هدایت شده از رهیافتگان (تازه مسلمانان) وابسته به انجمن شهید انیلی
✨روایت تازه مسلمانانی که بدنبال حقیقت با تحمل مشقت فراوان به اسلام روی آوردن و با وجود از دست دادن جایگاه اجتماعی و دارایی' حاضر نشدن از عقیده خود دست بکشند.
رهیافتگان را دنبال کنید👇
@rahyafte_com
📌 کانال طومار اندیشه در ایتا آغاز به کار کرد.
🔺 فعالین حوزه #مطالعات_اسلامی به طور خاص و دانشپژوهان و فعالان عرصه #علوم_انسانی به طور عام با کانال طومار اندیشه آشنایی دارند.
📢 کانالی برای اطلاع رسانی اتفاقات و کنفرانسهایی که در حوزه آکادمیک در کشورهای مختلف برگزار میشود، حرکتی تازه و متفاوت در جهت مطالعات علوم انسانی و شیعه پژوهی. اطلاع از وقایع آکادمیک جاری در دنیا در درک بهتر فضای دانشگاهی و علمی غرب تأثیر بسزایی دارد. به طور خاص به دوستان عزیز این کانال رو توصیه میکنم.
✅ این کانال در تلگرام نزدیک به شش هزار عضو دارد و چند روزی است در ایتا هم تأسیس شده است. علاقهمندان میتوانند از طریق آیدی زیر به این کانال دسترسی داشته باشند:
➡️ @toomareandisheh
🆔 @markazedonya
مرکز دنیا
قوانین نمازخانه فرودگاه بینالمللی فرانکفورت @markazedonya
هدایت شده از مرکز دنیا
👆 این تابلو که در ورودی درب نمازخانه فرودگاه #فرانکفورت نصب شده قوانین نمازخانه را بیان کرده:
⬅️ اینجا نخوابید!
⬅️ چیزی از داخل برندارید ببرید!
⬅️ عکس و فیلم نگیرید.
⬅️ چیزی نصب نکنید.
⬅️ هر مراسم خاصی که میخواهید برگزار کنید با مدیریت فرودگاه هماهنگ کنید.
⬅️ با کفش روی فرشها نروید. کفش ها رو درآورده و در جاکفشی قرار دهید!
⬅️ عکس افراد و حیوانات رو اینجا قرار ندهید!
⬅️ قرآن را با احترام و مراقبت بردارید.
⬅️ اگر خواستید وجوه خیریه پرداخت کنید پول رو در صندوق مخصوص بیندازید.
https://eitaa.com/filesmd/11
🖊 پ.ن: هواپیمایی #لوفتهانزا (Lufthansa) که با 230 مقصد پروازی از این لحاظ دومین شرکت بزرگ هوایی جهان است پایگاه اصلی پروازهایش در #فرودگاه فرانکفورت #آلمان است.
@markazedonya
🔴 #غربیون واژه های islamisist و islamist را در دو معنا استفاده میکنند؛ یکی در معنای مثبت یکی منفی.
➕ در معنای مثبتش به معنای expert of Islamic studies است.
➖ ولی اکنون به صورت مکرر در رسانههای غربی برای اشاره به گروههای تروریستی داعش، القاعده، طالبان و دیگر گروه ها استعمال میشود.
👌 در فهم و ترجمه متون به این نوع نکات حساس توجه داشته باشید.
🆔 @markazedonya
مرکز دنیا
درخت و میوه پالم، #اندونزی 🆔 @markazedonya
روغن پالم!
🌴 #اندونزی بسیار سرسبز و زیباست و تنوع گیاهی جذابی دارد. سفرکردن در جادههای بین شهریاش بسیار لذتبخش است. در کنار #نارگیل، یکی دیگر از انواع پرتعداد گیاهی درخت #پالم است؛ درختهایی شبیه به خرما با میوههایی شبیه به خوشههای خرما. روغن پالم (Palm Oil) را از همین میوه (که نوعی #خرما محسوب میشود) میگیرند، با این تفاوت که عمده کشت و برداشت این محصول برای گرفتن روغن آن است و نه استفاده خوراکی.
🌴 این روغن استفاده زیادی در خوراک مردم دارد. در اندونزی یکی از پرکاربردترین انواع روغن خوراکی برای پخت و پز است. اندونزی بالاترین میزان تولید و #مالزی بالاترین میزان صادرات دنیا را در این محصول دارا هستند.
🌴 مصرف بالای آن (مانند بسیاری از روغنهای دیگر) موجب مشکلات قلبی و عروقی میشود ولی برخلاف تصوری که در کشورمان شکل گرفته مصرف معمول و به اندازه آن هیچ زیان بیشتری از انواع دیگر روغن گیاهی ندارد و حتی فاقد کلسترول است. (نکته اینجاست که در ایران بعضی از کارخانههای لبنیاتی از روغن پالم برای پرچرب کردن محصولات لبنی مانند شیر پرچرب، ماست، پنیر استفاده میکردهاند که کار مضر و ناسالمی بود).
🆔 @markazedonya
مرکز دنیا
🆔 @markazedonya
👤 به گفته دوستان مقیم #اتریش🇦🇹، شهرداری ها در هر شهر چند دریاچه شبیه این ایجاد کردهاند، کنارش پارک است و مکان بازی و رستوران و... خلاصه محلی است برای تفریح برای خانوادهها.
🏃🚴 اطراف دریاچه هم یک پیادهرو است که محل دویدن برای آنهایی که اهل ورزش (دویدن و دوچرخهسواری) هستند. درون دریاچه هم که قایق های تفریحی کوچک هست.
🌊 هرچند حجم آب در کشور ما به مراتب کمتر از کشورهای اروپایی است ولی این ایدهها قابلیت پیادهسازی در کشورمان را دارد، همانطور که نمونههای داخلی هم در حجم کوچکتر دیدهایم.
🆔 @markazedonya
فراتر_از_اصلاحگری_دیانت_منونایتی.pdf
1.01M
فراتر از اصلاحگری
اطلاعاتی ناب از فرقه #منونایت #مسیحی
در مصاحبه با یکی از متفکران برجسته منونایت
🆔 @markazedonya
مرکز دنیا
فراتر از اصلاحگری اطلاعاتی ناب از فرقه #منونایت #مسیحی در مصاحبه با یکی از متفکران برجسته منونایت 🆔
✝ #منونایتها فرقهای از #مسیحیان هستند که ویژگیهای خاصی در برخی اعتقادات #مسیحی دارند. علیرغم جمعیت اندکی که دارند (بیش از دو میلیون نفر) از نظر تأثیرگذاری و شهرت جایگاه خوبی دارند. در سالهای اخیر نیز بزرگان منونایت ارتباطات خوبی با برخی متفکرین ایرانی داشتهاند که یکی از مهمترین آنها سلسله نشستهایی است که با حضور حجتالإسلام #دکتر_شمالی به صورت سالانه برگزار میشود.
👆 فایل فوق گفتگویی خواندنی با یکی از برجستهترین متفکران منونایت، دکتر الن جیمز رایمر (Allen James Reimer) (متوفی سال 2010) است که حاوی اطلاعات ارزندهای درباره این فرقه است.
🗒 در این مقاله به اطلاعاتی از این قبیل دست مییابید:
1. معرفی فرقه منونایت و وجه تسمیه آن
2. تفاوت منونایت ها با #کاتولیکها و #پروتستانها
3. جایگاه روحانیت در میان منونایتها و نحوه انتخاب روحانیان
4. آشنایی با برخی شخصیتهای مهم منونایت
5. راهکار منونایتها برای تفسیر #متن_مقدس (حلقه تفسیری)
6. نحوه تفکیک ابعاد انسانی و الهی #کتاب_مقدس از نگاه منونایتها
7. دلیل کناره گیری منونایتها از سیاست در سالهای نخست قرن شانزدهم
8. فعالیتهای آنان در حوزه عدالت اجتماعی
9. صلحگروی
10. عدم باور به حکومت مسیحی
11. تغییر گفتمان «عدم مقاومت» به گفتمان «مقاومت بدون خشونت»
12. ایده «انتظامبخشی» در مقابل ایده «جنگآفرینی»
13. مشترکات شیعه و منونایتها
🔺 مطالعه این مصاحبه خواندنی (منتشرشده در نشریه هفتآسمان دانشگاه ادیان و مذاهب) را به همه دوستان مخصوصاً علاقهمندان #مطالعات_ادیان، #مطالعات_اسلامی و #مبلغان پیشنهاد میکنم.
🆔 @markazedonya
مرکز دنیا
👈 برخی مساجد ایدههای خوبی را اجرا میکنند. این ایدهها میتواند الگوهای مناسبی برای مساجد و دیگر مر
#مسجد_جذاب
🕌 چندی پیش تصویری در فضای مجازی منتشر شد که چند کودک در یک چرخ و فلک بسیار ساده (چرخ و فلکهای سیار قدیمی) در حیاط یک #مسجد بازی میکردند. بچهها صفا میکردند در حیاط آن مسجد...
🆔 @markazedonya