۱۳۹۹-سال پنجم: سه شنبه ۹۸/۳/۷
(بخوانیم و بکار ببندیم)
سفارش میکنم نامه هائی را بخوانیم که
با خونِ دل و با شگرفی اندیشه نوشته شد.
۱. نامه مولا علی به مالک اشتر
۲. نامه چارلی چاپلین به دخترش.
۳. نامه دختری زشت به پروردگار.
۴. نامه دکتر چمران به پایش.
۵. نامه دکتر شریعتی به خداوند
۶. نامه دکتر شریعتی به همسرش پوران
۷. نامه فروغ به همسرش پرویز شاپور
۸. نامه های کوتاه نادر ابراهیمی به
همسرش "۴۰تا"
۹. نامه آبراهام لینکلن به معلم فرزندش
۱۰. پیام شهریار به انیشتین "شعر"
و نامه های معروف دیگر.
E--Golshan
4_5821274295040475837.mp3
6.46M
ترجمه صوتی #جزء_بیست ودوم قرآن
نکته های زندگی
┏━━━🍃🍂━━━┓
⠀ @Nok_Ze
┗━━━🍂🍃━━━┛
#اصول_سبک_زندگی
در چند سال اخیر، مقوله سبک زندگی یکی از مهترین حوزه های فکری و نظری تریبون های مختلف بوده است. اما به راستی معیار و ملاک های این تعداد قابل توجه محافل نظری چه بوده است؟
آیا بنا بر حس و تجربه افراد، روش ها و راهکارها را صادر می کنند و یا منابع دیگری هم دارند؟
مفهوم سبک زندگی به معنای مجموعه ای از 《روش های》زندگی است؛ روش هایی که اصالت خود را از قوانینی برمیگیرند. اما این قوانین را کجا و از چه کسی می توان دریافت؟
لازمه ی اطمینان به این قوانین که سبک زندگی افراد از آن ها برگرفته می شود، شناخت تمام ابعاد جسمی و روحی انسان است تا بنا بر آن شناخت روش های تضمین شده ای صادر شود. تاکنون به جز دین مبین اسلام، هیچ مکتب و تفکری دیگری قادر به این امر نبوده است و نخواهد بود. زیرا که آنان صرفا "حس و تجربه" را ملاک صدور روش های زندگی خود می کنند و از امور غیب و نادیدنی دیگر غافل مانده اند.
خداوند متعال که ناظر و آشنا به تمام ابعاد و مبداء و مقصد انسان هاست، در قرآن کریم این قوانین را سنت می نامد. سنت هایی که در عالم هستی به دو گونه ی "مادی"و "معنوی" یافت می شوند.
سنت های مادی، قوانین محسوس و دیدنی هستند که دانشمندان آنها را در قالب قوانین علمی کشف و منتشر می کنند؛ اساس و زیربنای اغلب نسخه های سبک زندگی امروزی همین سنت های مادی هستند؛ اما مشکل اصلی همین جاست که تمام مسائل انسانها را نمی توان با این قوانین و معادلات مادی محاسبه و حل کرد.
منبع دریافت سنت های معنوی نیز، #وحی و #تاریخ هستند که در حوزه فردی (با تعلیم و تزکیه) و اجتماعی(طرح ریزی نظام های اجتماعی) قابل ترویج و نشر هستند که در زمان کنونی با تدوین اصول معنوی می توان حلقه ی رابط این دو حوزه را فراهم کرد.
#ادامه_دارد...
#کودکانه
نه گفتن بچه ها بىادبى نيست
بلكه شروع خود مراقبتى است
اجازه بديم كه بچهها نه بگن.
اگر بچه ها در کودکی اجازه نه گفتن نداشته باشند، در نوجوانی بسیار آسیب پذیر خواهند شد.
#کودکانه
کودکانی که در فعالیتهای اجتماعی دچار اضطراب میشوند
برخی از کودکان بهطور ذاتی بیش از سایر کودکان تحت تأثیر استرس قرار میگیرند و حضور در فعالیتهای اجتماعی مختلف آرامش آنها را به هم میریزد.
عصبی بودن، ترس و نگرانی، بی خوابی، تپش قلب، مشکل در تمرکز و حافظه و تکرر ادرار، از علایم شایع اضطراب در کودکان است.
❓چگونه اضطراب کودک را کنترل کنیم؟
اگر بخواهید کودکتان را از موقعیتهای اجتماعی دور نگهدارید، این رفتار طبیعتاً به معنای تقویت اضطراب است و مشکل فرزندتان ادامهدار میشود، لذا دائماً فرزندتان را در معرض این محرکها قرار دهید و اجازه ندهید در انزوای خود باقی بماند.
از محرکها و موقعیتهایی استفاده کنید که اضطراب کمتری در او ایجاد میکند؛ مثلاً اگر مهمان آمدن در منزل اضطرابی محدودتر ایجاد میکند، سعی کنید تعاملات خانوادگی خود را افزایش دهید و با همسالان او ارتباط داشته باشید که او را هم سرگرم کند.
اضطراب کودکان نیازمند زمان و صبر و تحمل زیاد است. ضمن اینکه واکنش شدید والدین، اضطراب فرزند را بیشتر میکند؛ پس تا جایی که میتوانید در برابر نگرانیهای او آرام برخورد کنید.
#کودکانه
یادت باشد …
با فریاد زدن بر سر کودک اگر چه او را ساکت میکنی …
اما درونش را نا آرام و متلاطم می سازی!