eitaa logo
کانال کمیل
129 دنبال‌کننده
15.3هزار عکس
5.3هزار ویدیو
709 فایل
ارتباط با مدیر کانال @zolfaghar99
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹 هشت ویژگی مؤمن ♦️ عَنْ أَبِي عَبْدِاللَّهِ (ع) قَالَ: يَنْبَغِي لِلْمُؤْمِنِ أَنْ يَكُونَ فِيهِ ثَمَانِي خِصَالٍ وَقُوراً عِنْدَ الْهَزَاهِزِ، صَبُوراً عِنْدَ الْبَلَاءِ، شَكُوراً عِنْدَ الرَّخَاءِ، قَانِعاً بِمَا رَزَقَهُ اللَّهُ، لَا يَظْلِمُ الْأَعْدَاءَ وَ لَا يَتَحَامَلُ لِلْأَصْدِقَاءِ، بَدَنُهُ مِنْهُ فِي تَعَبٍ وَ النَّاسُ مِنْهُ فِي رَاحَةٍ. ♦️ امام صادق(ع) فرمود: شایسته است مؤمن هشت ویژگی داشته باشد: 1⃣ در ناملایمات روزگار، سنگین(باوقار) باشد. 2⃣ در هنگام نزول بلا بردبار باشد. 3⃣ هنگام راحتی شکرگزار باشد. 4⃣ به آنچه خداوند به او داده قانع باشد. 5⃣ به دشمنان خود ظلم نکند. 6⃣ بار خود به دوش دوستانش نیفکند. 7⃣ بدنش از او خسته باشد. 8⃣ مردم از دست او آسوده باشند. 📚 کافی، ج۲، ص۴۷
✳️ نفوذیهایی که هنوز پیدا نشده اند! ریاست سازمان صدا و سیما! اگر یادتان باشد پارسال، به معاون وقت سیما، دستور دادید نفوذیهایی رخنه کرده در سازمان را پیدا کرده و تکلیف آنها را مشخص کند. الان حدودا یکسال از آن تاریخ می گذرد و ظاهرا هنوز جستجو تمام نشده و یا جستجو تمام شده ولی نفوذی پیدا نشده! از آنجا که به نظر می رسد شما در این خصوص به صورتی فوق‌العاده حساس هستید لذا به اطلاع می رساند دعوت از مامان « پینگول» به برنامه شب یلدا و سفارش اکید و چند باره به «رقصیدن» در شب یلدا در برنامه عصر خانواده، هیچ ربطی به « نفوذیهایی» شاغل در سازمان نداشته و برای یافتن نفوذی ها باید شبکه افق و برنامه های جهان آرا و ثریا را بگردید! ( حتی بهتر است برای ریشه کنی کامل نفوذیهایی مستقر در سازمان، این شبکه و برنامه های فوق را برای همیشه تعطیل کنید). در ضمن خواهشمند است این ماموریت را به «برادر خانم عزیزتر از جان» نسپارید که طفلک به اندازه کافی گرفتار است و فرصتی برای این امور جزئی ندارد. ❇️ جناب علی عسکری! می دانیم که چهار چشمی مراقبید تا مبادا در برنامه ای«اسب» حسن روحانی و اطرافیانش «یابو» خطاب نشود و کلمه ای در نقد برجام و افشای پشت پرده اصلاحات، از آنتن رسانه ملی پخش نشود! فقط کاش نصف این دقت را برای جلب رضایت خدا و مراقبت از ارزش‌های دینی و انقلابی بکار می گرفتید تا آخرت تان تضمین شود و صدا و سیما به دامان ج. ا. ا بازگردد. * بد نیست مدیر روابط عمومی سازمان حسب وظیفه، همه چیز را تکذیب و محکوم کند تا مافوق از ایشان راضی و حقوقشان حلال گردد.
🔴🍁 🍁 ❇️مردم سالاری دینی (2) 💠اصول و الزامات مردم سالاری دینی 🔻مردم سالاری دینی در اصول با دیگر مردم سالاری‌های جهان متفاوت است که اصول مهم آن بدین شرح است: 🔹1- اصل ایمان مداری: جامعه ای که بر اساس قوانین الهی و حاکمیت حق برنامه ریزی شده باشد اصل اولیش حفظ بنیانهای عقیدتی و فکری است. وظیفه حکومت اسلامی این است که نسبت به حفظ دین مردم و تقویت پایه های اعتقادی آنها همت گمارد و جامعه را از تزلزل و انحرافهای اخلاقی و ارزشی برهاند. 🔸2- اصل مردم گرایی: جامعه ای که بر مبنای قوانین الهی و حاکمیت خداوند شکل می گیرد بعد اساسی آن، نقش و جایگاه مردم است که بر اساس آن، مردم، مسؤولان، خدمتگزاران و معتمدان خود را برای ایفای نقش کارگزاری انتخاب می کنند و حاکمان نیز پس از انتخاب به مردم جوابگو خواهند بود. 🔹3- اصل قانون محوری: در همه نظامهای مردم سالار نیز رعایت قانون و قانون محوری، از اصول اولیه است. مقام معظم رهبری نیز یکی از اصول مردم سالاری دینی را قانون محوری بیان می کند. ایشان تحقق همه فضایل، آرمانها و اهداف را در سایه قانون و عدالت می داند و عدالت را نیز تنها در صورت استقرار قانون ممکن می شمرد. 🔸4 - شایسته سالاری: بر اساس دیدگاه اسلامی، عادلترین، آگاهترین، باتقواترین و باتدبیرترین افراد به سمت کارگزاری حکومت اسلامی گمارده می شوند. 🔹5 - اصل آگاهی: اگر عنصر اصلی مردم سالاری (انتخاب و تجلی اراده مردم در عرصه تصمیم گیری سیاسی اجتماعی) بر پایه معرفت و شناخت کافی نباشد محتوای مردم سالاری دینی رعایت نشده است. به همین جهت، باید آگاهی و معرفت کافی در خصوص اهداف مردم سالاری و عنوانهای مورد نظر برای انتخاب شدن وجود داشته باشد و رفتارهای انتخابی نیز بر همان اساس سامان پذیرد. حتی تکلیف و وظیفه ای نیز که در مشارکت مردمی وجود دارد منوط به شناخت است و بدون شناختن، دانستن و خواستن تکلیفی در این زمینه محقق نمی شود. 🔺6 - رضایت محوری: در نظام اسلامی که مردم محوریت دارند رعایت رضایت مردم و برآوردن نیازهای آنان، از اساسی ترین پایه های نظام محسوب می شود و در نظام اسلامی که مردم ولی نعمتان جامعه اند باید از نظام اسلامی راضی باشند و این امر با خدمتگزاری خالصانه مسؤولین و ملاحظه نظرات مردم، محقق می شود.
✅جریمه روزنامه کویتی به دليل اهانت به ايران/ ⬅️دادگاهي در کويت، روزنامه السياسه اين کشور را به دليل اهانت به ايران ۶۰۰۰ دينار کويتي جريمه کرد. در حکم‌ این ‌دادگاه آمده است: «موضوعاتي که در اين روزنامه منتشر شده است، خارج ‌از قوانين روزنامه‌نگاری است و نبايد در روزنامه‌ها به اموري پرداخته شود که دولت مورد انتقاد قرار گيرد. موضع دولت کويت ‌در رابطه با درگیری‌های منطقه، بي‌طرفي و خویشتن‌داری است. بر اساس اين گزارش، سردبير روزنامه السياسه پیش‌ازاین نيز چندين بار در مطالبي به جمهوري اسلامي ايران و مذهب تشيع اهانت کرده است».
✅دعوای حقوقی حقوقدان با شورای نگهبان 🖍«هادی طحان‌نظیف»، حقوقدان شورای نگهبان در واکنش به صحبت‌های دیروز رئیس‌جمهور گفت: «قرائت روحانی از نظارت رئیس‌جمهور بر اجرای قانون اساسی، مربوط به ۳۱ سال قبل است. قانون اساسی، ۳۱ سال است که تغییر کرده. روحانی گفته که طبق قانون، مسئولیت اجرای قانون اساسی با رئیس‎جمهور است، اما تفسیر شورای نگهبان این نیست». دکتر روحانی در نشست حقوق اساسی و شهروندی که دیروز برگزار شد، گفت: «اصل ۱۱۳ قانون اساسی می‌گوید که بعد از رهبری، رئیس‌جمهور بالاترین مقام کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی بر عهده رئیس‌جمهور است؛ اما تفسیر شورای نگهبان این نیست، البته از سال ۹۱ به بعد این نظر را دارند. شورای نگهبان با توجه به هر دوره‌ای تفسیر متفاوتی از این قانون دارد».
✅رسانه و گفتگو با ایران؛ تنها اهرم‌های آمریکا برای باقی ماندن در عراق 🖌اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک در مقاله‌ای به دولت بایدن توصیه می‌کند در جهت ایجاد نوعی از موازنه نیروها با ایران در عراق حرکت کند. نویسنده معتقد است علی‌رغم کمک‌های مالی بالای آمریکا در طول اشغال، پس از آن و طی مبارزه با داعش، عراق در آستانه فروپاشی سیاسی و اقتصادی است و این نشان می‌دهد مسئله نه کمبود منابع، بلکه تکثر و تضاد اهداف بازیگران سیاسی به‌ویژه تقابل آمریکا با ایران است. در این مقاله سه اقدام برای برقراری موازنه در برابر ایران پیشنهاد می‌کند: 1- کاهش تدریجی نیروهای نظامی آمریکایی در عراق و تقلیل نقش بخش اندکی از آن‌ها به عنوان مشاور نیروهای امنیتی عراق. درعین‌حال که نباید حضور آمریکایی‌ها به صفر رسیده و فضا در اختیار ایران قرار بگیرد. 2- تبیین رسانه‌ای برای اقناع مردم عراق به اینکه کمک‌های آمریکا به این کشور صرفاً نظامی نبوده و کمک‌های اقتصادی و بشردوستانه زیادی انجام شده است. به اعتقاد نویسنده نیاز است که آمریکا به اصلاح چهره خود در میان افکار عمومی عراق بپردازد. 3- افزایش بازدارندگی نظامی در برابر حملات گروه‌های نزدیک به ایران در عین گفتگو با ایران جهت پذیرش متقابل منافع یکدیگر در عراق پس از بازگشت آمریکا به برجام. توصیه این اندیشکده را می‌توان تقویت روش‌ها و تاکتیک‌های نرم‌افزاری مانند دیپلماسی، رسانه‌ها و گفتگو با نخبگان سیاسی عراق هم‌زمان با حفظ رویکرد سخت‌افزاری مانند بازدارندگی نظامی دانست. به تعبیر دیگر، به توصیه شورای آتلانتیک، آمریکا باید همه گزینه‌ها را علیه ایران در عراق مدنظر داشته باشد.
✅مأموریت خدمات‌رسانی و محرومیت‌زدایی 🖌بنا به تدبیر فرماندهی کل سپاه و در راستای کمک به محرومیت‌زدایی در کشور، اردیبهشت‌ماه 89، سپاه قرارگاهی تحت عنوان محرومیت‌زدایی، با عضویت نیروهای سه‌گانه دریایی، زمینی و هوایی سپاه، بهداری کل سپاه، مهندسی، بنیاد تعاون، پشتیبانی و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) به ریاست معاون هماهنگ‌کننده سپاه تشکیل داد که طی سال‌های خدمت، دستاوردهای مهمی از خود برجا گذاشته است. گزاره‌های خبری: قرارگاه محرومیت‌زدایی 160 هزار پروژه عمرانی و 980 پروژه غیرعمرانی (جهیزیه، تجهیز مساجد و درمانگاه‌ها) را طی سال‌های اخیر، اجرایی کرده است و با همکاری کمیته امداد امام خمینی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ستاد اجرائی فرمان امام(ره)، بیش از ده میلیون بسته معیشتی در بین اقشار ضعیف و کم‌درآمد جامعه توزیع کرده است. ازجمله اقدامات قرارگاه در ماه‌های اخیر، اجرائی شدن 4677 پروژه عمرانی در خوزستان، 1060 پروژه در همدان و 3258 پروژه در کهکیلویه و بویراحمد بوده است. این قرارگاه همچنین با شناسایی زوج‌های بی‌بضاعت، در کهکیلویه و بویراحمد 715 مورد، در هرمزگان 150 مورد، در قم 300 مورد و در استان فارس 1000 مورد جهیزیه توزیع کرده است.
🔴🍁 🍁 ❇️مردم سالاری دینی (1) 💠چیستی و مفهوم مردم سالاری دینی 🔻واژه «مردم سالاری دینی»، اصطلاح تازه ای در گفتمان سیاسی دنیاست که در بستر مبانی سیاسی اسلام و متأثر از آموزه های نبوی و علوی روییده و بر آن است تا ضمن پاسداشت حقوق مردم در حوزه سیاست و اداره امور جامعه و پرهیز از الگوهای حکومتی استبدادی، رعایت اصول و مبانی ارزشی را بنماید و بدین ترتیب، نظام اسلامی را از الگوهای سکولار غربی تمییز دهد. برای این منظور، در حکومت اسلامی، روش نوینی مورد توجه قرار گرفته که نه استبدادی و نه لیبرالی است. 🔸مقام معظم رهبری از این روش حکومتی، به «مردم سالاری دینی» تعبیر نموده اند، و در توضیح آن می فرماید: «این مردم سالاری (دینی) به ریشه های دمکراسی غربی مطلقاً ارتباط ندارد؛ این یک چیز دیگر است. اولاً مردم سالاری دینی دو چیز نیست؛ این طور نیست که ما دمکراسی را از غرب بگیریم و به دین سنجاق کنیم تا بتوانیم یک مجموعه کاملی داشته باشیم؛ نه، خود این مردم سالاری هم متعلق به دین است. مردم سالاری هم دو سر دارد... یک سر آن عبارت است از این که تشکیل نظام به وسیله اراده و رأی مردم صورت بگیرد؛ یعنی مردم نظام را انتخاب می کنند؛ دولت را انتخاب می کنند... انتخاب مردم یکی از دو بخش مردم سالاری دینی است. 🔹مردم بایستی انتخاب کنند، بخواهند، بشناسند و تصمیم بگیرند تا تکلیف شرعی درباره آنها منجز بشود. بدون شناختن و دانستن و خواستن، تکلیفی نخواهند داشت. سر دیگر قضیه مردم سالاری (دینی) این است که حالا بعد از آن که من و شما را انتخاب کردند، ما در قبال آنها وظایف جدی و حقیقی داریم...» به طور خلاصه در تبیین مفهوم مردم سالاری دینی، می توان چنین بیان نمود: مردم سالاری دینی، ناظر به مدلی از حکومت است که بر مشروعیت الهی و مقبولیت مردم و در چارچوب مقررات الهی استوار است و در راستای حق مداری، خدمت محوری و ایجاد بستری برای رشد و تعالی مادی و معنوی، ایفای نقش می کند. این مدل، بر دو پایه استوار است: 1️⃣ از سویی ریشه در آموزه های وحیانی دارد 2️⃣ این آموزه ها را از رهگذر خواست و اراده مردم دنبال می کند 🔻از این رو در نظام مردم سالاری دینی، نظام سیاسی بر دو رکن الهی و انسانی استوار است و این نظام با در نظر داشتن اصول اعتقادی اسلام، رابطه مردم و حکومت را تبیین می کند.
🌹پنج شنبه است،شادی ارواح رفتگانمان و ارواح همه شهدا، مومنین و مومنات فاتحه (حمد)با سه قل هو الله همراه با صلوات بر محمد و آل محمد بفرستیم و به آنها هدیه کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️به نام خداوند بخشنده مهربان
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح 🌹بردن نام حسین بن علی میچسبد 🌹اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ 🌹وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ 🌹وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ 🌹وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
❤️ 💠 عالم همه از زردی پاییز پُر است ای گل! به تو احتیاج دارد دل ما ...❤️ بحق مادر و عمه سادات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♥️ علیه‌السلام فرمودند: 🌴 مَنِ اسْتَقْبَلَ وُجُوهَ الاْرَاءِ عَرَفَ مَوَاقِعَ الْخَطَإِ. 🍃 كسى كه از آراى مختلف استقبال كند (و نظرات متفاوت را بررسى نمايد)موارد خطا را خواهد شناخت. 📖 نهج البلاغه حکمت ۱۷۳
🔴 جزییات جلسه مشترک «سعید محمد» و «سعید جلیلی» 🔹شنیده شده که جلسه‌ مشترکی میان سعید محمد و سعید جلیلی برگزار شده است. از مدتی قبل افرادی برای سعید محمد رایزنی می‌کردند که به دیدار آیت الله رئیسی برود و نظرشان این بود که اگر آیت الله رئیسی کاندیدای ریاست جمهوری بشود، سعید محمد به عنوان معاون اول یا معاون اجرایی دولت او مطرح شود. 🔹با کم شدن فعالیت‌های سیاسی آیت الله رئیسی، قرار شد همین افراد برای اتحاد میان سعید جلیلی و سعید محمد برنامه ریزی کنند و خروجی آن جلسه مشترک محمد و جلیلی بوده است. 🔻گفته می‌شود که این جلسه مثبت بوده و هر دوی آنها نسبت به رویکردها و برنامه های طرف مقابل، احساس خوبی پیدا کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هفتصد سکه برای نابودی سرمایه مملکت؟ صالحی: "اینکه مجلس میگه باید دوباره هسته‌ای رو راه اندازی کنیم، یعنی چیزی از هزینه‌ها نمی‌دونه! هر سانتریفیوژ آی آر شش کلی پولشه" جناب صالحی یعنی شما برای بتن ریختن در قلب رآکتور اراک و بر باد دادن صنعت هسته‌ای که با پول این ملت و بالاتر از اون، با خون شهدای هسته‌ای به جایگاه مهمی رسیده بود، هفتصد سکه طلا جایزه گرفتید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 | برکات خون حاج قاسم به اعتراف شورای آتلانتیک‼️ 🔻 شورای آتلانتیک در یادداشتی به دولت آتی آمریکا توصیه کرده به توافق برجام بازگردد. در عین حال که اضافه می‌کند گشایش دیپلماسی در قبال ایران باید آهسته، محتاطانه و با بدگمانی همراه باشد. 🔹 در این یادداشت دو مشکل اصلی در احیای برجام، اولاً نقص آن در عدم اعمال محدودیت بر برنامه‌های موشکی و منطقه‌ای ایران و ثانیاً گرایش‌های ‌جویانه در ایران پس از فشارهای آمریکا و به‌ ویژه پس از ترور سردار سلیمانی و دکتر فخری‌زاده قلمداد شده است.