eitaa logo
طلبه انقلابی
215 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
625 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰مراسم هفتمین روز شهادت سردار مجاهد شهید محمدرضا زاهدی و سومین سالگرد شهادت سردار سربلند شهید سیدمحمد حجازی برگزار می شود 🔹سخنران مراسم: سرلشکر پاسدار رحیم صفوی مشاور فرمانده معظم کل قوا 🗓️ زمان: ‌جمعه ۲۴ فروردین‌ماه ساعت : ۱۶:۰۰ 📍مکان: گلستان شهدا
⭕️امید سلاح پیروزی 🔹«دشمن می خواهد جوانان ما را مأیوس کند» مبالغه نیست اگر بگوییم که این سخن رهبر معظم انقلاب در سخنرانی ابتدای سال، نشان دهنده اساس رویکرد دشمن در برابر ملت ایران است! 🔸دشمنان انقلاب اسلامی که همه عرصه‌ها را برای در هم شکستن اراده ایرانیان امتحان کردند و شکست خوردند در سال های اخیر مهم‌ترین عنصر حرکتی ملت ایران، یعنی امید را هدف گرفته‌اند و در تلاش هستند تا امید ما برای پیشرفت، برای غلبه بر سختی‌ها و برای نیل به پیروزی های بزرگ را از بین ببرند! آنها به خوبی دریافته اند که «اگر فروغ امید در دلها خاموش بشود هیچ حرکتی اتّفاق نمی‌افتد.» 🔹اینجا و با توجه به این سرمایه گذاری دشمنان ملت ایران است که اهمیت مدیریت انقلابی خود را به خوبی نشان می‌دهد. آنجا که دشمن قصد ورود دارد و می خواهد فضا را تیر و تار نشان دهد، مدیر انقلابی با حضور در میدان، با تصمیم درست با عمل جهادی و تکاپو و دوندگی نقشه دشمن را نقش بر آب می کند!
⭕️راه‌ها و بی‌راهه‌های «جهش تولید با مشارکت مردم» 🔹برای تحقق شعار سال باید به نظرات رهبر معظم انقلاب، سیاست‌های کلی نظام و دانش اقتصاد مراجعه کرد، از تجربیات گذشته درس گرفت و سپس دست به سیاست‌گذاری زد. مثلاً «تثبیت نرخ ارز روی نرخ‌های پایین برای بلندمدت» از جمله بی‌راهه‌هایی است که به تحقق شعار سال کمک نمی‌کند؛ بلکه در مقابلش قرار دارد. همچنین سیاست‌هایی کانند اعطای وام به طرح‌های کوچک زودبازده در کنار انحرافاتی که دارند، دست دولت را برای حمایت از بنگاه‌های اقتصادی دارای اولویت -آن هم در شرایط سیاست انقباضی پولی برای مهار تورم- می‌بندند. بنابراین مناسب نیستند. 🔸در مقابل، «کاستن از بار مدیریتی دولت در تصدی فعالیت‌های اقتصادی» و واگذاری مدیریت بنگاه‌های اقتصادی به مردم که یکی از اهداف مندرج در سیاست‌های کلی اصل 44 بود، می‌تواند از طریق بهبود بهره‌وری در مدیریت - و بهبود بهره‌وری کل عوامل تولید- به جهش تولید کمک کند. همچنین سیاست‌هایی نظیر دسترسى يكسان همه به اعتبار خرد و دسترسى همه به رقابتى با هدف بركشيدن برنده و ايجاد صنايع مقياس دار جديد، ايجاد فضاى رقابتى بين بنگاه هاى دولتى و خصوصى داخل برنامه توسعه و دادن وام به مصرف‌کننده برای خرید از صنایع دارای مقیاس داخلی می‌تواند منجر به رشدهای اقتصادی بالا شود. نتیجه آنکه تشخیص راه از بیراهه در سیاستگذاری برای تحقق شعار سال، مهم‌ترین گام است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: جمهوری اسلامی قطعا نمی‌خواهد کسی را اجبار به دین‌داری کند، اما جلوی هنجارشکنی خواهد ایستاد
⭕️بلومبرگ: حداقل ۱۲ کشور از فناوری یا قطعات ایرانی در پهپادهای خود استفاده می‌کنند. 🔹بلومبرگ در گزارشی با اشاره به گسترش تولید پهپادهای ایرانی در آمریکای جنوبی و آسیای مرکزی، نوشت که حداقل ۱۲ کشور از جمله روسیه از فناوری یا قطعات ایرانی در پهپادهای خود استفاده می‌کنند و این موضوع ثبات در خاورمیانه را در معرض خطر قرار داده است
🔴تجربه تلخِ سودان برای ما 🔹 کشوری بود بنام سودان با ۹۷ درصد جمعیت مسلمان، دومین کشور بزرگ قاره آفریقا و از نظر معادن و ثروت در وضعیت مناسبی بود. دیدگاه های سیاسی این کشور به ایران و جبهه مقاومت و شخص رهبری نزدیک بود. 🔹 کم کم فشارهای بین المللی به این کشور زیاد شد؛ آمریکا و اروپا تحریمش کردند؛ اسرائیل به توطئه داخلی کشور دامن زد و کشورهای عربی و خصوصا عربستان به فشار بر او اضافه کرده، بگونه ای که حتی در سال ۱۳۹۲ اجازه عبور هواپیمای آن بر فراز آسمانش را ندادند، چون راهی ایران بود. 🔹 عمرالبشیر رییس جمهور این کشور بعد از مقاومتی سخت، به خیال خودش تسلیم شد تا بتواند فشارهای بین المللی را کم کرده و از مواهب رابطه با غرب و عرب بهره ببرد و آنها که به ظاهر یک خواسته بیشتر از او نداشتند: دست کشیدن و جدایی از جمهوری اسلامی ایران!!! 🔹 او تسلیم شد و رسماً با ایران قطع رابطه کرد و در پیمانهای ضد ایرانی عضو شد. اما باز رابطه با کشورهای عربی و غربی بهبود نیافت. او قدمی دیگر برداشت تا بتواند اعتماد سازی کند و آن قدم شوم، نامش رفراندوم بود!! 🔹 رفراندوم انجام داد و در کمال تعجب کشور به دو تکه تقسیم شد و سودان شد دو کشور شمالی و جنوبی که سازمان ملل و کشورهای غربی و عربی نیز آنرا با رسمیت شناختند، اما باز ماجرای مصیبت سودان تمام نشد. 🔹 سودان رسماً دشمنی خود با ایران و جبهه مقاومت را اعلام کرد و حتی در دفاع از عربستان به یمن هم لشکر کشی کرد. آمریکا و عربستان و دیگران هم تحریم های خود را برداشتند، اما بهانه ای جدید پیدا شد. و آن اینکه عمر البشیر دیکتاتور بوده و باید از قدرت کناره گیری کند. او هم چاره ای نداشت و از قدرت کنار رفت، اما بجای منزل به زندان انداختنش!!! 🔹 دیگر نه سودانی بود، نه سیاست خارجیِ حامی ایران و نه عمرالبشیری که حتی بر خلاف همه دیدگاههایش با اسراییل هم وارد رابطه شده بود، اما مصیبت سودان ادامه داشت. 🔹 در سودان کودتا کردند، جنگ داخلی راه انداخته و هزاران نفر کشته و زخمی شدند و دنیایی که این همه وعده به سودان داده بود، فقط دارد تماشا می کند و از کشته شدن مردم و ویرانی این کشور لذت می برد. 🔹 حال مقایسه کنید سرنوشت سودان را با کشورهایی همچون ایران، سوریه و یمن که دقیقا همین خواسته ها را از آنها داشتند. اینان تحریم‌ها و فشارها را تحمل کردند و ایستادند تا نشان دهند هزینه مقاومت بسیار کمتر از هزینه تسلیم است. 🔹و سودان شد درس عبرتی برای مردم ایران تا بدانند چطور در پس هر عقب نشینی از محور مقاومت و دیکتاتور دانستن رهبران سیاسی و حتی رفراندوم ادعایی آنان، پایان کار کشوری به نام ایران با تجزیه و جنگ داخلی هدفگذاری شده است. 🔹 اما مقاومت و اطاعت از رهبری تمام این معادلات را برهم میزند.
📝 دو کارت زرد مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) ظرف یک هفته به مسئولین 🟨 کارت زرد اول در مورد مسئله حجاب ۱۴۰۳/۱/۱۵: «بنده نظر قاطع خودم را دراین مورد (مسئله حجاب) عرض میکنم... حکم قانون برای همه واجب است. چه آن کسانی که به شرع معتقدند، چه حتّی آن کسانی که به شرع هم معتقد نیستند، قانون رابایستی رعایت کنند... در دولت در قوه قضاییه در بخش‌های مختلف در این زمینه مسئولیت وجود دارد. بایستی به مسئولیت‌های قانونی و شرعی خودشان عمل کنند» 🟨 کارت زرد دوم در مورد روزه خواری علنی ۱۴۰۳/۱/۲۲: «گاهی تظاهربه روزه‌خواری در بعضی از معابر شهر تهران ودیگر شهرها دیده شده است؛ یقینا نظام جمهوری اسلامی در صدد این نیست کسانی را به زور وادار به دینداری کند اما درمقابل هنجارشکنی دینی هم وظیفه دارد. نبایدکوتاهی کنیم، مسئولین... دراین زمینه باید وظیفه خود را انجام دهند
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تیزر رسمی فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب از شنبه
📣 گفت‌وگوی اميرعبداللهيان با وزیر خارجه انگلیس اميرعبداللهيان در تماس با دیوید کامرون: 🔺تهران بدنبال توسعه تنش در منطقه نبوده است، اما در مقابل حمله رژیم اسراییل به سفارت ایران و سکوت آمریکا و انگلیس به معنای تشویق نتانیاهو در تداوم جنگ افروزی و توسعه آن در منطقه است. 🔺ریشه بحران در دریای سرخ نیست بلکه در نسل‌کشی در غزه است. وزیر امور خارجه انگلیس: 🔺عدم خویشتنداری از سوی طرف‌ها می‌تواند منجر به گسترش بیش از پیش درگیری‌ها در منطقه شود. 🔺آمریکا طرحی را برای آتش‌بس ارائه داده که در صورت موافقت طرف مقابل، دستیابی به آتش‌بس در دسترس است.
💢متن شبهه:👇👇👇 🔺چرا می گویید کنسولگری ایران در سوریه که مورد هدف صهیونیست ها قرار گرفت بخشی از خاک ایرانه و باید متجاوز تنبیه بشود؟ در حالی که خودتون سال ۱۳۵۸ به سفارت آمریکا حمله کردید ؟ ✅پاسخ شبهه: 🔴درست است که به طور کلی سفارتخانه هر کشوری در کشور دیگری خاک آن محسوب می شود ، اما: 1⃣ ماهیت سفارتخانه آمریکا با کنسولگری ایران در سوریه کاملاً متفاوت است.آمربکایی ها در سال ۵۸ سفارتخانه خود را تبدیل به جاسوس خانه کرده بودند.در حالی که حضور مستشاران ایرانی در سوریه بنا به درخواست رسمی دولت سوریه و با هدف نجات این کشور از دست تروریست ها بوده است. 2⃣ در حمله دانشجویان به جاسوسخانه آمریکا هیچ فردی کشته نشد.چه بسا دانشجویان برای اینکه حُسن نیت خود را از این عمل نشان دهند، یک طرفه زنان و سیاه پوستان را آزاد کردند و در نهایت هم در قرارداد الجزایر مسئله گروگانهای آمریکایی حل شد.در حالی که در حمله به کنسولگری ایران در سوریه حداقل سیزده نفر که هفت نفر آنان ایرانی بودند به شهادت رسیدند و کنسولگری هم با خاک یکسان شد. 3⃣ در اینکه می‌گویند نباید ایران پاسخ دهد نیز باید گفت؛ دولت آمریکا هم پس از تسخیر لانه جاسوسی اش در تهران، طی عملیات نظامی با عنوان « پنجه عقاب » با هدف آزادسازی گروگان‌های آمریکایی به ایران حمله کرد ، اما لطف خدا شامل مردم ایران شد و شن ها مامور خداوند شدند و این عملیات به شکست انجامید. پس، اگر بر منطق آمریکایی ها هم عمل کنیم بایستی پاسخ پشیمان کننده را حق خود بدانیم.