🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
#استاد_شهید_مطهری:
«رکن سوم سعادت بشر عبارت است از:
👇 تشویق و تحریک افراد، یکدیگر را به ملازمت ایمان و حق و عمل شایسته.
🌸 افراد جامعه نه تنها بایست ایمان داشته باشند و نیکو عمل کنند، بلکه باید با انواع وسایل "قولی و عملی "یکدیگر را به ایمان
و عمل صالح توصیه و تشویق کنند»
#بی_تفاوت_نباشیم
#لبیک_یا_خامنه_ای
#قصه
🔵 از احوالات شیخ_ابوالحسن_نوری است که
⬇️ در معاشرت با خلق احتیاط می کرد و آنچه از امور دینی نبود، نمی پرسید و نهی_از_منکر می کرد؛ اگرچه در آن خطر مرگش بود.‼️
❌ یک روز برای وضو کنار دجله رفت؛ قایقی را دید که در آن سی خمره سربسته بود و بر هر کدام نوشته بود «لطف».
🍃 از قایق ران سؤال کرد: در این خمره ها چیست؟ قایق ران گفت: در این خمره ها شراب است برای مجلس خلیفه. شیخ چوبی سنگین برداشت و خمره ها را یکی یکی شکست.👏
🔴 او را پیش معتضد که خلیفه وقت بود بردند. معتضد مردی غیور بود و هر که برخلافش عمل می کرد، هلاک می ساخت.
فریاد زد: تو کیستی که این چنین گستاخی می کنی؟ شیخ گفت: من محتسبم به امر خدا و رسول..
معتضد گفت: تو را که محتسب گردانید؟ شیخ گفت: آن که تو را پادشاهی داد، مرا محتسبی داد. معتضد گفت: چرا خمره ها را شکستی؟
😊 شیخ گفت: مهربانی در حق تو و رعیتت؛ زیرا منکری را از تو منع کردم و تو را از گرفتاری روز قیامت خلاصی دادم و در حق رعیت بدین گونه است که چون تو کار حرامی نکنی آنان راه راست پیش گیرند و اگر فساد مشاهده کنند، ایشان نیز در فسق و جور می کوشند.
❤️ پس، هم در حق تو مهربانی کردم و هم در حق رعیت تو ❤️
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
کتاب واجب فراموش شده.pdf
1.9M
🔴فایل_pdf
#لبیک_یا_خامنه_ای
📗کتاب واجب فراموش شدھ، راهبردهای مقام_معظم_رهبری در زمینہۍ امــر به معــروف و نهی از منڪــر
#بی_تفاوت_نباشیم
#حجاب
🔰 باید باهاش حرف بزنیم!
🔺 حکم انفصال از خدمت را که دستم دید پرسید: «جریان چیه؟»
🌸 گفتم: «از نیروهای تربیت بدنی گزارش رسیده که رئیس یکی از فدراسیونها با قیافهی زننده سرِ کار میاد؛ با کارمندهای خانم برخوردهای نامناسبی داره، مواضعش مخالف انقلابه و خانمش بیحجابه! الان هم دارم حکم انفصال از خدمتش رو رد میکنم شورای انقلاب». با اصرارِ ابراهیم رفتیم برای تحقیق. همه چیز طبق گزارشها بود، ولی ابراهیم نظر دیگری داشت؛ گفت: «باید باهاش حرف بزنیم».
☺️ رفتیم درِ خانهاش و ابراهیم شروع به صحبت کرد. از برخوردهای نامناسب با خانمها گفت و از #حجاب همسرش، از خونِ #شهدا گفت و از اهداف انقلاب. آنقدر زیبا حرف میزد که من هم متأثر شدم. ابراهیم همانجا حکم انفصال از خدمت را پاره کرد تا مطمئن شوم با #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر، میشه افراد رو اصلاح کرد.
⬇️ یکی دو ماه نگذشته بود که از فدراسیون خبر رسید: «جناب رئیس بسیار تغییر کرده. اخلاق و رفتارش در اداره خیلی عوض شده، حتی خانمش با حجاب به محل کار مراجعه میکنه»
📚 {برگرفته از کتاب سلام_بر_ابراهیم؛ خاطراتی از شهید_ابراهیم_هادی}
🌺 أشهد أنَّ محمّداً رسولالله 🌺
🍃 درون خویش را گشتهایم و به گواهی رسیدهایم؛
به گواهیِ لزومِ بودن شما!
به شُـــهودِ تام و تمام بودن شما!
به شهادتِ رسول بودنِ شما!
🍃أشهد أنَّ محمّداً رسولالله؛
تمام فخر ما این است؛
مولای ما کاملترین جلوهی خداست.
#میلاد_پیامبر_اکرم
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
🌺🌺🌺 سه چیزی که با وجود آنها ضرری به انسان نمیرسد در کلام گوهربار امام جعفرصادق{علیه الصلوات والسلام}
#میلاد_امام_جعفر_صادق
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای