🌼✨🌼✨🌼
❣ #سلام_امام_زمانم❣
💛سَر شد به #شوق وصل ت✨و فصل جوانیَم #هرگز نمی شود که از این در برانیَم
💛#یابن الحسن برای ت🌹و بیدار می شوم صب🌤حت بخیر ای همه ی #زندگانیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸🍃
🌹🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اینجا تهران، اینجا تهران شاه است درست چند ماه به پیروزی انقلاب اسلامی مانده است. وضعیت مردمی را ببینید که نه تحریم شده بودند و نه درگیر جنگ..
#واجب_الانتشار
⚫️حضرت زهرا سلام الله علیها:
▪️هرگاه گریه کنندگان بر حسینم داخل بهشت شدند، آنگاه من داخل بهشت میشوم.
📚منبع : کتاب اشک حسینی سرمایه شیعه به نقل از البکا ص ۸۶
🏴روز ششم محرم
🏴در روز ششم محرمالحرام حصين بن تميم با چهار هزار نفر، حجاز بن ابجر عجلي با هزار نفر و یزید بن حارث با هشتصد نفر وارد كربلا شدند تا به سپاه عمر سعد بپيوندند.
▪️در اين روز بود كه ابن زياد بر كوفه ديدباني گماشت تا مبادا كسي از شهر به كمك امام برود سپس ميان خود و اردوي عمر بن سعد سواراني تیزرو گماشت كه پيوسته اخبار را گزارش ميدادند در اين روز بيست هزار سوار نزد آن ملعون جمع شد و موافق بعضي از روايات، پيوسته لشكر آمد تا بهتدریج سي هزار سوار نزد عمر جمع شد و ابن زياد براي پسر سعد نوشت كه عذري براي تو نگذاشتم در باب لشكر بايد مردانه باشي و آنچه واقع ميشود در هر صبح و شام مرا خبر دهي.
▪️در روز ششم ماه محرم، فراس بن جعده كه در سپاه امام حسين (ع) حضور داشت وقتي اوضاع را دشوار ديد از ادامه همراهي ترسيد حضرت به او اجازه بازگشت داد وي شبانه به كوفه بازگشت. در اين روز عمرو بن قرظهي انصاري به كاروان كربلا پيوست او از شهداي كربلاست پدر او از اصحاب امام علي (ع) و از خزرجياني بود كه به كوفه آمد و آنجا ماندگار شد و در ركاب علي (ع) با دشمنان جنگيد.
▪️زماني كه وضعيت مشكل شد امام حسين (ع) عمرو بن قرظهي انصاري را بهسوی عمر سعد فرستاد تا از او ملاقات بخواهد و به او بگويد كه وي ميخواهد او را بين دو لشكر ملاقات كند درنتیجه امام حسين (ع) و عمر بن سعد بين دو لشكر به صحبت نشستند.
▪️امام (ع) به او فرمود: واي بر تو اي پسر سعد، آيا تقواي خدايي را كه بهسوی او بازميگردي پيشه نميسازي؟ آيا با من ميجنگي، درحالیکه ميداني پسر چه كسي هستم؟ اين گروه را رها كن و به من ملحق شو كه به خدا قسم اين براي تو بهتر است عمر سعد گفت ميترسم خانهام ويران شود امام فرمود من آن را ميسازم. عمر سعد گفت: میترسم كه مالم گرفته شود امام فرمود: از آن بهتر از مالم در حجاز به تو میدهم.
▪️عمر سعد گفت: من عيال دارم و براي آنها ميترسم وبعد درباره علاقه اش به حکومت ری سخن گفت. امام ساكت شدند و جواب او را ندادند. آنگاه امام از او منصرف شد و درحالیکه ميگفت: تو را چه شده است؟ خداوند در بستر خواب سرت را قطع كند و در رستاخيز تو را نيامرزد. اميدوارم از گندم عراق چنان نخوري عمر سعد به استهزاء گفت: اگر از گندم عراق بهرهمند نشوم جوهايش را كفايت كند.
▪️همچنين در اين روز حبيب بن مظاهر به آن حضرت عرض كرد یا بن رسولالله در اين نزديكي طایفهای از بنی اسد سكونت دارند كه اگر اجازه دهي من نزد آنها روم و ايشان را بهسوی تو دعوت كنم. شايد خداوند شر اين گروه را از تو با حضور بنی اسد در كربلا دفع كند امام اجازه داد و حبیب بن مظاهر شبانگاه بيرون آمد و نزد آنها رفت و آنها را به ياري امام حسين (ع) فراخواند و گفت: چون شما قوم و عشيره من هستيد شما را به اين راه خير راهنمايي ميكنم، امروز از من فرمان بريد و به ياري او بشتابيد تا شرف دنيا و آخرت از آن شما باشد.
▪️در اين هنگام مردي از بنی اسد كه او را عبدالله بن بشر ميناميدند بپا خاست و گفت: من اولين كسي هستم كه اين دعوت را اجابت ميكنم آنگاه مردان قبيله كه تعدادشان به نود نفر ميرسيد بپا خواستند و براي ياري امام حركت كردند. در آن هنگام مردي نزد عمر بن سعد رفته و او را از جريان كار، آگاه كرد و او مردي را به نام ازرق با چهارصد سوار بهسوی آن گروه روانه ساخت و در دل شب سواران ابن سعد در كنار فرات راه را بر آنها گرفتند درحالیکه با امام فاصله چنداني نداشتند.
▪️طايفه بنی اسد با سواران ابن سعد درآویختند، حبيب بن مظاهر بر ازرق بانگ زد كه: واي بر تو بگذار ديگري غير از تو اين مظلمه را برگران بگيرد. هنگامیکه طايفه بنی اسد دانستند كه تاب مقاومت با آن گروه را ندارند در سياهي شب پراكنده شدند و به قبيله خود بازگشتند و شبانه از محل خود كوچ كردند كه مبادا عمر بن سعد شبانه بر آنها بتازد، حبيب بن مظاهر به خدمت امام آمد و جريان را گفت: امام حسين (ع) فرمود: لاحول و لا قوه الا بالله.
🌴طرح #با_کاروان| شب ششم محرم
🔳 #موضوع: در کربلا خبری از سلاح رستم فرخزاد نبود‼️
◾️ اين تاريخ دردناك اسلام است، روح اسلام، قربانى كالبدش شد و محتوايش پيش پاى فرمش شهيد گشت و بنابراين، اسلام با سلاح رستم فرّخزاد ایرانی یا هراکلیوس روم یا با زبان شبهات ِ کافرانۀ ابن ابی العوجاء و کفرگویی امثال او و نظریات جاثلیق ، زمینگیر نشد ؛ اسلام با روایات جعلیِ ابوهریره و ابو درداء ، و با فتوای کعب الاحبار ، ابوموسی اشعری و شریح قاضی کشته شد!
◾️ سیدالشهداء در کربلا قربانی #تحریف_اسلام شد . این روند مسخ مذهب ، تفکیکِ مذهب از حکومت ، تفکیک اخلاق از سیاست ، حذف "محتوا" و "حفظ شکل" بود که به مبهم و مجهول الهویه کردن اسلام ، هزار قرائتی کردنش ، تفسیر به رأی قرآن ، تحریف دین و منحط کردن اسلام انجامید و همین ، هدف آنهاست ؛نه از صحنۀ روزگار برانداختن اسلام ، که می دانند ممکن نیست .
◾️ آنان نمی خواستند اسلام را محو کنند، میخواستند اسلام را مات کنند . اسلامی میخواستند و میخواهند بسازند که دیگر با گنج قارون و تخت فرعون ، کاری نداشته باشد . یک اسلامِ بیطرف که با سیاست و اجتماعیات و حکومت و عدالت و حقوق بشر ، کاری نداشته باشد . یک مذهبِ فردی و عبادی و خصوصی که ربطی به این مسائل عینی نداشته باشد و در حوزۀ حقوق بشر ، دخالت نکند . می خواستند دین را به مقداری شعائر خنثی و غیر عینی و غیر سیاسی تبدیل کنند و یک اسلام خواب و گیج و کور بسازند و تحویل مردم بدهند .
🖌 #استاد_رحیم_پور_ازغدی
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
⚫️عبرتهای عاشورا /شریح قاضی
◾️▪️امام خامنه ای: تاریخ مىنویسد: «مسجد کوفه مملو از جمعیتى شد که پشت سر ابن زیاد به نماز عشا ایستاده بودند.» چرا چنین شد؟ بنده که نگاه مىکنم، مىبینم خواصِ طرفدارِ حقْ مقصرّند و بعضىشان در نهایتِ بدى عمل کردند. مثل چه کسى؟ مثل «شریح قاضى». شریح قاضى که جزو بنىامیّه نبود! کسى بود که مىفهمید حق با کیست. مىفهمید که اوضاع از چه قرار است. وقتى «هانى بن عروه» را با سر و روى مجروح به زندان افکندند، سربازان و افراد قبیلهى او اطراف قصر عبیداللَّه زیاد را به کنترل خود درآوردند.
◾️▪️ابن زیاد ترسید. آنها مىگفتند: «شما هانى را کشتهاید.» ابن زیاد به «شریح قاضى» گفت: «برو ببین اگر هانى زنده است، به مردمش خبر بده.» شریح دید هانى بن عروه زنده، اما مجروح است. تا چشم هانى به شریح افتاد، فریاد برآورد: «اى مسلمانان! این چه وضعى است؟! پس قوم من چه شدند؟! چرا سراغ من نیامدند؟! چرا نمىآیند مرا از اینجا نجات دهند؟! مگر مردهاند؟!»
◾️▪️شریح قاضى گفت: «مىخواستم حرفهاى هانى را به کسانى که دورِ دارالاماره را گرفته بودند، منعکس کنم. اما افسوس که جاسوس عبیداللَّه آنجا حضور داشت و جرأت نکردم!»
◾️▪️«جرأت نکردم» یعنى چه؟ یعنى همین که ما مىگوییم ترجیح دنیا بر دین! شاید اگر شریح همین یک کار را انجام مىداد، تاریخ عوض مىشد.
◾️▪️اگر شریح به مردم مىگفت که هانى زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیداللَّه قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیداللَّه هنوز قدرت نگرفته بود، آنها مىریختند و هانى را نجات مىدادند. با نجات هانى هم قدرت پیدا مىکردند، روحیه مىیافتند، دارالاماره را محاصره مىکردند، عبیداللَّه را مىگرفتند؛ یا مىکشتند و یا مىفرستادند مىرفت. آن گاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام مىشد و دیگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد! اگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد؛ یعنى امام حسین علیهالسّلام به حکومت مىرسید. حکومت حسینى، اگر شش ماه هم طول مىکشید براى تاریخ، برکات زیادى داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.
◾️▪️ اى شریح قاضى! چرا وقتى که دیدى هانى در آن وضعیت است، شهادتِ حق ندادى؟! عیب و نقصِ خواصِ ترجیح دهندهى دنیا بر دین، همین است.
بیانات امام خامنه ای در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) ۱۳۷۵/۰۳/۲۰
⛔️#نفوذ جریان نفوذی دولت در میان برخی نمایندگان
تعداد محدودی از نمایندگان که کم کم خطشان را از کلیت مجلس جدا میکنند بواسطه حاشیه سازیهای پی در پی عملا در پازل جریان نفوذی دولت بازی میکنند.
پس از تلاش شکست خورده جریان غربگرا از طریق برخی نمایندگان مجلس برای اینکه مانع انتخاب یک گزینه انقلابی جهت دیوان محاسبات شوند، مجددا همین تعداد اندک نماینده درحال تلاش برای حفظ موقعیت جهرمی و تداوم اقدامات غیرشفاف وی در سوءاستفاده از فضای مجازی هستند.
طرح حمایت از پیامرسانهای اجتماعی که حاصل سه سال تبادل نظر کارشناسان فضای مجازی کشور و برایند نظرات مجموعه های مختلف بوده اخیرا با امضای جمع زیادی از نمایندگان مجلس اعلام وصول شده.
این طرح با ایجاد سازوکارهای نظارتی بر عملکرد وزارت ارتباطات، موجب شفاف شدن درآمدهای دولت از محل پهنای باند شده و با هدایت این درآمدها به سمت پیامرسانهای اجتماعی و تعیین سهم از درآمد دانلود به کاربران داخلی و تولیدکنندگان محتوای پیامرسانهای اجتماعی، اقدام بزرگی جهت ایجاد اشتغال در فضای مجازی فراهم میکند.
ولی این اقدام به مذاق وزارت ارتباطاتی ها خوش نیامده و با ایجاد هجمه رسانه ای و القای دوقطبی کاذب فیلتر-ضدفیلتر به دنبال یارگیری از نمایندگان مجلس در جهت مسکوت گذاشتن این طرح راهبردی فضای مجازی هستند.
همزمان با تلاشهای بیرونی جهرمی، در راهروهای مجلس شنیده شده که همان جمع اندک نمایندگان حاشیه ساز با محوریت "م . ت" نماینده حاشیه ساز به دنبال منصرف کردن نمایندگان از این طرح مهم هستند.
#بیداری_ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ برام خیلی عجیبه که چطور یک مادر شهید تا اینقدر قدرت درک و تجلیل بالایی دارن!
فیلم: سلحشور بعداز مداحی در کوچه، از مادر شهید درخواست دعای شهادت میکنه که حاج خانم جواب جالبی دادند
قاسم فراهانی
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ برام خیلی عجیبه که چطور یک بچه تا اینقدر قدرت درک و تحلیل بالایی از احکام شرعی اسلام دارد!
قاسم فراهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسئولیت پاسخگو یی در مقابل شهداء است.
قاسم فراهانی
AUD-20200826-WA0025.opus
626.4K
تحلیل دلایل افول قدرت آمریکا
قاسم فراهانی کارشناس مسائل سیاسی
🌼✨🌼✨🌼
❣ #سلام_امام_زمانم❣
💛سَر شد به #شوق وصل ت✨و فصل جوانیَم #هرگز نمی شود که از این در برانیَم
💛#یابن الحسن برای ت🌹و بیدار می شوم صب🌤حت بخیر ای همه ی #زندگانیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸🍃
🌹🍃🌹🍃
🏴مرثیه خوانی در محضر امام صادق علیه السلام🏴
ابوهارون مکفوف گوید:
▪️حضرت امام صادق علیه السلام به من فرمودند: «ای اباهارون! در مورد امام حسین علیه السلام شعری برایم بخوان.»
▪️من شعری خواندم. حضرت فرمودند: «برایم آنطور که می خوانند بخوان» یعنی با سوز بخوان. پس من شروع کردم به خواندن این شعر: امْرُرْ عَلَى جَدَثِ الْحُسَيْنِ؛ فَقُلْ لِأَعْظُمِهِ الزَّكِيَّةِ...
▪️حضرت گریستند؛ آنگاه فرمودند: «بیشتر بخوان» قصیدۀ دیگری خواندم و حضرت گریه کردند و صدای گریه از پشت پرده هم بلند شد.
▪️وقتی اشعار را تمام کردم، حضرت فرمودند: ای اباهارون! هر کس برای امام حسین علیه السلام شعری بخواند و بگرید و ده نفر را بگریاند. بهشت برای همۀ آنها نوشته می شود.
▪️و هر کس شعری برای امام حسین علیه السلام بخواند و بگرید و پنج نفر را بگریاند، بهشت برایش نوشته می شود. و هر کس شعری برای امام حسین علیه السلام بخواند و بگرید و یک نفر را بگریاند برایشان بهشت نوشته می شود.
▪️نزد هر کس ذکری از امام حسین علیه السلام به میان آید و از چشمان او به اندازۀ بال مگسی اشک بیاید، ثوابش بر عهدۀ خداوند عزّوجلّ است. و خدا برای او به کمتر از بهشت رضایت نمی دهد.
📚 «کامل الزیارات» ص ۸۳ و ۸۴