📷کره جنوبی با کنار گذاشتن آمریکا، رتبه اول پیشرفته ترین کشور در حوزه تکنولوژی
🔹استاد علوم سیاسی هارواد Joseph Nye مهم ترین علت این پیشرفت را سیاست «قدرت نرم» می داند، یعنی توانایی جذب و همراه ساختن کشورهای دیگه از طریق فرهنگ، ارزش و سیاست به جای تهدید و اجبار آنها
@koreanschool
هدایت شده از کانال معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قم
📸گزارش تصویری
💠کارگاه تخصصی دو روزه بررسی رسانه های شرقی
۱۶ و ۱۷ آذرماه ۱۴٠۲
◽معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه قم
@moavenat_farhangi_qom
درآمد کره جنوبی از صادرات محتوای فرهنگی طی یک سال
کره جنوبی در مجموع طی سال گذشته میلادی موفق شده ۱۰.۸ میلیارد دلار از محل صادرات محتوای فرهنگی و محصولات صنعت سرگرمی خود درآمد کسب کند؛ رقمی که از صادرات محصولات لوازم خانگی و آرایشی و بهداشتی فراتر رفته است. ارزش صادرات صنعت سرگرمی کره جنوبی، شامل بازی، موسیقی، فیلم و برنامههای تلویزیونی طی سال گذشته ۶.۳ درصد رشد کرده است؛ آنهم در حالیکه ارزش کل صادرات این کشور تحت تاثیر رکورد ناشی از همهگیری ویروس کرونا ۵.۴ درصد افت کرده بود. دادههای مرکز آمار کره جنوبی نشان میدهد نرخ رشد اشتغال در بخش تفریح و سرگرمی این کشور در فاصله سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۹ میلادی بیش از ۲۷ درصد بوده؛ در حالیکه این نرخ در بخش صنعت کره جنوبی بهعنوان موتور محرک اقتصاد این کشور تنها ۲۰ درصد بوده است.
ادامه مطلب در اینجا
@koreanschool
مشکل قلدری در مدارس کره جنوبی
در کره جنوبی، مشکل قلدری در مدارس به عنوان یکی از مشکلات اجتماعی مطرح است. قلدری به معنای به کار بردن انواع خشونت و تحمیل نظرات و اعمال خود به دیگران است و به طور خاص در مدارس به عنوان یکی از مشکلات رایج شناخته شده است.
بر اساس آمارهای منتشر شده، بیش از 70 درصد دانشآموزان در کره جنوبی به عنوان قربانی قلدری شناخته شدهاند. این مشکل باعث افزایش روانپریشی، افسردگی و کاهش عملکرد تحصیلی دانشآموزان میشود.
برای مقابله با این مشکل، دولت کره جنوبی برنامههای آموزشی و پشتیبانی را برای دانشآموزان و خانوادههای آنها اجرا کرده است. علاوه بر این، مدارس نیز به منظور جلوگیری از قلدری، برنامههای آموزشی و پشتیبانی را برای دانشآموزان و معلمان خود اجرا میکنند.
با این حال، هنوز مشکل قلدری در مدارس کره جنوبی وجود دارد و نیاز به تلاش بیشتری برای رفع آن وجود دارد.
@koreanschool
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
📱پخش زنده | تحلیلی بر #موج_کرهای؛ از موسیقی تا فیلم
👤استاد: سرکار خانم حیدری
«سردبیر فصلنامه راهبردی کره جنوبی، مسئول پژوهش موسسه بینالمللی هاتف شرق و مسئول بخش خواهران مدرسه زبان و فرهنگ کره»
@koreanschool
⏱ زمان: سهشنبه ۲۸ آذرماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۹ تا ۲۱
نشانی ثبتنام:
https://survey.porsline.ir/s/omu4D83Y
📣 لینک پخش زنده در کانال عرفان نما در پیامرسان ایتا بارگزاری میشود.
@koreanschool
بررسی ریشههای سیاسی کی-پاپ/ قدرت نرم کرهجنوبی چگونه عمل میکند؟
با هر شاغول و معیاری که بررسی کنیم، گروه کی-پاپ «بیتیاِس» محبوبترین گروه موسیقی در جهان است. این گروه، رکوردهای فروش و تعامل مخاطبان را شکستهاند، در جدولهای ردهبندی جهان و آمریکا بالا رفتهاند، و پایگاه هواداری عظیمی را پایهگذاری کردهاند.در سال ۲۰۲۰، موزیک ویدئوی انگلیسی این گروه با عنوان «دینامیت» به اولین آهنگ کی-پاپی تبدیل شد که در جدول ۱۰۰ موسیقی برتر وبسایت بیلبورد از رده اول روند خود را آغاز کرد.
اما بیتیاِس تنها گروه محبوب کی-پاپ نیست. کی-پاپ – موسیقی کرهای که با ترکیب ژانرهای پاپ، هیپ-هاپ، و دَنس، مدلی بسیار همهگیر از سرگرمی را ایجاد میکند – در حال فوران است. طی یک دهه گذشته، تعداد بیشماری از گروههای کی-پاپ، یا گروههای آیدل، محبوبیت عظیمی در سرتاسر جهان بهدست آوردهاند.
ادامه مطلب در اینجا
@koreanschool
چگونگی شکل گیری سیاست صنایع خلاق به سبک کره جنوبی
تجربه های موفق توسعه فرهنگی در کشورهای آسیایی باعث شده است تا بسیاری از پژوهشگران سیاست فرهنگی میل به مطالعه این کشورها و تبارشناسی سنت های سیاستگذاری در آنها پیدا کنند. کره جنوبی به عنوان کشوری که به صورت تاریخی تجربه بیش از سه دهه استعمار استبدادی ژاپن و اشغال نظامی آمریکا را دارد پس از گذراندن فراز و نشیب هایی در سپهر سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اش، توانست تا صنعت فرهنگی خود را در دهه ۱۹۹۰ میلادی خلق کند و از آن وجهه ای جهانی بسازد. امروزه مطالعه تاریخی سنت های سیاستی در کشورهای مختلف یکی از منابع مفید و الهام بخش برای سایر کشورها محسوب می شود تا با خوانشی انتقادی به نقاط ضعف و قوت آن بپردازند و متناسب با زیست بوم فرهنگی خود مدل مطلوب خود را طراحی کنند. به همین منظور در این گزارش با نگاهی تاریخی به سیاست های فرهنگی کشور کره و شرح اهم برنامه ها در هر دوره تاریخی تلاش می شود تا تصویری منسجم از سیاست های فرهنگی این کشور ارائه شود. در پایان این گزارش با استفاده از مدل چهارگانه سیاست فرهنگی فرایند توسعه فرهنگی کره جنوبی و نسبتش با فرایند دولت سازی در کره جمع بندی می شود. از این منظر توانایی دولت برای بسیج بودجه فرهنگی متناسب با سیر صعودی هزینه های فرهنگی و هدایت آن براساس اهرم سرمایه گذاری خصوصی برای صنایع فرهنگی و خلاق یکی از ویژگی های قابل توجه دولت حامی در کره جنوبی است.
ادامه مطلب در اینجا
@koreanschool
هدایت شده از جنگ شناختی
🔴توییتی از غزه:
به جای اینکه به فرزندانمان غذا بدهند، سازمان ملل به آنها اسباب بازی هایی داده که شبیه غذا هستند.
‼️ ذات کثیف سازمان های صهیونیستی بین المللی را خوب بشناسید...
@Cognitive_warfare
موفقيت کیپاپ و بیتیاس بدون تحول در صنعت موسيقی جهان ممکن نبود
کییون هیون کیم، کتاب قدرت نرم موج کرهای؛ انگل، بیتیاس و دراما، فصل ششم، «بیتیاس و صنعت موسیقی جهانی»— صنعت موسیقی، بعد از یک دوره که رشدی نداشت، اکنون به لطف شرکتهای فناوری دوباره سودآوری را پیشِ روی خود میبیند. خدمات پخش آنلاین موسیقیِ مبتنی بر حق اشتراک، مثل اسپاتیفای، آیتونز، ویوو و آمازون میوزیک، باعث شدهاند که پول دوباره به جیب هنرمندان برود. احتمالاً به همین دلیل، مجدداً هنرمندان جوان در حال تبدیلشدن به ستارههایی هستند که جهان، بعد از دهۀ آخرِ قرن بیستم، دیگر به خودش ندیده بود. هنرمندانی مثل پُست مالون، بیلی آیلیش، دوآ لیپا و بیتیاس پیشقراولان ارتش قدرتمندی از هنرمندان جواناند که صحنۀ موسیقی پاپِ دنیا را به تصرف خود درآوردهاند. البته این صنعت هنوز نتوانسته بهطور کامل از زیر بار رکودی خارج شود که در اواسط دهۀ ۲۰۰۰، بهواسطۀ تلاش نپستر برای توزیع رایگان موسیقی در میان کاربران اینترنت، در سراسر جهان، متحمل شده بود. رکورد درآمد حاصل از فروش موسیقی همچنان، با ۲۵.۲ میلیارد دلار، متعلق به سال ۱۹۹۹ است، درحالیکه درآمد جهانیِ حاصل از موسیقیِ استودیویی در سال ۲۰۱۹ به ۲۱.۵ میلیارد دلار رسید و تنها کمی زمان لازم است تا موفقیت نرمافزارهای پخش اینترنتیِ موسیقی به این رکورد بیستساله پهلو بزند. البته بدیهی است که همهگیری سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ و لغوشدن بسیاری از تورهای هنرمندان و تأخیر در انتشار آلبومهای جدیدشان بر صنعت موسیقی تأثیر خواهد گذاشت. اما هنگامیکه دنیا به حالت طبیعی برگردد، صنعت موسیقی دوباره از مدل تجاریِ پخش آنلاین موسیقی و دانلود از طریق نرمافزارها سود خواهد برد. زمانیکه صنعت موسیقیِ جهان مدل قدیمیِ مبتنی بر فروش سیدی و پخش رادیویی را تبدیل کرد به مدل امروزی، یعنی مدل مبتنی بر نرمافزارهای پخش اینترنتی و فعالیت در رسانههای اجتماعی، بالاخره برای عرضِاندام ژانر موسیقی پاپِ غیرانگلیسی در عرصههای اصلیِ موسیقی آمریکایی و اروپایی راهی باز شد. من ابتدا شرایط اجتماعی و فرهنگی کُره را در سه دهۀ اخیر بررسی میکنم که بهواسطۀ آن موسیقی کیپاپ توانست، پیش از دیگر ژانرهای موسیقی، عرصه را به دست بگیرد. در ادامه، این سؤال را مطرح میکنم که نظریۀ «صدای تصویری» چطور کمک میکند بفهمیم چرا گروه بیتیاس احتمالاً بهترین نمونۀ ممکن برای موفقیت در محیطِ درحالتغییرِ موسیقی پاپِ جهان در قرن ۲۱ بوده است.
ادامه مطلب در اینجا
@koreanschool
📱لینک پخش زنده تحلیلی بر #موج_کرهای؛ از موسیقی تا فیلم
https://www.skyroom.online/ch/ammar136513681369/mojecorehi
👤استاد: سرکار خانم حیدری
🔸نشانی ثبتنام:
https://survey.porsline.ir/s/omu4D83Y
⏱ امروز ساعت ۱۹ تا ۲۱
عرفان نما؛ نقد شبه معنویتهای نوپدید
🔅@erfannama
هدایت شده از موسسه بینالمللی هاتف شرق
📢 #خبر | برگزاری نشست تخصّصی «تحلیلی بر #موج_کرهای؛ از موسیقی تا فیلم»
🔸همزمان با ۲۸ آذرماه و به همّت موسسه راهبردی حق پژوهی مشهد، نشست تخصّصی «تحلیلی بر #موج_کرهای؛ از موسیقی تا فیلم» با ارائه استاد سرکار خانم حیدری «سردبیر فصلنامه راهبردی کره جنوبی، مسئول پژوهش موسسه بینالمللی هاتف شرق و مسئول بخش خواهران مدرسه زبان و فرهنگ کره» به صورت مجازی برگزار شد.
🔹در این نشست که توسّط گروه علمی "نقد شبه معنویتهای نوپدید" موسسه حق پژوهی و با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از علاقمندان به این موضوع برگزار شد، شرکتکنندگان با سرفصلهای متنوّعی در این حوزه آشنا شدند. در ابتدای جلسه، این پژوهشگر فرهنگ کره به «نمای کلی صنعت سرگرمی کرهجنوبی» پرداخت و در ادامه علل محبوبیت «کیپاپ» در جهان مورد بررسی قرار گرفت.
🔸بررسی و آشنایی با محبوبترین گروههای موسیقی کرهای یا همان کیپاپ بخش دیگر مباحث بود و مخاطبان با ویژگیهای این گروههای موسیقی آشنا شدند. در انتهای این نشست پرسشهای شرکتکنندگان توسّط دبیر علمی نشست، حجتالاسلام قیاسی، پژوهشگر حوزه فرق و ادیان ارائه و توسّط سرکار خانم حیدری پاسخ داده شد.
📌صوتها و فیلمهای این نشست در همین کانال بارگزاری خواهد شد.
@islam_4_all