هدایت شده از محسن قنبریان
حرف نوی جمهوری اسلامی در حضور اجتماعی زن.mp3
34.86M
🔆 حرف نوی جمهوری اسلامی در حضور اجتماعی زن
صوت کامل گفتگو برنامه #جهان_آرا با: حجت الاسلام #قنبریان
دوشنبه ۱اسفند۱۴۰۱
• حرف نوی انقلاب چه استانداردی می سازد؟
• دیگری های این حرف نو و استاندارد مهم!
- حرکت پاندولی این دو
• ترجیح حضور اجتماعی زن در آیات و جمع بندی علامه طباطبایی
• نگرانی از جابجایی نقش زنان به سمت نقش های کالایی و مونث
- سابقه تمدنی این نقش های مرجوح: قهرمانه ها (دقتی بهتر در فهم "لیست بقهرمانه")
• آلترناتیو امام خمینی برای حضور مبتذل زن در جامعه؟
• نحوه مواجهه با حضورهای مبتذل در نظریه اجتماعی اسلام
- خوانش تجربه تحقق حجاب با استاندارد انقلاب
• ولاء طرفینی، هم پناه دادن است هم نهی از منکر کردن
- اصلا کشف حجاب، سلاح براندازی؛ اسلحه دست مامور میدان ژاله با بعثی در شلمچه فرق دارد!
- روشهای مطوعین سعودی، روش های جمهوری اسلامی نیست!
- نباید نهی از منکر در حد امداد و نجات تقلیل یابد
* و بسیاری از نکات دیگر...
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
ElmoJahl.pdf
176K
📚جزوه فتنه زرد | جدال علم و جهل در جامعه مدرن
📌محور مباحث:
1⃣عرصهای از نور
2⃣فرجام گذشتگان، تجربهای برای آیندگان
3⃣مختصات و احکام جاهلیت
4⃣غلبه مناسبات جاهلی در عصر جدید
5⃣فتنه زرد
6⃣مصلحت عمومی در امنیت جامعه
7⃣عبور از جامعه جاهلی
8⃣جهتدهی جامعه در مسیر درست
🔺برگرفته از سخنرانی دکتر سعید جلیلی در آیین گرامیداشت روز معلم- دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی- ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔹مشاهده این جزوه در سایت حیات طیبه
https://drjalily.com/posts/1819
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
مسعود براتی کارشناس اقتصاد بینالملل:
برای انطباق نقشه ارزی و تجاری، علاوه بر دیپلماسی اقتصادی فعال و تعامل سازنده با کشورهای مقصد، به یک فرمانده اقتصادی با درک بالا در راس دولت نیاز داریم که قابلیت ایجاد همافزایی بین دستگاهها را داشته باشد.
https://masireqtesad.ir/176437
مسعود براتی
مسعود براتی کارشناس اقتصاد بینالملل: برای انطباق نقشه ارزی و تجاری، علاوه بر دیپلماسی اقتصادی فعال
نکات مهم:
مشکل از اینجا آغاز میشود که به دلیل تحریمها ما توان انتقال ناترازی ارزی به نقاط مختلف را نداریم. در شرایط غیر تحریمی به دلیل دسترسی به نظام مالی جهانی و ارز جهانی، این امکان فراهم بود که واردات ایران از یک منطقه جغرافیایی انجام شود و صادرات به جای دیگر باشد.
امید بستن به رفع تحریم ایران، سم مهلک است. ابتدا باید این فهم شکل بگیرد که دوره قبل از تحریم پایان یافته و باید به دنبال ایجاد تراز تجاری در منطقههای جغرافیایی خاص باشیم. فهم دیگر که لازم است این است که فقط نباید به صادرات بها بدهیم و باید به دنبال تقویت تجارت دوجانبه، به معنی صادرات و واردات باشیم.
متاسفانه تجربههایی مانند کانال پرداخت عراق یا کانال پرداخت قطر نشان میدهد که امیدها به آمریکا برای کارسازی مالی و خرید اقلام اساسی کماکان وجود دارد.
متاسفانه ما فرمانده مناسب برای اقتصاد کشور نداریم که با فهم جنبههای امنیتی این موضوع، فضا را برای انجام امور بلندمدت توسط دستگاهها فراهم کند. اینکه امروز دستگاههای اجرایی برای تغییر نظم فعلی با مشکلات اجرایی مواجهند، طبیعی است چرا که مقاومت ذینفعان نظم فعلی واقعی است و باید برای آن طراحی کرد و در این زمینه همراهی و درک فرمانده اقتصادی دولت ضروری است.
رفع مشکلات ارزی از طریق انطباق نقشه ارزی و تجاری نیز در راستای منافع مردم است و باید در طراحی مردم را وارد صحنه کنیم و ذی نفعان این نظم فعلی مدیریت شوند و به نوعی تحول را محقق کنیم. افزایش آگاهی مردم حتما باید بخشی از این طراحی ما باشد.
من معتقدم در دولت سیزدهم فرماندهای که فهم درست از موضوع داشته باشد و بتواند همه دستگاهها را برای تحقق این هدف مهم همگرا کند، نداریم.
1992498944_-1953133601.oga
3.13M
یکی از مخاطبان درباره :«من معتقدم در دولت سیزدهم فرماندهای که فهم درست از موضوع داشته باشد و بتواند همه دستگاهها را برای تحقق این هدف مهم همگرا کند، نداریم.»
توضیح بیشتر خواسته بودند. پاسخ را بشنوید.
چند نکته درباره حمله آمریکا به عراق و سوریه:
۱- رسانهای کردن تلفات حمله اخیر و رویدادهای طراحی شده پس از آن، به طور خاص زمان رسیدن جنازهها به آمریکا که بایدن حضور پیدا کرده بود، نشان از برنامهریزی برای بهرهبرداری حداکثری از این اتفاق برای کارزار انتخاباتی بایدن دارد.
۲- تاخیر چند روزه در پاسخ که فرصت لازم برای آمادگی نیروهای محور مقاومت را ایجاد کرد، نشان از عدم تمایل آمریکا به افزایش تنشها در منطقه غرب آسیا دارد.
۳- اینکه از همان ابتدا برای خیلی از تحلیلگران روشن بود که آمریکا به خاک ایران حمله نخواهد کرد، نشان دهنده اندازه و قدر مطلق توان تهاجمی آمریکا در منطقه غرب آسیاست که کاملا آشکار و عیان است.
۴- بیش از ۱۶۰ حمله در مدت ۱۲۰ روز به پایگاهها و منافع آمریکا در منطقه غرب آسیا، ناامنی را برای نیروهای آمریکایی تثبیت کرده است که حتما این وضعیت در ارزیابیهای راهبردی آنها برای ماندن در منطقه غرب آسیا موثر خواهد بود.
۵- برای کشورهای عرب منطقه که روی آمریکا و سپس رژیم صهیونیستی برای تولید امنیت حساب کرده بودند هم پیامهای مشخصی دارد. کشورهای عرب برای تامین امنیت نیازمند پیگیری معادلات جایگزین هستند.
حالا که آزادتر هستم، تصمیم گرفتم وبلاگم را دوباره راهبیندازم. وبلاگ قبلی را نتوانستم دوباره دسترسی پیدا کنم. اجبارا وبلاگ جدیدی ایجاد کردم. در آنجا مطالب تحلیلی و تخصصی خودم را منتشر میکنم.
https://mas-barati.blog.ir
*بررسی اهداف و سیاستهای آمریکا در برابر چین*
*خانم فاطمه فهیمی - کارشناس روابط بینالملل*
*این گزارش در خرداد ۱۴۰۱ براساس سخنرانی که آنتونی بلینکن در همان ماه در دانشگاه جورج واشنگتون ارائه کرده بود و به تببین چارچوب سیاست آمریکا در قبال چین پرداخته، آماده شده است و اکنون به دلیل اهمیت موضوع منتشر می شود.*
🔸ظهور چین به عنوان رقیب بالقوه برای تسلط غرب به رهبری ایالات متحده، نشان دهنده بازگشت رقابت قدرتهای بزرگ در نظم بینالمللی است. چین که در حال حاضر دومین اقتصاد بزرگ جهان است، در مسیر پیشی گرفتن از ایالات متحده تا سال ۲۰۳۰ و تبدیل شدن به بزرگترین اقتصاد جهان قرار دارد. رشد چین به عنوان یک قدرت جهانی از نظر اقتصادی، فناوری و نظامی، ایالات متحده و برخی از متحدانش را ناآرام کرده است.
🔸چندین سال است که دولت آمریکا، چین را جدیترین چالش آمریکا شناسایی کرده است. شاید صریحترین جمله را بلینکن وزیر خارجه کنونی آمریکا گفته است که چین تنها کشوری است که هم قصد دارد نظم بینالمللی را تغییر دهد و هم قدرت اقتصادی، دیپلماتیک، نظامیو تکنولوژیکی برای انجام آن دارد. چشم انداز پکن ما را از ارزشهای جهانی که در ۷۵ سال گذشته پیشرفتهای زیادی در جهان داشته دور میکند.
🔸بر این اساس شناخت درست، بهروز و عمیق سیاست آمریکا در قبال چین نقش مهمی در فهم بهتر تحولات کلان بینالمللی خواهد داشت. آنتونی بلینکن وزیر خارجه ایالات متحده، ۵ خرداد ۱۴۰۱ (۲۶ می ۲۰۲۲) در سخنرانی خود در انجمن آسیایی دانشگاه جورج واشنگتن به تشریح رویکرد دولت بایدن به چین پرداخته است. این سخنرانی منبع مهمی برای شناخت سیاست آمریکا در قبال چین است. در این گزارش ضمن بررسی محورهای اصلی این سخنرانی به توضیح آنها با استفاده از رویدادهای رخ داده در یک سال گذشته میپردازیم.
🔸برای مطالعهی کامل گزارش، لطفا به سایت آیساسنتر مراجعه فرمایید:
https://isacenter.ir/214021116816/
@isacenter
14021116 داستان خارج شدن از ذیل توصیه شماره ۷ FATF.mp3
7.37M
در نشست دیشب درباره تحولات اخیر FATF من در سه بخش نکات خودم را گفتم. دو بخش را ضبط کردم. بخش سوم را فراموش کردم. انشالله دوستان موسسه کادراس منتشر خواهند کرد. دم نقدا این دو بخش را با مخاطبان به اشتراک میگذارم.
در بخش اول به تشریح داستان خروج از ذیل توصیه شماره ۷ FATF پرداختم. در بخش دوم درباره «خطاهای شناختی» در موضوع FATF صحبت کردم
بخش اول را در اینجا بشنوید.
14021116 کوتاه درباره خطاهای شناختی در پرونده FATF.mp3
13M
بخش دوم درباره «خطاهای شناختی» در موضوع FATF
*آغاز به کار برنامه تحریم رژیم صهیونیستی*
*«برخی دولتهای اسلامی به ظاهر در مجامع، جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و برخی هم تاکنون محکوم نکردهاند اما این، قابل قبول نیست. کار اصلی آن است که شریان و جریان حیاتی رژیم صهیونیستی قطع شود و دولتهای اسلامی مانع از رسیدن انرژی و کالا به این رژیم شوند.»* *مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی)*
🔸رژیم صهیونیستی پس از عملیات طوفانالاقصی، شدت حملات خود به غزه را بیشتر کرد و آسیب بسیار زیادی به غیرنظامیان وارد آورد. اما این اقدامات با پشتیبانی سیاسی، اقتصادی و نظامی برخی کشورها انجام میشود که تعدادی از آنها نیز جزو کشورهای مسلمان هستند. برخی از کشورهای اسلامی علیرغم این که در ظاهر خود را حامی مردم مظلوم فلسطین میدانند، اما در اصل از حامیان اصلی رژیم صهیونیستی هستند و زمینهی ریختن خون مردم فلسطین را فراهم میکنند.
🔸تجارت با رژیم صهیونیستی و حفظ جریان مالی این رژیم، یکی از کمکهای حیاتی به رژیم صهیونیستی است که کشورهای مسلمان درحال انجام آن هستند. تاکنون اقدام موثری در جهت قطع آن صورت نگرفته است. این درحالی است که باتوجه به حجم و راهبردی بودن حوزه تجارت کشورهای مسلمان با رژیم صهیونیستی، یکی از مهمترین نقاطی است که میتواند آسیب جدی به رژیم صهیونیستی وارد کند.
🔸«مرکز تحلیل راهبردی و بینالملل» در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم قطع صادرات نفت و ارزاق از طریق کشورهای اسلامی به سرزمینهای اشغالی و با توجه به سابقهی بیش از یک دهه در حوزهی تحریمشناسی، در جهت شناسایی گلوگاههای تجاری رژیم صهیونیستی، شناسایی شبکهی تجارت کشورهای اسلامی با این رژیم و مسدودسازی آنها، طرحی را تحت عنوان «برنامهی تحریم رژیم صهیونیستی» آغاز کرده است.
🔸علاقهمندان میتوانند گزارشات مربوطه و داشبورد آنلاین تجارت رژیم صهیونیستی را از طریق صفحهی ویژهی «برنامه تحریم رژیم صهیونیستی» به نشانی https://isacenter.ir/israelsanctionprogram/ دنبال کنند.
🔸مرکز تحلیل راهبردی و بینالملل آماده دریافت نظرات و همکاری با افراد و مجموعههایی است که دراین مسیر گام برمیدارند.
🔸راههای ارتباطی:
🔺در پیامرسانهای بله، ایتا و تلگرام با شناسه @israel_sanction_program
🔺شماره تلفن: 09939619957
@isacenter