▌│█║▌║▌║ تربیت اخݪاقـے با نگاهـے قرآنـے - محمد مهدـے فیرۅز مهر ║▌║▌║█│▌
🔳خلافت انسان از خدای بیمانند از اصول مسلم قرآنی است. خلافت مقتضی سنخیت خلیفه و مستخلفعنه است و تا خلیفه ویژگیهای مستخلفعنه را نداشته باشد نمیتواند خلافت کند. خلیفة خداشدن مستلزم شناخت اسما و صفات الهی و تخلق به آن میباشد، چنانکه پیامبر فرمود: به اخلاق خدایی متخلق شوید. تربیت اخلاقی با رویکرد قرآنی به معنای متخلقساختن به اخلاق الهی است. کتاب حاضر مبانی، اهداف، اصول و روشهای تربیت اخلاقی با رویکرد قرآنی را بررسی و تحقیق کرده است.
🔶فیروزمهر، محمدمهدی؛ تربیت اخلاقی با نگاهی قرآن؛ تهیهکننده: مرکز فرهنگ و معارف قرآن؛ چاپ اول، قم: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، تابستان ۱۳۹۳، ۴۲۰ص رقعی.
***
⬅️در بیان نورانی قرآن کریم سه وظیفه یا هدف برای حضرت رسول خاتم مذکور است: یکی تلاوت آیات خدا، دیگر تزکیه مردم، و سوم تعلیم کتاب و حکمت. بر این اساس، تربیت اخلاقی (تزکیه) و تعلیم حکمت که جنبههایی از پرورش اخلاقی است، از اهداف اصلی نزول قرآن به شمار میآید. روشن است که هرگاه خود قرآن هدف پیامبر را تزکیه و اخلاق بیان میکند، به بیان چگونگی و روش خود در این زمینه بپردازد. به دلیل مقام خلیفة اللهی انسان که خداوند در قرآن به آن تصریح فرموده، انسان باید خود را به اخلاق رحمانی مزیّن سازد و از اخلاق شیطانی دوری جوید. این مقام الهی انسان،ضمن آنکه مسئولیت انسان را در این زمینه افزون میسازد، ضرورت و اهمیت کاوش در آیات قرآن را در این موضوع روشن میکند.
💠کتاب حاضر با این نگاه که انسان خلیفه خداست و باید خود را متخلق به اخلاق و صفات الهی کند، مهمترین جنبههای اخلاقی را بررسی کرده و کوشیده است رابطه مقام خلافة اللهی و تخلق به اخلاق الهی را با اخلاق و تربیت اخلاقی و البته از منظر قرآنی تبیین کند.
طرح اینگونه مباحث را از منظر قرآنی در آثار برخی از پیشینیان مانند ذریعه الی مکارم الاخلاقِ راغب اصفهانی به صورت اشارهوار میتوان دید، اما مباحث آن با محوریت معارف قرآن شکل نگرفته است. اثر حاضر که متأثر از کتاب تربیت اخلاقی نوشته محمد داودی است، که وی با تکیه بر سیره تربیتی پیامبر و اهل بیت این موضوع را بررسی کرده است. ویژگی اثر حاضر آن است که تربیت اخلاقی را با محور قراردادن معارف قرآن که هسته مرکزیاش خلافت الهی انسان است، مورد بررسی و تحلیل قرار داده و مبانی، اهداف، اصول و روشهای جدیدی را مطرح ساخته است؛ بنابراین اثر حاضر از آیات قرآن و کتب تفاسیری بهرههای فراوانی جسته و با روش کتابخانهای و تحلیلی موضوع مورد نظر را کاویده است.
🔷نویسنده در پنج فصل به کلیات و مبانی، اهداف، اصول و روشهای تربیت اخلاقی از منظر قرآن پرداخته است.
وی بر آن است که به دلیل ابعاد مختلف انسان و اخلاق، روشهای متنوعی نیز در قرآن برای تربیت اخلاقی بیان شده است یکی از روشها، روشهای زمینه است که بیشتر به عوامل محیطی و نیز روشهای پرورش بصیرت اخلاقی میپردازد و این روشها به بُعد شناختی انسان مربوط است. روش دیگر، روش پرورش گرایشها و عادات مطلوب اخلاقی است که به میل و گرایشهای انسان میپردازد. در این میان، مؤثرترین روش تربیت اخلاقی از منظر قرآن، تعلیم معارف و حکمتهای قرآنی، توجهدادن به خودشناسی و پرورش عشق توحیدی است.
💠خرید نسخه دیجیتالی اثر
#معرفی_کتاب
#کتاب_خانه
#پویش_کتاب_خانه
🌐https://eitaa.com/lib_isca_ac_ir/393
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅راهبردهای ائمه در مواجهه با ناهنجاریهای اجتماعی
🔷واسعی، سیدعلیرضا؛ راهبردهای ائمه در مواجهه با ناهنجاریهای اجتماعی؛ تهیهکننده: پژوهشکده تاریخ و سیره اهلبیت؛ چاپ اول، قم: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، زمستان 1394، 348ص رقعی.
***
🔶امامان معصوم شیعه که با نص پیامبر خاتم تعیین و نصب شدهاند، به جهت برخورداری از علم لدنّی و داشتن ویژگی عصمت که بهمعنای مصونیت آنان از هرگونه خطا و اشتباه و گناه است، وظیفه هدایتگری انسانها را بر عهده گرفته و در جایگاهی قرار گرفتهاند که میتوانیم آنان را در همه زمینهها الگوی خود قرار دهیم. بدینمنظور باید از ابعاد مختلف، سخنان و سیره و زندگی آن بزرگواران مورد پژوهش و کاوش و بررسی قرار گیرد. گرچه در این زمینه تلاشهای علمی فراوانی شده، هنوز برخی از زوایای زندگی آنان مغفول مانده است که یکی از این موارد مغفول، چگونگی مواجهه آنان با ناهنجاریهای اجتماعی است. این امر همان مطلبی است که پرسش اصلی تحقیق حاضر را شکل میدهد و آن اینکه امامان با ناهنجاریهای اجتماعی زمانی خود چگونه مواجه میشدند و مهمترین راهبردهای آنان چه بود؟
🔷نویسنده در این کتاب چهار هدف را پی میگیرد: 1. شناسایی ناهنجاریهای اجتماعی عهد امامان؛ 2. ارائه راهبردهای امامان در برخورد با ناهنجاریها برای رسیدن به جامعه مطلوب انسانی و با رضایت خدا؛ 3. نشاندادن بهترین و کمهزینهترین راهکار مواجهه با انحرافات اجتماعی؛ 4. معرفی راههای تربیت صحیح جامعه انسانی با شناخت موانع تأثیرگذاری راهبردهای امامان.
🔳نویسنده با مطالعه کتابخانهای به گردآوری دادههای پژوهش حاضر پرداخته و با روش تاریخ ترکیبی یعنی آمیزهای از توصیف نقلی، تحلیل عقلی و روش توسعی و تفهمی این پژوهش را سامان بخشیده است. قالب نظری پژوهش، تئوری کنش متقابل نمادین است که به نظر نویسنده این قالب بهتر از کارکردگرایی ساختی و کشمکش میتواند راهبردها و راهکارهای امامان را تبیین کند.
🔶فرضیه نویسنده بر این امر استوار است که امامان برای رساندن جامعه به کمال مطلوب به کاربست الگویی اختیارمند و ارادی برای مواجهه با ناهنجاریها میکوشیدند؛ بهبیان دیگر، شکلدهی به جامعه معطوف به رضایت خدا در ذیل ارادهگری بشر است که رفتارهای آنان را شکل میدهد.
چنانکه اشاره رفت، هدف اولیه نویسنده شناسایی راهبردهای ائمه در مواجهه با ناهنجاریهای اجتماعی و نشاندادن چگونگی روشهای آنان برای حل معضلات اجتماعی است، اما وی پس از بررسی منابع معتقد است که چنانکه انتظار میرفت، در منابع کهن مطالبی درباره موضوع پژوهش نیافته است، بهویژه آنکه اساساً ائمه در رأس امور سیاسی و اجتماعی قرار نداشتهاند تا گزارش سیره آنان در منابع پیشین درج شود. با اینهمه مباحث عرضهشده در کتاب در خور توجه است و میتواند برای پژوهشهای دیگر گرهگشا باشد. نکتة در تأمل در سیره پیشوایان معصوم شیعه، تفاوت رفتاری وکنشهای متفاوت آنان است که این تفاوت در زندگی امام حسن و امام حسین نمود بیشتری دارد. نویسنده در فصل اول کتاب رمز و راز این تفاوت را در اقتضائات عصری و ضرورتهای اجتماعی حاکم بر هر دوره میداند؛ اقتضای عصر امام رضا او را به پذیرش ولایتعهدی واداشت؛ همچنانکه اگر امام رضا در زمان امام حسین قرار میگرفت، همان مسیر امام حسین را میپیمود؛ زیرا اقتضای زمانه امام حسین چنین است.
🔹پرسشهای اصلی در فصل دوم کتاب این است که امام چه کسی است و چه وظایفی دارد؟ شیعه و سنی پاسخهای متفاوتی به این پرسشها دادهاند. بر اساس تفکر شیعی امام چه مورد پذیرش مردم واقع شود یا نشود، پیشواست و پیروی از او لازم است؛ زیرا شیعه امام را منصوب از جانب خدا میداند، اما تفکر سنی درباره امام چنین نیست.
✅در فصل سوم نویسنده به آسیبشناسی ادوار ائمه پرداخته است. برخی از این آسیبها مشترک در همه ادوار آن معصومان است و برخی مختص به دوره امام خاصی است. در این فصل از عوامل بازاندیشی و بسط ویژگیها و نقش امام، شرایط و وظیفه امام سخن به میان آمده است.
▪️نویسنده بر آن است که مهمترین راهبرد آنان، حفظ دین و صیانت از جامعه اسلامی بوده است. در فصل چهارم نویسنده نشان داده است که همه کنشهای رهبران معصوم شیعه، معطوف به ساخت جامعه اسلامی است.
🔹در فصل پایانی به موانع فعالیت امامان پرداخته شده است. از بررسیهای این پژوهش برمیآید که آنچه باعث کمرنگشدن نقشآفرینی امامان معصوم شده، موانع فراوانی بوده که پیش روی فعالیت آنان قرار داشته و برای حضور فعال امام معصوم در جامعه، وجود مقتضی به تنهایی کفایت نمیکند، بلکه باید موانع فعالیت آنان نیز برطرف شود.
💠دریافت کتاب از کتابخوان پژوهان
#معرفی_کتاب
#کتاب_خانه
#پویش_کتاب_خانه
🌐https://eitaa.com/isca24/7148
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅ دانش سیاسی در ایران (مجموعه گفتگوها)
🔹دانش سیاسی در ایران (مجموعه گفتگوها)؛ به اهتمام عبدالوهاب فراتی؛
🔳 تهیهکننده: پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی؛ چاپ اول، قم: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، پاییز 1394، 372ص وزیری.
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
الحرب قد بانت لها الحقائق و ظهرت من بعدها مصادق
و الله ربّ العرش لا نفارق جموعکم او تغمدوا البوارق
«جنگ است که جوهر مردان را آشکار می سازد و درستی ادّعاها پس از جنگ ظاهر می شود. به خدای عرش سوگند که از شما جدا نگردم مگر آنکه تیغهای شما غلاف شود»
✅چالش سیاست دینی و نظم سلطانی با تأکید بر اندیشه و عمل سیاسی علمای شیعه در عصر صفویه
#معرفی_آثار
#نجف_لک_زایی
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
🔳لکزایی، نجف؛ چالش سیاست دینی و نظم سلطانی با تدکید بر اندیشه و عمل سیاسی علمای شیعه در عصر صفویه؛ چاپ دوم، قم: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، تابستان 1386، 424ص رقعی.
***
✍️اندیشه سیاسی مسلمانان را از منظرهای مختلفی طبقهبندی کردهاند، اما این طبقهبندیها نتوانستهاند تصویر روشنی از اندیشههای سیاسی اسلامی نشان دهند. نکتهای که در این طبقهبندیها مغفول مانده و چالش اصلی در مباحث اندیشه سیاسی دینی است، نزاع میان حاکمان و عالمان دینی بر سر حوزه اقتدار است که به نزاع میان دین و سیاست کشیده شد. این نزاع در جهان اسلام در دوران غیبت میان عالمان شیعه و حاکمان ظهور یافته است. پرسشی که در اینجا مطرح میشود، آن است که الگوی سیاسی شیعه مبتنی بر امامت است که این الگو منافی با نظم سلطانی است و بر این اساس این پرسش مطرح میشود که اندیشه سیاسی در عصر صفویه در چه شرایط ذهنی و عینی شکل گرفته و با وجود تنافی میان نظم سلطانی و نظم شیعی دوازده امامی، مناسبات و تعاملات میان علمای شیعه با سلاطین صفوی چگونه شکل گرفته است و این تعاملات چگونه توجیه میشود؟
🔷تحلیلگران اندیشهها و رفتارهای سیاسی، برداشتهای متفاوتی از این مناسبات داشتهاند. در این کتاب نویسنده با هدف نظریهپردازی در عرصه اندیشه سیاسی شیعه، با بهرهگیری از جنبههای مثبت نظریات مطرحشده در این موضوع و با استفاده از تجربیات پژوهشی مربوط به این دوره، به بررسی مناسبات شکلگرفته پرداخته و نظریه واهمگرایی را عرضه کرده است.
🔷روش نویسنده در اینجا الهام گرفته از سه شیوه است:
1. روش بازسازی هرمنوتیک اندیشه؛
2. روش اجتهادی؛ 3. روش تحلیل گفتمان.
💠نویسنده بر آن است که مناسبات شکلگرفته میان عالمان شیعه بهعنوان حاملان سیاست دینی با پادشاهان صفوی بهعنوان عاملان نظم سلطانی را، نه در قالب نظریه همگرایی میتوان توضیح داد و نه در قالب واگرایی، بلکه این مناسبات واهمگرایانه بوده است.
برای تبیین این نظریه، طبقهبندی جدیدی از مناسبات دین و دولت که معطوف به هدف و غایت رفتارها و اندیشههای سیاسی است، عرضه شده است. در این طبقهبندی همه آرا و افکار و اندیشههای سیاسی را میتوان در چهار گفتمان لحاظ کرد:
1. گفتمان انقلاب؛ 2. گفتمان اصلاح؛ 3. گفتمان تقیه؛ 4. گفتمان تغّلب.
نویسنده بر آن است که روش علمای شیعه در عصر صفوی، گفتمان اصلاح است. این گفتمان ویژگیهای نظریه معرفتی موفق و کارآمد را دارد؛ زیرا اولاً، دارای هسته مرکزی (مفهوم امامت، ولایت و نیابت عام در زمان غیبت) است. ثانیاً، دارای انسجام درونی است و میان بخشهای مختلف آن تضاد و تعارضی وجود ندارد. ثالثاً، فرابخش و بهعبارتی دیگر، فراقومی و فرافرقهای است؛ زیرا در صدد جمع امت اسلامی بود و به همین دلیل جاذبهاش بیش از دافعهاش است و همین امر یک از علل تداوم قدرتمندانه این گفتمان و حذف گفتمانهای رقیب و حاشیهای بود.
🔳خرید نسخه دیجیتال به قیمت 100 تومان با نود در صد تخفیف
🌐https://eitaa.com/lib_isca_ac_ir/401
#معرفی_آثار
#محمود_ملکی_راد
#پژووهشکده_مهدویت_وآینده_پژوهی
✅خانواده و زمینهسازی ظهور
♈️ملکیراد، محمود؛ خانواده و زمینهسازی ظهور؛ تهیهکننده: پژوهشکده مهدویت و آیندهپژوهی؛ چاپ اول، قم: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، وابسته به دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم، بهار 1395، 336ص رقعی.
* **
✍️رویدادها و پدیدههای اجتماعی، بدون زمینهها و شرایط لازمِ آن تحقق نمییابد. سنت الهی نیز بر این امر استوار است که امور عالم از طریق مجاری طبیعی و براساس علل و اساب آن انجام گیرد، حتی در قیامها و انقلابات پیامبران و اولیای الهی لازم است بسترها و زمینهها فراهم شود.
قیام و انقلاب جهانی حضرت مهدی علیه السلام نیز که از وعدههای بزرگ الهی است، از این قاعده و اصل کلی مستثنا نیست و حرکت اصلاحی آن حضرت اتکای صرف و محض به اعجاز ندارد. باید اسباب و شرایط لازم فراهم شود و بسترسازیهای لازم انجام گیرد تا آن حضرت بتواند ظهور و قیام کند؛ هرچند در کنار این اسباب و علل، آن حضرت از امدادها و کمکهای غیبی نیز بهرهمند میگردد. یکی از شرایط لازم ظهور حضرت مهدی علیه السلام ، تربیت و آمادهسازی نیروها و سربازان فداکار است؛ به عبارت دیگر، باید مردم و نسلی ولایی و منتظر پرورش یابند تا او با کمک و یاری آنها ظهور و قیام کند که خانواده نقش مهمی در تربیت و اخلاق چنین نسلی دارد، اما اگر خانواده بخواهد چنین کارکردی در تربیت نسلی ولایی برای ظهور حضرت مهدی علیه السلام ایفا کند، باید اولاً، از این نقش حساس خود آگاه باشد و ثانیاً، برای ایفای درست نقش خود باید با فنون تربیتی نسل ولایی زمینهساز ظهور آشنا باشد. بر این اساس لازم است نقش خانواده در این زمینه بهخوبی تبیین و ابعاد مختلف آن بررسی شود که کتاب حاضر به این موضوع پرداخته است.
💠نوشتار حاضر در مقام بیان نقش خانواده در تربیت بر اساس منابع و متون دست اول حدیثی امامیه و در نهایت تطبیق مباحث بر عصر غیبت و تبیین وظایف خانواده در این زمینه است. منابع تحقیق، کتابهای روایی و مهدوی و نرمافزارهای موجود در این زمینه است. نویسنده در این پژوهش درصدد دستیابی به چند هدف است: نخست شناخت وظایف و مسئولیتهای خانواده در عصر غیبت، دوم ارائه راهکارها و شیوههای اخلاقی و تربیتی نسل منتظر، سوم بیان راههای نیل به خانواده مطلوب در جامعه منتظر.
⏹نویسنده پس از بررسی منابع دینی و روایی و تحلیل دادهها و یافتههای خود معتقد است که برای تربیت زمینهسازان ظهور حضرت مهدی علیه السلام خانواده در چند عرصه میتواند نقشآفرینی کند: 1. در عرصه تقویت مبانی دینی و اعتقادی فرزندان؛ 2. در عرصه تقویت اخلاق و تربیت دینی فرزندان؛ 3. در عرصه تقویت خردورزی فرزندان و آماده کردن آنان از جهت فکری و بصیرت افزایی؛ 4. در عرصه تقویت روح عبادات فردی و اجتماعی فرزندان؛ 5. در عرصه بصیرتافزایی و تربیت سیاسی و اجتماعی آنان.
⬅️وی بر آن است که در مرحله نخست خود متولیان امر تربیت همچون نهاد خانواده باید آمادگی اعتقادی، فکری و اخلاقی کافی داشته باشند تا بتوانند نسلی ولایی تربیت کنند. نویسنده با بیان چند نکته کاربردی از کارکردهای مهدوی باوری، به این نکته میپردازد که در فرهنگ شیعی، معرفت و شناخت امام و اعتقاد به او از اهمیتی ویژه برخوردار است و به موجب دلایل عقلی و نقلی، ایمان بدون شناخت امام هر زمان تحقق نمیپذیرد. معرفت به امام زمان7 نیز زمانی میتواند ما را از مرگ جاهلی برهاند که بتوانیم با شناسایی امام عصر، خود را از هدایتهای او بهرهمند سازیم. اعتقاد به امام عصر باعث میشود که رفتار زن و شوهر و فرزندان و روابط حاکم بر افراد خانواده، مهدوی گردد و معیارهای الهی برآن حاکم شود و این ارزشها به فرزندان انتقال یابد.
💠خرید نسخه دیجیتال اثر از کتابخوان پژوهان به قیمت رایگان
🌐https://eitaa.com/lib_isca_ac_ir/403
هدایت شده از پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
پادکست چکیده کتاب اخلاق منصوری.mp3
11.29M
پادکست(فایل صوتی) چکیده کتاب اخلاق منصوری
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#مرکز_احیای_آثار
🌐https://eitaa.com/isca24/7200
سیاستهای مالی امام علی علیه السلام .mp3
6.23M
پادکست(فایل صوتی) چکیده کتاب سیاست های مالی امام علی علیه السلام
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#پژوهشکده_تاریخ_وسیره_اهل_بیت
🌐https://eitaa.com/isca24/7217
معرفی کتاب تحولات سیاسی ـ اجتماعی ایران معاصر.mp3
4.58M
پادکست(فایل صوتی) چکیده کتاب تحولات اجتماعی- سیاسی ایران معاصر
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#پژوهشکده_علوم_واندیشه_سیاسی
🌐https://eitaa.com/isca_seda/578
🔶پادکست(فایل صوتی) چکیده کتاب کاوش های نظری در الهیات و تمدن
🔹نویسنده: حجه الاسلام و المسلمین دکتر حبیب الله بابایی
🔳تهیه کننده: مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#مرکز_مطالعات_اجتماعی_وتمدنی
🌐https://eitaa.com/lib_isca_ac_ir/418
کاوشهای نظری در الهیات و تمدن.mp3
4.56M
🔶پادکست(فایل صوتی) چکیده کتاب کاوش های نظری در الهیات و تمدن
🔹نویسنده: حجه الاسلام و المسلمین دکتر حبیب الله بابایی
🔳تهیه کننده: مرکز مطالعات اجتماعی و تمدنی
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#مرکز_مطالعات_اچتماعی_وتمدنی
🌐https://eitaa.com/lib_isca_ac_ir/418
معرفی کتاب معنویت گرایی جدید (مؤلفه های مفهومی، لوازم اعتقادی و نشانه های گفتمانی) .mp3
3.81M
🔶پادکست(فایل صوتی) معرفی کتاب : معنویت گرایی جدید (مؤلفه های مفهومی، لوازم اعتقادی و نشانه های گفتمانی)
🔹نویسنده: دکتر احمد شاکر نژاد
🔳تهیه کننده: پژوهشکده اخلاق و معنویت
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#پژوهشکده_اخلاق_ومعنویت
🌐https://eitaa.com/lib_isca_ac_ir/420
🔶پادکست(فایل صوتی) معرفی کتاب : معنویت گرایی جدید (مؤلفه های مفهومی، لوازم اعتقادی و نشانه های گفتمانی)
🔹نویسنده: دکتر احمد شاکر نژاد
🔳تهیه کننده: پژوهشکده اخلاق و معنویت
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#پژوهشکده_فقه_وحقوق
🌐https://eitaa.com/lib_isca_ac_ir/420
معرفی کتاب پژوهشی فقهی در خبر و خبرگزاری.mp3
3.85M
🔶پادکست(فایل صوتی) معرفی کتاب : پژوهشی فقهی در خبر و خبرگزاری
🔹نویسنده: جواد فخار طوسی
🔳تهیه کننده: پژوهشکده فقه و حقوق
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#پژوهشکده_فقه_وحقوق
🌐https://eitaa.com/lib_isca_ac_ir/428
🔶پادکست(فایل صوتی) معرفی کتاب : پژوهشی فقهی در خبر و خبرگزاری
🔹نویسنده: جواد فخار طوسی
🔳تهیه کننده: پژوهشکده فقه و حقوق
🔳کاری از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
✅بشنوید
#پادکست
#معرفی_آثار
#پژوهشکده_فقه_وحقوق
🌐https://eitaa.com/lib_isca_ac_ir/428
✅به اطلاع می رسانم با توجه به استقبال فراوان از پادکست های معرفی آثار علمی روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ،تمامی پادکست ها در میزبان پادکست ها سایت شنوتو نیز بار گذاشته شده است لطفا ما را در این سایت دنبال کنید کافی است واژه پژوهشگاه را جستجو کنید و لیست پادکست ها برای ما آورده می شود.
⬅️https://shenoto.com/