eitaa logo
طلبه انقلابی
217 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
615 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️صادرات محصولات ایرانی نانو به ۴٨ کشور دنیا 🔹دبیر ستاد نانو و میکرو معاونت علمی در گفت و گو با مهر، با اعلام اینکه تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۸۰۸ محصول نانو در بیش از ۱۵ حوزه صنعتی مبتنی بر فناوری‌های داخلی تولید و روانه بازار شده است، گفت: هفتمین طرح پیمایش بازار شرکت‌های نانو به منظور گردآوری آمار اقتصادی و بازار حوزه فناوری نانو، با هدف تحلیل اقتصادی بازار محصولات و خدمات شرکت‌های نانو و اندازه گیری شاخص‌های اقتصادی سند توسعه فناوری نانو، در نیمه اول سال ۱۴۰۲ اجرا شد. 🔸در این طرح از ۳۵۰ شرکت نانویی بطور کتبی دعوت به مشارکت شد که حدود ۸۰ درصد با ارائه آمار فروش و صادرات محصولات نانوی خود در طرح مشارکت کردند. 🔹محصولات نانوی ایران براساس آخرین پیمایش به ۴۸ کشور دنیا صادر شدند که عراق، افغانستان، روسیه، ترکیه و گرجستان پنج مقصد اول صادرات محصولات نانو ایران بودند. بیش از ۸۰ درصد از کل صادرات نانوی ایران به این ۵ کشور صورت گرفته است.
⭕️اقتصاد در سالی که گذشت 🔹آمارها به خوبی نشان می‌دهند، اقتصاد ایران در مسیر رشد قرار دارد. به‌طور خاص وضع رشد صنعت خوب است اما برای اینکه پایدار بماند، حتماً به تلاش‌های مضاعفی از سوی دولت در سال آینده نیاز است. شعار سال جاری، «مهار تورم و رشد تولید» بود. آمارها نشان می‌دهد تورم آرام آرام در حال کاهش است. با این حال اقتصاددانان معتقدند اگر رشد تولید نیز برایمان مهم است و نمی‌خواهیم به قیمت رکود اقتصادی، تورم را مهار کنیم، ضروری است مهار تورم به آرامی انجام گیرد. آمارهای رشد اقتصادی هم نشان می‌دهد که فشار روی سیاست‌های انقباضی برای مهار تورم، بیش از این ممکن نیست. با این حال به‌نظر می‌رسد رشد در سال جاری با کیفیت بوده است؛ چرا که به‌رغم افزایش نرخ مشارکت -که به معنای افزایش امید به پیدا کردن کار نیز هست- شاهد کاهش نرخ بیکاری بودیم. رشد اقتصادی پایین‌تر همراه با اشتغال بیشتر، بر رشد اقتصادی بالاتر بدون افزایش سطح اشتغال رجحان دارد. همچنین صادرات -اگر چه با افت و خیز- اما در مجموع مثبت بود و می‌توان امید داشت با رشد در سال آینده، موتور محرک رشد بیشتر اقتصادی باشد.
⭕️آفت اختلاف افکنی 🔹تأملی در اتاق‌های رسانه‌های مجازی پر است از تنش‌هایی که گاه ‌وبیگاه تنها با یک جمله یا بر زبان آوردن یک نام ایجاد می شود اما متأسفانه در کنار حاشیه سازی عامدانه چهره‌های سیاسی، گاه رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی محفل مناسبی می‌شوند برای وارونه جلوه دادن اظهارات مسئولان و بهره‌برداری سیاسی از آن مانند حاشیه پردازی بر سخنان فرمانده کل سپاه‌ پاسداران در مراسم وداع با شهدای حمله تروریستی گلزار شهدای کرمان که عنوان کرده بود «انتقام این شهیدان قبل از شهادت از دشمن گرفته شده است». این سخنان بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت، اما برخی کوشیدند با حاشیه‌سازی در فضای‌مجازی، سخنان فرمانده ارشد نیروی نظامی کشور را وارونه جلوه دهند و با ارائه برداشت‌های سطحی به گونه‌ای برای اثبات شانه خالی کردن مسئولان ایرانی از مطالبه «پاسخ سخت» به تروریست‌ها فضاسازی کنند. ‌در حالی که همه مقام‌های ارشد کشور بر موضوع «پاسخ سخت» به تروریست‌ها و گرفتن انتقام خون شهدای کرمان تأکید کرده بودند. 🔸 برداشت‌های وارونه و به دنبال آن اختلاف‌افکنی آفتی است که اگر به جان دستگاه‌های اداره‌کننده و مجامع تصمیم گذار کشور بیفتد، بدون شک خساراتی جبران‌ناپذیر در پی خواهد داشت اما آنچه به عنوان مهم‌ترین آفت جدل‌های سیاسی مطرح است و البته باید آویزه گوش مسئولان و سیاستمداران کشور قرار گیرد، اینکه به فرموده رهبر انقلاب، دعوا و ستیزه و مقابله و جبهه‌بندی‌های گوناگون، دسته‌بندی‌ها و کشمکش‌ها مانع می‌شود از اینکه مسئولان به کارشان برسند و این معنایی نمی‌یابد جز دور افتادن از دایره خدمت‌رسانی صادقانه و خیانت به اعتماد مردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت پرده کامل ماجرای اخیر آقای صدیقی قضیه جعل امضاء چیست؟ اگر برای شماهم علامت سوال‌هایی ایجاد شده، کلیپ را با دقت مشاهده کنید
🔰 | مفهوم شناسی "جهش تولید با مشارکت مردم" 🔹برای شعار سوال؛ مقام معظم رهبری از واژگان جهش تولید و مشارکت مردم استفاده نموده‌اند که می‌توان آن را بدین شرح توضیح داد؛ 🔹جهش یا موتاسیون ( Mutation )، به معنی جستن، پریدن , دگرگونی, تحول, تغییر, تغییر ناگهانی, انقلاب و...، و واژه تولید( Production)در لغت به معانی استخراج، فراورده، محصول، کار، عمل و... آمده‌است. 🔹از طرفی تولید یا فرآوری، در علم اقتصاد، به معنی تهیه کالا و خدمات مورد نیاز با استفاده از منابع و امکانات معنی گردیده است. 🔹همچنین فعالیّت تولیدی شامل فرایند یا سلسله اقداماتی است که برای تبدیل منابع و یا مواد اولیه به کالا‌ یا خدمات مورد نیازصورت می‌گیرد. 🔹از سویی منظور از جهش تولید، جهش در کمیت و کیفیت تولید ناخالص داخلی(GDP) کشور است که بتواند اقتصاد را بر روی سطح بالاتر روند رشد بلندمدت قرار دهد. 🔹بدهي است که منظور از جهش تولید در این معنی، رشد اقتصادی متناوب؛ از دو جهت کمی و کیفی است که بر اساس تولید واقعی در بازارهای مولد شکل گرفته باشد و منظور از آن رشد تولید در بازارهای نامولد(و موقتی) نیست. 🔹جهش تولید مانند همه مفاهیم دارای الزاماتی هست که عبارتند از؛ ۱.مواد اولیه در دسترس ۲.نیروی انسانی ماهر و متخصص ۳.دانش و فن آوری های پیشرفته ۴.قوانین مترقی و حمایتی و برطرف کردن موانع تولید ۵.نظام بهروری ۶.بازار رقابتی ۷.سهولت در واردات و صادرات و رفع موانع و قوانین گمرکی ۸.سهولت دریافت مجوزهای کسب و کار و... 🔸مقام معظم رهبری در شعار سال ۱۴۰۳ از واژه مشارکت مردم نیز استفاده کردند؛ مشارکت(دخالت) مردم به معنی واگذاری اقتصاد (تولید) به خود مردم. 🔸اینکه مردم از سه جهت تولید، سرمایه گذاری و رقابت در آن تاثیر مستقیم داشته باشند. 🔸اگر مردم در جهات مختلف مذکور در تولید و جهش آن دخیل باشند، اقتصاد و تولید از انحصار دولت خارج شده و دولت با واسپاری آن به مردم، وظیفه خود را به عنوان یک حامی و نقش واسطه ای می تواند به درستی ایفا کند، و از طرفی مردم یا سرمایه گذار خصوصی و یا هر تعبیر دیگر در این زمینه موجب می شود تا ظرفیت عظیم مردم موجب مقوم شدن تولید و اقتصاد گردیده و تحت شدیدترین تکانه های اقتصادی، تاب آوری و رونق خود را باز یابد.
🔥به اسم زمین‌های حوزه 🔻بازی در زمین دشمن ♨️ پس از واقعه نهی از منکر طلبه جوان در درمانگاه قم، نام فضای مجازی را به خود مشغول کرده است. جریاناتی که فارغ از خودِ موضوعات، خبر از ایجاد جبهه رسانه‌ای جدید در میان قشر مذهبی دارد. 💥این دست جریانات رسانه‌ای، دین‌داران جامعه را لاجرم به اتخاذ موضع می‌کشاند و در صورت قرار گرفتن در هر طرف از منازعه، بازنده جبهه خودیست و هر دو طرف نزاع در زمین دشمن بازی کرده‌اند. ⭕️ اگر در مرگ مهسا امینی توانستند از نیروی‌های امنیتی و انتظامی اعتبار زدایی کنند تا جامعه شاهد زنده‌زنده سوزاندن افسران نیروی انتظامی باشد و قدرت سخت نظام را تضعیف کنند، امروز هدف اعتبار زدایی از "حوزه و روحانیت" یعنی نرم‌افزار معنوی نظام است. حوزه‌ای که هزاران هزار جان عزیزتر از آیت‌الله صدیقی‌ها فدای اعتبار و آبروی آن شده است. ♨️ دقت کنیم که این حوادث در یک پازل حساب شده رسانه‌ای دشمن تعریف می‌شود. این اتفاقات سرآغاز پروژه اختلاف‌افکنانه بین جامعه مومنانه است. باید مواظبت کنیم که حتی با سخن درست خود بخشی از کامل‌کنندگان پازل دشمن نباشیم. ⭕️ حوزه آیت الله صدیقی در سال‌های کم‌رونقی حوزه‌های علمیه مدل موفقی از یک حوزه انقلابی را ارائه نموده بود که قطعاً ادامه موفقیت‌های آن می‌توانست حوزه‌های دیگر کشور را از رکود حاکم، رهایی بخشد. این نقطه کانونی را دشمن به دقت مورد هدف قرار داد. ♨️ در سوابق افشاگر رسانه‌ای این موضوع یعنی ، سوابق مشابهی برای اعتبار زدایی از روحانیت وجود دارد که از آن جمله است حمله به استاد پناهیان، آیت الله نورمفیدی و طبرسی و... با مراجعه به سوابق او نمی‌توان در این افشاگری کوچک‌ترین حسن نیتی مشاهده کرد. ⭕️ در دهه پنجاه، دشمن از این جنس شیطنت استفاده کرد و با پرداختن به کتاب شهید جاوید که توسط یک حوزوی نوشته شده بود جامعه ایمانی را در مقابل هم قرار داد. حضرت امام خمینی (ره) در آن زمان چنین هشدار دادند: 《...قبل از ماه مبارک یک غائله درست می‌کردند، غائله مثلاً شهید جاوید...یک ماه مبارک ما سر یک مسأله جزئی به جان هم می‌افتادیم. اهل منبر دو طایفه می‌شدند یک طایفه آن ور یک طایفه این ور... قوای ما و نیروی ما که باید صرف بشود در مصالح اسلام، سر این قضیه هدر میدادند.》 ♨️امروز که نزدیک بودن قله را رهبر عزیزمان بشارت داده‌اند لازم است در آستانه روز قدس تمام توجهمان را به خط مقدم جبهه مقاومت یعنی غزه متمرکز کنیم تا فروپاشی جبهه صهیونیستی را تسریع نماییم و مقدمات ظهور را فراهم آوریم؛ ان‌شاالله.
🔹️رهبر انقلاب در سخنرانی نوروزی در اولین روز از سال ۱۴۰۳: ✏️امروز منافع ملی ما و افق روشن آینده ما وابسته است به امید و ایمان. اگر فروغ امید در دل‌ها خاموش بشود هیچ حرکتی اتفاق نمی‌افتد. ما این همه ظرفیت برای پیشرفت داریم، این همه جوان مستعد داریم، این ملت آماده به کار و پای کار را داریم، این منابع کم‌نظیر طبیعی را داریم، این موقعیت جغرافیایی ممتاز را داریم، مامی‌توانیم پیشرفت کنیم، پیشرفت‌های بزرگی کنیم، از اول انقلاب تا امروز هم خیلی پیشرفت کردیم اما بیش از این‌ها ما امکان پیشرفت داریم. ✏️لکن این پیشرفتها در صورتی امکان پذیر است که من و شما امیدوار باشیم به آینده. امید داشته باشیم، بدانیم میشود پیش رفت، میشود کار کرد، میشود حرکت کرد. عوامل امیدزا هم در کشور بحمداللّه کم نیست. ✏️چیزهایی که امید در انسان ایجاد میکند در کشور فراوان است. همین پیشرفتهای علمی در عرصه‌ی صنعت، در عرصه‌ی سلامت، در عرصه‌ی فضا، در سیاست و پیشرفتهایی که در سیاست خارجی داشتیم. آنچه که در کشور به صورت امنیت مورد توجه است، امنیتی که در کشور وجود دارد. ما در ۲۲ بهمن چند میلیون افراد ما در سرتاسر کشور حرکت میکنند بحمداللّه با امنیت کامل. انتخابات صورت میگیرد با امنیت کامل. کمتر جایی در دنیا این ثبات، این امنیت، این حضور مردمی، این پیشرفتهای سریع و شگفت آور وجود دارد. خب اینها عوامل امیدزاست. حس عزّت را، حس افتخار را در مردم ما تقویت میکند. ✏️ما توانهای تبلیغاتی‌مان متأسفانه آن چنان رسائی لازم را ندارد که بتواند آنچه را که اتفاق می‌افتد در معرض دید مردم قرار بدهد. اینها همه جلوه‌ای امیدزاست در کشور. مظهر نشاط کشور است، مظهر امیدواری کشور است. این نشان میدهد که مجموعه‌ی ملت ما به خصوص جوانهای ما بانشاط‌اند، باتحرکند، با حرکتند، با ابتکارند، امیدوارند. ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
⭕️بیانیه کمیته ویژه منتخب رئیس‌جمهور در بررسی ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ 🔹نتایج تحقیقات کمیته ویژه تایید می‌کند نهادهای حاکمیتی ذی‌ربط ازجمله دستگا‌های انتظامی و امنیتی و دستگاه قضایی در مواجهه با اغتشاشات سال ۱۴۰۱ مسئولانه عمل کرده‌اند. 🔸تلاش دستگاه قضایی برای تعیین‎تکلیف فوری پرونده‌های تشکیل شده، عفو گسترده متهمان و محکومان مرتبط با ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ در چارچوب فرمان عفو رهبر معظم انقلاب و رسیدگی به شکایت‎های مردمی درباره نحوه رفتار مجریان قانون و ضابطان قضایی در جریان ناآرامی‌ها، جلوه‌هایی از این مسئولیت‌پذیری است. 🔹تحقیقات کمیته ویژه بیانگر آن است که علی‌رغم معدود تخلفات صورت‌گرفته توسط برخی نیروهای مجری قانون، این تخلفات به هیچ وجه رویه رفتاری حاکمیت نبوده و ناشی از رفتار فردی بوده که برخورد قانونی با آن صورت گرفته است. 🔸کشور‌های مدعی حقوق بشر در حالی با ایجاد مکانیسم سیاسی هیئت حقیقت‎یاب خود را به‌عنوان حامیان زنان و کودکان ایرانی معرفی می‌کنند که با تصویب و اجرای تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی یک‌جانبه به‌صورت جدی به نقض حقوق مردم ایران پرداخته‎اند.
⭕️نقشه دوستان ترامپ در ایران، شرطی‌سازی اقتصاد کشور به انتخابات آمریکا 🔹به نظر می‌رسد جریان رسانه‌ای غرب‌گرا در ماه‌های آینده برنامه مفصلی برای بزرگ‌نمایی و القای ترس از احتمال انتخاب دوباره ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و برهم زدن بازارهای دارایی‌های کشور دارد. 🔸مروری بر رسانه‌های زنجیره‌ای در هفته‌های اخیر بیانگر شروع یک خط رسانه‌ای هدفمند برای تحت تأثیر قرار دادن فضای روانی اقتصاد ایران در ماه‌های پیش رو تا آبان ماه ۱۴۰۳ یعنی موعد انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا است. 🔹به نظر می‌رسد رسانه‌های یادشده که درباره وابستگی آنها با جریان‌های ثروت و ذی‌نفعان گرانی ارز، مسکن و سایر دارایی‌ها گفتنی‌های بسیاری وجود دارد، از همین حالا انتظارات تورمی منفی برای یک سال بعد می‌سازند و با ترکیب شعبده رسانه‌ای، همان می‌کنند که دشمن در زمینه بی‌ثبات سازی بازار می‌خواهد.
آیا می دانید خدمات دولت آقای دکتر رئیسی تا کنون چه چیزهایی بوده است؟ ۱) کرونا را آن گونه که قول داده بود، جمع کرد. ۲) اقتصاد را به برجام گره نزد. ۳) به مردم صدها توهین نکرد. ۴) هر جا مردم گرفتار بودند، هم خودش و هم وزرای دولتش حاضر شدند. ۵) حق آبه ایران از افغانستان را وصول کرد. ۶) پول بی‌پشتوانه چاپ نکرد. ۷) یارانه‌ها را بیش از ۹ برابر کرد. ۸) کارخانه‌ها و شرکت‌ها را فعال کرد. ۹) ابر بدهکارهای بانکی را افشا کرد. ۱۰) دو میلیون مسکن در حال ساخت دارد. ۱۱) رتبه‌بندی معلّمان را پس از چهل سال عملیاتی کرد. ۱۲) بودجه مناطق محروم را چند برابر کرد. ۱۳) از قاچاق هزاران تن آرد، روغن، بنزین و انواع گوشت جلوگیری کرد. ۱۴) انبارهای کالاهای متروکه را ساماندهی و درآمد ده‌هزار میلیارد تومانی حاصل کرد که قبلا فقط ۲۰۰میلیارد تومان بود. ۱۵) صنعت فضایی را فعال کرد و ماهواره‌ها یکی پس از دیگری به فضا پرتاب می‌شوند. در این دو سال بیش از ده سال گذشته ماهواره پرتاب شده است. ۱۶) ایران را عضو شانگهای کرد. ۱۷) دالان و گذرگاه کالای شمال جنوب را فعال کرد که در آمد حاصل از آن در آینده به اندازه فروش نفت خواهد بود. ۱۸) فروش نفت با قیمت بالای صد دلار را به حد مطلوب رساند. ۱۹) ۴۰ میلیارد دلار فقط از روسیه سرمایه خارجی جذب کرد. ۲۰) پترو پالایشگاه‌ها را فعال کرد تا از خام‌فروشی جلوگیری شود. ۲۱) کشت فرا سرزمینی را در روسیه، ونزوئلا و برخی دیگر کشورها فعال کرد. ۲۲) صادرات خدمات فنی مهندسی را به ۸ میلیارد دلار رساند. ۲۳) ساخت هواپیماهای مسافربری را با مشارکت چین و روسیه آغاز کرد. ۲۴) فروش کشتی‌های اقیانوس‌پیما را آغاز کرد. تا کنون دو فروند به ونزوئلا فروخته شده است. ۲۵) کف حقوق بازنشستگان را ۵۰ درصد افزایش داد. ۲۶) اغلب هفته‌ها سفر استانی دارد و به درد دل مردم گوش می کند. ۲۷) بسیاری از شوراها را که ده سال تشکیل نشده بود، با حضور خودش تشکیل داد. ۲۸) ظرفیت پزشکی را ده درصد افزایش داد. ۲۹) پرداخت وام درمان ناباروری را پیگیری کرد تا تصویب شد. ۳۰) پرداخت وام فرزندآوری را با جدیت دنبال کرد. ۳۱) وام ودیعه اجاره مسکن داد. ۳۲) وام های میلیاردی به شرکت‌های دانش‌بنیان داد. ۳۳) نرخ خرید گندم از کشاورزان را ۳ برابر کرد. ۳۴) مشکل نهاده‌های دامی را حل کرد. ۳۵) مشکل قطعی برق را که پشت سر هم قطع می‌شد حل کرد. ۳۶) سامانه صدور بر خط صدور مجوزها را راه‌اندازی و امضاهای طلایی را حذف کرد. ۳۷) استخدام و جذب هزاران نیروی ماهر و کارشناس را برای خرید خدمات ایشان به تصویب رساند و جامه عمل پوشاند. ۳۸) متناسب سازی حقوق بازنشستگان را بعد از سالها به تصویب رساند و قابل اجرا کرد. ۳۹) جلوی دزدی عده‌ای را گرفت به گونه ای که جیغشان در آمده و حاشیه سازی می کنند اما رئیسی همچنان محکم ادامه می دهد. ۴۰) مقدار فراوانی کالا برگ و سهام به دهک های پایین داد و گویا باز هم ادامه دارد. 💪 جناب رئیس جمهور محکم باش ان شاءالله با رهبری حکیمانه حضرت آقاجان امام خامنه ای و حمایت از جهش تولید با مشارکت مردم، به قله ها نزدیکیم.
mosavi.mp3
28.05M
خطبه های نماز جمعه شهرضا / حجت الاسلام موسوی امام جمعه موقت شهرضا / 3 فروردین 1403
⭕️تبیین شعار سال ▫️آسیب شناسی روند گذشته مردمی سازی تولید 🔹نگاهی به روند شاخص های کلان اقتصادی بعد از انقلاب نشان می دهد که نقطه شروع چالش های اقتصادی از سال ۱۳۸۹ بوده است. حکیم انقلاب ۵ سال قبل از موعد آغاز این چالش ها، با دوراندیشی مسئله ی آینده اقتصاد کسور را تشخیص می دهند و با ابلاغ سیاست های کلی اصل ۴۴ ، گامی بزرگ برای مردمی سازی تولید برمیدارند‌. 🔸اما متاسفانه عملکرد مسئولین در تحقق این مهم رضایت بخش نبود و از قضا رهبری در برهه‌های مختلف از نحوه اجرای اصل ۴۴ گلایه می کردند. ایشان در ۱۹دی ماه سال قبل فرمودند:"ما سیاستهای اصل ۴۴ را ابلاغ کردیم به فلان دولت، مدام سفارش کردیم. چند مورد کردند، از چند مورد نصفش فاسد از آب درآمد...." 🔹سیاست های اصل۴۴ گام اول مردمی سازی اقتصادی است‌‌، اما همین سطح از مشارکت مردم در اقتصاد نیز به درستی انجام نشد. چرا؟ 1️⃣ نکته اول در عدم توفیق خصوصی سازی در ایران این است که غالبا معیار واگذاری‌های دولتی به بخش خصوصی، تنها وجه درآمدی آن بوده است. در حالی که در سایر کشورها صرفا وجه درآمدی آن واگذاری نیست و حتی گاهی رایگان واگذار می شود. آنچه مهم است نقش هدایتگری و نظارت دولت در واگذاری هاست. این در حالی است که اولا در ایران اولویت اصلی برای انجام واگذاری ها بحث درآمدی آن بود، ثانیا کمترین نظارت و هدایت ممکن در واگذاری‌ها وجود داشت. تاکید این است که خصوصی سازی یک فرایند اجرای و حقوقی به نفع مردم است. 2️⃣نکته دوم اینکه واگذاری این بنگاه ها بر اساس مذاکره به جای مزایده است به نحوی که قریب به اتفاق این واگذاری‌ها در بستر مردمی سازی اقتصاد و از طریق بورس یا اعلان عمومی و مزایده نبوده و عمدتا از طریق رانت، مذاکره یا واگذاری های تعریف شده و پنهانی صورت گرفته است. در واقع فرایند مربوطه، اجرایی و حقوقی نبوده است. ✔️چنین رویه ای دو اشکال ایجاد کرد: یکی واگذاری بنگاه ها در قیمت های غیر واقعی انجام شد و دیگری اینکه در برگزاری مزایده برای واگذاری ها، افراد غیرمتخصص خریدار این بنگاه ها شدند و این موضوع بر جهت گیری و بازدهی بنگاه اثر منفی گذاشت.
⭕️التیام دیسک کمر با یک داروی ایرانی 🔹اگر گرفتار کمر درد و مشکل تخریب دیسک کمر باشید به خوبی می‌دانید که این بیماری در برابر دارو مقاوم است و نیاز به عمل جراحی و خانه‌نشینی طولانی‌مدت دارد. 🔸مرحلۀ اول ساخت داروی درمان این بیماری با استفاده از سلول‌های بنیادین در پژوهشگاه رویان انجام شده و روی ۶ بیمار موفقیت‌آمیز بوده. 🔹به گفتۀ مدیر مرکز توسعه محصولات پیشرفته سلولی محصول جدید نخبگان ایرانی در شرکت «کیمیا سل» تولید شده و بدون نیاز به تطابق ژنتیکی برای همۀ افراد قابل استفاده است. 🔸تا قبل از این در پژوهشگاه رویان سلول‌هایی را از خود فرد می‌گرفتند و فرآیندهایی را روی آن انجام می‌دادند و بعد هم به مفصل تزریق می‌کردند. 🔹شانس بهبودی بیمار با این روش خیلی بالا نبود. اما با روش جدید که نتایج و مستندات علمی آن در ژورنال‌های معتبر علمی هم چاپ شده مشکل بیماران برطرف می‌شود آن هم با سلول‌های بنیادین یک فرد دیگر.
⭕️بند کفش! 🔹گفت: ترامپ در جمع هوادارانش گفته است؛ اگر من انتخاب نشوم، در آمریکا حمام خون به راه می‌افتد! و احتمالاً انتخابات دیگری وجود نخواهد داشت! 🔸گفتم: قُمپز در کرده! مگه یادت رفته، وقتی رئیس‌جمهور بود به «نیکی هیلی‌» نماینده آمریکا در سازمان ملل گفته بود باید از من چهره یک انسان غیر قابل محاسبه ترسیم کنی که ممکن است دست به هر کاری بزند! نیکی هیلی در مصاحبه خود گفته بود، ترامپ اصرار داشت که دیگران از او بترسند! و حساب ببرند! 🔹گفت: در ایران خودمان هم برخی از غربگرا‌ها اصرار دارند که تهدید ترامپ را جدی نشان بدهند و مسئولان نظام را بترسانند که با آمریکا کنار بیایند! و به خواسته‌هایش تن بدهند! 🔸گفتم: افسر راهنمایی راننده‌ای را متوقف کرد تا به علت سرعت غیر‌مجاز جریمه‌اش کند. راننده صدایش را بلند کرد و گفت؛ می‌دانی من کی هستم؟! افسر گفت هرکه می‌خواهی باش! باید جریمه‌ات کنم و او را جریمه کرد و بعد پرسید حالا کی هستی؟ یارو که پشم و پیلی‌اش ریخته بود گفت؛ نوکرتم! بند کفشتم و...!
🔴 بدبختی با حس بدبختی فرق میکنه! ✅ منکر مشکلات اقتصادی کشور و مردم نیستم؛ اما آشِ مشکلات اینچنین که گفته میشود شور نیست. 🔻 باید بپذیریم که میان دنیای واقعی و فضای مجازی تفاوتی شگرف است مانند وجود و عدم؛ در فضای مجازی، مردم ایران، مردمی بدبخت، فقیر، گرسنه، عقب افتاده، له شده زیر بار فشارهای اقتصادی و ... هستند اما در دنیای واقعی، زندگی مردم ایران متفاوت است. 🔻 به عنوان مثال، همین الان که در ابتدای سال نو هست میبینیم: ▪️ حدود ۲/۵ میلیون نفر از مردم به مشهد سفر کرده اند و برآوردها میگوید تا انتهای تعطیلات نوروزی این عدد به ۱٠ میلیون نفر میرسد ▪️ صدها هزار نفر در حال خروج از کشور هستند که سال نو را در کربلای معلی و نجف اشرف باشند ▪️ صدها هزار نفر نیز در حال سفر به دیگر کشورها مانند ترکیه، اسپانیا، امارات، کادانا و ... هستند ▪️ چند میلیون نفر نیز در حال عزیمت به سمت استانهای شمالی و یا جزایر قشم و کیش هستند ▪️ میلیون ها نفر هم امسال در ایام نوروز سفر نمی کنند، اما نه به دلیل فقر و بی پولی بلکه به خاطر ماه مبارک رمضان چون نمیخواهند خللی در روزه گرفتن شان ایجاد شود. ▪️ بازارها شلوغ، تردد مضاعف، خانه تکانی ها پر رونق و ... ▪️عروسی هایمان پر تجمل، زندگیهایمان پر اسراف، خواسته هایمان بی انتها، سفره های افطاری هایمان پر زرق و برق و .... 🔹 آیا اینها نشانه فقر و بدبختی مردم ایران است؟!!!! 🔻 امکانات رفاهی و فراوانی نعمات ما ایرانی ها چندین برابر مردمان دیگر کشورهاست، امنیت و آسایش ما بی نظیر است، عزت و آزادی و استقلال مان شگفت آور است و ... اما احساس بدبختی میکنیم و عقب ماندگی!!!!! 🔻 چرا؟!!! چون دشمن میخواهد ما اینگونه خود را تحقیر شده ببینیم، چون دشمن میخواهد ما را در بندِ اسارت خود داشته باشد، لذا با استفاده از قدرت رسانه ای خویش و همراهیِ برخی ایرانیانِ غافل و یا خودفروخته، واقعیت حقیقی را در فضای مجازی وارونه میکند و حس بدبختی را به روح ما تزریق میکند. ✅ منکر مشکلات اقتصادی کشور و مردم نیستم؛ اما آشِ مشکلات اینچنین که گفته میشود شور نیست. اگر مشکلی هست، راه حل هم هست، تلاش مسئولین و مردم هم هست، امید ظفر و پیروزی هم هست. اگر مشکلی هست، رفاه هم هست، امنیت و آسایش هم هست، پیشرفت هم هست. ✅ در مسیر رسیدن به قله های پیشرفت، سختی هست، سنگ اندازی خناسان هست، مایوس سازی مخالفین هست و ... اما کدام صعود هست که بدون عبور از سدِ مشکلات تحقق یافته است؟!!! ✅ در مسیر رسیدن به قله های پیشرفت و در مقابل مشکلات، به پشت سر نگاه کنیم که چه بودیم؟ از چه مشکلاتی عبور کردیم؟ و در چه نقطه ای ایستاده ایم...
⭕️ضایعات غذا در اتحادیه اروپا ۹ میلیون تن، در ایران ۳۵ میلیون تن! 🔹دورریز غذا یكی از نقطه های دل آزار در فرهنگ غذایی ایران است. بررسی ها نشان می دهد حجم مواد غذایی هدررفته در ایران به اندازه‌ای است که با آن می‌توان غذای ۱۵ میلیون نفر را در سال تأمین کرد. 🔸هر روز به ‌ازای هر نفر، ۱۳۴ کیلوکالری غذا در ایران هدر می‌رود. ضایعات سالانه مواد غذایی در ایران معادل ۳۵ میلیون تن با ارزش تقریبی ۱۵ میلیارد دلار است درحالی است که در اتحادیه اروپا با ٢٧ کشور عضو، تنها ٩ ‌میلیون تن موادغذایی درسال راهی زباله‌ها می‌شود. 🔹از ۱۰۰ میلیون تن محصول کشاورزی تولیدی در کشور ۳۵ میلیون تن در سال هدر می‌ رود. در این زمینه می‌توان به ۳۰ درصد ضایعات در نان، ۲۵ تا ۳۰ و حتی ۵۰ درصد ضایعات در میوه‌ها و سبزیجات، ۱۰ درصد ضایعات در برنج، ۲۵ درصد ضایعات در خرما و... اشاره کرد. 🔸باوجود قیمت بالا، دورریز برنج ۱۰ درصد از دورریز مواد غذایی سفره های ایرانی را به خود اختصاص داده است؛ دورریزی كه به گفته معاون وزیر جهاد كشاورزی سالانه به یك میلیون تن می رسد که دقیقا به اندازه میزان برنج وارداتی است.. 🔹برای تولید هر کیلوگرم برنج، حداقل ۲۵۰۰ لیتر آب مصرف، و حدود یك کیلوگرم گاز گلخانه ای تولید می شود . بنابراین، هر کیلوگرم برنج دور ریخته شده، معادل اتلاف منابع آبی و افزایش آلودگی هوا است. 🔸اگر در کشور روزی یکدانه برنج دور بریزیم در مجموع روزانه ۸۷ میلیون دانه برنج دور می‌ریزیم که غذای ۲۳ هزار نفر است و اگر یک قاشق دور بریزیم غذای ۵۰۰ هزار نفر است. حالا قیاس کنید هر خانواده در روز چه مقدار برنج هدر می دهد و این دورریز روزانه در سال چقدر می شود و معادل غذای چند نفر است.
⭕️پاکستان: خط لوله گاز با ایران را پیش می‌بریم 👤سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: 🔹اسلام‌آباد نیازی به مشورت دیگران یا معافیت تحریمی ندارد و ما متعهد به انجام پروژه مهم انتقال گاز از جمهوری اسلامی ایران به پاکستان هستیم. 🔸تصمیم اخیر دولت پاکستان برای پیشبرد خط لوله گاز و احداث آن در محدوده خاک پاکستان یک تصمیم مستقل و آزاد است و این عملیات در خاک پاکستان به زودی اجرا خواهد شد. 🔹دستیار وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر مخالفت واشنگتن با پیشبرد خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان، مدعی شد که واشنگتن درباره این پروژه، با اسلام‌آباد در تماس است.
⭕️عدالت رهبری به نقل از اندیشکده آمریکایی کارنگی 🔹مقام معظم رهبری در روز اول سال ۱۴۰۳ عدالت را اصلِ پیشرفت بیان کردند. به همین مناسبت بخشی از مقاله خوانش خامنه‌ای که توسط اندیشکده کارنگی نوشته شده منتشر می‌گردد: 🔸"برای خامنه‌ای، اسلام و عدالت دو روی یک سکه و دو عنصر مهم جامعه، حکومت و سیاست خارجی ایران هستند. او از عدالت به عنوان «شعار اصلی و هدف اصیل انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی» یاد می‌کند و مانند خمینی، اسلام را یک اساس و بنیانِ اجتماعی و سیاسی فراگیر می‌داند. چشم‌انداز او برای ایران «عادلانه»، چشم‌اندازی است که قوانین حقوقی و اجتماعی آن منعکس کننده اسلام، همراه با یک اقتصاد برابری‌طلب با حداقل اختلاف طبقاتی است."... "برای خامنه‌ای، جمهوری اسلامی ایران پرچمدار حکومت عادل است، باتوجه به این واقعیت که « سیاست‌های عدالت محور» مانند مخالفت با ایالات متحده و اسرائیل را علی‌رغم هزینه‌های احتمالی سیاسی و اقتصادی (تحریم‌ها و انزوا) دنبال می‌کند. 🔹او شکست را به پیروزی‌ای که از طریق بی‌عدالتی یا ظلم به دست آید، ترجیح می‌دهد."
⭕️فریب فضای مجازی و رسانه‌ها را نخوریم 🔹در کوچه‌ها و آپارتمان‌ها را که نگاه کنیم هنوز موقع سحری، چراغ خانه‌ها یکی‌یکی روشن میشود. 🔸هنوز در مهمانی‌های خانوادگی، درباره «» بحث میکنند. 🔹هنگام تحویل سال جمعیت چند میلیونی رو میبینیم که در مکان های زیارتی و مذهبی مثل حرم امام رضا (علیه السلام)، کربلا، حرم امام زادگان، گلزار شهدا و... سال نو خود را با زبان روزه شروع می‌کنند. 🔸هنوز هم فامیل به دخترها و پسرهای روزه‌اولی، ماشاءالله می گویند و انها با شوق و ذوق از خاطرات روزه گرفتنشان میگویند. 🔹دختر و پسرهایی در بین نزدیکان و آشنایان روزه داری میکنند که اصلا به ظاهرشان نمی‌اید. 🔸هنوز نزدیک اذان مغرب که می شود، فوج فوج جمعیت را میبینیم که به سمت خانه‌هایشان میروند تا افطار کنند و خیابان‌ها راه‌بندان میشود. بعضی‌ها هم به مساجد میروند تا بعد از اقامه نماز به جماعت در مسجد، افطار کنند. 🔹هنوز صدای اذان از مأذنه‌ها بلند است. 🔸هنوز بی‌دین‌ها پویش روزه‌خواریِ علنی راه می‌اندازند تا با رمضان مبارزه کنند. این یعنی رمضان هست و ده‌ها میلیون‌ نفر روزه‌دارند. ✔️مبادا هوچی‌گری و سروصدای بلند رسانه‌ها و روزه‌خوارها ناامیدمان کند. ✔️مبادا «برو بابا کی دیگه روزه میگیره» گفتن‌های چند نفر، عصبی‌مان کند و جامعه را کافر بپنداریم. ✔️مبادا دچار بشویم.
⭕️بزرگترین دشمن ایالات‌متحده کدام کشور است؟ 🔹 بر اساس نظرسنجی جدید موسسه گالوپ، حدود 41% از مردم آمریکا، چین را بزرگترین دشمن کشورشان می‌دانند. روسیه و ایران هم هرکدام با 26 و 9 درصد به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم قرار دارند. ‼️ نکته قابل توجه قرار گرفتن خود آمریکا در جایگاه چهارم لیست دشمنان ایالات‌متحده است🤣🤣
😫😫😫😫😣😣😣😣 آااای مسلمانان آاااای آزادگان جهان 🔹حالا دغدغه مسلمین جهان برای جزء‌های عقب‌افتاده‌شان از ختم رمضانی قرآن، بیش از نگرانی‌شان برای وعده‌های عقب‌افتاده غذایی در نوار غزه است. 🔹 واللّه نگرانی زنان خانه‌هامان برای انتخاب غذایی برای پخت سحری فردا، بیشتر از نگرانی‌شان برای مادران غزه شده که گوشت‌های سوخته اطفالشان را در پلاستیک جمع می‌کنند. 🔹امروز صیام و گرسنگی مردان در سراسر بلاد اسلامی، آنها را به یاد ساعت‌های باقی‌مانده تا افطار می‌اندازد اما به‌یاد گرسنگی مسلمین غزه نه. والدینِ بچه‌های ناز لطیفی که هنوز به تکلیف نرسیده‌اند، وقتی اندک زحمت و اذیت‌ کودکشان در روزه‌ کله‌گنجشکی را می‌بینند، تاب نمی‌آورند و اصرار می‌کنند که غذا بخور، ولی لحظه‌ای برای ماه‌ها گرسنگی اطفال غزاوی بغض نمی‌کنند. 🔹جوان‌ها کتب اخلاقی می‌خوانند؛ شیعیان ابوحمزه و سنیان رکعت‌به‌رکعت تراویح می‌خوانند، اما کسی برای نوامیس مسلمین زیر یوغ یهود فریادی برنمی‌کشد. قحطی شده. امکانات پزشکی نیست. خانه‌ها تخریب شده. مساجد خاکستر شده. همه اما کنج محرابند. جهان اسلام مرده؛ در تابوت خفته؛ و حتی غیورمردی نیست که بر جنازه‌اش نماز بگذارد. نه دول اسلامی رگ غیرتی برای حمایت و نطق کشیدن دارند و نه حتی عموم مسلمین مواسات و همدردی با مسلمان‌های زیر بمب و آوار غزه. فراموش شده‌اند. انگار که هرگز نبوده‌اند. نه دیگر تیتر خبرهایند و نه موضوع یادداشت‌ها. نه در دعاهای جمعیِ مساجد می‌شود یافتشان، و نه در محتوای مجازی تایم‌لاین جهان اسلام. 🔹سفره‌های افطار در پنجاه‌ودو مملکت اسلامی، روی خون اطفال غزه پهن‌ شده انگار. هیچ‌کس به یادشان نیست؛ هیچ‌کس. 🔹چه خوب گفته بود آن خبرنگار فلسطینی: «این بدترین ماه رمضانی نیست که بر امت مسلمان می‌گذرد؛ بلکه بدترین امت مسلمان است که ماه رمضان بر او می‌گذرد!» 🖤🖤🖤🖤🖤
کسی دردش نمیگیره ؟!!! 🤷‍♂ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
⭕️صنعت دفاعی ایران درحال تبدیل شدن به یک جریان اصلی است 🗞‌روزنامه وال استریت ژورنال با گزارشی از حضور ایران در نمایشگاه بین‌المللی دفاع دریایی دوحه (Dimex-2024) ضمن بیان اینکه ایران پس از منقضی شدن بند واردات/صادرات تجهیزات نظامی در ماه اکتبر به‌طور فزاینده اقدام به صادرات تجهیزات نظامی در بازار بین‌المللی کرده، اشاره می‌کند پهپادهای شاهد به رشد صنایع دفاعی ایران کمک کرده است؛ محصولاتی که فروش آنها پیش از اکتبر ممنوع بوده است. 🔹‌به نقل از منابع آمریکایی ایران در این مدت توافقاتی برای فروش موشک‌های بالستیک کوتاه‌برد به مسکو و پهپادهای انتحاری به سودان انجام داده. 🔸‌ایران با حضور در نمایشگاه قطر علاوه‌بر ارائه کاتالوگ محصولات خود به زبان انگلیسی، کاتالوگ‌هایی به زبان روسی برای تجهیزات خود ارائه کرده که از جمله آنها یک موشک دفاع هوایی جدید است. 🔹‌این روزنامه همچنین با مصاحبه با یکی از مقامات سودانی که در حاشیه این نمایشگاه با مقامات دفاعی ایران دیدار کرده بیان می‌کند که سودان تلاش می‌کند تا 1000 اسلحه تک‌تیرانداز به‌همراه تجهیزات دید در شب را از ایران خریداری کند.
⭕️نقشه حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه 🔹بر اساس آمار منابع معتبر، حدود 58 هزار سرباز آمریکایی در خاورمیانه حضور دارند که بیش از 70 درصد از آنها در کشورهای حاشیه خلیج فارس مستقر هستند. 🔸این آمار فقط پایگاه های دائمی و موقت آمریکا را نشان می دهد و شامل نیروهای پیمانکار یا نیروهای عملیات ویژه نمی شود.
⭕️پیشنهادات زیاده‌خواهانۀ اسرائیل در مذاکرات تبادل اسرا 🔹رژیم صهیونیستی که به‌همراه آمریکا مانع اصلی حصول توافق آتش‌بس در غزه هستند، امروز مطالبات زیاده‌خواهانه‌ای مطرح کرده که بعید است حماس به این خواسته‌ها تن بدهد. 🔸منابع آگاه به الجزیره گفتند که پیشنهاد اسرائیل شامل «مخالفت با مسائلی مانند توقف جنگ، خروج نیروهای آن از نوار غزه و بازگشت بدون قید و شروط آوارگان» است. 🔹به گفتۀ این منابع، اسرائیل شرط گذاشته که در مرحلۀ نخست از توافق، ۴۰ اسیر اسرائیلی آزاد شوند و طرح اسرائیل مبتنی بر توافق ۳ مرحله‌ای است. 🔸رژیم صهیونیستی همچنین پیشنهاد داده که ۲ هفته پیش از آغاز اجرای توافق، به‌صورت روزانه، ۲۰۰۰ آواره به شمال نوار غزه بازگردند. 🔹اسرائیل همچنین با درخواست حماس برای آزادی ۳۰ نفر از اسرای محکوم به حبس ابد در قبال آزادی یک سرباز زن مخالفت کرده. 🔸این منابع تأکید کردند، اسرائیل فقط با آزادی ۵ نفر از اسرای محکوم به حبس ابد موافقت کرده و گفته که این رژیم، افرادی را که باید آزاد شوند، تعیین خواهد کرد، نه حماس. 🔹رژیم صهیونیستی همچنین شرط گذاشته که اسرای محکوم به حبس ابد که آزاد شوند، باید به خارج از فلسطین منتقل شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🎥 رهبر انقلاب: رسانه‌ها بیش از موشک و پهپاد بر دشمن اثر می‌گذارد 🔹شعر رسانه است. امروز در دنیا چالش‌ها و درگیری‌ها، چالش‌های رسانه‌ای است. 🔸رسانه‌ها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب‌راندن دشمن تاثیر می‌گذارند و دلها و ذهن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهند. هر کس رسانه قوی‌تر داشته باشد در اهدافی که دارد موفق‌تر خواهد بود. 🔹رسانۀ شعر فارسی باید انتقال‌دهندۀ پیام‌های دینی، تمدنی، ایرانی‌گری و ایستادگی شجاعانۀ ملت ایران باشد.
⭕️الزامات تحقق شعار سال 🔹طبق سنوات گذشته رهبر معظم انقلاب در سخنرانی خود شعار سال را تعیین کردند که “جهش تولید با مشارکت مردم” نامگذاری گردید، حال جهت عملیاتی شدن این شعار سال، چندین الزام وجود دارد که یکی از آن کاهش موانع تولید است. در مرحله اول دستگاههای مختلف می بایست با همکاری یکدیگر موانع تولید را کاهش دهند تا امکان مشارکت فعال مردم در عرصه اقتصاد و تولید صورت پذیرد. و در مرحله بعد می بایست با تقویت بخش خصوصی و استفاده از توان سرمایه گذاران دلسوز داخلی هم از آنها در راستای تولید محصولات و فناوری های نوین بهره برد و هم با کمک و مشارکت آنان طرح های نیمه تمام را تکمیل و دارایی های غیر مولد را به اموال مولد تبدیل کرد. این‌ها تنها بخشی از الزاماتی هستند که می‌توانند به تحقق جهش تولید با مشارکت مردم کمک کنند. امید است با برنامه‌ریزی مناسب و همکاری همه جانبه، شاهد پیشرفت‌های چشمگیر در این زمینه باشیم.
⭕️استعفای وزیر کابینه اضطراری نتانیاهو و اعتراف او به شکست در جنگ 🔹با گسترش اختلافات میان مقامات اسرائیلی، گدعون ساعر رئیس حزب امید تازه رژیم صهیونیستی و عضو کابینه اضطراری این رژیم استعفا کرد. 🔸او در بخش از سخنرانی استعفایش با اعتراف به شکست رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهدافش در جنگ غزه گفت: «با رنج و درد می‌گویم که به تحقق اهداف جنگ نزدیک نیستیم.» 🔹ساعر پیش‌تر تهدید کرده بود در صورتی که به عضویت کابینه جنگ درنیاید، استعفا خواهد داد. 🔸او همان زمان نیز در سخنرانی خود گفته بود: «روز به روز داریم از دستیابی به پیروزی دورتر می‌شویم!»