〰🍃✨〰 〰✨🍃〰
﷽
😍🌊آب زنید راه را هین که نگــ🌺ـــار می رســــد🇮🇷
💚🌱مــــژده دهید باغ را بوی بهــ💐ـــار می رسد🪴🌿
#دهه_فجر
#خمینی_کبیر
#فرهنگی_مجازی_هادی_دلها
#رفیقشهیدم
✾✾࿐༅🍃❤️🍃༅࿐✾✾
✾✾࿐༅🍃❤️🍃༅࿐✾✾
┄═❁๑๑🌷๑๑❁═┄
#سلام_بر_ابراهیم
☘ ابراهیم خیلی در اعمالش دقت
می کرد. شنیده بود که نفوذ شیـطان
در اعـمال انسان بسیار مخفی است.
👿 شیطان هر کسی را به طریقی گمراه
می کند حتی کارهای خوبی که انجام
می داد مراقب بود که آلوده به نیت
های دنیوی نشود.
🔹مرتب با #علمای_ربانی در ارتباط بود
و تلاش می کرد تا شیطان را ناکام کند.
ابراهیم می دانست که شیطان سه بار
قسم خورده تا انسان را گمراه کند
🔸«قـالَ فَبِعـِزَّتِكَ لَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمـَعِين»َ
ابليس گفت: به عـزّت تو سوگـند كه
همـه ى مـردم را گمـراه خواهـم كرد.
📗 سوره ی ص آیه ی ۸۲
#فرهنگی_مجازی_هادی_دلها
#رفیق_شهیدم
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
◾️#دلتنگے_شهدایے 🍃✨
اےکهنزدیکترےازمن
دلتنگبہمن :)💔🥀
#شهید_مصطفے_صدرزاده
#صبحتون_شهدایی
✾✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾✾
🌷 ویژه #عید_انقلاب | اولین دستگیری آیتالله خامنهای
🔹️ خاطرات حضرت آیتالله خامنهای از مبارزات دوران طاغوت و پیروزی انقلاب اسلامی
در خرداد ماه ۱۳۴۲ هجری شمسی(محرم ۱۳۸۱ هجری قمری) وقتی که کشتار بزرگ تهران و برخی شهرهای دیگر اتّفاق افتاده بود و صدها تن از مردم به قتل رسیده بودند، من در شهر بیرجند بودم. رفتن من به آن شهر و در آن هنگام، با هدف افشاگری و رسواسازی رژیم حاکم، بویژه هتک حرمت علما و روحانیّون در مدرسهی فیضیّهی قم و نیز به قصد افشای برنامههایی که رژیم برای مسخ هویّت اسلامی ملّت مسلمان ایران طراحی کرده بود، صورت گرفت.
✏️من شهر بیرجند را از این جهت انتخاب کردم که این شهر دژ «امیر اسدالله عَلَم» بود. او ظاهراً پست وزارت دربار را داشت، امّا در واقع جایگاهش خیلی از این پست بالاتر بود. او یکی از رجال قدرتمند کشور بود و در جلد دوّم خاطرات «فردوست» جایگاه عَلَم در ایران بیان شده است. در بیرجند دوستانی داشتم که طیّ دو سفر قبلی با آنها آشنایی یافته بودم. روز سوّم محرّم به بیرجند رسیدم. روز هفتم محرّم فرا رسید؛ و این همان روز موعودی بود که امام خمینی توصیه کرده بود سخنرانها افشاگری علیه رژیم شاه را آغاز کنند. روز هفتم مصادف با جمعه بود.
✏️در این اجتماع انبوه همه چیز را گفتم. تا روز تاسوعا که دستگیر شدم این سخنرانیها را ادامه دادم. تا ظهر روز عاشورا در پاسگاه پلیس ماندم. نمیدانستم که بیرون بازداشتگاه چه میگذرد. بعداً مطّلع شدم که اوضاع در سراسر ایران آبستن حوادث بزرگی است. چنانکه بعداً آیتالله تهامی ـ شخصیّت برجستهی علمای بیرجند که فقیه و ادیب و خطیب و شجاع بود ـ برایم تعریف کرد، در همان بیرجند نیز هنگام دستگیری من اوضاع انفجارآمیز بوده. ظاهراً مقامات هم متوجّه این مطلب شده بودند و ترسیده بودند آن قیامهای خروشان مردمی که در تهران و دیگر شهرهای ایران اتّفاق افتاده، در بیرجند هم اتّفاق بیفتد.
✏️برای همین، در شورای امنیّت شهر جلسهی فوقالعاده تشکیل داده بودند. این شورا صلاحیّت صدور حکم تبعید را داشت. لذا حکمی مبنی بر تبعید من به شهر مشهد (شهر خودم!) صادر کرد
🖼برگرفته از کتاب "خون دلی که لعل شد"
🇮🇷🥀🌴🕊🌴🥀🇮🇷
#حدیث_روز
#پیامبر_اکرم_ص
يَخرُجُ ناسٌ مِنَ المَشرِقِ فَيُوَطِّئونَ لِلمَهدِيِ سُلطانَهُ
مردمى از مشرق قيام مى كنند و زمينه حكومت مهدى را فراهم مى آورند .
🌹 🕊🇮🇷
🇮🇷🌹🕊🇮🇷🕊🌹🇮🇷
#پیامکی_از_بهشت 💐
از مردم انقلابی می خواهم که حضور خودشان را در صحنه سياست نشان بدهید و قبل از آن خود را به لباس تقوا مجهز كنيد تا بتوانيد حق و باطل را از هم تشخيص دهيد و ناخالصيها را كنار بزنيد و آنچه انقلاب را شكوفا نگه ميدارد ، حضور دائمي مردم در صحنه سياست است.
🌹 #شهید_والامقام
🕊 #محسن_خدابنده
#سلام_به_دوستان_شهداء 🌹
#روزتان_شهدایی 🌹
💐 #بهمن_ماه🇮🇷
🌹 #ماه_خون_و_قیام🇮🇷
🌼 #ماه_پیروزی🇮🇷
🌺 #انقلاب_اسلامی🇮🇷
🇮🇷🇮🇷🌹
🇮🇷💐🍀🌺🍀💐🇮🇷
#در_محضر_فرمانده
#مقام_معظم_رهبری
انقلاب اسلامی موجب سرعت بخشیدن در ظهور حضرت مهدی (عج) شده است .
شما مردم ایران و شما مادران #شهید داده
و پدران داغدار و افرادی که در طول این #مبارزه (انقلاب) زحمت کشیده اید ،
بدانید موجب پیشرفت حرکت #انسانیت به سوی سر منزل تاریخ و موجب تسریع در ظهور #حضرت_ولیعصر_عج شدید .
#اللم_عجل_لولیک_الفرج
🇮🇷🍀💐