تقدیم به پلیس مقتدر:
حافظان امنیت،جان برکفان بامرام
هفته ناجا رسیده عرض تبریک وسلام
مظهر خدمتگزاری، باصفاوبی ریا
جمله نیروهای مظلوم ودلیر انتظام
لرزه براندام شیّادان فتاد از نامتان
گشت امنیت بود درخدمت مردم مدام
زیرچترامنیت آسوده خاطر ملت است
چونکه بیداراست چشمان شما درصبح وشام
برلبم باشد دعای خیراز بهر شما
ای پلیس مقتدر! ایامتان باشد بکام
سلام و عرض ارادت
استدعا دارم این نوشته را تا پایان حتما مطالعه فرمایید و برای دوستان خود ارسال کنید ممنون
در مورد ایام هجوم به بیت وحی در هفت روز اول ربیع چند نکته به استحضار می رساند :
1_ در هیچ منبع معتبر و اصیلی ما روز دقیق این اقدام جنایکارانه رو مشاهده نکردیم اگر رفقا سند و منبع معتبر و از کتب دست یک و قدیمی سراغ دارند بیان فرمایند
2_ .طبق بیان تاریخ و انچه در کتاب تقویم شیعه استاد بندانی نیشابوری با ذکر منابع آمده است اين ايام، سه بار به منزل آن حضرت هجوم آوردند: بار اول در روز اول ربيع بود كه براى بيعت آمدند و آن حضرت فرمود كه قسم ياد كردهام كه تا جمع قرآن تمام نشود از خانه بيرون نيايم و آنان بازگشتند. پس از آن امير المؤمنين شبها صديقه طاهره و حسنين عليهم السّلام را بر در منازل اصحاب مى بردند و طلب يارى مى نمودند.
(كتاب سليم: ص ۱۲۸. احتجاج: ص ۷۵، ۱۹۰)
بار دوم هفت روز بعد از دفن پيامبر صلّى اللَّه عليه و آله بود كه زبير و عده اى ديگر در منزل امير المؤمنين عليه السّلام جمع شده بودند. آن روز زبير شمشير كشيد تا عمر را بكشد.
(توحيد صدوق: ص ۷۳. احتجاج: ج ۱،
ص ۱۱۱ ۹۵. بحار الانوار: ج ۲۸، ص ۳۲۱)
بار سوم به منزل حضرت هجوم آوردند، و پس از آتش زدن در منزل و ضرب و جرح صديقه طاهره سلام اللَّه عليها و كشتن حضرت محسن عليه السّلام، امير المؤمنين عليه السّلام را با دست بسته بيرون بردند.
(كتاب سليم: ص ۲۴۹ ۸۲. الكوكب الدرى: ج ۱، ص ۱۹۴. الجمل: ص ۱۱۷. كامل ابن اثير: ج ۲، ص ۳۲۶. تاريخ طبرى: ج ۳، ص ۲۰۳)
رک تقویم شیعه ص 45
طبق این بیان باید هجوم اصلی که سبب آتش زدن بیت و شهادت حضرت محسن و ... شده بعد از روز هفتم باشد که برخی از مروجین عزای در این روزها با نام ایام محسنیه خود مشغول شادی عید الزهرا می باشند.
3_ به نظر شما خطبه فدکیه حضرت زهرا سلام الله علیها بعد از هجوم بوده یا قبل؟ که مسلما قبل از هجوم بوده و در منابع صحبت از حرکت معمولی حضرت به سمت مسجد بدون هیچ اشاره به مجروح بودن حضرت و کمک زنان به اویا اعتراض ایشان به هجوم و آتش به بیت در متن خطبه مثل سایر اعتراض ها باشد و در برخی منابع زمان ایراد خطبه 10روز بعد از رحلت شهادت گونه پیامبر ، بیان شده است
4_با تحقیق در منابع متعدد و بررسی قراین تاریخی به دست می آید که زمان هجوم سوم به خانه حضرت و جریان آتش زدن بیت و ...حدود 50 روز بعد از رحلت پیامبر بوده است رک به مقاله تاريخ و ترتيب حوادثِ منتهي به شهادت حضرت زهراسلام الله عليها
مجله تاریخ اسلام در آینه پژوهش موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی سال دهم، شماره دوم، پياپي 35، پاييز و زمستان 1392
سيدعلي حسينپور /دانش پژوه دكتري تاريخ تشيع اثني عشري، مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني ره sahosseinpur@yahoo.com
محمدرضا جباري / دانشيار مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني jabbari38@yahoo.com
و حتما آن را کامل و دقیق مطالعه فرمایید متن مقاله را در اینترنت جستجو کنید موجود است
5_ ترویج این ایام محسنیه از یک عده شیعیان انگلیسی معلوم الحال است که عقده های درونی خود در مخالفت با انقلاب اسلامی و شخص رهبری معظم را با این گونه جبهه گیری های مخالف با نظر ایشان نشان می دهند که برای رسیدن به امیال خود حتی دست به نابودی اصل و ریشه شیعه و شیعیان در گوشه گوشه عالم با ترویج اختلاف و تفرقه افکنی بین شیعه و سنی داشته و حتی علنا اعلام هفته برائت در مقابل هفته وحدت هم نموده اند بصیرت داشته باشیم مروج افکار آنها نباشیم که خدای نکرده همچون رفاعه ها از شیعیان بزرگ کوفه جزء توابین به قصد قربه الی الله در زمین دشمنان ایفای نقش نکنیم
والسلام علی من اتبع الهدی
🔴 آنچه در برنامه دیشب «جهان آرا» - شنبه ١٧ مهر ١٤٠٠ - گذشت
♦️ حسین شریعتمداری:
🔰در مذاکرات هستهای، بارها شاهد بودیم که مذاکرهکنندگان ایرانی بدون اینکه به نقطه مطلوبی رسیده باشند، نتیجه را پیشاپیش پذیرفته بودند!
🔰 حضرات (مذاکرهکنندگان ایرانی) عملا دیکته نوشته بودند نه اینکه بخواهند چیزی از خود به طرف مقابل بقبولانند.
🔰 ثابتی مجری جهان آرا: اگر برجام انقدری که میگویند بد است چرا با روی کار آمدن دولت جدید، باز هم اشتیاق برای بازگشت به آن وجود دارد؟
حسین شریعتمداری: این دولت مثل دولت قبلی همه چیز را به برجام گره نزده است.
🔰 برجام یک جسد متعفن است و اگر بخواهیم با همین حال و هوا به آن برگردیم، چیزی به دست نمیآوریم!
برجام برای آمریکا یک سند طلایی و خروج آمریکا از آن تعجبآور بود البته موگرینی گفت، ترامپ زمانی از برجام خارج شد که دولت روحانی اطمینان داده بود هرگز از آن خارج نمیشود.
🔰 اصلا میز مذاکرهای وجود ندارد، در وین هم آنها روی حرفهای خودشان بودند و میگفتند فقط تحریمهای دوران ترامپ را بر میداریم، آقای شمعخانی به من گفت باز هم اشتباه بود، باید میگفتی برخی از آن تحریمها!
🔰 انتصاب آقای عراقچی به عنوان دبیر شورای راهبردی روابط خارجی به گفته آقای خرازی، توصیه رهبری بوده است.
ثابتی: افکار عمومی خاطره خوبی از این نوع تحلیلها ندارد.
شریعتمداری: عراقچی تفاوتهایی با تیم قبلی داشت و برخی دیدگاههایش با ظریف متفاوت بود.
🔰 حتی قراردادهای گلستان و ترکمنچای هم دارای نسخه رسمی فارسی بودند ولی برجام فاقد چنین نسخهای است!
🔰 عملکرد دولت سیزدهم بسیار خوب بوده، مثلا سفرهای استانی، یا شرکت در برخی جلسات که قبلیها حاضر نبودند در آنها شرکت کنند.
ایستادگی در مقابل بیرونیها، تاکید بر مقابله با فساد و اهل کار بودن دولتمردان، از دیگر مصادیق این تحلیل است.
🔰 بنی صدر اقدامات مشکوکی داشت، مثلا بعد از حمله طبس، دستور بمباران منطقه را داد و همه اسناد و مدارک از بین رفت.
در اسناد لانه جاسوسی آمده که او جزو افراد کُد دار سیا بوده است.
در جنگ هم بیشتر خودش یک مانع برای ایران بود مثل همان تز زمین دادن و زمان گرفتن.
🔻آقای ظریف! کار پژمردگی یک گُل نیست
🔸چهارشنبه شب گذشته، آقای دکتر ظریف طی سخنانی در کلابهاوس گفت «در
مجلس گفتم که در برجام کلمه ساسپنشن (Suspension) نیست و این اشتباه از من بود، چهار بار یا سه بار کلمه ساسپنشن (تعلیق) در ضمیمه استفاده شده بود. این را مذاکرهکننده ما، به ما اطلاع نداده بود»!
1⃣میفرمایند وجود این واژه در ضمیمه برجام را مذاکرهکنندهها به ما اطلاع نداده بودند! و توضیح نمیدهند که مگر خود ایشان در رأس مذاکرهکنندگان و مسئول و مدیر آنها نبودهاند؟!
2⃣بیتوجهیها و بیدقتیهای اینگونه در عملکرد تیم هستهای کشورمان بیسابقه نبوده است. به عنوان نمونه - و فقط یک نمونه - فردای آن روز که توافقنامه ژنو به امضاء رسید - یکشنبه۳ آذرماه ۹۲ / ۲۴ نوامبر ۲۰۱۳- «فرد کاپلن» روزنامهنگار مشهور آمریکایی و ستوننویس روزنامههای نیویورکتایمز، طی مقالهای با ابراز تعجب نوشت: « چند هفته پیش یک مقام رسمی ارشد کاخ سفید از من و چند روزنامهنگار دیگر دعوت کرد تا نظرمان را درباره پیشنویس توافقنامهای که قرار بود اوباما در مذاکره ۱+۵ با ایران به طرف ایرانی پیشنهاد کند جویا شود. وقتی متن پیشنویس توافقنامه را دیدیم، آن را کاملاً یکسویه ارزیابی کردیم و همه ما بر این باور بودیم که ایرانیها هرگز این متن را نخواهند پذیرفت و به شرایطی که در آن آمده است تن نخواهند داد. پیشنویس توافقنامه بهگونهای بودکه هیچیک از مواد آن نمیتوانست با اعتراض یک آمریکایی، یک اسرائیلی و یا یک عرب متعصب روبهرو شود. اما امروز که متن توافقنامه یکشنبه ژنو منتشر شد با کمال تعجب دیدم همان پیشنویسی است که چند هفته قبل دیده بودم و اکنون تیم هستهای ایران، برخلاف انتظار ما، بدون کمترین تغییری در متن پیشنویس به آن تن داده و پذیرفته است».
3⃣ در تیم مذاکرهکننده هستهای تعدادی از عوامل دشمن حضور داشته و برای حریف جاسوسی میکردهاند! ولی جنابان روحانی و ظریف حتی پس از بازداشت برخی از آنها به حمایت از آنان ادامه دادند. خسارت حضور آنها در تیم هستهای محدود به سرپوش نهادنشان بر وجود کلمه تعلیق در ضمیمه برجام نیست. حضور آنان در تیم هستهای و بیتوجهی به عملکرد آنها به منزله آن بود که آمریکا با عوامل و نیروهای خودش مذاکره میکرده است. به بیان دیگر ظاهراً ادای مذاکره را در میآورده است! ولی در واقع، آنچه میخواسته را به آنها دیکته میکرده است!
4⃣ آقای ظریف! همین جا باید به سخنان شما در شورای روابط خارجی آمریکا اشاره کرد که خطاب به آنها (یعنی خطاب به دشمنان تابلودار ایران اسلامی و طرف مذاکرهکننده) گفته بودید، اگر در مذاکرات به توافق نرسید و حزب و گروه سیاسی شما در انتخابات پیروز نشود، «تندروها» قدرت را در دست خواهند گرفت! این سخن جنابعالی چه مفهومی داشت؟ پیام روشن اظهارات جنابعالی برای آمریکا این بود که اگر تندروها - بخوانید انقلابیون- قدرت را در دست بگیرند اهل باج دادن نیستند! معنای دیگر سخن شما این بود که گروه و جریان سیاسی شما اهل باج دادن است! با این حال چه کسی میتوانست از شما انتظار دستاوردی در برجام داشته باشد؟! لطفاً فاجعه برجام را در حد واندازه فراموشی کلمه ساسپنشن تقلیل ندهید، ماجرا فاجعهبارتر از این است.
5⃣سایتهای مدعی اصلاحات و روزنامههای زنجیرهای که طی ۸ سال گذشته تنها مأموریتشان حمایت - کورکورانه و دستوری- از تمامی مواضع و عملکرد دولت آقای روحانی و بزک آمریکا و برجام بود، این روزها و بعد از اظهارات آقای ظریف به ترفند خندهداری روی آورده و ادعا میکنند که کلمه تعلیق در ضمیمه برجام آمده بود و ضمیمه را «حاشیه»! قلمداد میکنند و حال آنکه ضمیمههای برجام بخشهای جداییناپذیر و به بیان دیگر بخشهای اصلی برجام هستند و بایدها و نبایدهای برجام در همین چند بخش ضمیمه آمده است.
و بالاخره جناب ظریف ! ماجرای بلایی که برجام بر سر ملت و نظام آوار کرده است منحصر به بیخبری شما از واژه تعلیق در ضمیمه برجام نیست و باید گفت؛ کار پژمردگی یک گُل نیست،
دولت آقای روحانی و تیم هستهای ایشان، جنگلی را به آتش کشیده و سوزاندهاند!
#حسین_شریعتمداری
🛑 گردو خوب زیر چکش قرار گرفته است!
در ماههای گذشته خبرهایی از گسترش حضور رژیم صهیونیستی در جوار مرزهای ایران شنیده میشود؛ مانند حضور در اربیل، آذربایجان، امارات، قطر و...؛ موضوعی که رژیم و کشورهای همپیمانش، آن را مخفی و یا انکار میکنند!
👈نکات تحلیلی:
3️⃣- رژیم صهیونیستی فاقد ارزش راهبردی برای هرگونه ارتباط است و صرفاً از کارت آمریکا برای نفوذ در سایر کشورها استفاده میکند. حضور پراکنده این رژیم در منطقه نیز به این خاطر است که خروج آمریکا را از منطقه، عزتمندانه جلوه دهد و خود را جایگزین آن معرفی کند.
2️⃣- تاریخ جنگهای رژیم صهیونیستی در مرزهایش نشان میدهد که این رژیم فاقد سلاح راهبردی در درون مرزهای خودش است، چه رسد به اینکه بخواهد امنیت دیگران را تأمین کند؛ سامانه گنبد آهنین که برای مقابله با حملات از خارج در اطراف رژیم صهیونیستی چیده شده است، نهتنها توانایی مقابله با موشکهای دستساز فلسطینی را ندارد، بلکه وسیلهای برای طنز و فکاهی مردم شده است که گنبد آهنین موشکهای سرگردان را راه میدهد!
3️⃣- رژیم صهیونیستی در مرزهای خودش فاقد امنیت است و به همین منظور در 20 سال گذشته دیواری 8 متری برای تأمین امنیت بر اطراف خود کشیده است. این امنیت بهگونهای شکننده و سست شده است که در ۳۰ فروردین ۱۴۰۰ «یوسی لانگوتسکی»، فرمانده سابق یگان ۸۱ فناوری ارتش صهیونیستی اعتراف کرد: «امروز تمام ساختارهای تشکیلدهنده جبهه ضدصهیونیستی به تهدیدی حیاتی برای جبهه داخلی آن تبدیل شدهاند».
4️⃣- رژیم صهیونیستی در جنگهای متعدد از گروههای مقاومت در لبنان و فلسطین شکست خورده است که آخرین پیروزی جبهه مقاومت در خردادماه امسال بود که در طول 11 روز، بیش از 4600 موشک به رژیم صهیونیستی شلیک کرد تا درنهایت رژیم صهیونیستی وادار به تسلیم و درخواست آتشبس شد.
✅نکات پایانی:
ضربالمثل است که؛ از دو کس حقیقت را مپوشان یکی پزشک و دیگری وکیل؛ ایران در طول چهار دهه گذشته بهعنوان یک پزشک حاذق همواره درد ملتهای مستضعف را درمان کرده است، بهگونهای که مردم کشورهای منطقه طرفدار سرسخت ایران هستند و از طرف دیگر چکش وکالتش سجیلوار بر سر برهم زنندگان امنیتش در عینالأسد، دیرالزور، مقر فرماندهی حزب دموکرات کردستان در عراق و حدکا بیمحابا فرود میآید. نمیدانم که این سخن دیوید مناشری، بنیانگذار مرکز مطالعات ایران در دانشگاه تلآویو با چه هدفی گفته شده است که «اسراییل برای ایرانیها بهاندازه یک گردو و یا حتی پسته است»؛ اما حضور این رژیم در اطراف ایران این نوید را میدهد که گردو خوب زیر چکش قرار گیرد.
⁉️ انتخاب پارلمانی عراق چه نتایج و دستاوردهایی داشت؟!
۱ ) مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بوده است.
۲ ) در این انتخابات علی رغم تلاشهای آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریانهای اسلامی و مقاومتی اکثریت کرسیهای پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریانهای اسلامی خواهد بود.
۳ ) جریان دو قطبی کاذب بین جریانهای اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت.
۴ ) هر دو جریان آقایان مقتدا صدر (سائرون) و عمار حکیم (قواالدوله) جزء جریانهای اسلامی بوده و تفاوتی بین آنها و جریان فتح، دولت قانون و دیگر جریانهای مقاومتی وجود ندارد.یکی از همگرایی های جریان های اسلامی این بود که به منظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیقی(هماهنگی)شکل داده بودند.
۵ ) پروژه آمریکا برای رای ندادن به جریانهای اسلامی و دور کردن آنها از حاکمیت با شکست مواجه شده است. همچنین تلاشهای آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید
۶) یکی از ابعاد این انتخابات،امنیت کامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود.
۷) برگزاری این انتخابات و پيروزی جریانهای اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریانهای اسلامی و مقاومتی محسوب میگردد.
🛑 استراتژی هزار خنجر علیه ایران، عوامل و راهکارهای آن
🔹 بنظر میرسد تحولات اخیر منطقه خصوصا شرایط افغانستان و اقدامات باکو بیش از هر چیز در راستای استراتژی هزار خنجر باشد که صهیونیستها اخیرا از آن پرده برداشتند. در حقیقت شرایط منطقه به جایی رسیده است که حرکت در سایه و پنهانی دیگر پاسخگوی نیاز آمریکا و اسرائیل نیست و ظاهرا هر چه لازم بوده که در خفا صورت پذیرد به انجام رسیده و یا امکان انجام آن دیگر نیست، پس ضرورتی برای اخفای نیات و اهداف نیز نمیباشد. به همین دلیل است که آمریکاییها چنین آشکار طالبان را به قدرت رسانده و مسلح میکنند و دولت باکو و ترکیه نیز بر خلاف سال گذشته که تغییر ژئوپلیتیک در منطقه را انکار میکردند و هدف خود را آزادی قره باغ ميخواندند چنین آشکار از تغییر مرزها سخن میگویند.
در حقیقت آمریکاییها تمام توان نیابتی خود را بخدمت گرفتهاند تا با ضربات متوالی و پیاپی ایران بزرگ را دچار خونریزی نمایند تا به خیال خود بدون دادن هزینه سنگین این قدرت بزرگ را از پای اندازند و این معنای استراتژی هزار خنجر است. وقتی که قدرت حریف زیاد است و اقدام مستقیم علیه وی هزینهای سنگین دارد و بنوعی ناممکن است، پس ناچار باید ضربات کوچکتر و متوالی را آنچنان تداوم بخشید تا حریف ضعیف شده و از پای بیفتد. این سناریو اکنون بشکل میدانی از طریق نایبان منطقه ای در حال اجرا است ولی لازمه آن این است که دستهای ایران برای عکس العمل بسته باشد و این نکته مهمی است که آمریکاییها با برجام بدنبال آن بوده و هستند.
✅بنظر میرسد عملکرد درست در قبال هزار خنجر اجتناب از درگیری همزمان در چند جبهه باشد، در عین اینکه ضربات وارده حتما با عکس العمل متناسب و هوشمند یک به یک پاسخ گیرد تا عوامل منطقهای اطمینان یابند که در برابر هر اقدام هزینه لازم را میپردازند.
اقدام هوشمند لزوما به معنی هیاهو و رجزخوانی نیست (اگرچه در شرایطی این هم ضروری است)، اما نیازمند طراحی و دقت برای کارایی و احتراز از خطر درگیری مستقیم تا حد ممکن است، اگر چه باید نشان دهیم که در صورت لزوم آماده رویارویی نیز هستیم. این نکته کاملا مهم باید برای همه روشن شود که بهرحال ضربات بی پاسخ نمیماند و البته روشن است که در شرایط کنونی اگرچه هر اقدامی برای همه از جمله ما هزینه زا است اما مماشات بیش از حد نیز میتواند به پیشروی طرح هزار خنجر و از دست رفتن توان مقابله و مقاومت منجر گردد.
🔴 ولایت ما و ولایت بعضی ها‼️
🔹 ولایت فقیه ما یک مدیر مقتدر و سلطه ناپذیر است که در طول سالهای زعامتشان هرگز تن به اجبار و فشار و سلطه نداده است حتی زمانی که جریان غربگرا با حمایت همه جانبه نظام بین الملل و نیز پشتوانه رای ۱۳ میلیونی در فتنه ۸۸ تنها ماندند حاضر به پذیرش خواسته باطل و ناحق سلطه گران نشدند...
🔸 ولایت فقیه اونا یک رهبر سلطه پذیر و بی اراده است که حتی نمیتواند در برابر اصرار و اجبار چند مشاور و زیر دست مقاومت کند و تن به تزریق واکسنی میدهد که میداند موجبات مرگ خود و بسیاری از مردمش را فراهم میکند!!
🔹 ولایت فقیه ما یک رهبر آگاه با اشراف کامل اطلاعاتی-امنیتی در سطح دنیا است که بسیاری از تحرکات دشمنان را به دقت زیر نظر دارد و به درستی راهبردها و عملیاتهای آنان را پیشبینی میکند
🔸 ولایت فقیه اونا یک رهبر غافل و نفوذ زده است که حتی اطلاعی از نفوذی بودن اکثریت مشاوران و اطرافیان خود ندارد چه برسد به نفوذی بودن مسئولین کشور
🔹 ولایت فقیه ما یک فقیه عادل و عالم است که اظهار نظرهای او بر گرفته از آخرین نظرات اجماعی و تخصصی کارشناسان مختلف است و در حقیقت تخصصی ترین نظرات را بیان میکند
🔸 ولایت فقیه اونا یک آخوندی هست که نه تخصصی دارد و نه توان ارائه نظری متخصصانه در موضوعات مهم حاکمیتی، لذا نظراتش برای مردمش بی ارزش است و هیچ لزومی به رجوع به نظرات او ندارند
🔹 ولایت فقیه ما یک نائب امام زمان مقتدر با پشتوانه قوی نظامی، حاکمیتی و مردمی است که بیانات و دستوراتش را صریح، با اقتدار و محکم در داخل و خارج کشور صادر میکند
🔸 ولایت فقیه اونا یک رهبر مظلوم و تنها است که دستوراتش با تقیه و در لفافه صادر میشود و مریدانش باید با اجتهاد خود و دیگران پی به کنه دستوراتش ببرند
🔹 ولایت فقیه ما اخبار و اطلاعاتش را از کانالها و اشخاص مختلف دریافت میکند و اشراف کاملی به نظرات مختلف کارشناسان و تحولات داخل و خارج کشور دارد
🔸 ولایت فقیه اونا اخبار و اطلاعاتش کانالیزه و محدود آن هم از طریق مجاری نفوذ زده میرسد و نسبت به نظرات مخالف و موافق و نیز تحولات کشور در غفلت و جهالت است
🔹 ولایت فقیه ما آقائی است که آقائی را با وجنات و سکنات و کیفیت زعامتش معنا کرده است
🔸 ولایت فقیه اونا آقائی را پشت جهل، ناآگاهی، سطله پذیری، ترس و غفلت خاک کرده است
✅ حال اختیار با شماست که از ولایت ما تبعیت کنید یا ولایت اونا!!!
🌐 نتایج شوکه کننده انتخابات عراق و چند نکته
🔸️انتخابات پارلمانی عراق برگزار شد و تاکنون بر خلاف پیش بینی ها جریان صدر تعداد قابل توجهی ازکرسی ها را کسب کرده و به راحتی می تواند "کتله اکبر" یا همان ائتلاف اکثریت را تشکیل دهد .
🔸️در خصوص علت پیروزی مقتدی صدر چند نکته را می توان اشاره کرد.
1️⃣ مقتدی نان شجاعت ، شهامت پدرش در راه ایستادگی مقابل صدام را می خورد که پس از شهادت ایشان ، طرفدارانش به مقتدی روی آوردند.
🔸️مقتدی نیز فردی نه چندان با سواد است اما کارهای تبلیغاتی و شانتاژ را بسیار خوب بلد بوده و می تواند به راحتی روی موج افکار عمومی عراق سوار شود.
🔸️وی اخیرا هم اعلام کرد به زودی به شهادت می رسد و پایان عمرش فرا رسیده و همین اعلان وی طرفدارانش را به شدت تهییج کرد تا آنجایی که بسیاری او را حسین زمانه نامیدند.
🔸️مقتدی از عوامل اصلی روی کار آوردن و نخست وزیری مصطفی الکاظمی بود اما بعدا در چرخشی عجیب اعلام کرد مسئولان فعلی فاسدند و در انتخابات شرکت نمی کند ولی دوباره نظرش را تغییر داد و لیستی بلندبالا را به عنوان نامزد پارلمان معرفی نمود.
2️⃣ مشارکت در انتخابات عراق کاملا پایین بود حتی بسیاری معتقدند میزان حضور در پای صندوق های رای کمتر از آمار اعلام شده رسمی است.
🔸️بی شک در شرایطی که حضور عمومی در انتخابات پایین باشد ، ائتلافی که از انسجام بیشتری برخوردار است می تواند موفقیت را کسب کند و جریان صدر نیز پیوستگی بالایی برای اردوکشی های خیابانی و تبلیغات میدانی را دارا بود.
3️⃣ به نظر می رسد مقتدی با توجه به کسب ۷۳ کرسی و ائتلاف با امتداد(تشرینی ها)، تقدم (حلبوسی) ، حزب دموکرات ، و برخی از مستقل ها و ... بتواند دولتی صدری را تشکیل دهد.
4️⃣ دولت قانون کرسی های نسبتا زیادی را کسب کرده اما سایر گروههای همفکر با آن در انتخابات عملکرد ضعیفی داشتند و با این شرایط قدرت گیری نوری مالکی بسیار بعید به نظر می رسد .
5️⃣ بدون تعارف باید گفت موفقیت جریان صدر تا این سطح در انتخابات برای اکثر تحلیلگران شوک آور و باور نکردنی بود و باید دید مقتدی که هر روز رنگ عوض می کند اینبار با دولت آتی که مسئولیت عملکرد آن مستقیما با شخص اوست چگونه رفتار خواهد کرد .
⭕️ نبرد نیابتی آمریکا شروع شده است
🔻با کنار رفتن ترامپ و روی کار آمدن جو بایدن شیوه مقابله آمریکا با ایران دچار تغییراتی شد.
جو بایدن بهعنوان یک دموکرات خوب میداند که ایالاتمتحده دیگر جایگاهی در خاورمیانه ندارد. آمریکا در این سالها زمین خاورمیانه را از دست داده و همچنین ناچار به خروج از افغانستان و قبول شکست در سوریه شده است.
🔻ازاینرو دولت بایدن تمام تلاش خود را به کار بستهاست تا بتواند خلأ حضور آمریکا در خاورمیانه را با نبردهای نیابتی پر کند.
پیمان صلح اسرائیل با کشورهای حاشیه خلیجفارس و مشکلات معیشتی لبنان و تلاش برای رشد داعش در سوریه و افغانستان و تقلا برای روی کار آوردن دولتی دستنشانده در عراق و نفوذ حداکثری بر روی طالبان و در این اواخر نیز رجزخوانیهای باکو و مسدود کردن مسیر ترانزیتی ایران در راستای هدف بالا دموکراتها صورت پذیرفتهاست.
🔻بهخوبی مشخص است که نبردهای منطقه به سوی شیوه جدیدی درحال تغییر شکل هستند. صهیونیستها بهدنبال ضربه زدن به ایران از مبدأهای مختلف هستند و این همان طرح مرگ با هزاران چاقو است که چندی پیش توسط نفتالی بنت مطرح شد.
🔻نبردترکیبی آمریکا نهفقط ایران بلکه کل محور مقاومت را تحت تاثیر قرار خواهد داد. صحت این ادعا را میتوان در خاموشیهای حال حاضر لبنان و بمبگذاری در مسجد شیعیان افغانستان بهخوبی مشاهده کرد.
🔻 در ماههای آینده ناامنی در مرزهای ایران و همچنین قومیتگرایی و تجزیهطلبی افزایش چشمگیری خواهد یافت. نباید فراموش کنیم که دشمن تمامیت ارضی ایران بزرگ را نشانه گرفتهاست و جمهوری اسلامی ایران باید هرچه سریعتر راهکاری برای مقابله با این طرح آمریکاییها جستجو کند.
مقتدا صدر، برنده انتخابات عراق شده و میگوید:
همه گروههای شبهنظامی باید اسلحهشان را تحویل دهند حتی اگر محور مقاومت نامیده شوند
مهمترین نکتهها درباره نتیجه انتخابات پارلمانی اخیر عراق
1️⃣ نخستین نتیجه انتخابات پارلمانی عراق نشان میدهد ائتلاف سائرون، میان کمونیستها، سکولارها و جریان مقتدا صدر و به رهبری او، با افزایش کرسیهایاش در پارلمان، از ۵۴ به ۷۳کرسی، برنده انتخابات شده-
▫️بازندهی انتخابات هم بیشاز همه ائتلاف فتح نزدیک به حشدالشعبی است که کرسیهایاش از ۴۸ به ۱۴کرسی کاسته شده.
▫️ پساز سائرون، ائتلاف اصلی اهل سنت، ائتلاف تقدم، ۳۸ کرسی؛ ائتلاف شیعی دولت قانون، وابسته به نوری مالکی، ۳۷کرسی؛ حزب دموکرات کردستان ۳۲ کرسی؛ اتحادیه میهنی کردستان ۱۵کرسی؛ یک ائتلاف اهل سنت دیگر با نام عزم ۱۴کرسی؛ ائتلاف فتح نزدیک به حشد الشعبی و به رهبری هادی العامری، فرمانده سپاه بدر، ۱۴کرسی؛ ائتلاف امتداد که به معترضان خیابان ماههای اخیر نزدیک است، ۹ کرسی، ائتلاف نسل نو ۹ کرسی و ائتلاف شیعی حکمت نزدیک به خانواده حکیم تنها دو کرسی به دست آوردهاند.
2️⃣ البته بیشاز همه مشارکت پایین در انتخابات به چشم میآید؛ ۴۱درصد که کمترین میزان مشارکت پساز سقوط رژیم صدام است.
▫️البته همین ۴۱درصد هم آمار کسانیاستکه کارتهای دیجیتال ویژه دارندگان حق رای را دریافت کردهاند و بنابر گزارش رسانههای بینالمللی، از این میان چیزی حدود ۲۵درصد در انتخابات رای دادهاند.
3️⃣ مقتدی صدر، لیدر جریان سائرون و برنده انتخابات، امروز گفته: «ما خواستار حصر سلاح به دست دولت هستیم. نباید هیچ گروهی خارج از چارچوب دولت سلاح داشته باشد؛ حتی اگر خود را بخشی از مقاومت بداند.
▫️زمان آن فرا رسیده که مردم بدون شبه نظامیان در صلح زندگی کنند. امروز روز عزم ، ثبات و پیروزی بر شبه نظامیان است.»
▫️او افزوده: «ما از همه سفارتها استقبال می کنیم تا زمانیکه آنها در امور عراق و در تشکیل دولت دخالت نکنند.»
♦️لاریجانی از مسئولیت در پرونده چین استعفا داد/ مخبر جایگزین لاریجانی شد!
🔹روزنامه فرهیختگان مدعی شد: علی لاریجانی رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی و مجری توافقنامه ۲۵ ساله ایران و چین طبق شنیدهها با روی کارآمدن دولت سیزدهم از سمت خود در راهبری این توافقنامه استعفا داده تا پیگیری فرآیندهای مربوط به این سند راهبردی ۲۵ ساله به دست تیم دولت و معاون اول رئیسجمهور سپرده شود
🔹 سنگ بنای قرارداد راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین به سفر سال ۹۴ شی جینگ پی به ایران بازمیگردد. دراین سفر ضمن انعقاد ۱۷ سند همکاری میان دو کشور مقرر شد طرفین پیگیر انعقاد قراردادی استراتژیک و طولانیمدت باشند.
📖 از سری قصههای "بمب های صوتی ظریف" که با ظرافت منتشر میشوند‼️
🔻 تابحال شاگردی به این تنبلی دیده بودین که طرف بعد از ۸ سال متوجه شده اونی که در چند بند برجام اومده "تعلیق" تحریما بوده نه "لغو" تحریما‼️
🔹 جالب اینجاست هر کی هم بهش میگفت: آقا اونی که در از بعضی بندهای برجام نوشته شده "تعلیق" است نه "لغو"، باز هم در اوج پرروئی نجومی، چنین جواب میداد: شما دلواپسان اشتباه میکنید؛ اگه اونی که من نوشتم (بنابر ادعای بعضی) و دیدم و با کمال افتخار امضاء کردم؛ "لغو" هست و نه "تعلیق" 🤨
❌ آدم به این فرد چی بگه 🤔 چی نگه 🙄....
🔸 حتی برفرض که چنین شخصی محاکمه شود و تاوان این اعمال سهل انگارانه یا خیانتکارانه ش رو ببینه، باز هم دل انسان آروم نمیشه!!، آخه مگه این همه حماقت و نادانی(فعلا بیخیال نفوذ و خیانت!!!) قابل فراموشی است⁉️
🔺 خلاصه القصه: مگه میشه⁉️من که باورم نمیشه؟؟ مگه داریم⁉️ ابوموسی اشعری!! از قبرت سر بر آر و ببین چه خبره⁉️ عجب وارثان خلفی داری 😏
☘✅ سفر برای مردمی ماندن!
🔻 یکی از ویژگیهای دولت سیزدهم که در همین ابتدای راه نمود فعالی پیدا کرده است، سفرهای استانی است. حضور فعال دولتمردان که اتفاقاً از استانهای محروم هم آغاز گردیده دارای آثار و برکات بزرگی است. مردمی بودن، حضور در میان مردم و از نزدیک در جریان امور مردم بودن از توصیههای مؤکد رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار اعضای دولت جدید با معظم له نیز بوده است و اکنون دکتر رئیسی خبر از ادامه سفرهای استانی میدهد. به عقیده رئیسجمهور، «در بسیاری از موارد، برخی طرحها که دچار وقفه بیدلیل شدهاند، با پیگیریهای مدیران ارشد در جریان بازدید حضوری، فعال میشود». بااینحال، در خصوص سفرهای استانی توجه به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
🔹 نکات تحلیلی:
۱- ازجمله شعارهای مهم دکتر رئیسی در ایام انتخابات، تشکیل دولت مردمی بوده است؛ یکی از مؤلفههای اصلی دولت مردمی، حضور بدون واسطه در میان مردم است. مقام معظم رهبری نیز یکی از شروط تحقق دولت مردمی را با مردم و در میان مردم بودن عنوان کردهاند.
۲- آنچه بر ارزش سفرهای استانی دولت افزوده است، اصرار معظم له بر حضور در مناطق محروم و محلهها و مناطقی است که حتی شاید مدیران محلی هم کمتر در آنجا حضور مییابند. ترجمان سخن مقام معظم رهبری این است که ایشان حضور در میان مردم را گزینشی نمیدانند و معتقدند: «مردم یعنی همه مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی». ۳- وحدت و وفاق ملی یکی از بزرگترین سرمایههای اجتماعی در مواجهه با تهدیدات بیرونی و چالشهای درونی است. حضور دولت در مناطق مختلف کشور، شنیدن دغدغههای مردم و برداشتن موانع پیش رو با رأی و نظر مردم، موجب تقویت این سرمایه اجتماعی میشود.
۴- ترمیم مستمر روابط میان مردم با دولت ازجمله ضروریات هر حکومتی برای دوام و توفیق است؛ این امر حاصل نمیشود مگر با اطلاع و آگاهی از دغدغههای جامعه و برنامهریزی، اقدام و عمل بر اساس آن دغدغهها. یکی از دلایل اصلی اعتراض در کشور ما به همین حضور ناکافی مسئولین در میان مردم برمیگردد.
مقام معظم رهبری راهکار نزدیکی دولت به مردم و مردمی بودن دولت را این میدانند که دولتمردان: «صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راهحلها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد». مردمی بودن و مردمی ماندن دولت اصل مهم و ضروری است و سفرهای استانی نیز با توجه به این اصل ارزشگذاری میشود.
🌀 نقش ایران در عراق پسا انتخابات
🔻 انتخابات پارلمانی عراق با تمام اما و اگرها به پایان رسید. نتایج حاصله نشان از پیروزی جریان صدر و عدم تکرار موفقیت سایر ائتلاف های شیعی نسبت به انتخابات سال ۲۰۱۸ دارد. نتایج به گونه ای رقم خورده که فضا برای بازیگری آمریکا و عناصر آن در داخل عراق را بیش از گذشته فراهم کرده است، به گونه ای که با کارت بازی جریان صدر و کردها و ایجاد اختلاف بین جریانات شیعی با یکدیگر، بخشی از راهبرد تضعیف مقاومت و جبهه شیعه انقلابی عراق را محقق سازد.
🔹 در چنین شرایطی، به نظر بهترین اقدام راهبردی از سوی ایران این است که در جهت مدیریت اختلافات تاکتیکی بین جریانات و گروه های مختلف شیعی و متحدسازی آنان تلاش کند.
🔺 عدم اتحاد راهبردی شیعیان برای آرامش عراق و خدمت به مردم در شرایط حساس کنونی قطعا به نقطه عطفی برای دشمن آمریکایی- صهیونیستی در جهت از مشروعیت انداختن نظام سیاسی عراق و استارت دوباره اغتشاشات با هدف تضعیف کنش گری سیاسی- امنیتی مقاومت شیعی و کاهش نفوذ ایران در عراق بدل خواهد شد.
📝 | جریان صدر چه نگاهی به ایران دارد؟
🔻 آن چه در رسانه های مختلف عربی و غیرعربی (انگلیسی و آمریکایی) و حتی فارسی زبان داخلی و خارجنشین در مورد ارتباط ایران و صدری ها با هم وجود دارد، به طوری که برخی مواقع حتی رسانه های داخلی، صدر و جریان متبوع او را به عنوان منتقد اصلی ایران و مخالف جمهوری اسلامی مطرح می کنند، تطابق چندانی با واقعیت ها ندارد.
🔹 فارغ از هویت گروهی و ملی گرایی صدری ها، موضع گیریهای رسانهای آنها و ابراز مخالفت شدید با دخالت کشورهای خارجی در امور عراق (از جمله ایران) موضوعی است که با بسامد و هیاهوی زیادی از سوی رسانه ها بازتاب داده شده و تحلیل ها و تفسیرهای مختلفی از آن مخابره می شود.
🔸 صدر در اصول و آرمان های اسلامی ـ انقلابی از جمله موضوع فلسطین، دشمنی با دشمن صهیونیستی و روابط راهبردی و گسترده با حزب الله لبنان با جمهوری اسلامی اشتراک نظر بی چون و چرا دارد.
🔺 اندیشکده کارنگی در تحلیلی پیرامون موضع گیری های سیاسی و رسانه ای جریان صدر می نویسد: «صدری ها در بین جریانات شیعه همواره در اقلیت قرار داشته و نسبت به حمایت کشورهای خارجی از رقبای شیعی خود نگاهی انتقاد آمیز دارند، اما این مسئله به معنای وجود تنش و یا حتی اختلاف جدی میان آن ها با تهران نیست.»
🚨 تفاوت برجام و واکسن در مدل حکمرانی رهبر معظم انقلاب
🔰 این یادداشت هدفش موافقت و یا مخالفت با واکسن نیست. فقط تبیین یک بعد از ابعاد مدل حکمرانی رهبر جامعه است.
⭕️ میگویند همانطور که رهبر انقلاب برجام را پذیرفت در حالیکه مخالف آن بودند پس الان نیز رهبر انقلاب که واکسن زدند ممکن است مخالف واکسن نیز باشند و به خاطر شرایط حاکم بر جامعه آن را پذیرفتند.
⭕️ یکی از وظایف رهبران الهی این است که اگر در امر حکومتداری، قلباً با مسئلهی مهمی (که جان و مال مردم یا هدایت آنها در خطر است) مخالف هستند اما به خاطر عدم همراهی جامعه یا مسئولین اجرایی و یا به هر دلیل دیگر آن را پذیرفتند و همراه جوّ حاکم در جامعه شدند الزاماً باید نشانهها و علائمی که گویای مخالف بودنشان است به مردم جامعه نشان دهند چرا؟؟
👈 علت این است که هم اتمام حجتی باشد که فردا روزی انحراف خود را گردن رهبر جامعه نیندازند و به آنها گفته شود رهبرتان برای مخالفتش اشاراتی داشت باید درک میکردید!
👈 و هم اینکه نخبگان و بصیران جامعه با این علامت و چراغ سبز رهبران جامعه، شروع به تبیین و روشنگری در آن مسئله نمایند و به تدریج جامعه و مدیران را همراه خواست قلبی رهبر جامعه کنند. که البته این روشنگری نیز مدل و ساختار خودش را دارد و نمیتوان به این بهانه بیگدار به آب زد و در جامعه بلبشو به پا کرد.
لذا باید همیشه سخنان رهبر انقلاب را دقیق رصد کرد تا اگر در سخنانشان علامتی که نشانگر عدم رضایت قلبی ایشان است وجود داشت از آن غافل نشویم.
⭕️ بطور مثال در قضیهی برجام علائمی مثل: "من خوشبین نیستم"، "مذاکره با آمریکا خسارت محض است."، "اینها بد عهد هستند" و دهها جملهی دیگر که تلویحاً یا تصریحاً مخالفت خودشان را اعلام کردند وجود دارد. و حتّی شروط ۹ گانهی ایشان خود گویای مخالفت شدید ایشان با برجامی بود که دولتیها دنبال میکردند. نمونههای اینچنینی در مدل حکمرانی رهبران دینی زیاد است مثل عبارت"جام زهر" در کلام امام خمینی که میفهماند ایشان با این که قطعنامه را پذیرفتند اما وظیفهی رهبری او ایجاب میکند اگر مخالف است علامتی برای ولایتمداران و مؤمنین جامعه بر جا گذارد. و یا امیرالمؤمنین علیهالسلام با اینکه در ظاهر با سقیفه کنار آمدند اما بارها با بیانهای مختلف مخالفت خود را نسبت به این جریان نشان دادند.
⭕️ رهبر انقلاب نسبت به برخی پروتکلها نشانههایی از مخالفتشان قابل رؤیت است مثل تصمیمگیری برای هیئات و مساجد و #امور_معنوی که تلویحاً فرمودند: "باید به کسانی سپرد که حقیقت و ضرورت دعا و توسل را درک میکنند." با وجود این نشانه، روشنگران جامعه باید نسبت به امور معنوی و تصمیمگیران آن مخصوصاً در دولت سابق حساس میشدند و با عقلانیت و رعایت همان قانون غلط یا ناقص، روشنگری میکردند.
⭕️ یا ایشان دربارهی #واکسن آمریکایی و انگلیسی #صراحتاً فرمودند اعتمادی به آنها نیست. لذا در این موارد، روشنگران باید مسئولین را رصد کنند و مطالبهگری و روشنگری نمایند.
⭕️ پس پر واضح است که رهبر دینی جامعه وظیفه دارد اگر خطری مردم را تهدید میکند علامت و نشانهای برای مردم و روشنگران جامعه باقی بگذارد.
⭕️ طبق این مدل حکمرانی، معنا ندارد که رهبر دینی جامعه مخالف چیزی باشد که هم به آن #صراحتاً_امر کند و هم به #فواید_حیاتی آن تصریح داشته باشد.
🔻 دستور صریح رهبر انقلاب: واکسن کرونا چه از راه واردات و چه با #تولید داخلی #باید با تلاش مضاعف و #به_هر_شکل_ممکن تأمین شود و در اختیار همه مردم قرار بگیرد.
🔻ذکر صریح فواید واکسن توسط رهبر انقلاب: انشاءالله با همت دستاندرکاران، تا چند ماه دیگر واکسن به بهترین وجه در اختیار مردم قرار میگیرد و پس از آن، حتی با وجود بیماری، بحران و #خطر_مرگومیر و مصیبتزده شدن خانوادهها کاهش خواهد یافت.
(جالب است میفرمایند حتی با وجود بیماری...
یعنی ایشان میدانند که واکسیناسیون درمان قطعی نیست اما باز تاکید بر آن دارند چرا که #کنترلکنندهی_بحران است.)
⭕️ در واقع دستور_صریح و همزمان ذکر #آثار_حیاتیِ چیزی که دستوردهنده، مخالف آن است #لغو است در حالیکه در مواردی که مخالف بوده #قادر بوده است مخالفت خود را به نحوی اعلام کند.
⭕️ لذا به دوستانی که در مخالفت خود با واکسن، آن را با برجام مقایسه میکنند باید گفت اساساً تطبیق آنها اشتباه است. مگر اینکه از این به بعد علائمی در سخنان جدید رهبر انقلاب یافت شود که مخالفت ایشان را برساند.
🔰 باز هم تکرار میشود هدف این یادداشت موافقت یا مخالفت با واکسن نیست.