هدایت شده از عقل و عشق
🔹 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: آیت الله العظمی جوادی آملی در پایان درس علوم القرآن امروز خود با اشاره به وقایع اخیر بیان داشتند: شعار #زن_زندگی_آزادی را ما هم قبول داریم؛ اما دو چیز است که اساس کار بوده و از یاد همه اینها رفته است: اول اینکه تمام این هویّت مرا چه کسی به من داده است؟ دوم آیا من می میرم و می پوسم یا از پوست به در می آیم؟! الآن مشکل جدّی بشر کنونی، جریان مرگ است و این غائله اخیر هم همین طور است. بله، #زن هست، #زندگی هست، #آزادی هست، مرد هم همین طور است، همه اینها سرجایش محفوظ است؛ اما بالاخره این اصل هم وجود دارد که آیا انسان می پوسد یا از پوست به در می آید؟ بشر امروز غافلِ غافل است!
🔹 ایشان بیان داشتند: اگر من برای خودم نیستم و تمام هویّت مرا دیگری داده است، پس تکلیفی هم به من داده است و من باید به دستور او عمل کنم! شما اگر بخواهید یک وسیله مانند یخچال و یا هر وسیله دیگری بخرید، یک #دفترچه_راهنما همراهش هست، آیا این حقیقتی که به ما دادند به عنوان #انسان، دفترچه راهنما نمی خواهد که این را چگونه بکار بگیر؟! این سر را چگونه بکار بگیر؟! این چشم را چگونه بکار بگیر؟! این دست را چگونه بکار بگیر؟! چه چیزی بخور و چه چیزی نخور؟! دفترچه راهنمای ما همین #قرآن است؛ این از یاد بشر رفته است!
🔹 معظم له اظهار داشتند: دین ثابت کرده که #انسان_مرگ_را_می_میراند، نه اینکه بمیرد. این اهل بیت (علیهم السلام) آمدند تا از آن طرف خبر بدهند؛ فرمودند: «وَ لَكِنَّكُمْ تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إِلَی دَار»؛ مرگ از پوست به درآمدن است، نه پوسیدن. مرگ هجرت است. ما مرگ را می میرانیم، ما بر مرگ مسلّط هستیم، مرگ را زیر پا لِه می کنیم و به آن طرف می رویم. این بیان نورانی سید الشهداء (سلام الله علیه) در ظهر #عاشورا در آن بحبوحه ای که شمشیر می زدند است که فرمود: «صَبْراً بَنِی الْكِرَامِ فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَةٌ»؛ #مبادا_خدای_ناکرده_کوتاه_بیایید، مرگ یک پلی است زیر پای شما، روی این پل پا می گذارید و به آن طرف پل می روید، «فَمَا الْمَوْتُ إِلَّا قَنْطَرَةٌ تَعْبُرُ بِكُمْ»، همه خبرها آن طرف است!
🔹 ایشان تأکید نمودند: اگر این دو اصل روشن بشود که چه کسی ما را آفرید؟ و بعد هم به کجا می رویم؟ آیا می پوسیم یا از پوست به در می آییم؟ تمام غائله اخیر می خوابد، مرگ از #مهم_ترین_عوامل_تربیت است که این غائله را می خواباند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس علوم القرآن
تاریخ: ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
@alajino110
هدایت شده از کشکول ✧
در جنگ بدر اسرا را نزد پیغمبر آورده بودند. طبق معمول اسیر را برای این که فرار نکند میبندند. پیغمبر یک نگاهی به اینها کرد و بیاختیار تبسم نمود. آنها گفتند:
ما از تو خیلی دور میدانستیم که به حال ما شماتت کنی. فرمود: شماتت نیست، من میبینم شما را به زور این زنجیرها باید به سوی بهشت ببرم، به زور باید این عقاید را از شما بگیرم.
استاد مطهری، آینده انقلاب اسلامی ایران، ص۳۰۳
@alajino110
هدایت شده از 🩺علاجینو
HamidHiraad.Goftam.Beman(320).mp3
8.47M
#حمید_هیراد ▷◉─《گفته بودم تا بمانی》(06:11)
@alajino110
هدایت شده از 🩺علاجینو
شکایت از شوهر
علی علیه السلام در زمان خلافت خود کار رسیدگی به شکایات را شخصا به عهده میگرفت و به کس دیگری واگذار نمیکرد. روزهای بسیار گرم که معمولا مردم، نیمروز در خانههای خود استراحت میکردند او در بیرون دارالاماره در سایه دیوار مینشست که اگر احیانا کسی شکایتی داشته باشد بدون واسطه و مانع شکایت خود را تسلیم کند. گاهی در کوچهها و خیابانها راه میافتاد، تجسس میکرد و اوضاع عمومی را از نزدیک تحت نظر میگرفت.
یکی از روزهای بسیار گرم، خسته و عرق کرده به مقر حکومت مراجعت کرد.
زنی را جلو در ایستاده دید.همینکه چشم زن به علی افتاد جلو آمد و گفت شکایتی دارم:
«شوهرم به من ظلم کرده، مرا از خانه بیرون نموده، به علاوه مرا تهدید به کتک کرده و اگر به خانه بروم مرا کتک خواهد زد. اکنون به دادخواهی نزد تو آمدهام.».
بنده خدا! الآن هوا خیلی گرم است، صبر کن عصر هوا قدری بهتر بشود، خودم به خواست خدا با تو خواهم آمد و ترتیبی به کار تو خواهم داد.
اگر توقف من در بیرون خانه طول بکشد، بیم آن است که خشم او افزون گردد و بیشتر مرا اذیت کند.
علی لحظهای سر را پایین انداخت، سپس سر را بلند کرد در حالی که با خود زمزمه میکرد و میگفت:
«نه، به خدا قسم نباید رسیدگی به دادخواهی مظلوم را تأخیر انداخت. حق مظلوم را حتما باید از ظالم گرفت و رعب ظالم را باید از دل مظلوم بیرون کرد تا با کمال شهامت و بدون ترس و بیم در مقابل ظالم بایستد و حق خود را مطالبه کند.»[1]
بگو ببینم خانه شما کجاست؟.
فلان جاست.
برویم.
علی به اتفاق آن زن به در خانهشان رفت، پشت در ایستاد و به آواز بلند فریاد کرد:
«اهل خانه! سلام علیکم.».
جوانی بیرون آمد، که شوهر همین زن بود. جوان علی را نشناخت، دید پیرمردی که در حدود شصت سال دارد به اتفاق زنش آمده است. فهمید که زنش این مرد را برای حمایت و شفاعت با خود آورده است، اما حرفی نزد. علی علیه السلام فرمود:
عبارت این است: - «لا و الله، اویؤخذ للضعیف حقه من القوی غیر متعتع.» - این جمله از کلام رسول اکرم صلی الله علیه و آله اقتباس شده است. خود امیرالمؤمنین و صحابه دیگر از رسول خدا نقل کردهاند که مکرر میفرمود: « - لن تقدس امة حتی یؤخذ للضعیف حقه من القوی غیر متعتع - » (کافی، باب امر به معروف و نهی از منکر؛ ایضا نهج البلاغه، فرمان مالک اشتر) یعنی هرگز ملتی منزه و قابل احترام نخواهد شد مگر اینکه به پآیهای برسد که حق ضعیف از قوی باز ستانده شود بدون آنکه زبان ضعیف در مقابل قوی به لکنت بیفتد. ↩«این بانو که زن تو است از تو شکایت دارد، میگوید: تو به او ظلم و او را از خانه بیرون کردهای. بعلاوه تهدید به کتک نمودهای. من آمدهام به تو بگویم از خدا بترس و با زن خود نیکی و مهربانی کن.».
به تو چه مربوط که من با زنم خوب رفتار کردهام یا بد؟! بلی من او را تهدید به کتک کردهام، اما حالا که رفته تو را آورده و تو از جانب او حرف میزنی او را زنده زنده آتش خواهم زد.
علی از گستاخی جوان برآشفت، دست به قبضه شمشیر برد و از غلاف بیرون کشید. آنگاه گفت:
«من تو را اندرز میدهم و امر به معروف و نهی از منکر میکنم، تو اینطور جواب مرا میدهی؟! صریحا میگویی من این زن را خواهم سوزاند؟! خیال کردهای دنیا این قدر بیحساب است؟!».
فریاد علی که بلند شد مردم عابر از گوشه و کنار جمع شدند. هرکس که میآمد، در مقابل علی تعظیمی میکرد و میگفت:
«السلام علیک یا امیرالمؤمنین.».جوان مغرور تازه متوجه شد با چه کسی روبرو است، خود را باخت و به التماس افتاد: یا امیرالمؤمنین! مرا ببخش، به خطای خود اعتراف میکنم. از این ساعت قول میدهم مطیع و فرمانبردار زنم باشم، هرچه فرمان دهد اطاعت کنم. علی رو کرد به آن زن و فرمود:
«اکنون برو به خانه خود، اما تو هم مواظب باش که طوری رفتار نکنی که او را به اینچنین اعمالی وادار کنی.»[۱]
بحارالانوار، جلد ۹، چاپ تبریز، صفحه ۵۹۸.
@alajino110
هدایت شده از 🩺علاجینو
بزرگان فرموده اند آخرین چیزی که از دل مؤمن خارج میشود، حُبّ ریاست است. [۱]
----------
[۱]: «و من کلام بعض الصالحین: آخرُ ما یَخْرُجُ مِن رئوس الصدیقین حبُ الریاسه». شرح نهج البلاغه ی ابن ابی الحدید، ج ۲، ص ۱۸۱.
@alajino110
هدایت شده از کشکول ✧
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
«انسان مؤمن با حسن خلق خویش به درجه روزه دار شب زنده دار می رسد.»
مفاتیح الحیاة صفحه ۳۳۷
@alajino110
Mohammad Esfehani - Mehro Mah (320).mp3
15.44M
یک نفس ای پیک سحری؛ بر سر کویش کن گذری…
گو که ز هجرش به فغانم به فغانم!
#محمد_اصفهانی
@alajino110
هدایت شده از عقل و عشق
کاش وقتی کسی رو واگذار میکنیم به خدا یه کد رهگیری هم بهمون میداد تا...
ببینیم به کدوم مرحله رسیده 🧐😂
@alajino110
هدایت شده از 🩺علاجینو
هدایت شده از 🩺علاجینو
#عسل چندگیاه روزانه.
قیمت: ۱۱۰/۰۰۰.
علاجی نو:
انواع #سرکه خمری یکساله
انگور،سیب،انار
#فوق العاده
انواع روغن های گیاهی خالص.
کاشان:
۰۹۱۳۰۷۸۰۲۱۱
@alajino110
🔰 #سخن_نگاشت | علامه طباطبایی؛ احیاگر فلسفه در حوزه علمیه
حضرت آیتالله خامنهای: «مرحوم علامهی طباطبائی (رضواناللهعلیه) در حدّی بود که اگر منحصر به فقاهت میشد، یقیناً به مرجعیّت تقلید میرسید... امّا ایشان آمد مشغول فلسفه گردید و رکنی شد، و بعد از آنکه در قم هیچ نشان قابل توجّهی از فلسفه نبود، آن را احیا کرد؛ شاگردانی تربیت نمود، معارف فلسفه را راه انداخت و گسترش داد.» ۱۳۷۰/۶/۳۱
🔺 رسانه KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، سخننگاشت «علامه طباطبایی؛ احیاگر فلسفه در حوزه علمیه» را منتشر میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از مردان نقره ایی
36.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«عاِلم به زمان بودن راز ماندگاری شیخ طوسی»
@alajino110
هدایت شده از عقل و عشق
چهار گروهند كه دعايشان برنگردد
(و مستجاب شود):
√دعاى پيشواى دادگستر درباره رعيت خود.
√دعاى فرزند نيكوكار درباره پدرش.
√دعاى پدر نيكوكار درباره فرزندش.
√√دعاى ستمديده و مظلوم.
خداوند فرمايد: بعزت و جلال خودم سوگند كه داد خواهى و انتقامجوئى كنم براى تو اگر چه پس از گذشتن زمانى باشد...
@alajino110
هدایت شده از 🩺علاجینو
اگر بخواهید اعتیاد را یکدفعه ترک کنید باعث سکته خواهد شد.
(متاسفانه آخرین موردی که به بنده مراجعه کردن ،دستورات ترک را انجام ندادند و با عجله با هزینه ایی حدود ده میلیون یک ماهه در کمپ اعتیاد را ترک کردند.حدود گذشت یک هفته بعد از ترک در خواب سکته و فوت شد.)
مواد مخدر گرم اول و سرد آخر می باشد و باید برای ترک آن غذاهای گرم را جایگزین غذاهای سرد کنید.
#درمانآسانموثر
#درمانبدونعوارض
@alajino110
هدایت شده از 🩺علاجینو
ارزش غذایی ده عدد بادام
ده عدد بادام به اندازه پنج پرس چلوکباب ارزش غذایی دارد.
@alajino110
هدایت شده از کشکول ✧
امام باقر سلام الله علیه فرمودند:
اگر درخواست شونده میدانست در بخشش چه پاداشی است، هرگز کسی سائلی را رد نمیکرد.
مفاتیح الحیاة صفحه ۴۲۰
@alajino110
📽 مستند غیررسمی۵
🏷 روایتی از دیدار برخی فعالان جهادی و گروههای خدمترسانی به مناطق محروم با رهبر انقلاب اسلامی
📺 پخش از
شبکه۳: جمعه ۲۷آبان، ساعت ۱۵
شبکه۱: جمعه ۲۷آبان، ساعت ۲۰
شبکه افق: شنبه ۲۸آبان، ساعت ۲۱
شبکه مستند: یکشنبه۲۹آبان، ساعت ۲۰
📲 پخش همزمان از رسانه KHAMENEI.IR👇
Farsi.Khamenei.ir/Live
هدایت شده از 🩺علاجینو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 نماهنگ ویژه | قهرمان؛ سلیمانی...
👈🏻 شکستهای پیدرپی آمریکا در منطقه اثر کار چه کسی بود؟ نماهنگ تازهی رسانه KHAMENEI.IR از روایت رهبر انقلاب درباره کار بزرگ حاج قاسم سلیمانی در برابر توطئه گسترده رژیم ایالات متحده در منطقه
🔺رهبر انقلاب: آمریکا قدرت مسلّط جهان بود، ولی امروز نیست. آمریکا در منطقه شکستخورده است. شیطان بزرگ با آنهمه تلاش، با آنهمه وسوسه و دمدمه نتوانسته است به مقصودِ خود در این منطقه برسد. قهرمان این کار سلیمانی بود.
📜 #قهرمان_سلیمانی
📥 سایر کیفیتها:
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=51332
[دمع السجوم:( در کربلا چه گذشت) ترجمه کتاب نفس المهموم - در ثواب گریستن بر مصیبت حسین و ثواب لعن بر قاتلان او و اخباری که در شهادت آن حضرت وارد شده است - صفحه ۳۸]
....از ثقه ی جلیل ریان بن شبیب خال معتصم گفت: داخل شدم بر ابی الحسن الرضا علیه السلام در روز اول محرم پس به من گفت: ای پسر شبیب! آیا روزه داری! گفتم نه، گفت: این روز روزی است که زکریا در آن پروردگار خود را خواند و گفت: «رب هب لی من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء»یعنی: ای پروردگار من! مرا از نزد خویش ذریتی پاک ببخش که تو شنونده ی دعایی. پس خدای تعالی دعای او را مستحاب کرد و ملائکه را فرمود تا زکریا را ندا
کردند در حالتی که وی در محراب ایستاده بود و نماز میگزارد که خداوند تو را مژده میدهد به یحیی. پس هر کس این روز را روزه بدارد و خدای تعالی را بخواند، خدای تعالی او را اجابت کند چنانکه زکریا را. آنگاه گفت: ای پسر شبیب! محرم آن ماه است که مردم جاهلیت درگذشته حرمت آن ماه را نگاه میداشتند، اما این امت نه حرمت ماه را شناختند و نه حرمت پیغمبر خود را و در این ماه ذریه ی او را کشتند و زنان او را اسیر کردند و اثاث او را به تاراج بردند، خداوند هرگز آنان را نیامرزد! ای پسر شبیب! اگر برای چیزی گریه خواهی کرد برای حسین بن علی بن ابی طالب علیهماالسلام گریه کن، برای آن که او را مانند گوسفندی ذبح کردند و هیجده مرد از خاندان او با او کشته شدند که روی زمین مانند آنها نبود. و هفت آسمان و زمینها برای کشته شدن او گریستند و چهار هزار فرشته برای یاری او فرود آمدند، او را یافتند کشته شده و نزد قبر او آشفته موی و گرد آلودند تا وقتی که قائم علیه السلام برخیزد، و از یاران او باشند و شعار آنان یالثارات الحسین علیه السلام است؛ ای پسر شبیب! پدرم از پدرش از جدش که چون جد من حسین علیه السلام کشته شد، آسمان خون بارید با غباری سرخ رنگ؛ ای پسر شبیب! اگر بر حسین علیه السلام بگریی چندان که اشک تو بر دو گونه ات روان گردد، خدای تعالی هر گناهی که کرده باشی بیامرزد خرد یا بزرگ، اندک یا بسیار؛ ای پسر شبیب! اگر خوشنود میکند تو را که خدای تعالی را ملاقات کنی در حالی که گناهی بر تو نباشد، حسین علیه السلام را زیارت کن، ای پسر شبیب! اگر خوشحال میکند تو را که در غرفههای ساخته در بهشت همنشین پیغمبر خدا و خاندان او باشی، کشندگان حسین علیه السلام را لعنت کن؛ ای پسر شبیب! اگر تو را مسرور میکند که ثواب تو مانند ثواب آن کسانی باشد که با حسین علیه السلام شهید شدند، هر گاه یاد او کنی بگو: «یا لیتنی کنت معهم فافوز فوزا عظیما»ای پسر شبیب! اگر خوشحال میکند تو را که در درجات بلند بهشت با ما باشی برای اندوه ما اندوهناک باش و از فرح ما شادمان و بر تو باد دوستی ما، که اگر مردی سنگی را دوست بدارد خدا او را روز قیامت با آن سنگ محشور گرداند».
@masir11012869