🌺اختلالات تیک، گروهی از اختلالات عصبی- تحولی هستند که عموما در دوران کودکی و نوجوانی شروع می شوند.
💠تیک ها می توانند ساده مانند پلک زدن، صاف کردن گلو یا فین فین کردن و یا پیچیده مانند چرخاندن سر و با انداختن شانه یا مکرر گویی باشند.
💠غالبا تیک ها از کودکی شروع می شوند و به مدت چند سال دوام می یابند. تیک ها هر روز رخ می دهند و در طول زمان دچار تغییر شکل، تشدید و تخفیف شده و باعث درماندگی فرد می شوند.
💠تظاهرات تیک به طور عمده در حوزه رفتار کودک و نوجوان آشکار می شود. احساس گناه، خجالت، ناامیدی، خشم، حقارت و طرد در کودکان، نوجوانان و خانواده های آنها بسیار شایع است.
💠همه انواع اختلالات تیک در پسران شایع تر از دختران است . مطالعات خانوادگی و ژنتیکی حاکی از این است که اختلالات تیک یک جز اصلی ژنتیکی دارند.
@majavaherivash
🌺با تمام وجود همسر خود را بشنوید
حتی اگر می توانید در آن واحد چند کار را با دقت و توجه کامل با هم انجام دهید، در زمان گفتگو و طرح مشکل این توانایی خود را فراموش کرده و آن را کنار بگذارید.
تلویزیون و رادیو را خاموش کنید و شستن ظروف و غذا پختن را فراموش کنید و تمام حواس خود را به گوینده اختصاص دهید و به چشمها، حالت چهره، حرکات و لحن گفتار او توجه کنید.
📗 کتاب: مسائل و مشکلات زناشویی
و راهکارها
@majavaherivash
#پرسش
سلام خانم دکتر خیلی ممنون که با صبر و حوصله پاسخ ما رو میدهید.
من پسری 29 ساله هستم با خانمی که 31 ساله هستن اشنا شدم و قصد ازدواج داریم میخام اول نظرتون درباره اختلاف سنی بگید و اینکه ما از نظر برخورد با ادمای اطرافمون مشکل داریم و ایشون خیلی زود عصبی میشن میخایم در مورد مشکلاتمون حرف بزنیم و اینکه ایشون خیلی دوست دارن بگن که کارایی که من میکنم غلط و حرفام اشتباه ولی خودشون هر چی میگن درست و رفتارشون درسته و من هم عصبانی میشم و متاسفانه در گیری پیش مياد و ممکنه که برخورد خیلی بدی داشته باشم ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🙏🙏
#پاسخ
سلام خدمت شما.هیچ قانوني اعلام نکرده که ازدواج اگر این طیف سنی را داشته باشد دچار مشکل خواهند شد یا نه.از سن خیلی مهمتر اون خطایی است که نوشتید در مورد اختلاف نظر ومشکلات ارتباطی که فرمودید شما چه با ایشون چه با دیگری بخواهید ازدواج کنید مهارتها و تکنیکهای ارتباطی رو باید یاد بگیرید که یک اصل اساسی در یک رابطه است. خیلی از زوجین مشکلات ارتباطی باعث اختلافشون میشه یعنی اینکه. خوب بلد نیستن باهم صحبت کنند و منظور هم را به هم برسونند و همدلی کنند ویا خشم خود را کنترل کنند که اینها نیازهای اصلی در شراکت در رابطه است .پیشنهاد میکنم که به یک زوج درمانگر مراجعه کنید تا بتوانید یک سری اموزشهايي در این زمینه کسب کنید. وبیش از اینکه به سن تمرکز کنید روی آموزشهای ارتباطی تمرکز کنید .هر. چند که بهتر است خانم چند سالی کوچکتر از آقا باشد که همان بلوغ عقلی و جسمی علت آن میباشد اگر خانم بزرگتر باشد به علت اینکه چند سالی از نظر بلوغ عقلی از آقا جلوتر است احتمالا آینده را بهتر بتواند پیش بینی کند و برنامه ریز ی کند که این امر باعث پایین آمدن اعتماد به نفس آقا و درگیری خواهد شد پس خانمها هم اگر سنشان بالاتر از همسر باشد نباید نقش مادر را بازی کنند و اجازه دهند که آقا نیز در این رابطه خودش رو نشون بده ومسوليتهاي مردانه را داشته باشد ودر ضمن اعتماد به نفس آنها پایین نیايد . شما هنوز باهم حتی نامزد هم نکردید واین همه اختلاف دارید این نشانه خوبی نیست وهر دو باید بررسی بشويد .
موفق باشيد.
@majavaherivash
بدلیل حفظ سلامتی شما مراجعین گرامی, تا عادی شدن وضعیت , #مشاوره بصورت #تلفنی یا #اینترنتی ونیز بصورت تایپی و نوشتاری نیز، انجام میگردد لذا شما عزیزان میتوانید جهت تعیین وقت به شماره 09108526480 پیامک ارسال فرمایید
#معصومه_جواهری_وش #روانشناس_بالینی
#زوج_درمانی
#خانواده_درمانی
#مشاوره_تلفنی
#مشاوره_ازدواج
#مشاوره_طلاق
@majavaherivash
چه زمانی باید به روانشناس مراجعه کرد؟
زمانی که چهار نشانه زیر در شما وجود دارد باید به روانشناس مراجعه کنید:
1⃣❗️زمانیکه شما به مدت طولانی و درحد ناتوان کننده ای احساس درماندگی و غم می کنید، و به نظر می رسد مشکلتان با وجود تلاش های که انجام داده اید و کمک های که از دوستان و خانواده دریافت کرده اید، بهتر نشده است.
2⃣❗️زمانیکه شما احساس کنید که انجام فعالیت های روزمره برایتان دشوار شده است: برای مثال کاهش توانای در تمرکز بر روی کارهای محول شده به شما در محل کارتان ودر نتیجه پایین آمدن عملکرد شغلیتان و ناراحتی ناشی از آن.
3⃣❗️ شما بیش اندازه نگران هستید و دائما منتظر خبرهای بد و ناگوار می باشید.
4⃣ ❗️رفتارهایتان به خود یا دیگران صدمه می زند: برای مثال مصرف بیش از حد مواد و مشروبات الکلی و یا پرخاشگری و ....
@majavaherivash
#پرسش
با آقایان کم حرف چه کنیم؟
اغلب خانومها از سکوت همسر گله مندند!
با وجود اینکه در کنار همسر هستند باز احساس تنهایی میکنند!
هرچه تلاش میکنند همسر را به حرف بیاورند بی نتیجه است! و باعث نگرانی این خانمها میشود!
این دسته از خانمها تصور میکنند همسرشون هم میتونه مثل اونها از تمام مسائل روزمره زندگی صحبت کنه!
اما روانشناسان نظرات متفاوتی دارند:
بعضی معتقدند خیلی از اقایان به دلیل احساس تنهایی در برابر مشکلات همه مسائل رو در خود نگه میدارند و همین امر باعث میشه دیگه توانی برای صحبت و خوشرویی در منزل نداشته باشند!
این اتفاق در مورد بعضی از بانوان شاغل نیز صدق میکند!
اما بار مشکلات زندگی عمدتا بر دوش آقایان است....
با مراجعه به #روانشناس تعادل بین زوجین ایجاد میشود
@majavaherivash
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
به محض دریافت پیامی از شخصی که برایتان مهم است ؛
بدنتان شروع به ترشح سروتونین میکند
و شما در طول روز احساس خوبی خواهید داشت .
امیدوارم امروز همش سروتونین ترشح کنید .😊
#صبحتون_مملوازحس_خوب
@majavaherivash
🌺ذهن خوانی ممنوع🚫
🔰یکی از پیش فرضهای نسبتا شایع زوجین این است که تصور می کنند که همسرشان ذهن او را بخواند.
🔰احساسات و هیجانات او را بدون اینکه چیزی به زبان بیاورند از روی چهره و رفتارهای او درک کنند .
🔰خیر، چنین چیزی معمولا صادق نیست. حتی اگر همسر شما یک روانشناس باشد! در یک گفت و شنود سالم و ارتباط خوب و موفق فرد بایستی بتواند افکار و احساسات خود را بوضوح و ساده و از روی صداقت و خیرخواهی با کلام ابراز کند.
📚مسائل و مشکلات زناشویی و راهکارها
@majavaherivash
🌺اشخاص سلطه طلب و خودشیفته وارد هر رابطه عاطفی شوند،دیر یا زود آن رابطه را دچار مشکل می سازند.
✅به ناچار بحران جدایی را تجربه میکنند اما نکته اینجاست که این اشخاصِ تک بعدی ، اصلا متوجه نیستند که اشکال از رفتار و نگرش سلطهجویانه و توهین آمیز آنهاست و تکرار این رفتار بعد از جدایی با هر شریک دیگری بازهم به طلاق و جدایی منجر میشود .
✅آنها چون این خطای شناختی را نمیبینند گمان میکنند مشکل جای دیگر است و در طول زندگی خود دائم در حفظ روابط عاطفی خود ،دچار مشکل میشوند.
@majavaherivash
#معصومه_جواهری_وش
#روانشناس_بالینی
🌺اگر نمی خواهید کودکتان قربانی زورگویی دیگران شود، از همین امروز به او مهارت نه گفتن را آموزش دهید.
◀️برای اینکه کودکتان «نه» گفتن را یاد بگیرد، باید از خانه شروع کنید. اگر شما همیشه فرزندتان را مجبور به اطاعت کردن از خواسته هایتان میکنید و به محض دیدن واکنش منفی او، عصبانی و پرخاشگر میشوید.
◀️نباید انتظار داشته باشید کودکتان به همکلاسی که میخواهد خوراکی هایش را از او بگیرد، نه بگوید و در آینده در برابر خواسته های غیرمنطقی دوستانش مقاومت کند.
@majavaherivash