فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فریب خوردگان اغتشاشات ضدانقلاب نیستند؛ باید دشمن را بشناسند/ چرا در دانشگاهها و آموزش و پرورش نباید درس «دشمنشناسی» داشته باشیم؟
فرمانده نیروی هوافضای سپاه در دانشگاه شهید رجایی:
🔹فریب خوردگان اغتشاشات ضدانقلاب نیستند فرزندان ما و جزو مردم ما هستند؛ این نشان میدهد که ما خلا داریم. آنها باید توجیه بشوند. باید دشمن را بشناسند.
🔹با همه این مشکلاتی که داریم تعجب می کنم چرا در دانشگاه ها و آموزش و پرورش درسی با عنوان «دشمنشناسی» نباید داشته باشیم.
🔰👤 دیدار نخستوزیر عراق و هیئت همراه با رهبر انقلاب
▪️رهبر انقلاب: با تکیه بر مردم و نیروهای جوان در مقابل دشمنان پیشرفت عراق بایستید.
🔹رهبر انقلاب در دیدار محمد شیاع السودانی تأکید کردند پیشرفت عراق و رسیدن به جایگاه والا و واقعی خود به نفع جمهوری اسلامی است و ما معتقدیم جنابعالی، شخصی هستید که توانایی پیشبرد امور و ارتباطات عراق و رساندن این کشور به جایگاه مستقل و شایسته تمدن و تاریخ آن را دارید.
🔹رهبر انقلاب با تبریک انتخاب آقای شیاع السودانی به عنوان نخستوزیر عراق، وی را فردی مؤمن و توانا خواندند که قرارگرفتن او در رأس دولت عراق مایه خرسندی است.
🔹رهبر انقلاب عراق را برترین کشور عربی منطقه از لحاظ ثروتهای طبیعی و انسانی و همچنین پیشینه فرهنگی و تاریخی و تمدنی دانستند و گفتند: متأسفانه با وجود چنین پیشینهای، عراق هنوز نتوانسته است در جایگاه والا و واقعی خود قرار گیرد و امید میرود با حضور جنابعالی، عراق به پیشرفت و جایگاه واقعی خود دست یابد.
🔹ایشان یکی از ضرورتهای اساسی رسیدن عراق به جایگاه واقعی خود را، انسجام و وحدت مجموعههای داخل عراق برشمردند و افزودند: یکی دیگر از الزامات این پیشرفت، استفاده حداکثری از نیروهای جوان و پُر انگیزه عراق است.
🔹رهبر انقلاب خاطر نشان کردند: البته پیشرفت عراق دشمنانی دارد که شاید در ظاهر هم اظهار دشمنی نکنند اما دولتی همچون دولت شما را قبول ندارند و باید با تکیه بر مردم و نیروهای پرانگیزه و جوان که امتحان خود را در مقابله با خطر عظیم و مُهلک داعش پس دادند، در مقابل اراده دشمن، محکم بایستید.
🔹امام خامنهای پیشرفت عراق در عرصههای اقتصادی، خدماتی و حتی فضای مجازی و ارائه یک چهره موجّه از دولت به مردم عراق را منوط به استفاده از ظرفیت عظیم جوانان عراقی به عنوان لشکر واقعی حامی دولت دانستند و گفتند: دولت جدید عراق میتواند با چنین پشتوانهای و با استفاده از منابع و امکانات خوب مالی که در این کشور وجود دارد، در عرصههای مختلف به ویژه خدماترسانی به مردم، تحول جدی ایجاد کند.
🔹ایشان با اشاره به سخنان نخستوزیر عراق مبنی بر اینکه طبق قانون اساسی به هیچ طرفی اجازه استفاده از خاک عراق برای برهم زدن امنیت ایران را نمی دهیم، گفتند: متأسفانه اکنون این اتفاق در برخی مناطق عراق روی میدهد و تنها راهحل آن این است که دولت مرکزی عراق اقتدار خود را به آن مناطق نیز گسترش دهد.
🔹 رهبر انقلاب تأکید کردند: البته دیدگاه ما درباره امنیت عراق این است که اگر هر طرفی قصد بر هم زدن امنیت عراق را داشته باشد، ما سینه خود را در مقابل او و برای حفاظت از عراق سپر خواهیم کرد.
🔹امام خامنهای با تأکید بر اینکه «امنیت عراق، امنیت ایران است، همچنانکه امنیت ایران نیز در امنیت عراق تأثیرگذار است»، به مذاکرات امروز نخست وزیر عراق در تهران اشاره کردند و افزودند: در دورههای قبل هم مذاکرات و تفاهمهای خوبی انجام شد اما کمتر به مرحله عمل رسیدند بنابراین باید در مورد همه تفاهمها بهویژه در بخش همکاریهای اقتصادی و مبادلات کالا و ارتباطات ریلی به سمت عمل و اقدام پیش برویم.
🔹ایشان با اشاره به برخی ارادهها برای پیش نرفتن تفاهمها و همکاریها میان ایران و عراق گفتند: باید با عمل و اقدام بر این ارادهها غلبه کرد.
🔸در این دیدار که رئیسجمهور کشورمان نیز حضور داشت، نخستوزیر عراق به روابط راهبردی و تاریخی ایران و عراق اشاره کرد و گفت: نمونه بارز کنار هم بودن ایران و عراق، جنگ با داعش بود که خون ایرانیان و عراقیها در یک سنگر، در هم آمیخته شد.
🔸نخستوزیر عراق با گرامیداشت یاد شهیدان سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، این دو شهید بزرگوار را نمونه دیگری از کنار هم بودن دو ملت ایران و عراق دانست.
🔸السودانی با اشاره به عزم و اراده دولت جدید عراق برای اجرایی کردن توافقها میان دو کشور و گسترش روابط در زمینههای مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی، گفت: امنیت ایران و عراق از یکدیگر جدا نیست و ما طبق قانون اساسی به هیچ طرفی اجازه نخواهیم داد که از خاک عراق برای خدشه دار کردن امنیت استفاده کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گلآرایے حرم حضرت عقیله بنی هاشم (س) به مناسبت تولد ایشان
تولد حضرت زینب سلام الله علیها مبارک🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺🌹🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺نقاره زنی شب میلاد حضرت زینب (س) در حرم امام رضا (علیه السلام)
در اغتشاشات اخیر فضای چند مدرسه ملتهب شده بود؟
براساس اطلاعات بدست آمده در کل فضای کشور در مجموع ۱۴ هزار مدرسه وجود دارد که در جریان اغتشاشات و آشوبهای اخیر، در برخی از این مدارس، التهاباتی گزارش شد.
مطابق این گزارشات طی دو ماه گذشته در مجموع کل کشور، هزار و ۷۷۶ مدرسه – شامل ۱۱۳ مدرسه ابتدایی، ۴۲۹ مدرسه متوسطه اول، ۸۹۵ مدرسه متوسطه دوم و ۳۳۹ هنرستان- با آشوبگران همراهی کرده اند.
در خصوص تفکیک جنسیتی این مدارس نیز گفته شده است که از مجموع ۱ هزار و ۷۷۶ مدرسه، ۱ هزار و ۱۸۶ مدرسه دخترانه و ۵۹۰ مدرسه پسرانه بوده است.
همچنین در رابطه با پراکندگی جغرافیایی مدارس ملتهب نیز طبق گزارشات بیشترین مدارس در همراهی با آشوبگران به ترتیب در استان های کردستان، خراسان رضوی، خوزستان و تهران بوده اند.100 هزارمدرسه درکشورفعال است
┈┈••✾•🌿🌺ح•✾••┈┈
جادوی رسانهها!
اگر یکی از خصلتهای روزگار و عصر جدید را دوره تسلط و یکهتازی رسانهها بدانیم و بنامیم سخن بیراهی نگفتهایم. رسانهها بخواهند شب را روز و روز را شب معرفی میکنند؛ عجیبتر اما آن است که مخاطب نیز با جادوگری که رسانهها از خود به خرج میدهند به سمت باورپذیری روی میآورند. مثلا در حالیکه در همین شرایط کنونی که ایران برای حدود ۹میلیون مشترک برق را بهصورت رایگان داده، در انگلیس در روزهای گذشته برق سهمیهبندی شد؛ اما چقدر این خبر در رسانهها بازتاب پیدا کرد؟
در حالیکه در انگلیس بحران انرژی و مخصوصا گاز برای خانوادهها مشکلات اساسی ایجاد کرده و در برخی جاها به خرید هیزم روی آوردهاند، در ایران برای یک میلیون مشترک گاز بهصورت رایگان در اختیار آنها قرار داده شده است. در ایرانِ ما در برخی شهرهای بزرگ مشکل کم آبی داریم، اما باز در همین روزهای گذشته در منچستر آب با تانکر توزیع شد. طبیعی است که مشکلات مربوط به بخش انرژی و بهخصوص آب در دنیا کم و یا زیاد فراگیر شده است. اما رسانهها با فضاسازی و بزرگنمایی آن چنان این مسائل را در ایران برجسته میکنند، که مخاطب عمومی تصور میکند همه جای دنیا گلستان است و این کم و کسریها فقط در ایران هست.
به تازگی اکونومیست اعلام کرد که تلفات زمستان سخت اروپا بیش از جنگ اوکراین است. بر اساس این تحلیل جدید، تعداد افرادی که در زمستان امسال در اروپا به دلیل کمبود انرژی جان خود را از دست خواهند داد، احتمالاً ۱۴۷ هزار مرگ خواهد شد. در صورت شدت بیشتر زمستان، این عدد میتواند به ۱۸۵ هزار تن برسد. این در حالی است که تلفات میدان جنگ در جنگ اوکراین را تا کنون حدود ۶۰ هزار نفر تخمین زده شده است.
شما در نظر بیاورید که در یکی از شهرهای مهم ایران آبی در کار نباشد و آب با تانکر در اختیار ساکنان آنجا قرار گیرد؛ در اینصورت رسانههای مغرض دمار از روزگار مسئولان در می آورند و افکار عمومی را به سمت شدیدترین خشونتها تحریک و تهییج می کنند. کاری که در این دوره اخیر ۲۴ ساعته به آن مشغول بوده و هستند. درباره نقش رسانهها موضوع شوخی بردار نیست؛ در این عرصه باید گام هایی اساسی و تحول خواهانه برداشته شود. نکته مهم و پایانی آن که استمرار و پایداری ایران قوی به ابتکار عمل حاکمیت در فضای مجازی و رسانهای گره خورده است.
سفری مهم در زمانی حساس!!
اقدامات نخست وزیر جدید عراق برای حل مسائل اقلیم با ایران وارد بخش مهم خود شده است. ظاهرا السودانی و نچیروان بارزانی بر تشکیل یگانهای مشترک از ارتش، مرزبانی و پیشمرگه و همچنین بر آغاز عملیات استقرار یگانها در مرز در اسرع وقت علاوه بر ایجاد دهها نقطه کنترل مرزی نیز توافق کردند. به نظر می آید این توافق شامل توقف هر گونه حمایت دولتی یا حزبی در اقلیم از گروههای کُرد مخالف ایران و بستن مقرهای سیاسی آنها در سلیمانیه و اربیل علاوه بر بازرسی اردوگاههای پناهندگان کُرد ایرانی و نظارت مستقیم بر مدیریت این اردوگاهها تنها از سوی سازمان ملل است. السودانی جزئیات این توافق را در سفر امروز خود به تهران اطلاع خواهد داد و بغداد امیدوار است با این اقدامات، احتمال مداخله زمینی ایران در مناطق مرزی عراق را دور کند. از همه این ها که بگذریم طبق شنیده ها نخست وزیر جدید عراق حامل یک پیام مهم از جانب یکی از دولت های فرامنطقه ای نیز است. در این باره بعدا توضیحاتی خواهم داد.
💢مواجهه با شرایط فتنهگون!
🔸عبور از شرایط خاص این روزها نیاز به الزاماتی دارد که متفاوت از شرایط عادی اعتراضی و حتی بینظمی مقطعی است. تأمل پیرامون این سؤال اساسی که چگونه میشود جامعهای که در فتنه گرفتار شده است را به سمت آرامش رهنمون کرد؟ نیاز امروز ماست و لازم است همگان به آن بیاندیشند.
🔹بیشترین کاربرد واژه فتنه در متون دینی در سه مورد است:
🔻اول: امتحان و آزمون
🔻دوم: آمیختگی حق و باطل
🔻سوم: آشوب و بلوا
اگر با سنجه همین مفاهیم به سنجش شرایط امروز بپردازیم، درمییابیم که ما امروز درگیر امتحانی سخت و دشوار در سطح فردی و ملی شدهايم که در آن فضا به شدت گرگ و میش است و حق و باطل به هم درآمیخته یا بوقهایی میخواهند این گونه آن را تصویر و ترسیم نمایند.
🔸لذا آشوبی به راه انداختهاند تا راه گریز از این شرایط را سخت و برای برخی افراد و جریانها حتی محال نمایند! با ابزارهای نوین در جامعه و بین مؤمنان فتنهگری میکنند تا در پرتو این معصیت و از طریق ترکیب چندین گناه چون غیبت، تهمت، تعارض شناختی، دروغبافی، تولید شبهات تردیدافزا، تهمت زدن و وارونهنمایی دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی و حتی وقایع روز، زمین ذهن مردم به ویژه جوانان را شخم بزنند و بذر نفرت، خشم، کینه، دروغ و تهمت در آن بکارند تا نافرمانی و سلب امنیت از سطح وسیعی از اجتماع را از آن برداشت نمایند!
🔹در چنین هنگامهای باید کسانی باشند که این فضای فتنهزده را بشناسند و به دیگران بشناسانند. اینها خواص اهل حق و اصحاب تبیین و تنویر افکار عمومی هستند؛ همانها که تبار فکریشان به عمار و نقشآفرینیاش در جنگ صفین میرسد. عمار با صبوری و حوصله به مردی که در وسط معرکه صفین به حقانیت جبهه علی تردید کرده بود راه را نشان داد. البته امروز عرصه عملکرد عمارهای زمانه بس پیچیدهتر شده است.
🔸امام علی(ع) در خطبه ۱۵۱ درباره نحوه مواجهه مردم با فتنه و این که مردم در عبور از فتنهها چه وظیفهای دارند میفرمایند: «با سردمداران فتنهها و بدعتها همكارى نكنيد و به آنچه ضامن بقاى جامعه اسلامى و اطاعت پروردگار است پایبند باشید. اگر بر سر دو راهى ظلم کردن و مظلوم ماندن قرار گرفتيد ظلم نکنید و از نزدیک شدن به گناه، ظلم و فساد دوری کنید و لقمههاى حرام را هر چند اندک باشد وارد شكم خود نسازيد؛ چرا كه شما در منظر كسى هستيد كه گناه را بر شما حرام كرده و راههای اطاعت را براى شما آسان ساخته است».