هدایت شده از رنگ خدا
✨﷽✨
🌼مدارا با مردم
✍حضرت پیامبر اکرم (ص) فرمودهاند:
{من حرم الرفق ، فقد حرم الخیر کله}.
هرکس مدارا نداشته باشد، از زندگی خیر و خوشی نمیبیند.
💥تردیدی نیست که افراد در زندگی ، در راهها و کارها ، دچار لغزش و اشتباه میشوند و چیزهایی بر سر راهشان قرار میگیرد . آری، انسان ، در جامعهٔ آرمانی و با انسانهای معصوم ، زندگی نمیکند . هرکس نسبت به دیگران ، در هر درجه از مراقبت و تعهد شناسی باشد ، ممکن است دچار خطا و لغزش شود ، و در دوستیها و ارتباطها ، دچار کوتاهی یا زیادهروی گردد ؛ چنانکه دیگران نسبت به او نیز چنیناند . این دست مسائل ، نباید در روابط خانوادگی و گروهی و اجتماعی تأثیری منفی داشته باشد ، چون جریانی است همگانی و همه جایی و هر کس که از دیگران لغزشهایی میبیند ، خود نیز ممکن است در برابر دیگران به همان لغزشها دچار گردد .
👌اینجا است که اصل "تحمل خطاها و لغزشها" پیش میآید ، و در تحکیم روابط ، نقش آفرین است ، پس این آموزش که یاد شد ، در روابط اجتماعی ، آموزشی حیاتی است و رویگردانی از آن ، موجب تنهایی انسان میشود ، زیرا معاشرتی که در آن هیچگاه لغزش روی ندهد و ناهنجاری رخ ننماید ، اندک است . پس اینگونه انسانهای زودرنج و نازک بین ، از واقعیت ها و عینیت های حیات انسانی بدورند ، و باید از آن فاصله بگیرند ، مگر به رعایت اصل مهم تحمل روی آورند .
📚 كتاب الحیات ، استاد حکیمی ، ج ٩ ، ص ۶۴٩
🌈 @range_khodaa
#ستاره ای بدرخشید و ماه مجلس شد!!!.
دل رمیده ما را انیس و مونس شد!!!.
#نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت!!!
به غمزه مسئله آموز صد مدرس شد!!!.
✅✅✅💎💎💎🌺🌺🌺🌷🌷🌷🌹🌹🌹❤️❤️❤️🌸🌸🌸
#نعمت_وجود رسول_الله(ص) و بعثت پیامبر خاتم!!!
خداوند متعال در قرآن كریم ما را مأمور به شكرگزاری نعمت هایش نموده است و فرموده است: « واشكروا نعمة الله! »
و برای این كه ما را وادار به این كار كند به شمارش بعضی از نعمت هایش نیز پرداخته، از چشم و لب و زبان گرفته تا كوه و ابر و آسمان و زمین و غیره!!!.
گرچه خود فرموده است كه نعمتهایش قابل شمارش و احصاء از جانب بندگان نیست.
اما نكته قابل توجه این است كه در هیچ موردی، بیان نعمتها همراه با منت گذاری و به رخ كشیدن آن نعمت نبوده و نیست و خداوند همه آن نعمت ها را بی منت بر ما و بشر ارزانی داشته است.
حتی نعمت های أخروی و أجر آخرت كه خداوند از آن تعبیر به أجر اكبر نموده است. و به هیچ وجه قابل قیاس با نعمات دنیوی و مادی نیستند، نیز همراه با منت نیستند « إن الذین آمنوا و عملوا الصالحات لهم أجر غیر ممنون! ».
اما با این همه؛ یك نعمت در قرآن بیان شده که به همراه #منت است و خداوند هنگام بیان آن نعمت، آن را به گونه ای به رخ كشیده است كه گویا نعمتی از آن عظیم تر نیست و بزرگتر نیست و سائر نعمات مادی و معنوی با همه عظمت شان در مقابل آن هیچ محسوب می شوند كه شایستگی منت گذاری و به رخ كشیده شدن را ندارند!!!
❓اما آن نعمت چه بود؟❓
خداوند متعال خود می فرماید:#لقد من الله علی المؤمنین اذ بعث فیهم رسولا من انفسهم!!!
آن نعمت بی بدیل و لطف بی نهایت الهی:
🌹🍃#بعثت ختمی مرتبت_رسول_الله
صلی الله علیه وآله و سلَّم!!!🍃🌹 بود،
که خداوند متعال با بعثت سراسر نور و روشنایی آن پیامبر رحمت و مهربانی ها و حضرت ختمی مرتبت امین وحی الله محمد مصطفی(ص) عالم تاریک و ظلمانی را روشن و بشریت مرده را زنده و طریق پیمودن راه کمال را ترسیم و ما و بشریت را مفتخر ساخت.
#عید سراسر نور و بزرگ معبث آخرین پیامبر نور و رحمت مهربانی ها حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) بر همه عالم و مسلمانان جهان و شما اعضا فاخر شبکه مبارک و تهنیت باد!!!.
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
#محورهای مهمی از بیانات بسیار ارزشمند رهبری معظم💎💎💎
#برخی از محورهای مهم بیانات امروز رهبر معظم انقلاب اسلامی که بمناسبت عید مبعث ایراد شده به شرح زیر است:
- تبریک عرض میکنم عید سعید و بزرگ مبعث را به همه ملت ایران و امت اسلامی و آزادگان عالم.
عید مبعث عید همه عدالتخواهان جهان است و عید هشدار به امت اسلامی است.
- در مبعث در چنین روزی قلب مقدس پیامبر اعظم(ص) مخزن گرانبهاترین امانت الهی شد، یعنی وحی الهی. و سنگینترین مسئولیت عالم وجود، بر دوشهای پر توان آن بزرگوار نهاده شد که مسئولیت هدایت بشر تا آخر عالم است.
- البته این بعثت، هدیه بزرگی هم بود به همه بشریت. بعثت به معنای برانگیختگی است. یعنی برانگیختگی انسان برگزیده پروردگار که رسول الهی است و این برانگیختگی همراه میشود با اتصال او به منبع لایزال علم و قدرت الهی که این حدث شدن پدیده عظیم رسالت و پیامبری است. بعد در مرحله بعد این برانگیختگی شخص پیغمبر به برانگیختگی مجموعههای بشری منتهی خواهد شد. یعنی پیغمبر اکرم و رسول الهی در هر دورهای بعد که مبعوث میشود، مجموعههای انسان را او به راه میاندازد و حرکت میدهد بهسمت راهی نو به نیکبختی بشر.
- همه پیامبران در بعثتشان اهداف الهی وجود داشته که طبعاً هدف خود پیامبر هم به تبعیت از هدف خدا خواهد بود. در رأس همه این هدفها توحید است.
- توحید هم میدانید فقط بهمعنای این نیست که انسان در ذهن خود عقیده پیدا کند که خدا یکی است. این هم هست ولی توحید معنای مهمی است که این بهمعنای حاکمیت الهی است. حاکمیت مطلق پروردگار در عالم تشریع و تکوین.
- توحید یعنی امر الهی نافذ دانسته شود در همه حوادث وجود و هم در عالم تشریع همه این حوادث و حالات ناشی از قدرت واحد پروردگار است. خب این هدف اصلی است. هدفهای دیگری هم وجود دارد؛ تزکیه بشر یعنی پالایش روحی انسانها از آلودگیها و پیرایههایی پستکننده و انحطاط آور.
- تعلیم انسانها؛ استقرار عدالت، جامعه بشری با عدالت اداره میشود. اینها جزو اهداف مهم بعثت پیغمبران است.
- حیات طیبه؛ حیات طیبه به معنای رشد و شکوفایی عقل و علم بشر از سویی و آرامش روحی بشر، آسایش مادی بشر، امنیت محیط زندگی بشر و رفاه و شادکامی بشر و بالاتر از همه اینها تکامل معنوی و عروج روحی انسان. اینها هداف بعثت پیامبران است.
- البته در اینجا مورد بحث، غالبان پیامبران بزرگ الهی هستند. پیامبران دیگری هم بودند که گسیل میشدند به مناطق مختلف عالم.
- این هدفهای دشوار چطور بهدست میآید؟ اولاً احتیاج دارد به یک برنامهریزی گسترده برای مناسبات اجتماعی. یعنی اگر نبی حق در هر دورهای بخواهد این اهداف را تحقق بخشد ناچار بایستی به تناسب این اهداف مناسبات اجتماعی تعیین کنند.
- مطلب دوم قدرت سیاسی است. یعنی این مناسبات را یک انسان منزوی که مردم را نصیحت میکند که نمیتواند بوجود بیاورد. قدرت نیاز است. پس نظام سیاسی بوجود میآید. هدف این است. حالا اینکه کدام پیغمبر توفیق این کار را پیدا کرد و کدام پیدا نکرد بحث دیگری است، لکن هدف این بود چه چنین نظامی ایجاد کنند. در این نظام سیاسی، آیین حکمرانی از کتاب خدا گرفته میشود.
- آن چیزی که منبع و منشأ حکمرانی است و برنامههای حکمرانی از آن گرفته میشود عبارت است از کتاب الهی. این اصول و اساس در آن است. همه برنامههای بشری در چارچوب این اصول باید باشد.
- لکن این دستور حکمرانی را چه کسی باید عمل کند. بدون وجود یک مدیریت و فرماندهی که اجرایی نمیشود. این مدیریت و راهبری اساسی مربوط به شخص پیغمبر است. همه پیغمبران مدیران و فرماندهانی هستند که بایستی حکمرانی دینی و الهی در جامعه که محصول بعثت پیغمبران است و با کتاب الهی ارائه میشود موظف هستند تحقق ببخشند.
- البته این فرماندهی و راهبری یکجور نیست؛ در برخی موارد خود پیغمبر شخص شخیص پیغمبر متکفل این فرماندهی است مثل حضرت داوود و پیمغبر گرامی اسلام خودشان در رأس قرار گرفتند. لکن در مواردی پیغمبر فردی را حاکم میکند.
- در قرآن آمده که مردم که زیر فشار بودند به پیغمبری رجوع کردند و گفتند فرماندهی را برای ما انتخاب کن و طالوت فرمانده شد. پس پیغمبر گرداننده اصلی است لکن اجرای کار به دست کسی دیگری غیر از پیغمبر است مثل طالوت. وقتی دیگر اینجور است که پیغمبر کسی را معین نمیکند بلکه خود او دارای موقعیتی است که امر او در حکومت نافذ است مثل حضرت یوسف.
- پس بعثت بهمعنای برانگیختگی پیغمبر است که با ارسال کتاب الهی و دستور حکمرانی الهی به پیغمبر نازل میشود و با این همراه است و مفاد این حکمرانی را رسول الهی اعمال و اجرا و راهبری میکند به شکلهای مختلفی که عرض کردیم و شاید شکلهای دیگری باشد که ما در قرآن اثری از آن نمیبینیم.
- بنابراین دین با این نگاه گسترده، وقتی نگاه میکنیم عبارت است از مدیر مجموعه زندگی انسان. یعنی برنامه جامع نه برنامه شخصی و صرفاً عبادی و فردی انسان که برخی فکر میکنند دین مربوط به مسائل شخصی است و سایر مسائل از حوزه دین خارج است.
- طبعاً دین با این نگاه جامع مورد دشمنی هم قرار میگیرد. اشرار عالم با دین جامع مخالفت کردهاند. یا به این صورت که سعی کنند فرو بکاهند این منطقه عظیم را به مسائل شخصی یا اینکه علناً در مقابل دین بایستند.
- وقتی بعثت نبی اتفاق میافتد و نبی مبعوث میشود و سازوکار اجرای حکم الهی مطرح میشود مستکبران و مفسدان و اخلالگران زندگی بشر با او مخالفت میکنند. ظالمین مخالفت میکنند چون این ضد تسلط ناحق بر آحاد بشر است. اشرار عالم طبعاً در مقابل پیغمبر میایستند.
- امروز هم مشاهده میکند که در تبلیغات دشمنان از چیزی به نام اسلام سیاسی نام آورده میشد. اسلام سیاسی همین است که در نظام اسلامی ایران تحقق پیدا کرده است. اسلام سیاسی یعنی اسلامی که با تشکیل حکومت دستگاههای اقتصادی و ... بودجود میآورد و هویتی را برای یک ملت ایجاد میکند.ب نابراین تعریف قرآن از دین چنین چیزی است؛ این را نمیشود فروکاست به کارهای کوچک و اعمال عبادی محض!.
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
- معارف ناب دانشی و ارزشی !
🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺
🌺💐عید سعید و بزرگ مبعث را بر همه مسلمانان جهان تبریک عرض می کنیم و امیدواریم که خداوند منان همه ما را از مسلمانان حقیقی و پیروان راستین دین مقدس و کامل اسلام قرار دهد.
🌺💐در 27 رجب سال چهلم عام الفیل بود که در غارحرا در حالی که پیامبر(ص) مشغول عبادت و مناجات با خداوند یکتا بود، پیک وحی و جبرئیل امین نازل شد و فرمود: بخوان ای محمد. پیامبر فرمود: چه بخوانم؟ جبرئیل آیات آغازین سوره علق را از جانب خداوند نازل نمود: "بسم الله الرحمن الرحیم. اقرأ باسم ربک الذی خلق. خلق الانسان من علق. اقرأ و ربک الاکرم. الذی علم بالقلم. علم الانسان مالم یعلم.
🌺💐به نام خداوند بخشنده مهربان. بخوان به نام پروردگارت که بیافرید. آدمی را از علق بیافرید. بخوان و پروردگار تو ارجمندترین است. خدایی که بهوسیله قلم آموزش داد و به آدمی آنچه را که نمیدانست، آموخت."
🌺💐آری در این روز بزرگ بود که خداوند برترین، شریف ترین و بهترین مخلوق خودش را مأمور تبلیغ بهترین و کامل ترین دین الهی نمود تا انسان ها در پرتو دستورات نورانی آن، مسیر هدایت و سعادت را به درستی بپیمایند.
🌺💐امروزه سر منشأ بسیاری از مشکلات بشر دوری از تعالیم وحیانی و فاصله گرفن از دین حق است. دوای تمامی دردهای بزرگ بشر و بحران هایی که جوامع بشری با آن مواجه می باشند، تمسک به دین مبین اسلام و تعالیم و آموزه های گرانب های آن می باشد.
🌺💐دشمنان اسلام با ترویج نسخه های بدلی و انحرافی از اسلام و تشکیل گروههای منحرف تکفیری می خواهند مردم دنیا را نسبت به دین مبین اسلام بدبین کنند و چهره زیبای اسلام را زشت جلوه دهند و دین رحمت را، دین خشونت و ترور معرفی نمایند.
🌺💐 لذا وظیفه ما مسلمانها این است که اسلام ناب را خوب بشناسیم و آن را به بهترین وجه به دیگران معرفی نماییم و با اعمال و رفتارهای شایسته و اسلام پسند خودمان یک مسلمان راستین و حقیقی را به غیر مسلمانان نشان دهیم تا دیگران نیز به این دین بزرگ و کامل الهی گرایش پیدا کنند.
🌺💐اگر مردم دنیا با حقیقت اسلام و قرآن آشنا شوند قطعا پی خواهند برد که تنها راه نجات بشر در تمسک به دین اسلام است و این دین مقدس با هیچ دینی قابل مقایسه نیست.
🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺💐🌺
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
✍️#قال الامام المهدى(علیه السلام!):
🔸 إنَّ اللّهَ بَعَثَ مُحَمَّدا رَحمَةً لِلعالَمينَ و تَمَّمَ بِهِ نِعمَتَه!ُ.
🔹 خداوند محمّد را برانگيخت تا رحمتى براى جهانيان باشد و نعمت خود را تمام كند.
📚 بحار الأنوار، ج 53، ص 194.
•┈┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈┈•
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
#فرازهای از بیانات ارزنده رهبری در مورد بعث پیامبر خاتم(ص)!💎💎💎
🌷#اهداف بعثت پیامبران 🌷
🌷🌿۱- توحید؛ بزرگترین هدف بعثت
🌷🌿 در بعثتِ همهی پیامبران اهدافی وجود داشته است -اهداف الهی- که طبعاً هدف خود پیغمبر هم، به تبع تبعیّت از پروردگار، همان هدف خواهد بود.
🌷🌿پس بعثتها هدفهای بزرگی دارند که رأس همهی این هدفها عبارت است از توحید؛ توحید، هدف بزرگ بعثت است: وَ لَقَد بَعَثنا فی کُلِّ اُمَّةٍ رَسولًا اَنِ اعبُدُوا اللهَ وَ اجتَنِبُوا الطّاغوت؛
🌷🌿توحید خالص، توحید محض؛ که این آیهی شریفه در سورهی نحل است. در سورهی اعراف و همچنین در سورهی هود [هم] از زبان چندین پیغمبر بزرگ مثل نوح، مثل هود، مثل صالح و دیگران این جور گفته میشود که «یٰقَومِ اعبُدُوا اللهَ ما لَکُم مِن اِلٰه غَیرُه». این توحید، اوّلین هدف بعثت پیامبران است.
🌷🌿البتّه میدانید که توحید هم فقط به معنای این نیست که انسان در ذهن خود عقیده پیدا کند که خدا یکی است و دو تا نیست؛ خب بله این هم هست لکن توحید به یک معنای مهمّی است که به معنای حاکمیّت الهی است؛
🌷🌿توحید به معنای حاکمیّت مطلق پروردگار بر عالم تشریع و عالم تکوین -هر دو- است که بایستی امر الهی نافذ دانسته بشود؛ هم در عالم تکوین -در همهی حوادث وجود، «لا حول و لا قوّة الّا بالله»- و هم در عالم تشریع، همهی این حوادث و همهی حالات ناشی از قدرت واحد پروردگار است. خب این، هدف اصلی است.
🌷🌿۲- حیات طیّبه؛ هدف دیگر پیامبران
🌷🌿هدفهای دیگری هم وجود دارد: تزکیهی بشر، یعنی پالایش روحی انسانها از آلودگیها و از پیرایههای پستکننده و انحطاطآور؛ تعلیم انسانها و مقام علمی انسانها را بالا بردن.
🌷🌿 استقرار عدالت، که جامعهی بشری با عدالت اداره بشود: لِیَقومَ النّاسُ بِالقِسط؛ ایجاد حیات طیّبه: فَلَنُحیِیَنَّه حَیٰوةً طَیِّبَةً؛
🌷🌿این حیات طیّبه یعنی چه؟ حیات طیّبه به معنای رشد و شکوفایی عقل بشر و علم بشر از سویی و آرامش روحی بشر، آسایش مادّی بشر، امنیّت محیط زندگی بشر و رفاه بشر و شادکامی بشر و بالاتر از همهی اینها تکامل معنوی و عروج روحی انسان است؛
🌷🌿حیات طیّبه یعنی اینها. اینها اهداف بعثت پیامبران است. البتّه در اینجا مورد بحث غالباً پیامبران بزرگ الهی هستند، [لکن] پیامبران دیگری هم بودند که به معنای مبلّغِ این حقایق به نقاط مختلف عالم گسیل میشدند.
🌷🌿ابزار دستیابی به اهداف بعثت: برنامهریزی برای ایجاد مناسبات اجتماعی و داشتن قدرت سیاسی
خب ملاحظه میکنید که این هدفها، هدفهای بسیار بزرگی است، هدفهای دشواری است؛ این هدفها چه جوری به دست میآید؟
🌷🌿 این طبعاً اوّلاً احتیاج دارد به یک برنامهریزی گسترده برای مناسبات اجتماعی؛ یعنی اگر چنانچه نبیّ اسلام، نبیّ حق، فرستادهی الهی در هر دورهای بخواهد این اهداف را تحقّق ببخشد، ناچار بایستی به تناسبِ این اهداف، مناسبات اجتماعی ایجاد بکند.
🌷🌿 مطلب دوّم هم قدرت سیاسی است؛ یعنی این مناسبات اجتماعی را یک انسان منزوی یا یک نصیحتکننده که فقط مردم را نصیحت میکند نمیتواند به وجود بیاورد؛ قدرت لازم است، قدرت سیاسی لازم است.
🌷🌿بنابراین بعثتها، همراه هستند هم با یک قدرت سیاسی بزرگ و هم با یک برنامهریزی وسیع برای تحقّق این اهداف.
(بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در روز عید مبعث )
🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
💠#اخلاق نسبی💠
🔸ارزشهای اخلاقی ریشه در فطرت انسان دارند و از آنجا که فطرت در همه انسانها مشترک است، ارزشهای اخلاقی نیز در مورد همه انسانها در همه زمانها و مکانها یکسان است و این همان مطلق بودن اصول اخلاقی است!.
🔹بعضی از مکاتب اخلاقی معتقدند که ارزشهای اخلاقی نسبی هستند یعنی بر حسب شرایط زمانی و مکانی، ارزشهای اخلاقی تغییر مییابند.
🔸در یک تقسیم بندی میتوان انواع نسبیت گرایی اخلاقی را به صورت زیر بیان داشت:
1️⃣ نسبیت گرایی زیستشناختی: اصول اخلاقی، تابعی از وضعیت متغیر زیستی فرد است.
2️⃣ نسبیتگرایی جامعهشناختی: اصول اخلاقی، تابعی از اوضاع متغیر اجتماعی است که فرد در آن زندگی میکند.
3️⃣ نسبیتگرایی روانشناختی: مفاهیم اخلاقی، تابعی از وضعیت روانی متغیر فرد، ذوق و سلیقه و میل و دلخواه اوست. به این نوع گاهی نسبیت گرایی ذوقی یا اگزیستانسیالیستی نیز گفته میشود.
4️⃣ نسبیتگرایی فرهنگی: فضیلتها و رذیلتهای اخلاقی بستگی به آداب و رسوم جامعه دارد.
5️⃣ نسبیتگرایی ماتریالیستی: فضیلت یا رذیلت بودن یک صفت یا رفتار، بستگی به نقش و کارکرد آن نسبت به ایجاد برابری و تساوی مادی در بین انسانها و توزیع برابر امکانات دارد.
#موضوع گیری های این چنینی مکاتب ناقص غیر الهی، باعث شده است تا بشر امروز در حیرت و سرگردانی و توحش کامل غرق گردد.
•┈┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈┈•
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043
- معارف ناب دانشی و ارزشی !
#دنیا نردبان جهان آخرت!!!💎💎💎
🌹🌱 لازم است نگاه ما به دنیا، نگاه ابزاری باشد و دنیا را وسیله رسیدن به آخرت تلقی کنیم و در این دنیا بکوشیم تا ذخیره و زاد و توشه برای عالم آخرت تهیه کنیم. اگر کسی با این دید و با این عینک به دنیا نگاه کرد آنوقت بخاطر دنیا و رسیدن به لذت ها و ثروت های دنیوی دست به هرکاری نمی زند، حقوق دیگران را پایمال نمی کند، به کسی ظلم نمی کند، هر پستی و ذلتی را بخاطر اموال دنیا متحمل نمی شود و...
🌹🌱 اما اگر کسی دنیا را هدف قرار داد نه وسیله و ابزار برای رسیدن به کمال حقیقی و فقط در صدد طلب دنیا بخاطر خود دنیا برآمد و عاشق و فریفته دنیا گردید، در این صورت ممکن است هرکار نامشروع و هر معصیتی از وی سر بزند و برای رسیدن به لذتها و ثروت های دنیوی خویش هر اقدامی نادرست و گناه را انجام خواهد داد، و لو اینکه موجب پایمال شدن حقوق دیگران، ظلم و ستم به دیگران و... گردد. به این جهت است که در برخی روایات نگاه هدف گونه به دنیا و فریفته دنیا شدن سرمنشأ بسیاری از خطاها و معصیت ها تلقی گردیده است.
🌹🌱 اگر ما به درستی به تاریخ بشر نگاه کنیم و یا رفتارهای ناهنجار و ضد ارزشی بسیاری از انسانها را در عصر خود بررسی کنیم خواهیم دید که حقیقتاً بسیاری از کشتارها، قتل ها و غارتها، ظلم ها و... ناشی از دنیا پرستی و هدف تلقی کردن دنیا بوده است.
🌹🌱امام علی(ع) می فرماید: "دنيا براى رسيدن به آخرت آفريده شد، نه براى رسيدن به خود."(نهج البلاغه، حکمت 463).
🌹🌱بنابراین، ما باید برای زندگی دنیوی خویش و امرار معاش تلاش کنیم اما مراقب باشیم که اشتغال به دنیا ما را از هدف اصلی و از آخرت و جایگاه ابدی باز ندارد و کوشش کنیم تا اعمال عبادی و کارهای شایسته بیشتری انجام دهیم تا در عالم آخرت دچار حسرت و پشیمانی نگردیم و بدانیم که وعده های الهی حق است و حتما تحقق پیدا خواهد کرد.
🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹🌱🌹
#با ما همراه شوید و مطالب زیبا و جدید بخوانید!.
🌐Admin
@hojjati_mohajerin
به ما بپیوندید🌷🌷🌷♻
کانال:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi
گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2
ارتباط با مدیر کانال و گروه:
تلفن📳:00989302867043