#اخبار_دنیای_کتاب
🍃چرا فقط دو کتاب برای کودکان با موضوع عید فطر داریم؟!؛
🌀عیدفطر موضوعی جذاب و از طرفی دشوار برای فهم کودکان است، آیا این مسأله میتواند موجب کاهش توجه نویسندگان و تصویرگران به این موضوع باشد؟
🔺نویسندگان برای تألیف کتاب در حوزه کودک و نوجوان، علاوه بر مسائل نگارشی، فن بیان و داستانپردازی، باید به نکاتی مانند ضرورت حفظ سلامت روان کودک، قابل فهم بودن داستان برای کودک و استفاده از زبانی ساده و جذاب برای کودکان توجه کنند. به همین دلیل گاه نوشتن درباره موضوعهای ظریف و حساس برای کودکان دشوار است.
👈🏻نوشتن دربارهی موضوعهای خاص برای کودکان نیاز به ظرایف بسیار دارد، از طرفی در ایران نویسندگان توانمند در حوزه کودک و نوجوان کم نیستند. در چنین شرایطی چرا تعداد محدودی کتاب با موضوع عید فطر برای کودکان نوشته شده است؟
📌عیدفطر، یکی از موضوعهایی است که نیاز به رعایت ظرایف خاص برای فهمپذیر کردن آن برای کودکان دارد. در نتیجه بررسی خبرنگار کتاب ایرنا، فقط دو عنوان کتاب «عید گنجشکها» نوشته کلر ژوبرت و با تصویرگری او و «من عید فطر هستم» نوشته مجید ملامحمدی و تصویرگری سیدحسامالدین طباطبایی با موضوع عید فطر برای کودکان پیدا شد.
🖇️این موضوعها سختیهایی دارد؛ به این دلیل که معمولاً باید در آن مقداری «مستقیمگویی» اتفاق بیفتد. نویسندگان ناچارند برای اینکه موضوع را جا بیاندازند، گاهی مستقیمگویی کنند و این کار را برای آنها سخت میکند.
📚منبع: ایرنا | مصاحبه با کلرژوبرت
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شش رمان پرفروش ایرانی در سال ۱۴۰۲
❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
🎁جوایز نفرات برتر هفتهی نوزدهم مسابقهی داستاننویسی و تصویرسازی هفتگی، تقدیم شد.
👈🏻شاید برنده ی مسابقه بعدی، خودت باشی؛ پس ی بسمالله بگو شروع کن.
ما منتظریم😊👇🏻
🆔 @DabirKtbsefid
#مسابقه
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
#درست_بنویسیم
این دو کلمه را نباید با هم اشتباه کرد.
🔹 اَثنا، به فتح اول و سکون دوم، در عربی به معنای «وسط، میان» است و در فارسی فقط در دو ترکیب به کار می رود: یکی حرف اضافه مرکب در اثنای... به معنای «در میان، در طی» (مثلا «در اثنای سفر پیغامی به من رسید»)
و دیگری در این اثنا یعنی «در این میان، در این هنگام».
🔹اما اِثنا، به کسر اول و سکون دوم، در فارسی فقط در ترکیب اِثنا عَشَر به معنای «دوازده» مستعمل است و صفت منسوب به آن اِثنا عشری است که بالاخص در عبارت «شیعه اثنا عشری» یعنی «شیعه دوازده امامی» به کار می رود.
👈🏻این کلمه را اغلب به صورت اثنی می نویسند و گاهی نیز آن را به فتح اول تلفظ می کنند و البته غلط است.
غلط ننویسیم | ابوالحسن نجفی
❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
🌀کتاب «چگونه می توان داستاننویس شد؟» نوشتهی جمال میرصادقی به هر خواننده دوستدار داستان، شناخت و آگاهی میدهد که از خواندن داستان بیشتر لذت ببرد و به هر نویسنده نوپایی میآموزد که چگونه قدم به دنیای داستن نویسی بگذارد.
🔺جمال میرصادقی در این کتاب، در چهار بخش هرآنچه یک نویسنده خوب باید درباره نوشتن داستان بداند را با ذکر نمونههای داستانی توضیح داده است.
#معرفی_کتاب
📚منبع: مجله طاقچه
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
#با_نویسندگان
*در*
♦️به نجار گفت:«میتوانی دری برايم بسازی؟»
نجار پرسيد:«برای كجا؟»
مرد پاسخ داد:«برای در ورودی خانهام.»
نجار پرسید:«مگر در خانهات چه شده؟»
مرد گریست...
✍🏻سیدعماد رضوی
┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
📒 @ktbsefid
کتاب سفید 📚
📣 کتاب سفید برگزار میکند 📣 «مسابقه "داستان نویسی و تصویرسازی" هفتگی» 👈🏻با یک تیر دو نشان بزنید؛ ه