🔴 مجری آمریکایی: برای هر آمریکایی( که در انفجارهای امروز فرودگاه کابل) کشته شده باید یک شهر افغانستان را از روی نقشه محو کرد!
✍ببینید برای جان شهروندان آمریکایی چقدر ارزش قائل هستند و مردم دنیا را از حیوان هم کمتر می دانند! برای همین است که برای مردم دنیا حتی ژاپنی ها واکسن آلوده می فرستند.
حالا فهمیدید چرا امام خامنه ای می فرمایند به آمریکایی ها اعتماد نکنید؟
*#سواد_رسانه*
*🛑نکاتی در خصوص جریان سازی رسانهای*
*1⃣ هدف از جریانسازی تغییر یا تثبیت نگرش و افکار عمومی نسبت به یک مقوله به طور دلخواه است.*
*2⃣ وسایل ارتباط جمعی همانند تلویزیون، رادیو، خبرگزاریها، شبکههای اجتماعی و ... ابزارهای ایجاد و انتشار جریان سازی هستند*
*3⃣ مالکان رسانهها، حکومتها، سیاست گذاران، بنگاههای تبلیغاتی و ... میتوانند منبع جریانسازی باشند*
*4⃣ جریانسازی در قالبهای رسانهای ارائه میشود مانند برنامههای آموزشی، تفریحی، خبری و ... . در این زمینه پیام رسانه، نقش ویژهای را دارد*
*5⃣ جریان سازی در طول یک فرآیند و به صورت تدریجی، نظام مند و غیر مستقیم ارائه میشود.*
*📛 متـــــن شبهه:*
اخیرأ متنی در فضای مجازی منتشر شده که مشتمل بر مصاحبه ای خیالی با امام حسین علیه السلام است که با این سوال شروع میشود:
مجری: انگیزه شما از قیام عاشورا چه بود؟
امام حسین: راه اندازی کسب و کار برای آخوندهای شیعه!
مجری: ....
امام حسین: ....
*✅ پاســـــخ شبهه:*
اگرچه شبهه افکن مطابق با شخصیت خود، پرسش و پاسخ مسخرهای نوشته اما پاسخ منطقی سوالات از این قرار است:
▫️ مجری: سلام مهمان امروز ما امام حسین فرزندعلی، ۵۸ ساله، دارای مقام امام سوم شیعیان و علم لدنی از جانب خداوند عالم میباشند ،محل شهادت کربلا و محل زندگی مدینه.
▫️مجری: السلام علیک یا ابا عبدالله.
امام حسین: علیکم السلام یا مجری.
▫️مجری: انگیزه شما از قیام عاشورا چه بود؟
امام حسین: همانطور که قبلاً گفتهام، من قیام نکردم ازسرطغیانگری وظلم وستم بلکه قیام کردم تا دین جدم رسول خدا را که توسط حکام نالایق دچار انحراف شده را اصلاح کنم. هدف من این بود که امر به نیکیها کنم و از بدیها و زشتیها نهی کنم.
▫️مجری: آیا علی اصغر واقعا روز عاشورا آب نخورد؟
امام حسین: خیر چون آبی در خیمه ها نبود و لذا مادرش هم براثر تشنگی در سینه شیر نداشت تا به کودک خود بنوشاند.
مجری: وقتی اباالفضل مشک را پر کرد،
آب ننوشید، چون یاد تشنگی شما وخانواده تان افتاد، ایشان که بعدش شهید شد پس چه کسی فهمید که چرا او آب ننوشیده؟
امام حسین: وقتی ایشان وارد شریعه شد همهی نگاهها به سمت او بود. همه دیدند که دست خود را زیر آب برد و تا نزدیک صورت بالا آورد اما ناگهان همه با تعجب دیدند بدون اینکه آبی بنوشد، آب را روی آب ریخت و مشغول پر کردن مشک آب شد. طبیعتاً برای همهی ناظران سوال ایجاد شد مگر عباس تشنه نیست؟ اما وقتی به میدان بازگشت و این رجز را خواند، داستان بر همگان معلوم شد:
🔹ای نفس بعد ازحسین زندگی تو ارزشی ندارد وتو باید که نباشی،
این حسین است که لب تشنه در خطر مرگ است وتو میخواهی آب گوارا بنوشی؟
به خدا دین من به تو چنین اجازه ای نمیدهد!
▫️مجری: شما عید غدیر امسال چه کار کردید؟
امام حسین: برای تک تک کسانی که عید غدیر را بزرگداشتند دعا کردم واز خدایم برایشان رحمت طلبیدم. آنچنان که در زنده بودنم در این روز به فقرا کمک میکردم وبه مردم عیدی میدادم و معونه ی زندگی نیازمندان را تامین میکردم.
▫️مجری: چرا درعید غدیر چنین میکردید؟
امام حسین: چون تمام مورخین عالم نوشته اند که در چنین روزی پیامبر رحمت پدرم را به جانشینی خود وامامت بر مردم منصوب نمود، واز طرف خدا امر کرد که تاقیامت این روز را عید بگیرند
▫️ولی مردم که به حرف پیامبر عمل نکردند؟
امام حسین: اینکه مردم به حرف او گوش ندادند اثری در عظمت این روز نداشت چون این مقامی است که خدا به امیرالمومنین داده است. در این روز هدف آفرینش یعنی رسیدن انسان به سعادت محقق میشود لذا با جشن و گرامیداشت این روز و جلب توجه حقطلبان به این واقعه، آرزوی قدیمی انبیاء و اولیاء محقق خواهد شد.
▫️مجری: آخوندها میگویند که در روز عاشورا آنقدر از دشمن کشتید که خون تا رکاب اسبتان آمد.درست است؟
امام حسین: هیچ آخوند شیعهای چنین چیزی نگفته است. فکر کنم این از تخیل شماست. شاید هم از روضه خوان بیسوادی که به قول مردم پیاز داغ آن را زیاد کرده، شنیده باشید، اما به هرحال همچین مطلبی در منابع معتبر و منابر روحانیون سرشناس و باسواد شنیده نشده است.
▫️مجری: چرا شهربانو دربین اسرا نبود؟
امام حسین: چون بعد از تولد فرزندم سجاد به تب نفاس از دنیا رفته بود.
▫️مجری: آخوندا و همینطور علی شریعتی درباره عاشورا شرح دقیقی از آنچه بر زینب در راه شام گذشته بود آورده. اونا از کجا اینها را فهمیدهاند؟
امام حسین: خواهرانم زینب و ام کلثوم، پسرم سجاد، دخترم سکینه و همسرم رباب نوهام محمد باقر و همچنین افرادی که در بین لشکر عمر سعد بودند مانند حمید بن مسلم و... وقایع عاشورا و پس از آن را برای مردم نقل کردند و در همان سالها در کتابهایی که بعداً به نام مقتل معروف شد، منتشر گردید.
▫️مجری: مهمترین دستاورد عاشورا چه بود؟
امام حسین: مهمترینش احیای دین اسلام بود. اگر من قیام نکرده بودم، بنی امیه اسلام را کلا نابود کرده بودند. اما جالب است بدانید هنوز هم آزادگان دنیا مانند گاندی رهبر آزادیبخش هندوستان با اسم رمز عاشورا با ظلم مبارزه میکنند. به همین خاطر حاکمان ستمگر همیشه از مجالس روضه من یا زیارت من ممانعت میکردند. البته اخیرا روش خودشون را عوض کردند و با اجیر کردن افرادی مثل شما، مردم را نسبت به روضه و عزاداری بدبین کنند.
همچنین روضه های من محل توبه و اصلاح بسیاری از کسانی بوده که مدتها دچار انحرافات اخلاقی و رفتاری بودند.
🔴 وقتی هم بی وجدان باشی هم پست فطرت
🔹 تاجزاده که سابقه اهانت های مکرر به رهبر انقلاب را دارد و آزادانه هر اراجیفی را منتشر می کند در یک توییت که نشان از رذالت و حماقت بی حد اوست، مثلاً تلاش کرده سفر رییسی را به خوزستان زیر سوال ببرد!
🔹تاجزاده ابله، اگر رییسی می خواست خوش گذرانی کند مثل روحانی می رفت کیش و قشم نه اینکه در دمای ۵۰ درجه خوزستان برود بیمارستان کرونایی ها و از روستاهای بسیار محروم آن بازدید کند و پای درد و دل مردم خوزستان بنشیند.
💢 موضوع: منطق نقد و نقد منطقی ‼️
🔻 چند روز پیش شکوری راد، دبیر کل حزب اتحاد ملت توئیتی زد که مضمون اصلی آن طلبکاری زودهنگام از دولت آقای رئیسی برای سامان دادن به اوضاع کشور بهویژه بیماری کرونا و واکسیناسیون عمومی بود. اگرچه این مطالبه بهمثابه «کلمه حق یراد بها الباطل» حتی از سوی همپالکیهای اصلاحطلب وی نیز نقد جدی شد و همگان به این دبیر کل محترم (!) دندان روی جگر گذاشتن و روشن نکردن توپخانه نقد و تخریب را لااقل در زمان تشکیل کابینه که از اصول اولیه انتقال قدرت سیاسی است، یادآور شدند؛ اما این موضوع نشان میدهد که دولت سیزدهم مسیر ناهمواری را با این جریانها و گروههای افراطی داخلی که پشتشان به تغذیه فکری و اندیشهای غرب گرم است، خواهد داشت.
🌀نکات تحلیلی:
1️⃣ افراطیون مدعی اصلاحات به مدت ۸ سال، ناکارآمدی دولت روحانی را نادیده گرفتند؛ اما حالا طوری جنجال و فضاسازی میکنند که انگار توقع دارند رئیسی ظرف یک هفته معجزه کند و آن ناکارآمدیها را برطرف سازد. البته مردم در انتخاباتهای گذشته پاسخ این بیکفایتیها و ناکارآمدیها که اصلاحطلبان نیز در آن شریک و سهیم بودند را دادند و آنها را در روندی دموکراتیک از صحنه قدرت کنار گذاشتند.
2️⃣ اساساً عیبی برای مطالبه از دولت نهتنها متصور نیست بلکه مستحسن هم هست؛ اما خوب است هم «منطق نقد» رعایت شود و هم «نقد منطقی» صورت گیرد. هنوز آقای رئیسی با وزرای دولت قبلی کار میکند و مجلس فرایند بررسی رأی اعتماد به کابینه جدید را در دستور کار دارد، چگونه آقای دبیر کل مطالبه گشایش دارد؟!
3️⃣ نقد منطقی، نقدی بهدوراز طلبکاری است آنهم طلبکاری از سوی افراد و جریانهایی که تا دیروز سنگ زیر زبانشان بود و چشم بر هر چه بیکفایتی بود، بسته بودند! لذا وقتی امروز در شکست سکوتشان تعجیل میکنند، اینهمه تناقض سؤالبرانگیز میشود. البته باید مطالبات زودهنگام از سید ابراهیم رئیسی را به فال نیک گرفت؛ چراکه نشان میدهد حتی افراطیون اصلاحات هم که از دولت روحانی ناامید بودند، به گرهگشایی این دولت امید بستهاند.
🔺 نکته پایانی: مردم به دولت مردمی آقای رئیسی امید زیادی بستهاند و این دولت نیز زمانی میتواند پاسخ این امید و اعتماد را بدهد که همگان برای کمک به آن به هراندازه که میتوانند پایکار بیایند. با این نگاه، نقد درست و منطقی از سوی احزاب و چهرههای سیاسی حتماً به کار دولت میآید. البته رویکرد همگرایانه مجلس انقلابی و دولت مردمی میتواند گرهگشای بسیاری از مشکلات کنونی کشور و مردم باشد.
⚠️ اعتماد به غرب و بلایی که بر سر امنیت و ثبات کشور می رود
⁉️ اعتماد سیاستمداران یک کشور به آمریکا و غرب، دقیقاً چه بلایی بر سر امنیت و ثبات و پیشرفت و اقتدار آن کشور میآورد؟
افغانستان و عراق، تصاویر مجسمی از سرانجام اعتماد به آمریکا و باز شدن پای این رژیم مستکبر به کشورها هستند.
1⃣ عراق در همین چند دهه بهویژه سالهای پس از اشغال، موجی از تروریسم، فقر و بیکاری و فساد اقتصادی را تجربه کرده است.
🔹آمریکا، صدام را برای حمله به ایران تحریک و حمایت کرد، اما هنگامیکه او شکست خورد و تاریخ مصرفش تمام شد، کنار زدن وی تبدیل به بهانهای شد تا آمریکا زیرساختهای عراق را نابود و دانشمندانش را ترور کند. نتیجه چهار دهه سیاست آمریکا نسبت به عراق، درگیری این کشور در چند جنگ، ویرانی زیرساختها و نابودی درآمدهای عظیم ملی بود. همین حالا هم گروهکهای تروریستی تحتالحمایه آمریکا، زیرساختهای برق و آب و انرژی عراق را هدف قرار میدهند.
🔹خیانت دیگر آمریکا، غارت بخشی از درآمدهای نفتی عراق بوده و گفته میشود آنها یک سوم از درآمد فروش نفت عراق را بهعنوان هزینههای جنگ و سرنگونی صدام، برای خود برمیدارند و در واقع از سر سفره مردم دریغ میکنند.
خیانت بعدی آمریکا و متحدانش، آشوبافکنی مبتنی بر فقر فساد مزمن در این کشور بوده که ظرف چند سال اخیر موجب شده با حاکمیتی نامنسجم و کم کارآمد مواجه باشیم. آمریکا دو سال قبل دست به تحریک آشوبهای خیابانی زد و مرتکب کودتا علیه دولت قانونی مستقر شد؛ هر چند که پارلمان این کشور رسما حکم به اخراج اشغالگران داده است.
2⃣ افغانستان، نمونه تازهتری از نقش نابودگر «اعتماد به آمریکا» است. آنها به اعتراف خود، در پا گرفتن طالبان نقشآفرین بودند و سپس تروریسم و فعالیت طالبان و القاعده را بهانه اشغال افغانستان قرار دادند.
🔹حالا هم بعد از بیست سال اشغالگری و جنایت و غارت منابع این کشور، پشت دولت غربگرا را خالی کرده و در حال واگذاری افغانستان به همان گروهی هستند که به بهانه فعالیت آنها، خاک افغانستان را اشغال کرده و مردم این کشور را به خاک و خون کشیده بودند.
🔹 وقتی دولتی تماما غربگرا و دستنشانده اما فاقد حداقل ریشههای مردمی در کابل
سر کار آمد، ادعا میشد این کشور در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته و ارتش آن مدرن شده است، اما همین ارتش و دولت بیریشه، ظرف چند هفته تسلیم نیروهای پیاده طالبان شدند و تمام خیالپردازیهای رسانهای درباره پیشرفت و توسعه افغانستان فرو ریخت.
🔔نکته و نظر:
🔻این دو عبرت بزرگ در همسایگی ما، بیش از هر چیز عناصر مزدور یا خوشخیال نسبت به آمریکا و غرب را شرمنده میکند. اما برخی از این افراد، چنان طلبکارانه نسبت به منطق مستحکم جمهوری اسلامی موضع میگیرند که گویا تصور میکنند کسی متوجه زمین خوردن و سینهخیز رفتن آنها نشده و لگدمال شدن بافتههای تئوریکشان زیر پای واقعیتها را نمیبیند.
🔻غربگرایان در ایران مرتکب روایت وارونه میشوند. جمهوری اسلامی را متهم میکنند که چرا دوباره سراغ مذاکره و تعامل با آمریکا نمیرود تا تحریمها برطرف شود، یا چرا از آمریکا واکسن نمیخرد و...! انگار از مریخ آمدهاند! میگویند چرا مذاکره نمیکنید تا تحریمها لغو شود و اقتصاد رونق بگیرد! برخی سفیهان بیپروا یا مأموران معذور، حتی در گذشته مدعی بودند نفی مذاکره، ایدئولوژی بقای جمهوری اسلامی است و به همین دلیل حاکمیت حاضر نیست مذاکره را بپذیرد.
🔺 دو عبرت عراق و افغانستان به علاوه عبرتهای برجام، به ما و هر ملت دیگری میگوید که تنها مسیر پیشرفت و مانعزدایی از آن، بیاعتمادی مطلق به آمریکا و غرب (بیاعتمادی به تطمیعها و تهدیدها) است.
#محمد ایمانی
🔰 توصیههای رهبر انقلاب به دولت جدید درباره مردمی بودن: از اشرافیگری و نگاه بالا به مردم اجتناب کنید/ با مردم حرف بزنید، مشکلات را در میان بگذارید و از آنها کمک بخواهید
🔻 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم: یک جلوهی دیگر مردمی بودن مسئلهی اتخاذ سبک زندگی مردمی است. بیتکلف بودن در مسائل، در ممشا و منش، دوری کردن از منشهای اشرافیگری و از موضع بالا به مردم نگاه کردن و مانند اینها. این هم یک جلوهی دیگری است از مردمی بودن که از این منشهای اشرافیگری که معمول است در دنیا همهی دولتها و مسئولیتها و مسئولین مبتلا هستند به این جور نگاه به مردم به این جور روش زندگی، باید اجتناب کرد.
🔹 مسائلتان را با مردم مطرح کنید. یک وقت مسئلهای مشکلی وجود دارد یا راهحلی وجود دارد، البته سعی کنید حرف زدن شما موجب یأس مردم نشود که بعضی بیتوجهی میکنند به این نکته و حرف نامناسب و خلاف واقع میزنند که موجب ناامیدی مردم میشود، نه، هر مشکلی راهحلی هم دارد، با مردم در میان بگذارید، با مردم حرف بزنید از مردم کمک بخواهید، در موارد مختلف هم کمک فکری هم کمک عملی. ۱۴۰۰/۶/۶
♨ آمریکا آچمز شده است!
🛑 «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، روز چهارشنبه گذشته در گفتگویی با رادیو فردا، به ابعاد مذاکرات هستهای و توافق احتمالی آینده با ایران اشاره کرد. بررسی جنبههای مختلف اظهارات وی، موضوع این گزارش است.
👈 گزاره تحلیلی
⬅️ نکته حائز اهمیت که در سراسر اظهارات رابرت مالی موج میزند و نمیتواند آن را کتمان نماید، اشتیاق آمیخته با نگرانی برای آغاز دور جدید مذاکرات هستهای است. دراینباره قرائنی وجود دارد که نشان میدهد آمریکاییها دائماً در حال ارسال پیام و سیگنالهایی به ایران و اعلام آمادگی برای توافق هستند.
⬅️ چیزی که رابرت مالی در این مصاحبه تصریح میکند و از قضا گردانندگان کنونی کاخ سفید را فاقد راهبرد نموده، این است که ایران بههیچعنوان زیر بار فشار، امتیاز نخواهد داد. این برآورد در حال حاضر تبدیل به بخشی از محاسبات آمریکا شده است. اظهارات مالی که میگوید: «دولت پیشین ما با کمپین فشار حداکثری، اشتباه محاسباتی کرد»، دال بر این مدعاست.
⬅️ نکته دیگری که وی به آن اشاره میکند، دقیقاً همان بخش چالشی مذاکرات است که اجازه نداد گره مذاکرات باز شود و آنهم این است که رابرت مالی میگوید، آمریکا ضمانت نمیدهد و اگر بخواهد ضمانت دهد، باید توافق دیگری داشته باشیم. چالش کنونی دقیقاً در همین گزاره نهفته است.
⬅️ ایران شرط ضمانت دادن آمریکا را با هدف انتفاع اقتصادی خود از برجام گذاشته که در انتهای آن عملاً آمریکا از حیث بهکارگیری ابزار تحریمی، خلع سلاح میشود. این شکل از توافق از منظر آمریکا یک فاجعه بزرگ است؛ چراکه بسیاری از موضوعات ادعایی آنها در حوزه منطقهای و موشکی لاینحل باقی خواهد ماند؛ اما آمریکا دادن ضمانت را بهگونهای دیگر تعریف میکند.
⬅️ متصدیان کنونی کاخ سفید دادن ضمانت را در مذاکراتی توسعهیافتهتر و جامعتر دنبال میکنند؛ بهگونهای که در انتهای آن، ایران -به تعبیر آنها- نرمال و خالی از مؤلفههای قدرت گردیده و کلیه اختلافاتش با آمریکا نیز حل شده باشد.
👈 جمع بندی: اکنون شرایط برای آمریکاییها سخت و پیچیده و به عبارتی آچمز شده است. به این دلیل که ایران بر روی توسعه حوزههای مرتبط با فناوریهای هستهای خود متمرکز شده، به رجزخوانی و تهدیدات بدون پشتوانه آمریکاییها بیاعتنا است و از همه مهمتر اینکه، در حال خنثیسازی تحریمها و عبور از شرایط موجود است. این وضعیت، آمریکاییها را به هراس انداخته، چراکه انتهای این دالان چیزی نیست جز تن دادن به آنچه ایران میخواهد؛ دادن ضمانت واقعی و عملی.
# سیاستی را کشتیبان دگر آمده است ...
🔸رفتار مقتدرانه حسین امیرعبداللهیان وزیر جدید امور خارجه ایران ( که اتفاقا تخصص اصلی اش در مسائل غرب آسیا و شمال آفریقاست) در اجلاس بغداد نشان از سیاست جدید ایران در قبال کشورهای منطقه دارد .
🔸بسیاری که با سابقه و مسئولیت های این دیپلمات کهنه کار آشنا نیستند رفتار او را ناشی خطای ناخواسته و سهوی می دانند در حالی که فردی با این تجربه هیچگاه چنین اشتباهاتی را بروز نمی دهد.
🔸پس از ایستادن وی در صف اول و در کنار سران حاضر در کنفرانس بغداد ، برخی روسای شیخ نشین های کوچک حاشیه خلیج فارس (خاصه شیخ دبی و نخست وزیر امارات) به شدت عصبانی شده و اجلاس را بدون سخنرانی ترک کرده است.
🔸نکته مهم اینجاست که دانسته شود بسیاری از کشور های تازه تاسیس حاشیه خلیج فارس اشل و اندازه خود را طی سالهای اخیر و در پی دیپلماسی ضعیف دولتمردان ایرانی فراموش کرده بودند و شیخ دبی و سایر دولتمردان عربی باید ملتفت می شدند وزن سیاسی و جایگاه وزیر امورخارجه ایران اگر بیشتر از آنها نباشد قطعا کمتر نیست.
🔸خصوصا که شیخ دبی نفر دوم امارات بوده و نه حتی شخص اول؛ و توییت او پس از اتمام اجلاس در زمینه تلاش جهت افزایش و بهبود روابط با ایران نشان میدهد پیام قاطع حرکت امیرعبداللهیان را به خوبی دریافت کرده است.
🔸نکته جالب توجه دیگر در کنفرانس بغداد مذاکرات و حضور مستمر وزیر امور خارجه ایران در کنار سران و روسای جمهور فرانسه و مصر بود که حاکی از عدم خودباختگی و آشنا بودن به زبان بدن و نکات ریز دیپلماتیک از سوی امیرعبداللهیان است.
🔸 نباید فراموش کرد یکی از دلایل حضور نیافتن آیت الله رئیسی در اجلاس بغداد عدم دعوت از بشار اسد متحد جمهوری اسلامی بود و بی اعتنایی وزیر خارجه ایران به سران کشورهای کوچک عربی احتمالا بدین قضیه نیز مرتبط باشد.
🔸هر چه هست به وضوح مبرهن است که کشتیبان دستگاه دیپلماسی ایران را سیاستی دگر آمده و چرخ وزارت خارجه بر پاشنه سابق نمی چرخد.
# قابل توجه کسانی که خود را انقلابی و ولایی میدانند و بر اساس برخی نظرات غیر کارشناسی ماسک و واکسن و رعایت مسائل بهداشتی کرونا را زیر سؤال می برند:
🔻 رهبری در دیدار اخیر درباره واکسن و واکسیناسیون عمومی چه فرمودند؟
🔹 «خب یک مسئلهی فوری داریم که مسئلهی کرونا است؛ مسئلهی سلامت، الان یک جنبهی فوریّت پیدا کرده که باید به این رسید.
البتّه در مسئلهی سلامت تلاش خوبی در دولت گذشته شد، کارهای خوبی انجام دادند، دنبال کردند، هم برای تولید واکسن کار شد، هم برای واردات واکسن کار شد؛ حالا شایعاتی در دهنها هست که اینها غالباً اعتبار ندارد؛ غالباً بیاعتبار است؛
🔸کارهای خوبی انجام گرفت؛ باید این کارها دنبال بشود و تأکید بشود؛
هم درمان، هم پیشگیری، هم مراقبت و غربالگری؛
غربالگری از بیماران محتمل بسیار چیز مهمّی است که اینها باید حتماً انجام بگیرد.
واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد.»
🔹 « البتّه مردم هم وظایفی دارند؛ بنده مکرّر این را گفتهام. مردم عزیزمان بایستی این چهار مسئولیّت مهم را قبول کنند و به عهده بگیرند:
یکی مسئلهی ماسک،
یکی مسئلهی فاصله،
یکی مسئلهی تهویه،
یکی مسئلهی صابون زدن دست؛
اینها که کارهای مشکلی نیست،
اینها همه کارهای آسانی است؛
[اگر] این رعایتها را بکنند، قطعاً تأثیر خواهد گذاشت در ابتلاء،
و این تلفات سنگینی که دل انسان را به درد میآورد، به وجود نخواهد آمد.»
۶/۶/١۴٠٠
✅ قابل توجه مخالفین واکسن و مخالفین واکسیناسیون عمومی
✅ از فردا منتظرم ببینم مخالفین واکسن و ماسک و پروتکلهای بهداشتی چطور این بیانات رهبری رو تفسیر و تاویل میکنن😉
◀️ منظور رهبری از اینکه فرمودند:" شایعاتی در دهنها هست که اینها غالباً اعتبار ندارد" چه شایعات بی اعتبار هست؟!!!
◀️ منظور رهبری از اینکه فرمودند: "واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد" دقیقا چه بوده است؟!!!
🔴 چرا آمریکا در حال افول است؟
✍ رضا سراج
🔹آیا شکست آمریکا در افغانستان و فرار از این کشور، نشانهای دیگر از روند پُرشتاب افول آمریکا است؟
🔹عدهای از اندیشمندان آمریکایی در رد نظریه افول جهانی ایالات متحده، فرار آمریکا از افغانستان را با شکست در ویتنام مشابهت سازی میکنند تا این انگاره و ادراک را ایجاد کنند؛ همچنان که واشنگتن پس از شکست در ویتنام توانست قدرت و اعتبار خود را بازسازی کرده و آن را به هژمونی تبدیل کند، بار دیگر موفق خواهد شد اعتبار و نفوذ خود را حفظ نماید.
در این ارتباط "دویل مکمانوس" ستوننویس مشهور لسآنجلس تایمز، در مقالهای مینویسد وقتی بعد از جنگی که چهار برابر جنگ افغانستان سرباز آمریکایی درگیر آن بودند، دولت ویتنام جنوبی سقوط کرد، بسیاری نتیجهگیری کردند که دوران قدرت جهانی آمریکا به سر آمده است. [اما] کمتر از ۱۵ سال بعد، دیوار برلین سقوط کرد، جنگ سرد رو به پایان گذاشت، و آمریکا به عنوان تنها ابرقدرت جهان سر برآورد.
🔹واقعیت این است که افول آمریکا تنها مربوط به شکست و فرار از افغانستان نیست که سادهانگارانه آن را با شکست در ویتنام مشابهت سازی کنند؛ بلکه روند افول آمریکا همزمان در چند عرصه به صورت پُرشتاب شکل گرفته است. آمریکا در عرصه قدرت داخلی به شدت افول کرده و در انتخابات 2022 و 2024 با سونامی ناشی از گسلهای فعال شده اجتماعی و سیاسی مواجه میگردد. قدرت داخلی ایالات متحده احیاء نخواهد شد. از سوی دیگر پیوندهای آمریکا با متحدان خارجی این کشور نیز تضعیف شده است و چشماندازی برای ترمیم بحران اعتبار در روابط خارجی وجود ندارد. همچنین آمریکا برای دفاع از منافع حیاتی خود دیگر قادر به آغاز هیچ جنگی نیست و چنانچه وارد کارزار نظامی گردد، موفقیت و پیروزی نظامی کسب نخواهد کرد. بنابراین زمینههای بازسازی نفوذ و اعتبار ایالات متحده فراهم نیست.