eitaa logo
طلبه انقلابی
217 دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
615 ویدیو
155 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⁉️ انتخاب پارلمانی عراق چه نتایج و دستاوردهایی داشت؟! ۱ ) مشارکت در این دوره از انتخابات بالای ۴۰ درصد و نسبت به دوره قبل بسیار بالاتر بوده است. ۲ ) در این انتخابات علی رغم تلاش‌های آشکار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریان‌های اسلامی و مقاومتی اکثریت کرسی‌های پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریان‌های اسلامی خواهد بود. ۳ ) جریان دو قطبی کاذب بین جریان‌های اسلامی پیروز در داخل عراق وجود نداشت. ۴ ) هر دو جریان آقایان مقتدا صدر (سائرون) و عمار حکیم (قواالدوله) جزء جریان‌های اسلامی بوده و تفاوتی بین آنها و جریان فتح، دولت قانون و دیگر جریان‌های مقاومتی وجود ندارد.یکی از همگرایی های جریان های اسلامی این بود که به منظور اجرایی شدن دیدگاه مرجعیت و اراده مردم اتاق تنسیقی(هماهنگی)شکل داده بودند. ۵ ) پروژه آمریکا برای رای ندادن به جریان‌های اسلامی و دور کردن آنها از حاکمیت با شکست مواجه شده است. همچنین تلاش‌های آمریکا برای تعویق این انتخابات به سرانجامی نرسید‌ ۶) یکی از ابعاد این انتخابات،امنیت کامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود. ۷) برگزاری این انتخابات و پيروزی جریان‌های اسلامی یک پيروزی بزرگ برای مردم، مرجعیت، جریان‌های اسلامی و مقاومتی محسوب می‌گردد.
🛑 استراتژی هزار خنجر علیه ایران، عوامل و راهکارهای آن 🔹 بنظر می‌رسد تحولات اخیر منطقه خصوصا شرایط افغانستان و اقدامات باکو بیش از هر چیز در راستای استراتژی هزار خنجر باشد که صهیونیست‌ها اخیرا از آن پرده برداشتند. در حقیقت شرایط منطقه به جایی رسیده است که حرکت در سایه و پنهانی دیگر پاسخگوی نیاز آمریکا و اسرائیل نیست و ظاهرا هر چه لازم بوده که در خفا صورت پذیرد به انجام رسیده و یا امکان انجام آن دیگر نیست، پس ضرورتی برای اخفای نیات و اهداف نیز نمی‌باشد. به همین دلیل است که آمریکایی‌ها چنین آشکار طالبان را به قدرت رسانده و مسلح می‌کنند و دولت باکو و ترکیه نیز بر خلاف سال گذشته که تغییر ژئوپلیتیک در منطقه را انکار می‌کردند و هدف خود را آزادی قره باغ مي‌خواندند چنین آشکار از تغییر مرزها سخن می‌گویند.  در حقیقت آمریکایی‌ها تمام توان نیابتی خود را بخدمت گرفته‌اند تا با ضربات متوالی و پیاپی ایران بزرگ را دچار خونریزی نمایند تا به خیال خود بدون دادن هزینه سنگین این قدرت بزرگ را از پای اندازند و این معنای استراتژی هزار خنجر است. وقتی که قدرت حریف زیاد است و اقدام مستقیم علیه وی هزینه‌ای سنگین دارد و بنوعی ناممکن است، پس ناچار باید ضربات کوچکتر و متوالی را آنچنان تداوم بخشید تا حریف ضعیف شده و از پای بیفتد. این سناریو اکنون بشکل میدانی از طریق نایبان منطقه ای در حال اجرا است ولی لازمه آن این است که دست‌های ایران برای عکس العمل بسته باشد و این نکته مهمی است که آمریکایی‌ها با برجام بدنبال آن بوده و هستند.  ✅بنظر می‌رسد عملکرد درست در قبال هزار خنجر اجتناب از درگیری همزمان در چند جبهه باشد، در عین اینکه ضربات وارده حتما با عکس العمل متناسب و هوشمند یک به یک پاسخ گیرد تا عوامل منطقه‌ای اطمینان یابند که در برابر هر اقدام هزینه لازم را می‌پردازند.  اقدام هوشمند لزوما به معنی هیاهو و رجزخوانی نیست (اگرچه در شرایطی این هم ضروری است)، اما نیازمند طراحی و دقت برای کارایی و احتراز از خطر درگیری مستقیم تا حد ممکن است، اگر چه باید نشان دهیم که در صورت لزوم آماده رویارویی نیز هستیم. این نکته کاملا مهم باید برای همه روشن شود که بهرحال ضربات بی پاسخ نمی‌ماند و البته روشن است که در شرایط کنونی اگرچه هر اقدامی برای همه از جمله ما هزینه زا است اما مماشات بیش از حد نیز می‌تواند به پیشروی طرح هزار خنجر و از دست رفتن توان مقابله و مقاومت منجر گردد.
🔴 ولایت ما و ولایت بعضی ها‼️ 🔹 ولایت فقیه ما یک مدیر مقتدر و سلطه ناپذیر است که در طول سالهای زعامتشان هرگز تن به اجبار و فشار و سلطه نداده است حتی زمانی که جریان غربگرا با حمایت همه جانبه نظام بین الملل و نیز پشتوانه رای ۱۳ میلیونی در فتنه ۸۸ تنها ماندند حاضر به پذیرش خواسته باطل و ناحق سلطه گران نشدند... 🔸 ولایت فقیه اونا یک رهبر سلطه پذیر و بی اراده است که حتی نمیتواند در برابر اصرار و اجبار چند مشاور و زیر دست مقاومت کند و تن به تزریق واکسنی میدهد که میداند موجبات مرگ خود و بسیاری از مردمش را فراهم میکند!! 🔹 ولایت فقیه ما یک رهبر آگاه با اشراف کامل اطلاعاتی-امنیتی در سطح دنیا است که بسیاری از تحرکات دشمنان را به دقت زیر نظر دارد و به درستی راهبردها و عملیاتهای آنان را پیشبینی میکند 🔸 ولایت فقیه اونا یک رهبر غافل و نفوذ زده است که حتی اطلاعی از نفوذی بودن اکثریت مشاوران و اطرافیان خود ندارد چه برسد به نفوذی بودن مسئولین کشور 🔹 ولایت فقیه ما یک فقیه عادل و عالم است که اظهار نظرهای او بر گرفته از آخرین نظرات اجماعی و تخصصی کارشناسان مختلف است و در حقیقت تخصصی ترین نظرات را بیان میکند 🔸 ولایت فقیه اونا یک آخوندی هست که نه تخصصی دارد و نه توان ارائه نظری متخصصانه در موضوعات مهم حاکمیتی، لذا نظراتش برای مردمش بی ارزش است و هیچ لزومی به رجوع به نظرات او ندارند 🔹 ولایت فقیه ما یک نائب امام زمان مقتدر با پشتوانه قوی نظامی، حاکمیتی و مردمی است که بیانات و دستوراتش را صریح، با اقتدار و محکم در داخل و خارج کشور صادر میکند 🔸 ولایت فقیه اونا یک رهبر مظلوم و تنها است که دستوراتش با تقیه و در لفافه صادر میشود و مریدانش باید با اجتهاد خود و دیگران پی به کنه دستوراتش ببرند 🔹 ولایت فقیه ما اخبار و اطلاعاتش را از کانالها و اشخاص مختلف دریافت میکند و اشراف کاملی به نظرات مختلف کارشناسان و تحولات داخل و خارج کشور دارد 🔸 ولایت فقیه اونا اخبار و اطلاعاتش کانالیزه و محدود آن هم از طریق مجاری نفوذ زده میرسد و نسبت به نظرات مخالف و موافق و نیز تحولات کشور در غفلت و جهالت است 🔹 ولایت فقیه ما آقائی است که آقائی را با وجنات و سکنات و کیفیت زعامتش معنا کرده است 🔸 ولایت فقیه اونا آقائی را پشت جهل، ناآگاهی، سطله پذیری، ترس و غفلت خاک کرده است ✅ حال اختیار با شماست که از ولایت ما تبعیت کنید یا ولایت اونا!!!
🌐 نتایج شوکه کننده انتخابات عراق و چند نکته 🔸️انتخابات پارلمانی عراق برگزار شد و تاکنون بر خلاف پیش بینی ها جریان صدر تعداد قابل توجهی ازکرسی ها را کسب کرده و به راحتی می تواند "کتله اکبر" یا همان ائتلاف اکثریت را تشکیل دهد . 🔸️در خصوص علت پیروزی مقتدی صدر چند نکته را می توان اشاره کرد. 1️⃣ مقتدی نان شجاعت ، شهامت پدرش در راه ایستادگی مقابل صدام را می خورد که پس از شهادت ایشان ، طرفدارانش به مقتدی روی آوردند. 🔸️مقتدی نیز فردی نه چندان با سواد است اما کارهای تبلیغاتی و شانتاژ را بسیار خوب بلد بوده و می تواند به راحتی روی موج افکار عمومی عراق سوار شود. 🔸️وی اخیرا هم اعلام کرد به زودی به شهادت می رسد و پایان عمرش فرا رسیده و همین اعلان وی طرفدارانش را به شدت تهییج کرد تا آنجایی که بسیاری او را حسین زمانه نامیدند. 🔸️مقتدی از عوامل اصلی روی کار آوردن و نخست وزیری مصطفی الکاظمی بود اما بعدا در چرخشی عجیب اعلام کرد مسئولان فعلی فاسدند و در انتخابات شرکت نمی کند ولی دوباره نظرش را تغییر داد و لیستی بلندبالا را به عنوان نامزد پارلمان معرفی نمود. 2️⃣ مشارکت در انتخابات عراق کاملا پایین بود حتی بسیاری معتقدند میزان حضور در پای صندوق های رای کمتر از آمار اعلام شده رسمی است. 🔸️بی شک در شرایطی که حضور عمومی در انتخابات پایین باشد ، ائتلافی که از انسجام بیشتری برخوردار است می تواند موفقیت را کسب کند و جریان صدر نیز پیوستگی بالایی برای اردوکشی های خیابانی و تبلیغات میدانی را دارا بود. 3️⃣ به نظر می رسد مقتدی با توجه به کسب ۷۳ کرسی و ائتلاف با امتداد(تشرینی ها)، تقدم (حلبوسی) ، حزب دموکرات ، و برخی از مستقل ها و ... بتواند دولتی صدری را تشکیل دهد. 4️⃣ دولت قانون کرسی های نسبتا زیادی را کسب کرده اما سایر گروههای همفکر با آن در انتخابات عملکرد ضعیفی داشتند و با این شرایط قدرت گیری نوری مالکی بسیار بعید به نظر می رسد . 5️⃣ بدون تعارف باید گفت موفقیت جریان صدر تا این سطح در انتخابات برای اکثر تحلیلگران شوک آور و باور نکردنی بود و باید دید مقتدی که هر روز رنگ عوض می کند اینبار با دولت آتی که مسئولیت عملکرد آن مستقیما با شخص اوست چگونه رفتار خواهد کرد .
⭕️‍ نبرد نیابتی آمریکا شروع شده است 🔻با کنار رفتن ترامپ و روی کار آمدن جو بایدن شیوه مقابله آمریکا با ایران دچار تغییراتی شد. جو بایدن به‌عنوان یک دموکرات خوب می‌داند که ایالات‌متحده دیگر جایگاهی در خاورمیانه ندارد. آمریکا در این سال‌ها زمین خاورمیانه را از دست داده و همچنین ناچار به خروج از افغانستان و قبول شکست در سوریه شده‌ است. 🔻ازاین‌رو دولت بایدن تمام تلاش خود را به کار بسته‌است تا بتواند خلأ حضور آمریکا در خاورمیانه را با نبردهای نیابتی پر کند. پیمان صلح اسرائیل با کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و مشکلات معیشتی لبنان و تلاش برای رشد داعش در سوریه و افغانستان و تقلا برای روی کار آوردن دولتی دست‌نشانده در عراق و نفوذ حداکثری بر روی طالبان و در این اواخر نیز رجزخوانی‌های باکو و مسدود کردن مسیر ترانزیتی ایران در راستای هدف بالا دموکرات‌ها صورت پذیرفته‌است. 🔻به‌خوبی مشخص است که نبردهای منطقه به سوی شیوه جدیدی درحال تغییر شکل هستند. صهیونیست‌ها به‌دنبال ضربه زدن به ایران از مبدأهای مختلف هستند و این همان طرح مرگ با هزاران چاقو است که چندی پیش توسط نفتالی بنت مطرح شد. 🔻نبردترکیبی آمریکا نه‌فقط ایران بلکه کل محور مقاومت را تحت تاثیر قرار خواهد داد. صحت این ادعا را می‌توان در خاموشی‌های حال حاضر لبنان و بمب‌گذاری در مسجد شیعیان افغانستان به‌خوبی مشاهده کرد. 🔻 در ماه‌های آینده ناامنی در مرزهای ایران و همچنین قومیت‌گرایی و تجزیه‌طلبی افزایش چشمگیری خواهد یافت‌. نباید فراموش کنیم که دشمن تمامیت ارضی ایران بزرگ را نشانه گرفته‌است و جمهوری اسلامی ایران باید هرچه سریع‌تر راهکاری برای مقابله با این طرح آمریکایی‌ها جستجو کند‌.
مقتدا صدر، برنده انتخابات عراق شده و می‌گوید: همه گروه‌های شبه‌نظامی باید اسلحه‌شان را تحویل دهند حتی اگر محور مقاومت نامیده شوند مهم‌ترین نکته‌ها درباره نتیجه انتخابات پارلمانی اخیر عراق 1️⃣ نخستین نتیجه انتخابات پارلمانی عراق نشان می‌دهد ائتلاف سائرون، میان کمونیست‌ها، سکولارها و جریان مقتدا صدر و به رهبری او، با افزایش کرسی‌های‌اش در پارلمان، از ۵۴ به ۷۳کرسی، برنده انتخابات شده- ▫️بازنده‌ی انتخابات هم بیش‌از همه ائتلاف فتح نزدیک به حشد‌الشعبی است که کرسی‌های‌اش از ۴۸ به ۱۴کرسی کاسته شده. ▫️ پس‌از سائرون، ائتلاف اصلی اهل سنت، ائتلاف تقدم، ۳۸ کرسی؛ ائتلاف شیعی دولت قانون، وابسته به نوری مالکی، ۳۷کرسی؛ حزب دموکرات کردستان ۳۲ کرسی؛ اتحادیه میهنی کردستان ۱۵کرسی؛ یک ائتلاف اهل سنت دیگر با نام عزم ۱۴کرسی؛ ائتلاف فتح نزدیک به حشد الشعبی و به رهبری هادی العامری، فرمانده سپاه بدر، ۱۴کرسی؛ ائتلاف امتداد که به معترضان خیابان ماه‌های اخیر نزدیک است، ۹ کرسی، ‌ائتلاف نسل نو ۹ کرسی و ‌ائتلاف شیعی حکمت نزدیک به خانواده حکیم تنها دو کرسی به دست آورده‌اند. 2️⃣ البته بیش‌از همه مشارکت پایین در انتخابات به چشم می‌آید؛ ۴۱درصد که کم‌ترین میزان مشارکت پس‌از سقوط رژیم صدام است. ▫️البته همین ۴۱درصد هم آمار کسانی‌است‌که کارت‌های دیجیتال ویژه دارندگان حق رای را دریافت کرده‌اند و بنابر گزارش‌ رسانه‌های بین‌المللی، از این میان چیزی حدود ۲۵درصد در انتخابات رای داده‌اند. 3️⃣ مقتدی صدر، لیدر جریان سائرون و برنده انتخابات، امروز گفته: «ما خواستار حصر سلاح به دست دولت هستیم. نباید هیچ گروهی خارج از چارچوب دولت سلاح داشته باشد؛ حتی اگر خود را بخشی از مقاومت بداند. ▫️زمان آن فرا رسیده که مردم بدون شبه نظامیان در صلح زندگی کنند. امروز روز عزم ، ثبات و پیروزی بر شبه نظامیان است.» ▫️او افزوده: «ما از همه سفارت‌ها استقبال می کنیم تا زمانی‌که آن‌ها در امور عراق و در تشکیل دولت دخالت نکنند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♦️لاریجانی از مسئولیت در پرونده چین استعفا داد/ مخبر جایگزین لاریجانی شد! 🔹روزنامه فرهیختگان مدعی شد: علی لاریجانی رئیس پیشین مجلس شورای اسلامی و مجری توافقنامه ۲۵ ساله ایران و چین طبق شنیده‌ها با روی کارآمدن دولت سیزدهم از سمت خود در راهبری این توافقنامه استعفا داده تا پیگیری فرآیندهای مربوط به این سند راهبردی ۲۵ ساله به دست تیم دولت و معاون اول رئیس‌جمهور سپرده شود 🔹 سنگ بنای قرارداد راهبردی ۲۵ ساله ایران و چین به سفر سال ۹۴ شی جینگ پی به ایران بازمی‌گردد. دراین سفر ضمن انعقاد ۱۷ سند همکاری میان دو کشور مقرر شد طرفین پیگیر انعقاد قراردادی استراتژیک و طولانی‌مدت باشند.
📖 از سری قصه‌های "بمب های صوتی ظریف" که با ظرافت منتشر میشوند‼️ 🔻 تابحال شاگردی به این تنبلی دیده بودین که طرف بعد از ۸ سال متوجه شده اونی که در چند بند برجام اومده "تعلیق" تحریما بوده نه "لغو" تحریما‼️ 🔹 جالب اینجاست هر کی هم بهش میگفت: آقا اونی که در از بعضی بندهای برجام نوشته شده "تعلیق" است نه "لغو"، باز هم در اوج پرروئی نجومی، چنین جواب میداد: شما دلواپسان اشتباه میکنید؛ اگه اونی که من نوشتم (بنابر ادعای بعضی) و دیدم و با کمال افتخار امضاء کردم؛ "لغو" هست و نه "تعلیق" 🤨 ❌ آدم به این فرد چی بگه 🤔 چی نگه 🙄.... 🔸 حتی برفرض که چنین شخصی محاکمه شود و تاوان این اعمال سهل انگارانه یا خیانتکارانه ش رو ببینه، باز هم دل انسان آروم نمیشه!!، آخه مگه این همه حماقت و نادانی(فعلا بیخیال نفوذ و خیانت!!!) قابل فراموشی است⁉️ 🔺 خلاصه القصه: مگه میشه⁉️من که باورم نمیشه؟؟ مگه داریم⁉️ ابوموسی اشعری!! از قبرت سر بر آر و ببین چه خبره⁉️ عجب وارثان خلفی داری 😏
☘✅ سفر برای مردمی ماندن! 🔻 یکی از ویژگی‌های دولت سیزدهم که در همین ابتدای راه نمود فعالی پیدا کرده است، سفرهای استانی است. حضور فعال دولتمردان که اتفاقاً از استان‌های محروم هم آغاز گردیده دارای آثار و برکات بزرگی است. مردمی بودن، حضور در میان مردم و از نزدیک در جریان امور مردم بودن از توصیه‌های مؤکد رهبر معظم انقلاب در اولین دیدار اعضای دولت جدید با معظم له نیز بوده است و اکنون دکتر رئیسی خبر از ادامه سفرهای استانی می‌دهد. به عقیده رئیس‌جمهور، «در بسیاری از موارد، برخی طرح‌ها که دچار وقفه بی‌دلیل شده‌اند، با پیگیری‌های مدیران ارشد در جریان بازدید حضوری، فعال می‌شود». بااین‌حال، در خصوص سفرهای استانی توجه به چند نکته ضروری به نظر می‌رسد؛ 🔹 نکات تحلیلی:  ۱- ازجمله شعارهای مهم دکتر رئیسی در ایام انتخابات، تشکیل دولت مردمی بوده است؛ یکی از مؤلفه‌های اصلی دولت مردمی، حضور بدون واسطه در میان مردم است. مقام معظم رهبری نیز یکی از شروط تحقق دولت مردمی را با مردم و در میان مردم بودن عنوان کرده‌اند. ۲- آنچه بر ارزش سفرهای استانی دولت افزوده است، اصرار معظم له بر حضور در مناطق محروم و محله‌ها و مناطقی است که حتی شاید مدیران محلی هم کمتر در آنجا حضور می‌یابند. ترجمان سخن مقام معظم رهبری این است که ایشان حضور در میان مردم را گزینشی نمی‌دانند و معتقدند: «مردم یعنی همه مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی». ۳- وحدت و وفاق ملی یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌های اجتماعی در مواجهه با تهدیدات بیرونی و چالش‌های درونی است. حضور دولت در مناطق مختلف کشور، شنیدن دغدغه‌های مردم و برداشتن موانع پیش رو با رأی و نظر مردم، موجب تقویت این سرمایه اجتماعی می‌شود. ۴- ترمیم مستمر روابط میان مردم با دولت ازجمله ضروریات هر حکومتی برای دوام و توفیق است؛ این امر حاصل نمی‌شود مگر با اطلاع و آگاهی از دغدغه‌های جامعه و برنامه‌ریزی، اقدام و عمل بر اساس آن دغدغه‌ها. یکی از دلایل اصلی اعتراض در کشور ما به همین حضور ناکافی مسئولین در میان مردم برمی‌گردد. مقام معظم رهبری راهکار نزدیکی دولت به مردم و مردمی بودن دولت را این می‌دانند که دولتمردان: «صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راه‌حل‌ها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمک‌های لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد». مردمی بودن و مردمی ماندن دولت اصل مهم و ضروری است و سفرهای استانی نیز با توجه به این اصل ارزش‌گذاری می‌شود.
🌀 نقش ایران در عراق پسا انتخابات 🔻 انتخابات پارلمانی عراق با تمام اما و اگرها به پایان رسید. نتایج حاصله نشان از پیروزی جریان صدر و عدم تکرار موفقیت سایر ائتلاف های شیعی نسبت به انتخابات سال ۲۰۱۸ دارد. نتایج به گونه ای رقم خورده که فضا برای بازیگری آمریکا و عناصر آن در داخل عراق را بیش از گذشته فراهم کرده است، به گونه ای که با کارت بازی جریان صدر و کردها و ایجاد اختلاف بین جریانات شیعی با یکدیگر، بخشی از راهبرد تضعیف مقاومت و جبهه شیعه انقلابی عراق را محقق سازد. 🔹 در چنین شرایطی، به نظر بهترین اقدام راهبردی از سوی ایران این است که در جهت مدیریت اختلافات تاکتیکی بین جریانات و گروه های مختلف شیعی و متحدسازی آنان تلاش کند. 🔺 عدم اتحاد راهبردی شیعیان برای آرامش عراق و خدمت به مردم در شرایط حساس کنونی قطعا به نقطه عطفی برای دشمن آمریکایی- صهیونیستی در جهت از مشروعیت انداختن نظام سیاسی عراق و استارت دوباره اغتشاشات با هدف تضعیف کنش گری سیاسی- امنیتی مقاومت شیعی و کاهش نفوذ ایران در عراق بدل خواهد شد.
📝 | جریان صدر چه نگاهی به ایران دارد؟ 🔻 آن چه در رسانه های مختلف عربی و غیرعربی (انگلیسی و آمریکایی) و حتی فارسی زبان داخلی و خارج‌نشین در مورد ارتباط ایران و صدری ها با هم وجود دارد، به طوری که برخی مواقع حتی رسانه های داخلی، صدر و جریان متبوع او را به عنوان منتقد اصلی ایران و مخالف جمهوری اسلامی مطرح می کنند، تطابق چندانی با واقعیت ها ندارد. 🔹 فارغ از هویت گروهی و ملی گرایی صدری ها، موضع گیری‌های رسانه‌ای‌ آن‌ها و ابراز مخالفت شدید با دخالت کشورهای خارجی در امور عراق (از جمله ایران) موضوعی است که با بسامد و هیاهوی زیادی از سوی رسانه ها بازتاب داده شده و تحلیل ها و تفسیرهای مختلفی از آن مخابره می شود. 🔸 صدر در اصول و آرمان های اسلامی ـ انقلابی از جمله موضوع فلسطین، دشمنی با دشمن صهیونیستی و روابط راهبردی و گسترده با حزب الله لبنان با جمهوری اسلامی اشتراک نظر بی چون و چرا دارد. 🔺 اندیشکده کارنگی در تحلیلی پیرامون موضع گیری های سیاسی و رسانه‌ ای جریان صدر می‌ نویسد: «صدری‌ ها در بین جریانات شیعه همواره در اقلیت قرار داشته‌ و نسبت به حمایت کشورهای خارجی از رقبای شیعی خود نگاهی انتقاد آمیز دارند، اما این مسئله به معنای وجود تنش و یا حتی اختلاف جدی میان آن ها با تهران نیست.»
سامرا از غم تو، جامه ‌دران است هنوز چشم «نرگس» به جمالت، نگران است هنوز پسر حضرت ‌هادی! به فدایت پدرم پدر حضرت مهدی! به فدایت پسرم ⬛️ شهادت امام حسن عسکری علیه‌السلام تسلیت باد.
🚨 تفاوت برجام و واکسن در مدل حکمرانی رهبر معظم انقلاب 🔰 این یادداشت هدفش موافقت و یا مخالفت با واکسن نیست. فقط تبیین یک بعد از ابعاد مدل حکمرانی رهبر جامعه است. ⭕️ می‌گویند همانطور که رهبر انقلاب برجام را پذیرفت در حالیکه مخالف آن بودند پس الان نیز رهبر انقلاب که واکسن زدند ممکن است مخالف واکسن نیز باشند و به خاطر شرایط حاکم بر جامعه آن را پذیرفتند. ⭕️ یکی از وظایف رهبران الهی این است که اگر در امر حکومت‌داری، قلباً با مسئله‌‌ی مهمی (که جان و مال مردم یا هدایت آنها در خطر است) مخالف هستند اما به خاطر عدم همراهی جامعه یا مسئولین اجرایی و یا به هر دلیل دیگر آن را پذیرفتند و همراه جوّ حاکم در جامعه شدند الزاماً باید نشانه‌ها و علائمی که گویای مخالف بودنشان است به مردم جامعه نشان دهند چرا؟؟ 👈 علت این است که هم اتمام حجتی باشد که فردا روزی انحراف خود را گردن رهبر جامعه نیندازند و به آنها گفته شود رهبرتان برای مخالفتش اشاراتی داشت باید درک می‌کردید! 👈 و هم اینکه نخبگان و بصیران جامعه با این علامت و چراغ سبز رهبران جامعه، شروع به تبیین و روشنگری در آن مسئله نمایند و به تدریج جامعه و مدیران را همراه خواست قلبی رهبر جامعه کنند. که البته این روشنگری نیز مدل و ساختار خودش را دارد و نمی‌توان به این بهانه بی‌گدار به آب زد و در جامعه بلبشو به پا کرد. لذا باید همیشه سخنان رهبر انقلاب را دقیق رصد کرد تا اگر در سخنانشان علامتی که نشانگر عدم رضایت قلبی ایشان است وجود داشت از آن غافل نشویم. ⭕️ بطور مثال در قضیه‌ی برجام علائمی مثل: "من خوش‌بین نیستم"، "مذاکره با آمریکا خسارت محض است."، "اینها بد عهد هستند" و دهها جمله‌ی دیگر‌ که تلویحاً یا تصریحاً مخالفت خودشان را اعلام کردند وجود دارد. و حتّی شروط ۹ گانه‌ی ایشان خود گویای مخالفت شدید ایشان با برجامی بود که دولتی‌ها دنبال می‌کردند. نمونه‌های اینچنینی در مدل حکمرانی رهبران دینی زیاد است مثل عبارت"جام زهر" در کلام امام خمینی که می‌فهماند ایشان با این که قطعنامه را پذیرفتند اما وظیفه‌ی رهبری او ایجاب می‌کند اگر مخالف است علامتی برای ولایتمداران و مؤمنین جامعه بر جا گذارد. و یا امیرالمؤمنین علیه‌السلام با اینکه در ظاهر با سقیفه کنار آمدند اما بارها با بیان‌های مختلف مخالفت خود را نسبت به این جریان نشان دادند. ⭕️ رهبر انقلاب نسبت به برخی پروتکل‌ها نشانه‌هایی از مخالفتشان قابل رؤیت است مثل تصمیم‌گیری برای هیئات و مساجد و که تلویحاً فرمودند: "باید به کسانی سپرد که حقیقت و ضرورت دعا و توسل را درک می‌کنند." با وجود این نشانه، روشنگران جامعه باید نسبت به امور معنوی و تصمیم‌گیران آن مخصوصاً در دولت سابق حساس می‌شدند و با عقلانیت و رعایت همان قانون غلط یا ناقص، روشنگری می‌کردند. ⭕️ یا ایشان درباره‌ی آمریکایی و انگلیسی فرمودند اعتمادی به آنها نیست. لذا در این موارد، روشنگران باید مسئولین را رصد کنند و مطالبه‌گری و روشنگری نمایند. ⭕️ پس پر واضح است که رهبر دینی جامعه وظیفه دارد اگر خطری مردم را تهدید می‌کند علامت و نشانه‌ای برای مردم و روشنگران جامعه باقی بگذارد. ⭕️ طبق این مدل حکمرانی، معنا ندارد که رهبر دینی جامعه مخالف چیزی باشد که هم به آن کند و هم به آن تصریح داشته باشد. 🔻 دستور صریح رهبر انقلاب: واکسن کرونا چه از راه واردات و چه با داخلی با تلاش مضاعف و تأمین شود و در اختیار همه مردم قرار بگیرد. 🔻ذکر صریح فواید واکسن توسط رهبر انقلاب: ان‌شاءالله با همت دست‌اندرکاران، تا چند ماه دیگر واکسن به بهترین وجه در اختیار مردم قرار می‌گیرد و پس از آن، حتی با وجود بیماری، بحران و و مصیبت‌زده شدن خانواده‌ها کاهش خواهد یافت. (جالب است می‌فرمایند حتی با وجود بیماری... یعنی ایشان می‌دانند که واکسیناسیون درمان قطعی نیست اما باز تاکید بر آن دارند چرا که است.) ⭕️ در واقع دستور_صریح و همزمان ذکر چیزی که دستوردهنده، مخالف آن است است در حالیکه در مواردی که مخالف بوده بوده است مخالفت خود را به نحوی اعلام کند. ⭕️ لذا به دوستانی که در مخالفت خود با واکسن، آن را با برجام مقایسه می‌کنند باید گفت اساساً تطبیق آنها اشتباه است. مگر اینکه از این به بعد علائمی در سخنان جدید رهبر انقلاب یافت شود که مخالفت ایشان را برساند. 🔰 باز هم تکرار می‌شود هدف این یادداشت موافقت یا مخالفت با واکسن نیست.
@jalaseha 🖤🖤🖤🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ جزییات جدیدی از توافق ایران و عربستان؛ سعودی‌ها فهمیدند بشار اسد ماندنی است، توافق کردند حسن هانی‎زاده کارشناس مسائل منطقه: 🔻 مساله بازگشایی سفارتخانه‌های دو کشور، به نقطه نهایی رسیده و ظرف یک‌ماه آینده روند بازگشایی‌ها آغاز خواهد شد. 🔻 عربستان‌سعودی به این جمع‌بندی رسیده که دولت بشار اسد پایدار خواهد ماند و همین جمع‌بندی، باعث شده براساس رخدادهای میدانی به‌سمت برقراری تعاملی مثبت با دولت سوریه قدم بردارند. 🔻 عربستان‌سعودی برای نخستین‌بار درطول 80سال گذشته، با کسری بودجه مواجه است و در نتیجه این بحران ناچار شده سهام خود را در شرکت آرامکو بفروشد تا بتواند کسری بودجه خود را جبران کند. 🔻 طرفین هنوز درباره یمن توافق نکرده‌اند.
افسر بلندپایه روسی: سردار سلیمانی یک قهرمان است/ او تلاشی برای نشان دادن موقعیت برتر خود بر دیگران نمی‌کرد 🔺یوگنی گونچاروف، افسر بلندپایه و نماینده وزارت دفاع روسیه در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکسی درباره جنگ "سوریه" در مسکو: 🔸سردار سلیمانی، برای من دوستی است که فقط مدت کوتاهی با هم بودیم اما همین ملاقات کوتاه کافی بود تا تمام عمر فراموشش نکنم، او یک قهرمان است. 🔸سردار، مردی آرام و بسیار شجاع بود و با وجود اینکه تلاشی برای نشان دادن موقعیت برتر خود بر دیگران نمی‌کرد اما ارشد بودنِ او کاملا مشخص بود. ۲۰ دقیقه‌ای که او را ملاقات کردم، کافی بود تا تمام عمر فراموشش نکنم. او قهرمان ایران و قهرمان سوریه بود. 🔸قاسم سلیمانی دوستی است که دیگر نزد ما نیست اما از تمثال سلیمانی، ایده برپایی نمایشگاه به وجود آمد و گروهی از سربازان روس، این ایده را تحقق بخشیده و هر کدام کاری را برای برگزاری این نمایشگاه انجام دادند.
🌐 از قُندوز تا قندهار بانی جنایت یکی است ✍ محمد ایمانی 🔹هر هفته صد ها نفر از شهروندان مظلوم افغانستان، در اثر اقدامات تروریستی علیه مساجد شیعیان به خاک و خون کشیده می شوند. امروز هم در اثر انفجار تروریستی در نماز جمعه مسجد شیعیان قندهار، دست کم ۳۳ نمازگزار شهید و ۵۷ نفر مجروح شدند. چندی قیب هم جنایت مشابهی در مسجد شیعیان در قُندوز رخ داد. ♦️این اقدامات تروریستی به نام داعش انجام می دهد. اما کیست که نداند داعش، عروسک دست ساز آمریکاست و با دلار های سعودی تغذیه می شود. داعش را دولت آمریکا در دوره اوباما ساخت. سر این افعی در عراق و سوریه کوبیه شد، اما بقایای آن با مدیریت آمریکا و برخی دولت ها به افغانستان انتقال یافتند. 🔹دولت آمریکا، متهم اول جنایت ها در افغانستان است. نوع حضور بهانه جویانه آمریکا و نحوه خروجش در افغانستان، میراثی جز بی ثباتی سیاسی و تقویت نا امنی و ترور در افغانستان به همراه نداشته است. ♦️آنها سه دهه قبل، از طالبان در برابر شوروی حمایت کردند؛ سپس، طالبان را تروریست نامیدند و بهانه اشغال افغانستان قرار دادند؛ و سرانجام با خالی کردن پشت دولت مستقر (اشرف غنی)، مقدمات تشدید نا امنی و جنگ و ترور را فراهم ساختند. آمریکا، همین چرخه "حمایت/ تظاهر به مخالفت"/ بهانه کردن برای مداخله" را درباره داعش هم در پیش گرفت. 🔹دولت طالبان، متهم دوم جنایت هایی است که در دوره حکومت داری توام با بی تفاوتی آنها انجام می شود. بی عملی و بی تفاومتی، کمترین اتهام است و گرنه، برخی تحلیل گران می گویند طالبان در این جنایت ها شریک است و ماجرا صرفا به نام داعش تمام می شود. ♦️به خاک و خون کشیده شدن مردم مظلوم در افغانستان، مصیبت دردناکی است که هر چند وقت یک بار اتاق می افتد. این رویداد تلخ، ضمنا نشانه سقوط فاحش ابرقدرتی است که دو دهه قبل سودای الهام بخشی در دنیا را دشت؛ اما اکنون با بی ریشه ترین و منفور ترین گروه های تروریستی در دنیا اَیاق شده است. 🔹دولت های دو دهه اخیر آمریکا تصور می کردند جنگ و تروریسم نیابتی می تواند در کنار اشغالگری مستقیم، سلاح کاری آنها برای تغییر نقشه منطقه و ترسیم "خاورمیانه جدید" باشند. ♦️اما این رویکرد خباثت آمیز موجب شد "بیداری و مقاومت اسلامی" تبدیل به گفتمان غالب و فراگیر در منطقه شود. و بی تردید، خباثت در حق مردم مظلوم افغانستان، نتیجه بهتری برای حاکمان کاخ سفید نخواهد داشت. آمریکا هم اینک در میان پیامد های خباثت ها گذشته اش دست و پا می زند و تداوم همان خباثت، نتیجه ای جز عمیت تر کردن باتلاق خود ساخته نخواهد داشت.
🔴نقش کلیدی باکو در ترانزیت مواد مخدر به اروپا با همدستی آمریکا 🔺«احمد کاظمی» پژوهشگر ارشد مسائل اوراسیا: 🔸جمهوری آذربایجان در قالب اعزام نیروهای صلح‌بان در چارچوب ایساف به افغانستان، از این نیروها برای حفاظت از مزارع کشت خشخاش در افغانستان استفاده کرده است. 🔸کریدور اصلی انتقال مواد مخدر از افغانستان به اروپا و پروازهای هواپیماهای آمریکا و ایساف از کابل به باکو و از باکو به کشورهای اروپایی بوده که این پروازها در پوشش نقل و انتقالات نظامی، لجستیکی و پشتیبانی انجام شده است. 🔸به‌نظر می‌سد اظهارات علی‌اف به خاطر ناراحتی او از شکست طرح صهیونیستی-عثمانیِ دالان تورانی و رزمایش مقتدرانه‌ سپاه و ارتش در شمال‌غرب ایران است که توطئه‌های ژئوپولتیک دولت باکو که با همراهی رژیم صهیونیستی و ترکیه صورت می‌گرفت را نقش بر آب کردند.
📌 نعل وارونه متهمان رانت و پنهان‌کاری 🔻ماجرا از گزارش هفته پیش روزنامه شرق شروع شد؛ گزارشی دور از واقعیت در روزنامه‌ای که در تحریف و نعل وارونه زدن بر واقعیات‌های جاری جامعه ید طولایی دارد. شرق در گزارش خود مدعی شد مجلس یازدهم لیست اموال مسئولان را محرمانه و امنیتی کرده است! 🔹بازتاب و انتشار این ادعا در رسانه‌های زنجیره‌ای و شبکه‌های اجتماعی اصلاح‌طلبان، حاکی از آن بود که آنها در راستای جریان‌سازی حول و حوش تخریب مجلس انقلابی، سناریویی رسانه‌ای و تبلیغاتی را در پیش گرفته‌اند. 🔸روزنامه شرق ۲۰ مهرماه در گزارشی با روتیتر «مهر تأیید اصولگرایان بر مصوبه مجمع تشخیص مصلحت» نوشت: «اموال مسئولان، امنیتی و محرمانه است» تا اولاً مصوبه کمیسیون قضایی مجلس درخصوص اجرایی کردن «قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران» را تحریف کند و ثانیاً اقدامات و مصوبات انقلابی مجلس در طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار را به حاشیه ببرد. 🔹مدعیان اصلاحات در حالی می‌خواهند القا کنند که مجلس انقلابی بر خلاف شعارها و برنامه‌هایش، دنبال شفاف‌سازی و پیگیری مطالبات انقلابی نیست که از قضا هم طرح شفافیت آرای نمایندگان در حال بررسی و پیگیری است و هم قوانین مصوب درباره طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار که نتایج آن حذف انحصارات و لابی‌های شغلی و صنفی و از بین رفتن امضاهای طلایی است، صدای رانت خواران و دانه درشتان اقتصادی را درآورده است. 🔸پس از آنکه برخی نمایندگان و رسانه‌ها درباره این موضوع اطلاع‌رسانی کرده و برای افکار عمومی توضیح دادند که محرمانه شدن لیست اموال مسئولان مصوبه مجمع تشخیص زمان مرحوم هاشمی بوده و ربطی به مجلس یازدهم ندارد، عده‌ای خواستار تغییر آن توسط مجلس فعلی شده‌اند. 🔹حال آنکه موضوع از منظر حقوقی دارای موانعی است. از جمله اینکه بر اساس تفسیر شورای نگهبان، مجلس شورای اسلامی در یک بازه زمانی مشخص و طولانی حق اصلاح یا تغییر مواردی را که مجمع تشخیص مصلحت نظام به مصوبات قبلی مجلس اضافه می‌کند را ندارد و در حال حاضر امکان اصلاح و تغییر قید محرمانه ماندن که مجمع تشخیص به قانون مجلس اضافه کرد را ندارد. 🔸جالب آنکه مدعیان اصلاحات در حالی داعیه شفافیت دارند که دولت مورد حمایتشان به «دولت محرمانه‌ها» مشهور شد؛ از محرمانه‌های هسته‌ای! گرفته تا قراردادهای غیرشفاف و دور از دسترس عموم مانند واردات بنزین، معاملات نفتی، قرارداد با پژو و ایرباس و... حتی اجرایی نکردن مصوبه مجلس در مورد سامانه حقوق و مزایا! اصلاح‌طلبان که امروز به بهانه شفافیت؛ نوک پیکان حملات خود را به سوی مجلس یازدهم نشانه گرفته‌اند و بر واقعیات موجود نعل وارونه می‌زنند، زمانی که رئیس‌جمهورسابق، مصوبه مجلس در مورد سامانه حقوق و مزایا را اجرایی نکرد یا قانون مجلس مبنی بر لزوم گزارش‌دهی قوه مجریه به قوه مقننه را دور زد، صرفاً سکوت و حتی او را حمایت کردند.
🔸 ؛ بیم‌ها و امیدها ⚪️ انتخابات مجلس عراق روز یكشنبه 18مهرماه در عراق برگزار گردید. انتخاباتی كه برخلاف اغلب قریب به‌تمام پیش‌بینی‌ها، نتایج دیگری را رقم زده و بیم‌ها و امیدهایی را پدید آورده است. با توجه به‌این‌كه فرآیند تكمیل نتایج و اعلام قطعی آن، ده روز به‌طول می‌انجامد در این شماره به‌سرخط‌های تحلیلی مهم و اصلی اشاره می‌كنیم. ⚪️ 1) مشاركت در این دوره از انتخابات بالای 40 درصد است كه با توجه به‌شرایط اقتصادی و ناراحتی مردم، نسبتاً مقبول بوده و یك گام به‌سوی ثبات عراق است. ⚪️ 2) در این انتخابات علی‌رغم تلاش‌های آشكار و پنهان جریان غربگرا در عراق، جریان‌های اسلامی و مقاومتی اكثریت كرسی‌های پارلمانی را بدست آورده و پارلمان در اختیار جریان‌های اسلامی و گفتمان مقاومت خواهد بود. ⚪️ 4) آقای مقتدا صدر جزء جریان‌های اسلامی و بیت شیعی بوده كه به‌مرجعیت باور داشته و عنصری ضدآمریكایی محسوب می‌شود. ⚪️ 5) پروژه آمریكا برای رای ندادن به‌جریان‌های اسلامی و دور كردن آن‌ها از حاكمیت با شكست مواجه شده است. هم‌چنین تلاش‌های آمریكا برای تعویق این انتخابات به‌سرانجامی نرسیده است. ⚪️ 6) یكی از ابعاد این انتخابات، امنیت كامل در جریان فرایند آن با محوریت حشدالشعبی بود كه امنیت خوبی را به‌ارمغان آورد و پیروزی مهمی بود. ⚪️ 9) هر دولتی كه برسركار می‌آید باید تمام تلاش خود را در جهت بهبود اوضاع مردم و اخراج آمریكا از عراق كه مصوبه قانونی مجلس نیز هست به‌كار بگیرد.
🔸 بازخوانی ویژگی‌های یاران حضرت مهدی (به‌مناسبت سالروز آغاز امامت و ولایت حضرت ولی عصر(عج)؛ نُهُم ربیع الاول) ⚪️ بر اساس روایت‌هایی كه عمق و گستردگی حكومت امام مهدی (علیه السلام) را بیان می‌كنند، روشن می‌شود كه یاران او نیز افرادی ویژه هستند. برخی از ویژگی‌های آنها عبارت است از: 1) دارای ایمان عمیق 2) برخوردار از عقلانیت و بصیرت 3) مأنوس با قرآن 4) اهل عبادت و تضرع 5) عاشق و دلباخته‌ی امام 6) اطاعت‌پذیر 7) عصیان‌ستیز 8) اهل جهاد 9) شهادت‌طلب 10) شجاع و دلیر 11) اهل زهد 12) یك دل و صمیمی 13) منظم، منضبط و تشکیلاتی 14) سربلند در آزمون‌ها 15) استوار در برابر سرزنش‌ها و تبلیغات دشمنان
مُحمّد را نکو همسر خدیجه عزیز قلب پیغمبر خدیجه یقین باشد، پس از زهرا و زینب بود از هر زنى برتر، خدیجه 💐سالروز ازدواج حضرت محمد(ص) و حضرت خدیجه (س) بر شما عزیزان مبارڪـــبـاد . 🌸🍃 ┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄