✍ عبدالله گنجی ؛
وقتی عده ای با تابلوی سیاسی مشخص به صورت متواتر می نویسند و میگویند:"اصول گرایان با رفع تحریم مخالفند زیرا نگران انتخابات ١۴٠٠هستند"یعنی چه؟
چرا فکر می کنند اصولگرایان با رفع تحریم رای نمی آورند اما با تحریم رای می آورند ؟این افراد حواسشان نیست که دارند قرابت بین خود و غرب را لو میدهند و ناخودآگاه اعتراف می کنند که هدف از رفع تحریم را رای آوردن ماست و غرب به خاطر کمک به ما رفع تحریم می کند و این رسوایی سیاسی است
# مهمترین عامل مشارکت حد اکثی در انتخابات، رضایت عامه است و ایجاد انگیزه که با آفرینش امید در آحاد جامعه رقم خواهد خورد لذا
١.مقابله باسیاه نمایی شبکه های رسانه ای که متاسفانه جریان سازی رسانه ای بدنبال آن بوده و موفق هم شده اند و ناامیدی را ترویج داده اند، در این راستا باید کمیته تشکیل شودو بصورت روزانه شبهات مطرح شده را رصد کرده و پاسخ های مناسب تهیه کند و تولید محتواهای جذاب به صورت های مختلف مانند عکس نوشته، کلیپ، موشن گرافی و... تهیه و به جامعه ارائه شود.
٢.تبیین گام دوم انقلاب که به حق در صورت تبیین به خوبی میتواند امید آفرینی کند به خصوص این جملات که مقام معظم رهبری میفرمایند: این که عدهای فکر میکنند علت مشکلات کشور انقلابیگری است و راهکار حل مشکلات بوسه زدن بر پنجه گرگ است کاملا اشتباه است و این عبارتی که میفرمایند علت مشکلات آنجایی است که مسئولین از اصول و ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی عدول کردند.
ما باید گام دوم و به خصوص خدمات انقلاب اسلامی را به روشهای مختلف تبیین کنیم در این راستا باید بیان کنیم که هر جا در طول حدود ۴۲ ساله انقلاب انقلابی عمل کردیم یعنی به اصول و ارزشهای اسلام و انقلاب و وعده های الهی اعتماد کردیم یعنی از دشمن اطاعت نکردیم، سرپرستی دشمن را قبول نکردیم و استقلال طلب بودیم نه تنها موفق شدیم بلکه معجزه شده است.
تبیین معجزات انقلاب می تواند امید آفرینی کند وتبیین اینکه هر جا مشکل داریم عدول از انقلابیگری بوده است و در این راستا اقدامات بزرگی که انجام شده مانند معجزه پیروزی انقلاب اسلامی، معجزه جنگ، معجزه نابودی داعش و موارد دیگر مانند ارسال نفت کش عامل بنزین به ونزوئلا و موفقیت های ما در منطقه و موارد دیگر را می توانیم ذکر کنیم.
٣. استناد به آمار اقدامات گفتمان انقلابی که از طریق مجلس یازدهم و یا در ادامه اقدامات قوه قضائیه که وقتی برای مردم گفته می شود، میگویند چرا این اقدامات رسانه ای نمیشود.
۴.بیان اقتدار جمهوری اسلامی ایران بعداز انقلاب در نمونه هایی که موجب امید به آینده ای درخشان در کشور برای نسل جوان میباشد و تفهیم این موضوع که در جاهایی موفق تر بودیم که تفکر انقلابی مدیریت کرده است.
۵. تبیین ظرفیت های بی نظیر موجود که به جرأت می توان گفت از بعد از صفویه و یا حتی قبل از آن تاکنون و از ابتدای انقلاب اسلامی تا الان بینظیر بوده است، مانند رتبه اول علمی در جهان اسلام رتبه پانزدهم در جهان و اقدامات مختلف علمی و عملی که انجام شده است، مثل مقایسه مدیریت در ایران با اروپا و آمریکا در بیماری کرونا، ساخت واکسن کرونا و....
همچنین تبیین راهکارهای متعدد برای حل مشکلات که وجود دارد و مقایسه بین دوران سلطان حسین و دوران نادر شاه و تبیین اینکه ما ظرفیت ها و راهکارهای بی نظیری داریم فقط نیاز به تعمیر نگاه داریم نگاه از اعتمادسازی با دشمن به اعتماد به خداوند، از نگاه به دست دشمن به نگاه به داخل، به جوانان،به ظرفیتهای داخل.
۶.، با توجه به محبوبیت ۸۳ درصدی حاج قاسم سلیمانی قبل از شهادت و جمعیتی که در تشییع حاج قاسم حضور داشت چه عاملی آنها را به میدان آورد و....لذا پرداختن به این فرضیه ها خود فرصتی میباشد و پرداختن به مکتب حاج قاسم هم می تواند ایجاد امید کند. هم مردم خود به قضاوت مینشینند که برای سرنوشت آینده خود و کشورشان به امثال سلیمانی ها باید اعتماد کنند.
⬇️ افراد اثرگذار دولت بایدن :
۱-منشی خزانه داری
۲-دادستان کل
۳-منشی امنیت سرزمینی
۴-مدیر اطلاعات ملی
۵-رییس ستاد کاخ سفید
۶-وزیر خارجه
۷-معاون وزیر خارجه
۸-مسئول سیاست خارجی
۹-مسئول اداره تکنولوژی
۱۰-دبیر آژانس امنیت مرکزی
❌ هر ۱۰ مقام برترِ #دولت_بایدن از صهیونیست ها ، برگزیده شده اند...
⚠️ قابل توجه خوش خیالان در خواب دوستی با بایدن .
خوبه یک نگاه به این لیست بکنید و بدونید که دولتی کوچک از صهیونیست در دل دولت جدید آمریکا تشکیل شده . شما دوست دارید نفهمید اشکال نداره ...
‼ اما بستن تمام برنامههای کشور به امید مذاکره با این دولت یعنی رفتن به پرتگاه اقتصاد ...
#انتخابات1400
💠عزم احمدینژاد برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ با واگذری زمین به مردم.
🔹اخبار دریافتی حکایت از آن دارد که محمود احمدی نژاد و بهاری ها عزم خود را برای حضور در انتخابات جزم کرده اند.
🔹گفته می شود در جلسات بهاری صحبت از حضور محمود احمدی نژاد، غلامحسین الهام و اسفندیار مشایی در انتخابات 1400 است.
🔹از دیگر سو شنیده می شود، احمدی نژاد یکی از طرح های خود برای انتخابات 1400 را واگذاری «زمین» به مردم عنوان کرده و قرار است در فضای انتخاباتی 1400 بر روی آن مانور بدهد.
🌐 پایان ترامپ و تثبیت ترامپیسم
✍️ دکتر عبدالله گنجی :
🔹 بخشی از نخبگان سیاسی و روشنفکری ما در چهار سال گذشته تلاش نمودند ترامپ را یک استثنا در دموکراسی امریکایی معرفی کنند که عوضی آمده است و تمام خواهد شد. اینقدر در این تمایز دمیدند که بعضاً این باور به ذهن میرسد که اگر جهان به قبل و پساکرونا تقسیم میشود، امریکا نیز به ترامپ و بعد از آن تقسیم خواهد شد.
چرا میگوییم ترامپیسم باقی خواهد ماند؟ ترامپ ۷۱ میلیون رأی آورده است. کسی از قدرت در امریکا کنار رفت که با رأی بیشتر نسبت به دوره قبل شکست خورد؛ بنابراین ترامپ نهتنها در امریکا اعتبار خود را از دست نداد که اعتبار بیشتری از جهت کمیت رأی به دست آورد. او شکست خورد، اما با رأی حداکثری و به قول اوباما بالا بودن رأی هر دو کاندیدا نشان از شکاف بسیار عمیقی در امریکاست؛ شکافی که اقلیت و اکثریت ندارد و همانند هماورد هموزن باقی خواهند ماند.
❓سؤال اساسی این است که اگر ترامپ بدترین و شرورترین و بیمنطقترین رئیسجمهور امریکا بود –که هست- چرا پس از چهار سال رأی او افزایش یافت؟ چند درصد امریکاییها به تصویر ما از ترامپ باور دارند؟ عملکرد آشکار ترامپ در همه عرصهها هم در مقابل چشم شرق و غرب است و هم مقابل چشم مردم امریکا. اما چرا این عملکرد زشت موجب تعدیل رأی وی نسبت به دوره قبل نشد؟ برای پاسخ به پرسشهای عنوان شده باید گفت این واقعیت امریکاست. این دموکراسی امریکایی است که ترامپ با آن همه بیقانونی و جنایت اعتبار بیشتری اخذ میکند و با اعتباری معادل فرد پیروز از قدرت خارج میشود.
رشد رأی ترامپ نشان میدهد که ترور امثال شهید سلیمانی، خروج از سازمانهای چندگانه بینالمللی، تحریک مضاعف کره و ناراحتی نسبی اروپاییان اصلاً در رأی مردم امریکا مؤثر نیست. ماجراجویی و عشق به ماجراجویان جزو فرهنگ و ارزشهای امریکایی است. به همین دلیل فردای ترامپ را استمرار و تثبیت ترامپیسم میدانیم، چون هیچ چیز عوض نخواهد شد. آنچه تغییر میکند «لحن و روش» است و تمام.
صهیونیستها همچنان خط قرمزند، تیم جدید بیتالمقدس را پایتخت اسرائیل اعلام کرد، ضمیمه کردن یکطرفه بلندیهای جولان به اسرائیل از سوی ترامپ را تأیید میکنند، ترور حاجقاسم چند بار توسط چند نفر از وزرا و مشاوران رئیسجمهور جدید در راستای اجرای عدالت اعلام شد، داستان افغانستان، عراق و سوریه مانند اکنون ادامه خواهد یافت، ونزوئلا، کوبا و کره همچنان مغضوب خواهند بود. بازگشت به سازمانها و معاهدات بینالمللی صورت خواهد گرفت، اما هدف از این بازگشت، استفاده از عرف و هنجارهای بینالمللی برای اهداف مدنظر است. ترامپ عریان عمل میکرد، اما این تیم با تغییر لحن و روش، حرفهایتر عمل میکنند و چهره را موجه نگه میدارند.
به تعبیر دیگر، ترامپ سیاستمدار نبود، اما آغشته به فرهنگ و ارزشهای امریکایی بود که عریانیاش در داخل منزل و بیرون آن یکی بود. او پرده را کنار زده بود. اما تیم جدید اتوی شیک بینالمللی خواهند زد و دکور را بهتر نشان خواهند داد. تیم جدید به برجام برمیگردد، اما برای چه؟ برای دست یافتن به مکانیزم ماشه و همراه کردن اروپاییها و شورای امنیت با خود. این تیم ضعف برجام برای ما را میداند، اما ترامپ این را نفهمید و خود را از مکانیزم ماشه دور کرد. گاوهای شیرده در خلیجفارس همچنان مکیده خواهند شد و همهچیز جز لحن و روش سر جای خود باقی خواهد ماند. فقط عربدهها و توهینهای ترامپ قدری ویرایش خواهد شد. از قضا ترامپ پرسروصدا تنها رئیسجمهور امریکا بود که جنگی را آغاز نکرد، اما بلد نبود روش و لحن را تغییر دهد؛ لذا ترامپیسم ریشه در دموکراسی، رأی و فرهنگ امریکایی دارد.
فرهنگ امریکا مستپرور است. خروجی این فرهنگ در عرصه سیاست انسانهایی هستند که مانند زنگی مست تیغی در دست دارند که مسئولانه به آن نگاه نمیکنند. اخلاق از این تیغ بسیار فاصله دارد. مانند کدخدایی که بزرگی خود را از طریق مردمداری و تواضع بهدست نمیآورد بلکه دوست دارد اجتماع از ایشان بترسند و خود از این ترس لذت میبرد و برای تولید این ترس برنامهریزی میکند. رأیدهندگان امریکایی –خصوصاً رأیدهندگان به ترامپ- پوپولیستهای مستی هستند که قدرت و ثروت و سلاح دارند، اما فرهنگ زندگی با این مؤلفههای قدرت را ندارند و مشکل این است که فرهنگ خود را کانون اصلی جهانیسازی فرهنگ و سیاست میدانند که با ارعاب و زر و زور به پیش میبرند و امثال کرهجنوبی و همسایگان جنوبی ما با ترس حداکثری مقابل اصطبل این کدخدا نگهبانی میدهند تا بیمنطقی طرف آنان را بیچاره نکند.
🔰تغییرات ایجاد شده در بودجه توسط مجلس...
🔹 بررسی مصوبات کمیسیون تلفیق مجلس نشان میدهد این کمیسیون به وعده خود مبنی بر اصلاح اساسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ تا حدود زیادی عمل کرده است.
🔹محور اول: افزایش درآمد و کاهش هزینه دولت با حذف رانت گروههای خاص
۱-حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی کالاهای اساسی
۲-افزایش نرخ ارز مبنای محاسبه حقوق ورودی کالاها از ۴۲۰۰ تومان به نرخ نیمایی
۳-حذف معافیت مالیاتی انتشارات کمک درسی و موسسات کنکوری
۴-حذف معافیت مالیاتی هنرمندانی که بالای ۵۰۰ میلیون تومان در سال درآمد دارند
۵-افزایش قیمت سوخت (گاز) و برق صنایع پتروشیمی و فولادی
۶-اضافه کردن دو پله مالیاتی برای پردرآمدها
۷-کاهش ۳۷ درصدی کف حقوق نجومی
🔹محور دوم: افزایش درآمدهای مالیاتی بدون ایجاد فشار به عموم مردم
۱-افزایش درآمد دولت از محل مالیات بر خودروهای لوکس و خانههای خالی
۲-افزایش تعرفه واردات گوشیهای لوکس
۳-حذف معافیت مالیات بر ارزش افزوده مناطق آزاد
۴-افزایش درآمدهای ناشی از مالیات بر ارزش افزوده از محل مبارزه با فرار مالیاتی
🔹محور سوم: حمایت از معیشت مردم و بخش تولید
۱-اختصاص درآمد ناشی از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی به مردم
۲-نصف کردن نرخ گمرکی کالاها
۳-افزایش فاصله پله های مالیاتی برای افرادی که حقوق پایینی می گیرند
۴-کاهش مالیات تولیدکنندگان از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد
۵-افزایش میزان وام ازدواج از ۵۰ به ۷۰ و ۱۰۰ میلیون تومان
۶-درنظر گرفتن بودجه بابت پوشش دادن هزینه درمان زوج های نابارور
۷-اعطای سهام عدالت به ۷ میلیون نفر از اقشار کم درآمد
۸-رایگان شدن هزینه آب و برق و گاز برای اقشار محروم کم مصرف
🔹محور چهارم: کاهش وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی
۱-تنظیم لایحه براساس صادرات ۱.۵ میلیون بشکه ای نفت خام
۲-حذف اوراق سلف نفتی
🔹محور پنجم: افزایش شفافیت بودجه
۱-اضافه کردن برخی از بودجه های خارج از بودجه به منابع و مصارف عمومی بودجه
۲-الزام دستگاههای اجرایی و شرکتهای دولتی به شفاف سازی میزان حقوق و مزایای پرداختی به کارکنان
۳-الزام دستگاههای اجرایی و شرکتهای دولتی به تکمیل سامانه سادا
۴-کاهش اختیارات دولت در جابجایی اعتبارات فصول هزینه ای
۵-اضافه کردن درآمدهای فروش گاز مایع و اتان توسط شرکت ملی گاز ایران به درآمدهای هدفمندی
منبع: فارس اقتصادی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌷🌷افتخار به گذشته امید به آینده🌷🌷
🌱دستاوردهای نظام بعد از چهار دهه🌱
تعداد۲۷ دانشگاه درگذشته به ۶۶۰ دانشگاه
شمارگان چاپ کتاب از یک میلیون به ۱۳۶میلیون درسال
عناوین کتاب از ۱۵۰۰کتاب به ۱۰۷۰۰۰ عنوان
ظهورنویسندگان زن کمتر از ۱۰ نفر به ۷۳۰۰نفر
۴۰۰۰زن شاعر سند افتخار ادبی دیگر
ترجمه قرآن کریم به ۱۳۰ زبان زنده دنیا
عملیات جنگل کاری درشمال از۴۳۰۰۰هکتاربه ۲۴۰۰۰۰هزارهکتار
تولیدتخم مرغ از ۱۶۰هزارتن درسال به ۹۵۰۰۰۰تن
تولید عسل از ۶هزار تن به ۵۰۰هزارتن در سال
صنعت مس از صفر به ۲۱۴هزارتن
تولیدسنگ تزیینی از ۲۴هزارتن به ۱۷میلیون تن
طلاب زن از چندده نفربه ۱۲۰هزارطلبه ودانش آموخته
ورزش بانوان از ۷رشته به ۳۸رشته
مربیان زن از ۹نفر به ۳۵۰۰۰نفر رشدنجومی
پزشک زن متخصص از۶۰۰نفربه ۳۰۰۰۰ نفر
سدمخزنی کشور از ۱۳سد به ۴۰۰سدبزرگ
راه اندازی ۱۰۰۰شهرک صنعتی درکشور
رشد مساجد از۲۷۰۰۰ازمسجدبه ۷۷۰۰۰
تامین پایدار با ۳۰۰۰پاسگاه وکلانتری
۱۶۵۰رسانه استانی و۴۷ورسانه منطقه ای
برگزاری بیش از ۲۰۰۰یادواره شهداء درسال خودجوش.
🔴 شورای آتلانتیک: پیوستن به برجام چندان آسان نیست
🔻 شورای آتلانتیک در یادداشتی به قلم برایان اوتول، مشاور مدیر اداره کنترل داراییهای خارجی در وزارت خزانهداری آمریکا در زمان امضای توافق هستهای، موانعی که تحریمهای آمریکا در راه احیای برجام قرار داده را در سه دسته تبیین کرده است:
1️⃣ تحریمهای قبل از خروج از برجام:
این یادداشت مدعی است تحریمهایی مانند کاتسا علیه برنامه موشکی و فعالیتهای منطقهای سپاه پاسداران به بهانههای «عدم اشاعه تسلیحات کشتار جمعی» و یا «حمایت از تروریسم» و همچنین تحریمهایی علیه بعضی مقامها به بهانه «نقض حقوق بشر»، منافاتی با احیای برجام ندارند، زیرا در زمان حضور آمریکا در توافق وضع شدهاند.
2️⃣ تحریمهای هستهای:
آسانترین تحریمها برای لغو، مواردی است که آمریکا طبق برجام متعهد به لغو آن شده و با خروج این کشور، بار دیگر اِعمال شدهاند. مانند تحریمهای فروش نفت، پتروشیمی، سوئیفت و خرید لوازم یدکی هواپیما. در عین حال، آمریکا پس از خروج از برجام تحریمهای دیگری به بهانه «اشاعه تسلیحات هستهای» بر بعضی صنایع و شرکتهای ایرانی اِعمال کرده که رفع آنها نیز به دلیل ارتباط مفهومی با پرونده هستهای، دشوار نیست.
3️⃣ تحریمهای پس از خروج از برجام:
این دشوارترین تحریمهاست. زیرا به لحاظ فنی ارتباطی با برجام ندارد ولی ایران آن را «نقض روح برجام» دانسته و خواستار لغو آنهاست. تحریمهایی که به ادعای حملات سایبری و یا دخالت در انتخابات آمریکا وضع شدهاند، مورد حمایت تیم بایدن هستند، ولی درباره الصاق سپاه به فهرست سازمانهای بهاصطلاح تروریستی و همچنین تحریم بانک مرکزی و شرکت ملی نفت ایران به این بهانه که عملاً مانع کسب منافع اقتصادی برجام برای ایران است، درون هیئت حاکمه آمریکا و حتی دولت بایدن اختلافنظر وجود دارد.