eitaa logo
طلبه انقلابی
212 دنبال‌کننده
3.6هزار عکس
629 ویدیو
156 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️یک ناو جنگی، صد هزار تُن دیپلماسی است 🔹7 آذرماه مصادف است با روز نیروی دریایی. «هنری کیسینجر» دیپلمات کارکشته آمریکایی درباره نسبت میان توان نظامی و دیپلماسی جمله مشهوری دارد که می گوید:«یک ناو جنگی، صد هزار تن دیپلماسی است» نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران در طول چند دهه اخیر 2 رویکرد کلان را در صدر اقدامات خود قرار داده است. یکی عدم سلطه‌پذیری است و دیگری عدم سلطه‌گری. دیپلماسی دریایی از جمله استراتژی‌هایی است که آمریکا و انگلیس در بزنگاه‌ها از آن با هدف تهدید و ارعاب دیگر کشورها استفاده می‌کنند. اما این رویکرد زورگویانه و مستکبرانه، در مقابل کشورهای قدرتمند و از جمله جمهوری اسلامی ایران، کارایی خود را از دست داده است. 🔸دیپلماسی دفاعی سعی در جایگزین کردن تنش با ثبات دارد. این یک تئوری ثبات‌محور است که علاوه بر پیشبرد سیاست‌های کلان ملی، می‌تواند زمینه مناسبی برای مدیریت بحران و محیط امنیتی به شمار آید. بنابراین گام برداشتن در مسیر راهبرد ملی به منظور دستیابی به اهداف کلان نظام، مستلزم برخورداری از امنیت در حوزه‌های مختلف است. نیروهای مسلح در کنار سایر ارکان قدرت ملی، نقش اساسی در برقراری امنیت ملی ایفا می‌کنند. ایران قدرتی مهم در منطقه است و همواره به عنوان یک قدرت منطقه‌ای موقعیت مهمی را درحفظ ثبات و امنیت منطقه داراست.
⭕️فرزندآوری و روش‌های «ضد تبلیغی» 🔹مسئله جمعیت و کاهش آن در کشور ما، یکی از مسائل مهم و پرتکرار در دو دهه اخیر است که بارها و بارها کارشناسان حوزه جمعیت‌شناسی نسبت به آن هشدار داده و درباره راه‌های جبران رشد منفی جمعیت صحبت کرده‌‌اند. از یک طرف درباره علل کاهش جمعیت جوان کشور و حرکت به سمت بسته شدن «پنجره جمعیتی» صحبت می‌شود و از طرف دیگر، راه‌های حل این معضل و بهبود شاخص‌های جمعیتی ارائه می‌شود. 🔸درباره ریشه‌ها و علل این مسئله، دلایل مختلفی مطرح می‌شود؛ از افراط در تبلیغ و دنبال کردن سیاست‌های کاهش جمعیت در اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد گرفته تا مشکل اشتغال و بالا رفتن سن ازدواج و مشکلات اقتصادی در حوزه مسکن و امثال آن و نیز تغییر باورهای فرهنگی و سبک زندگی در بخش‌هایی از جامعه که باعث می‌شود میل به فرزندآوری کاهش یابد و در نتیجه بسیاری از خانواده‌ها یا فرزند نداشته باشند یا حداکثر تک‌فرزند باشند. 🔹در خصوص راه های حل این معضل و رفع خطر «پیری جمعیت» هم راهکارهای مختلفی ارائه می‌شود؛ تلاش برای بهبود وضعیت معیشتی و اشتغال، حمایت‌های قانونی و رفاهی برای ازدواج آسان و به موقع مانند ازدواج‌های دانشجویی، فرهنگ‌سازی برای اصلاح باورهای غلط در موضوع فرزندآوری و تصویب قوانینی مانند قانون «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده»، از جمله این راهکارهاست که برخی از آنها نصفه و نیمه اجرا شده و برخی دیگر، همچنان در مرحله حرف و تئوری است.
⭕️استعفای دسته‌جمعی در ارتش صهیونیستی 🗞روزنامهٔ صهیونیستی یدیعوت آحارانوت گزارش داده که پس‌از گیرافتادن یک گروهان ارتش صهیونیستی در کمین حماس و مجبورشدن به عقب‌نشینی، نیمی از نیروهای این گروهان از ارتش استعفا داده و میدان نبرد را ترک کرده‌اند.
⭕️چرا رهبر معظم انقلاب بر مشارکت حداکثری تأکید دارند؟ 🔹«عباسعلی کدخدایی» عضو حقوقدان شورای نگهبان در یادداشتی به بهانه دیدار اخیر اعضای این شورا با رهبر معظم انقلاب در پاسخ به این پرسش‌ که «چرا رهبر معظم انقلاب بر ضرورت حضور پر شور مردم در انتخابات‌ها تأکید می‌کنند؟» می‌نویسد: «بدیهی است در همه نظام‌های سیاسی موجود، انتخابات واجد ارزش حیاتی است؛ چرا که مظهر اقتدار ملی است، اما بازخوانی اندیشه‌های سیاسی رهبر معظم انقلاب بیان‌کننده لایه‌ عمیق‌تری از جایگاه خواست مردم در اداره امور کشور ناشی از بنیان‌های نظریه‌ مردم‌سالاری دینی است.» 🔸از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، جمهوریت و اسلامیت دو روی یک سکه هستند و این همگامی در مردم‌سالاری‌ دینی متجلی می‌شود. نتیجه اینکه همه ارکان نظام اسلامی را مردم انتخاب می‌کنند و در این نقطه است که جمهوری اسلامی مفهوم پیدا می‌کند، نقطه‌ای که محل اتصال مردم و حاکمیت است و نمادی از مردم‌سالاری و آزادی خواهد بود.
⭕️در دنیا چه خبر است؟ 🔹 جورج فریدمن، استراتژیست برجسته و شناخته‌شده‌ای است که خیلی اوقات، نامش با پیش‌بینی‌هایی از روند اتفاقات شنیده شده است. 🔸او که بنیانگذار و رئیس اندیشکده «ژئوپلیتیکال‌فیوچرز» است، اخیراً در گفت‌وگویی در پادکستی که همین اندیشکده منتشر می‌کند، به این سوال که در دنیا چه خبر است پاسخ داده است؟ 🔹او در خصوص اوضاع منطقه غرب آسیا می‌گوید:«[همه گمان می‌گردند] ایران پشت ماجراست؛ اما ایران نشان داده است که نه‌تنها پشت ماجرا نیست بلکه از جنگ منزجر است ... آن‌ها می‌خواهند که به یک قدرت بزرگ تبدیل شوند ... نمی‌خواهند صرفاً یک قدرت اسلامی باشند ... آن‌ها به دنیا نشان دادند که منطقی هستند.» 🔸در ادامه موضوع ایران اومطلب جالبی مطرح می‌کند و نتیجه می‌گیرد که ایران دوست دارد همان کشوری باشد که دیگران به او تکیه می‌کنند.
⭕️رهبر انقلاب: چهل و چند سال کارنامه بسیج، درست بودن این هدفگیری را نشان می‌دهد 🔹بسیج یادگار گرانبهای امام برای کشور است. امام آفریننده‌ بسیج و پدر بسیج است. در عین حال خود آن بزرگوار میگوید که من افتخار میکنم که یک بسیجی‌ام. شأن بسیج این است. خب، از فرمایشات امام چند نکته را در باب بسیج من عرض میکنم. نکته‌ی اول این است که منطق بسیج مقاوم‌سازی حداکثر[ی] کشور در مقابل تهدیدها و خطرهاست. 🔸بسیج برای حداکثرسازی امکان مقاومت کشور است در مقابل هر خطری، در مقابل هر تهدیدی. این منطق در ایجاد بسیج عامل اصلی بود. امروز هم همین منطق وجود دارد و این منطق به‌روز است. امروز هم وجود بسیج لازم است با تفصیلی که حالا وجود دارد. 🔹در این چهل و چند سال کارنامه‌ی بسیج هم تأیید میکند درست بودن این هدفگیری را. نشان میدهد دقیق‌بودن این دوراندیشی و روشن‌بینی امام را. در یک مواقعی در این کشور پیش آمد عزیزان من که حضور بسیج برای کشور سرنوشت‌ساز شد.
⭕️"نمی گذاریم حماس، اسرائیل را نابود کند"، یعنی چه؟ 🔹 رئیس جمهور آلمان گفت: "اجازه نمی‌دهیم حماس به هدف خود، یعنی نابودی اسرائیل، دست یابد". 🔸 فرانک والتر اشتاین مایر که به تل آویو سفر کرده، در ملاقات با هرتزوگ، رئيس رژیم صهیونیستی گفت: «ما نمی‌توانیم اجازه دهیم حماس به هدف خود، یعنی نابودی اسرائیل، دست یابد". ◽️ او گفت: ؛حماس با حملات خود، رعب و وحشت در اسرائیل ایجاد کرده و بسیاری از مردم اسرائیل در ناامیدی به سر می‌برند". 🔹 گنده گویی اشتاین مایر درباره دفاع از اسرائیل در حالی است که "یوهان وادیوول" رهبر جریان اپوزیسیون در آلمان گفته است: "حمایت تسلیحاتی از اوکراین، موجب کمبود شدید ذخایر تسلیحاتی شده، تا جایی که در یک جنگ، بیش از دو روز نمی‌توانیم ایستادگی کند و این فاجعه است". 🔸 اسرائیل با حمایت همه جانبه آمریکا و برخی دولت های اروپایی، مدعی نابودی حماس ظرف چند هفته بود. اما در حالی که ۵۲ روز از جنگ گذشته، غربی ها اذعان می کنند نگرانی شان، نابودی اسرائیل توسط حماس است و به بیان دیگر، چشم اندازی برای نابودی حماس متصور نیستند. 🔹 واقعیت مهم تر این است که حماس و متحدانش در لبنان و عراق و یمن، نه تنها بازدارندگی اسرائیل، بلکه اقتدار ۷۵ ساله آمریکا را از بین بردند و این شکست ترمیم پذیر نیست. 🖊محمد ایمانی
⭕️رونق انتخابات خبرگان 🔹بدون شک، اهمیت انتخابات این مجلس بیشتر از انتخابات مجلس شورای اسلامی نباشد، کمتر نیست.لذا لازم است همه اثرگذاران در جامعه برای برگزاری انتخابات باشکوه این مجلس و حضور پرشور مردمی در پای صندوق های رأی تلاش کنند. 🔸در این دور برای مشخص شدن صاحبان ۸۸ کرسی مجلس خبرگان رهبری، طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، ۵۱۰ نفر نام نویسی کرده اند که می تواند حاکی از انتخابات پررونقی باشد. فراموش نکنیم که شرط لازم برای نام نویسی داشتن ۴۰ سال به بالا و سطح علمی اجتهاد است که این شرایط، به طور طبیعی از تعداد متقاضیان می کاهد. 🔹طبق آمار رسمی اعلام شده از سوی ستاد انتخابات وزارت کشور، در این دوره استان های قم، هرمزگان، ایلام، قزوین، یزد، آذربایجان غربی، زنجان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و تهران در صدر نام نویسی ها قرار دارند. 🔸همچنین ۶۵ نفر از نمایندگان مجلس فعلی مجلس پنجم کاندیدای حضور در ششمین دوره انتخابات شده اند و ۵۲ درصد از داوطلبان سابقه کاندیداتوری در انتخابات پیشین را داشته اند. ۴۸ درصد از کاندیداها برای نخستین بار برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری نام نویسی کرده اند که از ورود جوانان به انتخابات و تغییر و تنوعی در فضای رقابت انتخاباتی خبرگان حکایت دارد. همچنین در میان نامزدها ۱۳ نفر اهل سنت هستند که خود را آماده ورود به این میدان کرده اند. 🔹سیر قانونی انتخابات مجلس خبرگان با بررسی صلاحیت اخلاقی و علمی این افراد ادامه خواهد یافت که شورای نگهبان این امر را از طریق برگزاری آزمون و مصاحبه علمی برای افرادی که اولین بار وارد این میدان شده اند، ارزیابی خواهد کرد. این آزمون در هفته های پیش رو برگزار خواهد شد، هر چند حواشی آن باز هم پر سر و صدا خواهد بود. 🔸در این میان، چهره های سیاسی شناخته شده متعددی از جمله رئیس جمهور کنونی و پیشین کشورمان حاضر هستند که می تواند عاملی برای رونق انتخابات شود و همچنین شاهد عدم ورود افراد پیشکسوت هستیم که احتمالا به دلیل کهولت سن از حضور در مجلس خبرگان اعراض کرده اند. 🔹اما آنچه مهم است تلاش برای آگاه سازی جامعه از نقش مهم مجلس خبرگان است. بر اساس قانون اساسی، نمایندگان مجلس خبرگان وظیفه انتخاب رهبر و نظارت بر عملکرد او را بر عهده دارند؛ امری خطیر که تنها در تراز مجلس خبرگان قابل تصور است. بنابراین، باید کاری کرد که مردم با درک این اهمیت به پای صندوق آمده و شایسته ترین ها را برگزینند تا مجلس خبرگان به معنای واقعی کلمه به خبرگان تعلق یابد.
⭕️ورشکستگی سریالی شبکه های فارسی زبان خارجی! 🔹شبکه من و تو براساس اطلاعیه اش از اول ژانویه سال جدید میلادی به دلیل مشکل در تأمین نیاز های مالی، فعالیتش را متوقف خواهد کرد. این در حالی است که آمارها نشان می دهد، ۳۰۰ ماهواره در جهان، جغرافیای ایران را پوشش می دهند. 🔸این ماهواره ها امکان پشتیبانی ۱۸ هزار شبکه تلویزیونی را فراهم کرده اند. بخش عمده آنها مربوط به شبکه های فارسی زبان، از جمله بی بی سی فارسی صدای امریکا ، من و تو و فارسی وان است. اختصاص بودجه های سنگین دولت ها و سرمایه داران خاص، به پشتیبانی از این شبکه ها بی ارتباط با محتوای این رسانه ها نیست. بنابراین، این سؤال همچنان از سوی این دولت ها بی پاسخ مانده است که چرا با وجود مشکلات اقتصادی ،فرهنگی و اجتماعی در این کشورها، بودجه های کلان برای اجرای پروژه شبکه های فارسی زبان اختصاص داده می شود؟ 🔹بررسی ها نشان می دهد، سناریوی ورشکستگی این رسانه ها یکی پس از دیگری در حال وقوع است؛ طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، سرویس جهانی بی بی سی طی بیانیه ای اعلام کرد: «هزینه های بالا و تأمین منابع مالی برای مجوزهای ثابت و نقدی منجر به انتخاب های دشواری شده است.» شبکه ایران اینترنشنال که پیشتر از سوی سرمایه داران سعودی تأمین اعتبار می شد، مجبور شد با تغییر کارفرما به دامان صهیونیست ها کوچ کند. 🔸به نظر می رسد این ورشکستگی های سریالی، اتفاقی نبوده و ذی نفعان این شبکه ها، دیگر نفعی در ادامه پشتیبانی این رسانه ها نمی بینند. اگرچه شبکه های فارسی زبان خارجی با پوشش سرگرمی، رسانه خبری و... فعالیت دارند، اما نه تنها پروژه های ضدفرهنگی خود را پیاده می کنند؛ بلکه رسالت خبرنگاری را هم رعایت نکرده و کارکنان این شبکه ها همواره با مواضع تند، سوگیری سیاسی خود را نشان داده اند. رفته رفته با تحولات سیاسی جهان، عمال این رسانه ها بیش از پیش ماهیت خود را عیان کرده اند تا آنجا که پس از گسسته شدنِ منشور هم بستگی و لکه دار شدنِ کرامت انسانیِ سیما ثابت، اکنون نوبت به مَن وتو رسید! 🔹ذی نفعان این رسانه ها به خوبی دریافته اند که در کشور خود نیز مواخَذند. چنانکه حمایت بی بی سی از رژیم صهیونیستی مردم انگلیس را به خیابان ها کشاند تا آنجا که حتی ساختمان بی بی سی را محاصره کردند.از این رو یافتن پاسخ این پرسش که چرا در این رسانه ها شاهد ورشکستگی سریالی هستیم، دشوار نیست. سرمایه داران حاضر نیستند در جایی سرمایه گذاری کنند که برای شان سودی ندارد که هیچ، بلکه برای شان خسارت هم دارد. 🔸درنهایت اینکه در طرحواره دشمن،جنگ شناختی یکی از مؤلفه های جنگ ترکیبی علیه ملت ایران است. بنابراین، اگر چه فعالیت های این رسانه ها دچار چالش شده است؛ اما به نظر می رسد، دشمن برای پیشبرد جنگ شناختی، تاکتیک های رسانه ای خود را در قالب های دیگری پیگیری کند.بنابراین، از اقدامات رسانه ای او نباید غافل شد.
⭕️سناریوی تکراری آمریکایی-صهیونیستی برای مخفی‌سازی شکست! 🔹پس از عملیات طوفان الاقصی، رژیم صهیونیستی برای جبران شکست بزرگ و ترمیم وجهه خود، دست‌به‌کار کشتار جمعی اهالی غزه شد که بر اساس تازه‌ترین گزارش سازمان مستقل «نظارت بر حقوق بشر یورو-مدیترانه» واقع در ژنو، به قتل ۲۰ هزار و ۳۱ فلسطینی اعم از ۸ هزار ۱۷۶ کودک انجامید. 🔸البته برخلاف تصور نتانیاهو و دولتش، آن وجهه پلید به علت اقدامات نژادپرستانه، وحشیانه و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی، نه تنها ترمیم نشد، بلکه ذات واقعی اسرائیل و حامی اصلی‌اش آمریکا بیش از پیش برای اذهان عمومی جهان آشکار شد. 🔹از سویی؛ علاوه بر شکست آمریکا و اسرائیل در حوزه اذهان عمومی جهانیان، جنگ غزه جز کشتار شهروندان مظلوم و غیرنظامی غزه، هیچ دستاورد دیگری برای رژیم اشغال‌گر صهیونیستی به همراه نداشت و اسرائیل بدون دست‌یابی به اهداف اعلامی، وادار به پذیرش شروط حماس در آتش‌بس شد. 🔸نکته آنکه؛ با توجه به عدم تمایل اولیه تل‌آویو و واشینگتن به برقراری آتش‌بس چنانچه در اظهارات مقامات آنها کاملا مشهود بود، از مهم‌ترین دلایل وقفه ایجاد شده در جنگ را باید وارد شدن ضربه‌های سهم‌گین به رژیم صهیونیستی و همچنین تشدید درگیری‌ها در کرانه باختری و گسترش جبهه‌های درگیری با گروه‌های مقاومت در منطقه دانست. 🔹در چنین شرایطی، حتی با وجود تصریح ایران و اعلام مقامات ارشد مقاومت مبنی بر عدم دخالت ایران در عملیات طوفان الاقصی و آمریکا، تلاشی ویژه برای مخفی‌سازی شکست‌های روزافزون و عواقب مستقیم اقدامات آنها با محوریت سناریوی تکراری انتساب مستقیم تحولات به ایران شدت گرفته است. 🔸این در حالی است که حتی اقدامات دیگر گروه‌های مقاومت در منطقه از لبنان و عراق گرفته تا یمن، الزاما ارتباطی با تهران ندارد و این همان موضوعی است که تل‌آویو و واشینگتن از تثبیتش نزد افکار عمومی جهان به شدت نگرانند، چه، دستِ‌کم دو معنای شکست هیمنه آنها و فراگیر شدن حمایت از آرمان قدس را متبادر می‌کند.
⭕️طوفان الاقصی دوم 🔹طوفان الاقصی در امتداد جنگ نابرابر صهیونیست ها و گروه های مقاومت است؛ جنگی که 75 سال است آغاز شده و هیچ روزی آتش بس نداشته است؛ اما این طوفان برکات فراوانی دارد که یکی از جلوه های آن را امروز در کشورهای جهان از قلب آمریکا تا اروپا و از آفریقا تا آسیای شرقی نیز می توان به وضوح مشاهده کرد. 🔸طوفان الاقصی در حقیقت خط بطلانی بر طرح های راهبردی صهیونیست ها در حوزه رسانه و تأثیرگذاری بر افکار عمومی کشید. طرح هایی که غول های رسانه ای و بنگاه های بزرگ سخن پراکنی غرب آن را حمایت می کردند، با طوفان الاقصی و البته جنایات بعدی صهیونیست ها بر هم ریخت و امروز این حضور میلیونی در خیابان های پاریس تا لندن و نیویورک و سایر شهرها نشانه آن است. این حضور پیامدهای گوناگونی دارد؛ از جمله : 1️⃣در آمریکا مردم مانع حرکت کشتی حامل کمک های آمریکا به اسرائیل می شوند، در استرالیا با قایق باز چنین اتفاقی می افتد؛ در انگلیس، دولت مجبور به برکناری وزیری شد که علیه مردم فلسطین و تظاهرات حمایت از ایشان در انگلیس اقدام کرد. این نکات نشانه آن است که با وجود حمایت های افکار عمومی در دنیا از فلسطین، فشار بر دولت های غربی حامی رژیم صهیونیستی از جمله فرانسه، انگلیس و آمریکا در مسیر حمایت بدون هزینه از این رژیم کودک کش بیشتر از هر زمان دیگری است. 2️⃣این تظاهرات بر ساکنان سرزمین های اشغالی نیز تأثیرگذار بوده است؛ صهیونیست هایی که هیچ گاه تنفر از آنها در جهان به این اندازه نبوده است؛ ساکنانی که تاکنون در سایه لابی صهیونیست در کشورهای گوناگون از جمله آمریکا، خود را نورچشمی و البته سرور ابنا بشر تصور می کردند؛ اما امروز حس حقارت و ترس از ادامه این تنفر موجب معکوس شدن مهاجرت ها شده و زین پس باید در هر کشوری قدم می گذارند، هویت صهیونیستی خود را پنهان کنند هرچند که تاریخ جنایات آنها را فراموش نخواهد کرد. 3️⃣زمانی آمریکا تصور می کرد که دنیا غرق در مسائل گوناگون است و فلسطین در اولویت هایش قرار ندارد و لذا با طرح به اصطلاح صلح ابراهیم قصد داشت اعراب را در مسیر سازش با رژیم صهیونیستی قرار دهد؛ اما طوفان الاقصی و طوفان تظاهرات های مردمی در کشورهای مختلف بار دیگر فلسطین را مسئله اول دنیا قرار داد و این حمایت ها نشان داد که آزادی فلسطین امروز بیش از هر زمان دیگری در اوج قرار گرفته است.