سلام علیکم
ضمن تشکر از حضور همه فضلا،روحانیون و طلاب گرامی در جلسه سالیانه گردهمایی روحانیون شهرضائی مقیم سراسر کشور ،
از این پس همه شما می توانید با ارسال پیام به یکی از آدرس های زیر با جامعه روحانیت ارتباط برقرار کنید.
دبیر جامعه:
@ashegeyar
روابط عمومی:
@hassansaleh
ادمین کانال:
@Montazer230
همچنین در صورت لزوم، مباحث ارسالی در جلسات رسمی جامعه مطرح و پاسخ آن از طریق کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
⭕️ واکنش کسینجر به توافق ایران و عربستان با میانجیگری چین
🔸️هنری کسینجر، وزیر خارجه اسبق آمریکا:
🔹️من این توافق را تغییری بنیادین در وضعیت استراتژیک خاورمیانه میدانم. سعودیها اکنون با وارد کردن چین به مدار امنیتی خود باعث متعادل شدن روابط با آمریکا خواهند شد.
🔹️تنش زدایی در خلیج فارس در کوتاه مدت برای تمامی طرفها خوب است.
🔹️اکنون آمریکا دیگر قدرتی ضروری در خاورمیانه به حساب نمیآید و چین نیز مدعی سهمی از این موضوع است.
اعلام برائت مورخان و نظریه پردازان مطرح دنیا از شورش هرزه ها برای حفظ آبروی علمی خود/ دیروز گلدستون، امروز آبراهامیان، فردا؟
چند روز بعد از مصاحبه تاریخی جک گلدستون علیه شورش زن، زندگی، آزادی که پرسشهای جدی را نسبت به وقوع انقلاب در ایران مطرح کرد و گفت: "اگر کسی فکر کند همینکه اعتراض کند و خشمش را نشان بدهد اوضاع دگرگون میشود خوشباوری است" این بار پرفسور آبراهامیان استاد تاریخ دانشگاه های آکسفورد، پرینستون و باروک که کتابهایش جزو کتب مورد علاقه جریان روشنفکری در ایران است آب پاکی را روی دست اپوزیسیون ریخته و ضمن تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی پابرجا خواهد ماند، حتی حاضر نشده نام انقلاب را برای ناآرامی های اخیر به کار ببرد و آن را "شورش" توصیف کرده است.
وی این تحولات را صرفا چندپارگی های اجتماعی دانسته و حتی وارد میدان شدن فردی مثل رضاپهلوی را هم به ضرر جریان اپوزیسیون توصیف کرده است.
به نظر میرسد با گذشت ۶ ماه از نا آرامی های اخیر که بیشتر از آنکه ریشه در داخل داشته باشد حاصل یک جریان مهندسی شده تحمیلی از خارج از کشور بود، حالا یکی یکی جامعه شناسان، مورخان و اندیشمندان علوم سیاسی مختلف در دنیا که اتفاقا هیچکدام شان هم سمپات جمهوری اسلامی نیستند با اعلام برائت از این شورش، درصدد حفظ آبروی تئوریک و علمی خود هستند. زیرا به خوبی میدانند که مواضع آنها درباره این اتفاقات در تاریخ ثبت خواهد شد و هر نوع سخن هیجانی و غیرواقع بینانه، اعتبار علمی و تئوریک آنها را به شدت مخدوش خواهد کرد.
شاید حتی اگر امروز سید جواد طباطبایی نیز در قید حیات بود از اظهار نظر عجولانه قبلی اش که این شورش های کور را انقلاب ملی! توصیف کرده بود برائت می جست چون هر فرد آگاه و واقع بینی از همان ابتدا میفهمید نام انقلاب برای این شورش کور که ریشه اش نیز توطئه خارجی بود، چقدر مضحک و خیال پردازانه است.
در ادامه اهم سخنان آبراهامیان با یورونیوز را میخوانید:
🔻در مورد اعتراضات در ایران یا آنطور که من آنها را شورش مینامم، انتظارات اغراقآمیز یا خوشبینانهای ایجاد شد که این شورشها به انقلاب منجر میشود.
🔻انقلاب به فرآیندی گفته میشود که یک قیام عمومی از پایین صورت گرفته و رژیم را سرنگون میکند. با این توصیفها آنچه در سال ۱۹۷۹ در ایران رخ داد یک انقلاب واقعی بود.
🔻مردمی که در خیابانهای ایران حضور داشتند امیدوار بودند که همان اتفاقات سال ۱۹۷۹ بار دیگر رخ دهد اما مسئله این است که حکومت شاه هیچ مشروعیتی نداشت و این مشکل اصلی رژیم او بود... هنوز جمهوری اسلامی مشروعیت دارد.
🔻ما هیچ نشانهای مبنی بر اینکه رژیم به سمت فروپاشی برود، نداریم.
🔻من فکر میکنم حضور شاهزاده جوان یا هر چیز دیگری که میتوان اسمش را گذاشت به عنوان رهبر، باعث تضعیف اعتراضات و تقویت رژیم خواهد شد. چراکه مردم خواهند پرسید اعتبار دموکراتیک و سکولار او از کجا آمده؟
♦️در ادامه خبرنگار که ظاهرا از پاسخهای آبراهامیان تعحب کرده از او می پرسد: "گروهی از مخالفان جمهوری اسلامی معتقدند که آرام شدن نسبی اعتراضات در یک روند انقلابی عادی است. ممکن است مردم خشمگین دوباره پس از مدتی به خیابانها بازگردند و روند سقوط جمهوری اسلامی را تسریع بخشند. آیا میتوان شرایط امروز را با مقطعی پیش از انقلاب ۵۷ مقایسه کرد؟" اما پاسخ آبراهامیان جالب است:
"خیر. چون همچنان مسئله مشروعیت است. شاه در ۲۸ مرداد مجبور شد از نیروهای خارجی برای ادامه حکومت خود استفاده کند در نتیجه دیگر نمیتوانست از مشروعیت سخن بگوید. اما در مورد جمهوری اسلامی هنوز بخشی از مردم مشروعیت رژیم را قبول دارند ضمن اینکه هیچ نشانهای مبنی بر ریزش در سپاه پاسداران وجود ندارد."
♦️این بار خبرنگار با سماجت بیشتری از آبراهامیان می پرسد: "شما به مشروعیت مذهبی در ایران اشاره کردید اما در جنبش اخیر ما شاهد این بودیم که اتفاقا حملاتی به روحانیون صورت گرفت. از جنبش عمامه پراکنی گرفته تا حملات لفظی و فیزیکی که علیه روحانیت شیعه در ایران صورت گرفت. آیا این به معنای پایان تقدس روحانیت شیعه در ایران مدرن نیست؟"
اما بازهم پاسخ آبراهامیان جالب است:
"خیر من این طور فکر نمیکنم. این قبلا هم بوده است. من به یاد دارم که مثلا ۲۰ سال قبل هم مثلا تاکسیها، در خیابانها روحانیون را سوار نمیکردند. همواره شاخصهایی در تاریخ ایران بوده که این نگاه نسبت به روحانیون وجود داشته است. از صادق هدایت گرفته که شما نمیتوانید هیچ کسی را ضد روحانیتتر از او پیدا کنید یا مثلا احمد کسروی. با این حال همچنان رابطهای میان بخشی از جوامع محلی و روحانیت وجود دارد که جایگاه روحانیت را محترم میشمارند و برای آن ارزش قائل هستند و من فکر نمیکنم این از بین برود"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه های حضرت آقا برای استفاده از ماه مبارک رمضان،
یا علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: روزی نیست که از سختیها در رنج نباشم
رئیسجمهور در پیام نوروزی۱۴۰۲:
🔹توفیقاتی که با آنها اشاره کردم با پشتیبانی و اعتماد شما حاصل شد. بیان این موفقیتها به معنی نبود مشکل نیست.
🔹من به عنوان خادم شما روزی نیست که از سختیهای زندگی و معیشت مردم به ویژه قشرهای ضعیف در رنج نباشم.
🔹برنامه اصلی دولت در سال ۱۴۰۲ کنترل تورم همراه با رشد پایدار اقتصادی است.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ ویژه "نوگلان ایران"؛ لحظاتی ناب و ماندگار و دیدهنشده از مراسم جشن تکلیف دختران در حضور رهبر انقلاب.
2_144140477280359188.pdf
162.7K
💠 بیمارانی که نمیدانند باید روزه بگیرند یا خیر، بخوانند.
◻️ مؤسسه موضوع شناسی احکام فقهی در جدولی به تفکیک بیماریهای گوناگون، وظیفه بیمارانی که نمی دانند باید روزه بگیرند یا خیر، مشخص نموده است.
◻️ در این جدول وظیفه بیمارانی با بیماریهایی همچون دیابت، تیروئید، کلیه، چشم، روماتیسم، قلب، اعصاب، روان، سرطان، گوارش، تنفس و ... مشخص شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍افسر پیشین اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی:
🔊وقتی عربستان میبیند یک گردان کامل از خلبانان ما در تمرین های خود شرکت نمیکنند چرا ما را رها نکند و به سمت ایران نرود؟/ما مغلوب خودمان شده و راه خود انهدامی را در پیش گرفته ایم/کدام فرد عاقلی به یک اسب شکسته تکیه میکند در حالی که در همان حوالی یک اسب چابک وجود دارد؟!/ایرانی ها از رابطه ما با امارات خوشنود نیستند، فشار میآورند و عرب ها هم خودشان را قربانی رابطه با اسرائیل نمیکنند...
#فروپاشی_اسرائیل
══════🇮🇷═════
محمد خاتمی در دیدار نوروزی و گعده فسیلهای چپ و سیاه در شمال تهران: نظام سال ۱۴۰۱ را برد و قوی تر از قبل شد و ما تمام سرمایههای خود را سوزاندیم و چیزی بدست نیاوردیم.
اگر تا قبل از وقایع اخیر می گفتیم ما عضو نظام هستیم الان این را هم نمی توانیم بگوییم.
در آخر عمر سیاسی خود قرار گرفتیم و افراط و تندروی که از دوران امام بلای جان جریان چپ بود ما را به ورطه هولناک نابودی کشاند.
دولت یازدهم و دوازدهم سرمایه اجتماعی ما را به نابودی کشاند و بزرگ ترین اشتباه من حمایت از عامل نابسامانی ها در انتخابات ۱۴۰۰ بود.
توصیهها و سفارشهای دوستان و بیانیههایی که بنام این و آن می نویسند ما را در مسیر بی بازگشت سقوط قرارداده است.
موثرترین نیروهای رسانه ای ما سودای پناهندگی و کار در بی بی سی و رسانه های آن طرف آب داشته و دل در گرو بیگانه دارند.
من در آخر عمر خود هستم و وصیتی کرده ام که همه را شگفت زده خواهد کرد.
من و برادرم محمدرضا مورد لعن و نفرین پدرمان بودیم و امروز متوجه این مسئله هستم.
اگر فشار اطرافیان نبود قطعا مواضعم را علنی می کردم و آنچه در سینه داشتم را با مردم در میان میگذاشتم.
آن روز که کنفرانس برلین برگزار شد باید متوجه تغییرات پیرامون خود می شدیم اما دچار خودشیفتگی بودیم.
آن روز که آن بلا را بر سر مرحوم هاشمی در مجلس ششم درآوردیم، باید منتظر روز مکافات می بودیم، آن روز که در سال ۸۸ که اصلا بنا نبود مهندس موسوی را وارد کارزار کنیم اما بخاطر لجاجت و توصیههای نابخردانه او را تحریک به حضور و سپس تحریک به تقابل کردیم باید فکر امروز را می کردیم
✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 رهبر انقلاب: توصیه مهم من امیدآفرینی است
🔺ممکن است دو نفر باهم در یک مسئلۀ سیاسی اختلاف داشته باشند. این ایرادی ندارد اما چرا باید باهم دعوا کنند و یقه هم را بگیرند تا دو قطبی ایجاد شود؟
🔺همه کسانی که توانایی سخن گفتن با مردم را دارند باید در جامعه امیدآفرینی کنند. دشمن سعی میکند جوانان را ناامید کند و ما باید متقابلا امیدآفرینی کنیم.
🔺امیدآفرینی خودفریبی و پنهان کردن ضعفها نیست. ضعفها باید گفته شود اما در کنار آن باید افق روشن در مقابل چشم قرار بگیرد و نشان داده شود.
40.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 ماجرای اعزام نیروهای نظامی ایران به مرز همجوار با آذربایجان و ترکیه چیست؟!
◀️دلیل درگیری ایران با آذربایجان و ترکیه بر سریک باریکه استراتژیک؛ ترکیه قصد دارد با تصرف این منطقه ایران را تحت فشار قراردهد
◀️آذربایجان که اکنون تحت کنترل رژیم صهیونسیتی قرارگرفته با دستور اسرائیل شروع به آزار و اذیت رانندگان ایرانی برای دریافت عوارض کرده است
◀️اما قصد شوم رژیم صهیونسیتی این است که راه استراتژیک شمال کشور که ایران را به اروپا متصل میکند در کنترل خود دربیاورد و ایران را در محاصره اقتصادی قراردهد، همچنین اسرائیل قصد دارد با گرفتن این منطقه مهم در مسائل مختلف به ایران فشاربیاورد.
🔴 طرحی که سنای امریکا «با افتخار» معرفی اش کرد❗️
🔰اخیراً در اخبار 30 : 20 شبکه دو، گزارشی در مورد « طرح محدودیت سازی برای فناوری ها و شبکه های اجتماعی خارجی » - که در سنای آمریکا تدوین شده است - پخش شد که در بخشی از این گزراش، سخنران در سنا اینگونه می گوید:
«من #مفتخرم که قانون #محدودیت را معرفی می کنم»
✍️پ.ن:
◀️در سنای آمریکا، ایجاد محدودیت و بستن شبکه اجتماعی دشمنانشان را «با افتخار» اعلام می کنند.
👈 آنگاه در مجلس ما هم برخی نمایندگان هستند که در مورد بسته شدن پیامرسان و شبکه اجتماعی دشمن، «خجالت» می کشند که سخن بگویند و به اصطلاح، «لکنت زبان» می گیرند. از آن بدتر اینکه برخی از نمایندگان، بیان اینگونه جملات را مایه «حقارت» برای خود می دانند❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهلوچهارمین_حماسه_حضور
📹موشن گرافیک
🇮🇷 قسمت سوم: مرگ و میر
چی بودیم و چی شدیم؟
«پیشرفت و دستاوردهای چهل ساله انقلاب اسلامی»
🔵 اصول و الزامات حاکم بر باورها و رفتارهای جوان مؤمن انقلابی براساس بیانات مقام معظم رهبری
⬅️ چنانچه تعریف درست و جامعی از «مؤمن انقلابی» ارائه نشود، ممکن است کجفهمیهایی ایجاد شود. بهترین منبع برای یافتن تعریف صحیح که قاعدتاً با استقصای ویژگیهای انقلابی به دست میآید، مراجعه به بیانات حضرت امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب اسلامی است. با مراجعه به بیانات این دو بزرگوار میتوان فهمید که ویژگیهای مؤمن انقلابی به دو دستهی «باورها و شناختها» و «رفتارها و کنشها» تقسیم می گردد.
⬅️ باورها و شناختها را می توان به دو بخش تقسیم کرد: باورهایی که هر انسان مسلمان و مؤمنی باید داشته باشد، همچون باور به توحید، باور به کامل بودن اسلام، باور به سنّتهای آفرینش و باورها و شناختهایی که وجه امتیاز مؤمنان انقلابی است. مثل باور به شعار «ما می توانیم»، باور به شعار «نه شرقی و نه غربی»، شناخت تاریخ معاصر، شناخت دشمن و...
البتّه بهگونهای می توان پایه و اساس تمام باورها و شناختهای انقلابی را در باورهای دینی یافت.
⬅️ رفتارهای مؤمن انقلابی را نیز میتوان به چهار بخش تقسیم نمود:
۱- رفتارهای دینی و اخلاقی مثل اتّکال و توکّل به خدا، تلاش برای زمینهسازی ظهور امام زمان (علیهالسّلام)، فداکاری و ایثار و ...
۲- رفتارهای انقلابی مثل کوشش برای برپایی تمدّن اسلامی، گوش سپردن به فرمانهای رهبر، داشتن جاذبه و دافعه، حضور بهنگام در صحنه و ...
۳- رفتارهای سیاسی و اجتماعی و فرهنگی: همچون مقابله با تهاجم فرهنگی، سرلوحه قرار دادن عمل به قانون، حفظ وحدت و پرهیز از تفرقه، انجام کار فرهنگی تمیز و خودجوش، تحکیم روابط خانوادگی و ...
۴- رفتارهای اقتصادی و خدماتی همچون تلاش برای آبادانی کشور، قدم نهادن در مسیر خودکفایی کشور، تقویت تولید ملّی و ...
⬅️ در یک پژوهش که با بررسی در بیانات حضرت آیتالله خامنهای انجام شده است در مییابیم که ایشان به بیش از ۵۰ رفتار و ۱۸ باور مربوط به مومن انقلابی اشاره کردهاند. امید است با ایجاد و حفظ ویژگیهای انقلابی و ترویج آن، بتوان شاهد رسیدن انقلاب اسلامی به اهداف بلند خود و در نهایت ایجاد جامعه و تمدّن آرمانی اسلامی باشی.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 نامه خصوصی به آقا
نامه و هدیه عطیه عزیزی به حضرت آقا که آقای ابوالقاسمی قول رساندن آن به آقا را دادند...
نامه خصوصی بود ولی عمومی شد...
حس خوبی داشت😍
بلومبرگ: راهبرد بایدن در قبال ایران «نه توافق، نه بحران» است.
وبگاه شبکه خبری بلومبرگ میگوید راهبرد جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا در قبال ایران بعد از حملات پهپادی اخیر در سوریه زیر ذرهبین قرار گرفته است.
بلومبرگ با اشاره به حملات شب گذشته جنگندههای آمریکا به مواضع گروههای مقاومت در شرق سوریه نوشته رفتار آمریکا با رویکرد گستردهتر کاخ سفید در قبال ایران همخوانی دارد.
بلومبرگ نوشته راهبرد بایدن در قبال ایران اجتناب از بحران و همزمان با آن حفظ فشارهای مستمر اقتصادی با هدف سوق دادن تهران به سمت مذاکره است.
بایدن این راهبرد را در دیدارش با نخستوزیر کانادا بیان کرد. او گفت: «ایالات متحده به دنبال درگیری با ایران نیست-تأکید میکنم دنبال درگیری نیست اما منتظر باشید برای محافظت از مردممان به زور متوسل شویم.»
با وجود این، تحلیلگران مسائل ایران میگویند این راهبرد «نه توافق، نه بحران» قابل ادامه نیست و موضوع ایران به یکی از پیچیدهترین چالشهای پیش روی آمریکا تبدیل شده است.
طبق این تحلیل، این چالش به اندازهای پیچیده و دشوار شده که عدم تحرک و انجماد دولت بایدن را به همراه داشته است.
پ. ن.
با توجه به تحلیل فوق، به نظر میرسد تا زمانیکه برای دولت بایدن به طور مؤثر بحران سازی نشود و منافع این کشور در منطقه مورد تهدید جدی قرار نگیرد، راهبرد فشار حداکثری بر ایران تعدیل نخواهد شد.
بنابراین با توجه به اینکه آمریکا تمایل ندارد وارد یک جنگ فراگیر بدون مداخله چین شود، میتوان فشار بر آمریکا در منطقه خاورمیانه را تا سرحد امکان افزایش داد.