توسل شب جمعه به امام زمان.mp3
2.57M
احسان عبادی | ما و او
🔰 اعلام شماره کارت های جدید جهت کمک به موسسه و امورات مهدوی و تبلیغی ❇️ شماره کارت قبلی موسسه که به
👆👆👆
✅ در شب و روز جمعه قرار داریم ، ایامی که هم متعلق به امام زمان هست و هم ثواب کارهای خیر ، چندین برابر نوشته می شود.
👈 واقعا از مومنین محترم خواهشمندیم هدایا و نذورات خود را در راه ترویج مباحث مهدویت به شماره کارت های اعلامی در پست رپلای شده واریز نمیاند هرچند مقداری کم که قطعا ارزش دارد .
💠 شهرهای زیادی پیام می دهند که مبلغ و سخنران مهدوی می خواهیم اما هزینه تامین ایاب ذهاب را نداریم ، کتابخانه هایی در شهرهای محروم که هنوز از داشتن کتابهای مهدوی محروم هستند و مردم به شدت نیازمند این کتب هستند ، جاهایی که وهابیت مشغول تبلیغ علیه امام زمان است ، احمد الحسنی ها و حجتیه ها مشغول کارند ، اما واقعا هزینه دعوت سخنران و ایاب ذهاب او و هزینه خرید کتاب ندارند.
👈 دوره هایی که به صورت رایگان برگزار می کنیم برای شما که از شهریور ماه دوباره شروع خواهد شد و برگزار شده ها را از پست سنجاق می توانید ببینید ، نیاز به خرید کتابهای گران میلیونی دارد ، پژوهش های مهدوی که زمین مانده و...
💠 واقعا کار علمی مهدویت مظلوم مانده ، اهمیت تبلیغ را در سخنان آقا در جمع طلاب دیدید ، بدون کمک های مردمی کار تبلیغ و تحقیق مهدوی واقعا نشدنی است ، وهابی ها با چندین شبکه ماهواره ای علیه امام زمان کار می کنند و ما اینجا از مواردی جزئی به دلیل نداشتن منابع مادی محرومیم، از مردم عزیز خواهشمندیم به نیت اموات یا باقیات الصالحات خودشان هرمقدار که می توانند کمک کنند. اگر کسی هزینه بالا می خواست واریز کند یا هزینه را حتما در یک مورد خاص مهدوی می خواست واریز کند یا ارسال طلا یا سکه جهت فروش و استفاده آن در راه مهدویت ، به آیدی @KOYEDOST در ایتا پیام دهد .
ان شالله امام زمان از شما عزیزان راضی باشد که ان شالله هست.
شماره کارت:
1️⃣ شماره کارت بانک سپه
58921014665367662️⃣ شماره کارت بانک رسالت
5041721084830521👆👆👆 روی هر شماره کلیک کنید ،در دستگاه شما کپی می شود 👆👆👆
منظور از شر بودن فقهای آخرالزمان؟.mp3
3.38M
#سوال کاربران
ببخشید با این دست از روایات چه کار کنیم
خیلی طعنه میزنن به علما شیعه
قال رسول الله: سیاتی علی الناس زمان .... فقها ذلک الزمان شر الفقها .....
سندش هم معتبره و در کتاب کافی آمده
🎤 عبادی
🔰انقلابی باید قوی شود🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
احسان عبادی | ما و او
👆👆👆 به جرأت می توانم بگویم در چند وقت اخیر، یکی از پیامهایی که به شدت بنده را ناراحت و متاثر کرد همی
👆👆👆
به جرأت می توانم بگویم در چند وقت اخیر، یکی از پیامهایی که به شدت بنده را ناراحت و متاثر کرد همین پیام این بزرگوار انقلابی است. بسیار متاسف شدم از این نگاه.
audio_2021-03-26_18-22-58.ogg
1.3M
💠دعای بسیار مهمی که در عصر #جمعه باید خواند و اکثر شیعیان از آن بی خبرند...
🔰 سید بن طاوس درباره این دعا چه گفته است ؟
✅ چرا شیخ عباس قمی این دعا را در اواخر مفاتیح قرار داده است؟
👌 ازدیگر اعمال مهم عصر و غروب جمعه چه می باشد ؟
🎤عبادی
#امام_زمان
🔰سیاست همراه دیانت🔰
http://eitaa.com/joinchat/4235001869C41c082b340
احسان عبادی | ما و او
🔰 درباره صحبت های بی استدلال یک خانم !
🔰 از ماست که بر ماست !
💠 کلیپی از یک خانم محترم پخش شده که در جمع دختران نوجوان می گوید تا هشت سال دیگر ایران بهشت روی زمین می شود .
👈 خب ان شالله ، تمام امید ما همین است ، اما یک سوال جناب خانم !
💠 رهبری صریحا فرمودند ما در دهه نود ، رکود اقتصادی داشتیم و حتی در برخی جاها ، عقب هستیم ، فرمودند اگر رشد اقتصادی خوب و پی در پی داشته باشیم ، هفت هشت سال طول می کشد تا این عقب ماندگی جبران شود. (10 بهمن 1401)
❇️ پس دو نکته ، اولا اگر رشد اقتصادی پی در پی داشته باشیم ، ثانیا این فقط جبران است . یعنی بهشت روی زمین شدن می شود برای بعد این مرحله ! اول باید جبران باشد که بعدش پیشرفت رخ دهد.
آن وقت شما چطور می آیید و وعده سر خرمن می دهید و این چنین باعث رفتن آبروی جبهه انقلاب می شوید ⁉️ این کلیپ شما و همچنین حرفهای برخی فعالان مجازی خودی که چنین وعده هایی سر خرمن داده اند ، امروز باعث خنده مخالفان و رفتن آبروی خودی ها شده.
👈 رهبری وعده داده اند که ملت ایران روزی به قله ها خواهد رسید که دیگران و خارجی ها حسرت آن را بخورند و ما هم قطعا به این وعده صادق ایشان امید و ایمان داریم ، اما رهبری هیچ گاه سال تعیین نکردند ‼️‼️
👈 اصولا انسان عاقل و آکاه به مسائل ، هیچ وقت در چنین مسائلی وقت تعیین نمی کند ، چون مباحث اقتصادی و سیاسی معلول علت های مختلف است و هم مسائل داخلی و هم مسائل مختلف خارجی که غیر قابل پیش بینی هستند روی آن اثر دارد. مگر اینکه آن فرد تعیین وقت کننده متصل به عالم غیب باشد که بعید می دانم شما چین علمی داشته باشید !
👈 خود رهبری که فرمودند هفت هشت سال زمان می برد برای جبران عقب ماندگی دهه 90 ، جمله را شرطی مطرح کردند و گفتند اگر رشد اقتصادی پی در پی داشته باشیم...
👈 قبلا هم شما را در لیست سخنرانان همایش استیضاح روحانی دیدیم و این نشان از نداشتن عمق دانش و درک سیاسی شماست، همایشی که در سال آخر رئیس جمهور سابق بوده و بارها با دلیل و استفاده از مبانی رهبری ثابت کردیم که استیضاح یک رئیس جمهور در سال آخر ، نه تنها فایده ندارد ، بلکه تبعات امنیتی سنگینی برای کشور هم دارد ، وقتی رهبری صریحا می فرمایند استیضاح یک وزیر در ماه های آخر فایده ندارد ( دیدار با مردم تبریز در سال 91 بر سر قضیه استیضاح وزیر کار دولت احمدی نژاد) ، آیا استیضاح یک رئیس جمهور فایده دارد ⁉️⁉️⁉️
👈 کمی طبق مبانی رهبری جلو بروید بد نیست ، دوران حرفهای هیجانی و احساسی گذشته سرکار خانم ، این حرفها شاید در همان جلسه باعث ایجاد شور و هیجان شود ، اما وزر و وبال و دردسرش چند وقت بعد و بعد از محقق نشدن برای جبهه انقلاب می ماند ‼️‼️
👈 متاسفانه حرفهای شما و حرفهای دیگر افراد خودی مثل شما که همینطور بدون ضابطه و بدون استدلال حرف می زنند و فقط یک آمار و یک مطلبی را می گویند ، باعث خنده و تمسخر جبهه رقیب شده ، درحالیکه اگر مثل استاد رحیم پور ازغدی و استاد راجی و ... حرف می زدید ، امکان سوء استفاده به درجه حداقلی می رسید.
👈 وقتی عمق سیاسی لازم را ندارید ، وقتی حرفهای استدلالی و علمی نمی زنید ، بهتر نیست سخنرانی و این گونه حرفهای هیجانی را تعطیل کنید ؟ به قول حضرت آقا که به آن منبری معروف گفت از منبرهایت کم کن و بیشتر مطالعه کن !!
💠 انسان اهل مطالعه ، حرف هیجانی نمی زند ، اگر هم بزند آن را همراه با منطق و استدلال می کند . خواهشا این گونه حرفهای هیجانی و وعده های بی استدلال را زمانی بدهید که دوربینی نباشد و صدایی ضبط نمی شود ! نه این شکلی که باعث تحقیر جبهه خودی شود.
👈 از این دست حرفها کم نیست ، حرفها و عده هایی که می رود و در زمان خودش هیجان ایجاد کرده ، اما مرور زمان فقط دردسرش را برای ما به ارث گذاشته ، نه تحقق آن را !
دقت کنیم !
از ماست که بر ماست!
✍️ احسان عبادی
@ma_va_o
احسان عبادی | ما و او
🔰 از ماست که بر ماست ! 💠 کلیپی از یک خانم محترم پخش شده که در جمع دختران نوجوان می گوید تا هشت سال
🔰 یکی دیگر از همین حرفهای بی حساب و کتاب که سندی برای آن منتشر نشده ، از سوی آقای حجت الله عبدالملکی ، دبیر شورای عالی مناطق آزاد زده شده است.
👈 یا ایشان نمی داند عدد چیست ، یا نمی داند 100 میلیارد دلار یعنی چقدر !!!!! یا فکر کرده مخاطبینش نمی دانند !
هرچند یکی از اقتصاددان های اصلاحاتی او را سنگ روی یخ کرد و گفت اصلا امارات جایی به اسم اتاق سرمایهگذاری خارجی ندارد!!!
💠 اگر از بنده بپرسند بدترین و غلط ترین انتصاب آقای رئیسی در این دو سال کدام بود ، قطعا می گویم همین عبدالملکی !
👈 بدون هیچ تجربه ای در کارهای اجرایی ، یک مرتبه وزیر شد ، آن هم وزیر کار که از سنگین ترین وزارت خانه هاست !
👈 و باز هم بدون هیچ تجربه ای در مناطق آزاد ، دبیر شورای عالی آنجا شد !
👈 حرفهای هیجانی دهان پر کن اما بدون سند و مدرک هم کم نزده که باعث تحقیر جبهه انقلاب شده است.
✅ به کارگیری جوانان انقلابی خیلی خوب است ، اما به شرطی که تخصص هم همراهش باشد ‼️
@ma_va_o
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 اما یکی از بهترین انتصاب های آقای #رئیسی ، همین آقای بهادری جهرمی می باشد.
👈 انسانی جوان و انقلابی و واقعا با سواد ، استاد دانشگاه ، مسلط بر موضوعاتی که صحبت می کند .
👈 در همین کلیپ ببینید در جواب به شبهه ای که یک دانشجوی محترم مطرح می کند ، ابتدا با جواب نقضی ، استناد آن دانشجو به گوگل را زیر سوال می برد و سپس چگونه با یک جواب حلی و استدلالی ، ادعای دولت در بحث رشد اقتصادی را اثبات می کند.
👈 استفاده از جواب نقضی و جواب حلی ، از بهترین شیوه های استدلال و پاسخ به سوالات و شبهات است.
⬅️⬅️ ما دقیقا دقیقا دقیقا نیاز به چنین افرادی در دولت و نظام داریم ، جوان مومن حزب اللهی که با سواد باشد و با منطق و استدلال حرف خودش را اثبات کند.
@ma_va_o