May 11
#صدای_شما
🔸پای درد و دل خادمین مسجد...
نظر شما چیست؟راهکار حل مشکلات را چه می دانید؟
@shahid_brojerdy
#مسجد_برای_همه
@masajed313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اون مسجدی که امام گفت سنگره این مسجدا نیستا!
🔸به نظر شما مشکل اینکه مسجدای ما اون مسجد سنگری که امام می گفت نیست از کجا نشأت گرفته ؟
🔹نظرات شما برایمان مهم است:
@shahid_brojerdy
#مسجد_برای_همه
@masajed313
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷مجموعه مستند مسجدنشان (فصل دوم)
🔹قسمت ششم:خانواده مسجدی
🔹روایتی متفاوت از مسجد الاقصی محله وکیلآباد مشهدمقدس
🔹نویسنده و کارگردان
حمیدرضا معشوقی
🔹سهشنبه ۱۴۰۲/۴/۶ ساعت ۱۸ از شبکه افق
🔷تهیه شده در مرکز رسیدگی به امور مساجد استان های خراسان
🕌 مسجدنشان را دنبال نمایید:
https://eitaa.com/joinchat/2272329894C8ec134499b
@masajed313
✅ به مناسبت هفتم تیر «روز قوه قضائیه»
🔆 #مسجد نماد عدالت و محل قضاوت در حکومت اسلامی
💠 «المسجدُ قصرُ العدلِ»
🔷 هنگامى که پیامبر(صلى الله علیه وآله) #مسجد را بنا نهادند، همواره آنان که مورد تعدى و ستم قرار مىگرفتند به #مسجد پناه مى آوردند و داد مظلومان از ظالمان در #مسجد ستانده مى شد. قضاوت هاى امیرالمؤمنین(علیه السلام)در «دکّة القضاء» #مسجد_کوفه در امتداد همین نقش #مسجد بوده است تا بین مردم قضاوت نماید و در پرتو عدالت اسلامى، به حل و فصل اختلافات و منازعات مردم مى پرداخت.
@masajed313
🌸عید سعید قربان
عید بندگی و رهایی از همه تعلقات و سیر الی الله بر تمامی مسلمین جهان مبارک باد.
🔹و چه زیباست که این عبودیت در بستر مسجد تداوم پیدا کند...
#مسجد_برای_همه
#اپلیکیشن_مسجدی_ها
@masajed313
کارخانه انسان سازی یک مسجد با 45 شهید دفاع مقدس 🌹
45 شهیدی که عکسشان به عنوان شهدای مسجد حمزه سیدالشهدا در خیابان پاکی، محله آذری ها بر روی دیوار نصب شده است، روزگاری بهترین دقایق عمرشان را در کنار دوستان هم محلی در فضای معنوی مسجد گذرانده بودند.
عده ای از بچه های مسجدی در همان ابتدای جنگ به تشکیلات جنگ های نامنظم شهید چمران پیوستند و باقی رزمنده ها نیز در طول 8 سال دفاع مقدس از پایگاهی که در مسجد شکل گرفته بود به جبهه ها اعزام شدند. کم کم ساماندهی نیروهای مردمی در قالب بسیج و سپاه منسجم تر شکل گرفت.
حاج جواد جبلی یکی از معتمدین محله، خود از رزمنده ها و جانبازان هشت سال دفاع مقدس است که از کودکی در کنار دوستانش در مسجد حمزه سیدالشهدا فعالیت می کند. خاطرات زیادی از خانواده شهدا و دوستان و همرزمان شهیدش به یاد دارد که اگرچه در گذر زمان بخش کوچک خاطرات را از یاد برده ولی هنوز خاطره آن دوران در ذهن و فکر حاج آقا جبلی زنده است.
آقای جبلی درباره چند تن از شهدای مسجد حمزه سیدالشهدا می گوید: «شهید جواد مومنی در حالی که مادرش در کما بود به جبهه می رفت، و یا شهید شفیع پور که پدر و مادر نداشت و از بچه های شرور محل بود ولی به واسطه دوستانش جذب مسجد شد و در عملیات مرصاد به شهادت رسید. حمید و رحیم چارلی دو برادر شهید و اهل همین مسجدند. هم پدر و هم مادرشان می گفتند اگر چند فرزند دیگر داشتند آنها را در راه اسلام فدا می کردند.
#شهدای_مسجدی
@masajed313