eitaa logo
مدح و متن اهل بیت
9.6هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
21.4هزار ویدیو
1.5هزار فایل
@Yas4321 ارتباط با ادمین @Montazer98745 ارتباط با مدیر
مشاهده در ایتا
دانلود
روایت شهیدی که مجسمه شاه را پایین کشید شهید حسین برگی، قبل از انقلاب با حضور در راهپیمایی‌ها و شعار علیه رژیم منحوس پهلوی، عشق و علاقه خود را به امام (ره) و آرمان‌های دینی و اسلامی به اثبات رسانیده و انزجار و نفرت خود را از طاغوت و طاغوتیان، با حضور فعال خود در این مراسم اعلام نمود. شکستن بت طاغوت در میدان ابوذر شهرستان بیرجند در زمان انقلاب و پایین کشیدن مجسمه طاغوت شاهنشاهی از وسط این میدان، از دستاوردهای این شهید غرقه به خون بود. او با همه این مشغله‌ها، هفته‌ای یک بار به روستای زادگاهش می‌رفت و جلسات مذهبی برپا می‌کرد که مردم روستا را بیشتر با آرمان‌ها و اهداف انقلاب اسلامی آشنا سازد. علاوه براین، هرآنچه که داشت در طبق اخلاص گذاشته و به روستاییان و محرومان کمک می‌کرد. مردم زادگاهش، هنوز هم قیافه صمیمی و مهربان این شهید را به یاد دارند که نیمه‌های شب، سوار بر موتور یا با پای پیاده، حافظ امنیت، جان، مال و ناموس آنها بود.
کتاب اسرار آل محمد جلسه 12حدیث شماره 9 و 10.mp3
38.24M
🎙 📌 جلسه 12 📎 حدیث شماره 9 و 10 ◀️ مسیر حرکت ما در دنیا و قیامت، عبور از روی جهنم است. لغزش یعنی سقوط در جهنم، و تنها راه نجات، چنگ زدن به ریسمان اسلام است. ◀️ مناره یعنی: محل نور افشانی. ◀️ تنظیم اعمال بر مبنای دین باعث فهم و درک درست از دین می‌شود. فقه یعنی: فهمیدن عمق دین... ◀️ تحریف احادیث و روایات از صدر اسلام وجود داشته و همراه نبودن با اهل بیت، باعث گمراهی انسانها شده است. ◀️ انواع چهارگانه راویان حدیث: ١.منافقی که در ظاهر ایمان دارد، ٢. کسی که از پیامبر سخن را شنیده قسمتی را فراموش کرده و قسمتی را با وهم خود نقل کرده‌، ٣.کسی که از پیامبر حدیث وارد را شنیده، اما خروج آن را نشنیده است. منسوخ را حفظ کرده ناسخ را حفظ نکرده، ۴.کسی که آنچه را شنیده، درست حفظ و منتقل کرده است. ✅شنیدن صوتها برای آقایان بلامانع می باشد.
14.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 خطبه فدکیه | قسمت اول 🔺حمد و توصیف الهی و یادآوری بعثت پیامبر صلّی‌الله‌علیه‌و‌آله
14.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 خطبه فدکیه | قسمت دوم 🔺قرآن ناطق و فلسفه احکام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید حسن نصرلله قبل انتخابات به مردم ایران هشدار داد که انتخاب غلط انها میتواند کل منطقه را تحت تاثیر قرار دهد ولی گوش شنوایی نبود
Shokuhe-Yas-www.Ziaossalehin.ir-J10.mp3
8.76M
📗 📗 📚🎧 ▪️شکوه یاس » مرور و شرحی مختصر از خطبه فدک... 🔘 قسمت 10
شهیدی که مخفیانه به نیازمندان کمک می‌کرد همسر شهید مرتضی بصیری‌پور درباره‌ی او می‌گوید: " آقا مرتضی بسیار خوش اخلاق بود و تا جایی که در توانش بود به هر کسی که نیاز به کمک داشت، کمک می‌کرد و برایش فرقی نداشت که آشنا باشد یا غریبه. هدفش کمک به مردم بود. " وی در ادامه بیان می‌کند: " همسرم همیشه از همان اول که عضو سپاه شده بود برای رفتن به سوریه میل و علاقه داشت و همیشه به حال شهدا غبطه می‌خورد، زندگینامه شهدا را مطالعه می‌کرد و همیشه با لبخند به من می‌گفت: «من هم باید روزی بروم و از حرم اهل‌بیت(علیهم‌السلام) دفاع کنم». بالاخره رفت و به آرزوی خودش رسید. "
کتاب اسرار آل محمد جلسه 13حدیث شماره 10.mp3
39.36M
🎙 📌 جلسه 13 📎 حدیث شماره 10 ◀️ علم رجال، برای تشخیص ریشه و بنیان احادیث... ◀️ آیات نازل شده به پیامبر برای امیرالمؤمنین در جلسات خصوصی قرائت و حفظ و ثبت می‌شد. ◀️ «پیامبر برای خود جانشین انتخاب نکرد، اما اهل سقیفه جانشین داشتند»!!! دروغی که به پیامبر بستند... ◀️ مظلومیت اهل بیت و یاران ایشان، تا زمان حجاج ادامه داشت... ◀️ فقط حرامزاده می‌تواند مقابل امام خود لشکرکشی کند، و امام را به شهادت برساند. ◀️ حفظ جان به وسیله قائل شدن مقامات کذایی و احادیث جعلی، برای خلفاء و نسبت ناروا به اهل بیت... ◀️ جعل احادیث پیامبر نسبت به امیرالمؤمنین، که خلفاء به خود نسبت دادند. ✅شنیدن صوتها برای آقایان بلامانع می باشد.
11.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوهرش خیلی خوش شانسه که تا الان‌نمرده😂 ‌
⊰━━━⊰ ≼ِ✺ ✺≽ ⊱━━━⊱ 🗓 ۱۹ آذر | قوس ۱۴۰۳ 🗓 ۷ جمادی الثانی ۱۴۴۶ 🗓 9 دسامبر 2024 🌺 امروز متعلق است به: 🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام 🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام 📆 روزشمار: ▪️6 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها ▪️13 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها ▪️22 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام ▪️23 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام ▪️25 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام ❇️ روز ۱۰۰ مرتبه: یا قاضیَ الحاجات "ای برآورنده ها" ❇️ این که مختص روز می‌باشد خواندنش موجب افزایش مال می‌شود ذکر روز دوشنبه به نام امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام می‌باشد روایت شده است آن دو بزرگوار در این روز خوانده شود بسیار بالایی دارد. ❇️  (یا ) ۱۲۹ مرتبه بعد از نماز صبح موجب می‌شود. ⛔️ برای و دادن روز مناسبی نیست. ✅ برای و روز مناسبی است. ✅ برای گرفتن روز مناسبی است. ✅ برای روز مناسبی است‌. ✅ برای و روز مناسبی است. ✅ برای و روز مناسبی است‌‌‌. ✅ امشب برای خوب است. ✅ برای رفتن روز مناسبی نیست. 🔰زمان : از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعداز ساعت ۱۰ تا ساعت ۱۲ ظهر و از ساعت ۱۶ عصر تا عشای آخر. 🔸امروز روز نیکویی  است. 🔸شروع کارها بسیار نیکوست است. 🔸دید وبازدید با دوستان و خویشاوندان خوب است. 🔸کسی که در این روز بیمار شود زود بهبود یابد. 🔹کسی که امروز گم شود، پس از چند روز پیدا میشود. 🔹قرض دادن و قرض گرفتن خوب است. 🔹برگزاری مجالس عروسی و جاری ساختن صیغه ی عقد، پسندیده است. 🔹کشاورزی و باغبانی وآبیاری و خرید و فروش محصولات زراعی خوب است. 🔹خرید و فروش و تجارت خوب است. 🔸میانجیگیری برای اصلاح ذات البین و رفع اختلافات دوستان و خویشاوندان خوب است. 🔸کسی که در این روز متولد شود سعادتمندخواهدشد. اگر خدا بخواهد. 🔸رسیدگی به ایتام  ونیازمندان و بیچارگان خوب است. 🔸صدقه دادن خوب است. 🔹گفته اند حجامت وفصد(فصد=رگ زنی)، در این روز باعث موت فجآت ( مرگ ناگهـانی ) میشود. 🔹 امروز،سر تراشیدن خوب است، از بزرگان دولت یابد. 🔹رَک اَرقنوع یا به اصطلاح ماه ترکی، قوت روح، امروز در « زبـان » است.👈🏻باید مراقب بود که امروز به آن آسیبی نرسد. 🔹مسیر رجال الغیب در سمـت جنوب میباشد.بهتر است هنگام حرکت به سمت محل کار یا در مکانی که حاجتی دارید رو به این سمت نهاده و از ایشان یاری بطلبید. چون کسی در نزد شروع در شغلی و سفری روی خود را به طرف ایشان کند و همت از ایشان طلبد، بدین نهج (صورت): بسم الله الرحمن الرحیم، السلام علیک یا رِجالُ الغیب. السلام علیک ایتها الارواح المُقَدّسه. اَغیثونی بِغَوله و اُنظروا اِلَیَّ بِنَظره یا رُقبا یا نُقبا یا نُجبا یا ابدال یا اوتاد یا غوث یا قُطُب👈🏼و به هر زبانی که خواهد، مطلب خواهد و شروع در مدعا کند، البته به مقصود رسد. 🌹 🌹 به جهت مالی که فروخته نشود باید این دعا را سه مرتبه باید خواند و به آب بددمد و اب را به متاع بپاشد باذن الله تعالی فروخته میشود. وَمَنْ أَوْفَى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُمْ بِهِ وَذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ منبع : اسرار المقاصد ص 117 ☜ صبح05:33 طلوع آفتاب07:03 ☜ ظهر11:57 اذان عصر14:33 ☜ آفتاب16:51 اذان مغرب17:11 ☜ عشاء18:01 نیمه‌شب شرعی23:12 🗓 مخصوص روز است‌‌. ⏰ ذات الکرسی ۵:۵۶ صبح 🤲 خواندن در زمان میشود.
۔(55).mp3
9.7M
نجات دهنده 🌾قسمت [چهلم ] (قسمت آخر) اهل بیت ما رو اینجوری می خوان🍃🌸 حاجیه خانم رستمی فر