26.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلند شو مرد! بلندشو و ببین که شاهنشین چشمهامان از آتش اشتیاقت همه بخاراست و برای تو که امیر سفرکردهی این سامانی، «بوی جوی مولیان آید همی» میخوانیم و برای بیسروسامانی خودمان «فاتحه مع الصلوات»! از اشک ما یتیمانت، عرش خدا میلرزد و مگر عرش خدا همین دلهای نازک یتیمان شهدای مدافع حرم نیست که شبهای جمعهی همهی تاریخ، چشم به ساعت انتقام دوختهاند؟
🔺فیلم مربوط به سرود زیبای فرزندان شهدای لبنان در وصف سردار دلها را ببینید.
#شب_جمعه
✍🏻#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
همه چیز از «ما» شروع میشود. همانگونه که هستیم، بر ما حکومت میشود. مجلس، عصاره فضائل ملت است؛ خلایق هر چه لایق! تغییر سرنوشت قوم از مسیر تغییر «ما» میگذرد. آنچه در صندوق رأی میکاریم، زندگیمان را یا درو میکند یا از این رو به آن رو. بهارستان را اگر درست بسازیم، ایران گلستان میشود. هنر این است که با کاشتههایمان گل بکاریم و دستهگل به آب ندهیم. کاردرستها را انتخاب کنیم، نه دانهدرشتها را. کارآزمودهها را گزینش کنیم، نه آزمونردیها را. انتخاب، بیش از آنکه تکلیف باشد، حق است. آنکه حق را میستاند، باید ستود. خردهملتهای شیخنشین برای حق انتخاب، لهله میزنند و رسانههای دیکتاتور به آزادی انتخاب ما اَهاَه میگویند. آنچه برای ما خاطره است، برای آنها آرزوست.
ما ملت ارادهایم و امید، سلاح مخفی ماست. زخمهایی که خوردهایم، خونینتن نه، رویینتنمان کرده. ققنوسوار از خاکستر خویش برخاستهایم. تاریخ را بخوانید؛ آنها که برای شکوفایی ما زمستان خواستهاند، برایشان روسیاهی مانده. این ماییم که از پس سرما مدام جوانه میزنیم. بنبست در کارمان نیست؛ اگر راهی نیابیم، راهی میسازیم. ساختن، توانستن است. وسواسهای خنّاس ناامیدمان میخواهند، اما ما مسلّح به «اعوذ برب الناس» هستیم. شعبده نیست، ما از دل ناکامی، به معجزهی امید کامروایی بیرون میآوریم. پوست میاندازیم و نو میشویم. خدا میداند ششدانگ آینده مال ماست؛ این خط و این نشان.
مگر موسی را غرقه در نیل نخواستند و نوح را سرگردان در بیابان؟ مگر برای یکی دریا خشک نشد و برای دیگری دنیا خیس؟ ما به خدای نوح و موسی تکیه داریم که تر و خشکمان دست اوست. #برای_ایران، به لطف یزدان، کاری میکنیم کارستان. به امید فردایی بهتر برای جانِستان ایران، میسازیم خشت خشت بهارستان را...
#انتخابات
✍🏻#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
هدایت شده از جُحفِه (حامد ملحانی)
بام ها و نام ها
مدت هاست که از اسم ها و ایسم ها عبور کرده ایم! مدت هاست برایمان، برای همين ما آدم های عادی دلباخته خمینی و خامنه ای، اینکه خبط و خطا مال کدام جناح باشد و خاطی و مقصر چه سابقه و صبغه ای داشته باشد خیلی تفاوتی ایجاد نمی کند.
آنچه اصل است، اسلام و انقلاب و نظام و کشور و قانون اساسی و ولایت فقیه است!
فلذا اکبرها، محمودها، محمدها، حسن ها، سعیدها، کاظم ها، باقرها، جوادها همگی فروعاتند، مستحباتند، تعقیباتند! تازه اگر در راه صلاح باشند وگرنه که جزو مکروهاتند!
مدتهاست دیگر نه مقهور کت و کراوات و انگلیسی بی لهجه می شویم، نه ریش و عبا و عمامه، تیغ صراحتمان را کُند می کند!
در نتیجه چه برای قضیه اخیر و چه برای سایر موارد، "هر مسئولی" باید بداند:
۱. اگر امروز هم مشخص نشود در این سال ها، چه مال و جایگاه و آبرویی را از راه خلاف و حرام، کسب کرده است، در روزی که "یوم تبلی السرائر" است، همه چیز آشکار خواهد شد پس چه بهتر به جای ترس از توییت این و استوری آن، به قاعده "حاسبوا قبل ان تحاسبوا" خودش سنگ هایش را با خودش وا بکند! والله قسم، اویی که شدید العقاب است، فردا هم شاکی است، هم شاهد است و هم قاضی!
۲. در این سال ها مکرر دیده ایم، "آقا"های خوش نیت و مخلص و "آقازاده" های موذی و مفسد. اینکه علت تکرار این مدل چیست جای بحث مجزا دارد ولی عجالتا انتظار می رود این آقایان، بیشتر از آمریکا و اسرائیل، حواسشان به اطرافیان خودشان باشد! بزرگواران محبت کنند شعار مرگ بر آمریکا را بگذارند برای ما مردم عادی، عملش را هم بگذارند برای مدافعان سبزپوش حریم انقلاب! خودشان ولی حواسشان چهارچشمی به میوه های دلشان باشد! که اینقدر خون توی دل پدران و مادران شهدا نکنند!
۳. وقتی تشتی از بام افتاد و بانگش کل شهر را برداشت، لطفا به ما خرده نگیرند که چرا توجهتان جلب شد؟ که رویتان را بکنید آن طرف! که هیس، نگذارید دشمن شاد شویم! که اسلام در خطر است! آنچه عامل دشمن شادی است، تشتی است که پله پله تا بالای بام رفته و شما مسئول محترم یا حواست نبوده است یا خودت در آن شریک بوده ای! پس اگر کسی مقصر است تویی! نه آنها که از صدای افتادن تشت، زهره شان آب شده است و هنوز شوکه اند!
۴. خامنه ای عزیز، حجت موجه عصر ماست! الگو از این بهتر؟! خب به جای اینکه اینقدر "دو صد گفته" ایشان را مدام تکرار کنید، به اندازه "نیم کردار" هم به او تاسی کنید! و اگر نمی توانید، استعفا بدهید، بازنشسته بشوید، در اوج خداحافظي کنید! اگر نمی توانید مثل حاج قاسم، سرباز مطیع رهبری باشید قبل از آنکه باری بر دوشش باشید، تشریف ببرید کنج عزلت خانه تان! اگر عرضه یاوری ولی را ندارید لااقل باور کنید انقلاب، بی نام شما و آسوده از تشت های روی بام شما، راحت تر به مسیرش ادامه می دهد!
ولله قسم! خدا به هیچ ملتی، چک سفید امضا نداده است، اگر خراب کنید، اگر خراب کنیم، فرصت سربازی در جنودالله را ازتان، ازمان می گیرد!
@hamedmalhani
خدایا! به تو پناه میبریم از این بلای عظیم.
فرعون دوباره از دل تاریخ سربرآورده و کودکان را ذبح میکند و زنها را به اسارت میبرد. طنین صدای مصمم سمیه دوباره از زیر سنگهای آوار به گوش میرسد: «اشهد ان لا اله الا الله» و سرنیزه ابوجهل زمان که صدا را با خون خاموش میکند. دوباره گرسنگی شعب ابیطالب و تشنگی کربلا تکرار میشود. هسته خرمایی یا برگ درختی قوت لایموت سفره افطار کسانی میشود که به جرم خداپرستی سنگ به شکم بستهاند. دوباره طفل بیشیری جان میدهد. این قصه تکراری نیست؟ دوباره آوارگی و اسارت، دوباره هتک حرمت و شهادت. این داستان امروز زنان مظلوم غزّه است.
تاریخ تکرار میشود و این صدای سکوت انسانیت است که گوش فلک را کر کرده. وقتی فرعون نویسندهی منشور حقوق بیبشر باشد، طبیعی است که شیطان بزرگ قلم او را در خون کودکان #غزّه میزند. شیوخ شکمپرست و خائنین حرمین شریفین هنوز مالالتجاره به بنیاسرائیل میدهند. در آن باریکه، مسلمانان رنج میکشند و ما هنوز اسلامدرد نگرفتهایم.
خدایا! به تو پناه میبریم از این بلای عظیم.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
🔴نباید فریاد انتقام را خاموش کرد
تجربهی چند سال اخیر نشان داده فشار افکار عمومی محرک اقدام نظامی تلافیجویانهی ایران نخواهد بود. بالاترین سطح مطالبهی انتقام، در ماجرای شهادت شهید سلیمانی اتفاق افتاد. عواطف میلیونها ایرانی در حادثه تروریستی فرودگاه بغداد جریحهدار شد و خون آنها به جوش آمد. عکسالعمل نظامی ایران، حمله موشکی به پایگاه آمریکایی عین الاسد بود که در ادبیات رهبری صرفا در حد یک سیلی تعبیر شد.
دکترین امنیت ملی ایران گویا انتقام را یک پروسه میبیند، نه یک پروژه. بنابراین علیرغم مطالبه عمومی انتقام در ماجرای شهادت بزرگان جبهه مقاومت و مفاخر ایرانی (شهید سلیمانی، شهید فخریزاده، شهید سید رضی و ...) تاکنون شاهد اقدام نظامی تلافیجویانهی دفعی، ضربتی و پرهیاهو از جانب ایران نبودهایم. درست یا غلط بودن آنچه از آن به «صبر استراتژیک» تعبیر میشود با اهلش، اما تصویری که از این دکترین در ذهن آحاد جامعه ایجاد میشود، اهمیت دارد. افکار عمومی را نباید بیپاسخ رها کرد، و الّا رسانههای دشمن ضعف را بجای صبر به مخاطبان خود القا میکنند.
اگرچه افکار عمومی تاکنون ایجاباً محرک انتقام پروژهای نبوده، اما ممکن است سلباً مانع اقدام درخور بوده باشد. کلیدواژهی پربسامد «تلهی جنگ» در رسانههای مصور و مکتوب داخلی و ترس و واهمهای که کانالهای تلگرامی از بالا و پایین شدن آلاکلنگی قیمت ارز و سکه در نتیجهی اقدام نظامی احتمالی ایران در دل مردم میاندازند، شاید ته دل تصمیمگیران را هم خالی و پایشان را سست کند.
اما چنانچه ایران واقعا قصد اقدام تلافیجویانهی همسطح داشته باشد، قطعا به حمایت افکار عمومی نیاز دارد. باید پژواک پرطنین انتقام از حلقوم مردم به گوش برسد. مردم باید برای تصمیم نظامی نظام پشتوانه ایجاد کنند. باید دل نیروهای حافظ امنیت را قرص کنند که پای تبعات انتقام میایستند.
همهی این حرفها را که کنار هم بگذاریم، به این نتیجه میرسیم که نباید صدای «انتقام انتقام» مردم را خفه کنیم. نباید نگران بالا رفتن توقع و انتظار افکار عمومی و سرخوردگی احتمالی آنها باشیم. نباید نگران دستپاچه و هیجانی شدن نیروهای مسلحمان باشیم. آنها که فریاد انتقام سر میدهند، همانها هستند که به تدبیر امنیتی نظام اعتماد دارند. این فریادها، اعتمادآفرین و پشتوانهزاست. آن را بایکوت و محکوم نکنیم.
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
الّلهُمّ انصر الاسلام و المسلمین وانصر جیوش المسلمین و اخذل الکفّار و المعاندین و المنافقین
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
روحش شاد!
مردی که آرزوهایش برای ما خاطرهای شیرین شد...
#شهید_طهرانی_مقدم
✍زهرا محسنیفر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من لبخند خدا را زیر بارش موشکهای ایران بر فراز مسجد الاقصی در نیمهشبی تاریک دیدم. سبحان الله! معراج نه، اینجا قیامت بپا شده.
#طوفان_الاحرار
✍زهرا محسنیفر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
آه از آن بیست و شش نهاد!
🔴 گشت ارشاد بر خلاف نامی که روی آن گذاشتهاند نه ماموریت فرهنگی و تبلیغی دارد و نه حتی نهادی است برای امر به معروف و نهی از منکر. #گشت_ارشاد، صرفا ضامن اجرایی قانون حجاب است. دقیقتر اگر بگوییم، وظیفهی قانونی گشت ارشاد «تذکر به افراد بدحجاب و برخورد با آنها طبق ضوابط قانونی در اماکن عمومی شهر» است. طبیعی است قوانین برای آنکه پا از صحن مجلس بیرون نهاده و قدم به عرصهی حکمرانی اجتماعی بگذارند، باید ضابط اجرایی و ناظر بیرونی داشته باشند و الّا در حد آرزو و رؤیا باقی میمانند. با این زاویه دید، شأن نزول و فلسفهی وجودی گشت ارشاد باید پاسبانی از حجاب قانونی باشد.
🔵 اینکه برگزاری کلاسهای آموزشی و توجیهی را به گردهی پلیس میگذارند، از بیصاحبی مسألهی #حجاب در کشور است. اینکه به غلط تصور میشود گشت ارشاد در حال امر به معروف و نهی از منکر بانوان است، به این خاطر است که ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر جاخالی داده و عملا تعطیل است. اینکه پلیس در پاییندست با جینهای مندرس و تاپهای بالانافی و ساپورتهای زیرزانویی برخورد میکند (تازه اگر برخورد کند)، به این دلیل است که وزارت اقتصاد در بالادست، یا عُرضهی کنترل بازار لباس را ندارد و یا در بغل مافیای قاچاق پوشاک غش میکند.
⚫️ صدا و سیمای جمهوری اسلامی که بیشترین وظایف قانونی را در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف دارد، در آستین خود سلبریتیهایی پرورش میدهد که نه تنها به حجاب اعتقاد ندارند، بلکه در بزنگاهها کشف حجاب کرده و آتشبیار معرکهی ضدحجاب میشوند. سوپراستارها از تریبون رسانهی ملی بالا میروند، شهرتی به هم میزنند، در بین مردم مرجعیتی پیدا میکنند، و درست در لحظهای که باید دِین خود را ادا کنند، ادا در میآورند و به روی نظام اسلامی تف میکنند. چهار روز بعد دوباره صدا و سیما سراغ همین هنرمندان بیتعهد تفی میرود تا شبکههای تلویزیون جمهوری اسلامی بیمخاطب نمانند. بعد میبینیم که تلویزیون در شلوغیهای این روزها، یکباره یادش میآید که ژست روشنفکری بگیرد و بین موافقان و مخالفان گشت ارشاد، مناظره برگزار کند.
⚪️ وزارت به اصطلاح فرهنگ و ارشاد اسلامی به فیلمهایی مجوز پخش در شبکه نمایش خانگی میدهد که خانوادگی نمیشود آنها را تماشا کرد. فیلمهایی که شاکلهی جذب مخاطب آنها بر جلوههای بصری شمایل بازیگران غرق آرایش زن و شوخیهای جنسی سخیف و نشان دادن روابط خارج از عرف دختر و پسر بنا شده است. بعد در جمهوری اسلامی جشنواره فیلم فجر برگزار کرده و برای بازیگرانی که لباس پلنگی میپوشند، فرش قرمز پهن میکند و کسی هم جرأت ندارد به این سلبریتیهای پلنگی بگوید خرتان به چند! قوهی قضائیه در برخورد با سرشبکههای فساد اخلاقی و ترویج بی بند و باری فعال در اینستاگرام لاس میزند و تا تقی به توقی میخورد و حادثهای اتفاق میافتد، با قیافهی حق به جانب بازار گفتار درمانی و خط و نشان کشیدنها را داغ میکند که ما چنین میکنیم و چنان.
🔵 آموزش و پرورش مدارس غیرانتفاعی را رها کرده تا با فراغ بال و زیرپوستی انواع و اقسام آموزشهای ۲۰۳۰ را به خورد کودکان دهند. هنوز پخش آهنگهای سخیف ساسی مانکن و همخوانی دانشآموزان در مدارس از یاد ما نرفته است. وزارت خارجه در انتخاب سفرا وضعیت خانواده آنها را لحاظ نمیکند تا چند جوانک لندهور از این آقازادهها با نمایش بیعفتی و خوشگذرانی آبروی نظام اسلامی را ببرند.
⭕️آری پشت ونهای گشت ارشاد، بیست و شش نهاد متولی ترویج پوشش و حجاب قایم شدهاند تا این روزها انگشت اتهام به سمت آنها نشانه نرود. پلیس، شاید آخرین حلقه از سلسلهنهادهایی باشد که در مسألهی حجاب مسئولیت دارد. بر خلاف الباقی نهادها، استثنائا این نهاد کارهایی انجام میدهد. اگر گشت ارشاد خطا دارد (که دارد)، دیکتهی سایر نهادها نانوشته است. همانها که دهانشان به انتقاد باز است و در بلبشوها دست پیش میگیرند تا پس نیفتند.
🔵 حکم الهی حجاب را رها کردهاند تا یک دخترک مو وزوزی بیمار از آن طرف آبها با همراهی اوباش سلطنتطلب و منافقین و تجزیهطلبان و حمایت تلویزیونهای فارسی زبان بیبیسی و اینترنشنال و کوفت، از دل حجاب برای مردم ایران بحران امنیتی بسازند و به ریش نظام بخندند. اگر ضد انقلاب روی خون مهسا امینی اسکی میروند و بشکن میزنند و کمر میجنبانند، همان بیست و شش نهاد قایمباشکی صحنهگردان این تیاتر هستند. اگر اوباش، پلیس آتش میزنند و سرباز لخت میکنند و چادر از سر زنها میکشند، همین نهادها باید پاسخگو باشند. نمیشود در فجازی فحشها را پلیس بخورد و آقایان پشت میزشان پهلو به پهلو شده و از روی شکمسیری توییت بزنند و با خانوادهی مرحومه امینی ابراز همدردی کنند. آقای جمهوری اسلامی! خودت را در مسألهی حجاب جمع کن قبل از آنکه خدا با تو قهر کند.
✍#زهرا_محسنی_فر
@lafzeghalam
لفظ قلم | زهرا محسنیفر
آه از آن بیست و شش نهاد! 🔴 گشت ارشاد بر خلاف نامی که روی آن گذاشتهاند نه ماموریت فرهنگی و تبلیغی د
این متن را در ابتدای فتنه زن زندگی آزادی نوشتم. بسیاری از گزارههای آن همچنان موضوعیت دارد. اصل حرف این است که نهادهای متولی حجاب و عفاف به وظایف خود عمل نمیکنند و همه چیز را در گشت ارشاد میبینند.
لفظ قلم | زهرا محسنیفر
📌سحر رسانه و معجزهی موشک
گذار از استراتژی دفاع به دکترین حمله
در این هفت ماه پس از #طوفان_الاقصی، نسلکشی و جنایت جنگی اسرائیل در غزه فراز و فرودهایی داشته، اما تا پیش از عملیات #وعده_صادق هیچکدام از قلههای وحشیگری صهیونیستها نتوانسته بود نمادهای عقلانیت غرب را تکان دهد، اگرچه فطرت مردم عادی قبلاً درگیر شده بود. ولی درست زمانی که اسرائیل با موشکهای ایرانی تنبیه شد، موج بیداری به دانشگاههای اروپا و آمریکا رسید. وقتی ایران سنتشکنی کرد و در بعد نظامی از لاک دفاعی بیرون آمد و استراتژی حمله را در پیش گرفت و بینی اسرائیل و آمریکا و اروپا را یکجا به خاک مالاند، هژمونی رسانهای غرب نتوانست عظمت #انتقام_سخت را بایکوت کند. ایران گویی یک سیلی آبدار به تمدن غرب زد تا عقلای اروپا و امریکا را از گیجی و منگی و تخدیر رسانههای صهیونیستی درآورد. اینک نهاد دانش و علم به کمکهای آمریکا به رژیم اسراییل برای مقابله با جبهه مقاومت معترض است. هرچه اسرائیل به سحر رسانه رشته بود، به معجزهی موشک، پنبه شد.
حالا بعد از چهل و شش سال دفاع در برابر شبیخون فرهنگی غرب، به نظر میرسد ایران وارد فاز تهاجم فرهنگی به غرب شده. اینکه شعار «مرگ بر اسرائیل» با فارسی سلیس از زبان دانشجویان اروپا و آمریکا شنیده میشود و اینکه پرچم ایران در دست معترضینِ به توحش اسرائیل به اهتزاز در میآید را نباید ساده گرفت. مشت محکمی که گارد ایالتی آمریکا به دانشجویان متحصن نشان میدهد را میتوان نماد ورود غرب به فاز تدافعی در برابر حمله فرهنگی ایران و جبهه مقاومت دانست. قبلاً تظاهرات مردم عادی تحتالحفظ پلیس بود و اکنون اعتراض جامعهی دانشگاهی تحت یورش پلیس است. با شعلهور شدن جنبش فراگیر حمایت از فلسطین در دانشگاههای امریکا، حالا غرب در موضع انفعال است. دنیای امروز دیگر دنیای پیش از عملیات وعده صادق نیست. فصل بیداری ملتها شروع شده. راست گفت و با قاطعیت گفت که «اگر جهانخواران بخواهند در مقابلِ دین ما بایستند، ما در مقابل همهی دنیای آنان خواهیم ایستاد.»
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
ای خدایی که منجنیق عذاب را بر خلیلت بُراق رحمت کردی و آتش سوزان را سرد و گلستان نمودی، جنگل ابر را برای بندگان مردمدوستت، مأمنی امن کن.
ای خدایی که به بوی پیراهن صدّیقت قومی را از بیخبری درآوردی و پیری را فروغ دیده بخشیدی، انتظار بندگانت را با خبری شیرین به پایان رسان و به آنها چشمروشنی بخش.
ای خدایی که گاهوارهی سرگردان کلیمت را با سرنشینی خُرد و بیپناه از رودی خروشان به منزلگاهی امن رساندی و به آغوش مادر سپردی، بندگان خدمتگزارت را در امنیت کامل به صاحبنعمتانشان بازگردان.
اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ...
#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
بودی و کسی پاس نمیداشت که هستی...
جلوی دیدگان ما همچون سپند بر آتش خدمت در تلاطم بودی، اما ما چو ماهیان دریا همه چیز میدیدیم جز آب! حالا تشنهی دیدار توایم و کوه و جنگل را در جستجویت سراب میبینیم. تو گم شدی، اما این هویت جمعی ما بود که پیدا شد و دنبال تو گشت. تو «ما»ی ما را زنده کردی و خودت را در آغوش شهادت انداختی.
ای نعمت مجهول، فقدان تو ارزش و عیار بودنت را آشکار نموده. در هیاهوی پوچ سیاستبازیها و در بازی پست دنیا، ای مرد چه میدانستیم که جایی در کنج دل ما آشیانه کردهای. این خاصیت اخلاص است که بیسروصدا راه بندگان مخلص خدا را به قلبها باز میکند. ما به روی خوبیهایت چشم بسته بودیم، اما کجا میدانستیم که بازی دنیا تو را از ما پنهان میکند. حالا برای تو نه، برای خودمان «امّن یجیب» میخوانیم، شاید خدای «رادّ ما قد فات» آرامش را به دلهای ما بازگرداند.
شهادتت مبارک ای مرد خدوم مخلص بیادعا!
#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذت زندگي مرگآگاهانه را جز اولياي خدا کسی نميداند؛ اين لذتي نيست که به هرکس عطا کنند...
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
📌آیا #رئیسی ساده بود؟!
میگفتند پیامبر «گوش» است. هرچه میشنود، زود باور میکند. فکر میکردند رسول خدا «ساده» است. در خفا ریشخندش میزدند. پیامبر خدا اما سراپاگوش بود تا حرمت افراد را نگه دارد و وحدت جامعه را حفظ کند. درک اینچیزها از عقل آن بیهمهچیزها بالاتر بود. و این خدا بود که داشت منافقین را بابت سادهلوحیشان استهزا میکرد.
میگفتند معاویه از علی (ع) سیاستمدارتر است. نیرنگ و خدعه را مساوی سیاست میدانستند. در میان ابلهان کوتهفکری که او را «ساده» میپنداشتند، علی (ع) اما مکارم اخلاق را درونمایهی سیاستورزی میدانست. کدام علی (ع)؟ همانی که شوخطبعیاش را نشان سادگیاش میشناختند و خلافت را زیبندهی انسان گشادهرو نمیدانستند! پشمینهپوشان تندخو در دل تاریخ محو شدند، اما علی (ع) امام همهی صافدلان و یکرنگان تاریخ شد.
امام روح الله با تودهها قیام کرد؛ با همین مردم ساده. امام، ادیب بود و شاعر. یعنی پیچوتابهای کلام را خوب میشناخت. اما با جامعه لفظ قلم حرف نمیزد. کاریزما داشت، اما در مقابل تودهها عصا قورت نمیداد تا ژست جدی و مهم بودن بگیرد. از کلام سادهاش معرفت میبارید، نه هشتگهای روشنفکرپسند. امام با مردم مثل خودشان «ساده» و صمیمی بود.
میگویند واقعیتهای جامعه کانالیزه شده به او میرسد. همه چیز را گل و بلبل میبیند و همیشه به آینده امیدواری میدهد. آنها که تا نوک دماغشان را به زور میبینند، فکر میکنند رهبر انقلاب «ساده» است که معنویت مردم را رو به رشد توصیف میکند و اعتمادش به جوانان امروز بیشتر از جوانان اول انقلاب است. غافل از اینکه او دارد یک کوچ تمدنی را راهبری میکند. منوّرالفکرهایی که آموختههای جامعهشناسی غربی را نشخوار میکنند، امام خامنهای را دستکم میگیرند و ساده تحلیل میکنند.
ابراهیم اما ساده بود. ساده بود که پای صحبتهای دهاتیها مینشست و سراپا گوش میشد. خیلی ساده بود که بیاخلاقی ششکلاسی را با سکوت اخلاقی پاسخ میداد و دک و پوز رقیب انتخاباتی را پایین نمیآورد تا با بزنبهادربازی چهارتا رأی بیشتر بیاورد. ساده بود که گسلهای اختلافی بین قوا را تحریک نمیکرد، تا حرف امام جامعه در پرهیز دادن مسئولین از اختلافافکنی روی زمین نماند. سینهاش گنجینه اسرار بود، اما سادگی میکرد که آبروی افراد برایش از حرمت کعبه بالاتر بود. چقدر ساده بود که سرش را پایین میانداخت و فقط کار میکرد. گناهش این بود که با مردم، به زبان قوم حرف میزد و به قول روشنفکرهایی که با واژهسازیهای فیلسوفمأبانه حال میکنند، گفتمان نداشت. اصلا ساده بود که بهشت تولیت آستان قدس را رها کرد و برای ادای تکلیف، به لبهی پرتگاه قاضیالقضاتی رفت و بعد به وزر و وبال دولتمردی تن داد. بله رئیسی «ساده» بود.
#سید_شهیدان_خدمت
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
لفظ قلم | زهرا محسنیفر
📌آیا #رئیسی ساده بود؟! میگفتند پیامبر «گوش» است. هرچه میشنود، زود باور میکند. فکر میکردند رسول
این متن را در پاسخ به آنهایی نوشتم که این روزها با تاکید بر سادگی شهید رئیسی، بیش از آنکه اصول اخلاقی و شخصیتی این انسان بزرگ را به تصویر بکشند، تصویری ناقص و غلط از او در اذهان ایجاد میکنند. سادگی رئیسی اگر در منظومه اخلاقی و ایمانی این شخصیت درست فهم نشود و بر اصول و مبانی دینی و انقلابی عرضه نشود، جفای در حق ایشان است.
📌قدّیسسازی از رئیسی یا الگوسازی از او؟
#رئیسی قدّیس نه، اما صدّیق بود. در مقابل مردم خفض جناح داشت، نه استیلا. اهل تکلیف بود، نه تکلّف. برای ولیّ خدا بسط ید میآورد، نه دغدغهی خاطر. بجای سرگرمی با حاشیهسازی، به حاشیهنشینان میپرداخت. بجای پاسخ به تمسخر آدمهای تعطیل، بدون تعطیلی خدمت میکرد. آدمهای خلاص زیاد دیدهایم، اما رئیسی اخلاص داشت. در مقابل آنها که انگ سادهلوحی به او میزدند، زیرک بود که با سکوت رواداری میکرد. دوقطبیهای کاذب را دور میریخت و دیپلماسی را به خدمت میدان میآورد تا ایران را در چشم دنیا بزرگ کند. شاید انگلیسیاش ضعیف بود، اما زبان دنیا را خوب میفهمید که نیمی از مردم کرهی خاکی به سوگش نشستند و احترامش کردند.
دیگر کسی نمیتواند با بیآبرو کردن رئیسجمهور قبلی رأی بیاورد. این اولین ثمرهی سیاستورزی اخلاقمدارانهی اوست. زینپس هیچ رئیسجمهوری نمیتواند در دفتر کارش بنشیند و مملکت را ریموتی مدیریت کند. این نتیجهی «گفتمان خدمت» اوست. به برکت شخصیت ریاگریز و اخلاقگسترش، محبوبیتهای کاذب سیاستبازان ماکیاولی، با خزیدن در پوستین اپوزیسیون، دیگر رنگ باخت.
اینها میراث رئیسی شهید است که باید پاس داشت و پاسبانی کرد. هزار بادهی ناخورده در رگ تاک است و انقلاب زایندهی اسلامی ظرفیت بازتولید رئیسیها را دارد، همانطور که حاجقاسم ققنوسوار سربرآورد و تکثیر شد و مسیر آزادی قدس را هموارتر کرد. بلی سید ابراهیم قدّیس نبود، اما قداستِ جایگاه خدمتگزاری در جمهوری اسلامی را به ما یادآوری کرد. رئیسی را اگر درست روایت کنیم، نیاز به درشت روایت کردن ندارد.
#شهید_جمهور
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
علی لاریجانی سیاستمدار خبرهای است. تیم مشاورهای ماهری در امور رسانه به او کمک میکند. طی بیست و چهار ساعت گذشته حداقل سه بار توجه افکار عمومی را به خود جلب کرده است. در هر سه بار از تکنیک ابهام که مشخصهی سبک سیاستورزی خودش هست، استفاده کرده. اشاره به «چکش» و «ارتفاع گرفتن» در دو کنش رسانهای اخیرش علاوه بر ابهام و ایهام، حاوی تعریض و کنایه نیز هست. لاریجانی در حال استمزاج جامعه برای نقد شخصیت و دولت شهید رئیسی است. او باید منادی «تفاوت» و «تغییر» باشد تا شانس پیروزی داشته باشد. تفاوت و تغییری که از مسیر نفی گذشتگان حاصل میشود. اما نقد دولت شهید #رئیسی تیغ دو لبهای است که ممکن است برگ برنده یا پاشنهی آشیل او شود. او حمایت اصلاحطلبان را هم نیاز دارد و باید با حرکت بر روی خطوط قرمز، نمایشی از اپوزیسیون بودن و زیر میز زدن را خلق کند. علی لاریجانی اما بیگدار به آب نمیزند. کنشهای رسانهای او را تا زمان تأیید صلاحیت احتمالی و شرکت در مناظرات از این زاویه نگاه کنیم.
#انتخابات
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648