🔶 مکانیزم بانک_ سهام
🔰۲۴۰۰ بنگاه اقتصادی ایران گرفتار باتلاق وصول مطالبات بانکها شدهاند. طبق آمارهای رسمی دستکم چراغ تولیدی ۱۷۹۳بنگاه مستقر در شهرکهای صنعتی ایران در حال خاموششدن است.
🔺رابطه دولت، بانک و کارخانه چگونه باید باشد تا این مشکلات حاصل نشود؟
📝در اقتصاد دنیا برای این مشکل راه حل وجود. اعتبار دهنده برای اخذ وثیقه جهت اعطای اعتبار، می بایست در سهام کارخانه یا شرکت، سهیم شود:
1⃣سیاست های بهره وری و کسب منفعت اقتصادی در کلیات خود باید با نظر بانک تئوریزه گردد.
2⃣ بانک نقش اصلی و قانونی در تعیین هیئت مدیره دارد. اما از این حق خود فقط در موقع بحران در شرکت استفاده می کند.
3⃣ چنانچه شرکت از عهده بازپرداخت بر نیاید، یا صورت مالی شرکت زیانده بود، بلافاصله مکانیزم بانک _ سهام فعال می شود و بانک مدیریت شرکت را در دست می گیرد. اما حق تعطیلی آن را ندارد. جایگاه شرکت در ساختار بانک به مثابه یک شعبه می باشد.
🔺نقش دولت( دادگاه و هیئت وزیران) در این جا ناظر و هدایت کننده است. به این صورت که با اعطای معافیت های مالیاتی به بنگاه یا تزریق نقدینگی، رابطه بانک و بنگاه را کنترل می کند. نکته مهم اینکه بانک تحت هیچ شرایطی مجوز تملک شرکت و تعطیلی آن را ندارد.
✅چرا روابط ایران با ترکمنستان در دولت قبل قطع شده بود؟
مقامات ترکمنستان اخیرا در دیداری با مقامات ایران، علت سردی روابط در دولت گذشته را اینگونه بیان کردند: «در گذشته ما مکاتباتی را با دولت قبلی ایران (دولت روحانی) انجام میدادیم، اما هیچ محلی به ما نمیدادند و پس از چند ماه حتی پاسخ پیامهایمان را هم دریافت نمیکردیم. وقتی ما این رفتارها را دیدیم برداشتمان این شد که دولت ایران علاقهای به روابط با ما ندارد و آن را نوعی بیاحترامی تلقی کردیم بنابراین سطح روابط را بسیار پایین آوردیم».
در این جلسه دیپلماتهای ترکمنستان از رویکرد دولت جدید ایران در توجه به همسایگان ابراز خرسندی کرده و گفتهاند علی رغم رفتار نامناسب دولت قبل، در هفتههای اخیر ما هر پیامی که در موضوعات مشترک و مورد همکاری به ایران میفرستیم بلافاصله پاسخ داده میشوند و در برخی مواقع حتی شده همان روزی که پیام فرستادیم پاسخ گرفتیم که این رفتار خوبی است و نشان از حسن نیت دارد و ما هم میتوانیم نسبت به گرم شدن دوباره روابطمان و رفع نیازهای دوجانبه با ایران همکاری کنیم.
در خصوص روابط تجاری میان جمهوری اسلامی ایران با ترکمنستان گفته شده است که در گذشته میزان مبادلات دو جانبه که بیشتر در حوزههای فنی و مهندسی بود به سالانه ۳ میلیارد دلار میرسید اما در سالهای اخیر به دلیل رفتار نامناسب از سوی دولت ایران و بروز عواملی نظیر کرونا و ... که مسیرهای ارتباطی را محدود کرده بود به پایین ترین سطح خود رسیده است.
آیتالله رئیسی در سفری که اخیرا برای شرکت در اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی (اکو) عازم عشق آباد شده بود، با مذاکرات جدی با «قربانقلی بردیمحمدف »رئیسجمهور ترکمنستان توانست روابط دو کشور را احیا کند و دوباره فضا برای ارتقا حجم روابط شکل گرفت.
🛑 سرنوشت دولت آتی عراق به کجا میرسد ؟
🔸️تب و تاب ناشی از انتخابات عراق همچنان ادامه دارد و بسیاری منتظرند ببینند که نتیجه کشمکش های سیاسی و تشکیل دولت و مهم تر از آن انتخاب نخست وزیر به کدام سو منتهی خواهد شد.
🔸️در حال حاضر ایجاد دولت در عراق تحت تاثیر ۳ متغیر قرار دارد ؛
اولی؛ خروج آمریکا از عراق ارزیابی می شود ؛ ایالات متحده قصد دارد ماموریت رزمی خود را پایان دهد اما نظامیانش را در قالب آموزشی در این کشور نگه دارد و عملا تغییری در کمیت و کیفیت نیروها و جنگ افزار حاضر در عراق ایجاد نخواهد شد.
🔸️بنابراین مقاومت عراق حاضر به پذیرش ابقای نیروهای اشغالگر تحت عناوین دیگر نخواهد بود و افزایش سطح درگیری ها کاملا محتمل بوده و بر تشکیل دولت آتی نیز تاثیر خود را خواهد گذاشت .
🔸️متغیر دوم، نتیجه نهایی انتخابات عراق بر اساس رای دادگاه فدرال است ؛ هادی العامری رئیس ائتلاف فتح مهم ترین شخصیتی به شمار می رود که ابطال انتخابات و بازشماری کامل آن را از دادگاه فدرال درخواست کرده که نتیجه آن نیز تا اواخر دسامبر اعلام خواهد شد.
🔸️لازم به ذکر می نماید که بدون رای قطعی دادگاه فدرال ، اعلام نتایج از سوی کمیساریای عالی انتخابات عراق ارزش قانونی ندارد زیرا شکایت از نتایج انتخاب صورت گرفته است .
🔸️متغیر سوم لابی های انتخاباتی است که سران ائتلاف های عراقی در حال پی گیری آن هستند .
🔸️حتی با فرض این که نتایج کنونی نیز پابرجا بماند، به نظر می رسد تکلیف نخست وزیری عراق را نیروهای مقاومت تعیین خواهند کرد ، به این دلیل که نتایج اولیه تا حدود کمی تغییر کرده و ۵ کرسی به ائتلاف فتح افزوده شده است .
🔸️نکته دیگر این که ۲ ائتلاف مهم سنی شامل عزم( به رهبری خمیس خنجر با ۳۲ کرسی که برخی از آنها را با جذب مستقلین سنی فراهم کرده) و تقدم ( به ریاست حلبوسی با ۳۸ کرسی) اعلام کرده اند که ابتدا باید شیعیان تکلیف خود را مشخص کنند و ائتلاف بزرگتر را تشکیل دهند و سپس آنها حاضرند به آن بپیوندند.
همچنین ائتلاف های کردی نیز چنین اعتقادی دارند.
🔸️در نتیجه اگر مقتدی صدر با ۷۱ کرسی بخواهد با هر کدام از ائتلاف های عزم و تقدم (که رقیب جدی هم هستند )و برخی ائتلاف های کردی که بین آنها نیز چند دستگی وجود دارد ، دولت تشکیل دهد نخواهد توانست کرسی های لازم (۱۶۵ نماینده ) را برای کابینه مدنظرش فراهم کند.
🔸️اما در طرف مقابل ائتلاف چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه بدون حضور صدر نزدیک به ۱۰۰ نماینده پارلمان را با خود همراه ساخته و ائتلاف بزرگتر را ایجاد کرده است و می تواند با لابی با یک ائتلاف بزرگ کردی و یک ائتلاف بزرگ سنی و برخی مستقلین دولت را تشکیل دهد که بدون تردید کابینه ای حداکثری نبوده اما به هر حال پیش بینی می شود این ائتلاف در بدترین وضعیت نیز قادر به جذب ۱۷۰ کرسی و در نتیجه تعیین نخست وزیر جدید خواهد بود.
🔸️البته سران و بزرگان شیعه تمایل دارند مقتدی نیز به ائتلاف بزرگتر بپیوندد اما مشکل اینجاست که گزینه اصلی نخست وزیر چهارچوب هماهنگی نوری مالکی است و مقتدی اصلا زیر بار ریاست این فرد بر دولت نخواهد رفت.
🔸️تحلیلگران معتقدند با توجه به سابقه ای که مقتدی و معامله گری هایش سراغ دارند ، وی در نهایت با گرفتن چند وزارت خانه مهم به چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه خواهد پیوست اما گره کار اینجاست که به هیچ وجه زیرا بار نخست وزیری نوری مالکی نمی رود و اینبار نیز مالکی با قاطعیت تمایل دارد که به عنوان نخست وزیر معرفی شود.
🔸️به نظر می رسد گذشت زمان مشخص می کند که کدام طرف کوتاه می آید اما گزینه مطلوب بیت شیعی و ایران پیوستن مقتدی و تشکیل دولت حداکثری و مقتدر با نخست وزیری یک فرد وجیه المله است.
⛔️نظریه سازان اغتشاشگر
نظریهپردازان جریان اصلاحات در حال نظریهپردازی برای ایجاد نارضایتی، اعتراضهای خیابانی و خشونت در جامعه هستند. این جریان سیاسی همهساله در آستانه زمستان و تابستان شروع به گمانهزنی برای عامالبلوی در کشور میکنند تا ضمن ناامید کردن جامعه، دشمنان را به اعمال فشار بیشتر به کشور تشویق کنند.
👈«محمدرضا تاجیک» از چهرههای مشهور جریان اصلاحات ۲۲ آذرماه به اقتصاد نيوز گفته بود: «این امکان وجود دارد که برای یک دوره کوتاه مرهمی برای بحرانهای اقتصادی موجود پیدا شود، اما ضعف ریشهای در مدیریت اقتصادی کشور زخمهایی را ایجاد کرده که بهسادگی قابل التیام نیست و در آینده نزدیک همین زخمها موجب جوشش شورشهای متعددی در کشور خواهد شد...».
👈 «محمود صادقی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، دیروز (۲۷ آذرماه) در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفت: «پیشبینی من این است که دولت با روش فعلی نمیتواند مشکلات معیشتی مردم را سروسامان دهد و در ماههای آینده باعث تشدید این اعتراضات میشود».
👈 «سعید حجاریان»، مشهور به تئوریسین اصلاحات نیز در گفتوگو با انصاف نيوز بيان میکند: «ممکن است جامعه متشنج شود و مردم دوباره به خیابان بیایند».
🔺 این طیف فکری در سه دهه گذشته همواره جامعه را تبدیل به میدان جنگ کردهاند و با تئوریهای خشونتآمیزی مانند "فشار از پایین، چانهزنی از بالا"، "نافرمانی مدنی"، "تجمع سلولی"، "تجمع موضوعی"، "اعتراضات سراسری" و "فتح سنگر به سنگر"، هیچگاه در اندیشه حل مشکلات مردم نبودهاند و باوجوداینکه در دولتهای اصلاحات، تدبیر و امید و در مجالس شورای اسلامی و شوراهای شهر مسئولیتهای متعددی پذیرفتهاند؛ اما تاریخ شاهد است که کمترین دغدغهای در حل مشکلات مردم نداشتهاند و اکنون که دولت انقلابی درصدد حل مشکلات مردم است، نگران شده و ازیکطرف به دنبال ایجاد اغتشاش در جامعه هستند و از طرف دیگر در حال گرا دادن به دشمناند تا پیچ تحریمها و فشارها را بیشتر کند تا مردم به خیابانها بیایند!
♦️شهادت پدرم منجر به بیچارگی بیشتر بن سلمان خواهد شد
🔹دختر شهید ایرلو: همانطور که شهادت حاج قاسم منجر به بیچارگی ترامپ شد. شهادت پدرم هم ان شاءالله منجر به بیچارگی بیشتر بن سلمان پسرِ ابوسفیان خواهد شد.
🔹اگر از حال ما بپرسید خوشحالیم که حضرت زینب (س) مارا به خیمه اش راه داد. سر و جان ما و پدرمان فدای سید علی؛ تا زنده ایم در رکابت هستیم آقا جان.
📌جزئیات سفر مهم حجت الاسلام رئیسی به روسیه
🔹بررسی های بیشتر در این خصوص نشان میدهد هماهنگی های لازم برای انجام این سفر صورت گرفته و در حال حاضر تیم کارشناسی ایران برای بررسی اسناد همکاری مشترک که قرار است در این سفر به امضا برسند در روسیه حضور دارند. در خصوص زمان انجام این سفر نیز گفته شده است که طرف روس، دو بازه زمانی -هفته نخست دیماه و دیگری ۲۹ دیماه- را برای انجام سفر به ایران پیشنهاد کرد که با توجه به اینکه زمان اول منتهی به سال نوی میلادی شده و ممکن بود وقفه در توافقات اجرایی سفر بوجود آید و از طرفی طبق عرف دیپلماتیک انجام سفر در روزهای پایانی سال مرسوم نبود، نهایتا تصمیم بر این شد که سفر در بازه زمانی آخر دیماه برگزار شود. از برنامه های اصلی این سفر پیگیری قرارداد راهبردی طولانی مدت ایران با روسیه است که قرار است در جریان گفتگوی میان حجت الاسلام رئیسی و پوتین که زمان چند ساعته برای آن در نظر گرفته شده است، بررسی و نهایی شود.
✅ درباره خطاهای جمهوری اسلامی
خطاهایی که در ذهن تان از جمهوری اسلامی دارید را فهرست کنید:
هواپیمای اوکراینی، اختلاس ها، تخریب خانه زن کرمانشاهی، برجام، طبری، گرانی ها و بی تدبیری در آبان....عقب تر برویم. ماجرای اعتراف مازیار ابراهیمی، کهریزک، کرسنت، کوی دانشگاه، قتل های زنجیره ای، ماجرای همسر سعیدامامی و...
با این خطاها چطور باید برخورد کنیم؟ این خطاها نشانه چیست؟ عدهای میگویند اگر همین دست خطاها در آمریکا بود برخورد ما چگونه بود؟ آیا در بوق وکرنا نمی کردیم؟ اساسا انقلاب کردیم که به اینجا برسیم؟
🔹در اصل سوال دقیق تر و از منظر سواد رسانه این است که چه وقت می توان این خاطره های تلخ در جمهوری اسلامی را خطا دانست و چه وقت خط؟ چه وقت موردی است و چه وقت نمادی؟ چه وقت از این و آن است وچه وقت از ساختار و نظام؟
پاسخ را باید در #تعمیم جست.
قواعد تعمیم چیست؟ چطور می توان از یک آسیب به یک جریان رسید؟
🔻 5 گام برای تعمیم مدبرانه وجود دارد.
🔹یکم. رویداد را کامل ببینیم.
مثلا اگر قصاص نوید افکاری را ببینیم اما درخواست مادر مقتول را نبینیم دچار خطای تحلیل در فهم مصداق شدیم.
🔹دوم. برای تعمیم جزء به کل باید نمونه های تکرار شده را با دقت رصد کنید. چندتا مازیار ابراهیمی؟ چند تا هواپیمای اوکراین؟
🔹سوم. تکرار را باید در ابعاد زمانی و مکانی ببینیم. مثلا چند نمونه از قتل های زنجیره ای در 40 سال انقلاب داشتیم؟
🔹چهارم. آیا خیز اصلاح وجود دارد یا خیر؟ حرکت رو به جلوست یا خیر؟ مثلا نظام چه کرد که کهریزک تکرار نشود؟. برای تحلیل پیشرفت ها و یا پسرفت ها حتما باید موانع نیز به عنوان یک متغیر کلیدی دیده شود.
جالب اینکه در تمام خطاهای صورت گرفته طی سالهای اخیر خود جمهوری اسلامی پیشرو در کشف و برخورد باآنها بوده است.
🔹پنجم و از همه مهمتر. نسبت خطا را با ساختار ببینیم. اینکه خطا از فرد است یا ساختار یا نظام؟ خطای فرد و ساختار ممکن است. چون نه فرد عصمت دارد و نه قوانین ما. اما آیا نظام ما هم دچار خطای راهبردی است؟ مثلا اگر ظلمی در کلبه پیرزن کرمانشاهی رخ می دهد و در این خطا هم فرد مقصر است و هم قواینن شهرداری، آیا این خطا مورد تائید نظام است؟ آیا خیز اصلاح نداشته و ندارد؟
برای استدلال استقرایی باید این 5 گام را در کنار هم تحلیل کرد.
🔻جمهوری اسلامی مدعی حکومت عصمت نیست. حکومت معصوم نیز عصمت نداشت؛
ما که جمله خاک پای قنبریم. ما حتا در تحقق عدالت بسیار عقب مانده ایم. عقب نه به معنی عقبگرد؛ بلکه به معنی جاماندن از قله های عدالت.
اما اصل اینست که در حال حرکت ایم و جهت درست است. با این حال این حرکت را باید با همین مردم انجام داد. خودمانیم. هرچه هست از ماست و نه بیرون ما. بضاعت مان را ببینیم. موانع را نیز. دشمنی ها را که هر روز عمیق تر و پیچیده تر می شود.
👈حالا این تعمیم را با کازینوی سرمایه داری و اوباش در ابعاد جهانی مقایسه کنید:
پلیس 8 دقیقه و 46 ثانیه به گردن جورج فلوید فشار می آورد و این در حالی است که او در دو دقیقه و 53 ثانیه آخر کاملا بی هوش شده است. اما فشار زانوی پلیس همچنان ادامه دارد. گوئی از ابتدا قرار است بمیرد و ماجرا تنها یک حادثه از سر عصبانیت نیست. جالب اینکه وقتی مردم معترض به خیابان ها می ریزند؛ در همان ایام خبر چند تجاوز نژادپرستانه دیگر توسط پلیس منتشر می شود. گوئی کشتار نژادپرستانه یک خط است نه خطا.
آمار هم نشان می دهد: 1109 قتل نژادپرستانه تنها در سال 2019 در آمریکا.
🔴توهین وقیحانه علی مطهری به امام خمینی(ره)
♦️علی مطهری در جدیدترین توییت خود مدعی شده که منتظری به دلیل حمایت از حقوق مردم مقام خود را از دست داده است!!
♦️احتمالا منظور علی مطهری از حمایت از حقوق مردم، پشتیبانیهای منتظری از قاتلان ۱۷ هزار نفر از مردم ایران در دهه ۶۰ است که با دستور امام خمینی(ره) و پس از آن که حاضر به توبه نشدند به دار مجازات آویخته شدند.
♦️وجه دیگری که از حمایت منتظری از حقوق مردم(!) در تاریخ انقلاب ثبت شده نیز مربوط به پشتیبانیهای وی از باند قاتل درون بیت اوست که قتلهای مختلفی صورت داده بود و افرادی چون آیتالله خامنهای، آیتالله مهدوی کنی و مرحوم عسگراولادی را هم در لیست ترور داشت.
🔹پاسخ آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در مشهد به عده ای که می گویند رهبری در زمینه واکسیناسیون فریب عده ای از پزشکان را خورده !!!
🔸نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد در جمع روحانیون و طلاب:
ادعای فریب خوردن رهبری از نفوذی ها در مسئله واکسیناسیون، توهین به امام زمان است .
🔹آیا وجود مقدس امام زمان (عج) سرنوشت این امت را به کسی میسپارند که با محاصره چند پزشک، مسیر غلطی را در «واکسیناسیون عمومی» در پیش بگیرد و خودش هم اقدام به دریافت واکسن کند؟
🔹کسی که چنین اعتقاد باطلی درباره ولی فقیه داشته باشد، به شخص وجود نازنین ولی عصر (عج) توهین کرده است.
🔹کسی که دستور ولی فقیه را رد کند، به مقتضای کلام امام معصوم علیه السلام که فرمود رد کننده دستور ولی فقیه مانند کسی است که دستور ما را رد کرده است و الرّاد علینا الرّاد علی الله و هو علی حد الشرک بالله
⭕️جملات نائب امام زمان را درباره واکسن حداقل یکبار به خوبي مرور کنیم:
❇️ «من #مطلقا هیچ عارضهای نداشتم»
❇️ «کارهای تولید و واردات واکسن کارهای #خوبی بود»
❇️ «حالا #شایعاتی در دهنها هست غالبا اینها بیاعتبار است»
❇️ «کارهای خوبی انجام شد(با تاکید)»
❇️ «باید دنبال شود»
«باید تاکید شود»
«واکسیناسیون عمومی بسیار چیز #مهمی است»
صراحتا فرمودند: «حتما_بایستی_انجام_بگیرد»
❗️ برخی خیال میکنند برای حکم حکومتی لازمست رهبری از الفاظ أحکمت یا تعابیر مشابه استفاده کنند و این همه تأکید مکرر رهبر انقلاب برای انجام این موضوع و باید های ایشان را نادیده میگیرند.
💠 وقتی از جنگ ارادهها میگوییم دقیقاًً از چه چیزی حرف میزنیم؟
💢 سالهاست که صحنه نبردها دچار تغییرات ماهوی شده است. یعنی اگر پیشتر فتح و پیروزی بر روی زمین معنا پیدا میکرد، امروز گام اول پیروزی فراتر از صفحه جغرافیا، بلکه به تغییر ادراک و فتح دلها وابسته شده است. نمونه عینی این اتفاق جنگ 2003 آمریکا علیه عراق بود که قبل از پیروزی در بُعد جغرافیا، آمریکا به مدت یکسال صحنه نبرد علیه عراق را به عرصه تبلیغات و رسانه کشاند، ارادهها را سست کرد و بعد از آن در ظرف چند روز عراق را اشغال و بر آن حاکم شد، اتفاق تلخی که بعد از 17 سال هنوز ملت مظلوم عراق از عوارض آن در رنجند. در جریان فتوحات جغرافیایی داعش در غرب آسیا نیز دقیقاًً همین اتفاق البته در ابعاد محدودتری رخ داد و داعش توانست در نبرد تبلیغی- النصر بالرعب- اراده مقابل را متزلزل و زمین را فتح کند.
💢... بیشک و بر اساس شواهد قطعی ابزار کاربردی در جنگ ارادهها، رسانه است. به مدد تصویرسازی و تکرار آن، ادراک مخاطب از واقعیات موجود و پیرامون دچار تغییر شده و باورهای او استحاله میشود در این شرایط جامعه هدف دقیقاًً مسائل پیرامون را آنطور درک و رمزگشایی میکند که ارسالکننده پیام آنرا رمزگذاری و هدفگذاری کرده است. در این آوردگاه، به جای تجهیزات نظامی، رسانه ابزار مهم و موثر برای تحمیل اراده در صحنه رویارویی است.
💢تجربه و تدبیر نشان میدهد در چنین شرایطی اگر بخواهیم در نبرد ارادهها مغلوب نشویم لازم است در سازمان رسانهای کشور تجدیدنظر اساسی صورت دهیم. امروز سازمان رسانهای کشور دچار اعوجاج، عقبماندگی، نارساییهای ساختاری و بهویژه فرسودگی مدیریتی است. بخشی از ضرباتی که بر پیکره انقلاب اسلامی بهویژه در سالهای اخیر در صحنه تحولات داخلی و بینالمللی وارد شده ناشی از ناتوانی رسانهای در برجستهسازی داشتهها، استفاده از فرصتها و رویارویی با حریف در نبرد ادراکی است که بعضاً به تضعیف ارادهها انجامیده است. باید در حوزه رسانه به بازدارندگی رسید. بازدارندگی یعنی مأیوسکردن حریف از اقدام خصمانه از طریق ایجاد شک وتردید یاترس از عواقب اقدام و به هم ریختن دستگاه محاسباتی او.
با سلام و احترام
👈آغاز عملیات جریان سازی *تغییر پروفایل* از امشب در سطح کاربران واتساپ و سایر پلتفرم های فضای مجازی با استفاده از عکس فوق و در حمایت از پویش همگانی *عزیز ملت*
لطفا شما هم در حمایت از این پویش پروفایل خود را به این عکس شهید مزین نمایید. '
📝 *فاش شدن راز ۱۱ سپتامبر توسط ژنرال آمریکایی*
🔰 *ژنرال وسلی کلارک رئیس سابق ستاد ارتش امریکا و فرمانده سابق ناتو در سال ۲۰۰۷ با صراحت اعلام کرد :*
🔴 *حادثه ۱۱ سپتامبر بهانهای برای ویران کردن لبنان ، عراق ، سوریه ، لیبی ، سومالی ، سودان و ایران بود.*
🔘 *این ژنرال کهنه کار آمریکا ادامه داد :*
*تمام ۷ کشور به غیر ایران با جنگ نابود شدند. ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد.*
🔘 *او همچنین گفت تحریمها ۲ هدف دارند. یا ایران دچارآشوب میشود ، که پروژه سوریه (جنگ داخلی) اجرا میشود. یا ایران تسلیم مذاکره میشود که پروژه عراق و لیبی (خلع سلاح و حمله نظامی) اجرا میشود.*
🇮🇷 *ایرانی راهی جز پیروزی در جنگ اقتصادی ندارد. یا پیروز میشود و ابرقدرت میشود یا شکست میخورد و نابود میشود.*
✍ *ازاین گفت و گو سالها میگذرد و کشورمان ، ایران توانست مقابل شدیدترین تحریمهای اقتصادی مقاومت کند و از پس تهدیدهای نظامی هم عبور کند.*
🚩🇮🇷 *اکنون این ایران است که سرنوشت منطقه غرب آسیا را تعیین میکند و به یک قدرت جهانی تبدیل شده است.*
📚 *منبع :*کتاب " برج های دوقلو"*
*خوان آنتونیوسارین...*
*استاد دانشگاه شیکاگو*
📊 *عوامل موثر بر ارزش پول ملی :*
📉👈 *عوامل موثر بر کاهش ارزش پول ملی:*
1️⃣ چاپ پول بدون پشتوانه (که برای پرداخت حقوقها انجام میشود)
2️⃣ زیاد بودن روزهای تعطیل، کم بودن ساعات مفید کاری، کاهش تولید ناشی از تنبلی، کم کاری، ضعف فرهنگ کار، وجدان کار و بهرهوری
3️⃣ اسراف در مصرف و هدر دادن سرمایه با اسراف
4️⃣ خودتحریمی: خرید کالاهای خارجی و ترجیح آن به کالاهای تولید کشور
5️⃣سفرهای خارجی ارز بر
6️⃣ قاچاق
7️⃣بالا بودن تعداد کارکنان حکومت
8️⃣ بازنشستگی در شرایطی که کارمندان هنوز توان کار دارند.
📈👈 *عوامل موثر بر افزایش ارزش پول ملی*
1️⃣ کاهش روزهای تعطیلات مناسبتی
2️⃣افزایش ساعات مفید کاری، پرکاری، تقویت فرهنگ کار، وجدان کار و بهرهوری و پرهیز از تنبلی
3️⃣ کوچک کردن دولت و کاستن از افراد حقوق بگیر
4️⃣ بالا بردن سن بازنشستگی، ترجیحاً به ۶۵ سال
5️⃣ خصوی سازی با سلامت
5️⃣ ترجیح خرید کالاهای تولید ایران به کالاهی خارجی
6️⃣ رعایت انضباط اجتماعی و اقتصادی
7️⃣ برخورد سخت بازدارنده با مفسدین
8️⃣ خشکاندن ریشههای فساد
9️⃣ اجتناب از چاپ پول بدون پشتوانه
🔟 پرهیز از سفرهای خارجی
1️⃣1️⃣پرهیز از اسراف
12سوق دادن سرمایهها به سمت تولید و اجتناب از کارهای دلالی غیر ضرور
13 پرهیز از کاهش مصنوعی قیمتها از طریق اختصاص یادانه، بویژه اجتناب از یارانههای پنهان
14 مقابله با قاچاق
15 پرورش نیروهای کارکن و کارآفرین و آموزش مهارتهای کاری
❓ *حال این سوال مطرح است که نقش مردم و هدیک از ما در کاهش یا افزایش ارزش پول ملی چیست و چگونه میتوانیم در افزایش ارزش پول ملی نقشآفرینی کنیم*❓
🔴خطر كج فهمي دين و ابن ملجم شدن!
🔥ابن ملجم از خوارج بود.خوارج اسلام را بد فهميدند.در اسلام فهم كج خيلي مهم است. انسان نباید اشتباه بفهمد.
🌺كربلا هم همينطور بود. بعضي از اينها كه امام حسين را كشتند جزئی از خوارج بودند. خوارج اسلام را طور ديگر فهميدند.
🍀اسلام را از اهل بيت نگرفتند. از سليقهي خودشان گرفتند و اين خطر در زمان ما هم زياد است.
⚡️مردكي كه نه فقيه است، نه سوادي دارد، نه سابقهي خوبي دارد، راجع به موسيقي نظر ميدهد!!
💥ميگويد: به نظر من همهاش حلال است. آقا بيا ببينيم. تو مجتهد هستي؟ پدرت مجتهد است؟ درس فقه خواندي؟ به چه دليل تو در اسلام اظهار نظر ميكني؟
🔰 يك كباب ميخواهي بپزي تخصص ميخواهد. وگرنه گوشت در آتش ميافتد. يك خطي نيروي انتظامي ميخواهد وسط خيابان بكشد، هر پاسبان و پليسي حق ندارد بكشد، اين خط صاف هم كارشناس ميخواهد.
💠اسلام هم همينطور شد كه هركسي بيايد هر چه میخواهد حرف بزند. خوارج از خودشان حرف ميزدند. پوست اسلام را گرفته بودند.
♨️اين سكولارهاي ما هم همينطور هستند. ميگويند: آقا ببين، نمازت را بخوان. كمك به فقرا هم بكن ولي در مسائل سياسي دخالت نكن!!
⛔️ اين ميداني يعني چه؟ يعني 500 آيه قرآن را حذف كنيد. چون در قرآن صدها آيه راجع به مسائل سياسي است. اينكه ميگويد: دين از سياست جداست، يعني من قرآن را قبول ندارم. لااقل 500 تا آیه از قرآن را...
از بیانات حجت الاسلام قرائتی
❇️ عملیات تحریف شهید سلیمانی با چه هدفی صورت میگیرد؟
🔻روزنامه اعتماد در مطلبی که به نقد سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی پرداخته نوشته است: «در جنگ با داعش، نیروهای تحت امر شهید سلیمانی در عمل نیروی پیاده یک ائتلاف بزرگ بودند که بمباران هوایی آن را ارتش امریکا و متحدانش برعهده داشتند».
🔻این روزنامه سپس ادعا کرده «موارد همکاری میان ایران و امریکا کم نیست و همسویی منافع ما هم در اموری قابل بررسی است» و اینطور نتیجهگیری میکند که «حتی اگر بخواهیم شر آمریکا را از سر ملت دفع کنیم و تحریم و فشارهای این کشور را کاهش دهیم، با داشتن رابطه بهتر به هدفمان میرسیم».
💢گذشته از اینکه استدلال و نتیجهگیری نهایی این رسانه تا چه حد بر روند منطقی استوار است، نوع روابطی که روزنامه اعتماد میان مناسبات ایران و آمریکا در منطقه برقرار کرده جالب توجه و حاوی یک تحریف بسیار بزرگ تاریخی است.
1⃣سردار سلیمانی کسی بود که در تمام مواضع خود صراحتا از نقش آمریکا در بحرانهای منطقه نام میبرد و البته طرح راهبردی او در منطقه نه صرفا نابودی داعش، که شکست نقشه آمریکا و خروج این کشور از غرب آسیا بود. سردار سلیمانی در برهههای مختلف مجاهدتهای خود در منطقه، حتی از برقراری کوچکترین ارتباطی با نیروهای آمریکایی خودداری میکرد.
🔹 معروفترین این اتفاقات خبری مربوط به نامه آمریکا خطاب به حاج قاسم بود که هیچگاه گشوده نشد.
این خبر که مدتی به صورت غیررسمی در فضای رسانهای بینالمللی بازتاب پیدا کرده بود، در سال ۱۳۹۶ و به طور رسمی از سوی رئیس وقت سازمان جاسوسی سیا تایید شد. پمپئو صراحتا از ارسال نامهای خطاب به سردار سلیمانی صحبت کرد که او حتی از باز کردن آن امتناع کرده است.
2⃣گذشته از این، سردار سلیمانی در اظهارات متعددی به سیاستهای آمریکا و ائتلاف بینالمللی مبارزه با داعش در غرب آسیا واکنش نشان داده بود.
🔸در ماجرای سقوط الرمادی حاج قاسم رئیس جمهور وقت آمریکا را اینگونه خطاب قرار داد: «آقای اوباما! فاصله پایگاههای شما با رمادی چند کیلومتر است و چه طور میشود کشتار در یک کشور صورت گیرد، شما به بهانه حمایت از آن ملت در آن کشور استقرار پیدا کنید، اما هیچ غلطی نکنید، این اسمش چیست؟».
3⃣از نظر فرمانده وقت نیروی قدس سپاه، آمریکا و کشورهای عضو ائتلاف نه تنها نقش مهمی در مقابله با داعش نداشتند، بلکه حتی در برخی فعالیتهای داعش نیز شریک بودند.
4⃣حاج قاسم سلیمانی آمریکا را نه به عنوان رهبر مبارزه با داعش و نه حتی همکار جمهوری اسلامی در منطقه نپذیرفته بود و صراحتا ایالات متحده را «ضلعی از توطئه» میدانست که «ارادهای برای مقابله [با داعش] ندارد».
5⃣البته این اولین بار نیست که تلاشهایی برای تحریف شخصیت و دیدگاههای حاج قاسم صورت میگیرد. سال گذشته نیز همین جریان تلاش گستردهای داشت تا شهید سلیمانی را از مریدان هاشمی رفسنجانی و علاقمندان خاتمی جا بزند.
🔹 البته بدون این توضیح که فرمانده نیروی قدس سپاه چگونه میتوانسته مرید کسی باشد که به گفته فائزه هاشمی «مخالف حضور ایران در سوریه بود»، فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی را «ماجراجویی» میخواند و خلع سلاح دفاعی کشور را برای پیشرفت صنعتی لازم میدانست.
🔸چگونه سردار آزادی غزه و لبنان میتواند ارادتمند کسی باشد که «نه غزه نه لبنان» شعار روزانه طرفداران او بود؟ این جریان امضای حاج قاسم ذیل نامه هشدارآمیز فرماندهان سپاه به خاتمی را چطور ارزیابی میکند؟
📌حالا نیز دوباره جریان تحریف در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی دست به کار شده تا کارنامه درخشان مجاهدتهای ایشان را با نقاط دروغین و تاریکی چون «همکاری ایران و آمریکا در منطقه» آلوده سازد، تلاشی که البته بیش از آن که منجر به تشکیک در فعالیتهای منطقه جمهوری اسلامی شود، میل شدید غربگرایان داخلی برای ارسال سیگنال به خارج از کشور را نشان میدهد.
🇮🇷 اگر من جای رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه بودم...
به گزارش روابط عمومی مرکز خدمات حوزههای علمیه، #پویش «اگر من جای رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه بودم ...» در #خبرگزاری_حوزه آغاز شده است.
طلاب و روحانیون عزیز با مراجعه به لینک yun.ir/kgk5m3 و درج ایدهها، ابتکارات، طرحها و نظرات خود، مرکز خدمات را در #ارتقای_خدمات یاری نمایند.
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈
⭕️ رژیمصهیونیستی میتواند به تاسیسات هستهای ایران حمله کند؟
🔸 صهیونیستها برای توجیه قابلیتهای تهاجمی خود علیه مراکز هستهای ایران، به دو تجربه بمباران تاسیسات هستهای عراق و سوریه اشاره میکنند.
🔹 حالا به دلایل تفاوت ساختار و ماهیت تاسیسات هستهای ایران نسبت به عراق و سوریه میپردازیم که باعث شده در ۲۰ سال گذشته هیچ اقدام نظامی خاصی علیه تاسیسات هستهای ایران صورت نگیرد.
۱. تعداد بالا؛
در حمله به تاسیسات هستهای عراق و سوریه بهدلیل وجود هدفی واحد تعداد کمی جنگنده به پرواز درآمدند اما حتی اگر تاسیسات هستهای ایران برای صهیونیستها قابل دستیابی باشند، آنها برای این کار نیازمند نزدیک به ۱۰۰ جنگنده و دهها سوخترسان و هماهنگی لازم هوایی است.
۲.زیر زمینی بودن؛
تعدادی از تاسیسات هستهای ایران مانند دو تاسیسات مهم غنیسازی، در زیرزمین قرار دارند. تاسیسات هستهای نطنز ۸ متر زیر زمین است و در سقف آن نیز از بتن تقویتشده استفاده شده است. تاسیسات فردو اما زیرزمینیتر از نطنز است و ۹۰ متر در دل کوه قرار دارد.
۳.پدافند هوایی؛
حریم هوایی ایران توسط حلقههای متعدد پدافندی حفاظت میشود که از مرز تا فضای داخلی کشور را پوشش میدهند. ایران با استفاده از سامانههای پدافند هوایی اس- ۳۰۰ ، باور- ۳۷۳ ، سوم خرداد و تور ام-۱ چندین حلقه پدافندی بهطور عمومی در کشور ایجاد کرده و در اطراف تاسیسات هستهای نیز یک آرایش سنگین پدافندی دارد.
۴. بومی بودن؛
عراق و سوریه برنامه هستهای محدود خود را به ترتیب بهوسیله فرانسه و کرهشمالی پیش میبردند که با انهدام رآکتور و ترور دانشمندان آنها، برنامه هستهای این دو کشور بهطور کامل از بین رفت. برنامه هستهای ایران اما متکی به دانش و دانشمندان بومی و ماهر است.
۵.مسافت بالا برای دستیابی؛
بمباران مراکز هستهای ایران را نمیتوان با عراق و سوریه یکی پنداشت، زیرا حتی اگر تاسیسات هستهای ایران مماسبر مرزهای غربی ساخته میشدند، باز فاصلهای بیشتر از عراق و سوریه تا فلسطین اشغالی داشتند؛ با اینحال تاسیسات هستهای مهم ایران ۵۰۰ کیلومتر در داخل کشور قرار دارند و این دسترسی به آنها را بسیار سخت میکند.
💬 دولت روحانی در روزهای آخر فعالیت اش برای کسب محبوبیت بدون درنظر گرفتن منابع پایدار، افزایش حقوقهای بی ضابطه اعمال کرد/ چرا اعضای هیات علمی دانشگاهها باید در اولویت افزایش حقوق باشند؟
🔺دکتر ابوالقاسم حکیمیپور اقتصاددان و فارغالتحصیل توسعه از دانشگاه کالیفرنیا: دولت آقای روحانی در روزهای آخر فعالیت اش برای کسب محبوبیت اقدام به افزایش حقوقها کرد، در حالی این افزایش حقوقها تبعات مثبتی برای اقتصاد کشور ندارد.
🔺نامه دیروز آقای میرکاظمی به رئیس جمهور عمق مشکلات کشور ناشی از افزایش حقوقهای بی ضابطه در دوره آقای روحانی را نشان میدهد. این افزایش حقوقها مستقیما باعث تورم میشود و شاید تنها روی مسائل روانی جامعه تاثیر داشته باشد.
🔺منابع این افزایش حقوقها هم مشخص نیست و آقای میرکاظمی هم در نامه اش به آقای رئیسی به این نکته اشاره کردند که بدون مشخص بودن منبع افزایش حقوق نمیتوان آن را اجرایی کرد. اگر قرار باشد این ارقام سنگین افزایش حقوق از طریق بانک مرکزی و سیستم بانکی تامین شود مطمئنا به افزایش تورم و پایه پولی منجر میشود.
🔺اعضای هیات علمی دانشگاهها جز اقشار متوسط به بالا هستند و و قطعا برای افزایش حقوق نباید در اولویت دولت قرار بگیرند. بسیاری از اقشار آسیب پذیر هستند که دولت برای حمایت کردن باید به مبحث حقوق و دستمزد آنها ورود کند.
🔺روز گذشته مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه در نامه ای تلویحا به رئیس جمهور نوشت: دولت در شرایط کنونی پول پرداخت افزایش حقوق کادر درمان و اعضای هیات علمی را ندارد.
💬 چرا روحانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نشد؟
🔹از دلایل اصلی عدم انتصاب روحانی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، قبول نداشتن ساختار مجمع توسط وی بود.
🔹علیرغم شایعات و گمانهزنیهایی که در خصوص علت عدم صدور حکم عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام در فضاهای رسانهای منتشر شده است، بررسیها از منابع موثق حاکی از این است یکی از دلایل اصلی عدم انتصاب رئیس جمهور سابق در مجمع تشخیص مصلحت نظام، به دلیل عدم اعتقاد وی به مجمع بوده است.
🔹برابر بررسیهای صورت گرفته روحانی در دوران 8 ساله مسئولیت خود در دولت کمتر از 10 جلسه در این مجمع شرکت کرده چرا که معتقد بود ریاست مجمع تشخیص مصلحت باید رئیس جمهوور باشد و در غیر اینصورت نهاد موثری نیست.
🔹علاوه بر این روحانی ساختارهای قانونی مجمع نظیر نظارت بر اجرای سیاست های کلی نظام را نیز قبول نداشته و معتقد است این اقدام خلاف قانون اساسی است.
🔹در عین حال علی رغم نظر وی مبنی بر اینکه رئیس جمهور باید همزمان ریاست مجمع را نیز برعهده داشته باشد، طی ماههای اخیر پیغامهای متعددی درباره علاقه مندی به حضور در مجمع در جایگاه ریاست این نهاد به مقامات عالی کشور داده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیزر برنامه تلویزیونی سرباز قاسم سلیمانی کاری از گروه تلویزیونی بسیج صدا و سیما اصفهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توضیحات حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمد رهایی از اساتید مدینة العلم صاحب الزمان شهرضا درباره فتوای مقام معظم رهبری در مورد نوازندگی بانوان در حضور نامحرم
اردوغان به تبریز پناه آورده بود
🔹محمد رضا مرندی، کارشناس مسائل سیاسی: در مساله ترکیه هم پنج سال پیش شاهد بودیم جریان صهیونیستی به همراه آمریکا و سعودی یک کودتا در ترکیه به رهبری فتح الله گولن طراحی کرده بودند که وی از نیروهای جریان تکفیری و به شدت مخالف شیعی بود.
🔹از قبل ایران به آقای اردوغان اطلاع داد که یک کودتا علیه شما در حال جریان است ابتدا ترکها آن را جدی نگرفتند بعد که با واقعیت کودتا مواجه شدند
🔹باز ایران بود که به اردوغان که وی هم چمدانهایش را برای ترک استانبول بسته بود، پیشنهاد کرد کشور را ترک نکند و پیامیبه مردمش بدهد که مردم به خیابانها بریزند و کودتا را خنثی کنند و این پیام را آقای اردوغان در فرودگاه تبریز برای مردم خود صادر کرد.
🔹آقای اردوغان را به تبریز انتقال دادند زیرا در استانبول و آنکارا دیگر احساس امنیت نمیکرد و در فرودگاه تبریز کنار هواپیمای ترک پیامیرا به مردم خود صادر کرد و ورق کودتا در ترکیه برگشت.
💬 آیا بازداشت یک نماینده مجلس توسط دستگاههای امنیتی درست است؟
🔹با وجود اینکه در روزهای اخیر برخی اکانتها در توییتر و اینستاگرام از بازداشت فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی مجلس، از سوی دستگاههای امنیتی خبر دادند، اما این خبر صحیح نیست.
🔹پیگیریها نشان میدهد این خبر از اساس کذب و نادرست است. این شایعه که در فضای مجازی به صورت گسترده وایرال شده است، صحت ندارد و از سوی برخی اکانتهای خارج از کشور تولید و بازنشر میشود.
🔹فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی مجلس و نماینده اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، سابقه چند دوره حضور در مجلس را در کارنامه خود دارد.
🚀 رزمایش سپاه زمین بازی را عوض کرد
🔰 مبنای ذهنی برخی سیاستمداران آمریکایی و رژیم صهیونسیتی در مذاکرات فعلی بر معتبرسازی تهدیدات نظامی استوار است. برای مثال دنیس راس مشاور سابق اوباما می گوید برای اینکه به دیپلماسی شانس بدهیم باید ترس ایران از خودمان را برگردانیم.
🔰 لذا مطرح کردن پلن بی از سوی صهیونیست ها و تاکید بر اینکه درصورت شکست مذاکرات، احتمال حمله نظامی به تاسیسات هستهای وجود دارد دقیقاً بر این اساس استوار است. به زبان ساده «بترسان و امتیاز بگیر».
🔰 بر این اساس دنیس راس در یادداشتی مشترک با فرماندهان سابق نظامی، وزرای سابق دفاع و رؤسای موساد، پیشنهاد یک رزمایش مشترک با برخی شرکای منطقه ای آمریکا را داده و نوشت که وظیفه این رزمایش «شبیه سازی حملات هوا به زمین علیه اهداف مستحکم ایران و نابودی آتشبارهای موشکی آن» است. حرفی که ایران در عمل عکس آن را نشان داد.
🔰 در این شاخه و شانه کشیدن های صهیونیست ها و آمریکایی ها رزمایش سپاه زمین بازی را عوض کرد. یک پیام رزمایش این بود دیگر مذاکره زیر سایه تهدید وجود ندارد. ایران در قبال امنیتش با هیچ کسی شوخی ندارد.
👌 این حرف درستی است که پلن بی صهیونیست ها و توهم حمله به ایران به پلن زد تبدیل شده است؛ آنها باید به فکر قصه ای دیگر باشند.
♨ پرچمدار بصيرت!
🔹مروري بر حوادث و تحولات چهار دهه انقلاب اسلامي بهخوبی نقش و جايگاه رهبري الهي را در مديريت بحرانها نشان ميدهد. در دهه اول انقلاب، بحرانهايي چون کودتاهاي نظامي، تحرکات تجزيهطلبانه، ترورهاي کور منافقانه، نفوذ ضدانقلاب در صفوف مسئولان نظام اسلامي، تجاوز نظامي و جنگ تحميلي، ازجمله حوادثي بود که هر يک از آنها بهتنهایی براي سرنگوني انقلاب کافي بود؛ اما آنچه در عمل موجب شکست اين اقدامات براندازانه شد، هوشياري و مديريت حضرت امام(ره) و اعتماد و همراهي ملت با ايشان بود. در دهه دوم و سوم انقلاب، دشمنان سناريوهاي مختلفي را براي براندازي و ضربه زدن به نظام اسلامي طراحي كردند که با تدبير و درايت رهبر معظم انقلاب و همراهي و پشتيباني ملت ناکام ماند. سال 1388 بود که سناريوي براندازي و ضربه به نظام اسلامي در قالب سناريوي کودتاي مخملين در آستانه انتخابات دهم رياست جمهوري در دستور کار کودتاگران قرار گرفت.
🔸 اين جريان، تلاش داشت ملت را از صف پشتيباني از نظام اسلامي و رهبري الهي آن جدا سازد و لازمه اين کار، بهره گرفتن از چهرههايي بود که روزگاري خود را هوادار خط امام معرفي ميکردند و در صف انقلابيون اعتباري داشتند. طراحان فتنه، آنان را پيشگام کرده بودند تا نام آنها مردم را فريب داده و اهداف شوم خویش را محقق سازند؛ بازي پیچیدهای که لايههاي پيدا و نهان فراواني داشت؛ فتنهگران هرچند در فاز اول به عبور از رئيسجمهور منتخب مردم ميانديشيدند، اما در بازي حداکثري خود عبور از رهبري و نظام اسلامي را در سر ميپروراندند که نشانههاي آن خيلي زود آشکار گرديد. در اين ميان مهمترين راه مقابله با چنين فتنهاي، روشنگري اذهان عمومي و تعيين مرزهاي جبهه حق و باطل از طريق جهاد تبيين و نهضت بصيرتافزايي بود که در اين ميدان نيز حکيم انقلاب پرچمدار بودند.
🔹رهبر انقلاب از ابتداي فعاليتهاي انتخاباتي در نيمه دوم سال 1387 با تيزبيني و دورانديشي، رهنمودهاي خود را براي هدايت ملت ايراد فرمودند و نسبت به برخي اقدامهاي مشکوک و سؤالبرانگيز فتنهگرانه که هنوز ماهيت آشکاري نداشتند، هشدار دادند. پس از برگزاري انتخابات، كه «فتنه عميق» بهطور آشکار آغاز شد، معظمله در سخنان و بيانات متعددي نکات کليدي و روشنگرانهاي را مطرح كردند که عمل و توجه به آن، راهگشاي مردم و جريانها و گروههاي سياسي در تحليل مسائل بود و سرانجام موجب شد که با هوشياري ملت و تشخيص حق و باطل، فتنهگران در محاق قرارگرفته و آرامش بار ديگر به کشور بازگردد. رهنمودها و هدایتگریهای او بود که سرانجام نتيجه داد و حاصل آن مردم غيوري بودند که در نهم دیماه به خيابان آمدند و کار را بر فتنه گران تمام کردند!
🔺اسرائیلیها پس از رزمایش سپاه، دیگر حتی جرات تهدید کلامی هم ندارند
🔹رویترز: اسرائیل از توافق هستهای «خوب» با ایران استقبال میکند، اما خواهان شروط سختتر در وین است
🔹نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل روز سه شنبه گفت که اسرائیل به طور خودکار با توافق هسته ای با ایران مخالفت نمی کند، اما قدرت های جهانی باید موضع محکم تری اتخاذ کنند.
🔹بنت در مصاحبه با رادیو ارتش اسرائیل، با اشاره به یک شخصیت محبوب ادبیات کودکان گفت: «ما آن خرسی نیستیم که «نه» گفتیم.
🔹او گفت که اسرائیل رویکرد نتیجه محور را ترجیح می دهد.
🔹وی افزود: ایران با موضع بسیار ضعیفی در حال مذاکره است. اما متأسفانه جهان طوری رفتار می کند که ایران در نقطه قوت خود قرار دارد
بنت از اظهار نظر در مورد توانمندی های حمله نظامی اسرائیل علیه ایران خودداری کرد و گفت که رویکرد "کم حرف زدن و زیاد انجام دادن" را ترجیح می دهد.
🌹اللهم عجل لولیک الفرج
🛑 تاملی بر مصاحبه اخیر دکتر زیبا کلام
🔰 اعتبارزدایی در جنگ نرم از تقدسات دینی و ارزشهای اخلاقی جامعه و گسترش اباحه گری و حیازدایی در کشور اسلامی ایران یکی از مهم ترین اهداف و خطوط مستمر نوکران و پرورش یافتگان غرب و بنگاه های رسانه ای دشمن است.
🔰 وجود منحوس چنین چهره هایی در کشور حاوی درس ها و عبرت هاست. چهره ای که سالها کسوت مدرسی درس انقلاب اسلامی را در سطح تحصیلات تکمیلی دانشگاههای کشور در جهت سکولاریزه کردن نظام و اعتبارزدایی از انقلاب و ارزشهای آن دنبال کرده است.
🔰 نمایان شدن چهره و هویت حقیقی این ریزش ها در انقلاب، برجسته سازی ثابت قدمان و همگامان با انقلاب و نظام اسلامی را آشکار می کند. به تعبیر فیلسوفان؛ تعرف الاشیا باضدادها. چهره انسان هایی در تراز انقلاب اسلامی که شهیدان نمادهای برجسته آن هستند با نمایان شدن این چهره های انسان نما و لاابالی و در تمایز با آنان عیان می گردد.
🔰 روشدن چهره و ماهیت این انسان های استادنما، سنت الهی است. قطار انقلاب و نظام اسلامی در مسیر پیشبرد اهداف تکاملی خود علیرغم بالا بردن آستانه تحمل خود در سالهای گذشته، بدون پرداخت هزینه ای این دون مایه ها و غرب لیسان و بوسه زنندگان بر پنجه گرگ را به فراموشی سپرده است. و مطرح کردن خود هر از چند گاهی، با هدف اعلام حضور و دیده شدن و در حقیقت اعلام احتضار و مرگ تدریجی شان است.
🔰 نیروهای مومن انقلاب، با صبر انقلابی، آستانه تحمل خود را در گام دوم انقلاب با الهام از سنت استدراج قرآنی در مواجهه با این ریزشها بالا برده و در مواجهه با این بظاهر روشنفکران واداه ، با جهاد تبیین و خدمت و با بهره گیری از معارف دینی و معنوی، در میدان پیشبرد انقلاب در تحقق دولت و جامعه اسلامی همت می گمارد و از هویت و ارزشهای اسلامی و ایرانی خود پاسداری می کند.