*مراقب 3 نقشه صهیونیستی در ایام فاطمیه امسال باشید!*
دوستان لطفأ به تقارن زمانی ایام *فاطمیه* و اظهارات سخیف *گرگیج* دقت کنید!
دقیقاً زمانی که گردش حکومت های منطقه، به دلیل فشار اذهان عمومی کشور های اسلامی به سمت ایران شدت گرفته است و امت اسلامی حول محور فلسطین به وحدت اسلامی نزدیک شده اند، صهیونیست ها با استفاده از عوامل خود در حال تولید کانون های بحران اختلاف مذهبی و راه اندازی جنگ های فرقه ای هستند تا جهت بقای خود زمان بخرند!
*نقشه شماره یک*
در همین راستا مقارن ایام پر التهاب *فاطمیه* که شیعیان در اوج تحریک پذیری هستند، با اظهارات سخیف و توهین یکی از چهره های اهل تسنن بنام *مولوی گرگیج* مواجه می شویم و آتش به دل شیعیان زده می شود.
*نقشه شماره دو*
همزمان با شروع ایام فاطمیه و آغاز به کار هیئت های مذهبی در دهه اول و دوم، شیعیان داغدار توسط عوامل نفوذی اعم از مداح و خطیب و میاندار، لعن بر اصحاب سقیفه را آغاز و علنی کرده و شدت می گیرد.
*نقشه شماره سه*
مزدوران رسانه ای در هیئات نفوذ کرده اقدام به تهیه گزارش صدابرداری و فیلمبرداری کرده و با انتشار وسیع در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، آتش کینه و انتقام را روشن کرده و جنگ های فرقه ای آغاز خواهد شد.
اخطار!!
در صورت بروز جنگ های فرقه ای، اقلیت های شیعی و سنی بسته به جغرافیای تجمعات مسلمین قتل عام خواهند شد. تمام *تقصیر* به عهده محرکین از هر دو طرف، تمام *سود* برای صهیونیست ها و نظام سلطه غرب، تمام *زیان* برای منتظران ظهور مولایمان حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف خواهد بود.
*مراقب یک تیر و چند نشان صهیونیست ها باشید، کوچکترین اشتباه ما، تعویق در ظهور و بقای رژیم صهیونیستی را بدنبال دارد*
*ظهور نزدیک است، فرصت سوزی نکنید!
مراقب دوربین هایی که رفتار شما را در ایام فاطمیه ضبط و به گروه های اجتماعی اهل تسنن ارسال می کند باشید
دل حضرت زهرا سلام الله علیها را با تخریب مسیر ظهور نگران نکنید، فرج در ظهور از جاده هموار وحدت می گذرد و شتاب می گیرد، نه جاده سنگلاخ تفرقه و جنگ های فرقه ای!
✅ اظهر من الشمس
◀️ مخالفان واکسن میگویند ما باید برای رسیدن به این پاسخ که واکسن بزنیم یا نزنیم به #متخصص مراجعه کنیم و در اینجا بحث تبعیت از رهبری یک موضوع اشتباه و خطا است!
1️⃣ وقتی دهها هزار متخصص ( پزشک ) ایرانی در داخل و خارج از کشور واکسن زدن را توصیه و تایید میکنند و در مقابل تعدادی انگشت شمار از متخصصین ( پزشک ) در حوزه کرونا مخالفت میکنند آن هم با ویژگیهای ذیل:
🔸 این چند متخصص جزء متخصصین برجسته و تراز اول کشور و دنیا نیستند
🔸 مشهور شدنشان در فجازی بر اساس مخالفت شان در حوزه مخالفت با کرونا بوده نه تخصصشان
🔸 این چند متخصص نیز عموما مخالف واکسن نیستند بلکه نقدهایی به رویه های درمانی و حاشیه ای دارند
🔸 در بین این متخصصین نیز :
🔹 یک نفر نقدش به موضوع ویتامین دی در شیوه درمان کرونا هست
🔹 یک نفر نقدش در حوزه سیاسی است و میگوید کرونا فریب قرن هست
🔹 یک نفر بحث اش پیرامون عفونت و سیستم ایمنی بدن در بیماری کرونا هست
✅ حال شما بگویید: آیا عقل، شرع، منطق میگوید ما نظر قطعی دهها هزار متخصص را رها کنیم و به چند متخصص جزء و غیررسمی رجوع کنیم؟ اساتید مخالف واکسن به طرفدارانشان پاسخ دهند که به کدام متخصص رجوع کنند؟!
2️⃣ وقتی در شرایطی قرار میگیریم که چند متخصص ( پزشک ) در هیاهوی رسانه ای تعدادی غیر متخصص، مخالف و کانال دار، استاد طب مکمل ( غیر متخصص در حوزه واکسن ) فضای افکار عمومی طرفداران و شاگردانشان را چنان برجسته کنند که نظر چند متخصص در مقابل نظر دهها هزار متخصص قرار بگیرد و اذهان برخی افراد دچار شبهه و سوال شود.
🔸 همچنین در این دوگانه اختلافی تخصصی که مردم غیر متخصص قدرت تمیز درست یا غلط سخنان و اسناد و ادعاها را ندارند و در این فضای فتنه گون دچار تردید و ترس و شک بشوند و قادر نباشند تصمیم بگیرند که واکسن زدن درست است یا غلط
◀️ در چنین شرایطی عده ای منطقی ترین و بهترین راهکار را رجوع به قول و عمل رهبری میدانند بر اساس که قول و عمل رهبری برآیند جمیع نظرات متخصصین برجسته است و رجوع ما به قول و عمل رهبری از باب #طیب_خاطر و رهایی از فتنه فتنه گران است.
✅ وقتی اختلاف این دوگانه روز به روز بیشتر میشود و حد یقفی برای آن متصور نیست آیا مردم باید سردرگم میان اختلافات این دوگانه متخصصین بمانند؟!! چرا؟ چون عده ای میگویند فقط باید به متخصص رجوع شود؟!!
✅ آیا در میانه اختلافات متخصصین رجوع به قول و عمل رهبری ایراد دارد؟
✅ اساتید مخالف واکسن به طرفدارانشان بگویند آیا اشتباه است که من بگویم وقتی رهبری واکسن زده اند پس واکسن زدن را مفید و خوب میدانند و وقتی دولت را مکلف میکنند واکسیناسیون عمومی باید حتما انجام شود پس میتوان نتیجه گرفت از نظر رهبری واکسیناسیون عمومی برای جامعه ضروری است؟
3️⃣ اساتید ولایتمدارِ مخالف واکسن صریحا به این چند سوال پاسخ دهند:
✅ وقتی رهبری واکسن زده اند آیا معنایی جز این دارد که واکسن زدن را تایید کرده اند؟
✅ وقتی رهبری به دولت موکدا فرموده اند که واکسیناسیون عمومی باید حتما انجام گردد آیا معنایی جز این دارد که واکسیناسیون عمومی را تایید کرده اند؟
✅ و مهمتر از همه آن که پاسخ دهند پس از تایید و تاکید رهبری در بحث واکسن و واکسیناسیون عمومی مخالفت آنان چه معنایی جز تضاد با نظرات رهبری دارد؟!
4️⃣ مخالفان واکسن میگویند مردم برای رسیدن به پاسخ این پرسش که واکسن بزنیم یا نزنیم باید به متخصص رجوع کنیم:
🔸 آیا کانال داری که یک طلبه خلع لباس شده یک متخصص است؟
🔸 آیا کانال داری که کارشناس عمران هست یک متخصص است؟
🔸 آیا طلبه سطح یک و دو و سه یک متخصص هست؟
🔸 آیا فردی که سیکل دارد و در یکی دو دوره طب سنتی شرکت کرده متخصص است؟
🔸 آیا فردی که عطاری دارد یک متخصص است؟
🔸 آیا اساتید طب سنتی که تخصصی در حوزه واکسن ندارند و اطلاعاتش از واکسن همین اطلاعات فجازی هست متخصص هستند؟
✅ لطفا مخالفان واکسن صریحا بگویند طرفدارانشان به جای رجوع به قول و عمل رهبری به چه متخصصی و با چه ویژگیهایی مراجعه کنند تا از این سردرگمی و تشتت رها شوند.
⛔️دروغ بزرگ در پازل عملیات روانی جریان #نفوذ و #تحریف
مثل هر سال باز هم سر بودجه نهادهای فرهنگی دعواست. بیبیسی و اینترنشنال و معاندان دیگر هم بر آتش این دعوا میدمند. اما آنچه درباره افزایش بودجه سازمانهای فرهنگی میگویند یک دروغ بزرگ است.
کل بودجه فرهنگی در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۳۳۰۰ میلیارد تومان بوده، یعنی ۱.۷ درصد کل بودجه کشور. این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۲۲۹۶۰ میلیارد تومان رسیده که معادل ۱.۵ درصد کل بودجه است که خب کاهش یافته. ما کلا وقتی درباره بودجه فرهنگی حرف میزنیم داریم در مورد زیر ۲ درصد کل بودجه کشور میگوییم
حالا سوال اینجاست پس چرا امسال بودجه سازمانها و نهادهای فرهنگی مثل وزارت ارشاد یا سازمان تبلیغات و… افزایش یافته؟
جواب: چون قبلا بودجه فرهنگی را میان ۶۰ دستگاه تقسیم میکردند، اما در بودجه ۱۴۰۱ این دستگاهها تجمیع شده و بودجه ذیل ۹ نهاد به عنوان سرگروه تعریف شده است
به عنوان مثال بودجه ۵۰۳۸ میلیاردی وزارت ارشاد باید میان ۱۷نهاد که قبلا ردیف بودجه جداگانه داشتند توزیع شود
یا بودجه ۱۵۳۴ میلیاردی سازمان تبلیغات باید میان ۲۰سازمانی که قبلا خودشان بودجه میگرفتند تقسیم شود
بدیهی است که در این شرایط بودجه سرگروهها نسبت به سال قبل افزایش مییابد
آنهایی که نگران و دلواپس بودجههای مربوط به بودجه دینی و مذهبی هستند و هر سال شلوغش میکنند هم بد نیست بدانند سهم این بخش ۰.۰۰۲ (دو هزارم) کل بودجه کشور است
جالب است بدانید ۶۰ درصد بودجه فرهنگی مربوط به حوزههای گردشگری، ورزش، تفریح، هنر و صنایعدستی است
حالا بیایید به یک عدد جالبتر برسیم
کل بودجه فرهنگی کشور حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان است که با قیمت ارز این روزها میشود حدود ۷۶۰ میلیون دلار
فقط بودجه سالانه بیبیسی حدود ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار است که میشود بیش از ۷ برابر کل بودجه فرهنگی کشور ما
✅نکته:
برید ببیند کیه که داره حواس شمارو از ۹۸/۵ درصد بودجه کشور پرت میکنه به ۱/۵ درصد ،؟!
📍جنگ روایتها به زبان ساده یعنی این!
🔹نقل است که در سنتر پارک نیویورک سگی به کودکی حمله میکند، مردی که شاهد حادثه بود برای نجات کودک خود را به روی سگ میاندازد و او را خفه میکند ...
🔸خبرنگار نیویورک تایمز که ماجرا را از نزدیک میبیند به مرد میگوید: فردا تیتر اول نیویورک تایمز این است: "مرد شجاع نیویورکی جان پسری را نجات داد". مرد در جواب خبرنگار میگوید: "من نیویورکی نیستم"
🔹خبرنگار میگوید پس تیتر میزنیم: "آمریکایی قهرمان جان پسری را نجات داد". مرد میگوید: "ولی من آمریکایی نیستم، پاکستانیام".
🔸فردا تیتر نیویورک تایمز اینچنین شد:
"یک مسلمان متعصب سگی را در سنتر پارک خفه کرد!! اف بی آی احتمال میدهد القاعده در این جنایت دخیل باشد".
🔻پ ن:
۱. رهبر حکیم انقلاب: اگر شما حقایق جامعه خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را روایت نکنید دشمن روایت میکند... هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
۲. اندیشکده رند: در جنگهای فردا کسی برنده نیست که بزرگترین بمبها را دارد، بلکه کسی پیروز است که بهترین روایت را دارد.
🛑 مراقب آقای علی خامنه ای باشید
🔹تحلیل معادلات دشوار
یک کارشناس موشکی اسرائیلی در این مقاله نوشت:
رهبر و راهنمای ایران، سید علی خامنهای، در بیش از یک سمینار و سخنرانی گفت که نیروهای ایرانی به دنبال در اختیار داشتن موشکهای هستهای نیستند و آنها را نمیسازند، زیرا بر اساس دکترین شیعه، داشتن و نگهداری آن مطلقاً حرام است. .
از سوی دیگر، رهبرایرانی نیز گفت:
هرگونه حمله با هر سلاحی به جمهوری اسلامی ایران به همین ترتیب با آن مواجه خواهد شد...
در اینجا ناظران و حتی دولت ها از این اظهارات ضد و نقیض بالاترین درجه نظامی و رهبری در ایران متحیر شدند. در شرایطی که همه تایید میکنند که او تنها رهبر منطقه است، بلکه در سطح جهانی، او دروغ نمیگوید و اظهارات خود را جعل نمیکند.
پس چگونه خامنه ای با موشک های هسته ای که به سوی ایران شلیک شود، مواجه خواهد شد، در حالی که او تأیید کرد که آنها را در اختیار ندارند و به دنبال آن نیستند؟
در اینجا کارشناس اسرائیلی به تحلیل این معادله پرداخت و اعلام کرد که خامنه ای به وعده و تهدید خود پایبند بوده است
اول اینکه تنها کشوری که می خواهد با سلاح هسته ای به ایران ضربه بزند اسرائیل است، آمریکا از محاصره اقتصادی راضی است و اصلاً نمی خواهد با ایران جبهه نظامی باز کند.
💥💥💥💥
در صورتی که موشک اتمی اسرائیل به سمت ایران پرتاب شود، موشک بین ۸ تا ۹ دقیقه طول می کشد تا به نزدیک ترین هدف مهم ایرانی برسد.
ایران سازمان راداری بسیار پیشرفته ای دارد که ذهن ایرانی با حمایت روس ها و چین روی آن کار کرد. این رادار اگر در سطح جهانی نباشد، قوی ترین رادار خاورمیانه است.
در مورد پرتاب موشک اتمی اسرائیل به سمت ایران، ۳ پایگاه ایرانی با موشک های کنترل شده و یک راهپیمایی برای حمله به رآکتور دیمونا در نزدیکی تل آویو وجود دارد.
1. پایگاه حماس در فلسطین ۶۵ کیلومتر با راکتور فاصله دارد.
2. پایگاه حزب الله در ضاحیه ۱۲۰ کیلومتر با راکتور فاصله دارد.
3. پایگاه بختیاریه در ۲۳ کیلومتری راکتور هسته ای اسرائیل قرار دارد.
به این معنی که این موشک ها از ۴۰ ثانیه تا دو دقیقه طول می کشد تا به رآکتور دیمونا اصابت کند و منطقه از جمله سرمایه اداری و انسانی تل آویو را درهم بشکند.
یعنی قبل از رسیدن موشک هسته ای به خاک ایران، پایتخت اسرائیل از سنگ و انسان محو می شود و به دلیل آلودگی رادیواکتیو، اسرائیل تا ۱۵ سال پس از حمله غیرقابل دوام می ماند. تأثیر بمب هستهای صدها برابر کمتر از تأثیر انفجار راکتور و کارخانه بمبهای هستهای است و حادثه چرنوبیل روسیه بزرگترین شاهد بزرگی خسارات است.
توجه داشته باشید که راکتور دیمونا قوی تر و بزرگتر از حادثه فوق الذکر است.
خلاصه تحلیل:💥💥💥💥💥
وعده سید علی خامنه ای یهودیان صهیونیست را کشت و پس از این سالها ساخت سلاح هسته ای آنها، عتیقه جات و تزئینات در انبارها نگهداری می شود و هرگز یا حداقل تا ۵۰ سال آینده نخواهند توانست از آنها استفاده کنند.
این تحلیلگر اسرائیلی در پایان مقاله خود می گوید: مراقب آقای علی خامنه ای باشید که او هرگز دروغ نمی گوید.
💥💥💥💥💥💥💥
هر چقدر نائب امام زمان را دوست داری ،برای سلامتی و طول عمر ش بلند صلوات بفرست
✅ از جفا کم کن، حیا کن اندکی ...
🔶به گواه تاریخ، لباس روحانیتِ شیعه؛ علاوه بر اینکه نمادی مقدس است؛ همواره یک عَلَم ظلم ستیز و مظلوم پناه نیز بوده است.
⛔️ بوده و هستند کسانی که برای رسیدن به مقاصدی حقیر، چندی این لباس را بر تن کرده و با رسیدن یا نرسیدن به اهدفشان از این لباس خارج شده و از خودِ واقعی شان پرده دَری کرده اند.
⚠️چند روز قبل #محمدعلی_زم در سالگرد اعدام پسرش در یک خودزنی رسانهای، لباس روحانیت را از تن بیرون آورد و مدعی شد قبل از اینکه او را خلع لباس کنند خود این لباس را از تن بیرون می آورد!
💠 مظلوم نمایی شگرد پوسیدۀ مقصّران است؛ اما آیا این اقدام زم، آب رفته ز جوی را باز میگرداند و خسارتهای جانی و مالی سال۹۶ را که با فتنه پاشی امثال پسر او روی داد؛ جبران خواهد کرد؟
💢 این جفای محمدعلی زم در حق لباس روحانیت؛ چیزی از ارزش این لباس مقدس نمی کاهد اما سندی است بر مظلومیت نظام جمهوری اسلامی، که در کمال صلابت لجوج ترین معاندان، از درون به او #خنجر می زنند.
🚫 بگذارید زم فراموش کند که با همین لباس و نظام به نام و نان رسیده است...
🔆 مناظره من با یک پیرزن بهایی!
رفته بودم حرم حضرت معصومه، تاکسی سوار شدم از حرم به سمت بلوار امین. یه زن جلو و یه پیرزن عقب نشسته بودن. پیرزنه با ساق پاهای برهنه!
از همون اول شروع کرد به غرغر که چقدر گرونیه.. نگاه کنید ۲۴۰ کیلو طلا رو گنبده! چرا برنمیدارن خرج فقرا کنن؟!😒 ⁉️
حضرت زهرا معلوم نیست قبرش کجاست، دارن با پول ما، براش حرم میسازن!؟!⁉️
پول ما را میبرن عراق، صحنها را بزرگ میکنن.. عراق آباد بشه‼️
زن جلویی سر تکون میداد و راننده هم هیزم تو آتیش میریخت که چقدررر گرونیه و قیمت لاستیک و صفحه کلاج و... 🔥
🔰 معمولا تو تاکسی وارد بحث نمیشم و سکوت میکنم.. ولی اسم اهلبیت (ع) رو که برد و دیدم زیارت رو نشونه گرفته، نتونستم سکوت کنم!
گفتم: خانم! برای حضرت زهرا (ع) حرم نمیسازن، اسم یه صحن تو حرم حضرت علی (ع) رو بنام ایشون گذاشتن.. 👌
کسی هم پول زور از هیچکس نمیگیره صحن و حرم بسازن، هر کی بخواد با نذر و عشق کمک میکنه❤️
اون حرمها هم مال عراق نیست، مال کل شیعه و ملت اسلامه. مگه حرم امام رضا (ع) مال کل شیعیان نیست؟!
اما این طلاهای گنبد اینا را بردارن خرج فقرا کنن؟! اینا رو خود فقرا دادن که صحن و سرای اهلبیت (ع) آباد باشه..
❌ برگشت و گفت: بهایی از مسلمون بهتره، اونا به هم کمک میکنن، اگه فقیر بینشون باشه بهش میرسن‼
(اینجا معلوم شد پیرزن مکار، #بهاییه)
✅ گفتم: رو گنبد قبر بهاالله تو حیفا، اسرائیل، ۱۲ هزار آجر طلاس! چرا ورنمیدارین خرج فقرا کنین؟!! 🤔
❌ گفت: ما مظلومیم، حق تحصیل و حق کار و هیچی نداریم.. گناه مون چیه. جز اینکه مسلمون نیستیم؟! جز اینکه یه دین مدرن و بروز داریم ⁉️
✅ گفتم: گناه تون اینه که تشکیلات هستین. نه دین. تشکیلات میگه👈 با کی ازدواج کنین. با کی حرف بزنین، به چی فکر کنین، از بچگی جاسوس و خائن بار میاین.. از قحطی ساختگی انگلیسیا زمان قاجار تا جلادهای ساواک همه جا شما با چنگالهاتون مردم شیعه ایران رو آزار دادین، حتی اسرائیل هم شما رو میشناسه و حق ندارین بیش از ۱۰ روز تو فلسطین اشغالی باشین.. اونا هم میدونن شما چقدر خائن و بدطینت هستین!!! 😒
اما، تو کدوم دین به قبر یه آدم نماز میخونن و سجده میکنن؟! که شما به قبر بها سجده میکنین. 😕
تو کدوم دین میگن یه آدم، خداست معاذالله‼️ که بها میگه من خدا هستم ‼️
شما دم از حقوق_زن و مدرنیته میزنین؟! عجیبه! زن بهایی حتی ارث شوهرشو نمیبره.😉 و همه ارث رو باید بدین تشکیلات ‼️ تشکیلات استالین انقدر دیکتاتوری نبود، که تشکیلات شما هست!
اونقدر عقب مونده هستید که مرد میتونه با خواهر و مادر و دختر خودش ازدواج کنه، بجز زن پدر! 😐 چون بها میخواست دست پسراش به زنش نرسه، ازدواج با زن پدرو ممنوع کرد فقط 😶 با مادر آره، با زن پدر نه ! 😑
پیرزن بهایی بهت زده و عصبی نگاه میکرد.. گفت آقا نگه دار پیاده میشم 🤣😂
🔴 انستیتو واشینگتن: دولت رئیسی باکی از تحریم های جدید ندارد/بودجه سال آینده ایران با فرض بدون توافق هسته ای نوشته شده است
🔹پاتریک کلاوسون کارشناس ارشد انیستیتو واشینگتن نوشت : دولت رئیسی هیچ فوریت اقتصادی برای دادن امتیازات هسته ای قابل توجه نمی بیند و از اقدامات اقتصادی تنبیهی در صورت عدم موفقیت مذاکرات که دولت بایدن تهدید کرده اعمال خواهد کرد، نمی ترسد.
🛑 مقاومت پاسخ داده است‼️
🔵🔴مرحله هفتم مذاکرات وین در حالی در روز جمعه به پایان رسید که علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی اظهار داشت که دیدگاههای ایران در دو سند رفع تحریمها و اقدامات هستهای به عنوان مبنای مذاکرات پذیرفته شده است.
🔹🔸هرچند که هیچ چیزی قطعی نیست، اما این توافق اولیه برروی پیشنویس جدید که مبنای ادامه مذاکرات خواهد بود، یک پیروزی تلقی میگردد. این پیروزی نتیجه ابتکار جمهوری اسلامی در ارائه دو سند رفع تحریمها و اقدامات هستهای در این دور از مذاکرات در کنار مقاومت از طریق دیپلماسی منطقی و مستدل در مواجهه با زیادهخواهیها است. همچنین انعطاف جمهوری اسلامی در جهت حل و فصل اختلافات باقیمانده با آژانس که نمود آن در توافق برای نصب دوربینهای آژانس در سایت تسا کرج انجام شد، راه را بر فضاسازی رسانهای و تلاش برای ایجاد شکاف میان ایران، روسیه و چین از ناحیه تروئیکای اروپایی و آمریکا بست.
🔹🔸در طول مذاکرات وین۷ آنها سعی کردند از طریق آژانس و ایجاد عملیات رسانهای به ایران فشار بیاورند تا ایران موضع خود را در مذاکرات تعدیل دهد؛ اما ابتکار، انعطاف و مدیریت محیط امنیتی، اقتصادی و روانی داخلی سناریوی آنان را خنثی کرد. اکنون مبنای مذاکرات با مذاکرات ژوئن گذشته که دولت سابق ایران آن را دنبال میکرد متفاوت است و راه را برروی طرف مقابل برای اخذ امتیازات فرابرجامی میبندد؛ به عبارتی تقریباً یک ریلگذاری جدیدی اتفاق افتاده که در آن دو طرف میدانند در انتها باید به چه چیزی برسند و برروی چه چیزهایی مذاکره و توافق کنند؛ به نوعی مذاکرات در مسیر کانالیزه شده قرار میگیرد به گونهای که امکان گنجاندن یا درخواست یا طرح موضوعات غیر مرتبط حین مذاکره وجود ندارد.
🔸🔹 نباید فراموش کرد که هنوز راه زیادی وجود داشته و اختلافات بسیاری برای حل و فصل باقی مانده است. اکنون صرفا برروی یک نقشه راه توافق و اجماع شده است که ایران میپذیرد در انتهای این راه یک سلسله اقدامات عملی در جهت فریز بخش هستهای و همچنین اقدامات اعتمادساز در سقف آنچه در برجام متعهد شده بود را انجام دهد و طرف مقابل نیز اقدامات دستوری واقعی برای لغو تحریمها را انجام داده به صورتی که همراه با انتفاع اقتصادی پایدار باشد.
🔚 تقریبا چند چیز واضح شده است اولاً مقاومت پاسخ داده و مذاکرات واقعی شده است؛ ثانیاً آمریکا و طرف اروپایی فعلاً پلن جایگزین معتبری ندارند؛ ثالثاً امکان دستیابی به یک توافق مطلوب و پایدار به گونهای که لغو تحریمها قابل راستی آزمایی بوده و همچنین تضمین کننده عدم امکان بازگشت به نقطه کنونی باشد وجود دارد؛ اگر کماکان با صیانت از حوزههای اقتصادی، امنیتی و رسانهای در مقابل با چالشهای احتمالی که میتواند توسط طرف مقابل برای فشار بر ایران تدارک دیده شود از دیپلماسی پشتیبانی لازم انجام گردد.
✳️ امارات دوطرفه بازی میکند؟
🔻"نفتالی بنت" نخست وزیر رژیم صهیونیستی به تازگی و در مقامِ نخستین رهبر ارشد صهیونیستی، به امارات متحده عربی سفر کرد و با "محمد بن زاید" ولیعهد امارات، دیدار و گفتگو کرد.
💢در این راستا، به طور خاص می توان به سه مساله و پیام مهم مرتبط با سفر نخست وزیر اسرائیل به امارات توجه کرد.
1⃣ بی اعتمادی شدید اماراتی ها به اسرائیل
🔹طرف اماراتی در جریان سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به وضوح نشان داد که حتی هنوز هم نسبت به عادیسازی روابط با اسرائیل مطمئن نیست. در این راستا شاهد بودیم که اماراتی ها به تیم گسترده و پرشمارِ خبرنگاران اسرائیلی که همواره همراه با نخست وزیر این رژیم هستند، اجازه حضور در امارات و قصرِ محمد بن زاید در ابوظبی را نداده اند.
🔹از سویی، حتی کنفرانس خبری نیز برای نفتالی بنت ترتیب داده نشد. مجموع این مسائل نشان می دهند که طرف اماراتی به هیچ عنوان مایل نیست که سفر نفتالی بنت نخست وزیر اسرائیل به امارات، در عرصه منطقه ای و بین المللی جلب توجه کند. زیرا امارات به خوبی می داند که برجسته سازی پیوندها میان ابوظبی و تل آویو می تواند تبعات به شدت ناخوشایندی را برای امارات متحده عربی به همراه داشته باشد.
2⃣ انزوای رویه های افراطی و تهاجمی اسرائیل در قبال ایران
🔹در شرایط کنونی، اسرائیل به شدت نگران است که مبادا ایران بتواند در نتیجه مذاکرات رفع تحریم ها با بهره گیری از منابع مالی آزاده شده جدید خود، بر وسعت و دامنه قدرت و نفوذ خارجی اش بیفزاید.
🔹در این راستا، شاهد بودیم که وزیر دفاع و رئیس موساد، در چندین نوبت به آمریکا سفر کردند و بواسطه رایزنی با مقام های آمریکایی سعی داشتند به هر نحو ممکن آنها را قانع به انجام اقدامات تهاجمی و غیرمنطقی علیه ایران کنند.
🔹عدم پذیرش این مساله از سوی دولت آمریکا(با توجه به شرایط خاص این کشور و ضعف مفرط آن در منطقه غرب آسیا و نگرانی از تبعات احتمالی هرگونه تنشزایی علیه ایران) و در عین حال بی توجهی اروپایی ها به این دغدغه صهیونیست ها، عملا موجب شده تا آنها ضلع دیگری را جهت کنشگری های ضدایرانی خود که همان کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس هستند، انتخاب کنند.
3⃣ بازیِ موزیانه طرف اماراتی در چهارچوب تنش ها میان ایران و رژیم صهیونیستی
🔹اماراتی که همین چند روز پیش مشاور امنیت ملی خود را به ایران فرستاد و از این طریق سعی داشته تا پیام به اصطلاح صلح و دوستی را برای تهران بفرستد، اکنون از عالیرتبهترین مقام صهیونیست دعوت می کند و وی را در خاک امارات میزبانی می کند.
🔹 این مساله تنها و تنها می تواند یک پیام داشته باشد: اماراتی ها در حال انجام یک بازی ظریف و البته موزیانه هستند که در قالب آن از یک سو سعی دارند تا از تنش زایی بیشتر در روابط دوجانبه خود با ایران بکاهند و امنیت خود را حفظ کنند و از سوی دیگر بر آن هستند تا در برابر روند روز افزون قدرت گیری ایران در منطقه غرب آسیا، طرف اسرائیلی را در سمت خود داشته باشند و از برخی ظرفیت های آن علیه ایران استفاده کنند.
🔹 رویکردی که البته حفظ توازن در آن کار سختی است و خیلی زود می تواند شرایطی را برای امارات به وجود آورد که آن را مجبور به انجام انتخابهای مشخص تر و البته خطرناک تری نماید.
✅ جنگ در این جبهه سخت است!
حمله آمریکا به ساحت افکار عمومی هرروز ابعاد جدیدی به خود میگیرد؛ در شرایطی که نمایندگان کشورمان در حال مذاکره با کشورهای ۱+۴ هستند، دشمن در تلاش است با عملیات رسانهای اهداف خود را محقق کند و کشور را آشوب نما به تصویر بکشد. برای این منظور از ابزارهای متعددی در عملیات روانی و جنگ شناختی بهره میگیرد.
✅نکات تحلیلی:
1️⃣- آمریکا وقتی از جنگ نظامی و دیپلماتیک بهرهای نمیبرد، جنگ را به عرصه دیگری که حصار و دیواری ندارد میکشاند، یعنی جنگ علیه افکار عمومی. در دهه 1970 و در بحبوحه جنگ سرد با شوروی، یکی از وظایف کمیتهای آمریکایی به نام «کمیته خطرات فعلی»، بهزانو درآوردن دشمن از طریق جنگ نرم و تبلیغات و هجمههای رسانهای بود. بعد از فروپاشی شوروی اکنون دهها کمیته و اندیشکده با تئوری «تغییر صلحآمیز حکومت در ایران» در حال سناریونویسی، یارگیری، تولید و توزیع محتوا، راهاندازی رسانه، تحریک جامعه به اغتشاش آفرینی و حمایت از اغتشاشگران هستند
2️⃣- آمریکا گروههای رسانهای معاند را مانند گذشته فقط در آمریکا قرار نداده است و آنها را در میان پایتختهای کشورهای همسایه پخش کرده است؛ دبی، استانبول، بغداد، باکو، ابوظبی، ریاض مملو از گروههایی هستند که در قبال دلارهای سیاه واشنگتن به حیات نباتی خود ادامه میدهند و با ایجاد شوهای فرهنگی و هنری درصدد هستند که انحطاط اخلاقی را به لبههای مرزی کشور بکشانند.
3️⃣- گروه دیگری از افراد برانداز در داخل کشور، همان نیات و خواستههای آمریکا را نسبت به ایجاد ناامیدی، دعوت به اغتشاش و نافرمانی مدنی، دنبال میکنند و خواهان فشار از بیرون بر روی نظام اسلامی میشوند. این گروه در سالهای گذشته در پستهای حساس کشور نیز نفوذ داشته و دسترسیهای گستردهای در داخل و خارج برای تأثیرگذاری بر افکار عمومی و ارتباط با بیگانگان را به دست آورده است.
👈نکات راهبردی:
1️⃣- این شبکهها هیچگاه از هم جدا نبودهاند و همواره در حال تعامل و تضایف برای مقابله با انقلاب اسلامی بودهاند و بهجرئت میتوان گفت که حتی یک مورد اختلافسلیقه و دیدگاه در مورد عملکرد نظام اسلامی نداشتهاند اما بهعکس همواره نظام را متهم به کمکاری، فساد، ضدیت با مردم معرفی کردهاند.
2️⃣ سخنان عناصر وابسته داخلی در مورد اعتراضات، اغتشاشها و گزارشهای حقوق بشری همواره مورد استناد نیروهای غربی و عربی قرار میگیرد.
3️⃣ جنگ در این جبهه نرم، بسیار سخت است و قطعاً یکی از راههای مبارزه با چنین جریانهای پیچیدهای، جهاد تبیین و ارائه خطوط روشنگری در خصوص ارتباطات معاندین داخلی و خارجی است.
🔶 مکانیزم بانک_ سهام
🔰۲۴۰۰ بنگاه اقتصادی ایران گرفتار باتلاق وصول مطالبات بانکها شدهاند. طبق آمارهای رسمی دستکم چراغ تولیدی ۱۷۹۳بنگاه مستقر در شهرکهای صنعتی ایران در حال خاموششدن است.
🔺رابطه دولت، بانک و کارخانه چگونه باید باشد تا این مشکلات حاصل نشود؟
📝در اقتصاد دنیا برای این مشکل راه حل وجود. اعتبار دهنده برای اخذ وثیقه جهت اعطای اعتبار، می بایست در سهام کارخانه یا شرکت، سهیم شود:
1⃣سیاست های بهره وری و کسب منفعت اقتصادی در کلیات خود باید با نظر بانک تئوریزه گردد.
2⃣ بانک نقش اصلی و قانونی در تعیین هیئت مدیره دارد. اما از این حق خود فقط در موقع بحران در شرکت استفاده می کند.
3⃣ چنانچه شرکت از عهده بازپرداخت بر نیاید، یا صورت مالی شرکت زیانده بود، بلافاصله مکانیزم بانک _ سهام فعال می شود و بانک مدیریت شرکت را در دست می گیرد. اما حق تعطیلی آن را ندارد. جایگاه شرکت در ساختار بانک به مثابه یک شعبه می باشد.
🔺نقش دولت( دادگاه و هیئت وزیران) در این جا ناظر و هدایت کننده است. به این صورت که با اعطای معافیت های مالیاتی به بنگاه یا تزریق نقدینگی، رابطه بانک و بنگاه را کنترل می کند. نکته مهم اینکه بانک تحت هیچ شرایطی مجوز تملک شرکت و تعطیلی آن را ندارد.
✅چرا روابط ایران با ترکمنستان در دولت قبل قطع شده بود؟
مقامات ترکمنستان اخیرا در دیداری با مقامات ایران، علت سردی روابط در دولت گذشته را اینگونه بیان کردند: «در گذشته ما مکاتباتی را با دولت قبلی ایران (دولت روحانی) انجام میدادیم، اما هیچ محلی به ما نمیدادند و پس از چند ماه حتی پاسخ پیامهایمان را هم دریافت نمیکردیم. وقتی ما این رفتارها را دیدیم برداشتمان این شد که دولت ایران علاقهای به روابط با ما ندارد و آن را نوعی بیاحترامی تلقی کردیم بنابراین سطح روابط را بسیار پایین آوردیم».
در این جلسه دیپلماتهای ترکمنستان از رویکرد دولت جدید ایران در توجه به همسایگان ابراز خرسندی کرده و گفتهاند علی رغم رفتار نامناسب دولت قبل، در هفتههای اخیر ما هر پیامی که در موضوعات مشترک و مورد همکاری به ایران میفرستیم بلافاصله پاسخ داده میشوند و در برخی مواقع حتی شده همان روزی که پیام فرستادیم پاسخ گرفتیم که این رفتار خوبی است و نشان از حسن نیت دارد و ما هم میتوانیم نسبت به گرم شدن دوباره روابطمان و رفع نیازهای دوجانبه با ایران همکاری کنیم.
در خصوص روابط تجاری میان جمهوری اسلامی ایران با ترکمنستان گفته شده است که در گذشته میزان مبادلات دو جانبه که بیشتر در حوزههای فنی و مهندسی بود به سالانه ۳ میلیارد دلار میرسید اما در سالهای اخیر به دلیل رفتار نامناسب از سوی دولت ایران و بروز عواملی نظیر کرونا و ... که مسیرهای ارتباطی را محدود کرده بود به پایین ترین سطح خود رسیده است.
آیتالله رئیسی در سفری که اخیرا برای شرکت در اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی (اکو) عازم عشق آباد شده بود، با مذاکرات جدی با «قربانقلی بردیمحمدف »رئیسجمهور ترکمنستان توانست روابط دو کشور را احیا کند و دوباره فضا برای ارتقا حجم روابط شکل گرفت.
🛑 سرنوشت دولت آتی عراق به کجا میرسد ؟
🔸️تب و تاب ناشی از انتخابات عراق همچنان ادامه دارد و بسیاری منتظرند ببینند که نتیجه کشمکش های سیاسی و تشکیل دولت و مهم تر از آن انتخاب نخست وزیر به کدام سو منتهی خواهد شد.
🔸️در حال حاضر ایجاد دولت در عراق تحت تاثیر ۳ متغیر قرار دارد ؛
اولی؛ خروج آمریکا از عراق ارزیابی می شود ؛ ایالات متحده قصد دارد ماموریت رزمی خود را پایان دهد اما نظامیانش را در قالب آموزشی در این کشور نگه دارد و عملا تغییری در کمیت و کیفیت نیروها و جنگ افزار حاضر در عراق ایجاد نخواهد شد.
🔸️بنابراین مقاومت عراق حاضر به پذیرش ابقای نیروهای اشغالگر تحت عناوین دیگر نخواهد بود و افزایش سطح درگیری ها کاملا محتمل بوده و بر تشکیل دولت آتی نیز تاثیر خود را خواهد گذاشت .
🔸️متغیر دوم، نتیجه نهایی انتخابات عراق بر اساس رای دادگاه فدرال است ؛ هادی العامری رئیس ائتلاف فتح مهم ترین شخصیتی به شمار می رود که ابطال انتخابات و بازشماری کامل آن را از دادگاه فدرال درخواست کرده که نتیجه آن نیز تا اواخر دسامبر اعلام خواهد شد.
🔸️لازم به ذکر می نماید که بدون رای قطعی دادگاه فدرال ، اعلام نتایج از سوی کمیساریای عالی انتخابات عراق ارزش قانونی ندارد زیرا شکایت از نتایج انتخاب صورت گرفته است .
🔸️متغیر سوم لابی های انتخاباتی است که سران ائتلاف های عراقی در حال پی گیری آن هستند .
🔸️حتی با فرض این که نتایج کنونی نیز پابرجا بماند، به نظر می رسد تکلیف نخست وزیری عراق را نیروهای مقاومت تعیین خواهند کرد ، به این دلیل که نتایج اولیه تا حدود کمی تغییر کرده و ۵ کرسی به ائتلاف فتح افزوده شده است .
🔸️نکته دیگر این که ۲ ائتلاف مهم سنی شامل عزم( به رهبری خمیس خنجر با ۳۲ کرسی که برخی از آنها را با جذب مستقلین سنی فراهم کرده) و تقدم ( به ریاست حلبوسی با ۳۸ کرسی) اعلام کرده اند که ابتدا باید شیعیان تکلیف خود را مشخص کنند و ائتلاف بزرگتر را تشکیل دهند و سپس آنها حاضرند به آن بپیوندند.
همچنین ائتلاف های کردی نیز چنین اعتقادی دارند.
🔸️در نتیجه اگر مقتدی صدر با ۷۱ کرسی بخواهد با هر کدام از ائتلاف های عزم و تقدم (که رقیب جدی هم هستند )و برخی ائتلاف های کردی که بین آنها نیز چند دستگی وجود دارد ، دولت تشکیل دهد نخواهد توانست کرسی های لازم (۱۶۵ نماینده ) را برای کابینه مدنظرش فراهم کند.
🔸️اما در طرف مقابل ائتلاف چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه بدون حضور صدر نزدیک به ۱۰۰ نماینده پارلمان را با خود همراه ساخته و ائتلاف بزرگتر را ایجاد کرده است و می تواند با لابی با یک ائتلاف بزرگ کردی و یک ائتلاف بزرگ سنی و برخی مستقلین دولت را تشکیل دهد که بدون تردید کابینه ای حداکثری نبوده اما به هر حال پیش بینی می شود این ائتلاف در بدترین وضعیت نیز قادر به جذب ۱۷۰ کرسی و در نتیجه تعیین نخست وزیر جدید خواهد بود.
🔸️البته سران و بزرگان شیعه تمایل دارند مقتدی نیز به ائتلاف بزرگتر بپیوندد اما مشکل اینجاست که گزینه اصلی نخست وزیر چهارچوب هماهنگی نوری مالکی است و مقتدی اصلا زیر بار ریاست این فرد بر دولت نخواهد رفت.
🔸️تحلیلگران معتقدند با توجه به سابقه ای که مقتدی و معامله گری هایش سراغ دارند ، وی در نهایت با گرفتن چند وزارت خانه مهم به چهارچوب هماهنگی گروههای شیعه خواهد پیوست اما گره کار اینجاست که به هیچ وجه زیرا بار نخست وزیری نوری مالکی نمی رود و اینبار نیز مالکی با قاطعیت تمایل دارد که به عنوان نخست وزیر معرفی شود.
🔸️به نظر می رسد گذشت زمان مشخص می کند که کدام طرف کوتاه می آید اما گزینه مطلوب بیت شیعی و ایران پیوستن مقتدی و تشکیل دولت حداکثری و مقتدر با نخست وزیری یک فرد وجیه المله است.
⛔️نظریه سازان اغتشاشگر
نظریهپردازان جریان اصلاحات در حال نظریهپردازی برای ایجاد نارضایتی، اعتراضهای خیابانی و خشونت در جامعه هستند. این جریان سیاسی همهساله در آستانه زمستان و تابستان شروع به گمانهزنی برای عامالبلوی در کشور میکنند تا ضمن ناامید کردن جامعه، دشمنان را به اعمال فشار بیشتر به کشور تشویق کنند.
👈«محمدرضا تاجیک» از چهرههای مشهور جریان اصلاحات ۲۲ آذرماه به اقتصاد نيوز گفته بود: «این امکان وجود دارد که برای یک دوره کوتاه مرهمی برای بحرانهای اقتصادی موجود پیدا شود، اما ضعف ریشهای در مدیریت اقتصادی کشور زخمهایی را ایجاد کرده که بهسادگی قابل التیام نیست و در آینده نزدیک همین زخمها موجب جوشش شورشهای متعددی در کشور خواهد شد...».
👈 «محمود صادقی» نماینده اصلاحطلب مجلس دهم، دیروز (۲۷ آذرماه) در گفتگو با خبرگزاری ایلنا گفت: «پیشبینی من این است که دولت با روش فعلی نمیتواند مشکلات معیشتی مردم را سروسامان دهد و در ماههای آینده باعث تشدید این اعتراضات میشود».
👈 «سعید حجاریان»، مشهور به تئوریسین اصلاحات نیز در گفتوگو با انصاف نيوز بيان میکند: «ممکن است جامعه متشنج شود و مردم دوباره به خیابان بیایند».
🔺 این طیف فکری در سه دهه گذشته همواره جامعه را تبدیل به میدان جنگ کردهاند و با تئوریهای خشونتآمیزی مانند "فشار از پایین، چانهزنی از بالا"، "نافرمانی مدنی"، "تجمع سلولی"، "تجمع موضوعی"، "اعتراضات سراسری" و "فتح سنگر به سنگر"، هیچگاه در اندیشه حل مشکلات مردم نبودهاند و باوجوداینکه در دولتهای اصلاحات، تدبیر و امید و در مجالس شورای اسلامی و شوراهای شهر مسئولیتهای متعددی پذیرفتهاند؛ اما تاریخ شاهد است که کمترین دغدغهای در حل مشکلات مردم نداشتهاند و اکنون که دولت انقلابی درصدد حل مشکلات مردم است، نگران شده و ازیکطرف به دنبال ایجاد اغتشاش در جامعه هستند و از طرف دیگر در حال گرا دادن به دشمناند تا پیچ تحریمها و فشارها را بیشتر کند تا مردم به خیابانها بیایند!
♦️شهادت پدرم منجر به بیچارگی بیشتر بن سلمان خواهد شد
🔹دختر شهید ایرلو: همانطور که شهادت حاج قاسم منجر به بیچارگی ترامپ شد. شهادت پدرم هم ان شاءالله منجر به بیچارگی بیشتر بن سلمان پسرِ ابوسفیان خواهد شد.
🔹اگر از حال ما بپرسید خوشحالیم که حضرت زینب (س) مارا به خیمه اش راه داد. سر و جان ما و پدرمان فدای سید علی؛ تا زنده ایم در رکابت هستیم آقا جان.
📌جزئیات سفر مهم حجت الاسلام رئیسی به روسیه
🔹بررسی های بیشتر در این خصوص نشان میدهد هماهنگی های لازم برای انجام این سفر صورت گرفته و در حال حاضر تیم کارشناسی ایران برای بررسی اسناد همکاری مشترک که قرار است در این سفر به امضا برسند در روسیه حضور دارند. در خصوص زمان انجام این سفر نیز گفته شده است که طرف روس، دو بازه زمانی -هفته نخست دیماه و دیگری ۲۹ دیماه- را برای انجام سفر به ایران پیشنهاد کرد که با توجه به اینکه زمان اول منتهی به سال نوی میلادی شده و ممکن بود وقفه در توافقات اجرایی سفر بوجود آید و از طرفی طبق عرف دیپلماتیک انجام سفر در روزهای پایانی سال مرسوم نبود، نهایتا تصمیم بر این شد که سفر در بازه زمانی آخر دیماه برگزار شود. از برنامه های اصلی این سفر پیگیری قرارداد راهبردی طولانی مدت ایران با روسیه است که قرار است در جریان گفتگوی میان حجت الاسلام رئیسی و پوتین که زمان چند ساعته برای آن در نظر گرفته شده است، بررسی و نهایی شود.
✅ درباره خطاهای جمهوری اسلامی
خطاهایی که در ذهن تان از جمهوری اسلامی دارید را فهرست کنید:
هواپیمای اوکراینی، اختلاس ها، تخریب خانه زن کرمانشاهی، برجام، طبری، گرانی ها و بی تدبیری در آبان....عقب تر برویم. ماجرای اعتراف مازیار ابراهیمی، کهریزک، کرسنت، کوی دانشگاه، قتل های زنجیره ای، ماجرای همسر سعیدامامی و...
با این خطاها چطور باید برخورد کنیم؟ این خطاها نشانه چیست؟ عدهای میگویند اگر همین دست خطاها در آمریکا بود برخورد ما چگونه بود؟ آیا در بوق وکرنا نمی کردیم؟ اساسا انقلاب کردیم که به اینجا برسیم؟
🔹در اصل سوال دقیق تر و از منظر سواد رسانه این است که چه وقت می توان این خاطره های تلخ در جمهوری اسلامی را خطا دانست و چه وقت خط؟ چه وقت موردی است و چه وقت نمادی؟ چه وقت از این و آن است وچه وقت از ساختار و نظام؟
پاسخ را باید در #تعمیم جست.
قواعد تعمیم چیست؟ چطور می توان از یک آسیب به یک جریان رسید؟
🔻 5 گام برای تعمیم مدبرانه وجود دارد.
🔹یکم. رویداد را کامل ببینیم.
مثلا اگر قصاص نوید افکاری را ببینیم اما درخواست مادر مقتول را نبینیم دچار خطای تحلیل در فهم مصداق شدیم.
🔹دوم. برای تعمیم جزء به کل باید نمونه های تکرار شده را با دقت رصد کنید. چندتا مازیار ابراهیمی؟ چند تا هواپیمای اوکراین؟
🔹سوم. تکرار را باید در ابعاد زمانی و مکانی ببینیم. مثلا چند نمونه از قتل های زنجیره ای در 40 سال انقلاب داشتیم؟
🔹چهارم. آیا خیز اصلاح وجود دارد یا خیر؟ حرکت رو به جلوست یا خیر؟ مثلا نظام چه کرد که کهریزک تکرار نشود؟. برای تحلیل پیشرفت ها و یا پسرفت ها حتما باید موانع نیز به عنوان یک متغیر کلیدی دیده شود.
جالب اینکه در تمام خطاهای صورت گرفته طی سالهای اخیر خود جمهوری اسلامی پیشرو در کشف و برخورد باآنها بوده است.
🔹پنجم و از همه مهمتر. نسبت خطا را با ساختار ببینیم. اینکه خطا از فرد است یا ساختار یا نظام؟ خطای فرد و ساختار ممکن است. چون نه فرد عصمت دارد و نه قوانین ما. اما آیا نظام ما هم دچار خطای راهبردی است؟ مثلا اگر ظلمی در کلبه پیرزن کرمانشاهی رخ می دهد و در این خطا هم فرد مقصر است و هم قواینن شهرداری، آیا این خطا مورد تائید نظام است؟ آیا خیز اصلاح نداشته و ندارد؟
برای استدلال استقرایی باید این 5 گام را در کنار هم تحلیل کرد.
🔻جمهوری اسلامی مدعی حکومت عصمت نیست. حکومت معصوم نیز عصمت نداشت؛
ما که جمله خاک پای قنبریم. ما حتا در تحقق عدالت بسیار عقب مانده ایم. عقب نه به معنی عقبگرد؛ بلکه به معنی جاماندن از قله های عدالت.
اما اصل اینست که در حال حرکت ایم و جهت درست است. با این حال این حرکت را باید با همین مردم انجام داد. خودمانیم. هرچه هست از ماست و نه بیرون ما. بضاعت مان را ببینیم. موانع را نیز. دشمنی ها را که هر روز عمیق تر و پیچیده تر می شود.
👈حالا این تعمیم را با کازینوی سرمایه داری و اوباش در ابعاد جهانی مقایسه کنید:
پلیس 8 دقیقه و 46 ثانیه به گردن جورج فلوید فشار می آورد و این در حالی است که او در دو دقیقه و 53 ثانیه آخر کاملا بی هوش شده است. اما فشار زانوی پلیس همچنان ادامه دارد. گوئی از ابتدا قرار است بمیرد و ماجرا تنها یک حادثه از سر عصبانیت نیست. جالب اینکه وقتی مردم معترض به خیابان ها می ریزند؛ در همان ایام خبر چند تجاوز نژادپرستانه دیگر توسط پلیس منتشر می شود. گوئی کشتار نژادپرستانه یک خط است نه خطا.
آمار هم نشان می دهد: 1109 قتل نژادپرستانه تنها در سال 2019 در آمریکا.
🔴توهین وقیحانه علی مطهری به امام خمینی(ره)
♦️علی مطهری در جدیدترین توییت خود مدعی شده که منتظری به دلیل حمایت از حقوق مردم مقام خود را از دست داده است!!
♦️احتمالا منظور علی مطهری از حمایت از حقوق مردم، پشتیبانیهای منتظری از قاتلان ۱۷ هزار نفر از مردم ایران در دهه ۶۰ است که با دستور امام خمینی(ره) و پس از آن که حاضر به توبه نشدند به دار مجازات آویخته شدند.
♦️وجه دیگری که از حمایت منتظری از حقوق مردم(!) در تاریخ انقلاب ثبت شده نیز مربوط به پشتیبانیهای وی از باند قاتل درون بیت اوست که قتلهای مختلفی صورت داده بود و افرادی چون آیتالله خامنهای، آیتالله مهدوی کنی و مرحوم عسگراولادی را هم در لیست ترور داشت.
🔹پاسخ آیت الله علم الهدی نماینده ولی فقیه در مشهد به عده ای که می گویند رهبری در زمینه واکسیناسیون فریب عده ای از پزشکان را خورده !!!
🔸نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد در جمع روحانیون و طلاب:
ادعای فریب خوردن رهبری از نفوذی ها در مسئله واکسیناسیون، توهین به امام زمان است .
🔹آیا وجود مقدس امام زمان (عج) سرنوشت این امت را به کسی میسپارند که با محاصره چند پزشک، مسیر غلطی را در «واکسیناسیون عمومی» در پیش بگیرد و خودش هم اقدام به دریافت واکسن کند؟
🔹کسی که چنین اعتقاد باطلی درباره ولی فقیه داشته باشد، به شخص وجود نازنین ولی عصر (عج) توهین کرده است.
🔹کسی که دستور ولی فقیه را رد کند، به مقتضای کلام امام معصوم علیه السلام که فرمود رد کننده دستور ولی فقیه مانند کسی است که دستور ما را رد کرده است و الرّاد علینا الرّاد علی الله و هو علی حد الشرک بالله
⭕️جملات نائب امام زمان را درباره واکسن حداقل یکبار به خوبي مرور کنیم:
❇️ «من #مطلقا هیچ عارضهای نداشتم»
❇️ «کارهای تولید و واردات واکسن کارهای #خوبی بود»
❇️ «حالا #شایعاتی در دهنها هست غالبا اینها بیاعتبار است»
❇️ «کارهای خوبی انجام شد(با تاکید)»
❇️ «باید دنبال شود»
«باید تاکید شود»
«واکسیناسیون عمومی بسیار چیز #مهمی است»
صراحتا فرمودند: «حتما_بایستی_انجام_بگیرد»
❗️ برخی خیال میکنند برای حکم حکومتی لازمست رهبری از الفاظ أحکمت یا تعابیر مشابه استفاده کنند و این همه تأکید مکرر رهبر انقلاب برای انجام این موضوع و باید های ایشان را نادیده میگیرند.
💠 وقتی از جنگ ارادهها میگوییم دقیقاًً از چه چیزی حرف میزنیم؟
💢 سالهاست که صحنه نبردها دچار تغییرات ماهوی شده است. یعنی اگر پیشتر فتح و پیروزی بر روی زمین معنا پیدا میکرد، امروز گام اول پیروزی فراتر از صفحه جغرافیا، بلکه به تغییر ادراک و فتح دلها وابسته شده است. نمونه عینی این اتفاق جنگ 2003 آمریکا علیه عراق بود که قبل از پیروزی در بُعد جغرافیا، آمریکا به مدت یکسال صحنه نبرد علیه عراق را به عرصه تبلیغات و رسانه کشاند، ارادهها را سست کرد و بعد از آن در ظرف چند روز عراق را اشغال و بر آن حاکم شد، اتفاق تلخی که بعد از 17 سال هنوز ملت مظلوم عراق از عوارض آن در رنجند. در جریان فتوحات جغرافیایی داعش در غرب آسیا نیز دقیقاًً همین اتفاق البته در ابعاد محدودتری رخ داد و داعش توانست در نبرد تبلیغی- النصر بالرعب- اراده مقابل را متزلزل و زمین را فتح کند.
💢... بیشک و بر اساس شواهد قطعی ابزار کاربردی در جنگ ارادهها، رسانه است. به مدد تصویرسازی و تکرار آن، ادراک مخاطب از واقعیات موجود و پیرامون دچار تغییر شده و باورهای او استحاله میشود در این شرایط جامعه هدف دقیقاًً مسائل پیرامون را آنطور درک و رمزگشایی میکند که ارسالکننده پیام آنرا رمزگذاری و هدفگذاری کرده است. در این آوردگاه، به جای تجهیزات نظامی، رسانه ابزار مهم و موثر برای تحمیل اراده در صحنه رویارویی است.
💢تجربه و تدبیر نشان میدهد در چنین شرایطی اگر بخواهیم در نبرد ارادهها مغلوب نشویم لازم است در سازمان رسانهای کشور تجدیدنظر اساسی صورت دهیم. امروز سازمان رسانهای کشور دچار اعوجاج، عقبماندگی، نارساییهای ساختاری و بهویژه فرسودگی مدیریتی است. بخشی از ضرباتی که بر پیکره انقلاب اسلامی بهویژه در سالهای اخیر در صحنه تحولات داخلی و بینالمللی وارد شده ناشی از ناتوانی رسانهای در برجستهسازی داشتهها، استفاده از فرصتها و رویارویی با حریف در نبرد ادراکی است که بعضاً به تضعیف ارادهها انجامیده است. باید در حوزه رسانه به بازدارندگی رسید. بازدارندگی یعنی مأیوسکردن حریف از اقدام خصمانه از طریق ایجاد شک وتردید یاترس از عواقب اقدام و به هم ریختن دستگاه محاسباتی او.
با سلام و احترام
👈آغاز عملیات جریان سازی *تغییر پروفایل* از امشب در سطح کاربران واتساپ و سایر پلتفرم های فضای مجازی با استفاده از عکس فوق و در حمایت از پویش همگانی *عزیز ملت*
لطفا شما هم در حمایت از این پویش پروفایل خود را به این عکس شهید مزین نمایید. '
📝 *فاش شدن راز ۱۱ سپتامبر توسط ژنرال آمریکایی*
🔰 *ژنرال وسلی کلارک رئیس سابق ستاد ارتش امریکا و فرمانده سابق ناتو در سال ۲۰۰۷ با صراحت اعلام کرد :*
🔴 *حادثه ۱۱ سپتامبر بهانهای برای ویران کردن لبنان ، عراق ، سوریه ، لیبی ، سومالی ، سودان و ایران بود.*
🔘 *این ژنرال کهنه کار آمریکا ادامه داد :*
*تمام ۷ کشور به غیر ایران با جنگ نابود شدند. ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد.*
🔘 *او همچنین گفت تحریمها ۲ هدف دارند. یا ایران دچارآشوب میشود ، که پروژه سوریه (جنگ داخلی) اجرا میشود. یا ایران تسلیم مذاکره میشود که پروژه عراق و لیبی (خلع سلاح و حمله نظامی) اجرا میشود.*
🇮🇷 *ایرانی راهی جز پیروزی در جنگ اقتصادی ندارد. یا پیروز میشود و ابرقدرت میشود یا شکست میخورد و نابود میشود.*
✍ *ازاین گفت و گو سالها میگذرد و کشورمان ، ایران توانست مقابل شدیدترین تحریمهای اقتصادی مقاومت کند و از پس تهدیدهای نظامی هم عبور کند.*
🚩🇮🇷 *اکنون این ایران است که سرنوشت منطقه غرب آسیا را تعیین میکند و به یک قدرت جهانی تبدیل شده است.*
📚 *منبع :*کتاب " برج های دوقلو"*
*خوان آنتونیوسارین...*
*استاد دانشگاه شیکاگو*
📊 *عوامل موثر بر ارزش پول ملی :*
📉👈 *عوامل موثر بر کاهش ارزش پول ملی:*
1️⃣ چاپ پول بدون پشتوانه (که برای پرداخت حقوقها انجام میشود)
2️⃣ زیاد بودن روزهای تعطیل، کم بودن ساعات مفید کاری، کاهش تولید ناشی از تنبلی، کم کاری، ضعف فرهنگ کار، وجدان کار و بهرهوری
3️⃣ اسراف در مصرف و هدر دادن سرمایه با اسراف
4️⃣ خودتحریمی: خرید کالاهای خارجی و ترجیح آن به کالاهای تولید کشور
5️⃣سفرهای خارجی ارز بر
6️⃣ قاچاق
7️⃣بالا بودن تعداد کارکنان حکومت
8️⃣ بازنشستگی در شرایطی که کارمندان هنوز توان کار دارند.
📈👈 *عوامل موثر بر افزایش ارزش پول ملی*
1️⃣ کاهش روزهای تعطیلات مناسبتی
2️⃣افزایش ساعات مفید کاری، پرکاری، تقویت فرهنگ کار، وجدان کار و بهرهوری و پرهیز از تنبلی
3️⃣ کوچک کردن دولت و کاستن از افراد حقوق بگیر
4️⃣ بالا بردن سن بازنشستگی، ترجیحاً به ۶۵ سال
5️⃣ خصوی سازی با سلامت
5️⃣ ترجیح خرید کالاهای تولید ایران به کالاهی خارجی
6️⃣ رعایت انضباط اجتماعی و اقتصادی
7️⃣ برخورد سخت بازدارنده با مفسدین
8️⃣ خشکاندن ریشههای فساد
9️⃣ اجتناب از چاپ پول بدون پشتوانه
🔟 پرهیز از سفرهای خارجی
1️⃣1️⃣پرهیز از اسراف
12سوق دادن سرمایهها به سمت تولید و اجتناب از کارهای دلالی غیر ضرور
13 پرهیز از کاهش مصنوعی قیمتها از طریق اختصاص یادانه، بویژه اجتناب از یارانههای پنهان
14 مقابله با قاچاق
15 پرورش نیروهای کارکن و کارآفرین و آموزش مهارتهای کاری
❓ *حال این سوال مطرح است که نقش مردم و هدیک از ما در کاهش یا افزایش ارزش پول ملی چیست و چگونه میتوانیم در افزایش ارزش پول ملی نقشآفرینی کنیم*❓
🔴خطر كج فهمي دين و ابن ملجم شدن!
🔥ابن ملجم از خوارج بود.خوارج اسلام را بد فهميدند.در اسلام فهم كج خيلي مهم است. انسان نباید اشتباه بفهمد.
🌺كربلا هم همينطور بود. بعضي از اينها كه امام حسين را كشتند جزئی از خوارج بودند. خوارج اسلام را طور ديگر فهميدند.
🍀اسلام را از اهل بيت نگرفتند. از سليقهي خودشان گرفتند و اين خطر در زمان ما هم زياد است.
⚡️مردكي كه نه فقيه است، نه سوادي دارد، نه سابقهي خوبي دارد، راجع به موسيقي نظر ميدهد!!
💥ميگويد: به نظر من همهاش حلال است. آقا بيا ببينيم. تو مجتهد هستي؟ پدرت مجتهد است؟ درس فقه خواندي؟ به چه دليل تو در اسلام اظهار نظر ميكني؟
🔰 يك كباب ميخواهي بپزي تخصص ميخواهد. وگرنه گوشت در آتش ميافتد. يك خطي نيروي انتظامي ميخواهد وسط خيابان بكشد، هر پاسبان و پليسي حق ندارد بكشد، اين خط صاف هم كارشناس ميخواهد.
💠اسلام هم همينطور شد كه هركسي بيايد هر چه میخواهد حرف بزند. خوارج از خودشان حرف ميزدند. پوست اسلام را گرفته بودند.
♨️اين سكولارهاي ما هم همينطور هستند. ميگويند: آقا ببين، نمازت را بخوان. كمك به فقرا هم بكن ولي در مسائل سياسي دخالت نكن!!
⛔️ اين ميداني يعني چه؟ يعني 500 آيه قرآن را حذف كنيد. چون در قرآن صدها آيه راجع به مسائل سياسي است. اينكه ميگويد: دين از سياست جداست، يعني من قرآن را قبول ندارم. لااقل 500 تا آیه از قرآن را...
از بیانات حجت الاسلام قرائتی
❇️ عملیات تحریف شهید سلیمانی با چه هدفی صورت میگیرد؟
🔻روزنامه اعتماد در مطلبی که به نقد سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی پرداخته نوشته است: «در جنگ با داعش، نیروهای تحت امر شهید سلیمانی در عمل نیروی پیاده یک ائتلاف بزرگ بودند که بمباران هوایی آن را ارتش امریکا و متحدانش برعهده داشتند».
🔻این روزنامه سپس ادعا کرده «موارد همکاری میان ایران و امریکا کم نیست و همسویی منافع ما هم در اموری قابل بررسی است» و اینطور نتیجهگیری میکند که «حتی اگر بخواهیم شر آمریکا را از سر ملت دفع کنیم و تحریم و فشارهای این کشور را کاهش دهیم، با داشتن رابطه بهتر به هدفمان میرسیم».
💢گذشته از اینکه استدلال و نتیجهگیری نهایی این رسانه تا چه حد بر روند منطقی استوار است، نوع روابطی که روزنامه اعتماد میان مناسبات ایران و آمریکا در منطقه برقرار کرده جالب توجه و حاوی یک تحریف بسیار بزرگ تاریخی است.
1⃣سردار سلیمانی کسی بود که در تمام مواضع خود صراحتا از نقش آمریکا در بحرانهای منطقه نام میبرد و البته طرح راهبردی او در منطقه نه صرفا نابودی داعش، که شکست نقشه آمریکا و خروج این کشور از غرب آسیا بود. سردار سلیمانی در برهههای مختلف مجاهدتهای خود در منطقه، حتی از برقراری کوچکترین ارتباطی با نیروهای آمریکایی خودداری میکرد.
🔹 معروفترین این اتفاقات خبری مربوط به نامه آمریکا خطاب به حاج قاسم بود که هیچگاه گشوده نشد.
این خبر که مدتی به صورت غیررسمی در فضای رسانهای بینالمللی بازتاب پیدا کرده بود، در سال ۱۳۹۶ و به طور رسمی از سوی رئیس وقت سازمان جاسوسی سیا تایید شد. پمپئو صراحتا از ارسال نامهای خطاب به سردار سلیمانی صحبت کرد که او حتی از باز کردن آن امتناع کرده است.
2⃣گذشته از این، سردار سلیمانی در اظهارات متعددی به سیاستهای آمریکا و ائتلاف بینالمللی مبارزه با داعش در غرب آسیا واکنش نشان داده بود.
🔸در ماجرای سقوط الرمادی حاج قاسم رئیس جمهور وقت آمریکا را اینگونه خطاب قرار داد: «آقای اوباما! فاصله پایگاههای شما با رمادی چند کیلومتر است و چه طور میشود کشتار در یک کشور صورت گیرد، شما به بهانه حمایت از آن ملت در آن کشور استقرار پیدا کنید، اما هیچ غلطی نکنید، این اسمش چیست؟».
3⃣از نظر فرمانده وقت نیروی قدس سپاه، آمریکا و کشورهای عضو ائتلاف نه تنها نقش مهمی در مقابله با داعش نداشتند، بلکه حتی در برخی فعالیتهای داعش نیز شریک بودند.
4⃣حاج قاسم سلیمانی آمریکا را نه به عنوان رهبر مبارزه با داعش و نه حتی همکار جمهوری اسلامی در منطقه نپذیرفته بود و صراحتا ایالات متحده را «ضلعی از توطئه» میدانست که «ارادهای برای مقابله [با داعش] ندارد».
5⃣البته این اولین بار نیست که تلاشهایی برای تحریف شخصیت و دیدگاههای حاج قاسم صورت میگیرد. سال گذشته نیز همین جریان تلاش گستردهای داشت تا شهید سلیمانی را از مریدان هاشمی رفسنجانی و علاقمندان خاتمی جا بزند.
🔹 البته بدون این توضیح که فرمانده نیروی قدس سپاه چگونه میتوانسته مرید کسی باشد که به گفته فائزه هاشمی «مخالف حضور ایران در سوریه بود»، فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی را «ماجراجویی» میخواند و خلع سلاح دفاعی کشور را برای پیشرفت صنعتی لازم میدانست.
🔸چگونه سردار آزادی غزه و لبنان میتواند ارادتمند کسی باشد که «نه غزه نه لبنان» شعار روزانه طرفداران او بود؟ این جریان امضای حاج قاسم ذیل نامه هشدارآمیز فرماندهان سپاه به خاتمی را چطور ارزیابی میکند؟
📌حالا نیز دوباره جریان تحریف در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی دست به کار شده تا کارنامه درخشان مجاهدتهای ایشان را با نقاط دروغین و تاریکی چون «همکاری ایران و آمریکا در منطقه» آلوده سازد، تلاشی که البته بیش از آن که منجر به تشکیک در فعالیتهای منطقه جمهوری اسلامی شود، میل شدید غربگرایان داخلی برای ارسال سیگنال به خارج از کشور را نشان میدهد.
🇮🇷 اگر من جای رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه بودم...
به گزارش روابط عمومی مرکز خدمات حوزههای علمیه، #پویش «اگر من جای رئیس مرکز خدمات حوزههای علمیه بودم ...» در #خبرگزاری_حوزه آغاز شده است.
طلاب و روحانیون عزیز با مراجعه به لینک yun.ir/kgk5m3 و درج ایدهها، ابتکارات، طرحها و نظرات خود، مرکز خدمات را در #ارتقای_خدمات یاری نمایند.
┈••✾•🌻 🌿🌺🌿 🌻•✾••┈