جلسات «چگونه شیعه شدیم؟ - جلسه اول یکشنبه 19 تیرماه 1401»
📌 چطور به یقین برسیم؟
انتشار در جهت تقویت عقیده نوجوانان
#ویژه_نوجوان_جوان
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اقدام تحسین برانگیز صداوسیما👏👏
1️⃣رسانه ملی بارها نشان داده میتواند حول یک موضوع، گفتمانی فراگیر و مطالبهای عمومی را شکل دهد به گونه ای که نهادهای مختلف تقنینی، اجرایی، نظارتی و قضایی کشور زیربار سنگین مطالبه عمومی، ملزم به عمل به وظایف خود شوند.
2️⃣با این وجود رسانه ملی در تمام سال های گذشته در تبیین موضوعات فرهنگی مانند حجاب، فضای مجازی و... غیبتی نابخشودنی داشته است. عدم تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در موضوعات مذکور توسط رسانه ملی منجر به غربت این گفتمان شده است.
3️⃣اگر امروزه میبینیم حتی برخی از نیروهای ارزشی و دوستداران انقلاب نیز در موضوعات مذکور خلاف مبانی اسلامی و گفتمان انقلاب موضع گیری می کنند، بخشی از آن به دلیل عدم تبیین گفتمان انقلاب توسط رسانه ملی است.
4️⃣اقدام اخیر خبر ۲۰:۳۰ در تهیه گزارش خبری بر پایه قوانین کشورهای غربی درباره حجاب، اتفاق مبارکی است که باید مورد حمایت قرار گیرد.
5⃣رسانه ملی یکی از ۲۶ نهادی است که براساس قانون نسبت به عفاف و حجاب وظایفی برعهده دارد. این نهاد علاوه بر اینکه به وظایف خود عمل می کند، باید سایر نهادها را نیز پاسخ گو نماید. در حقیقت کار بر زمین مانده صداوسیما نسبت به موضوعات فرهنگی از جمله حجاب، گفتمان سازی و مطالبه گری از سایر نهادها است.
✍حجت الاسلام محمد کرباسی
#جبلی_متشکریم
💥 بصیر 💥
♻️ @basire_basir ♻️
هدایت شده از روزنه
تیتر تحریفآمیز و حاشیهنگاری تهاجمی #هدایتاللهبهبودی پیرامون سخنان امامجمعه موقت تهران (آقا #سید_احمد_خاتمی) در مورد #حجاب
چرا نمیتوان به روایتهای بهبودی اعتماد کرد؟
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
روز شنبه 17تیر1401 آقای بهبودی(نویسنده کتاب تحریفآمیز #الفلامخمینی، سخنان امامجمعه موقت تهران در مورد موضوع حساس #حجاب را بهصورت جهتدار، تقطیع شده و تحریفآمیز منتشر کرد و در ذیل آن با ادبیاتی موهن و زننده به #هجو اوضاع سياسی و عرصه حکمرانی کشور پرداخت.
این اقدام او مشت نمونه خروار است و بهترین نشانه بر ضرورت بیاعتبار بودن روایتهای تاریخی اوست؛ خصوصا در کتاب الفلام.
وقتی کسی در روز روشن سخنان خطیب تهران در مورد یک موضوع چالشی را اینگونه تیتر میکند و در ذیل آن به هجمه دست میزند، چرا و چگونه میتوان به روایتهای تاریخی او از زندگانی و شخصیت امام خمینی اعتماد کرد؟
خاصه آنکه الحمدلله امروز با شواهد و قرائن متقن، بسیاری از تحریفات بهبودی روشن شده است و اکنون این حامیان آن کتاب تحریفآمیز هستند که باید در فکر جبران و اصلاح اشتباه خویش برآیند و از وارد شدن روایتهای مخدوش بهبودی در حافظه تاریخی ملت ایران پیشگیری نمایند.
بیامانتی بهبودی در نقل سخنان خطیب نماز جمعه تهران با اعتراض کاربران مجازی از جمله آقای رحیم مخدومی روبرو شد که در ادامه برخی از این واکنشها تقدیم میشود.
انتظار آنکه بهبودی با احترام به نظرات منتقدان، ضمن عذرخواهی از آقای خاتمی، تحریف را اصلاح کند....
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از روزنه
واکنش #رحیممخدومی (از نویسندگان باسابقه حوزه دفاع مقدس) و برخی کاربران فضای مجازی به تیتر تحریفآمیز و جهتدار #بهبودی از سخنان خطیب نماز جمعه تهران در مورد حجاب
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
رحیم مخدومی:
برادر هدایتالله عزیز شما که پیشکسوت تنظیم خبر هستید چرا؟
آیا نمیدانید تیتر کردن یک جمله منهای پس و پیش همان برداشت مهندسی شدهای را القا میکند که منظور نظر خبرنگار بیتقوایی و نه گوینده؟
آقای خاتمی در این خطبه 10 نکته پیرامون حجاب گفته که همهی آنها درست است...
🔶حاشیه روزنه
این سنخ روایتهای مخدوش و تحریفآمیز و جهتدار را پیش از این نیز در آثار بهبودی سراغ داشتهایم.
نمونه بارز #تحریفنگاریهایبهبودی، کتاب مخدوش #الفلامخمینی است که پیش از این در پرونده ویژه روزنه برخی تحریفات و اغلاط آن تقدیم خوانندگان ارجمند گردید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/11066
پرسشهای قابل تأمل آنکه:
با وجود این سطح از بیامانتی در نقل روایت، چگونه و چرا باید به روایتهای تاریخی بهبودی اعتماد کرد؟
چرا متولیان فرهنگی و خصوصا مراکز تخصصی تاریخنگاری کشور، نسبت به آثار مخدوش بهبودی سکوت پیشه کردهاند؟!
متولیان جوایز علمی کشور با چه حجت شرعی و عقلی، به این آثار تحریفآمیز جوایز معتبر ملی را اختصاص داده و میدهند؟!
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
هدایت شده از روزنه
پیشینه حجابستیزی در ایران/۱
شبههپراکنی مدیر مدرسه آمریکایی شمیران علیه حجاب به روایت سیدمحمد کمرهای(شهریور ١٢٩٨ ه.ش)
ميرزا محمود تجريشى و رفيق دمكرات آنجاى خودمان را ديده، صحبت خودش را با رئيس مدرسه امريكايى شميران كه مبلّغ به دين مسيحيت بود نمود که... تنقيد دربارۀ حجاب نمود كه مانع از سعادت اجتماعى بشر است.
من گفتم آيا انسان داراى شهوات هست و آيا هرچه چشمش ديد دلش مىخواهد، پس بيشتر سعادت اجتماعى را ديدن مردها زنها را مىشود لااقل اگر متمدن هم عموما شدند انسان زنهاى خوب غير را ديد با زن خودش بدسلوكى مىكند. (روزنامه خاطرات سیدمحمد کمرهای، ج٢، ص١٠٨۶)
#حجاب
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
پیشینه حجابستیزی در ایران/۲
روند مبارزه با حجاب اسلامی به روایت یک سیاح فرانسوی در دوره قاجار (بیش از صد سال قبل)/بخش نخست
خوشبختانه از وقتی كه مدرسه آمريكایی و مدرسه ريشارد خان فرانسوى در تهران تأسيس شده است پارهاى از دختران با روى باز در كلاس درس حاضر میشوند ولى در كوچه با همان چادر رفتوآمد مینمايند.
يكى از اين دختران كه پدر نداشت و در مدرسه امريكایی تربيت يافته بود شجاعتى از خود بروز میداد و بدون چادر در كوچه و خيابان حركت میکرد و مردم هم او را آقا كوچولو مینامیدند... متأسفانه اين دوشيزه بدبخت بهمرض سل مبتلا گرديد و طولى نكشيد كه با حيات بدرود گفت
...بعد از او كسى رفتار او را تقليد نكرد ولى يكى از زنان كه در مجلات مقالاتى مینوشت و امضايش (اسير جوال خانم) بود با قلم با اين عادات مبارزه میکرد و مقدمات رفع حجاب را فراهم مینمود. ما آرزومنديم اين بذرى كه تازه در ايران افشانده شده محصول مطلوبى دهد.
(سفرنامه از خراسان تا بختیاری، صص ٢٩۵-٢٩۴، هانری، رنه دالمانی سیاح و عتیقهباز فرانسوی که اواخر قرن نوزده و اوائل قرن بیست به ایران سفر کرد)
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
پیشینه حجابستیزی در ایران/ ۳
روند مبارزه با حجاب اسلامی به روایت یک سیاح فرانسوی در دوره قاجار (بیش از صد سال قبل)/بخش دوم
اخيرا در يك روزنامه فكاهى كه توسط مسلمانان در روسيه منتشر میگردد گراور بزرگى را مشاهده كردم كه شكل رنگين مضحكى داشت، در اين گراور يک زن ايرانى ديده میشد كه با روى پوشيده در كالسكه مجللى نشسته بود و جمعى از فراشان و نوكران پياده و سواره در جلو او افتاده بودند و به عابرین امر میکردند كه صورت خود را برگردانند و بكالسكه نگاه نكنند و تمام مردان حتى پسران كوچك هم روى خود را برگردانده و پشت بكالسكه كرده بودند، بعضى از مردان هم چشمان خود را بسته بودند و از همه مضحکتر سگى هم در پائين اينصورت ديده ميشد كه سر خود را برگردانده بود تا چشمانش بكالسكه نيافتد.
بديهى است كه تأثير اين نوع حملات بر ضد عقايد و عادات قديمى بيش از تأثير نطق و بيان خواهد بود و طولى نمیکشد كه به نتيجه مطلوب خواهد رسيد.
(سفرنامه از خراسان تا بختیاری، صص ٢٩۵-٢٩۴، هانری، رنه دالمانی)
@rozaneebefarda