eitaa logo
طلبه انقلابی
214 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
627 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
▪️یک) این جماعت یک فرمول فکری دارند که ته هر اتفاقی ختم به اینجا میشود که "چقدر ایران بدبخته" حتی اگر آن اتفاق تلفات در ایتالیا باشه دو) ذهن استعمارزده یعنی اینکه کشور بلحاظ خدمات‌اجتماعی عقب‌مانده ایتالیا را "کشور جهان‌اول با امکانات سطح بالا" میداند. خود ایتالیایی همچنین نظری دارند؟
🔴 با کدام سازتان برقصیم.....‼️ 🔹جماعتی هستند تا در داخل کشور یک تصویر منفی، رفتارخطا، سخن ناصواب از یک فرد، روحانی یا گروهی ببینند در بوق و کرنا می کنند؛ در تحقیر ملت ایران توئیت می زنند؛ فرهنگ ایرانی را به تمسخر می گیرند ؛ فحاشی می کنند!؛ زشت کلام ها!، اسلام و انقلاب و تمدن ایرانی را به پای یک خطا ذبح میکنند؛ و نهایتاً در یک جمله: این آلودگان به ویروس مازوخیسم وطنی، از کاه کوه میسازند و بخاطر یک دستمال کثیف قیصریه ی ایران را به آتش می کشند! 🔹اما همین جماعت این روزها تا کلکسیونی از تصاویر و فیلم هایی که واقعیت عریان فرهنگ و رفتار برخی چشم سبزهای اروپایی در ماجرای کرونا را نشان میدهد می بییند در واکنش برافروخته میشوند و می نویسند و می گویند: " برایتان متاسفم؛ منطق داشته باشید! ؛ نمی توان با دیدن چند فیلم در خصوص تمدن!و فرهنگ غرب قضاوت کنیم!! " ✅ الان ما ماندیم وسط این ماجرا با کدام سازشان برقصیم؟! کاش چشمان ما هم سبز بود تا مرغ وطن مان را غاز می دیدند!!
مبانی و آداب نقد(۱) 🔸 اخیرا مطالبی در نقد قسمت نخست سریال پایتخت از زبان چند تن از مومنان انقلابی منتشر شده است. همچنین پیام نوروزی آقای دکتر ظریف با اعتراضاتی از سوی دوستان انقلابی ما مواجه شده است. 🔸 معمولا نقدهای جریان مومن انقلابی نسبت به دیدگاهها و سخنان و رفتارها و اقدامات موجود در سطح جامعه، از موضع حفظ ارزشهای دینی و آرمانهای انقلابی است و علی القاعده جنبه حزبی و جناحی و رنگ خط و خطوط سیاسی را ندارد. اما گاهی این نقدها از سوی مخاطبان یا افکار عمومی، انگ جناحی و حزبی می خورد و کارکرد خود را از دست می دهد. باید کرد؟ 🔸 نکاتی را درباره مبانی و آداب نقد، به دوستان انقلابی ام تقدیم می کنم. امیدوارم مفید و موثر باشد. 🔹 در ابتدا نقد را به دو گونه نقد شخصی و خصوصی و نقد اجتماعی و عمومی تقسیم می کنم‌. منظور از نقد اجتماعی، نقدی است که به جنبه های شخصی و خصوصی کسی مربوط نیست و قابلیت آن را دارد که در رسانه ها طرح گردد و می تواند مربوط به امور علمی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... باشد. 🔹 بر اساس تلقی رایج، در گفتگوی انتقادی، دو طرف وجود دارند: منتقد و مخاطب نقد. در حالی که معمولا در نقد اجتماعی و عمومی، با چهار ضلع مواجهیم: ؛ مستقیم؛ غیر مستقیم؛ وسوسه گر. 🔹 در نقد اجتماعی و عمومی با دو گونه مخاطب مواجهیم: ۱. افراد یا شخصیتها یا نهادهایی که مورد نقد قرار می گیرند، و می توان آنها را مخاطب مستقیم نامید. معمولا مخاطب مستقیم نقدهای جریان مومن انقلابی، برخی مسوولان و کارگزاران فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و گاهی چهره های هنری و ورزشی هستند. ۲. ضلع سوم یا مخاطب غیر مستقیم نقدهای اجتماعی، عموم کسانی هستند که نقد ما به گوش و چشمشان می رسد. مخاطب غیر مستقیم را می توان افکار عمومی و ناظرانی دانست که در هیاهوی رسانه ها در جستجوی حقیقتند و اگر حق را نشناسند ممکن است گرفتار دام خناسان وسوسه گر شوند. 🔹 در گفتگوهای انتقادی بین جریان مومن انقلابی و مخاطبان آنها، ضلع چهارمی نیز وجود دارد: خناسان وسوسه گری که به دنبال تاثیر بر روی اندیشه، رای، تصمیم و رفتار ضلع دوم و سوم هستند تا آنها را از دین و حکومت دینی و ارزشها و آرمانهای دین و انقلاب جدا کرده و گروگان بگیرند. خناسان مذکور گاهی در قالب مهره های نفوذی در مراکز تصمیم گیری نظام مشغول کار هستند و گاهی در لباس رسانه های فعال سعودی و انگلیسی و دنباله های داخلی آنها در فضای مجازی. 🔹 اگر به هر چهار ضلع موجود در گفتگوهای انتقادی توجه کنیم متوجه می شویم هرگاه جریان مومن انقلابی پا به عرصه نقد ضلع دوم می گذارد، ناخواسته به عرصه جنگ نرم نیز وارد می شود. دشمن اصلی در این جنگ نرم، همان ضلع چهارم یا خناسان وسوسه گری هستند که تلاش می کنند در هر مساله کوچک و بزرگ یا با ربط و بی ربطی از قبیل سقوط هواپیمای اکراینی یا ویروس کرونا یا ... ضلع دوم و سوم را در مقابل انقلاب و نظام و جریان مومن انقلابی قرار دهند. آنها هر چیزی را بهانه می کنند تا از نیروهای انقلابی تصویری ترسناک، خشن، بداخلاق، بی منطق و دیکتاتور ترسیم کرده و افکار عمومی را از یک طرف و نخبگان و مسوولان جامعه را از طرف دیگر در مقابل انقلاب و نیروهای انقلابی قرار دهند.
🔴 جهش تولیدl تاثیر مثبت تحریم‼️ 🔻 یکی از فرصت‌هایی که تنگ‌تر شدن حلقه‌ی تحریم‌ها در سال‌های گذشته برای اقتصاد ایران به وجود آورد، خروج برخی از برندهای خارجی از بازار ایران بود که سهم قابل توجهی از بازار داخلی را به خود اختصاص می‌دادند. 🔹خروج برخی برندهای خارجی ال جی، سامسونگ و نظایر آن از بازار لوازم خانگی ایران، آنچنان بستر لازم برای ورود تولیدکنندگان داخلی آماده شده است که به گفته‌ی دبیر انجمن لوازم صوتی و تصویری در همین شرایط رکودی فعلی (علاوه بر رکود، طبیعتاً هنوز نتایج ورود تولیدکنندگان جدید و همچنین تحقیقات و توسعه‌ی خط تولیدهای مربوطه به نتیجه نرسیده است) ظرفیت تولید محصولات صوتی و تصویری تولید شده در داخل تا ۱۵% افزایش داشته است.. 🔹البته انتظار ملت ایران جهش کیفیت در کنار این جهش تولید است؛ تولیدکنندگان داخلی نقش مهم در تحقق شعار سال دارند.
🔴 تحقیر ایران توسط پزشکان _بخوانید- جاسوسان بدون مرز! 🔹 ۶ نفر پزشک نما از کشور ایدز و خون های آلوده فرانسه، به ایران آمدند که معلوم است این ۶ نفر هیچ کاری در این اوضاع کشور انجام نخواهند داد مگر جاسوسی 🔹 همراه خودشان مقدار بسیار ناچیز اقلام نیز آورده اند که باعث حقارت ایران شده است! 🔹 هزار عدد ماسک! پانصد لباس پرستاری! یک چادر برای بیمارستان صحرایی! 🔹 آقایان این ۶ جاسوس به همراه هدیه های تحقیرآمیزشان را هرچه سریعتر از کشور اخراج کنید تا بیشتر از این باعث حقارت ایران نشوند.
❌نماینده مردم برخوار، شاهین‌شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آغاز فعالیت پزشکان بدون مرز در اصفهان گفت: این اقدام را به نوعی توهین به جامعه خدوم درمانی کشور می‌دانم و از استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی درخواست داریم که مانع فعالیت این پزشکان در اصفهان شود. ✅حسینعلی حاجی‌دلیگانی گفت: پزشکان و پرستاران، ایثارگران فعلی کشور هستند و به صورت مجاهدانه در حال درمان مردم کشور هستند و حتی در این راه به شهادت رسیدند؛ پزشکانی که از فرانسه تحت پوشش پزشکان بدون مرز و تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی وارد ایران شده‌اند اگر علم بیشتری در اختیار دارند در اختیار پزشکان ما قرار بدهند و روند درمان را به پزشکان داخلی واگذار کنند. ♦️وی افزود: این موضوع برای اصفهان آبرو ریزی خواهد بود، مشکل ما مشکل درمان نیست ما مشکل عدم مدیریت درست مربوط به مرحله قبل از درمان یعنی مسأله پیشگیری را در اصفهان داریم، این موضوع نیز متأسفانه به خاطر عدم تفویض اختیار از سوی دولت به مدیران ارشد استان پیش‌آمده است.
💎 کارهای عجیب روحانی! ✍️ مهدی محمدی 🔹 واقعا جالب است که جناب آقای روحانی در حد اعلا خودش را قرنطینه نموده و تقریبا در هیچ برنامه عمومی ظاهر نشده و جلسات نصفه و نیمه دولتش را هم از مرکز شهر در خیابان پاستور به منطقه بالای شهر در منطقه نیاوران و کاخ سعدآباد منتقل نموده 🔻 آنگاه در اقدامی عجیب و مشکوک در برابر قرنطینه و محدودسازی محل های اجتماع به بهانه جلوگیری از تعطیلی اقتصاد, مقاومت می نماید! 🔸 امید است که این رفتار عجیب جناب روحانی و انجام اقدامات تحریک آمیزی جهت خارج کردن مردم از خانه با اقداماتی همچون افتتاح قطعه یک آزادراه تهران شمال و اتصال بزرگراه همت به آزادراه کرج و ... مشابه اقداماتی همچون رهاسازی اقتصاد کشور و گره زدن عمدی آن به مذاکرات نباشد 🔺 که از طریق آن و با نشان دادن شرایط بحرانی در کشور به لحاظ درگیری و ابتلا درصد بالایی از مردم به ویروس کرونا, به دنبال مدد گرفتن از کدخدایی باشد که خودش در تأمین دستمال توالت مردم خود مانده است... 💢و عجیب است ماجرای نفوذ در مناصب تصمیم گیری جهت نشان دادن چهره ای ناتوان و بحرانی از نظام اسلامی جهت رسیدن به هدف یعنی بازکردن پای کدخدا و نوچه هایش به داخل کشور...
سه جمله‌ زیربعنوان مهمترین وبیادماندنی‌ترین جملات رهبر انقلاب درسال ۹۸ ازنظر کاربران انتخاب شد: رتبه اول)حوادث اخیربه ما خبر میدهد،پدیده‌ای یکتا درآینده تاریخ درراه است رتبه دوم)تنها راه ملّت ایران قوی شدن است رتبه سوم)اگر توان مدیریتی نداریدمسئولیت نپذیرید
🔴فقط یه لحظه تصور کنید بجای این پرستاران بیمارستانی در نیویورک که یکی از ثروتمندترین شهرهای دنیا است و هنوز لباسهای مخصوص دریافت نکرده اند و به کیسه زباله پناه برده اند، در یکی از بیمارستان های شهر قم پرستاران از کیسه زباله برای محافظ از خود استفاده میکردند، چه اتفاقی در رسانه های داخلی و بین المللی می افتاد!؟ در داخل که اصلاح طلبان و ضدانقلاب و دیگر جماعت غربزده حتما بصورت رسمی اعلان جنگ با حکومت میکردند.... ⬅️ اما چون این تصاویر مربوط به آمریکاست؛ همه شده اند .....
💢 اف بر این دنیای ظالم 📍یادمان نرود که ویروس هر روز حدود 8000 کودک را در دنیا می‌کشد؛ درحالیکه واکسن آن «غذا» هم وجود دارد. اما شما چیزی از آن در رسانه‌ها نمی‌شنوید. می‌دانید چرا؟ چون گرسنگی ثروتمندان را نمی‌کشد. 📍دشمن بشریت یعنی سالانه میلیون‌ها تن غلات را در دریا می‌ریزد تا قیمت آن کاهش نیابد و سلطه‌ی خود در تجارت غلات را حفظ کند.
🌟(( حکایت پیر زن گدا )) پیر زنی روبروی مسجد گدائی می کرد. روزی امام جماعت مسجد که زن را می شناخت از او پرسید: مادر جان! تو که وضعت خوب بود و پسرت اهل مسجد و نماز بود، پس چرا گدائی می کنی؟ زن‌گفت: ای شیخ! شما باخبرید که شوهرم چند سال پیش وفات کرد و تنها پسرم نیز یکسال پیش مقداری پول برایم گذاشت و سپس برای کار و تجارت به خارج رفت و چند ماه هست که پول ها تمام شدند و من مجبور هستم گدائی کنم. امام مسجد از او پرسید: پسرت برایت پول نمی فرستد؟ پیر زن گفت: پسرم پول نمی فرستد اما هر ماه توسط پُست یک عکس می فرستد و من آن عکس ها را می بوسم و در گوشۀ خانه سرِ طاقچه می گذارم. امامِ جماعت مسجد برای مشاهدۀ وضعیت پیر زن به خانه اش رفت. پیر زن عکس هائی را که پسرش برای او فرستاده بود به ایشان نشان داد. شیخ از آنچه دید بسیار تعجب کرد. پسر پیر زن هر ماه برای مادرش هزار دلار چک می فرستد اما مادرش چون خواندن و نوشتن بلد نیست فکر می کند اینها عکس هستند و آن چک ها را بوسیده بر طاقچه می گذارد. شیخ چک ها را برای پیر زن نقد کرد و پیرزن بسیار خوشحال شده دعایش کرد. 💥این داستان چقدر با‌ زندگی ما شباهت دارد!! بسیاری از ما به دنبال خوشبختی و آرامش در زندگی هستیم اما غافل از آنکه گنج و راهنمای بزرگی در اختیار داریم که به علت اینکه یا خواندن آن را بلد نیستیم و یا وقتش را نداریم آن را در گوشه ای از خانه سرِ طاقچه گذاشته ایم و بجز بوسیدن استفاده ای از آن نمی کنیم و دست خود را برای گدائیِ خوشبختی و سکون قلبی در این جهان بزرگ دراز کرده ایم اما بدستش نمی آوریم. این گنج بزرگ خوشبختی و آرامش، کلام الله مجید قرآن است، بزرگترین ثروت زندگی در دنیا.