🔴 #خون_جریان_ساز| برکات خون حاج قاسم به اعتراف شورای آتلانتیک‼️
🔻 #اندیشکده شورای آتلانتیک در یادداشتی به دولت آتی آمریکا توصیه کرده به توافق برجام بازگردد. در عین حال که اضافه میکند گشایش دیپلماسی در قبال ایران باید آهسته، محتاطانه و با بدگمانی همراه باشد.
🔹 در این یادداشت دو مشکل اصلی در احیای برجام، اولاً نقص آن در عدم اعمال محدودیت بر برنامههای موشکی و منطقهای ایران و ثانیاً #تقویت گرایشهای #مقاومت جویانه در ایران پس از فشارهای آمریکا و به ویژه پس از ترور سردار سلیمانی و دکتر فخریزاده قلمداد شده است.
HEMELMAN.pdf
1.91M
🔻به مناسبت فرارِ نماینده سازمان جهانی بهداشت، #کریستف_هملمن از ایران :
✅ پیشنهاد دانلود | متنِ #رایگانِ کتابچه، با موضوعِ
" اسنادِ اجرای یواشکی سند ٢٠٣٠ در وزارت بهداشت به واسطه ی نفوذِ هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در وزارت بهداشت "
💠 نشر نسخه الکترونیکی کتابچه با هر نام و نشانی، با هدف روشنگری مردم مؤمن، جایزست...
مطالبه ی ما:اخراج سازمان جهانی بهداشت از ایران و نپذیرفتن نماینده ی جدید
#نشرحداکثری
#WHO
نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🔺سخنگوی دولت: مشکل خرید واکسن بهخاطر FATF است؛ دولت قبلا نیز اعلام کرده بود که نپیوستن به آن، آثار خود را نشان خواهد داد!
➕ هرچند جناب #ربیعی در حال "تَکرار" کلک های قبلی شان در زمان قالب کردنِ برجام (کاسبی از نگرانی های مردم و راه انداختن جنگ روانی) هستند اما گویا یادشان رفته که پیش از این رییس کل بانک مرکزی، مشکل خرید واکسن کرونا را تحریمهای آمریکا ذکر کرده (که قرار بود بالمرّه لغو شوند) و #FATF نیز اساسا نهادهای فعال در حوزه اقلام بشردوستانه را دارای ریسک بالا نمیداند!
#دولت_راستگویان
#کاسبان_کرونا
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
#مهدی_قاسم_زاده
راز یک جنجال و تناقضات آن
🔹ماموران شبکه شاتاژ رسانه ای، مدعی شده اند به خاطر عدم همکاری با FATF نتوانسته ایم واکسن کرونا بخریم(!) چند ملاحظه و سوال در اینجا وجود دارد:
🔻سند بیاورند که دقیقا از کدام شرکت خواسته اند بخرند و آن شرکت، این پاسخ را داده؟
🔻کدام شرکت، اکنون در حال فروش واکسنِ تایید شده و تضمین شده است که دیگران به شکل انبوه خریده باشند و ما جا مانده باشیم؟ حتی مدعیان ساخت واکسن می گویند، اول کشور خودمان.
🔻غذا و دارو، حتی از تحریم های شورای امنیت هم استثناست. آمریکا و اروپا، در کنار این استثنای حقوقی حاکم بر شورای امنیت، یک تعهد دیگر هم در برجام داده اند که تحریم ها را بردارند؛ اما خلاف این دو تعهد عمل کرده اند
🔻اروپا از اردیبهشت 97، برای مسکوت گذاشتن تعهدات ضد تحریمی اش در برجام، مدعی راه اندازی کانال به SPV و اینستکس شد که موضوعش، فروش غذا و دارو بود؛ اما همان را هم عملی نکرد. آن زمان، اصلا نامی از کرونا نبود و ایران هم با FATF به مشکل بر نخورده بود.
🔻شانتاژ گران رسانه ای چرا هرگز به تحریم های دارویی که نقض همه تعهدات غرب است، اعتراض نکردند، بلکه اغلب آنها از حامیان تحریم های فلج کننده و حداکثری در دولت های اوباما و ترامپ بودند؟!
🔻وقتی تحریم ها با وجود برجام و قطعنامه 2231، برداشته نشد بلکه چند برابر شد، چه تضمینی هست که پس از انجام تمام خواسته های FATF، تحریم ها از جمله دارویی برداشته شود؟
🔹جنجال پوشالی در ربط دادن واکسن خیالی کرونا و FATF می تواند علل مختلفی داشته باشد. یک علت این است که کشور ما با وجود تحریم ها، در مهار شیوع کرونا به مراتب موفق تر از بسیاری از کشورهای غربی عمل کرده است. سند روشن، گرفتاری برخی کشور های اروپایی؛ و اوضاع به هم ریخته و تحقیر آمیز انگلیس.
🔹باز خوانی این واقعیات، و مقایسه موفقیت نسبی ایران (با وجود تحریم ها) با ناکامی برخی دولت های غربی که حتی کارشان به درگیری و محموله دزدی کشید، می تواند ضرورت تغییر ریل از "اعتماد و التماس غرب"، به "معطل دشمن نماندن" و "همت برای پیشرفت درون زا" برا اثبات کند. جنجال، برای کتمان این درس هاست.
#محمد_ایمانی
🔴 #سواد_رسانه| اگر این علائم را دارید؛ گرفتار مازوخیسم اید‼️
🔹آیا خبرهای خوب تان را در مقابل خبرهای دیگران دست کم می گیرید؟ مثلا چشمتان با خبرواکسن آمریکایی و انگلیسی برق زد و خبر واکسن ایرانی را جدی نگرفتید؟
🔹 آیا در کنار هر خبر مثبتی دنبال یک خبر منفی هستید؟ مثلا رونمایی از تولید خودروی ایرانی تارا را ندیدید و روشن نشدن خودرو توجه تان را جلب کرد؟ احتمالا بعدا هم پی گیری نکردید که اصل خبر دروغ بوده است.
🔹آیا هر خبر مثبتی را با یک برداشت تلخ و منفی بازنمایی می کنید؟
مثلا وقتی عدلیه عده ای را مورد رافت قرار داده و از زندان آزاد می کند پیش بینی افزایش فساد کردید؟ یا دادگاه های مبارزه با فساد را صوری و فرمایشی تحلیل کردید؟
🔹آیا شما از آن دسته افرادی هستید که اخبار منفی را از هرجا برسد می پذیرید و برایش ندبه و آنرا دست به دست می کنید؟
مثلا خبر فلفل دادن به دختر بچه فقیر به ازای پول را دیدید و باور کردید که این ماجرا برای ایران است؟
🔹آیا شما از آن دسته اید که خبر منفی را چندین برابر بزرگنمایی می کنید؟
مثلا خبر ترور شهید هسته ای را می شنوید و به دنبال آن گزارش هالیوودی اینکه دهها نفر تروریست در صحنه بودند و زدند و رفتند و یک تیر هم نخوردند؟
🔹آیا گرفتار تعمیم وبزرگنمایی اخبار منفی هستید؟ مثلا یک خبر از فساد اقتصادی بشنوید میگویید کشور ما دچار فساد سیستمی است؟ یا یک خانه در بندرعباس خراب شود میگوئید پس فرق ما با اسرائیلی هاچیست؟
🔹 آیا اصلا میتوایند خبرهای مثبت را ببینید؟ یا جلوی چشم تان هم بگذارند از کنارش رد می شوید؟
مثلا خبر برق رایگان را شنیدید؟ افزایش سرمایه گذاری در دوران تحریم چه؟ رشد اشتغال در بنگاه های بزرگ سال قبل چی؟ رشد فرزندخواندگی در بهزیستی چی؟ و ....
🔹بدتر اینکه نعمت ها و داشته های تان را به تمسخر می گیرید؟ مثالش بماند!!
🔹 سوال آخر؛ آیا به شنیدن اشکالات و ضعف های دشمنان تان بی تمایلید؟
مثلا اگر از شمابخواهند درباره بی حیثیتی تاریخی آمریکا در هک شدن اطلاعاتش سه خط بنویسید، برای تان میسر است؟ چقدر اطلاعات دارید؟
🔻 اگر این نشانه ها را در خودتان دارید حتما به بیماری خودحقیرپنداری و مازوخیسم سیاسی گرفتارید. مهم نیست بیماری تان را چه صدا می زنید. مثلا ممکن است اسم خود را آرمانخواه بگذارید اما این آرمانخواهی که بی اعتنا به واقع و دارایی های یک ملت است افسانه ای توهمی وخیال انگیز بیش نیست.
🔹متاسفانه باید بگویم رسانه های سادیسمی ضدانقلاب که از تحقیر ملت ایران لذت می برند روی مازوخیست های داخلی که از تحقیرشدن لذت می برند حساب ویژه باز کردند.
🖌 #محسن_مهدیان
#خواندنے
🔴به بهانه حماسه ۹دی|#بصیرت_چیست؟
🔻بصیرت، سواد نیست، بینش است
🔹 #بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی ممکن است همسرِ پیامبر، در برابرِ راهِ پیامبر ایستاده باشد؛
🔹 #بصیرت؛ یعنی اینکه نگاهت به «شخصیت»ها نباشد؛ بلکه همواره به «شاخص»ها چشم بدوزی؛ پس ملاک حق حقیقت است نه شخصیت
🔹 #بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی حتی مسجد، میتواند «مسجد ضِرار» باشد و پیامبر (ص) آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید؛
🔹 #بصیرت؛ یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق، منحرف نکند!
🔹 #بصیرت؛ یعنی اینکه بتوانی شترِ همسرِ رسول خدا را «پی» کنی و همزمان، حرمت حریم رسول الله (ص) را نگه داری؛
🔹 #بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی جانباز صفین (شمر) میتواند قاتل حسین (علیه السلام) در کربلا باشد؛
🔹 #بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه نمیتوانی آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی؛
🔹 #بصیرت؛ یعنی اینکه نگذاری فتنهگران، شیرت را بدوشند یا بر پشتت سوار شوند
🔹 #بصیرت؛ یعنی اینکه «مالک اشتر» ها را به تندروی و «ابوموسی اشعری» ها را به اعتدال نشناسی
🔹 #بصیرت؛ یعنی اینکه بدانی معاویه ها، به سست عنصرهای سپاهِ امیرالمومنین (ع) دل بستهاند
🔹 #بصیرت یعنی اینکه بدانی تاریخ، تکرار میشود؛ نه با جزئیاتش؛ بلکه با خطوط کلی اش ....
🖌 #سرخط_تحلیلے |
🔻وقتی گرگ حمله میکند، با صدای بلند حمله میکند؛ و فرصتی برای واکنش دارید. (فرار یا مقاومت) ؛ اما وقتی موریانه هجوم میآورد، از همان ابتدا بی سر و صدا و تنها به جان محصولات شما میافتد. زمان میبرد تا به هدف برسد، اما بالاخره همه محصول تو را نابود میکند ؛ ایستادن در برابر گرگ، #شجاعت میخواهد و دفع خطر موریانه #بصیرت‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت امام خمینی(ره): آمریکا برای ۱۰۰ سال آینده ما نقشه دارد‼️‼️‼️ باید بهوش باشیم...
🔴دکتر فریدون عباسی : دولت روحانی اعتقادی به ساخت نیروگاه هستهای نداشت/دست و پای افراد متخصص انرژی اتمی کشور را بستهاند/نظارت در اجرای مصوبه را علیرغم نظر رئیسجمهور اعمال میکنیم
♦️ مذاکرات ساخت نیروگاه هستهای از سال ۹۰ تا ۹۲ انجام شد و آقای پوتین در آخر دولت دهم دستور داد که انرژی اتمی روسیه در ساخت نیروگاههای اتمی با ما همکاری کند. روسها فعالانه وارد شدند. اما دولت روحانی که سر کار آمد چهار سال اینها را متوقف کرد چون اعتقادی به نیروگاه هستهای نداشتند.
♦️ وقتی دیدند برجامشان نتیجه نداشت و آبرویشان میرود به این کار مجبور شدند. به هر حال درخواست رهبری بیست هزار مگاوات برق هسته ای است. رهبری از نظرات کارشناسی و عقلا استفاده میکنند ولی دولت نه. دولت طایفهای قبیلهای نگاه میکند. به هر حال این قبیله مجبور شدند که حدی از این بیست هزار مگاوات را راه بیاندازند. این هم در شرایطی است که اینها باید بعد از هفت سال الان دوهزارمگاوات برق هستهای دیگر را وارد مدار میکردند. اینها باید به دلیل این سهل انگاری و کمکاری به دادگاه معرفی شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴لطفا خوب تماشا کنید
اینجا ایرانه
.. و این فیلم داره نشون میده که حداقل سی تا ویلای شیک و آنچنانی حکم تخریب گرفتند و دارن خراب میشن
دقت کنید
پس: جمهوری اسلامی فقط دنبال خراب کردن خونه بی بضاعت ها نیست که فورا عده ای را جو بگیره و پست های آنچنانی بذارن!
لطفا #انصاف داشته باشید و اینا را هم پوشش بدید
.. اصل، رعایت قانونه
و میبینین که اغلب داره اجرا میشه
حتی بیخ گلوی پایتخت و داخل خود تهران
حرفمو ن با اونایی هست که میگن فقط قانون برای بیبضاعت ها اجرا میشه و هر کس صرفا پولدار باشه کاری به کارش ندارند.
⛔️گاردین:" اتحادیه اروپا برای احیای برجام، پیش شرط جدیدی از ایران مطالبه نمیکند"
عجب! چه لطف و مرحمتی بعد از سالها نقض تعهدات!
هدف برگشت آمریکا به برجام و شروع بازیهای نو است، برجام مرده احیا نمی شود، میکوشند با فریب و تنفس مصنوعی، #اصلاحطلبان را برای #انتخابات_۱۴۰۰ احیا کنند.
✍ سید محمدحسین حسینی
خباز: اصلاح طلبان در ۱۴۰۰ میآیند تا مشکلات مردم را حل کنند!
گوشهای از مشکلات مردم که از ۹۲ تا الان حل کردند رو ببینید:
دلار۳۰هزار تومان!
مرغ ۳۰هزار تومان!
سکه ۱۱میلیون تومان!
پراید ۱۲۰میلیون تومان!
تخم مرغ شانهای ۴۰هزار تومان!
و...
➕مشکل اصلی مردم، خودِ اصلاح طلبان هستند!
💬 #علیرضا_گرایی
#همینقدر_وقیح
⛔️درنگی در طرح مسئله #رفراندوم توسط روحانی
دولت اعتدال که با وعده و وعید های مختلف به مردم بر اریکه قدرت نشست ، این ایام به ایستگاه های آخر می رسد. آنها وعده داده بودند که هم چرخ اقتصاد مردم بچرخد هم چرخ هسته ای. هم عزَّت پاسپورت های ایرانی بیشتر شود هم نان سر سفره مردم. آنها که «یارانه» را بسیار ناچیز می شمردند ، درهای باغ سبز بسیاری برای مردم نشان می دادند.
استراتژی اساسی دولت ، «مذاکره» و «برجام» بود. مذاکره با «کدخدا» برای «ارتباط با جهان» و«برجام» یا همان «پیمانِ برد-برد» برای رسیدن به تمام آن وعده ها! «برجام» از نگاه دولت اعتدال آن «آفتاب تابانی» بود که اثرات آن انکار نشدنی بود. و آن درخت گلابی بود که ارزانی و رونق اقتصادی و عزت ملَّی را به ثمر می نشست!
با بد عهدی و خباثت «کدخدا» و هم پیاله ای های «اروپای اش» نه تنها آن درخت ، به ثمر ننشست ، بلکه جز #خسارت_محض و زیان هیچ چیز به بار نیاورد. دلار سه هزار تومانی به قله سی هزار تومانی پر کشید و هم سو با آن ، نان از سفره قسمت عظیم ملت ایران پرواز کرد. «ارز جهانگیری» هم چاره کار نبود الَّا چاق شدن بیش از حد زالوهای اقتصادی.
قوای مقننه و قضائیه و بسیاری از مسئولین نظام اینک دیگر نمی توانند خسارت های ذلت بار آن معاهده تمام باخت را بپذیرند و به فکر اصلاح آن بر آمده اند. دولتمردان اعتدال با طناب پوسیده برجام، در جهان منزوی و در دیدگان ملَّت شریف ایران، نیز سرشکسته اند.
اینک «گفتمان اعتدال» در حال احتضار است. نه تنها دولت ساعت های پایانی خود را نفس می کشد بلکه ، گفتمان و جریان غربگرا هم در حال موت است. آنها در قمار «مذاکره بازی» همه چیز خود را باخته اند. نفس های «غرب پرستی»،«مذاکره» و «اعتدال» به به شماره افتاده است. آنها به فکر شوک و تنفس مصنوعی اند.
شوک به بدن موجود در حال مرگ. آنها می خواهند با یک«شوک» به جامعه و نظام ، فرصت دوباره کسب کنند. فرصت برای به حاشیه بردن اذهان مردم از کم کاری ها. حاشیه بردن «خباثت دشمن».
طرح موضوع «رفراندوم» که خواه نا خواه مخالفین و موافقین سرسختی پیدا خواهد کرد، یک «شوک فکری و روحی» است به تمام ملَّت.
شوک برای احیای مجدد مذاکره و امتیاز گرفتن از مسئولین نظام، شوک برای باقی ماندن در صحنه و باز کردن راه برای نامزد انتخاباتی مورد نظر.
«تفکُّر لیبرال» و شگرد«شوک» با هم عجین بوده و هستند. «شوک دلار» ، شوک«سایه جنگ» و اکنون «شوک القای از هم گسیختگی نظام» در قالب طرح «رفراندوم».
امَّا واقعیت آن است که نه آن اعتدال رو به موت، قابل احیاء است و نه مردم بصیر ایران خام این سیاه بازی های آشنا می شوند.
«غرب پرست ها» بدانند مردم و نخبگان ایران اسلامی بیدارند.
✍جعفر بحرینی
✅هیلاری کلینتون وزیر اسبق خارجه آمریکا در کتاب خاطراتش hard choices می نویسد:
«دوران احمدی نژاد، دوران شگفتی تکنولوژی ایران بود، ترس آن می رفت ایران وارد اَبَرقدرت های تکنولوژی دنیا شود، باید کاری می کردیم که دولتی سر کار بیاید که طرف ما باشد.
روحانی چراغ سبز را به ما داد و ما وارد میدان شدیم و الان افتخار می کنیم بدون شلیک یک گلوله تمام پیشرفت های ایران را نابود کردیم و ایران را به اول انقلاب برگرداندیم!!»
Hard Choicesby Hillary Rodham Clinton
عنوان فارسی: انتخاب سخت
ناشر: Simon & Schuster
سال: 2014
ویرایش: First Edition
زبان: انگلیسی
تعداد صفحه (نسخه چاپی - نسخه الکترونیکی): 656
شابک: 1476751447, 9781476751443
نوع فایل: EPUB دانلود نرم افزار مطالعه
حجم: 5.00 مگابایت
https://ketab.io/book/248596/انتخاب-سخت
💠برگهای برنده اصلاح طلبان در انتخابات 1400 :
1⃣_ فضای مجازی : تلگرام و اینستاگرام
2⃣_ ظرفیت بزرگ سلبریتی ها
3⃣_ شبکه های ماهواره ای خارج نشین فارسی
4⃣_ ترور شخصیت کاندیدهای انقلابی و اصولگرا
5⃣_ ایجاد ترس در دل مردم از آمدن نیروهای انقلابی
6⃣_ پول پاشی گسترده و تبلیغات پر حجم .
7⃣_ استفاده از شعارهای جذاب برای دهه هفتاد و هشتادی ها ، مثل آزادی .
8⃣ -عوامفریبی و دادن آدرسهای غلط به مردم .
9⃣ -شیرین کردن دهن مردم ، با پایین آوردن نرخ دلار در ماههای پایانی دولت روحانی و کاهش قیمت اجناس.
و......
⛔ اصلاح طلبان را دست کم نگیرید . آنها بدنه اجتماعی گسترده و فعالی در قشر متوسط جامعه دارند. ⛔ گرفتن دولت از آنها کار سختی است. آنها در سال ۸۸ برای گرفتن دولت ، کشور را هشت ماه به آتش کشیدند. ⛔
روشنگری کنید.
ذهن مردم را آگاه کنید.
تا خرداد ۱۴۰۰ فرصت زیادی نیست.
#انتخابات1400
#دولت_انقلابی1400
#یاصاحبالزمان
✨ما زمزمه حضور را می فهميم ...
✨معنای زلال نور را می فهميم...
✨از بس که به داغ انتظارت مانديم ...
✨ای باوردل! ظهور را میفهميم...
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
سرهنگ بیاتی:
🔴🍁
🍁
❇️مردم سالاری دینی (3)
💠وجوه اشتراک و افتراق مردم سالاری دینی با مردم سالاری غیردینی
🔸🌹🔹
❇️وجوه اشتراک و افتراق مردم سالاری دینی با مردم سالاری غیردینی عبارتند از:
🔴الف) وجوه اشتراک:
1-ذی حق دانستن مردم و حرمت نهادن به ملت.
2- زمینه سازی برای مشارکت مردمی در تمام مراحل تصمیم گیری سیاسی و اجتماعی.
3- تعیین #انتخابات، به عنوان طریق قانونی اعمال مردم سالاری.
4- الزام به رأی اکثریت در امور اجرایی.
5- احترام به آزادی های فردی و جمعی.
6- توسعه همه جانبه و رشد و شکوفایی خلاقیت ها در پرتو تضارب آرا و تعامل افکار.
🔵ب) وجوه افتراق:
1- در مردم سالاری سکولار، حاکمیت ملی به طور مطلق پذیرفته می شود؛ ولی در مردم سالاری دینی با پذیرش حاکمیت مطلق خداوند، حاکمیت ملی نسبی خواهد بود.
2- مردم سالاری سکولار، رأی اکثریت را به صورت مطلق ملاک عمل قرار می دهد؛ اما در مردم سالاری دینی در بعد قانون گذاری، رأی اکثریت در چارچوب شریعت پذیرفته می شود.
3-در مردم سالاری سکولار، حاکمیت اولاً و بالذات از آن مردم است، ولی در مردم سالاری دینی، حاکمیت اولا و بالذات از آن خداست و حاکمیت مردم در طول حاکمیت خداوند است و نه در عرض آن.
4- در مردم سالاری سکولار، دین صرفاً امری شخصی و مربوط به حوزه فردی است؛ اما در مردم سالاری دینی، دین، حوزه فردی و اجتماعی مردم را در بر می گیرد.
5- مردم سالاری سکولار با مردم سالاری دینی در ارائه تعریف از بشر و حقوق آن در پاره ای از موارد دیگر با هم اختلاف دارند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🔴🍁
🍁
❇️مردم سالاری دینی (4)
💠روش تحقق مردم سالاری دینی
🔹🌺🔸
🔻مهمترین مطلبی که در خصوص تفاوت روش تحقق مردم سالارس دینی با سایر دیدگاه ها وجود دارد در «ارزش مدار بودن» این روش است. در این روش اگر چه مبنای پذیرش رأی و نظر مردم مورد توجه است اما از ارزشها و فضایل اخلاقی نیز غفلت نمی شود، بلکه محوریت با ارزشهاست و حکومت اسلامی حق ندارد به بهانه مردمداری، روش تساهل و کم رنگ کردن ارزشهای دینی را به کار گیرد؛ مردم مسلمان خود خواستار آزادی و دموکراسی در سایه دین و در راستای اهداف دینی اند و آنچه را که ضد دینی باشد بر نمی تابند. مقام معظم رهبری در این باره می گوید: «روشهایی که برای کسب قدرت و حفظ آن به کار گرفته می شود باید روشهای اخلاقی باشد در اسلام کسب قدرت به هر قیمتی، وجود ندارد و روشها خیلی مهمند.»
🔹آنچه امروزه برای تبیین #دموکراسی در غرب و مردم سالاری به آن توجه می شود ارزش زدایی از آن است. در جامعه اسلامی نیز برخی بر آنند که مردم سالاری را از ارزش مداری دور کنند؛ در حالی که خواست مردم مسلمان، تحقق نظام اسلامی و استمرار آن با حضور و مشارکت مردم در چارچوب حفظ همه اصول اسلامی است.
🔸بر همین اساس، مسؤولان #منتخب_مردم نیز در نظام اسلامی باید همتشان را به رفع نیازهای مردم، با اخلاص و توجه به خدا و اتصال به او مصروف دارند.
🔹در نظام امامت، #انتخاب_مردم بر اساس انتصاب شرعی و انتصاب بر مبنای مقبولیت و انتخاب عمومی است. به همین دلیل در قانون اساسی جمهوری اسلامی، اصل پنجم بر اساس نظریه ی نصب و اصل ششم و یکصد و هفتم بر مبنای جمهوریت و مردم سالاری تبیین شده است.
🔺وظایفی چون مردم داری، خدمت به مردم و مانند آن ها به تحکیم روابط دولت و مردم و استحکام مردم سالاری دولت اسلامی می انجامد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی