🔺چند مفهوم سیاسی به زبان ساده
🔺فاشیسم، کاپیتالیسم، سوسیالیسم، پوپولیسم ، نهیلیسم و... از جمله مفاهیم سیاسی پرکاربرد است که شاید بارها شنیده باشید ولی با معانی برخی واژه ها کمتر آشنا باشید...
🔺در این بخش به زبان ساده این مفاهیم برای دوستان توضیح داده ایم...
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
♦️چرا متحدان آمریکا در حال نزدیک شدن به چین و روسیه هستند؟
# _گزارش_روز
🔹مایکل سینگ مدیر و عضو ارشد اندیشکده واشنگتن در مقالهای در «فارن افرز» با اشاره به سفر رئیسجمهور چین به عربستان و عدم موافقت ریاض با درخواست بایدن برای افزایش تولید نفت و همچنین عدم موضعگیری برخی از متحدین آمریکا علیه روسیه در خصوص جنگ اوکراین به بررسی دلایل این وضعیت و ارائه برخی توصیهها برای آمریکا پرداخته است.
🔸 دولت بایدن از زمان استقرار، طبق استراتژی امنیت ملی خود در سال 2022، غالباً دیدگاهی سیاه و سفید از نظم بینالملل به صورت «رقابت دموکراسیها و خودکامگیها» داشته است اما بسیاری از شرکای آمریکا چنین دیدگاهی ندارند و مطمئن نیستند که اتحاد پایدار با روسیه، چین و حتی ایالات متحده برای آنها یک گزینه مناسب باشد.
🔸 در همینحال، ایالات متحده در حال گذراندن دورهای از نوسان در اولویتهای بینالمللی خود است که باعث میشود متحدان آن چندان اطمینان نداشته باشند که موضوعی که امروز برای این کشور اهمیت دارد فردا هم برای آن اهمیت داشته باشد یا اگر در یک زمینه خاص از ایالات متحده حمایت کنند، میتوانند حمایت آمریکا در زمینههای دیگر را بدست آورند.
🔸 برخی معتقدند گسترش بریکس و سازمان همکاری شانگهای نشاندهنده ظهور یک «نظم بین المللی جایگزین» است. اما کشورهایی که به دنبال تعامل بیشتر با سازمان همکاری شانگهای و بریکس هستند، از جی7 و ناتو فاصله نمیگیرند بلکه با نگه داشتن یک پا در اردوگاه تحت رهبری ایالات متحده و پای دیگر در نهادهای چندجانبه تحت رهبری چین و روسیه، یک نظم جهانی دو قطبی را رد میکنند یا حداقل تلاش میکنند از محدودیتها و پیامدهای آن فرار کنند.
🔸 در حالیکه برخی از این کشورها در زمان جنگ سرد «غیرمتعهد» بودند اکنون «متعهد به همه» هستند. کشورهایی مانند ترکیه و عربستان به اتخاذ چنین رویکردی با دنبال به حداقل رساندن هزینهها و به حداکثر رساندن منافع رقابت قدرتهای بزرگ هستند.
🔸 از نظر نویسنده مطمئناً این رویکرد هزینههایی دارد. برای مثال خرید سامانه دفاع هوایی اس-400 روسیه توسط ترکیه در سال 2017، منجر به اخراج این کشور از برنامه جنگنده اف-35 شد. حتی اسرائیل، دیده است که چگونه روابطش با روسیه و چین به طور فزایندهای جایگزین ایران یا موضوع فلسطین به عنوان نقاط اصلی اصطکاک با واشنگتن شده است./اندیشکده تبیین
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🇮🇷
📝 آریانا و زرکوه را پس بگیریم
🍃🌹🍃
🔻دو جزیره کاملا ایرانی آریانا(۱۲ کیلومتر) و زرکوه(۸ کیلومتر) هر چند که کوچک هستند اما بسیار حیاتی به حساب میآیند، چرا که از نظر استراتژیک موقعیت ویژهای دارند و از منابع نفتی سرشاری برخوردار است.
🔸اماراتیها بعدها برای آنکه نشان دهند این جزایر عربی است نام آنها را تغییر داده و نیز سه یا چهار هزار نفر را در این دو جزیره که خالی از سکنه بود، جا و مکان دادند. مثلا نام"صیر ابونُعَیر" را بر جزیره آریانا نهادند.
🔹نکته مهم آن است که این دو جزیره، به صورت غیر قانونی و بدون هیچگونه معاهده و قرارداد بینالمللی از حدود سال۱۹۷۱ یعنی تاریخ شکلگیری امارات متحده عربی در اشغال این کشور است.
🔺این اشغال نیز حاصل بده و بستان های سیاسی بین رژیم پهلوی و انگلیسیها بود، که در نهایت در سال ۱۳۵۲ این دو جزیره به امارات تعلق گرفت. الان که برخی کشورها با پررویی بحث جزایر سهگانه را مطرح میکنند، بهترین زمان در خصوص طرح و ترتیب دادن اقدامات اصولی برای بازگشت این دو جزيره به خاک ایران به حساب میآید.
✍عزیز غضنفری
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢چرا مولوی عبدالواحد ترور شد؟
🔹استان سیستان و بلوچستان بهواسطه دو فاکتور مهم قومیت و مذهب یکی از زمینهای سرمایهگذاری برای بالا نگه داشتن پرچم آشوب بوده است و اتفاقات هولناکی را در دو ماه گذشته پشتسر گذاشت که مردم، اصلیترین قربانیان آن بودند.
🔸براساس شرایط موجود در این استان، ترور مولوی عبدالواحد ریگی را هم باید هم به خاطر دو رویکرد مهم این شهید وحدت دانست. رویکرد اول او اینکه خواستار وحدت شیعه و سنی بودند و رویکرد دومی که موجب شد از سوی براندازان تجزیهطلب مورد ترور قرار گیرد اعتقاد او به تمامیت ارضی ایران، نظام اسلامی و دوری از تجزیهطلبی است. این امام جماعت اهل سنت که از رزمندگان دفاع مقدس هم بوده در سفر نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب با عبور از خط قرمز جریانات ضدانقلاب و گروههای تندروی مذهبی سخنانی انقلابی در دفاع از وحدت شیعه و سنی، امنیت کشور و انقلاب اسلامی داشت و این موضوع به حدی برای این جریانات تندرو و تجزیهطلب سخت بود که اقدام به ترور او کردند.
🔹برای جاهلان عنود و دشمنان انقلاب اسلامی، مذهب و قومیت بهانهای بیش نیست. آنها با هر انسان آزادهای که گفتار و کردارش در جهت تقویت حق و برملا کردن ذات پلیدشان باشد، دشمنی میورزند. چه اهل سنت باشد، چه شیعه؛ چه بلوچ باشد، چه فارس؛ چه روحانی جهادی شیعه در حرم امام رضا(ع) باشد و چه امام جمعه اهل سنت در شهرستان خاش. این ترور علاوه بر اینکه ذات جریانهای برانداز و تجزیهطلب را مشخص کرد؛ نشان داد که برخی سلبریتیها و چهرههایی که در واکنش به کشته شدن صادق کبدانی ملقب به یاغی هشتگ میزدند که #مردمـ بلوچـ راـ نکشید حالا خودشان در مقابل ترور یک بلوچ روزه سکوت گرفتند؛ مگر این شهید، بلوچ نبود؟ یا متأسفانه شما هم درگیر سیاست دوگانه شدهاید و بلوچ با بلوچ برایتان متفاوت است.
🔸نکته پایانی؛ شهادت مولوی عبدالواحد که از علمای قدیمی اهل سنت و به اعتدال و وحدت شیعه و سنی مشهور بود باطن ضدامنیتی و تجزیهطلبانه تحولات هفتههای اخیر جنوب شرق را کاملا عیان میکند. آن هم بعد از اینکه رهبر معظم انقلاب دستور بررسی دقیق حوادث سیستان و بلوچستان را دادند و خواستار بررسی و عمل براساس واقعیت شده بودند. این واقعه نشان داد که درد این گروه مردم بلوچ و یا هیچ قوم و مذهب دیگری نیست بلکه آنها به دنبال تجزیهطلبی و ویرانی و نزاع مردم با مردم هستند و شعارهای گاه و بیگاهشان در دفاع از مذهب یا قومیت صرفاً در حد شعار و توخالی است.
✍🏻یعقوب ربیعی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🇮🇷
📝 تحریمهای ایران علیه اشخاص و نهادهای بریتانیایی
🍃🌹🍃
🔻نهادهای تحت تحریم:
🔸پایگاه نظامی «منویث هیل» پایگاه اطلاعاتی انگلیس در یورکشایر.
🔹تاسیسات پشتیبانی نیروی دریایی بریتانیا مستقر در بندر مینا سلمان بحرین.
🔸کمیته پارلمانی برای ایران آزاد.
🔹موسسه تونی بلر برای تغییر جهانی
🔸اشخاص تحت تحریم:
🔹«رابرت جنریک» وزیر مشاور در امور مهاجرت (معاون وزیر کشور)
🔸دریاسالار «تونی راداکین» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بریتانیا.
🔹ارتشبد هوایی «مارتین الیوت سامپسون» مشاور وزیر دفاع انگلیس در خاورمیانه و شمال آفریقا.
🔸«کن مک کالم» مدیر کل سرویس اطلاعات داخلی بریتانیا (MI5).
🔹«فیل هازبند» رئیس زندان دورهام انگلیس.
🔸کاپیتان «استیو کیلونیگتون» فرمانده پایگاه وادینگتون در انگلیس.
🔹«جان اسپلار» معاون گروه دوستی رژیم صهیونیستی از حزب کارگر در مجلس عوام بریتانیا.
🔸«لرد آلتون» عضو گروه نمایندگان غیر وابسته مجلس اعیان.
🔹«متیو آفورد» نماینده پارلمان از حزب محافظهکار.
🔸«دیوید جونز» نماینده پارلمان از حزب محافظهکار.
🔹«وین دیوید» نماینده پارلمان از حزب کارگر.
🔸«مارک ویلیامز» نماینده پیشین پارلمان بریتانیا.
🔺«جفری بایندمن» رئیس انستیتو حقوق بشر بریتانیا.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
♨️چند کلمه برای خردمندان:
⏪ سالها جنگ شناختی با پروپاگاندا (تبلیغات) این طور تعریف میشود: (به شیوههای که یک گروه سازمان یافته با استفاده از مشارکت فعال و غیر فعال و دست کاری و خراب کاری روانی، افراد را متحد خود میکنند.
هدف تبلیغات برنامهریزی کردن ذهن نیست بلکه نفوذ به دیدگاهها و رفتارها و وادار کردن مردم به داشتن دیدگاه همسو که ممکن است شامل انجام بعضی چیزها باشد و یا حتی انجام ندادن بعضی چیزها.
⏪ ابزارها و تکنیکهای جدید به همراه تغییرات و زیر ساختهای تکنولوژیکی و اطلاعات جوامع مدرن ظرفیت بینظیری را برای جنگ اجتماعی مجازی ایجاد میکند.
♦️آنها با ایجاد کمپینهایی همراه با اطلاعات واقعی و اطلاعات غلط، حقایق اغراقشده و اخبار ساختگی اثر خود را برای تضعیف استقلال تصمیمات میگذارند.
♦️اضطراب و باورهای غلطی که با استفاده از اخبار جعلی ایجاد میشود، ادراک و شناخت را آسیب پذیر میکند و افراد جامعه را مستعد پذیرای اطلاعات غلط بعدی میکند. دشمن برای انجام این کار نیازمند فهم دقیق دینامیک (اجتماعی سیاسی) دارد و اینکه بداند چه موقع به چطور نفوذ کنند و بهترین شکل از این آسیب پذیریها بهرهگیری کند و این دادهها به راحتی با استفاده از جمع آوری اطلاعات و علایق و نفرتهای مردم در بستر فضای مجازی و اینترنت قابل جمع آوری است.
♦️تبلیغات (پروپاگاندای) مدرن بر اساس تجزیه و تحلیل علمی روانشناسی و جامعه شناسی است با استفاده از تکنیکهای مناسب گرایشها، تمایلات، نیازها، مکانیزم و شرایط یک انسان، ایجاد میشود. این مسئله همیشه در جنگ شناختی بهرهگیری میشود.
♦️به هر حال با توجه به سرعت و گستره و همه گیری استفاده از تکنولوژی و اطلاعات، ذهن انسان دیگر توان پردازش حجم بالای جریان اطلاعات را ندارد و از این ناتوانی ذهنی میتوان بیشترین بهره را برد.
♦️نقطه تفاوت متمایز کننده جنگ شناختی از تبلیغات پروپاگاندا، در این است که در جنگ شناختی به نحو
بی سابقهای همه مشارکت دارند و اغلب هم غیر عمدی، چه در پردازش اطلاعات و چه در شکل گیری اطلاعات.
این تغییر بسیار زیرکانه، ظریف ولی بسیار قابل توجه است.
♦️افراد در تبلیغات نقش غیر فعال دارند ولی در جنگ شناختی بسیار فعالانه حضور دارند بهره گیری از ظرفیت شناختی انسان تبدیل به یک صنعت بزرگ شده است و انتظار میرود که ابزارهای در حال ظهور هوش مصنوعی بتواند بر تبلیغات گران افراطی، قابلیتهای ارتقا یافته برای دست کاری ذهن انسانها و تغییر رفتار انسانها ایجاد کنند.
✍🏻 وحید زمانی بورکی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔰موشکهای هوشمند ناتو برای حمله
کاربری در نقد درخواست برخی براندازان و تجزیهطلبان برای حمله ناتو به ایران برخلاف شعارهای دروغ مردم دوستی و حمایت از مردم نوشت: مصی علینژاد و حامد اسماعیلیون از ناتو درخواست کردن به ایران حمله نظامی کنن! اونایی که داخل کشور حامی اینا هستن میگن قراره یه موشکهای هوشمندی به ایران بزنن که اول میپرسه شما طرفدار جمهوریاسلامی هستی؟ اگر بگی آره میخوره بهت و اگر بگی نه میگه جون تو عشق کی بودی و میره اونور.
🔰آفات شبکههای مجازی از نگاه نماینده مجلس آمریکا
جارد پترسون نماینده کنگره آمریکا معتقد است شبکههای اجتماعی باعث افزایش خودکشی بین نوجوانان شده است. او میگوید دسترسی نوجوانان و کودکان به رسانههای اجتماعی منجر به افزایش چشمگیر آسیب به خود، خودکشی و مشکلات مربوط به سلامت روان شده است. این نماینده آمریکایی پیشنهاد کرده که افراد زیر ۱۸ سال از حضور در شبکههای اجتماعی منع شوند.
🔰ما قاسم سلیمانی هستیم
فالحالفیاض به مناسبت پنجمین سالگرد پیروزی بر داعش گفت: پیروزی عراق بر تروریسم مایه افتخار نسلهای آینده است. سازندگان این پیروزی شهدا و در رأس آنها، فرماندهان شهید پیروزی بر داعش هستند. آغاز فصل سیادت و شهادت را اعلام میکنیم. فرماندهان شهید، خاری در چشم دشمنان هستند. همه ما در دفاع از این کشور، ابومهدی المهندس هستیم. همه ما قاسم سلیمانی هستیم.
🔰شهادت ١٣ هزار زن و کودک یمنی
المیادین طی گزارشی به کودکان و زنانی اشاره کرده که طی ٨ سال تجاوز ائتلاف سعودی و مزدوران آنها به یمن، به شهادت رسیدهاند. در این گزارش آمده است که از ابتدای تجاوز سعودیها به یمن ١٣ هزار و ۴٣٧ زن و کودک به شهادت رسیدهاند. در این میان بیش از ۵ میلیون شهروند یمنی به واسطه تخریب منازلشان، آواره شدهاند.
🔰شعارنویسی ایرانیها روی دیوار اسرائیل
مسعود نجابتی، استاد هنرهای تجسمی ایرانی، دیروز روی دیوار مرز سرزمینهای اشغال شده توسط رژیم موقت صهیونیستی شعار «سَنُصَلّی فی القدسـ در قدس نماز خواهیم خواند» را خطاطی کرد. او میگوید این جمله را برای نوشتن انتخاب کردم چون هم وعده الهی است و هم وعده بندهای الهی یعنی رهبرم آیتالله خامنهای.
🔰اروپا فاقد قابلیت دفاعی
بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: جنگ در اوکراین ناکافی بودن ذخایر نظامی و شکنندگی زنجیره تأمین ما را آشکار کرده و فهمیدم فاقد قابلیتهای دفاعی حیاتی هستیم. بودجه دفاعی اروپا طی سال گذشته به ۲۱۴ میلیارد یورو افزایش یافت اما همچنان از معیارهای ناتو دور هستیم.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢چند نکته پیرامون سفر شی
🔹سفر رئیسجمهور چین به عربستان و شرکت در اجلاس سران عرب و امضای توافقنامه در زمینههای مختلف با عربستان نشاندهنده آن است که منطقه غرب آسیا در استراتژی کلان پکن از جایگاه مهمی برخوردار بوده است.
🔰گزارههای خبری:
🔸1ـ محمد بنسلمان در این سفر گفت: اجلاس سران عربی با حضور چین، یک پیشرفت تاریخی در روابط چین و عربستان سعودی و تقویت روابط در همه زمینهها است. کشورهای شورای همکاری خلیجفارس مشتاقانه منتظر انواع مشارکتها و توسعه شتابان در روابط خود با چین هستند.
🔹2ـ همچنین رئیسجمهور چین نیز اعلام کرد: ما مشتاق هستیم تا همکاری با کشورهای شورای همکاری خلیجفارس را تحکیم بخشیم و معادله جدیدی در زمینه انرژی ایجاد کنیم.
🔰گزارههای تحلیلی:
🔸1ـ چین بزرگترین مصرفکننده انرژی در سطح جهان است و از این نظر، ۷۰ درصد انرژی مورد نیاز خود را وارد میکند که سهم عربستان در تأمین انرژی این کشور ۲۷درصد است. البته پکن بیشتر انرژی خود را از منطقه غرب آسیا تأمین میکند و قرارداد ۶۰ میلیارد دلاری با قطر برای واردات گاز مایع نشاندهنده عزم جدی برای توسعه روابط با کشورهای عربی است.
🔹2ـ در میانه تنش عربستان و آمریکا به ویژه بعد از قتل خاشقچی و موضعگیری دولت بایدن در این رابطه و همچنین حمایت عربستان از تصمیم اوپک پلاس برای کاهش دو میلیون بشکهای نفت در بحبوحه جنگ انرژی جهانی، روابط ریاض و واشنگتن دچار تیرگی شد و به همین دلیل مجلس آمریکا طرح کاهش فروش سلاح به عربستان را تصویب کرد. در چنین فضایی، چین شرایط فعلی را بهترین زمان ممکن برای نزدیکی به عربستان و استفاده از ظرفیتهای انرژی این کشور در کنار استفاده از خلا آمریکا در بحث فروش تسلیحات به عربستان است.
🔸3ـ چین در راستای طرح یککمربند یک جاده تاکنون چیزی نزدیک به ۲۰۰ طرح زیرساختی و حتی انرژی در منطقه انجامداده و اعلام کرده که مشتاق به مشارکت بیشتر در طرحهای توسعهای انرژی در منطقه است.
🔹4ـ در جهان کنونی آنچه بیش از همه برای کشورها اهمیت دارد، منافع ملی و هزینهـ فایده است و این رویکرد در اکثریت دولتها وجود دارد و شدت آن در زمان ترامپ بود که بحث امنیت کشورهای عربی را در برابر اعطای هزینه آن مطرح کرد. اکنون چین نیز برپایه کسب سود بیشتر و اعطای نقش گستردهتر در منطقه چنین رویکردی را اتخاذ کرده است.
🔸5ـ ما هر چند نسبت به رویکرد اعلام شده در بیانیه نهایی پیرامون جزایر سهگانه اعتراض داریم و اعتراض خود را به صورت علنی اعلام کردیم ولی نکتهای که باید لحاظ گردد این است که نگاهها در عرصه بینالمللی نگاه صفر و صدی نیست. یک سفر نمیتواند نابودکننده روابط دو کشور باشد اما باید با تقویت اشتراکات و سرمایهگذاریهای موجود در آینده ریسک چنین اقداماتی ولو برروی کاغذ را بالا برد.
🔅در مجموع میتوان گفت چین از وضعیت موجود منطقهای و عدم تمرکز واشنگتن به این منطقه به دلیل جنگ اوکراین و تنشهای اخیر با عربستان در حال بهرهبرداری و پرکردن خلا واشنگتن است.
✍🏻محمدرضا فرهادی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
✅تفاوتهای تهدید سخت و نرم
1-در تهدید سخت هدف اصلی اشغال زمین و تهدید تمامیت ارضی کشورهاست اما در تهدید و جنگ نرم آرمانها ، فرهنگ ، رفتار ، هویت ملی و دینی مورد هدف قرار دارد .
2-در تهدید سخت، هدف تخریب و حذف فیزیکی حریف و تصرف و اشغال سرزمین است. در حالی که در تهدید نرم هدف تأثیرگذاری بر انتخابها، فرایند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است.
3-حوزه تهدید نرم، حوزه اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است در حالی که حوزه تهدید سخت امنیتی ـ نظامی میباشد.
4-تهدیدات نرم پیچیده و حاصل پردازش ذهنی نخبگان، و اندازهگیری آن مشکل است در حالی که تهدیدات سخت عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با ارائه برخی از معیارها، اندازهگیری کرد.
5-روش اعمال تهدیدات سخت استفاده از زور و اجبار است در حالی که در تهدید نرم، از روش القاء و اقناعسازی بهرهگیری میشود.
6-مفهوم امنیت در رهیافتهای نرمافزارانه شامل امنیت ارزشهاوهویتهای اجتماعی است درحالی که این مفهوم در رهیافتهای سختافزارانه به معنای نبود تهدید خارجی و فیزیکی تلقی میشود.
7-تهدیدات سخت ، محسوس و همراه با عکسالعمل و برانگیختن است . در حالی که تهدیدات نرم به دلیل ماهیت غیرعینی و محسوس آن ، عمدتاً فاقد عکسالعمل است.
8-مرجع امنیت درحوزه تهدیدات سخت عمدتاًدولتها هستند درحالی که مرجع امنیت در تهدیدات نرم محیط فروملی و فراملی(هویتهای فروملی و جهانی) است.
9-کاربرد قدرت سخت دررویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظامهای سیاسی ـ امنیتی مخالف یا معارض است ،درحالیکه کاربرد قدرت نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی درچارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دمکراسی تلقی میشود.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
رمز گشایی از عهد شکنی و نقشه ضد ایرانی غرب.pdf
569.9K
📖 گاهنامه سخن هادی
🔹 رمز گشایی از عهد شکنی و نقشه ضد ایرانی غرب
( ویژه تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان _ ۳ )
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#روشنگری
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
تصرف مغزها و راهکارهای مقابله با آن.pdf
553.9K
📖 گاهنامه سخن هادی
🔹 تصرف مغزها و راهکارهای مقابله با آن
( ویژه تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان _ ۱ )
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#روشنگری
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
توهم اکثریت پنداری اقلیت و صدای مردم.pdf
276K
📖 گاهنامه سخن هادی
🔹 توهم اکثریت پنداری اقليت و صدای مردم
( ویژه تبیین بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان _ ۲ )
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
#روشنگری
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
#سلسله_مباحث_مطالعات_امنیت_ملی
✅سیر تکوین تهدیدات سهگانه
شناخت تهدیدات سخت، نیمهسخت و نرم، عرصهها و مصادیق آن، نیازمند بررسی سیر تکوین تاریخی تهدیدات و یا به عبارت دیگر، بررسی شیوههای سلطه و تحمیل اراده دارد. برای اعمال اراده و تأمین منافع و اهداف حیاتی نظام سلطه بر جهان، سه مقطع تاریخی را میتوان برشماری نمود:
استعمار کهن (دورهی تهدیدات سخت)، استعمار نو (دورهی تهدیدات نیمهسخت) و استعمار فرانو (دورهی تهدیدات نرم). در هریک از دورهها ویژگیها، اهداف و ابزارها و روشها متفاوتی برای اعمال سلطه وجود دارد.
گروهی از محققان با مطالعهی سیر تطور و تکوین تاریخی انواع تهدیدها، معتقدند شناخت تهدید، عرصهها و مصادیق آن، نیازمند بررسی سیر تکوین تاریخی سلطه است. ازنظر آنان، برای اعمال اراده و تأمین منافع و اهداف حیاتی نظامهای سلطه بر جهان، سه مقطع تاریخی استعمار کهن (دورهی تهدیدات سخت)، استعمار نو (دورهی تهدیدات نیمهسخت) و استعمار فرانو (دورهی تهدیدات نرم) را میتوان برشمرد. در هر دوره متناسب با اهداف و منافع نظامسلطه، شرایط، مصادیق، ابزار و شیوههای متفاوتی جهت اعمال اراده و تأمین منافع بهکار رفته است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
♨️ نکتهی قابل تامل در تکرار آشوبها در ایران...
👈در فتنه اخیر تقسیم کار تیمهای رسانهای با گروهکهای عملیاتی در جبهه نفاق و عناد بر این اساس بود که...
1️⃣ در مرحلهی اول با بکارگیری ظرفیتِ رسانهای خود که حمایتِ همه جانبهی مثلثِ عبری، عربی و غربی را با خود داشته و دارد، با تحریکات روانی، مردم را به بهانه اعتراض به وجود برخی مشکلات (بخوانید زخم های اقتصادی، فرهنگی و...) وارد خیایانها کنند...
2️⃣ در مرحله بعد با استفاده از ظرفیت برخی چهرههای خودباخته و منفعتطلب ( با مشوقهایی چون فروش اکانت، دریافت آسان گرینکارت، پر شدن حساب بانکی و...) موج اعتراضات را از نیازهای واقعی به سمت شعارهای سیاسی و ضدیت با نظام حاکم برده و طبقهی جویای نام و حسی- هیحانیِ جوان و نوجوان را وارد گود نمایند...
3️⃣ در مرحله سوم، با تزریق تیم عملیاتی و گروهکهای آموزش دیده و مزدور صفت به تخریب و کشتار مردم و نیروهای امنیتی دست زده تا با کشتهسازی از مردم بیگناه و یورش به نیروهای امنیتی هم جامعه را نسبت به نظام بدبین نمایند و هم قدرت دفاع را از نیروهای بیدفاع و مظلوم امنیتی بگیرند تا شود آنچه که نباید بشود...
4️⃣ در مرحله آخِر، برخی افراد و جریانات روشنفکرمآب و تجدیدنظرطلب (تجزیه خواه) در کنار برخی چهرههای مشهور اما در حقیقت منفور ، شروع به دفاع از قاتلان، محاربان و معاندانی بکنند که دست به سلاح گرم و سرد برده و مصداق اتم محاربه، افساد فی الارض و ایجاد فتنه است که طبق مبانی قرآنی و عقلانی همانا فتنه بدتر از قتل است چرا که قتل کشتن یک نفر است و اما فتنه و ناامنی بستر مرگ بی گناهانِ زیادی را فراهم خواهد کرد.
⁉️ نکته قابل توجه اینکه آشوبگرانی که به اعتراف اربابان شان مسلح شده بودند، در مقام کشتن ماموران امنیتی اعلام میکنند که در جنگ با نظاماند و کشتن در جنگ طبیعی است، اما وقتی دستگیر میشوند و مجازات یا در معارضه با حاکمیت مستقر کشته می شوند، همین قاتلان می شوند معترضانی که بی گناه کشته می شوند!!!
❓حال پرسش اینجاست؛ کدام کشور در جهان اجازه نزدیک شدن به متطقهی نظامی و حمله به پلیس خود را میدهد که در کشور ما اینگونه مدارا و مسامحه می شود و این در حالیستکه این روزها در آلمان به ظن و گمان توطئه، دستگیری و به بند کشیدن افراد و چهرهها صورت گرفته و خواهد گرفت...
↙️ نتیجه اینکه برخورد قاطع و به دور از مماشات و ملاحظات و البته مبتنی بر قانون با بانیان فتنهی ناامنی و آشوبزای اخیر تدبیری معقول، واقع بینانه و مبتنی بر حکمتِ بازدارندگی است در جهت بستن دربِ اغتشاش، تخریب و کشته سازی چرا که تنها چیزی که در آن درک نمیشود؛ مردم و مشکلات مردم است. هر چند تدبیر عاجل برای ایجاد فضا و فرصت مناسب و قانونی برای بیان اعتراضات معقول نیز از ضرورتهای اصلاح در امور و پاسخگو کردن مسئولین است که باید هر چه زودتر اما جامع و مانع بدان پرداخت و در فراهمسازی زمینههای این چرخهی درست مطالبات و شفاف سازی تلاش نمود.
✍️جواد خسروی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
#سلسله_مباحث_مطالعات_امنیت_ملی
✅دورهی استعمار فرانو؛
تهدید نرم نظام سلطه زمانیکه دریافت که روش و ابزارهای سلطه در دورهی استعمار نو فاقد کارآمدی لازم است و ملتها تحمل حکومتهای وابسته را ندارند، روشهای مدرن و پیچیدهتری را برای اعمال اراده و تأمین منافع اتخاد کرد تا بتواند با استفاده از روشهای جدید و تحولات بهوجود آمده در نظام بینالملل، اهداف استعماری خود محقق سازد. تهدید نرم، اعمال اراده و تأمین منافع نظام سلطه، ازطریق تأثیرگذاری همه جانبه بر اندیشه و الگوهای رفتاری کشور مورد هدف است که در صورت تحقق این نوع تهدید، کشور و ملت مورد هدف به صورت پایدار در حوزههای مختلف اجتماعی به اشغال کامل نظام سلطه درمیآید. اشغال همه جانبه و کامل است، زیرا با تأثیرگذاری بر اندیشه و الگوهای رفتاری یک کشور، عملاً ابعاد سهگانهی نظام اجتماعی که شامل حوزههای سیاست، اقتصاد و فرهنگ اشغالشده و اندیشه و الگوهای رفتاری نظامسلطه جایگزین میشود. به طور طبیعی، در صورتی که رفتارهای سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور در نیمه دوم قرن بیستم «دوران جنگسرد» که نظام سلطهی غرب به رهبری آمریکا با اتحاد جماهیر شوروی درگیر رقابتی سخت و دشوار است، بهرهگیری از ساختارهای دمکراتیک در کشورهای مستعمره برای جلب افکار عمومی حمایتهای مردمی و همچنین القای ناکارآمدی الگوی شرق در ادارهی کشورهای در دستور کار نظام سلطهی غرب قرار میگیرد. این ساختارهای نمایشی، تمایلات ناسیونالیستی و استقلالطلبانهی ملتها را کنترل و به مسیرهای موردنظر هدایت میکرد و موجب حفظ حوزههای نفوذ غرب میشد.مورد هدف تأمینکنندهی اهداف و منافع نظام سلطه باشد، در این شرایط کاربرد مستقیم زور به شکل نظامی و غیرمستقیم به شکل مداخلهی سیاسی- امنیتی، همانند دورهی استعمار کهن و استعمار نو منتفی و عملاً اهداف نظامسلطه به روشهای نامحسوس و بدون مقاومت و عکسالعملهای فیزیکی تأمین خواهد شد؛ بنابراین سیاست و روش نظام سلطه در این دوره بهگونهای است که بدون کاربرد زور، عملاً ملتها و نخبگان آنها عمل و رفتاری را انجام میدهند که خواستهها و اهداف استعمارگران تأمین میشود. در تهدید نرم دشمن برای رسیدن به نتایج دلخواه، هزینهی محسوس نمیپردازد. دیگران را شیوهی غیرمستقیم و متقاعدسازی، به آنچه به دنبال آن است، هدایت میکند. به ترجیحات دیگران شکل میدهد. در این نوع تهدید نظام سلطه بدون کاربرد زور، خواستههایش از روی رضایتمندی تأمین میشود. تردید در مبانی فکری و معرفتی یک نظام سیاسی، دگرگونی ارزشها و باورهای دینی و انقلابی یک ملت، تغییر در الگوهای رفتاری یک جامعه و ظهور بحرانهای سیاسی هویت، مقبولیت، مشروعیت، مدیریت، کارآمدی و ... را میتوان به عنوان بخشی از مؤلفههای ظهور تهدید نرم نام برد. تغییرات حاصل از تهدید نرم، تدریجی و غیرقابلدرک، نامحسوس و نرمافزارانه است. هدف اساسی در تهدید نرم، اشغال دل و ذهن و یا حوزهی ادراکات و احساسات یک ملت است. مهمترین ابزار این نوع تهدید، رسانههای نوین ارتباطی، صنایع و فرآوردههای فرهنگی است و عملیات روانی، مدیریت ادراک و دیپلماسی عمومیی مهمترین روشهای اعمال تهدیدات نرم در شرایط فعلی است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢چرا این همه تناقض
🔹در روزهای گذشته برخی جریانها و افراد سیاسی داخل اتهامات بیاساس مندرج در بیانیه پایانی اجلاس سران شورای همکاری خلیجفارس با حضور مقام چینی را بهانهای برای حمله به سیاستها و راهبردهای جمهوری اسلامی ایران قرار دادهاند.
🔰گزارههای خبری:
🔸1ـ عباس عبدی، «فعال سیاسی اصلاحطلب» در یادداشتی با عنوان «خدمت بزرگ چین» نوشت: دولت چین به دولتمردان کنونی ایران یاد داد که منافع ملی یعنی چه؟ و این خدمت بزرگی است، البته اگر این درس را گرفته باشند. این آغاز ماجرا است و مرحلهای برای دوشیدن بیشتر ما و منطقه. باید نگران خدمت و درس دادن کشورهای دیگر از جمله روسیه شد.
🔹2ـ عطاءالله مهاجرانی «فعال سیاسی و وزیر ارشاد دولت اصلاحات» در توئیتی در واکنش به بیانیه مشترک چین و شورای همکاری خلیجفارس نوشت: «ما نباید گمان کنیم که در روابط سیاسى و اقتصادى تعهد اخلاقى و جوانمردى وجود دارد. روسیه هم همین است. در دوران جنگ حتى سوریه و لیبى هم همین بود! این درس مهم را از چین آموختیم! اخلاق و فتوت و ادبیات جایى در روابط سیاسى و منافع مالى کشورها ندارد. هیچ تفاوتى هم بین شرق و غرب، آمریکا و اروپا و چین وروسیه نیست!
🔰گزارههای تحلیلی:
🔸1ـ در عرصه سیاست خارجه جمهوری اسلامی بر سه اصل (عزت، حکمت و مصلحت) پایبند است، دولت چین به علت اشتباهی که صورت داد، با پاسخ قاطع وزیر خارجه کشور ما روبهرو شد، جمهوری اسلامی در ضرورت احترام به تمامیت ارضی کشور با هیچ طرفی تعارف ندارد و از سوی دیگر ما بر رویکرد ارتباط متوازن با همه اضلاع سیاست خارجی یعنی همسایگان، شرق و غرب تأکید داریم و چین تنها گزینه ایران اسلامی نمیباشد.
🔹2ـ در سالهای اخیر جریان غربگرای داخلی بیش از آنکه در فکر ارائه تحلیل و راهکار باشد، در صدد بهرهبرداری سیاسی از حوادث و موضوعات است. زمانی که جمهوری اسلامی ایران به چین نزدیک میشود، سفر دیپلماتیک صورت میگیرد یا «برنامه ۲۵ ساله همکاریهای مشترک ایران و چین» مطرح میشود، موضوع فروش جزایر ایران و حضور نیروهای نظامی چین در کشور را مطرح و با هر روش ممکن نزدیکی ایران به چین را یک خطر بزرگ معرفی میکنند، اما زمانی که کشور چین با عربستان سعودی وارد معامله و روابط سیاسی میشود، آن را نشانه پیشرفت و توسعه معرفی میکنند.
🔸3ـ دیدار رئیسجمهور چین از عربستان را باید ذیل تقابل چین و آمریکا توضیح و تفسیر کرد. زیرا زمان خیزش آرام تمام شده و چین وارد حوزه امنیتی و سیاسی آمریکا شده است. اینکه دولتهای عربی به دنبال شریک جدید امنیتی و سیاسی هستند و به جز آمریکا، از چین هم طلب امنیت میکنند یک تغییر جدی در روابط بینالملل است که عواقب جدی از جانب آمریکا خواهد داشت. این مسئله باید باعث نگرانی آمریکا شود نه ایران.
🔅نکته پایانی؛ ما در برخورد با بیانیه اخیر که به بخشی از جزایر سهگانه پرداخته بود، حیث اعلام مواضع و اعمالی یعنی فراخواندن سفیر چین اقدام مناسب صریح و سریعی را انجام دادیم و این کار دستگاه دیپلماسی درخور تحسین است ولی سؤالی که پدید میآید این است که برای عدم تکرار این موارد چه باید کرد؟ مخالفتهای دولتها، جریانات سیاسی اصلاحات و هوچیگریهای ضد انقلاب خارجی در خصوص توسعه روابط ایران و چین باعث شده است که تا به امروز قراردادهای کلان اقتصادی میان دو کشور امضاء نشود، جمهوری اسلامی باید از کارتهای خود در برابر چین (ابتکار کمربند جاده، برنامه ۲۵ ساله همکاریهای مشترک ایران و چین، انرژی و...) بهتر استفاده کند.
✍🏻فرهاد کوچکزاده
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
#سلسله_مباحث_مطالعات_امنیت_ملی
✅شاخصها و مؤلفههای تهدیدات سهگانه
1. تهدیدات سخت به لحاظ ماهیت؛ منازعهای مستقیم، سختافزارانه و کاملاً عینی است. درحالی که تهدیدات نرم به لحاظ ماهیت، منازعهای غیرمستقیم نرمافزارانه، نامرئی و ذهنی است. تهدید نیمهسخت از جهت ماهیت، درمقایسه با تهدیدات نرم از عینیت بیشتری برخوردار و ماهیت سخت افزاری بیشتری باتوجه به کاربرد روشهای قهرآمیز دارد.
2. منبع تهدید سخت، عمدتاً تضاد منافع بازیگران و تعارضات مرزی و ژئوپلتیکی است. در صورتی که منبع تهدید نیمهسخت، تعارض در اندیشهی سیاسی و مدل حکومت و منبع تهدید نرم در تعارض ایدئولوژیک است.
3. عوامل و بازیگران اصلی در تهدیدات سخت را میتوان نیروهای مسلح نظام سلطه نام برد، در حالی که عوامل و بازیگران اصلی تهدیدات نیمهسخت، احزاب و گروههای سیاسی معارض و عوامل داخلی برانداز دشمن است. عوامل و بازیگران اصلی تهدیدات نرم، کانونهای تفکر و مراکز مطالعاتی است که مدلسازی و تئوریزه کردن جنگنرم را بر عهده دارند.
4. اهداف مرجع تهدید سخت؛ تمامیت ارضی، توان دفاعی- امنیتی، تأسیسات و زیرساختها و تسلیحات راهبردی کشور است. در صورتی که اهداف مرجع تهدید نیمهسخت، اعتماد عمومی، انسجام سیاسی، کارآمدی دولت و مشارکت سیاسی است و در تهدید نرم اهداف مرجع، باور و ارزشهای پایه، افکار عمومی، سبک زندگی، هویت ملی و انسجام اجتماعی است.
5. مهمترین شیوههای تهدید نرم؛ عملیات روانی، مدیریت ادراک، دیپلماسی عمومیاست. انقلابهای رنگی و مخملین، شورش و اغتشاش، مدیریت نارضایتیها، جذب مخالفان حکومت و طراحی عملیات ویژه و پنهانی از جمله شیوههای تهدید نیمهسخت بهشمار میآید. حملهی گسترده و تمام عیار با هدف اشغال کشور، تهاجم نظامی با هدف نابودی زیرساختهای حیاتی کشور و اقدامات تروریستی از طریق حمایت از گروههای معارض مسلح، مهمترین شیوههای تهدید سخت است.
6. پیامد و شاخصهای تهدید نرم، تغییر باور، افکار و رفتار پایه و هویتدهندهی ملی و در نهایت، استحالهی فرهنگی است و پیامدهای تهدید نیمهسخت را میتوان کاهش اعتماد به دولت، تضعیف مشارکت، مشروعیت و انسجام سیاسی نام برد. همچنین پی آمدهای تهدید سخت، مخدوش شدن تمامیت ارضی، تخریب مراکز حساس، برهم خوردن توازن قوا و تضعیف نیروهای مسلح است.
7. مهمترین ابزارهای تهدید نرم؛ تولیدات و صنایع فرهنگی، رسانههای جمعی در فضای حقیقی و فضای به شمار میآید. جاسوسی، ضدجاسوسی، تجهیزات فنی و منابع انسانی اطلاعاتی مهمترین ابزارهای تهدید نیمهسخت و همچنین تجهیزات و فنآوریهای نظامی، گروههای معارض مسلح، مهمترین ابزارهای تهدید سخت است.
8. هدف در تهدید سخت، تغییر ساختار از طریق تصرف و یا الحاق سرزمین است، در حالی که هدف در تهدید نیمهسخت، تغییر رفتار از طریق تأثیرگذاری بر حاکمیت و دولت مستقر است. در تهدید نرم هدف تغییر باور و افکار از طریق تأثیرگذاری بر ذهن و قلب مردم است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💬 شاخص قدرت خرید، در مارپیچ دستمزد_ تورم
🔶رونق و رفاه اقتصادی در گرو تعادل بخشی به نظام عرضه و تقاضا است. در واقع برای نیل به یک رفاه پایدار، باید پویایی نظام تولید و مصرف را حفظ کرد. زمانی که مردم توان خریدشان را از دست میدهند، رابطه تعادلی از سوی تقاضا بهم خواهد ریخت و درنتیجه بخش دیگر، یعنی عرضه را نیز با مشکل روبهرو خواهد کرد، مشکلی که درنهایت به رکود اقتصادی منجر خواهد شد. در دهه نود بخصوص از سال ۹۷ به شدت از قدرت خرید مردم کاسته شده است. به نظر می رسد علارغم اقدامات مثبتی که دولت سیزدهم انجام داده، همچنان به دلیل تورم بالا، قدرت خرید مردم در حال کاهش می باشد. از این منظر افزایش قدرت خرید مردم مستلزم اقداماتی اساسی و فنی در دو حوزه است.
1⃣_دولت در اولین اقدام باید تورم را کنترل و تثبیت نماید. آمارها مبنی بر کاهش تورم از ۵۹ درصد در تابستان گذشته به ۴۳ درصد در تابستان امسال ، اگر چه امیدوار کننده می باشد اما کافی نیست. با وجود برخی اقدامات مثبت دولت در سیاست های پولی و مالی، وضعیت تعدادی از نماگرهایی که در نهایت اثرشان بر تورم تعلق می گیرد و دورنمایی از سطح قیمت ها در ماه های آینده را برای ما ترسیم می کنند، چندان مناسب نیست. جنس تورم در کشور ما بیشتر از جنس عرضه، یعنی نظام تولید است. بنگاههای تولیدی باید رشد کنند. اما افزایش مداوم نرخ ارز، منجر به بی ثباتی، کاهش سرمایه گزاری، افزایش سفته بازی و ... می شود که در نهایت با کاهش اشتغال و افزایش سطح عمومی قیمت ها، اثر منفی بر وضعیت رفاه و توان خرید مردم می گزارد.
2⃣_ افزایش دستمزد و حقوق های اقشار کم درآمد مثل کارگران و کارمندان، اقدامی درست از سوی دولت بود که می تواند منجر به افزایش قدرت خرید مردم شود. اما در این بین اگر دولت نتواند تورم و ریشه های آن را کاهش دهد، اقتصاد دچار مارپیچ تورم_دستمزد خواهد شد. به این معنا که افزایش درآمدها اثر خود را از دست می دهد. بحث دیگر اجرای حذف ارز ترجیحی است که قرار بود ماحصل آن ارتقای قدرت خرید مردم باشد. ادامه پرداخت یارانه ها به شکل فعلی و اجرای این قانون، در سایه افزایش روز افزون نرخ ارز، تمام اقدامات و اهداف دولت را از بین خواهد برد. احتمالا در برخی موارد تغییر شکل یارانه ها از ریالی به کالایی، بهتر بتواند مقصود سیاستگذار را فراهم کند.
📝علی محمدی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔰افزایش فروش نفت با وجود تحریم
اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد: درآمد نفتی ۳۴ میلیارد دلاری ایران در ۷ ماهه سال جاری میلادی تنها ۵ میلیارد دلار از کل درآمد نفتی ایران در سال ۲۰۲۱ کمتر است که این مسئله از تحلیل رفتن اثر تحریمها حکایت دارد. بر این اساس متوسط درآمد ماهانه ایران از فروش نفت در سال گذشته میلادی 3/25 میلیارد دلار بوده است اما ایران در ۷ ماهه امسال به طور متوسط ماهانه 4/85 میلیارد دلار درآمد نفتی داشته است که نشاندهنده رشد ۴۹ درصدی است.
🔰شعارهای دروغین
محمد صرفی روزنامهنگار با انتشار عکسی از شهادت دختر ۱۶ ساله فلسطینی در توئيتی نوشت: «دختر ۱۶ ساله فلسطینی با هفت گلوله ارتش کودککش رژیم صهیونیستی در جنین به شهادت رسید. سیاستمداران آمریکایی و اروپایی برای او مرثیهسرایی میکنند؟ عکس و داستانش تیتر رسانههایشان میشود؟ از سازمانهای حقوق بشری صدا و حرکتی برمیخیزد؟ #زن_زندگی_آزادی! یکی از شعارها و عملکرد دوگانه غربیهاست.»
🔰پاسخ به یک چرایی
«حکمت محمدکریم»، معروف به ملا بختیار، عضو اتحادیه میهنی اقلیم کردستان عراق به مجری شبکه ضد ایرانی که پرسید چرا ایران در سلیمانیه اقلیم کردستان نفوذ دارد؟ پاسخ داد: وقتی آمریکا از فاصله چند هزار کیلومتری به اینجا آمده و نفوذ دارد، ایران که بغل گوش ماست چرا نفوذ نداشته باشد؟
🔰کاهش 8/5 درصدی نرخ رشد نقدینگی
حجم نقدینگی در مهر ماه امسال با رشد 24/3 درصدی نسبت به سال قبل به ۵ هزار و ۶۷۶ هزار میلیارد تومان رسیده است. رشدنقدینگی در مدت مشابه پارسال 42/8 درصد بوده است که در سال جاری 8/5 درصد کاهش داشته است.
🔰افغانستان بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر جهان
با گذشت سالها از اشغال افغانستان توسط آمریکا و هشت ماه از صدور دستور ممنوعیت کشت و تولید مواد مخدر در افغانستان توسط طالبان، این کشور همچنان بزرگترین تولیدکننده مواد مخدر جهان است.
🔰جمعیت افزایش نیابد دچار بحران میشویم
عیناللهی وزیر بهداشت گفت: مسئله سالخوردگی جمعیت یکی از مشکلات پیش روی کشور است و اگر در مدت ۷ سال افزایش جمعیت نداشته باشیم دچار بحران میشویم.
🔰جنگهای دروغ
جولین آسانژ، روزنامهنگار، برنامهنویس و از بنیانگذاران ویکیلیکس گفت: هر جنگی که در ۵۰ سال گذشته شروع شده، نتیجه دروغ رسانهها بوده است.
🔰شعار «جان فدا» برای فدایی ملت
«جان فدا» به عنوان شعار سومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی انتخاب شد.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
#سلسله_مباحث_مطالعات_امنیت_ملی
✅ دورهی استعمار نو؛ تهدید نیمهسخت
🔹تحمیل اراده از طریق تهدیدات سخت، لشکرکشی نظامی و حضور مستقیم عوامل نظام سلطه در سرزمینها، از یک طرف، پرهزینه است و از طرفی دیگر، با بیداری تدریجی ملتها و ظهور جریان مقابله مواجهه شد و در نهایت، موازنهی قدرت را از بین برد. به این ترتیب، دورهی جدیدی شکل گرفت که در این دوره شیوهی تحمیل اراده پیچیدهتر شد و سلطه با روشهای پنهانی و کاربرد قدرت امنیتی اعمال میشد. بهطور کلی، از قرن پانزدهم میلادی که قدرتهای استعماری اروپا به قصد تصرف سایر سرزمینها و تسلط بر جهان، از این قاره خارج میشوند با روشهای مختلف به تحمیل اراده و حفظ منافع خود از جمله کاربرد غیرمستقیم زور پرداختهاند. نظامسلطه پس از چندین قرن حضور مستقیم در سرزمینهای مستعمره و مستملکات خود، به دلایلی که اشاره شد، شیوهی استعمار پنهان را تقریباً از قرن شانزدهم میلادی تا اواخر قرن بیستم اتخاذ میکند. این روش سلطه با بهرهگیری از سیستم اطلاعاتی- امنیتی و اعطای استقلال ظاهری به مستعمرات، اعمال میشود. حکومتهای دستنشانده در مستعمرات که گاه به صورت نظامهای پادشاهی و گاه به صورت نظامهای به ظاهر پارلمانی پدیدار شدند، از مهمترین اشکال استعمار غیرمستقیم از نظر سیاسی محسوب میشوند. در این دوره نظام سلطه با استفاده از قدرت سیاسی امنیتی به نفوذ خود در نظامهای سیاسی ادامه میدهد و اهداف و منافع خود را تأمین و ارادهی خود را تحمیل میکند.
🔸نمونههای فراوانی از کاربرد قدرت سیاسی- امنیتی در چند قرن اخیر، به ویژه در قرون شانزدهم و هفدهم توسط بریتانیای کبیر و در طول جنگ سرد توسط دو ابرقدرت در حوزههای نفوذ آنها وجود دارد؛ به طور مثال، موقعیت حساس و استراتژیک خاورمیانه، نظامسلطه را بر آن میدارد که پس از دورهی ادارهی کشورهای منطقه به صورت مستعمرات نظام سلطه، به برقراری حکومتهای دستنشانده و بهظاهر دارای استقلال از نوع پادشاهی اقدام کنند و در طی چندین دهه حاکمیت آنها را تضمین کنند. منابع و ذخایر عظیم نفتی در این دوره از یک طرف و از طرف دیگر، ترس از خطر اسلام سیاسی- انقلابی و پتانسیل آن در ایجاد همبستگی و مقاومت در برابر سلطهگری در منطقهی خاورمیانه، استعمارگران را بر آن میدارد که با لطایفالحیل و تا حد ممکن از شکلگیری حکومتهای بهظاهر دمکراتیک نیز جلوگیری کنند. از جمله نظامهای پادشاهی به وجودآمده بهدست استعمارگران انگلیسی و سپس آمریکاییها در خاورمیانه، نظام پادشاهی خاندان سعودی و پهلوی در عربستان و ایران است که این دو کشور را در یک دورهی طولانی به ملک خصوصی نظام سلطه تبدیل مینماید.
🔹در نیمه دوم قرن بیستم «دوران جنگسرد» که نظام سلطهی غرب به رهبری آمریکا با اتحاد جماهیر شوروی درگیر رقابتی سخت و دشوار است، بهرهگیری از ساختارهای دمکراتیک در کشورهای مستعمره برای جلب افکار عمومی حمایتهای مردمی و همچنین القای ناکارآمدی الگوی شرق در ادارهی کشورهای در دستور کار نظام سلطهی غرب قرار میگیرد. این ساختارهای نمایشی، تمایلات ناسیونالیستی و استقلالطلبانهی ملتها را کنترل و به مسیرهای موردنظر هدایت میکرد و موجب حفظ حوزههای نفوذ غرب میشد. به طور کلی، عملکرد نظام سلطه در ایجاد دمکراسیهای هدایتشده، شامل تلاش برای به قدرترسیدن نامزدهای موردنظر، نفوذ و جذب مخالفان و یا استحاله و در نهایت، سلب قدرت و مشروعیت از آنها است. به بیان دیگر، نظامسلطه با استفاده از سیستم امنیتی و عوامل سیاسی خود تلاش میکند مهرههای سیاسی خود را به قدرت رسانده و در صورت ناکامی با بهرهگیری از تطمیع و تهدید با تغییر رفتار مخالفانی که به قدرت رسیدهاند، ارادهی خود را تحمیل نماید. پرداخت هزینههای گزاف انتخاباتی، تشکیل و سازماندهی گروهها، احزاب، انجمنها، اتحادیهها و... با هدف تأثیرگذاری بر ساختار سیاسی و قدرت اجرای برنامههای آموزشی و تبلیغی برای گروههای مختلف و... توسط سازمانهای اطلاعاتی، بهویژه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، نمونههایی از ترفندهای پنهان نظامسلطه در راستای به قدرت رساندن مهرههای موردنظر است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
#آموزش_سیاسی
✅استراتژی ، انواع استراتژی و استراتژی نظامی جنگ های آینده
قدیمی ترین موضوع در علوم و فنون نظامی استراتژی است که امروزه کاربردهای وسیعتری یافته و با عناوینی چون استراتژی ملی ، استراتژی بزرگ در کنار استراتژی فرهنگی و استراتژی اقتصادی ، مطرح می شود . مفهوم عام استراتژی را می توان اینگونه تعریف کرد که استراتژی به معنای فن هماهنگ کردن توانایی های سیاسی ، اقتصادی ، فرهنگی ، اعتقادی ، روانی و نظامی یک ملت یا کشور و کاربرد آن در جهت تحقق بخشیدن به اهداف ملی است . "سن تزو "قدیمی ترین استراتژیست جهان بوده و کتاب پر محتوایی تحت عنوان " هنر جنگ " نگاشته است . بعداز "سن تزو " از افرادی چون اسکندر ، ماکیاول ، اورانمین ، نارسز ، لئوی ششم ( لئوی خردمند ) ، فردریک ، ناپلئون بناپارت ، کلازویتس ، جومینی ، مائو ،و... می توان نام برد که هم در خصوص مفاهیم استراتژی و هم در خصوص تاکتیک ها تحولاتی ایجاد کردند . در تقسیم بندی استراتژی های مختلف نظامی ، اتفاق نظری میان عالمان روابط بین الملل و جامعه شناسان نظامی وجود ندارد ، با این وجود می توان با کمی اغماض سه دسته بندی مهم زیر را انجام داد :
الف - استراتژی های مختلف در ارتباط با جبهه های نبرد ( مثلا قاره ای یا زمینی ،دریایی ، هوایی ) که در این بخش با نظریه پردازان مهمی چون هالفورد مکیندر ( نظریه قلب زمین ) ، آلفرد تایر ماهان ( نظریه تسلط بر دریا ) ژنرال ترنچارد و ژنرال میچل و ژنرال دوهه ( نظریه تسلط بر آسمان ) سرو کار داریم .
ب - استراتژی جنگ های پارتیزانی ( چریکی ) که در آن از تعرض ، تمرکز نیرو ، صرفه جویی قوا ، تحرک ، غافلگیری و ارتباط استفاده می شود . با اینکه جنگ های چریکی قدمت تاریخی بسیار کهنی دارد ولی اصطلاح جنگ های چریکی از زمان جنگ های ناپلئون در سال 1807 به فرهنگ نظامی وارد شد . استراتژی چریکی را "مائو تسه تونگ "نظم و قاعده علمی بخشید او بزرگترین نظریه پرداز جنگ های تمام دورانهای مختلف تاریخ بوده و کتاب او با عنوان " نبرد دامنه دار " همچنان مورد کاربرد است .
ج - استراتژی بازدارندگی هسته ای . بازدارندگی به عنوان یک استراتژی در پی آن است که متخاصمان را به نحوی تشویق و ترغیب کند تا در پیگیری منافع خویش ، از انجام برخی اقدامات پرهیز کنند و درصدد کسب امتیازاتی خارج از حدود مشخص و متعارف نباشند . این نوع از بازدارندگی از اواسط دهه 1950 دوران تکاملی خودرا آغاز و تقریبا در دهه پایانی 1980 به اوج خود رسید . و بعداز آن بین قدرت های هسته ای ، مسئله پیشگیری از بروز جنگ اتمی و کنترل تسلیحات به عنوان یک مساله دائمی قابل بحث و گفتگو بود، که تا کنون ادامه دارد .
در بحث استراتژی نظامی جنگ های آینده ، استراتژیست ها و فرماندهان نظامی ملزم به ارائه طرح های جدیدی متناسب با تغییر و تحولات نظامی روز ، هستند که در این طرح ها می بایست اصول زیر حتما رعایت گردد :
1 - آمادگی رویارویی با نبردهای نامتقارن و سلاح های غیر متعارف
2 - طرح استراتژی دو وجهی یعنی برنامه ریزی بر اساس دو وضعیت کوتاه مدت و طویل المدت
3 - توجه بیش از حد به آراء و افکار عمومی
4 - آمادگی نبرد در هر منطقه و صحنه درگیری اعم از محیط شهری ، روستایی یا کوهستانی
5 - نیروهای مسلح ( رزمنده ) باید بالاترین قدرت انعطاف پذیری و سازگاری را با شرایط و تحولات داشته باشند
6 - استفاده از فناوری های جدید ، جنگ ترکیبی ، افزایش قدرت نظامی و مسلح شدن به پیشرفته ترین سلاح های روز
7 - افزایش دانش تولید تسلیحات و طراحی و تولید ابزارهای پیچیده
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
دقیقا داریم شرایط سال ۹۷ رو تجربه میکنیم.
با توجه به سیاستهای اعمالی فدرال رزرو، ارزش دلار در بازارهای جهانی حدود ۲۰ درصد افزایش پیدا کرده(دلار ایندکس رو نگاه کنید از کجا رسیده به کجا!) که دلار ما هم دیگه باید کم کم رشد کنه ضمن اینکه ظرف یکسال گذشته، رشد ۷۰ درصدی نقدینگی رو تجربه کردیم!
کاری که آقای صالحآبادی در بانک مرکزی میکنه باعث شده حسی رو پیدا کنم که تیر تا بهمن ۹۶ داشتم و چقددددر در موردش اون روزها انذار میدادم...
طی ۵ هفته گذشته نرخ ارز بالای ۳۲۰۰۰ تومان تثبیت شده که این محدوده تا ۳۲۴۰۰ تومان محدوده حمایتی کوتاه مدت دلار بوده و با شکست سد ۳۳۵۵۰ مسیر صعود آغاز شده.
بر اساس آنچه در ابتدای این مطلب پیرامون رشد ارزش دلار در برابر سایر ارزها(آن هم با GDPهای عجیب و غریب و نه ۲۰۰ میلیارد دلاری) نگاشته شده، اگر ۲۰ درصد کاهش ارزش ریال در برابر دلار را لحاظ کنیم، ارزش دلار باید چیزی حدود ۳۹۶۰۰ الی ۳۹۷۳۰ تومان باشد.
توضیح تفصیلی:
طی چند فصل گذشته دلار در مقابل عموم ارزهای رایج در جهان حدود ۲۰ درصد رشد ارزش داشته که به واسطه تغییر سیاستهای پولی فدرال رزرو در جهت کنترل تورم با ابزار افزایش نرخ بهره بوده است اما ریال در برابر دلار نه تنها ارزش خود را از دست نداده بلکه در محدوده ۳۰ تا ۳۳ هزار تومان به عنوان سقف، ثابت نگهداشته شده(چشم انداز افزایش نرخ بهره همچنان رشدی است پس دلار در جهان همچنان قوی خواهد ماند)
و اما علت این ثبات قیمت: به لطف صنایع صادراتی(عمدتا پتروفولادی) و سایر صنایع دیگر و عرضه ۲۰ الی ۳۰ درصدی ارزهای حاصل از صادرات زیر قیمت بازار آزاد(به نرخ نیما) و همچنین افزایش قیمت نفت از ابتدای مارس ۲۰۲۲(فروردین سال جاری) به ۱۱۰ دلار در هر بشکه(در بودجه سال ۱۴۰۱ قیمت هر بشکه نفت ۶۰ دلار در نظر گرفته شده بود که کمیسیون تلفیق آن را به ۷۰ دلار افزایش داد)درآمدهای نفتی دولت نسبت به پیشبینی بودجه از ۷۰ دلار به بالای ۹۵ دلار یعنی حداقل چیزی حدود ۳۵ درصد از ۷۰ دلار مصوب در بودجه افزایش یافت هر چند نیمی از سال جاری، قیمت نفت بیش از ۹۵ دلار و تا ۱۲۰ دلار نیز افزایش یافته بود و این یعنی درآمد دولت ظرف ۲۲۳ روز گذشته با احتساب ۹۵ دلار در هر بشکه و ۱.۴ میلیون بشکه در روز عبارت است از: ۲۹ میلیارد و ۶۵۹ میلیون دلار یعنی چیزی حدود ۶ میلیارد دلار کمتر از ۳۵میلیارد و ۷۷۰ میلیون دلار پیشبینی شده در بودجه آن هم با وجود اینکه هنوز ۱۴۲ روز از سال باقیست!
حال اگر ۱۴۲ روز مانده را در نفت ۷۵ دلاری نیز ضرب کنیم، ۱۴ میلیارد و ۹۱۰ میلیون دلار به درآمدهای دولت افزوده خواهد شد!
تمام سطور بالا نگاشته شد برای نوشتن این پاراگراف: نگهداری سقف آن روز دلار مرهون افزایش درآمد نفتی و ارزهای صادراتی شرکتهای نگون بختی است که هر روز مورد دستاندازی قرار گرفتهاند؛ روزی با افزایش غیرکارشناسی و ناعادلانه نرخ خوراک و انرژی و روز دیگر با وضع عوارض صادراتی در اوج قیمتهای جهانی!
سیاستهای پولی غلط بانک مرکزی در اعمال کنترل شدید بر سمت چپ و راست ترازنامه بانکها با هدف کنترل اضافه برداشتها و سپس نرخ رشد نقدینگی در جهت کاهش تورم، آنقدر بازارها را تشنه کرده که ایضا بانکها به صرافت رقابت سمی افزایش نرخ سود سپرده افتادهاند که با همین رویه شاهد نرخهای ۲۸ تا ۳۰ درصدی نیز باید بود!
اگر روحانی در چهار سال اول چنین غلطهایی کرد، چون نه دلار ۳۳هزارتومان بود و نه تحریمها اینگونه. القصه اینکه فشردن فنر ارزی هنر نمیخواهد و آنچه لازمهاش هنر است، فشردن شافّنر ارزیست، که جناب آقای صالح آبادی بدان مشغولند!
پس به طور خلاصه: عطش و تشنگی بنگاهها و بازارها به دلیل اعمال سیاستهای غلط شدیدا انقباضی بانک مرکزی و فشار مضاعف بر بانکها با ارثیهی شوم و سمی با نقدشوندگی پایین در جهت وام ندادن یا وام دادن مشروط بر جذب سپرده به هر قیمتی(بالا رفتن سود سپرده) و تعمیق رکود و تعطیلی تولید، همچنین توقف کامل سرمایهگذاری به دلیل عدم صرفه تولید به دلیل افزایش هزینه و بهره تولید است!
همه اینها دقیقا بر خلاف شعارها و سیاستهای اعلامی دولت مبنی بر جلوگیری از تعطیلی بنگاهها و کارخانجات تولیدیست و نمیتوان با انتشار اوراق گام این بحران را فیصله داد!
درکل، آقای رییس جمهور، شتر اقتصاد باید یک ساربان داشته باشه، نه عروس هزار داماد باشد!
از چندپارگی تیم اقتصادی تا اتاقهای اقتصادی و مراکز تصمیمگیری مختلف، کبابش برای پولدارها و دودش برای مردم بیچاره است
#حسین_کمیل
#احمدجانجان
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢دیپلماسی بدون تعارف!
🔸سفر اخیر رئیسجمهور چین به عربستان و امضای پکن پای دو بیانیه مشترکی که ادعاهایی علیه تمامیت ارضی ایران در آنها مطرح شده است، همچنان در کانون توجه محافل سیاسی و رسانهای قرار دارد.
🔹هرکس از جنبهای به تحلیل و ارزیابی سفر سه روزه شی جین پینگ به عربستان میپردازد. خیانت پکن به تهران، خنجر از پشت شی به ایران، ترفند سعودی در قبال تهران و مفاهیمی از این دست، از جمله تعابیری است که در توصیف این سفر و حواشی آن در محافل سیاسی و رسانهای دیده میشود.
🔰گزارههای تحلیلی:
🔹1ـ سیاست جمهوری اسلامی ایران در منطقه از یک رویکرد منطقی و واقعگرایانه برخوردار بوده و درباره امنیت و تمامیت ارضی و جزایر سهگانه نیز با هیچکس مدارا نمیکند. این جزایر تا ابد متعلق به ایران است و هرگونه فرافکنی در این خصوص از پیش باطل بوده و به نتیجهای منتهی نمیشود. به هر چیزی باید در سطح خودش بها داده شود و عکسالعمل کنونی نشان داد که خوشبختانه وزارت خارجه در این زمینه بلافاصله واکنش نشان داد و با احضار سفیر چین، با قاطعیت به طرف چینی گوشزد کرد که وارد چنین موضوعاتی که برای ایران حساسیتبرانگیز است نشود. بیانیههایی با این مختصات و ادعاهای بیهوده، چند روزی در خبرگزاریها میماند و به دست فراموشی سپرده میشود، لذا نباید در توسعه مناسبات خارجی با کشورهای آسیایی از جمله چین به عنوان مبنای عمل قرار بگیرد.
🔸2ـ جمهوری اسلامی در حوزه همکاری و گسترش مناسبات دو و چندجانبه اقتصادی، تجاری، سیاسی، امنیتی و... به هیچ کشوری چک سفید نداده است. در عین حال که تعامل و مشارکت با همسایگان و کشورهای بزرگی مانند چین، روسیه، هند و حتی کشورهای اروپایی را مغتنم میشمارد، اما در این زمینه پایبندی شدیدی هم به چهارچوبهای امنیت و منافع ملی خود دارد.
🔹3ـ در سیاست خارجی چین نسبت به ایران تغییر خاصی صورت نگرفته است. چین همان چین سابق است که محاسبهگری، منفعتگرایی و اقتصادمحوری مبنای سیاست خارجی آن را تشکیل میدهد. برخلاف آمریکا، چین دارای رویکردهای استعماری در سیاست خارجی نیست. تنها تغییری که مشاهده میشود این است که چین تحولات غرب آسیا و نظام بینالملل را مغتنم شمرده و در حال تعمیق منافع اقتصادی خود در این منطقه مهم است. در نقطه مقابل، این ریاض است که در حال بازنگری سیاست خارجی خود و تمرکز بر آسیاگرایی و استفاده حداکثری از منافع ناشی از توسعه روابط خارجی با چین است.
🔸4ـ حرکت ریاض به سمت چین دو پیام مهم دارد: اولاً ریاض این واقعیت را به خوبی دریافته است که آمریکا و اروپا دیگر بازیگران مورد اعتماد و تکیهگاههای مطمئنی نیستند. ثانیاً، مرکز قدرت جهان در حال انتقال از آمریکا و اروپا به آسیاست. اینکه شرکای عربی آمریکا به سوی چین هجوم آوردهاند، خبر خوبی برای آمریکا نیست؛ ضمن اینکه در بلندمدت برای جمهوری اسلامی دارای فرصتهای راهبردی است که بخش عمدهای از آن از طریق تسریع و تسهیل روند نظم نوین جهانی که آمریکا و اروپا را به حاشیه میراند و آسیا را برجسته میکند، تحقق مییابد.
🔅نکته راهبردی؛ تهران براساس اسناد بالادستی و با لحاظ منافع ملی، هیچگونه محدودیتی برای گسترش عمق و دامنه همکاریهای دوجانبه با چین ندارد، اما در همین حال خواستار رعایت وجوه و الزامات روابط دوستانه و تعهد چین به اصول و مؤلفههای امنیت ملی و تمامیت ارضی خود است. همانطور که رئیسجمهوری اسلامی ایران نیز در دیدار با معاون نخستوزیر چین گلایه نمودند، اقدام اخیر رئیسجمهور چین در امضای بیانیه ضدایرانی در عربستان موجب ناخرسندی دولت و مردم ایران شده و لذا انتظار از طرف چینی این است که مسئله پیش آمده به طرز مطلوبی جبران شود.
✍🏻حمید خوشایند
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔰 دوران پسا اصلاحات و خطر نو حزب الهیها⁉️
🔹 پس از عبور نظام از بنبستهای ایجاد شده توسط جریان به اصطلاح اصطلاحات با روی کار آمدن دولت سیزدهم و عدم اقبال مردم به جریان اصلاحات و نیز عدم توفیق آمریکا و متحدانش در ایجاد بنبست اجتماعی و به زانو در آوردن اقتصاد کشور و از همه مهمتر عدم تاثیر سناریوهای چند ماهه اخیر جهت براندازی نظام به نظر میرسد نظام اسلامی از موانع ایجاد شده توسط اپوزیسیون داخلی و خارجی عبور کرده و ناکارآمدی اتاق فکر دشمن در این خصوص مشخص و محرز گردیده است.
🔸اما آنچه مهم است جریان یا جریاناتی از درون حاکمیت، دولت و ... میباشد که زاویه با امام جامعه دارد. اگر چه این افراد و جریانات چه در حوزه، چه در دانشگاه، چه در دولت و ... همگی با براندازی مخالفند اما برخی به صراحت از ولایت عبور کرده و به دنبال حاکمیت نوینی! هستند. شاید برخی از جوانان، حوزویان، اساتید، ناآگاهانه وارد این جریان شدهاند. اما قطعاً همان اتاق فکری که پشت جریان اپوزیسیون است در حال تئوریزه کردن مبانی و استراتژی برای این گروه میباشد. به خصوص اینکه در وقایع اخیر برخی از همین افراد نظراتی برخلاف سخنان صریح مقام معظم رهبری به زبان آوردهاند و برخی با سکوت معنادار خویش چشم بر روی این ناهنجاریها بسته و علنا وارد جهاد تبیین نشده اند. آنچه امروز باید نگرانی دغدغهمندان انقلاب باشد نه جریان اپوزیسیون بلکه جریان به ظاهر خودیهایی است که در حال افراط و تفریط هستند. لذا خطر آینده انقلاب نو حزباللهی خواهند بود که دنبال شکل نوینی از حاکمیت هستند.
بنابراین توالی برخی وقایع در کشور اتفاقی نیست و اگرچه این جریانات ممکن است در ظاهر هیچ وابستگی به هم نداشته باشند اما عملکرد هم راستای آنها موضوع دیگری را بیان میکند
🔚 به نظر میآید در دوران پسا اصلاحات و اصولگرایی هستیم و بایداین مدل جدید از جریانات را تبیین، تحلیل و دستهبندی کنیم تا بچه های حزباللهی در تله دشمنان نظام نیفتاده و یارگیری این جریان را متوقف کنیم.
✍🏻 دکتر سید علی موسوی جزایری
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir