⚜ «سیمای کارگزار علوی» 3⃣
💎پیامد انتخاب نااهلان، فراگیری بلا و کینه توزی و ستمگری در جامعه
💠 امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند:
پس از تسلّط فرزندان امیّه، خانه ای در شهر یا خیمه ای در بیابان باقی نمی ماند، جز آن که ستمگران بنی امیّه، اندوه و غم را بدانجا می کشانند و بلا و کینه توزی را در همه جا مطرح می کنند...زیرا نااهلان را به زمامداری برگزیده اید و زمامداری را به جایگاه دروغینی قرار داده اید.
#عکسنوشته
#پاسخ
#بهچهکسیرأیبدهیم؟
#شبهه
رای نمیدیم تا نظام ساقط بشه و رفراندوم برگزار بشه.
⬅️ هیچ نظام سیاسی در هیچ کجای دنیا، اصل و شالوده حکومتی خود را پس از انتخاب به رفراندوم مجدد نمیگذارد. پس منطقی نیست که جمهوری اسلامی نیز نوع حکومت خود را مجدداً به همهپرسی بگذارد. از سوی دیگر جمهوری اسلامی که مشروعیت آن الهی و مقبولیت آن در حضور مردم نهفته است، خلاف شریعت دینی است که صرفاً به بهانههای واهی، احتمالات ضعیف و نارضایتی مردمی، مشروعیت خود را به نظرسنجی بگذارد؛ چرا که نظام اسلامی مشروعیتش را از مردم نمیگیرد تا با منتفی شدن آن مشروعیتش از بین برود.
⬅️پدران ما برای تعیین سرنوشت خود و تعیین ساختار سیاسی کشورشان، مجاهدتها به خرج دادند و سالها با رژیم پهلوی مبارزه کردند و عواقب آن را (زندان، شکنجه، تبعید، محرومیت، تبعید، اعدام) با جان و دل پذیرفتند و پس از ساقط کردن رژیم سابق، رفراندوم برگزار کردند؛ به عبارت دیگر تغییر ساختار سیاسی کشورها یا با انقلاب صورت میگیرد یا با کودتا که هریک برای مجریان آن عواقب دارد؛ از قدیم گفتهاند هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد. به عبارت دیگر اگر هستند کسانی که با نظام سیاسی جمهوری اسلامی و نظام دینی ولایت مطلقه فقیه مخالف هستند و از انتخاب پدران خود ناراضی و معتقد به تغییر هستند باید عواقب مبارزه با نظام مستقر فعلی را تا رسیدن به مطلوب خود بپذیرند چرا که نظام اسلامی قطعاً حق دفاع از میثاق ملی و انتخاب گذشتگان و همراهی نسلهای امروزی را برای خود همواره محفوظ میداند.
⬅️برای تغییر ساختار سیاسی کشورها به عوامل متعددی نیاز است؛ 1) اثبات عدم کارآمدی نظام فعلی 2) پیشنهاد ساختار سیاسی جدید و کارآمدتر 3) اجماع عمومی در بیکفایتی نظام فعلی و مطلوبیت نظام پیشنهادی جدید 4) وجود رهبری محبوب و کارآمد 5) آمادگی و تحمل جامعه برای پذیرش عواقب و مبارزه با نظام فعلی 6) وجود انگیزه و اهداف مشخص دینی یا سیاسی یا اقتصادی یا همهموارد. پس اگر کسانی میخواهند جمهوری اسلامی را تغییر دهند باید ضمن دعوت مردم به همراهی و در عین حال متهم نشدن به آشوبگری، افکار عمومی را نیز در عدم حقانیت جمهوری اسلامی اقناع کنند.
⬅️ هیچشکی وجود ندارد که مردم در برخی از امور ناراضیاند اما قطعاً این نارضایتی با ساختار اصلی سیاسی و دینی حکومت نیست و این صرفاً یک خلط مبحث و توطئه ضدانقلاب و مخالفین جمهوری اسلامی است که نارضایتی مردمی را با درخواست رفراندوم مجدد جمهوری اسلامی یکی میدانند درحالیکه راههای فراوانی در قانون اساسی برای اعلام نارضایتی مردمی و حق سرنوشت برای ملت در نظر گرفته شده است؛ از برگزاری انتخاباتهای متعدد تا حق برگزاری تجمع و راهپیماییهای مسالمتآمیز و اعتراضی.
⬅️باتوجه به موارد گفته شده، حق تعیین سرنوشت و انتخاب نوع ساختار حکومت، حق همه نسلها و حتی نسلهای امروزی است اما اگر «پدران ما» با رفراندوم جمهوری اسلامی، براساس تفکر خود ساختار این حکومت را انتخاب کردهاند اما نسلهای امروزی در مقاطع مختلف و در زمانهای متعدد بر حقانیت و پذیرش این نوع ساختار مهر تأییدی زدهاند؛ راهپیماییهای 22 بهمن و روز قدس، انتخاباتها و راهپیمایی سراسری 9 دی تنها چند نمونه رفراندم برای پذیرش جمهوری اسلامی توسط نسل امروزی بوده است.
#متن
#شبهه
#پاسخ
#رفراندوم
#چرارأیبدهیم؟
⭕️پاسخگویی یا مطالبه
💢 طیف مقابل ما چند دسته اند؛
1⃣دسته اول، افرادی که توسط رسانه های بیگانه تشویق به عدم حضور در انتخابات و بدنبال ایجاد فضای یاس و ناامیدی میباشند، و با ارسال تعداد بالایی از شبهات و به اصطلاح به صورت رگباری ذهن مخاطبان را درگیر شبهاتی می کنند که هیچ مستنداتی برای آنها ندارند.
✅راهکار مقابله با این طیف:
🔹۱.در درجه اول باید مستندات تمامی حرفهای آنها را درخواست نمود (تقریبا در اکثر مواقع این موارد که با حرارت و حمله شدید کلامی آغاز میشود،هیچ پشتوانه مستدل و مستندی ندارد و فقط پمپاژ خبرمنفی است)
🔹۲. بالابردن اطلاعات آماری موثق ، جهت رد کوتاه چند مورد محدود بعنوان نمونه.
🔹۳. درگیر نشدن چالشی با این افراد (چرا که این افراد بدنبال جو سازی و شلوغ کاری هستند،حالا چه عمدا و چه سهوا)
🔹۴.طرح و عنوان دستاوردهای انقلاب اسلامی با آمار مستند و مستدل
🔹۵.تغییر فضای ناامیدی و یاس به فضای امید آفرین در گروههای مختلف،با طرح و عنوان دستاوردهای بعد از انقلاب و ظرفیتهای موجود و آینده روشن در صورت انتخاب اصلح.
2⃣دسته دوم افرادی هستند که جزو طرفداران طیف غربگرا هستند، این افراد تمام توانشان بر روی تخریب کاندیدای رقیب میباشد،بدون اینکه پاسخگوی افعال و ناکارامدی طیف مورد حمایتشان باشد.
✅ راهکار: در مقابل این افراد که رویه تخریب را در پیش دارند بجای حمایت از کاندیدای خاص خود، بدنبال مطالبه گری و نه تخریب کاندیدای مقابل باشید، چرا که نیازی نیست شما حمایت علنی از کاندیدای خاصی داشته باشید،که این خود، باعث رها بودن شما در نقد مخاطب و طیف غربگرای ناکارآمد میباشد، بدون نیاز به اینکه بخواهید رگباری پاسخ شایعات کاندیدای خود را بدهید.
3⃣طیف سوم افراد ناظر بر مباحثات در گروه میباشند که معمولا حدود ۹۸ درصد اعضای گروه را شامل شده و تصمیم نهایی آنها متاثر از روند مباحثات دو طیف مقابل هست.
✅نکته قابل توجه: اگر طیف بیطرف، شما را فردی منطقی، بدون اعلام حمایت از فرد خاصی، در راستا و همراه اهداف و نیازهای خود ببینند، فردیکه بدون سند صحبت نمیکند، تخریب نمیکند، و ظاهرا از فرد خاصی حمایت نکرده و بدنبال مطالبه گری واقعی میباشد، قطعا به سمت تحلیل های شما گرایش پیدا کرده و شما میتوانید جو گروه را به سمت مطالبات واقعی و پاسخگویی مدعیان پیش ببرید،
🔸پس توصیه میشود همراه و همرنگ گروه اکثریت بیطرف بوده و سطح مطالبه و نیازهای گروه را بصورت غیر مستقیم از طرفداران کاندیداها بالا ببرید. حالا چه کاندیدای انقلابی چه غیر انقلابی، که این خود به رشد مخاطب در شناخت واقعی کاندیدای خود کمک بسیار موثری هست که با دلیل رد یا تایید نماید.
تحلیلگر سیاست مجازی: سادات عسگری
#متن
#روشنگری
چگونه روشنگری کنیم؟
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نجات اقتصاد با #سرمایه_گذاری_خارجی !!!
⁉️ باید تحریمها برداشته شود تا سرمایه خارجی بیاید تا مشکل آب خوردن حل شود!!!
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی با محوریت کتاب #انتخابات_تکرار_یا_تغییر
#کلیپ
#طرحمسأله
آیا میشود اقتصاد کشور را با سرمایهگذاری خارجی نجات داد؟
#دولتی_میخواهیم_که....
#تحریم
#کلیداینجاست
🇮🇷 تحریم مثل زلزله هست. خرابی ناشی از زلزله به خاطر نقص در بنا هست.
🇮🇷 تحریم، نقصهای اقتصاد ما را آشکار میکند.
🇮🇷 با راهکارهایی مثل مدیریت زنجیره تامین، آبیاری زیر سطحی، کشاورزی مشارکتی بسیاری از مشکلات کشاورزی حل میشود.
🇮🇷 تحریم، به جای اینکه اقتصاد ما را فلج کند ذهن مسئولین را فلج و قفل کرده است.
🇮🇷 قفلهای ذهنی مسئولین عامل اثربخش کردن تحریمهاست.
#دولتی_میخواهیم_که شجاع باشد و از تحریم نترسد.
🇮🇷 کلیدی میخواهیم که قفل ذهن مسئولین را باز کند.
🇮🇷 آن گلوگاهها آن مانعهایی که اقتصاد ایران را محدود کرده، تحریم نیست، بلکه تامین مالی، تامین اجتماعی، مالیات، مجوزهای کسب و کار، زیرساختهای فیزیکی، بیثباتی، تورم بالا، ضعف قوانین و... اینها موانع اصلی مشکلات اقتصادی است.
🇮🇷 ۳۵ بار در طول ۲ سال، مقررات درباره فولاد عوض شده است.
🇮🇷 #دولتی_میخواهیم_که قوانین تولید را به دلار گره نزند. وقتی قوانین تولید را به دلار گره بزنیم تحریمها را اثر بخش کردهایم.
🇮🇷 #دولتی_میخواهیم_که دغدغهی مردم را در سطح فناوری فضایی و ماهوارهای برساند نه قرارگاه مرغ.....
🇮🇷 #دولتی_میخواهیم_که از نظرات به حق کارشناسی استقبال کند. گاهی حل مشکلات به صورت کاملا حرفهای و کارشناسانه به دولت ارائه میشود و در جلسه به تصویب همه میرسد جز یک نفر که حاضر نمیشود امضا کند و مشکل همچنان باقی میماند.
🇮🇷 #دولتی_میخواهیم_که برای سرمایه گذاری ذهن مردم را به سمت بورس و ارز و دلار شرطی نکند. #قمار
🇮🇷 #دولتی_میخواهیم_که به جای توسل به غرب و یا توسعه و ترمیم فیزیکی و ظاهری امور به اصلاح سازوکارها بپردازد. زیرا هیچ هزینهای ندارد و دولت را قادر به مدیریت تحریم میکند.
🇮🇷 #دولتی_میخواهیم_که بار تحریم را به دوش مردم نیندازد. مدیریت تحریم وظیفه دولت است.
#متن
#طرحمسأله
نامزدی را گفتند: چگونه مشکلات تولید را حل میکنی؟🤔
گفتا: هیچ گونه.😳
گفتند: راهی برای حل مشکل مسکن توانی یافت؟🤔
گفتا: اصلاً🤨
گفتند: کنترل تورم را بلدی؟🤔
گفتا: «من بلد نیستم!»😰
گفتند: برنامهات چیست؟🤔
گفتا: برنامه کیلویی چند؟😟
گفتند تو که راهی نمیدانی، چه طور حل مشکلات مملکت میتوانی؟🤔
گفتا: چند دو قطبی کاذب ایجاد کردمی و شعار دهنپرکنی سردادمی و چهارتا دروغ به رقیب میبندمی.😱
همه سرشان گرم میشود و نمیفهمند کِی و چگونه مرا برگزیدندی.😓😓😓
بعد به ریش همه خندیدمی...😁😁😁
و با همین روال مملکت را هم اداره کردمی...😁😁😁
به همین راحتی!😎
به همین خوشمزگی!😋
#تمثیل
#طنز
#طرحمسأله
🔹آیت الله حائری شیرازی
🔸خدا چگونه به انقلاب اسلامی کمک می کند؟
من به شما می گویم روی این مسئله دقت بکنید: «این مملکت صاحب دارد»، یک پرانتزی هم برای صاحب آن باز بگذارید!!
✅ در مورد این قسمت هایی که مربوط به ما نیست، نگران مدیریت اینها نباشید.
در آنچه که از حد ما خارج است، راحت بخوابید! هیچ نگران نباشید.
👈 در آنچه که در حد توانمان است، باید بی خوابی بکشیم و خوابمان نبرد؛ اما در مواردی که در حد توانمان نیست، نگران نباشیم.
❇️ «ان تنصروا الله ینصرکم» یعنی: «ان تنصروا الله [فی ما تستطیعون]، ینصرکم [فی ما لا تسطیعون]» [اگر خدا را در آن مسائلی که در توانتان هست یاری کردید، خدا شما را در مسائلی که در توانتان نیست، یاری می کند]
🔸 حملۀ آمریکا به طبس، "خارج از حدّ ما" بود؛ جزء "حدّ خدا" بود و برای همین، طوفان را آورد.
اما دیگر اینجوری نیست که هر دفعه می رویم در عملیات، خدا یک طوفانی بفرستد و آنها را از بین ببرد. آنها حدّ خود ما است. شهید می دهیم و طبیعی است که بدهیم.
چرا؟
👈 چون روش تربیتی خدا این نیست که ما را "تنبل و پرتوقع" بار بیاورد. در آن مقطع که شما ناتوان هستید، روی توانایی خدا حساب بکنید. درست هم هست.
اما وقتی شما از آن مقطع گذشتید و توان پیدا کردید، حتما باید از #ابزار استفاده کنید.
💢 اگر یک دست غیبی پیدا شده بود و صدام را با یک نفرین از بین برده بود، حالا کجا بودیم؟ هیچ جا! هیچ جا! هیچ جا! حالا دیگر قاسم سلیمانی را نداشتیم! چون قاسم سلیمانی را به خاطر این فشارها به دست آوردیم. به دلیل اینکه شب تا صبح در اتاق جنگ نشسته بدست آوردیم.
💥👈 بهترین کمک خدا، همین نوع است که به آدم کمک نکنند!
«خیر الناصرین» یعنی همین! اگر خودت می توانی، به تو کمک نمی کنم. بکن و اگر نکردی هم چوبش را خواهی خورد!
اینها «لطف خفی» است و آنها «لطف جَلی» است.
#متن
#حائریشیرازی
#امید
#روشنگری
🔻 رأیدادن، حقالناس و تکلیف اجتماعی است نه یک حق شخصی دلبخواهی! چون در سرنوشت جامعه اثر دارد
🔻 غارت بیتالمال جرمش بیشتر است یا سرکار آوردن «مروجین غارتگری» با رأیندادن یا رأیدادنِ غیرمسولانۀ ما؟
📌 پرسش و پاسخ در فضای مجازی، پیرامون انتخابات
➖غربگراها مفهوم آزادی و برخی امور سیاسی مثل انتخابات را بهعنوان یک «حق» بیان میکنند و این محل سوءاستفادۀ قدرتها و فریب ملتها قرار میگیرد که نتیجهاش روی کار آمدنِ بدترین مسئولین است.
➖وقتی میگویند «انتخابات یک حق است» یعنی میتوانی از آن صرفنظر کنی یا هرطور که خواستی با آن برخورد کنی! اما از نگاه دین، انتخابات یک تکلیف است و این اختصاص به دینداران هم ندارد؛ همۀ افراد عاقل جامعه باید اینکار را انجام بدهند و الا یک «حق عمومی» را ضایع کردهاند.
➖انتخابات در واقع حقالناس است چون به سرنوشت جامعه مربوط است. اگر من در انتخاب خودم یا در فعالیتهای انتخاباتی، درست عمل نکنم، حقالناس را زیر پا گذاشتهام. اگر این مسئولیت اجتماعی خود را نادیده بگیرم و جامعه صدمه بخورد، اینجا حقالناس ضایع شده است.
➖عدم شرکت در انتخابات، عدم فعالیت انتخاباتی و عدم بررسی برای رسیدن به تشخیص صحیح، مثل «نماز نخواندن» نیست که یک امر شخصی باشد، در اینجا یک مسئولیت اجتماعی ندیده گرفته شده و شاید جرمش سنگینتر از جیببری و حتی غارت بیتالمال باشد؛ اگر شما با بیمسئولیتی خودتان، کسانی را سرِ کار بیاورید که غارتگری بیتالمال را رواج میدهند.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۲.۲۷
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6810
#متن
#پاسخ
#چرارأیبدهیم؟
#پناهیان
1_1031572723.mp3
1.95M
رگ حیات صهیونیستها، سازشکارانی هستند که در منطقه هستند!
#کلیپ
#صوت
#فلسطین
#سازشکاران
به سازشکاران رأی نمیدهیم.