جملات شعاری در مورد زن را جرمانگاری کنید. اگر شخص مرتکب توانست یک چارچوب کلان همراه با امتدادهای عینی و کاربردی بدست بدهد بیآنکه متناقض گفته باشد، آنگاه او را تبرئه کنید.
@Mahdi_Takallou
«فراجنسیت» پوست موزِ زیر پای زنان است؛ پوست موزی که معالاسف خود زنان زیر پای خود میاندازند!
@Mahdi_Takallou
جامعه متعادل | مهدی تکلّو
غالباً وقتی از جنسیت بحث میشود، بهصورت ناخودآگاهی میدانیم که موضوعِ گفتگو زن و زنانگی است. من این
این یادداشت را با موضوع خستگی جنسیتی بخوانید.
خانم امین جواهری.mp3
11.38M
#صوت_نشست
✅ سازمانهای غیردولتی و «تشکیلات زنانه»، با نگاهی به کتاب نان سالهای جنگ.
زنان ذیل کلان مسئله مواجهه پروبلماتیک با ساختارهای اجتماعی، نیازمند تشکیلات و سازمان غیردولتی زنانه هستند تا از خلال خلاقیتهای جمعی، ساختار مطلوبشان را بیافرینند.
برای یافتن پیشینه سازمانهای زنانه به سراغ تاریخ شفاهی میرویم و از معبر آثاری مانند نان سالهای جنگ، کارخانه زنانه صدخرو را مییابیم که نمونهای از تشکیلات منظم و کارآمد زنانه است و با روش تحلیل محتوا کدهای آن را استخراج و مدل آن را تحلیل میکنیم.
پیرامون سازمانهای غیردولتی زنانه: ۱. زنانه بودن باید در سه عرصه فرم و محتوا و شکل جمعی سازمان بروز یابد. ۲. زنانهبودن کنش اجتماعی، هم در کیفیت کنش و هم در هویت کنشگر، از مولفههای هستیبخش و قوامبخش به الگوی سوم است و از همین نقطه با ایدههای رقیب مرز میگیرد.
#تشکیلات_زنانه
#تاریخ_شفاهی
#علوم_انسانی
➡️ @Safoora_AminJavaheri
«سرانجام این دوگانهی خانه-جامعه ما را خواهد کشت»
@Mahdi_Takallou
درسگفتار تعادل جنسیتی به پایان رسید. در این 15-16 ساعتی که طی این چند هفته محضر عزیزان بودم تلاش کردم پروژهی الگوی سوم را کمی بشکافم و در آن بازنگری کنم. فرض اصلی بنده در این دوره این بود که پروژهی الگوی سوم که بیتردید در ده سال گذشته آن طور که باید و شاید توسعه پیدا نکرده از محل فقر تئوریک در حال آسیبدیدگی است. فقر تئوری هم در مبانی، هم در صورتبندی و هم در امتدادیابی؛
مهمترین وجه مغفول این پروژه که بنا بود پیش از هر چیزی نظم جنسیتی حاکم بر جامعه را به وضعیت مطلوب و «متعادل» بازگرداند، فقدان نظریه اجتماعی است؛ نظریه اجتماعی به مثابه یک چارچوب نظری کلان که مشخص کند جامعهی متناسب با این سنخ از هویت زن و این صورت از نظم جنسیتی دقیقاً چگونه جامعهای است و ساختارها و گفتمانها چگونه به مقوله جنسیت نسبت پیدا میکنند. در این درسگفتار تلاش کردیم به همین هدف نزدیک شویم و تمهید یک نظریه اجتماعی منسجم، کلاننگر و متحدالاجزاء را کنیم که من نام آن را «جامعهی متعادل» مینامم.
برای این مهم، از سطح مبانی فلسفی-کلامی بحث را آغاز نمودیم، سپس به ساحت نظریه جنسیت که از طرح مفهومی الگوی سوم پشتیبانی کند پرداختیم و بعد از ساحت نظریه جنسیت به ساحت نظریه اجتماعی منتقل شدیم. در نهایت هم تلاش کردیم ذیل این دستگاه کلان، کار جامعهشناسانه هم انجام داده و برخی پدیدههای اجتماعی فعلی را تبیین کنیم.
یکی از دستاوردها و ثمرات پایانی این چارچوبسازی نظری این بود که حدود 11 قرائت نادرست از مفهوم الگوی سوم را فهرست کردیم و نشان دادیم این الگوهای انحرافی چگونه موجب کندی در حرکت این پروژهی اجتماعی است.
هدایت شده از حاج محمود کریمی
4_5875158314785965751.mp3
25.52M
#بشنوید
نوحه حضرت زهرا سلام الله علیهـا
#زمینه «بیتابی نکن فدای چشمات»
با مـداحی: #حاج_محمود_کریمی
هیئـــت رایة العباس "علیـه السلام"
[کانال حاج محمود کریمی]
@HajMahmoud_Karimi
هدایت شده از حدیثِ نفس|زینب تاجیک
📘 #بخوانید| نقد و بررسی الهیات فمنیستی
👤دکتر زینب تاجیک
🔹به طور کلی میتوان گفت الهیات فمنیستی در جریان شکل گیری خود دو مرحله بسیار مهم را پشت سر گذاشته است، مرحله اول مرحله صرفاً انتقادی از آموزههای مسیحیت و یهودیت بود.
🔹اما در مرحله دوم فعالان فمنیسم در این حوزه سعی کردند یک ساختار فکری زنانه در زمینه الهیات را سازمان دهی کنند و جایگزین نظام الهیاتی و کلامی مردانهای که قرنها بر کلیسا و تفسیر متون مقدس سایه افکنده بود کنند.
http://fekrat.net/?p=5322
@zeinab_tajik
هدایت شده از ایکسونامی
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴شکنجه در اتاق زایمان؟!
🔻پرده برداری پایگاه خبری جنس اول از اتفاقات ناخوشایند اتاق زایمان در بیمارستانهای دولتی.
♦️دستهایم را به تخت بستند و گفتند اینجا ماییم که تصمیم میگیریم...
🚸جنس اول| رسانه زنان و زیست جنسی
https://eitaa.com/joinchat/1736638675C96dbe5b0e6
جامعه متعادل | مهدی تکلّو
🔴شکنجه در اتاق زایمان؟! 🔻پرده برداری پایگاه خبری جنس اول از اتفاقات ناخوشایند اتاق زایمان در بیمارس
در همین ایام فاطمیه یکی از دالهای پرتکرار «مقام و جایگاه زن در اسلام» بود. در تریبونها، منبرها و مداحیها این موضع تدافعی را که «زن در نگاه اسلامی جایگاه والایی دارد» بسیار شنیدیم. چرا تدافعی؟ زیرا تورم این ادبیات در یک ماه گذشته در پاسخ به دو چیز بود: ۱- ادبیات تولیدی درباره زنان در بلوای اخیر ۲- نگاه غربی به زن.
فارغ از دقت این موضعگیری به هر حال آن چه که ما میبینیم ساختارهاست نه شعارها. زنان لابلای شعارها زندگی نمیکنند، آنها جهان پیرامون روزمرهی خود و ساختارها را به مثابه یک «وضعیت مستمر» میبینند. پرسش همینجاست: چرا این شعارها به «وضعیت ساختاری» تبدیل نمیشوند؟ چرا در روزهایی که از چپ و راست نسبت به بحران جمعیت هشدار داده میشود، هیچ نیرویی برای ویرایش ساختارها وجود ندارد؟ چه شده که در نظام پزشکی ما پرستار و ماما اینگونه شدهاند؟ چرا شعارها هنوز قابلیت محافظهکارسازی دارند؟ چرا متولیان امر هنوز در نقطهی جامعهپردازی ننشستهاند؟ دقت کنید که در این فقره ما با یک نقصان و ناکارآمدی صرف مواجه نیستیم، ما با یک وضعیت صددرصد متناقض مواجهیم که فقط اگر بتوانیم با توطئه و خیانت توجیهش کنیم آرام میشویم. ما باید بتوانیم نحوه وجود و علتهای پبدایش چنین وضعیتی را تشریح کنیم. واقعا این وضعیت متناقض حاصل چیست ؟
@Mahdi_Takallou