🌟مسابقه بندگی
🔹رهبرانقلاب: امام مجتبی (علیهالسلام) در روز عید فطر، از راهی عبور میکرد. دید جمعیتی ایستادهاند و بیتوجّه به اهمیت این روز، با غفلتِ خودشان سرگرمند و میخندند. کنار آن جمعیت ایستاد و فرمود: خداوند، ماه رمضان را میدان مسابقهای برای بندگانش قرار داده است. در این روز، کسانی که در ماه رمضان توانستهاند رضای الهی را به دست آورند، پاداش خود را از خدای متعال خواهند گرفت.
🆔 @bonyademahdi
شرح دعای افتتاح، جلسه 21.mp3
7.92M
#شرح_دعای_افتتاح
استاد #پناهیان ؛ جلسه ٢١
در #دعای_افتتاح به ما آموزش می دهند کسی که می خواهد برای فرج دعا کند باید دردمند باشد. دردمند برای حق و دردمند برای نجات جهان از ظلم.
@bonyademahdi
شرح دعای افتتاح، جلسه 22.mp3
7.43M
🔊 #صوت_مهدوی
🔖 #شرح_دعای_افتتاح
👤 استاد #پناهیان ؛ جلسه ٢٢
📝 توسل ما به اهل بیت و به ویژه امام زمان در #دعای_افتتاح ، به نقش و برکت وجود امام در زندگی ما و واسطه بودن امام بین ما و خدا اشاره دارد.
@bonyademahdi
شرح دعای افتتاح، جلسه 23.mp3
7.51M
🔊 #صوت_مهدوی
🔖 #شرح_دعای_افتتاح
👤 استاد #پناهیان ؛ جلسه ٢٣
📝 ماه #رمضان ، ماه تمنای ظهور است و مومنین در این ماه بیشتر از هر زمانی در انتظار دریافت نشانه های ظهور هستند.
@bonyademahdi
شرح دعای افتتاح، جلسه 24.mp3
6.06M
🆔 @bonyademahdi
🔈 #شرح_دعای_افتتاح
« جلسه بیست و چهارم »
⚜️ وحدت از آثار وجودی امام زمان در جامعه اسلامی است که این موضوع در #دعای_افتتاح بیان شده است.
🔹 استاد پناهیان
🌐https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔶 #خانواده_مهدوی 🔸قسمت سی و نهم 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔶 #خانواده_مهدوی
🔸قسمت سی و نهم
👈در ناملایمات و نارضایتیهای موجود در زندگی، هریک از زوجین، دیگری را مقصّر میداند و این تصور برایش پیش میآید که خودش بهتر فکر میکند و بهتر عمل میکند و بیشتر میداند که چه چیزی درست و چه چیزی غلط است و در پی آن، در یک دور معیوب تلاش میکند دیگری را کنترل و مدیریت کند تا شاید مشکل حل شده و اوضاع بهبود یابد! حال تصور کنید هر دو به همین شیوه عمل کنند و سعی داشته باشند هریک، دیگری را مدیریت نماید! غافل از اینکه، همین کنترلکردنها دامنهی تعارضات را گستردهتر میکند.
این روش را «روانشناسی کنترل بیرونی» مینامیم که تقریباً همهی زوجها و در همهی فرهنگها به محض پایان یافتن شیفتگی و دلباختگی اولیه، آن را بکار میگیرند. به این ترتیب که یا زن تلاش میکند مرد را کنترل و مدیریت کند و یا مرد تلاش میکند این کار را انجام دهد، و یا هر دو تلاش میکنند یکدیگر را تحت سیطره و کنترل خود درآورند و از آنجا که انسان، موجودی مختار و با ارادهی آزاد آفریده شده، براساس فطرت خود تلاش میکندخود را از این وضعیت نجات دهد و به نحوی از انحاء با این روش به مخالفت برمیخیزد و بدیهی است که کشمکشها افزایش مییابد و تعارضات و نارضایتی روز به روز بیشتر خود را نشان میدهند.
اگر در این روش خشونت جسمانی و عاطفی نیز رخ دهد، آنوقت باید گفت چنین زوجی به کمک جدی نیاز دارند و باید هرچه سریعتر به کسی که میتواند به آنها کمک کند، مراجعه کنند. چرا که در یک رابطهی آسیبزننده قرار گرفتهاند و چهبسا امنیت و زندگی هریک از آنها و یا هر دو، در معرض خطر قرار گرفته باشد.
ادامه دارد...
📚 فصلنامه منجی/ شماره 38/ پاییز 1397
🌐 https://bonyademahdi.com
شرح دعای افتتاح، جلسه 25.mp3
7.33M
🆔 @bonyademahdi
🔈 #شرح_دعای_افتتاح
« جلسه بیست و پنجم »
⚜️ یکی از فرازهای #دعای_افتتاح ، طلب نصرت برای امام زمان است و این درخواست باعث میشود تمام مقدرات ما که در شب قدر به ثبت رسیده، اجرایی شود.
🔹 استاد پناهیان
🌐https://bonyademahdi.com
شرح دعای افتتاح، جلسه 26.mp3
7.51M
🆔 @bonyademahdi
🔈 #شرح_دعای_افتتاح
« جلسه بیست و ششم »
⚜️ زیباترین درد برای یک انسان دردی است که به ولی خدا مربوط میشود؛ و این دردمندی در #دعای_افتتاح کاملا مشهود است.
🔹 استاد پناهیان
🌐https://bonyademahdi.com
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi ✅ #مقاله 🔷 حکمت های غیبت امام عصر(عج)/ غیبت امام سرّی از اسرار الهی است ⚜️ سلسله مب
🆔 @bonyademahdi
✅ #مقاله
🔷 حکمت های غیبت امام عصر(عج)/ غیبت امام سرّی از اسرار الهی است
⚜️ سلسله مباحث مهدویت-۴۹
حکمت غیبت از دو دیدگاه عقل و روایات قابل بررسی است که بحث های مختلفی در این باره شده است. البته هیچ یک از این بحث ها، علت تامه غیبت نیست بلکه وجهی از وجوه غیبت است.
به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر جلسه چهل و نهم از سلسله مباحث مهدویت است که توسط حجت الاسلام سیدمحمدباقر علوی تهرانی ایراد شده است.
یکی از مسائلی که در دوره غیبت کبری مطرح است این سوال است که چرا امام زمان غائب شده اند؟
اصولاً وقتی این سوال مطرح می شود می تواند دو رویکرد داشته باشد. یکی اینکه این سوال اعتراضی باشد و ما به غیبت اعتراض داشته باشیم. سوال اینگونه مطرح می شود که منافع زیادی با ظهور ایشان وابسته است لذا چرا ایشان غایب شده است و آیا این با عدل و حکمت خدا سازگاری دارد؟ این نوع رویکر صبغه اعتراض دارد که می گوییم نباید این اتفاق می افتاد.
رویکرد دوم استفهامی است. ما می خواهیم دلیل و حکمت این مطلب را بدانیم. ما خداوند را حکیم می دانیم که حقیقتی است که کار عبث و بی فایده انجام نمی دهد. بنابراین سوال اینگونه است که این غیبت چه حکمتی دارد؟ مسئله ما در پاسخ به سوال اولیه مطرح شده، استفهامی است.
قبل از اینکه به این سوال پاسخ دهیم ۵ نکته را بیان می کنیم.
نکته اول اینکه اینطور نیست که غیبت امام عصر، تنها اختصاص به امت اسلامی داشته باشد. سابقاً در بحث های گذشته گفتیم که مسئله غیبت در بین انبیا و اولیا پیشینه دارد و اینگونه نیست که فقط اختصاص به اسلام داشته باشد. از جمله شخصیتی که مشهور است جاب یوسف(ع) است...
ادامه ی این #مقاله در لینک زیر :
👇👇👇👇
🌐 https://bonyademahdi.com/264
مهدویت فارس
🆔 @bonyademahdi 🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی 💥 #علائم_و_شرایط_ظهور 👈 مهم ترین عامل تأخیر ظهور 👇👇👇👇
🆔 @bonyademahdi
🔰 #نمایشگاه_مصور_مهدوی
💥 #علائم_و_شرایط_ظهور
👈 مهم ترین عامل تأخیر ظهور
مهم ترین عامل تأخیر ظهور حضرت، آماده نبودن جهان برای پذیرش حکومت الهی امام زمان (عج) می باشد؛ زیرا سنّت الهی بر این است که در صورت آمادگی بندگان، خداوند لطف و عنایت خود را از آنان دریغ نخواهد کرد.
در منابع دینی به منظور ایجاد چنین آمادگی و گسترش آن، ائمه علیهم السلام به شیعیان توصیه کردهاند که در عصر غیبت، همواره حالت انتظار و آمادگی برای ظهور و یاری آن حضرت را در خود ایجاد کرده و زمینههای دعوت و استقبال از ایشان را در جامعه پدید آورند. به همین جهت، در فرهنگ شیعی، عصر غیبت را «عصر انتظار» گویند.
امام سجاد (ع) میفرمایند: « إِنَّ أَهْلَ زَمَانِ غَيْبَتِهِ الْقَائِلُونَ بِإِمَامَتِهِ الْمُنْتَظِرُونَ لِظُهُورِهِ أَفْضَلُ أَهْلِ كُلِّ زَمَانٍ (1)؛ مردمی که در زمان غیبت مهدی (ع) به سر میبرند و معتقد به امامت وی هستند و خود را آمادهی ظهور او کردهاند، بهتر و شایستهتر از مردم هر زمان دیگرند».
زیرا در عصر غیبت، ثبات قدم در راه آن حضرت و دفاع از مکتب تشیّع، کاری بس دشوار است.
رسالت مهم شیعه در این دوران:
اولاً، معرفت صحیح به آن حضرت؛
ثانیاً، عمل به وظایف و تکالیف فردی و اجتماعی و دوری از گناه و آلودگی به فساد.
زیرا همچنان که عمل به احکام دینی و اجرای امربهمعروف و نهیازمنکر در اصلاح جامعه و زمینهسازی برای ظهور حضرت مؤثر است، گناه و آلودگی به فسادهای اخلاقی، سیاسی و اجتماعی نیز، ظهور حضرت را به تأخیر انداخته و محرومیت جامعه از ایشان را بیشتر میکند.
🔺 پی نوشت:
(1) بحارالأنوار، ج52، باب فضل انتظار الفرج و فضل الشیعة فی زمان الغیبة، ص122
🌐 https://bonyademahdi.com
شرح دعای افتتاح، جلسه 27.mp3
8.23M
🆔 @bonyademahdi
🔈 #شرح_دعای_افتتاح
« جلسه بیست و هفتم »
⚜️ در فرازی از #دعای_افتتاح ، به این موضوع اشاره میشود که در عصر ظهور، مردم خواهند فهمید که دشمنان خدا و دشمنان منافع انسانها مشترک هستند.
🔹 استاد پناهیان
🌐https://bonyademahdi.com