✅دعوای حقوقی حقوقدان با شورای نگهبان
🖍«هادی طحاننظیف»، حقوقدان شورای نگهبان در واکنش به صحبتهای دیروز رئیسجمهور گفت: «قرائت روحانی از نظارت رئیسجمهور بر اجرای قانون اساسی، مربوط به ۳۱ سال قبل است. قانون اساسی، ۳۱ سال است که تغییر کرده. روحانی گفته که طبق قانون، مسئولیت اجرای قانون اساسی با رئیسجمهور است، اما تفسیر شورای نگهبان این نیست». دکتر روحانی در نشست حقوق اساسی و شهروندی که دیروز برگزار شد، گفت: «اصل ۱۱۳ قانون اساسی میگوید که بعد از رهبری، رئیسجمهور بالاترین مقام کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی بر عهده رئیسجمهور است؛ اما تفسیر شورای نگهبان این نیست، البته از سال ۹۱ به بعد این نظر را دارند. شورای نگهبان با توجه به هر دورهای تفسیر متفاوتی از این قانون دارد».
✅رسانه و گفتگو با ایران؛ تنها اهرمهای آمریکا برای باقی ماندن در عراق
🖌اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک در مقالهای به دولت بایدن توصیه میکند در جهت ایجاد نوعی از موازنه نیروها با ایران در عراق حرکت کند. نویسنده معتقد است علیرغم کمکهای مالی بالای آمریکا در طول اشغال، پس از آن و طی مبارزه با داعش، عراق در آستانه فروپاشی سیاسی و اقتصادی است و این نشان میدهد مسئله نه کمبود منابع، بلکه تکثر و تضاد اهداف بازیگران سیاسی بهویژه تقابل آمریکا با ایران است. در این مقاله سه اقدام برای برقراری موازنه در برابر ایران پیشنهاد میکند: 1- کاهش تدریجی نیروهای نظامی آمریکایی در عراق و تقلیل نقش بخش اندکی از آنها به عنوان مشاور نیروهای امنیتی عراق. درعینحال که نباید حضور آمریکاییها به صفر رسیده و فضا در اختیار ایران قرار بگیرد. 2- تبیین رسانهای برای اقناع مردم عراق به اینکه کمکهای آمریکا به این کشور صرفاً نظامی نبوده و کمکهای اقتصادی و بشردوستانه زیادی انجام شده است. به اعتقاد نویسنده نیاز است که آمریکا به اصلاح چهره خود در میان افکار عمومی عراق بپردازد. 3- افزایش بازدارندگی نظامی در برابر حملات گروههای نزدیک به ایران در عین گفتگو با ایران جهت پذیرش متقابل منافع یکدیگر در عراق پس از بازگشت آمریکا به برجام. توصیه این اندیشکده را میتوان تقویت روشها و تاکتیکهای نرمافزاری مانند دیپلماسی، رسانهها و گفتگو با نخبگان سیاسی عراق همزمان با حفظ رویکرد سختافزاری مانند بازدارندگی نظامی دانست. به تعبیر دیگر، به توصیه شورای آتلانتیک، آمریکا باید همه گزینهها را علیه ایران در عراق مدنظر داشته باشد.
✅مأموریت خدماترسانی و محرومیتزدایی
🖌بنا به تدبیر فرماندهی کل سپاه و در راستای کمک به محرومیتزدایی در کشور، اردیبهشتماه 89، سپاه قرارگاهی تحت عنوان محرومیتزدایی، با عضویت نیروهای سهگانه دریایی، زمینی و هوایی سپاه، بهداری کل سپاه، مهندسی، بنیاد تعاون، پشتیبانی و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) به ریاست معاون هماهنگکننده سپاه تشکیل داد که طی سالهای خدمت، دستاوردهای مهمی از خود برجا گذاشته است.
گزارههای خبری: قرارگاه محرومیتزدایی 160 هزار پروژه عمرانی و 980 پروژه غیرعمرانی (جهیزیه، تجهیز مساجد و درمانگاهها) را طی سالهای اخیر، اجرایی کرده است و با همکاری کمیته امداد امام خمینی، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ستاد اجرائی فرمان امام(ره)، بیش از ده میلیون بسته معیشتی در بین اقشار ضعیف و کمدرآمد جامعه توزیع کرده است. ازجمله اقدامات قرارگاه در ماههای اخیر، اجرائی شدن 4677 پروژه عمرانی در خوزستان، 1060 پروژه در همدان و 3258 پروژه در کهکیلویه و بویراحمد بوده است. این قرارگاه همچنین با شناسایی زوجهای بیبضاعت، در کهکیلویه و بویراحمد 715 مورد، در هرمزگان 150 مورد، در قم 300 مورد و در استان فارس 1000 مورد جهیزیه توزیع کرده است.
🔴🍁
🍁
❇️مردم سالاری دینی (1)
💠چیستی و مفهوم مردم سالاری دینی
🔻واژه «مردم سالاری دینی»، اصطلاح تازه ای در گفتمان سیاسی دنیاست که در بستر مبانی سیاسی اسلام و متأثر از آموزه های نبوی و علوی روییده و بر آن است تا ضمن پاسداشت حقوق مردم در حوزه سیاست و اداره امور جامعه و پرهیز از الگوهای حکومتی استبدادی، رعایت اصول و مبانی ارزشی را بنماید و بدین ترتیب، نظام اسلامی را از الگوهای سکولار غربی تمییز دهد. برای این منظور، در حکومت اسلامی، روش نوینی مورد توجه قرار گرفته که نه استبدادی و نه لیبرالی است.
🔸مقام معظم رهبری از این روش حکومتی، به «مردم سالاری دینی» تعبیر نموده اند، و در توضیح آن می فرماید: «این مردم سالاری (دینی) به ریشه های دمکراسی غربی مطلقاً ارتباط ندارد؛ این یک چیز دیگر است. اولاً مردم سالاری دینی دو چیز نیست؛ این طور نیست که ما دمکراسی را از غرب بگیریم و به دین سنجاق کنیم تا بتوانیم یک مجموعه کاملی داشته باشیم؛ نه، خود این مردم سالاری هم متعلق به دین است. مردم سالاری هم دو سر دارد... یک سر آن عبارت است از این که تشکیل نظام به وسیله اراده و رأی مردم صورت بگیرد؛ یعنی مردم نظام را انتخاب می کنند؛ دولت را انتخاب می کنند... انتخاب مردم یکی از دو بخش مردم سالاری دینی است.
🔹مردم بایستی انتخاب کنند، بخواهند، بشناسند و تصمیم بگیرند تا تکلیف شرعی درباره آنها منجز بشود. بدون شناختن و دانستن و خواستن، تکلیفی نخواهند داشت. سر دیگر قضیه مردم سالاری (دینی) این است که حالا بعد از آن که من و شما را انتخاب کردند، ما در قبال آنها وظایف جدی و حقیقی داریم...»
به طور خلاصه در تبیین مفهوم مردم سالاری دینی، می توان چنین بیان نمود:
مردم سالاری دینی، ناظر به مدلی از حکومت است که بر مشروعیت الهی و مقبولیت مردم و در چارچوب مقررات الهی استوار است و در راستای حق مداری، خدمت محوری و ایجاد بستری برای رشد و تعالی مادی و معنوی، ایفای نقش می کند. این مدل، بر دو پایه استوار است:
1️⃣ از سویی ریشه در آموزه های وحیانی دارد
2️⃣ این آموزه ها را از رهگذر خواست و اراده مردم دنبال می کند
🔻از این رو در نظام مردم سالاری دینی، نظام سیاسی بر دو رکن الهی و انسانی استوار است و این نظام با در نظر داشتن اصول اعتقادی اسلام، رابطه مردم و حکومت را تبیین می کند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
#سلام_امام_زمانم❤️
💠 عالم همه از زردی پاییز پُر است
ای گل! به تو احتیاج دارد دل ما ...❤️
بحق مادر و عمه سادات
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
♥️ #امام_علی علیهالسلام فرمودند:
🌴 مَنِ اسْتَقْبَلَ وُجُوهَ الاْرَاءِ عَرَفَ مَوَاقِعَ الْخَطَإِ.
🍃 كسى كه از آراى مختلف استقبال كند (و نظرات متفاوت را بررسى نمايد)موارد خطا را خواهد شناخت.
📖 نهج البلاغه حکمت ۱۷۳
🔴 جزییات جلسه مشترک «سعید محمد» و «سعید جلیلی»
🔹شنیده شده که جلسه مشترکی میان سعید محمد و سعید جلیلی برگزار شده است. از مدتی قبل افرادی برای سعید محمد رایزنی میکردند که به دیدار آیت الله رئیسی برود و نظرشان این بود که اگر آیت الله رئیسی کاندیدای ریاست جمهوری بشود، سعید محمد به عنوان معاون اول یا معاون اجرایی دولت او مطرح شود.
🔹با کم شدن فعالیتهای سیاسی آیت الله رئیسی، قرار شد همین افراد برای اتحاد میان سعید جلیلی و سعید محمد برنامه ریزی کنند و خروجی آن جلسه مشترک محمد و جلیلی بوده است.
🔻گفته میشود که این جلسه مثبت بوده و هر دوی آنها نسبت به رویکردها و برنامه های طرف مقابل، احساس خوبی پیدا کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هفتصد سکه برای نابودی سرمایه مملکت؟
صالحی: "اینکه مجلس میگه باید دوباره هستهای رو راه اندازی کنیم، یعنی چیزی از هزینهها نمیدونه! هر سانتریفیوژ آی آر شش کلی پولشه"
جناب صالحی یعنی شما برای بتن ریختن در قلب رآکتور اراک و بر باد دادن صنعت هستهای که با پول این ملت و بالاتر از اون، با خون شهدای هستهای به جایگاه مهمی رسیده بود، هفتصد سکه طلا جایزه گرفتید؟
🔴 #خون_جریان_ساز| برکات خون حاج قاسم به اعتراف شورای آتلانتیک‼️
🔻 #اندیشکده شورای آتلانتیک در یادداشتی به دولت آتی آمریکا توصیه کرده به توافق برجام بازگردد. در عین حال که اضافه میکند گشایش دیپلماسی در قبال ایران باید آهسته، محتاطانه و با بدگمانی همراه باشد.
🔹 در این یادداشت دو مشکل اصلی در احیای برجام، اولاً نقص آن در عدم اعمال محدودیت بر برنامههای موشکی و منطقهای ایران و ثانیاً #تقویت گرایشهای #مقاومت جویانه در ایران پس از فشارهای آمریکا و به ویژه پس از ترور سردار سلیمانی و دکتر فخریزاده قلمداد شده است.
HEMELMAN.pdf
1.91M
🔻به مناسبت فرارِ نماینده سازمان جهانی بهداشت، #کریستف_هملمن از ایران :
✅ پیشنهاد دانلود | متنِ #رایگانِ کتابچه، با موضوعِ
" اسنادِ اجرای یواشکی سند ٢٠٣٠ در وزارت بهداشت به واسطه ی نفوذِ هملمن نماینده سازمان جهانی بهداشت در وزارت بهداشت "
💠 نشر نسخه الکترونیکی کتابچه با هر نام و نشانی، با هدف روشنگری مردم مؤمن، جایزست...
مطالبه ی ما:اخراج سازمان جهانی بهداشت از ایران و نپذیرفتن نماینده ی جدید
#نشرحداکثری
#WHO
نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🔺سخنگوی دولت: مشکل خرید واکسن بهخاطر FATF است؛ دولت قبلا نیز اعلام کرده بود که نپیوستن به آن، آثار خود را نشان خواهد داد!
➕ هرچند جناب #ربیعی در حال "تَکرار" کلک های قبلی شان در زمان قالب کردنِ برجام (کاسبی از نگرانی های مردم و راه انداختن جنگ روانی) هستند اما گویا یادشان رفته که پیش از این رییس کل بانک مرکزی، مشکل خرید واکسن کرونا را تحریمهای آمریکا ذکر کرده (که قرار بود بالمرّه لغو شوند) و #FATF نیز اساسا نهادهای فعال در حوزه اقلام بشردوستانه را دارای ریسک بالا نمیداند!
#دولت_راستگویان
#کاسبان_کرونا
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
#مهدی_قاسم_زاده
راز یک جنجال و تناقضات آن
🔹ماموران شبکه شاتاژ رسانه ای، مدعی شده اند به خاطر عدم همکاری با FATF نتوانسته ایم واکسن کرونا بخریم(!) چند ملاحظه و سوال در اینجا وجود دارد:
🔻سند بیاورند که دقیقا از کدام شرکت خواسته اند بخرند و آن شرکت، این پاسخ را داده؟
🔻کدام شرکت، اکنون در حال فروش واکسنِ تایید شده و تضمین شده است که دیگران به شکل انبوه خریده باشند و ما جا مانده باشیم؟ حتی مدعیان ساخت واکسن می گویند، اول کشور خودمان.
🔻غذا و دارو، حتی از تحریم های شورای امنیت هم استثناست. آمریکا و اروپا، در کنار این استثنای حقوقی حاکم بر شورای امنیت، یک تعهد دیگر هم در برجام داده اند که تحریم ها را بردارند؛ اما خلاف این دو تعهد عمل کرده اند
🔻اروپا از اردیبهشت 97، برای مسکوت گذاشتن تعهدات ضد تحریمی اش در برجام، مدعی راه اندازی کانال به SPV و اینستکس شد که موضوعش، فروش غذا و دارو بود؛ اما همان را هم عملی نکرد. آن زمان، اصلا نامی از کرونا نبود و ایران هم با FATF به مشکل بر نخورده بود.
🔻شانتاژ گران رسانه ای چرا هرگز به تحریم های دارویی که نقض همه تعهدات غرب است، اعتراض نکردند، بلکه اغلب آنها از حامیان تحریم های فلج کننده و حداکثری در دولت های اوباما و ترامپ بودند؟!
🔻وقتی تحریم ها با وجود برجام و قطعنامه 2231، برداشته نشد بلکه چند برابر شد، چه تضمینی هست که پس از انجام تمام خواسته های FATF، تحریم ها از جمله دارویی برداشته شود؟
🔹جنجال پوشالی در ربط دادن واکسن خیالی کرونا و FATF می تواند علل مختلفی داشته باشد. یک علت این است که کشور ما با وجود تحریم ها، در مهار شیوع کرونا به مراتب موفق تر از بسیاری از کشورهای غربی عمل کرده است. سند روشن، گرفتاری برخی کشور های اروپایی؛ و اوضاع به هم ریخته و تحقیر آمیز انگلیس.
🔹باز خوانی این واقعیات، و مقایسه موفقیت نسبی ایران (با وجود تحریم ها) با ناکامی برخی دولت های غربی که حتی کارشان به درگیری و محموله دزدی کشید، می تواند ضرورت تغییر ریل از "اعتماد و التماس غرب"، به "معطل دشمن نماندن" و "همت برای پیشرفت درون زا" برا اثبات کند. جنجال، برای کتمان این درس هاست.
#محمد_ایمانی
🔴 #سواد_رسانه| اگر این علائم را دارید؛ گرفتار مازوخیسم اید‼️
🔹آیا خبرهای خوب تان را در مقابل خبرهای دیگران دست کم می گیرید؟ مثلا چشمتان با خبرواکسن آمریکایی و انگلیسی برق زد و خبر واکسن ایرانی را جدی نگرفتید؟
🔹 آیا در کنار هر خبر مثبتی دنبال یک خبر منفی هستید؟ مثلا رونمایی از تولید خودروی ایرانی تارا را ندیدید و روشن نشدن خودرو توجه تان را جلب کرد؟ احتمالا بعدا هم پی گیری نکردید که اصل خبر دروغ بوده است.
🔹آیا هر خبر مثبتی را با یک برداشت تلخ و منفی بازنمایی می کنید؟
مثلا وقتی عدلیه عده ای را مورد رافت قرار داده و از زندان آزاد می کند پیش بینی افزایش فساد کردید؟ یا دادگاه های مبارزه با فساد را صوری و فرمایشی تحلیل کردید؟
🔹آیا شما از آن دسته افرادی هستید که اخبار منفی را از هرجا برسد می پذیرید و برایش ندبه و آنرا دست به دست می کنید؟
مثلا خبر فلفل دادن به دختر بچه فقیر به ازای پول را دیدید و باور کردید که این ماجرا برای ایران است؟
🔹آیا شما از آن دسته اید که خبر منفی را چندین برابر بزرگنمایی می کنید؟
مثلا خبر ترور شهید هسته ای را می شنوید و به دنبال آن گزارش هالیوودی اینکه دهها نفر تروریست در صحنه بودند و زدند و رفتند و یک تیر هم نخوردند؟
🔹آیا گرفتار تعمیم وبزرگنمایی اخبار منفی هستید؟ مثلا یک خبر از فساد اقتصادی بشنوید میگویید کشور ما دچار فساد سیستمی است؟ یا یک خانه در بندرعباس خراب شود میگوئید پس فرق ما با اسرائیلی هاچیست؟
🔹 آیا اصلا میتوایند خبرهای مثبت را ببینید؟ یا جلوی چشم تان هم بگذارند از کنارش رد می شوید؟
مثلا خبر برق رایگان را شنیدید؟ افزایش سرمایه گذاری در دوران تحریم چه؟ رشد اشتغال در بنگاه های بزرگ سال قبل چی؟ رشد فرزندخواندگی در بهزیستی چی؟ و ....
🔹بدتر اینکه نعمت ها و داشته های تان را به تمسخر می گیرید؟ مثالش بماند!!
🔹 سوال آخر؛ آیا به شنیدن اشکالات و ضعف های دشمنان تان بی تمایلید؟
مثلا اگر از شمابخواهند درباره بی حیثیتی تاریخی آمریکا در هک شدن اطلاعاتش سه خط بنویسید، برای تان میسر است؟ چقدر اطلاعات دارید؟
🔻 اگر این نشانه ها را در خودتان دارید حتما به بیماری خودحقیرپنداری و مازوخیسم سیاسی گرفتارید. مهم نیست بیماری تان را چه صدا می زنید. مثلا ممکن است اسم خود را آرمانخواه بگذارید اما این آرمانخواهی که بی اعتنا به واقع و دارایی های یک ملت است افسانه ای توهمی وخیال انگیز بیش نیست.
🔹متاسفانه باید بگویم رسانه های سادیسمی ضدانقلاب که از تحقیر ملت ایران لذت می برند روی مازوخیست های داخلی که از تحقیرشدن لذت می برند حساب ویژه باز کردند.
🖌 #محسن_مهدیان