رهبری در یکی از سخنرانیهای خود - در دانشگاه علم و صنعت تهران - فرمودند ساخت نظام سیاسی با پیروزی انقلاب بهمن 1357 و رفراندوم فروردین 1358 به پایان نرسیده و هنوز نظامسازی موضوعیت دارد و لذا حضور مستقیم و انبوه مردم در صحنهها همیشه ضروری است. بنابراین نگرش انتخابات انقلابی، انتخابات را
اولاً یک پدیده انقلابی و
ثانیاً نیازمند حضور حداکثری میداند.
نکته دیگر در انتخابات پرشکوه دیروز مجلسین خبرگان و شورای اسلامی این است که رفع مشکلات معیشتی مردم در کانون توجه مشترک مردم و نظام سیاسی قرار گرفت. رهبر معظم انقلاب در یکی از سخنرانیهای اخیر خود فرمودند راهحل مشکلات کنونی کشور، انتخابات است و غیر از آن راهی وجود ندارد. کما اینکه در نظرسنجیها هم آمده بود که 86 درصد مردم مسئله، اول خود را مشکلات معیشتی برشمرده بودند. به عبارت دیگر، روز گذشته مقدمات تشکیل مجلس شورای اسلامی آینده با شاخص «رفع مشکلات معیشتی مردم» همراه شد. بنابراین بهطور قطع باید رفع مشکلات اقتصادی مردم سرلوحه مجلس شورای اسلامی باشد. رهبر معظم انقلاب در دیدار هشتم شهریور ماه گذشته با دولت - نقل به مضمون - فرمودند مشکلات معیشتی، موفقیتهای بزرگ نظام و دولت در عرصههای مختلف، پوشانده و از دیده شدن خارج کرده است و در واقع بهطور تلویحی توجه ویژه دولت به اولویت رفع مشکلات معیشت مردم را مطالبه فرمودند. اینک مجلس جدید در چنین فضائی - یعنی مطالبه مشترک نظام و مردم در حوزه معیشت - شکل گرفته است. رسیدگی به این مطالبه کار آسانی هم نیست اما ناممکن و دور از دسترس هم نیست. کشوری که در عرصههای مختلف به موقعیتهای بالارسیده و رهبری از آن به نزدیک شدن به قلهها تعبیر فرمودهاند، در عرصه معیشت مردم از موقعیتها و امکانات فراوانی برخوردار است. وقتی دولت توانسته است دیون دولت قبل - یعنی در واقع دیون دولتی - را تقریباً پرداخت کند که رقم بسیار سنگینی بود، چرا در عرصه تنظیم معیشت مردم و تنظیم بازار نتواند تأثیر اساسی داشته باشد؟ بهعنوان مثال اگر دولت به جای اهتمام به افزایش حقوق و مستمری بخشهایی از جامعه، توانایی مالی خود را مصروف دو موضوع راهاندازی چرخ تولید و کاهش هزینههای آن مینمود، قیمتها نه تنها ثبات پیدا میکرد بلکه به نفع اقشار مصرفکننده وارد شیب کاهش هم میشد. افزایش حقوق، مثل یک قطعه برف در مقابل حرارت افزایش بیرویه قیمت کالاهای اساسی زائل و بیاثر میشود. خب تنظیم سیاست دولت بر مبنای رفع مشکلات معیشت موضوعی است که مجلس میتواند آن را در دستور کار قرار دهد و روند حرکت اقتصادی و مالی دولت را براساس آن تنظیم نماید. انتخابات دیروز مجلسین خبرگان و شورای اسلامی در فضای «نه متراکم»، که دشمنان خارجی و منحرفان داخلی ایجاد کرده بودند، برگزار شد. دشمنان و منحرفان تلاش کردند تا صندوق رأی را یا از میدان به در کنند و یا از ارزش و قیمت آن بکاهند به گونهای که مشارکت مردم در انتخابات بیارزش معرفی شود تا آنان در فردای انتخابات از یکسو با آمار دادن از جمعیتی که در انتخابات شرکت نکردهاند، وزن مخالفان روند اداره کشور را بالا معرفی کنند و از سوی دیگر از مشارکت مردم در نوسازی فضای دو نهاد اساسی نظام بکاهند. حضور بانشاط مردم در دو انتخابات مهم دیروز در واقع هم مخالفخوانی و مخالف جلوه دادنها را به محاق برد و هم دروغ کماثر بودن مشارکت مردم را برملا نمود و هم مانع نوسازی درون نظام را کنار زد. این مشارکت گسترده در واقع این نکته اساسی را به ثبت رساند که توجه مردم و نظام به حل درون ساختاری مشکلات است. یعنی در انتخابات دیروز نه تنها به نغمه مخالفان توجه چندانی نگردید بلکه نشان داده شد در داخل سیستم راهحل وجود دارد و کلید آن هم دست مردم است. بر این اساس مردم با شرکت گسترده در انتخابات هم بر ادامه راه نظام تأکید کردند و هم قدرت خویش در حل مسایل را به دنیا نشان دادند.
✍ #سعدالله_زارعی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10152330169.mp3
11.21M
🔗 حمله براندازها به تلویزیون ایران / بالاخره یک برنامه در رسانه ملی باعث ترس براندازها شد
🎙 حمله براندازها به تلویزیون ایران به خاطر برنامه معلی / بالاخره یک برنامه در تلویزیون ایران موفق شد در حوزه تخصص خود (مذهب) توجه ها را جلب کند. چرا به معلی حمله کردند؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#برنده_انتخابات
#بازنده_انتخابات
✳️ بازنده و برنده انتخابات
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان روز جمعه در سراسر کشور برگزار شد. آنچه واضح و غیرقابل تردید است اینکه کمپین «تحریم انتخابات» با شکست مفتضحانهای مواجه شد.
رسانههای دشمن ۲۴ ساعته با بمباران خبری در پی آن بودند تا پروژه تحریم انتخابات را به نتیجه برسانند اما این پروژه ضدایرانی با ناکامی بزرگی مواجه شد. تا لحظه تنظیم این یادداشت، هنوز آمار رسمی مشارکت از سوی مقامات رسمی اعلام نشده است اما برآوردها از مشارکت ۴۱ درصدی مردم حکایت دارد.
2⃣ دشمن به واسطه تبلیغات سنگین و پرحجم اینگونه القاء کرده بود که حداکثر حدود ۱۶ درصد مردم ایران در انتخابات شرکت خواهند کرد.
به عنوان نمونه روزنامه گاردین در روزهای گذشته در گزارشی به قلم «پاتریک وینتور» نوشت: «برآوردها نشان میدهد که سه چهارم مردم قصد شرکت در انتخابات را ندارند و تنها ۱۶ درصد به طور قطع قصد انجام این کار را دارند. سه چهارم از شرکت کنندگان به دلیل مخالفت با جمهوری اسلامی یا عدم برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در انتخابات شرکت نمیکنند.»
اما مردم عزیز ایران با مشارکت ۲۵ میلیونی، با بیاعتنایی نسبت به این تبلیغات پرحجم و مسموم، پای صندوقهای رأی حاضر شده و نقشه «تحریم انتخابات» را نقش بر آب کردند.
3⃣ با بررسی میزان مشارکت مردم در ادوار دوازدهگانه انتخابات مجلس شورای اسلامی میبینیم که چندین دوره و از جمله انتخابات دوره اول مجلس، مشارکت مردم حدود ۵۰ درصد بوده است.
بر همین اساس مشارکت در دوره اول ۵۲ درصد، دوره هفتم ۵۱ درصد، دوره هشتم ۵۵ درصد و دوره یازدهم ۴۲ درصد بوده است.
در حدفاصل انتخابات دوره یازدهم (سال ۱۳۹۸) و دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی (سال ۱۴۰۲)، ما شاهد اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در کشور بودیم. اغتشاشاتی که به واسطه حجم گسترده آن، «جنگ ترکیبی» نام برده شد.
یکی از علتهای اینکه اغتشاشات ۱۴۰۱ با عنوان «جنگ ترکیبی» یا «جنگ هیبریدی» نامیده شد این بود که در آن بهصورت همزمان بر چند گسل تمرکز شد. الف- گسل جنسیتی، ب- گسل قومیتی، ج- گسل شیعه و سنی، د- گسل طبقاتی، و ه- گسل نسلی پیش از این یکی از عناصر ضدانقلاب- از فراریهای جریان افراطیون مدعی اصلاحات- با اشاره به نقشه دشمن اعتراف کرده بوده که: «وظیفه ما کارمندان بخش پروپاگاندای آمریکا، انگلیس و اسرائیل، نابودی ایران و ایرانیان است. وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی یا مدافع حقوق بشر هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم های تاریخ نتوانست انجام دهد.»
در یک نمونه دیگر نشریه نیوزویک سال گذشته در جریان اغتشاشات در گزارشی به قلم ۲تن از کارشناسان اندیشکده آمریکایی «بنیاد دفاع از دموکراسیها» (FDD) به نامهای «ژنرال جیکوب ناگل» مشاور امنیت ملی نتانیاهو و «مارک دوبوویتز» متخصص حوزه تحریمهای ایران نوشته بود: «باید محصول عملیات روانی(علیه ایران) این باشد که روزبهروز بر مردم خشمگین- از دانشآموز تا معلم- افزوده شود.»
روزها و هفتهها و ماهها گذشت. مردم عزیز ایران پروژه عظیم «جنگ ترکیبی» را که دشمن میلیونها دلار خرج آن کرده بود، شکست داده و سربلند و مقتدرانه از آزمون بیرون آمدند. حضور چشمگیر مردم ایران در مناسبتهایی از جمله جشن عید غدیر، شبهای قدر در ماه مبارک رمضان، مراسمهای عزاداری تاسوعا و عاشورای حسینی، نماز عید سعید فطر، راهپیمایی ۱۳ آبان و راهپیمایی ۲۲ بهمن، هر کدام سیلی محکمی بر گوش دشمن نواخت و آن را بیش از پیش عصبانی کرد.
دشمن در خیالی خام اینگونه القاء میکرد که جمهوری اسلامی، ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ را نمیبیند. روزها و هفتهها و ماهها گذشت و نه تنها ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ بلکه ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ نیز پرشورتر و حماسیتر از سالهای گذشته برگزار شد و ملت ایران چند هفته پس از این گردهمایی عظیم، به پای صندوقهای رأی آمد و حماسهای دیگر آفرید.
همانطور که پیش از این نیز ذکر شد، دشمن به واسطه تبلیغات سنگین و پرحجم اینگونه القاء کرده بود که حداکثر حدود ۱۶ درصد مردم ایران در انتخابات شرکت خواهند کرد. اما مردم باز هم دشمن را غافلگیر و عصبی کرده و یکبار دیگر ثابت کردند که فضاسازیهای دشمن تا چه اندازه با واقعیتها فاصله دارد.
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
به عنوان نمونه، نرخ مشارکت در انتخابات میان دورهای کنگره در آمریکا هیچ گاه از ۵۰ درصد عبور نکرده و به مراتب کمتر از انتخابات ریاست جمهوری بوده است میزان مشارکت در این انتخابات در سال ۲۰۰۶، حدود ۴۰.۱ درصد بود، در سال ۲۰۱۰، ۴۱ درصد، در سال ۲۰۱۴، ۳۶.۷ درصد و در سال ۲۰۱۸ به ۴۹.۶ درصد رسید و نتوانست از ۵۰ درصد عبور کند.
در یک نمونه دیگر، انتخابات مجلس قانونگذاری فرانسه در سال ۲۰۲۲ که به دور دوم کشیده شد به ترتیب با مشارکت ۴۷.۵ و ۴۶.۲ درصدی مردم این کشور همراه بود این در حالیاست که میزان مشارکت مردم در مرحله اول این دور از انتخابات نسبت به دور قبلی ۱.۲ درصد کمتر شد.
در انتخابات پارلمانی انگلیس در سال ۱۹۵۰ میزان مشارکت مردم ۸۳.۶۱ درصد بود که بالاترین رقم مشارکت محسوب میشود و هیچگاه تکرار نشد و همین موضوع سیاستمداران انگلیسی را دچار نوعی یأس و چالش کرد به همین جهت آنها درصدد هستند تا قانون رایدهی اجباری را تصویب و برای آنهائی که مشارکت نمیکنند جریمههایی در نظر بگیرند.
علاوه بر این در بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله سوئیس، سوئد، دانمارک و جمهوری چک مشارکتها پایین بوده به طوری که در سوئیس از سال ۱۹۴۷ به بعد آمار مشارکت نزولی بوده است.
5⃣ چندی پیش سخنگوی محترم دولت با اشاره به علل مشارکت نکردن برخی واجدین شرایط گفته بود: « براساس نظرسنجیها ۵۵ یا ۵۷ درصد مردمی که نمیخواستند در انتخابات مشارکت کنند، دلایل معیشتی و اقتصادی را ذکر کرده بودند؛ همچنین بیست و اندی درصد بحث اشتغال که عملا مسائل اقتصادی است را دلیل عدم مشارکت خود ذکر کردهاند.»
بر همین اساس میبینیم که علت اصلی کاهش مشارکت، نه عناد و دشمنی با حاکمیت، بلکه گلایهمندی نسبت به مشکلات معیشتی و اقتصادی است.
مردم نسبت به مشکلات اقتصادی و معیشتی گلایهمند هستند. اما به همان اندازه شاهد تلاشهای مستمر دولت سیزدهم نیز هستند. پس مشکل کجاست؟! مسئله اصلی، میراث نامطلوبی است که دولت مدعی تدبیر و امید- بخوانید دولتِ مدعیان اصلاحات- بر جای گذاشته است.
۶ برابر شدن نقدینگی- به عنوان یکی از عوامل اصلی تورم-، ۶ تا ۹ برابر شدن قیمت مسکن و خودرو و سکه و ارز و بسیاری از اقلام دیگر، افزایش ضریب جینی (شکاف طبقاتی) از رقم کاهشی شده ۳۶۵ در سال ۹۲ به رقم ۴۰۹ در سال ۹۷، نابودی ۱۸میلیارد دلار و ۶۰ تن طلا از ذخایر استراتژیک، و واگذاری پرفساد بسیاری از شرکتها و کارخانههای دولتی، کسری بودجه ۴۸۰هزار میلیارد تومانی، بدهی انباشته ۱۵۰۰هزار میلیارد تومانی، و سررسید اصل و سود اوراق به میزان ۵۳۲ هزار میلیارد تومان و...تنها بخش کوچکی از میراث نامطلوب «دولتِ مدعیان اصلاحات» است.
در سوی مقابل دولت رئیسی موفق شد حجم بزرگی از بدهیها و تعهدات را تسویه کند، از جمله: تسویه ۲۷۰هزار میلیارد تومان بدهی اصل و سود اوراق، تسویه ۱۰۰هزار میلیارد تومان بدهی به صندوقهای بازنشستگی، اختصاص ۴۰هزار میلیارد برای رتبهبندی معلمان و ۵۴ هزار میلیارد برای تسویه بدهی بانک مرکزی و...دولت سیزدهم همچنان پرتلاش در حال عبور از «میدان مین» دولت مدعی تدبیر و امید است.
6⃣ همانطور که در این وجیزه به آن اشاره شد، انتخابات اخیر را باید چندوجهی دید و از چند زاویه به آن نگریست. بر همین اساس مسائلی از جمله «شکست پروژه تحریم انتخابات»، «جنگ ترکیبی»، «مقایسه میزان مشارکت با کشورهای دیگر»، «میزان مشارکت مردم در ادوار مجلس» و «میراث نامطلوب دولت مدعی اصلاحات» همگی در یک پازل قابل تعریف است.
فارغ از همه این مسائل، یک انتخابات پرشور دیگر هم در کارنامه جمهوری اسلامی ایران ثبت و ضبط شد. پیروز این میدان، مردم ایران و جمهوری اسلامی ایران بود و دشمنان ملت ایران نیز بازندههای اصلی آن بودند. انتخابات ۱۴۰۲ یکبار دیگر سیلی محکمی بر گوش دشمن نواخت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10155323001.mp3
11M
🚨 استعفای گسترده فرماندهان ارتش صهیون / یمنی ها با فریب ناو آمریکا کشتی صهیون را زدند
#شبنامه / تحولات فلسطین / استعفای گسترده مقامات نظامی در ارتش رژیم صهیونیستی / ده ها کشته و زخمی در مرزهای شمالی / یمنی ها با فریب ناو آمریکا در دریای سرخ کشتی صهیون را دریای عرب زدند / قسمت ۱۵۰۰
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_دوازدهم
#خالص_سازی_انتخابات
روزنامه هم میهن در یادداشتی با عنوان ثمره خالصسازی نوشت: «این انتخابات بهترین زمان برای به ثمر رسیدن بذرهای انحصار و «خالصسازی» بود؛ بذرهایی که از گذشتههای دور کاشته و بهصورت استصوابی آبیاری شده بود و در سال 98 و 1400 رشد کرد و به بلوغ رسید و اکنون میوه آن به ثمر نشسته است. میوه آن جنگ قدرت میان نیروهای خالصشده؛ جنگی تمامعیار؛ که حتی اتهام تقلبهای احتمالی هم به یکدیگر زدند و البته این جنگ در آغاز راه است؛ جنگی که با افشاگریهای پیاپی آغاز شده و توهینها و تحقیرهای فراوانی علیه یکدیگر روا داشتند. جنگی که بازنده اصلی آن تعدادی از جوانان اصولگرایی بودند که سادهانگارانه گمان میکردند، مورد توجه و احترام هستند، ولی تنها افتخاری که نصیب آنان شد، در حد «پاجوش درخت چنار» بود.
آنان حس کردند که احتمالا مثل دستمال کاغذی مصرف شدهاند و اکنون باید دور انداخته شوند. آنانی که گمان میکردند حضور در لیست انتخاباتی مستلزم داشتن صلاحیتهای حرفهای و سیاسی است؛ حالا متوجه شدهاند منشیها و کیفکشهای افراد شاخص است که در لیست قرار گرفتهاند. آنان که گمان میکردند، مبنای ائتلاف لیستها، صلاحیتهای فکری و اخلاقی است، حالا متوجه شدهاند که نه اشتراک فکری مهم است و نه سلامت رفتاری، فقط تعلقات گروهی و تقسیم صندلیها مبنای کار است. گمان میکردند که باید برای عدالت کوشید، متوجه شدند که عدالت فقط یکی از قربانیان این نوع سیاستبازی اصولگرایانه است. متوجه شدند که انتخابات مصداق «آفتابه لگن صد دست، شام و ناهار هیچی» شده است. چند ماه درگیر رد و تایید صلاحیت این و آن بودند. چند روز هم درگیر تشکیل لیست در پشت درهای بسته و سه چهار روز هم پخش پوستر و فعالیتهای توهینآمیز در فضای مجازی علیه یکدیگر و دریغ از یک خط یا گزاره درباره مشکلات مردم و راهحل آن. این انتخابات نشان داد که بالاخره نهال خالصسازی به بار نشست و اکنون به اندازهای بزرگ شده است که «چنار غیرمثمر» با «چند پاجوش بیخاصیت» و یک مجموعه از افشاگریها و توهینها و اتهامات بدون پاسخ را بتوان بهعنوان میوه نهائی آن معرفی کرد.
این انتخابات نشان داد که این رایدهندگان نیز از خواب خوشبینی سال 1398 و 1400 بیدار شدهاند و با آرای پراکنده و متشتت و غیرلیستی، ناامیدانه میکوشند افرادی معتبر را به مجلس بفرستند که شاید در لیستهای اصولگرا معرفی نشدهاند. ولی چه فایده که این کار به نتیجه نمیرسد، زیرا برونداد نهائی مجلس را نه افراد؛ بلکه احزاب میسازند. اگر در سال 1398 یک ائتلاف شناسنامهدار اصولگرا اکثریت قاطع اندک شرکتکنندگان را به دست آورد و طی چهار سال هیچ کاری نتوانست بکند، اکنون چندین گروه بیشناسنامه وارد مجلس میشوند؛ و هرکدام مثل گوشت قربانی آن را به سوی خود خواهند کشید».
گُرگیجه هممیهن در حالی است که
1⃣ این روزنامه هفته گذشته تیتر اول خود را به این عنوان آمیخته به هیجانزدگی اختصاص داده بود: «میانهروها با یک لیست آمدند؛ جناح راست با 3 لیست در تهران». هممیهن همچنین در روز دیگری تیتر زده بود: «103 نامزد میانهرو در سراسر کشور». این چه پروژه خالصسازیای هست که به اذعان هممیهن، طیف مقابل با سه فهرست (بلکه پنج فهرست متنوع) در میدان رقابت وارد شده بود؟! آیا میشود خالصسازی را به عنوان پروژه ادعایی به اجرا گذاشت و در عین حال پنج فهرست به طور جدی- بعضا در حد تنش و تخریب- رقابت کنند؟ مخاطب آن ذوقزدگی گردانندگان هممیهن از سه لیسته شدن رقبا و «امکان تشکیل فراکسیون قوی توسط اصلاحطلبان» را باور کنند، یا ادعای اجرای پروژه خالصسازی را؟!
2⃣ برخلاف ادعای دیگر هممیهن، جوانان اصولگرا یا انقلابی نهتنها در این انتخابات بازنده نشدند بلکه بنابر نتایج اولیه انتخابات به ویژه در تهران، در صدر نامزدهای منتخب/ یا محتمل برای انتخاب در دور دوم هستند.
3⃣ اگر انتخابات هویت واقعی نداشت چرا گردانندگان همین روزنامه با بیانیه 110 نفره اصلاحطلبان همراهی کردند و لیست دادند و از لیستهای مدعیان اصلاحات و اعتدال حمایت کردند؟!
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
4⃣ طیف متبوع هممیهن هم در انتخابات 1398 و هم در سال 1400 نامزدهای متعدد داشتند و به جای عقدهگشایی علیه دیگران باید پاسخ میدادند که چرا نفر اولشان در انتخابات مجلس یازدهم 69هزار رای و نفر اولشان در انتخابات شورای شهر، کمتر از 39هزار را کسب کرد؟! اظهارنظری جز پاسخ به این سؤالات، گزافهگویی و عقدهگشایی بیهوده است.
یادآور میشود همزمان با آشفتهگویی هممیهن، خبرگزاری خبرآنلاین وابسته به مدیران دولت روحانی، در تحلیلی که رد ادعای هممیهن مبنی بر اجرای پروژه خالصسازی است، نوشت: در این انتخابات هرچند بار دیگر شورای ائتلاف توانست با سهمدهی به جبهه پایداری یک لیست مشترک واحد را منتشر کند، اما چندپاره شدن اصولگرایان و سونامی لیستدهی در این انتخابات در نهایت تاثیر خود را گذاشت و رأی تهران به جای لیستی، ترکیبی شد. نتایج انتخابات تهران هنوز به طور کامل اعلام نشده است اما شمارش نزدیک به یکسوم صندوقها حکایت از آن دارد که منتخبان این دور از انتخابات تهران نه از یک لیست بلکه قرار است از چند لیست باشند. تا این لحظه که این گزارش نگارش میشود، 30 نفر منتخب تهران، یک نفر از لیست شورای وحدت، 13 نفر از لیست شورای ائتلاف و پایداری و 17 نفر از لیستهای جبهه صبح ایران(منتسب به رائفیپور) و لیست ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی(امنا) هستند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10163787484.mp3
13.04M
🔗 خشم داریوش از رضا پهلوی / حمله براندازها به پروفسور سمیعی / رسوایی جدید وطن فروشها
🎙 سیرک وطن فروشها / خشم داریوش از رضا پهلوی و براندازها و اعتراض وی وسط کنسرت / وطن فروشها پرفسور سمیعی را وسط اجرا مورد فحاشی و اهانت قرار دادند / رسوایی جماعت وطن فروش
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#دنیای_اقتصاد
#اقتصاد
#تورم
روزنامه اصلاحطلب دنیای اقتصاد نوشت: تورم نقطه به نقطه تولیدکننده در بهمنماه به 28درصد رسید. این رقم کمترین سطح از خرداد سال 1399 بوده است. تورم ماهانه تولیدکننده نیز در بهمنماه 1.2درصد بوده است. طبق آمارها سطح تورم مصرفکننده نیز در ماههای اخیر روندی کاهشی را طی کرده و به 35.8درصد در بهمنماه امسال رسیده است. با توجه به پیشنگر بودن تورم تولیدکننده میتوان انتظار داشت در صورت ادامهدار بودن کاهش نرخ رشد نقدینگی و ثبات نسبی، نرخ تورم مصرفکننده نیز روند کاهشی خود را در سال آینده ادامه دهد. سخنگوی دولت آمار تورم نقطه به نقطه تولیدکننده بهمنماه را به تازگی و پس از جلسه هیئت دولت 28درصد اعلام کرد. بررسیهای آماری نشان میدهد که این رقم پایینترین میزان تورم نقطه به نقطه تولیدکننده از خردادماه سال 1399 بوده است.
تورم تولیدکننده 28درصدی به ما چه میگوید؟ ورود تورم تولیدکننده به کانال 20درصد نشاندهنده امکانپذیر بودن کاهش تورم با کاهش نرخ رشد نقدینگی است. نرخ رشد نقطه به نقطه نقدینگی طبق آخرین آمارهای بانک مرکزی در دیماه امسال به 25.2درصد رسید. از زمان آغاز اجرای کنترل ترازنامهای توسط بانک مرکزی در سال 1400 تا به امروز نرخ رشد نقدینگی روندی کاهشی را طی کرده است و به نظر میرسد طبق این آمارها بانک مرکزی به هدف خود برای رسیدن به رشد نقطه به نقطه نقدینگی 25درصد تا پایان سال به احتمال زیاد موفق باشد. تورم تولیدکننده نیز به همین ترتیب روندی کاهشی را طی کرده است. این متغیر در اردیبهشت 1400 رشد نقطه به نقطه 103درصد را تجربه کرد و پس از آن تا نرخ رشد نقطه به نقطه 28درصد در بهمنماه امسال کاهش یافت.
نرخ رشد تولیدکننده در شرایطی به کانال 20درصد وارد شده که تورم مصرفکننده همچنان نرخی بالاتر از 30درصد را تجربه میکند. طبق آخرین آمارها تورم نقطه به نقطه مصرفکننده در بهمنماه امسال 35.8درصد بوده است. با این حال کاهش تورم تولیدکننده نشان میدهد، کاهش تورم مصرفکننده نیز در صورت ادامهدار بودن کاهش رشد نقدینگی و عدم بروز نوسانات شدید در نرخ ارز ادامهدار خواهد بود و احتمال رسیدن این متغیر به زیر 30درصد در سال آینده وجود دارد. مرکز آمار ایران به تازگی گزارش تورم تولیدکننده پاییز را منتشر کرد. طبق این گزارش تورم تولیدکننده فصلی 6.3درصد بوده است. همچنین نرخ تورم نقطه به نقطه فصلی پاییز نسبت به فصل مشابه سال قبل 43.6درصد بوده است. طبق بررسیها تورم فصلی تولیدکننده پاییز در مقایسه با فصل قبل کاهشی بوده است. تورم فصلی تولیدکننده تابستان 9.3درصد بوده است که نشانگر کاهش 3واحد درصدی تورم تولیدکننده در پاییز است. بررسی جزئیات آماری تورم تولیدکننده این فصل نشان میدهد در این فصل بیشترین تورم فصلی گروههای تولیدی متعلق به گروه کشاورزی با 11.1درصد افزایش قیمت و کمترین تورم فصلی گروههای تولیدی متعلق به گروه صنعت با 2.3درصد بوده است.
شاخص قیمت تولیدکننده PPI شاخص قیمتی است که میانگین تغییرات قیمتهای دریافتی تولیدکنندگان داخلی را برای تولیدشان محاسبه میکند. این شاخص بعضا به عنوان شاخص قیمت عمدهفروشی نیز شناخته میشود. تورم تولیدکننده در قیاس با تورم مصرفکننده نوعی از کالاها را اندازه میگیرد که برای تولیدات کشور مورد استفاده قرار میگیرد. بررسیهای آماری نشان میدهد تورم تولیدکننده به طور کلی نوسانات اقتصادی شدیدتری را تجربه میکند و واریانس بالاتری دارد. این شاخص به دلیل اثرپذیری کالاهای مورد استفاده در تولید از نرخ ارز، ارتباط زیادی با نرخ ارز دارد و نوسانات این نرخ را نیز تا حدود زیادی در خود نشان میدهد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10168878844.mp3
9.76M
🔗 هدف مهار ایران است بیایید تعارف را کناربگذاریم: ما برای نبرد با داعش در عراق نیستیم
🎙 گزارش بسیار مهم پایگاه آمریکایی: ما باید نیروهایمان را از عراق خارج کنیم. این حضور اتفاقا آنها را در معرض تهدید ایران قرار میدهد. باید تعارف را کنار بگذاریم هدف ما از اول هم نبرد با داعش نبود. ما صرفا برای مهار ایران در عراق و سوریه هستیم.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#علم
#دین
#پیشرفت
#تمدن_غرب
#تمدن_اسلام
✳️ تودهنی سنگین یک بچه مسلمان آگاه و باسواد به یک آتئیست مثلا زرنگ، در کمال آرامش و خونسردی
با کاردک هم نمیشه جمعش کرد دیگه 😂
@Afsaran_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10174380160.mp3
11.26M
🔗 هشدار شبکه اماراتی: ایرانی ها به یک صادرکننده ارزانِ سلاح های کشنده تبدیل شده اند
🎙 گزارش شبکه اماراتی از توان تسلیحاتی ایران / این یک هشدار است. ایران رسما به یک تسلیحات فروش قدرتمند تبدیل شده است. آنها سلاح های مرگبار ارزان قیمتی برای دنیا دارند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_خبرگان
✍ #عباس_شمسعلی
✳️ انتخابات در ایران الگوی صداقت و سلامت
با وجود گذشت چند روز از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان، همچنان در بین مردم و رسانهها بحث و گفتوگو و پرداختن به موضوع انتخابات ادامه دارد. انتخاباتی که یکبار دیگر پیشبینیهای متوهمانه و تلاشهای دلسردکننده شاید یکساله رسانههای معاند و دشمنان این ملت برای زمینهسازی مشارکت زیر 20 درصد را به باد داد. تلاشهایی که در یک سال اخیر تشدید شده بود وگرنه این خط القایی و جنگ روانی و تبلیغی شبهه رسانههای آلت دست دشمنان این ملت و سرزمین سالهاست که هر روز ساعتها در بیش از 200 شبکه فارسیزبان و با بهکارگیری پرحجم شبکههای اجتماعی و هرگونه امکان و فرصت دیگر ادامه داشته است و دارد.
علاوهبر فعالیتهای روزمره و پرحجم این شبکه رسانهای، هر بار که قرار است در کشورمان انتخاباتی برگزار شود و مردم برای تعیین تکلیف اداره کشور از طریق انتخاب نمایندگان مجلس یا رئیسجمهور و... پای صندوقهای رای بیایند، این فعالیت رسانهای و جنگ تبلیغی علیه این ملت بهطور چشمگیری افزایش مییابد و تبدیل به کار ویژه گردانندگان این شبکههای وابسته میشود.
در این راه بیان تکراری برخی اتهامات بیپایه برای زیر سؤال بردن اصل و سلامت و تاثیر انتخابات در ایران یک خط مشترک برای به تردید انداختن مردم و بازداشتن آنها از مشارکت در انتخابات بوده است. اما هر بار مشارکت قابل توجه مردم و نشان دادن اعتماد به سلامت و تاثیر انتخابات در کشورمان برگ دیگری بر دفتر ناکامی دشمنان افزوده است.
شاید بتوان پروژه بودن این اتهامات بیپایه به نظام انتخاباتی جمهوری اسلامی ایران را با مرور شبههآفرینی و تردیدپراکنی در خصوص نتایج مشارکت با شکوه مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 بهتر متوجه شد. آنجا که بدون سند و به دروغ و در شرایطی که فاصله رای رئیسجمهور منتخب با نفر دوم بیش از 11 میلیون رای بود، دشمنان و معاندین از طریق رسانههای متنوع خود و کمک پادوهای داخلی پروژه فتنهانگیزی، در اقدامی برنامهریزی شده از قبل به دروغ تقلب و دستکاری در نتایج دامن زدند.
دروغی که آنقدر پرحجم بود که چند روزی برخی از مردم فریبخورده را نیز همراه خود کرد، مردمی که خیلی زود متوجه اصل ماجرا و دروغ بودن ادعای تقلب شدند و از سران فتنه و زمین طراحیشده دشمن فاصله گرفتند. آن روز کسانی برای خدشه به رای ملت تلاش میکردند و در مقابل نظام و در راس همه رهبر انقلاب با همه وجود پای صیانت از رای مردم ایستادند چون بهواقع میزان را رای مردم میدانستند.
دیری نگذشت که برخی عناصر دخیل در فتنه اعتراف کردند که هیچگونه تقلبی در انتخابات سال 88 رخ نداده و اساساً امکان تقلب و تغییر آرا در انتخاباتی با سازوکار انتخابات در ایران ممکن نیست، از اعتراف «تاجزاده» که خود زمانی مسئولیت برگزاری انتخابات در دولت اصلاحات را داشت تا «ابطحی» که در جلسه دادگاه اعتراف کرد تقلب اسم رمز فتنه بود و از همه مهمتر اعتراف رئیس دولت اصلاحات در دیدار با جمعی از دانشجویان به اینکه «معتقد نیست در انتخابات تقلب صورت گرفته است»؛ اعترافی که صوت آن نیز موجود است اما هیچگاه این اعتراف از سوی او علنی نشد.
اینجا نیز یکبار دیگر سلامت انتخابات و صداقت مسئولان جمهوری اسلامی ثابت شد و روسیاهی ماند برای سران فتنه و معاندان و دشمنان طراح این سناریو.
این ایستادگی پای رای مردم را چند سال پیش از این هم رهبر معظم انقلاب به صراحت نشان داده بودند. آنجا که در آستانه برگزاری انتخابات مجلس هفتم، تلاشها و زمزمههایی برای تاخیر در برگزاری آن انتخابات از سوی برخی سیاسیون و محافل سیاسی مطرح میشد، همان زمان ایشان در دیدار با جمعی از مردم در 15 بهمن سال 1382 انتخابات را مظهر حضور و قدرت مردم در اداره کشور برشمردند و قاطعانه فرمودند: «انتخابات مجلس حتی بدون یک روز تاخیر، در اول اسفند برگزار خواهد شد.»
سالها بعد در جریان حضور پرشور مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 وقتی آقای روحانی رئیسجمهور منتخب در عرصه رقابت انتخاباتی با کمتر از یک درصد رای بیشتر از حد نصاب توانست بر کرسی ریاست قوه مجریه بنشیند، یکبار دیگر سلامت انتخابات و تلاش صادقانه و میلیمتری نظام و برگزارکنندگان انتخابات برای امانتداری و صیانت از رای مردم بهطور ویژه به اثبات رسید تا باز هم روسیاهی سران فتنه تشدید شود و مردم از آنها بپرسند چطور نظامی را که از کمتر از یک درصد رای هم نمیگذرد به تقلب 11 میلیونی در انتخابات سال 88 متهم کردید؟
💢 ادامه مطلب 👇👇👇👇👇
در انتخاباتهای سالهای اخیر هم این تهمت نخنما از سوی بیچارگان اجارهای استودیوهای وابسته تکرار شده است، اما مگر میشود صداقت و سلامت اثبات شده را با تهمتهای بیسند خدشهدار کرد؟
این سلامت در برگزاری انتخاباتی که برگزارکنندگان آن که خود مردم هستند از انبوه معلمان زحمتکش تا کسبه و معتمدان محل و جوانان پاکدست حاضر در صحنه برگزاری انتخابات در شعب اخذ و شمارش آرا و مسئولان بالادست برگزاری انتخابات و خود را متعهد به صیانت از رای مردم میدانند نمیتوان بهراحتی زیر سؤال برد.
در دو سه انتخابات اخیر شاهد کاهش چند درصدی مشارکت در انتخابات بودهایم که دلایل مختلفی از جمله گلایه مردم از شرایط معیشتی و اقتصادی میتواند مهمترین علت آن باشد، با این حال اعلام دقیق و صادقانه میزان مشارکت مردم بدون کم و کاست از سوی مسئولان خود گواهی دیگر بر صداقت آنها و سلامت انتخابات در ایران است. اگر بنا بر صداقت و سلامت انتخابات نبود، نمیتوانستند مثلاً میزان مشارکت را بالاتر از این اعلام کنند؟
بهواقع انتخابات در ایران را میتوان به عنوان یکی از سالمترین و صادقانهترین الگوهای انتخابات در جهان دانست، انتخاباتی که به علت واقعی بودن و سلامت در برگزاری، خواست و رای مردم بدون هیچ شائبهای به کرسی مینشیند. نمونه واضح آن تغییر مختلف رای اعتماد مردم به جناحها و گرایشهای سیاسی متنوع طی سالهای گذشته در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری از جمله در انتخابات چند روز گذشته است که شاهد تغییرات گسترده و معنیدار در ترکیب منتخبان نهائی بسیاری از حوزهها نسبت به دوره گذشته هستیم.
در این انتخابات است که «میزان، رای ملت است» وگرنه در انتخاباتی مانند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گاه شاهد بودهایم در یک سازوکار عجیب فردی به عنوان رئیسجمهور انتخاب شده است که رای مردمی کمتر داشته است. آیا واقعاً در چنان انتخاباتی رای و نظر مردم به کرسی مینشیند؟
باید بیش از پیش هم مردم و هم مسئولان قدر این نظام انتخاباتی سالم و مؤثر را بدانند، البته مردم ما حتی آن کسانی که ممکن است رای سفید در صندوق بیندازند هم به ساختار و سلامت انتخابات در کشور اعتقاد دارند و همانطور که گفته شد، بخش عمده و اکثریت آن عده از هموطنانی که در پای صندوق رای حاضر نشدند نه از روی بیاعتمادی به انتخابات بلکه به دلایلی همچون گلایه از شرایط معیشتی و اقتصادی تصمیم به عدم مشارکت گرفتهاند که البته وظیفه مسئولان دولتی و نمایندگان فعلی و منتخبان جدید مجلس را در رفع مشکلات مردم و جلب رضایت و بازگشت انگیزه مشارکت آنها دوچندان میکند؛ هرچند مشارکت تقریباً مشابه انتخابات چهار سال قبل مجلس و کاهش نیافتن محسوس آن با وجود افزوده شدن مشکلات اقتصادی و پررنگ شدن دشمنیهای خارجی، میتواند یک معنی داشته باشد و آن اینکه مردم همچنان به اصلاح امور و رفع مشکلات و تلاشهای انجام شده در این دولت و مجلس امیدوارند.
مسئولان محترم باید بهطور ویژه قدر این رای و مشارکت مردمی را بدانند. رای جهاد گونهای که روز گذشته رهبری در خصوص آن فرمودند: «از ملّت ایران به خاطر حضورشان در پای صندوقهای رأی تشکّر میکنم. ملّت ایران با این حضور، هم یک وظیفه اجتماعی و تمدّنی را انجام دادند، هم یک جهاد انجام دادند. میگوییم «جهاد»؛ چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. تقریباً حدود یک سال، دشمنان ملّت ایران، دشمنان ایران اسلامی، دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند که مردم را از [شرکت در] انتخابات منصرف کنند و انتخابات را از رونق بیندازند. مردم با حضور خودشان در پای صندوقها، در مواجهه با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسهآمیزی را انجام دادند؛ بنابراین، این یک «جهاد» بود.»
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10177883093.mp3
10.88M
🚨 ۱۴۰۰ صهیون کشته و ۶۰ هزار زخمی / یمن تهدید کرد: هنوز روزهای دردناکتان نرسیده منتظر باشید
#شبنامه / تحولات فلسطین / بالاخره صهیون اعتراف کرد: ۱۴۰۰ صهیون کشته و ۶۰ هزار تن زخمی شدند / بخشی از ۲ کامیون کمک هوایی آمریکایی معادل ۳۸ هزار عدد غذا برای غزه در بین صهیونیست ها فرود آمد / یمن آمریکا و انگلیس را تهدید کرد: هنوز روزهای دردناک شما مانده، به زودی وارد مرحله جدید میشویم / قسمت ۱۵۰۱
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#خاورمیانه
✳️ آمریکا از ترس دشمنانش در خاورمیانه سیاستی احمقانه در پیش گرفته است .
استاد دانشگاه شیکاگو تاکید کرد باقی ماندن نیروهای آمریکایی در منطقه خاورمیانه، سیاستی احمقانه و پرهزینه است اما دولت آمریکا با وجود علم به این موضوع میترسد که خروجش حمل بر ضعف شود. دانیل لارسون میگوید آمریکا نگران نفوذ ایران و نیروهای همسو با این کشور است.
وی در تحلیلی که از سوی مؤسسه تحقیقات و مشاوره یونومیا منتشر شده، نوشت: در مورد مقاله ژنرال مکنزی که از ادامه حضور نظامی ایالات متحده در سوریه و عراق دفاع میکند، چیزهای زیادی میتوان گفت، اما این ادعاها کاملا نادرست هستند. در نهایت ما میبینیم که نیروهای آمریکایی در سوریه و عراق حضور دارند تا از حمله داعش به آمریکا جلوگیری کنند. آنها مدعی هستند که اگر نیروهای آمریکایی از آنجا خارج میشدند، به آنها زمان و فضا داده میشد تا «خلافت» را دوباره برپا کنند و خطر علیه کشور ما بیشتر میشد.
برای جلوگیری از حملات تروریستی علیه ایالات متحده، نیازی به نگه داشتن نیرو در این کشورها نیست. این خطای بنیادی بود که ایالات متحده برای چند دهه پس از ۱۱ سپتامبر مرتکب شد و این اشتباهی بود که کمک کرد ایالات متحده به مدت چند دهه درگیر افغانستان بماند. مهمتر از آن، نیروهایی که در حال حاضر در سوریه و عراق حضور دارند واقعا برای محافظت از ایالات متحده در برابر داعش در آنجا نیستند. آنها به یکسری دلایل مبهم، که بیشتر آنها به مخالفت با نفوذ ایران مربوط میشود، در آنجا هستند. در عمل، نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه در آنجا هستند تا اهدافی برای گروههای مسلح محلی باشند. این به معنای به خطر انداختن آمریکاییهاست؛ در حالی که هیچ دلیل قانعکنندهای برای ادامه به خطر انداختن جان آنها وجود ندارد. نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه باید مدتها پیش به خانه میآمدند و هر روز که میمانند بدون هیچ دلیل موجهی در معرض خطر قرار میگیرند.
دولت عراق دیگر نیروهای ما را در آنجا نمیخواهد و دولت سوریه هرگز نمیخواست این نیروها در کشورشان باشند و ایالات متحده نباید سعی کند در جایی که حضور او را نمیخواهند بماند. ایده «آنجا با آنها بجنگید» تبلیغات خستهکنندهای بهشمار میرود. داعش در زمانی که در اوج قدرت بود، توانایی انجام حملات علیه ایالات متحده را نداشت و امروز بقایای این گروه خطر کمتری هم دارند. خطر حمله از سوی این گروه عملا وجود ندارد، و هر خطر احتمالی را میتوان از طریق اطلاعات و نیروهای انتظامی بسیار راحتتر و ارزانتر مدیریت کرد.
مکنزی همچنین در مقاله خود به وحشتآفرینی معمول در مورد عقبنشینی که هر بار که بحث میشود میشنویم، اشاره میکند و عقبنشینی سریع نیروهای آمریکایی را نمونه دیگری از ضعف آمریکا تلقی میکند که میتواند از سوی دشمنان مورد بهرهبرداری قرار بگیرد. با وجود این، هیچ چیز ضعیفتر و احمقانهتر از ادامه سیاستهای بد به دلیل ترس از ضعیف جلوه یافتن نیست. همیشه این امکان وجود دارد که دشمنان از خروج ایالات متحده سوءاستفاده کنند، اما زمانی که ایالات متحده دارایی مهمی ندارد که در معرض تهدید قرار بگیرد و آمریکاییها بدون هیچ دلیل موجهی کشته و زخمی میشوند، خروج به وضوح گزینه هوشمندانهتری است. قرار دادن نیروهای آمریکایی در جایی که بتوانند به راحتی توسط گروههای مسلح محلی مورد هدف قرار گیرند، هدیهای به نیروهای متخاصم است که اگر آمریکاییها در آنجا حضور نداشتند، راهی برای حمله، به این آسانی، به آمریکاییها نداشتند.
کاملا واضح به نظر میرسد که ایالات متحده نمیتواند به این حملات پایان دهد، یا حداقل نمیتواند از طریق استفاده از زور به آنها پایان دهد، بنابراین نگه داشتن این نیروها در جای خود منطقی نیست. هرچه بیشتر در این کشورها بمانند، احتمال تلفات بیشتر آمریکاییها و خطر تشدید تنش بیشتر است. اگر سیاست ما واقعا بر اساس «تصمیم روشن در مورد آنچه برای ایالات متحده بهتر است» استوار باشد، خروج از عراق و سوریه بسیار بهتر است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10185632236.mp3
13.5M
🔗 ایرانی ها شایسته تمجید هستند / آنها انقلابشان را با وجود جنگ و تغییر رهبری 40 سال حفظ کردند
🎙 کارشناس آمریکایی : ایرانی ها شایسته تمجید هستند. آنها انقلاب خود را از جنگ و تغییر رهبری عبور داده و چهل سال حفظ کرده اند. اینها حالا حالا خواهند ماند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#لیبرالیسم
#لیبرال_دموکراسی
✳️ روح #ليبرال_دموكراسي
✍ #محمد_كاظم_انبارلويي
1⃣ علماي اخلاق وعرفان توصيه ميكنند؛ هر انساني كه شب به خواب ميرود بايد نگاهي به «محصول روح» خود بيندازد. محصول روح همان «فعل» و «قولي» است كه از او در روز صادر شده است. اگر در آن خون ديد در سلامت روح خود شك كند بايد خود را به طبيب روح معرفي كند.
2⃣ نزديك به 6 ماه است صهيونيستها در غزه و كرانه باختري حمام خون راه انداختهاند. آنها در قتلعام فلسطينيها تا آنجا پيش رفتند كه همه مجامع حقوقي جهان ميگويند اين يك نسلكشي است.
دولت آفريقاي جنوبي جرئت كرد در دادگاه لاهه ابعاد حقوقي اين نسلكشي را با عدد، آمار و اسناد مشهود مطرح كرد و اين رژيم را در دادگاه وجدان بشري محكوم و رسوا كرد.
نيروي مقاومت در منطقه براي پايان دادن به اين خونريزي و نسلكشي چون طبيبان حاذق وارد عمل شدند تا شايد جلوي حجم اين خونريزي و فاجعه بشري را بگيرند.
مردم جهان بهويژه در آمريكا و اروپا به خيابانها ريختند تا مانع اين خونريزي شوند اما صهيونيستها همچنان به نسلكشي ادامه ميدهند و روح بشريت را به تماشاي يك سلاخي تاريخي بردند.
3⃣ سرمايهداري و ليبرال دموكراسي جسم تمدن جديد، روح اين تمدن صهيونيسم است. آنچه در دو قرن اخير از اين جسم و روح صادر شده است خونريزي شديد و قتلعام ميليونها انسان بيگناه در دو جنگ جهاني و جنگهاي پس از آن است.
اشتهاي خونريزي رژيم صهيونيستي در سايه حمايت آمريكا سيريناپذير است. اما آنها مجبورند يك جايي ماشين قتلعام و نسلكشي را حداقل چندروزي متوقف كنند.
4⃣ يحيي سنوار، رهبر حماس كه يك دولت بينظير را در محدوده حماس و كرانه باختري رهبري ميكند ، گفته است :«كاري خواهيم كرد كه نتانياهو مادرش را صد بار لعنت كند كه چنين فرزند خونخواري را به دنيا آورده است.»
ملت فلسطين روزانه صدها شهيد و هزاران مجروح ميدهد. خانههايشان ويران شده و جز خدا هيچ پناهي ندارند. اما همچنان بر مقاومت به عنوان تنها گزينه استوار هستند و پاي ميفشارند.
5⃣ نشانههايي از پذيرش شكست در رژيم صهيونيستي و نيز محاسبات كاخ سفيد لابهلاي گزارش رسانهها و خروجيهاي انديشكدههاي سياسي و نظامي غرب ديده ميشود . اين نشانهها، پديداري پيروزي ملت فلسطين و شكست جلادان خونريز صهيونيستي است. جهان بايد منتظر اعلام شگفتانه خبر پيروزي مظلومان اين نبرد نابرابر باشد. آن روز خيلي دير نيست.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10190396244.mp3
11M
🔗 ایرانی ها ملت مغروری هستند ، آنها سالها حاکم بر جهان عرب بوده اند / باید حق بدهیم از ما متنفر باشند
🎙 گزارش قابل تامل کارشناس معروف سی ان ان درباره ایران: بسیار درباره علل دشمنی خودمان و ایران فکر کردم. آنها ملت مغروری هستند. سالیان سال بر جهان عرب حاکم بوده اند. باید حق بدهیم از ما متنفر باشند...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_دوازدهم
✳️ از سرشت فقر آگاهی و فقدان مسوولیت اجتماعی تا سرنوشت انتخاباتی !
✍ #لطف_الله_آجدانی
در بررسی و شناسایی رویکردهای اجتماعی در اتخاذ کنشگری ها و واکنش های اجتماعی و سیاسی به ویژه در انتخابات ، یکی از مهم ترین چالشهای جوامع توسعه نیافته ؛ فقر آگاهی و فقدان مسوولیت اجتماعی است. فقری که لزوما محدود و محصور به توده مردم نبوده و می تواند با درجات متفاوتی ، بسیاری از نخبگان و خواص سیاسی و اجتماعی احزاب و تشکلهای سیاسی و مدنی آن جامعه را نیز در بر گیرد.انباشت و تکثیر انتخاب های غلط در جوامع توسعه نیافته ، محصول فقر آگاهی و مسوولیت اجتماعی انتخاب کنندگان است. انتخاب های برآمده از تعصبات ایدئولوژیکی، قومی، طایفه ای، احساسی، منفعت طلبی های شخصی و باندی، نمونه هایی از مصادیق انتخاب های غلط و دور از آگاهی و مسوولیت اجتماعی است.
در فقر آگاهی و فقدان مسوولیت اجتماعی، وقتی یک انتخاب کننده در برابر این پرسش قرار می گیرد که مثلا چرا در یک انتخابات ریاست جمهوری یا مجلس و یا شوراها ، به گزینه A رای داده است و نه به B یا C یا ...؟ بی درنگ پاسخ خواهید شنید که گزینه A را دارای صلاحیت بیشتر یافته است! اما اگر در برابر این پرسش قرار بگیرد که ادعای دال صلاحیت گزینه A بر پایه کدام دلالت ها است و اساسا برنامه ها و نه شعارهای گزینه A برای پیشبرد توسعه ای در سه سطح ملی، منطقه ای و محلی چیست، زبان انتخاب کننده گزینه A به لکنت می افتد. این همان فقر آگاهی و مسوولیت اجتماعی است که در نتیجه آن، بسیاری از کسانی که در یک انتخابات به آن مبتلا هستند، فقط یک شرکت کننده سیاهی لشکر در انتخابات هستند و نه مشارکت کننده پیشران جامعه به سوی حاکمیت اراده ملی برای رشد و پیشرفت و توسعه ی کشور و جامعه.
تفاوت اصلی یک شرکت کننده با یک مشارکت کننده در انتخابات آن است که حضور یک شرکت کننده در انتخابات ، صرفا یک حضور فیزیکی و کمی و نا آگاهانه است . یک شرکت کننده صرفا به تعلقات و مقاصد کوتاه مدت شخصی خود می اندیشد ؛ درحالی که مشارکت کننده بر اساس یک فهم و احساس مسوولیت اجتماعی نسبی ، از حضور خود در امر انتخابات ، به دنبال اتخاذ بهترین تصمیم برای ایجاد تغییرات کمی و کیفی در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در کشور و جامعه و مصالح و منافع ملی و عمومی از طریق اعمال حاکمیت اراده ملی است.
در جوامع توسعه نیافته، به سبب همین فقر آگاهی و فقدان مسوولیت اجتماعی در میان بسیاری از مردم - چه در میان بسیاری از توده ها و چه در میان بعضی از نخبگان و خواص- ؛ کاندیداهای غالبا ضعیف، کم دانش ، کم مسوولیت ، بی برنامه، شعار زده ، هوچیگر و اهل زد و بند ، به مدد آن فقر توام با غلط اندیشی و کژتابی در رفتارهای سیاسی ، اجتماعی و انتخاباتی بخش هایی از اقشار و لایه های اجتماعی و سیاسی از یکسو و با به کار گیری شعارها و وعده های پوچ و دروغین و فریبکارانه و زد و بندهای خود از سوی دیگر ، از بخت بیشتری برای پیروزی انتخاباتی برخوردارند. میزان کم و زیاد بودن این گونه از انتخاب ها و انتخاب کنندگان و انتخاب شوندگان در هر جامعه ای، از حال واقعی و خوب یا بد آن جامعه در میزان برخورداری آن جامعه از آگاهی و مسوولیت اجتماعی یا مبتلا بودن به فقر آگاهی و مسوولیت اجتماعی و نیز میزان توسعه یافتگی یا توسعه نیافتگی آن جامعه خبر می دهد.
به یاد داشته باشیم، فقر آگاهی و فقدان مسوولیت اجتماعی در هر کشور وجامعه ای، یکی از مهمترین و بلکه مهم ترین دشمنان توسعه یافتگی مدنی و جدی ترین موانع رشد و پیشرفت و توسعه ی پایدار فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در آن کشور و جامعه است. نیست ؟!
(۱۷ اسفند ۱۴۰۲)
https://t.me/joinchat/09L4N7f8UzsyYjFk
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10195203342.mp3
9.75M
🔗 صهیونیست ها و براندازها به جان هم افتادند / معصومه قمی کلا: من رهبر اپوزیسیون هستم
🎙 براندازها و صهیونیست ها به جان هم افتادند. همزمان با 22 بهمن با شکوه در ایران و برگزاری یک انتخابات با بیش از چهل درصد مشارکت ، همه انهایی که در دشمنی با ایران اتحاد دارند به جان یکدیگر افتاده اند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
19.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جمهوری_اسلامی
✳️ جمهوری اسلامی جایگزینی ندارد!!!
🎙 #مصطفی_تاج_زاده از مخالفین جمهوری اسلامی:
محتملترین آلترناتیو(جایگزین)جمهوری اسلامی، هرجومرج است.
✍ حتی مخالفین جمهوری اسلامی هم اعتراف دارند که با رفتن این نظام، جایگزین بهتر و قابل اعتمادی نخواهد آمد. پس اصلاح امور و بهتر شدن اوضاع در بستر همین نظام تحقق پیدا میکند.
https://eitaa.com/t_momenan
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10198197536.mp3
12.1M
🚨 مهم / ایران محموله آمریکا را مصادره کرد / یمن ملوان های آمریکا را حذف کرد / پیام مهم ژنرال قاآنی به صهیون
#شبنامه / تحولات فلسطین / ایران محموله 50 میلیون دلاری آمریکا را با شکایت کودکان پروانهای و حکم شعبه ۵۵ دادگاه تهران توقیف کرد / عراقیها فرودگاه و مرکز برق رژیم صهیونیستی را زدند / پیام مهم سردار قاآنی / آمریکا: در حمله یمن به کشتی ما، تعدادی کشته و زخمی شدند، در فکر خارج کردن افراد از کشتی و انتقال آنها هستیم / قسمت ۱۵۰۲
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_دوازدهم
✳️ معنا بخشی به آرا
در روزگاری که بزرگترین کمپین تحریم انتخابات در طول 45 سال اخیر با ائتلاف رسانههای بیگانه، ضدانقلاب خارجنشین و اصلاحطلبان تحریمی شکل گرفته بود تا میزان مشارکت در کشور را به زیر 30 درصد کشانده و حتی جلوتر رفته و عدد کمتر از 20 درصد را ثبت کند، ملت ایران در مقابل چشمان حیرتزده تحریمیها، حماسه باشکوهی را آفریدند که فهم عظمت آن الهی بودن آن را نمایان خواهد کرد.
دشمنان که به ویژه پس از شکست بلوای پائیزی که 1401 تمام سرمایه و تمرکز خود را معطوف به انتخابات اسفند ماه 1402 کرده و در تلاش بودند با دمیدن در شیبور تحریم انتخابات و موج سواری بر برخی گلایه مندی های مردم و نشستن بر زخمهایی که در کشور وجود دارد، شکست خود را جبران کنند! روز گذشته بار دیگر شکست را تجربه کردند امادر این میان، باید به این نکته توجه کرد که رأی صامت و زبان بسته است و نیازمند تفسیر است و باید زبان آن را گشود و نطقش را باز کرد! لذا تلاش برای معنا بخشیدن به آرا یکی از رسالتهای مهمی است که کار انتخابات را تکمیل میکند. نکته تأملبرانگیز آن است که دشمن نیز بیکار ننشسته و بازندگان و ناکامان انتخابات نیز در تلاشند تا تفسیری مغرضانه از آرای مردم ارائه دهند و خود را پیروز این میدان معرفی کنند. به واقع، از همین الان جنگ معنابخشی آغاز شده و دشمن تلاش خواهد کرد رأی ملت را خوار کرده و با بزرگنمایی ضعفها، خود را پیروز جلوه داده و شیرینی این حماسه بزرگ را در کام ملت تلخ نشان دهد. لذا هر کس بتواند اولین تفسیر و تحلیل معقول و منطقی از رأی ملت را ارائه دهد، پیروز این جدال خواهد بود.
بدون شک، بزرگترین پیام عبور رأی از مرز 40 درصد آن است که جریان ضدانقلاب! که چهار سال تلاش کرد تا مردم را از مجلس انقلابی و دولت انقلابی ناامید کند و مشارکت ۳/۴۲ درصدی اسفند 1398 تکرار نشود، در این مسیر ناکام مانده است. جریان ضدانقلابی که بزرگترین کمپین تحریم انتخابات در 45 سال اخیر را شکل داد تا مردم با صندوق رأی قهر کنند، همانهایی که کشور را درگیر بزرگترین فتنه سالهای اخیر کردند تا به بهانه «مرگ مهسا»، صندوقهای رأی اسفند 1402 را بسوزانند، به لطف خدا نه تنها هیچ غلطی نتوانستند بکنند، بلکه نتایج آرا نشان داد، بود و نبودشان در چهار سال اخیر تغییری در میزان رأی ملت ایجاد نکرده است! درست است که میزان رأی 41 درصدی رأی پایینی از میانگین ادوار انتخابات مجلس در ایران است، اما این موضوع به تحریمکنندگان و عملیات شناختی گسترده آنها ربطی ندارد و کسی توجهی به فراخوانهای تحریم نکرده است.
با صراحت و با علم کامل عرض میکنم رأی 41 درصدی ملت ایران در سال 1402، بسیار باشکوهتر از ادوار انتخابات ایران بوده است که آرای بالای 50 درصدی و 60 درصدی را تجربه کرده است. برای نمونه، این رأی بالاتر از رأی 71 درصدی سال 1374 در مجلس پنجم است. همه کارشناسانی که آن روزها را به خاطر دارند، به خوبی به یاد میآورند که انتخابات آن سال در شرایطی بود که دشمنان این ملت بسیار ناتوانتر از امروز بودند.
ـ✅ در آن ایام فضای مجازی وجود نداشت که اینگونه به خدمت مافیا در آمده باشد.
✅ جنگ شناختی دشمن آنقدر گسترده نبود که حتی دلسوزان نظام را هم دچار «خطای محاسباتی» کند!
✅ فضای انتخابات کاملاً رقابتی بوده و فاصله چپ و راست آنقدرها هم نبود که کسی دعوت به تحریم انتخابات کرده باشد و امثال خاتمی، تاجزاده، حجاریان، و... آنقدر خیانتپیشه نشده بودند که بر طبل تحریم کوفته و پای صندوق رأی حاضر نشده باشند!
✅ کشور آن چنان درگیر 1800 تحریمی نبود که در سختترین شرایط اقتصادی قرار گرفته باشد.
✅ فتنه همه جانبهای همچون بلوای پاییزی 1401 شکل نگرفته بود که حاصلش ناآرامی چندماهه باشد.
با توجه به این شرایط است که با صراحت میتوان گفت، دستیابی به آمار 41 درصدی، شکست سنگینی برای آنهایی است که دوقطبی مشارکتـ تحریم را کلید زدند و ماههاست برای ناامیدسازی ملت نخوابیدهاند.
انتخابات و نتایج حاصل از آن حرفهای بسیاری برای گفتن دارد که باید با تأمل و تعقل از آن رمزگشایی کرد و اجازه نداد تا بیگانگان زبان رأی ملت شوند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10205696033.mp3
10.7M
🔗 ناگفته هایی از عبدالمالک ریگی / اعترافات سرکرده تروریست ها درباره اقداماتش
🎙 ناگفته هایی از عبدالمالک ریگی سرکرده گروهک تروریستی جندالشیطان را در این برنامه مرور خواهیم کرد. در این ویدئو ریگی خودش را از زبان خودش روایت میکند. در صحنه هایی از ویدئو هم علمای اهل سنت با ریگی وارد بحث میشوند و به لحاظ فقهی او را در برابر کرده هایش قرار میدهند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
#انتخابات_دوازدهم
🔰 آمارهایی از انتخابات مجلس
🔹۱۰۳ نماینده مجلس یازدهم دوباره رای آوردهاند. ۱۴۲ منتخب هم برای اولینبار راهی مجلس میشوند.
🔹۲۱ درصد منتخبان ۳۰ تا ۴۵ ساله هستند، ۵۵ درصد ۴۵ تا ۶۰ ساله و ۲۴ درصد ۶۰ تا ۷۵ ساله.
🔹۳۷ درصد منتخبان دکترا دارند، ۵۸ درصد کارشناسی ارشد و ۵ درصد مدرک حوزوی.
🔹۴۸ درصدِ شرکتکنندگان در انتخابات خانمها هستند و ۵۲ درصد آقایان.
🔹۸۵ درصدرایدهندهها با کارت ملی رای دادند، ۱۱ درصد با شناسنامه، ۳ درصد با گواهینامه و یک درصد نیز با کارت پایان خدمت و گذرنامه.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10209699606.mp3
9.98M
🔗 جهان میتواند ترسناک تر از سطح تصور شود / نظر 8 صاحب نظر درباره آینده دنیا
🎙 در این برنامه از دیدگاه 8 کارشناس آینده یکی از نبردهای شعله ور شده در جهان کنونی را مرور خواهیم کرد. دنیای ما قرار است چگونه شود؟ اروپا یا آمریکا ؟ کدام یک فاتح میدان اوکراین خواهد بود؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#انتخابات_دوازدهم
✳️ فردای انتخابات
پس از ماهها انتخاباتی شدن فضای سیاسی کشور و شکلگیری رقابتهای سیاسی معطوف به صندوق رأی، روز ماراتن بزرگ سر رسید و بیش از ۲۵ میلیون نفر از مردمان این سرزمین که علاقهمند بودند در تعیین سرنوشت خود نقش آفرین باشند، پای صندوق رأی آمدند تا نامزدهای مورد علاقه خود را روانه بهارستان کنند. این قدرت نمایی ملت در حالی در برابر چشمان دشمنان و بدخواهان این سرزمین انجام میشد که آنها با همه توان انتخابات کشور را تحریم کرده بودند. دنبالههای داخلی آنان نیز همین مسیر را در پیش گرفته و با عدم حضور در پای صندوق رأی مؤید و مکمل بازی خط تحریم شدند. در این میان این ملت ایران بودند که بیتوجه به سناریوی دشمن در حالی که مشکلات معیشتی آنان را نسبت به وضعیت اقتصادی معترض کرده است، پای کار انتخابات آمدند و کار را تمام کردند.
اینک انتخابات به پایان رسیده است و امید دشمن ناامید گشته است. اما داستان فردای انتخابات همچنان باقی است. در این شرایط برای آنکه شیرینی این فتح بزرگ در کام ملت برای همیشه جاودانه گردد، لازم است که ملاحظاتی را مورد توجه قرار داد:
1⃣ پیروز واقعی حماسه ۱۱ اسفند ملت غیور ایران است که بابصیرت کامل و اراده بلند خود در طول دهههای اخیر بارها حماسهها آفریده است. در این بین جایگاه احزاب و گروههای سیاسی و نامزدهای وارد میدان شده در رتبههای بعدی قرار میگیرد و منتخبان بیش از آنکه خود را وامدار احزاب و گروههای سیاسی ببینند، باید خود را منتخب ملت بدانند، آن هم نه تنها کسانی که به ایشان رأی دادهاند، بلکه هر منتخب امروز، نماینده تمام ملت در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.
2⃣ پایان انتخابات، پایان رقابتهای انتخاباتی نیز است، انتظار آن است که با فراموشی فضای پر احساس رقابتی قبل از انتخابات، خدمت به ملت و تلاش برای رفع مشکلات و آبادانی کشور به دغدغه اصلی منتخبان قرار گیرد و دیگر نامزدهای رأی نیاورده نیز که به وظیفه شرعی خود در پرشور کردن انتخابات موفق گردیدهاند، خدمت در عرصهای دیگر را دنبال نمایند.
3⃣ بیشک بزرگترین شکست خوردگان این انتخابات را باید دشمنان این ملت و تحریمکنندگان انتخابات دانست که چشم طمع به انتخابات داشته و تلاش دارند کمرنگی و ناکامی انتخابات را در ایران ببینند. آنان که با همه توان به میدان آمده بودند تا مانع حضور مؤثر مردم در پای صندوق رأی شوند، در این مسیر متأسفانه مستحضر به حمایت اصلاحطلبان رادیکال هم بودند، اما با پاسخ دندانشکن ملت هوشیار ایران مواجه شدند.
4⃣ جلوگیری از مصادره به مطلوب کردن انتخابات از سوی ضدانقلاب و ایادی داخلی که در طول انتخابات بر خط تحریم و عدم مشارکت تأکید داشتند، از جمله نکات کلیدی دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد. انتخابات بالای ۴۰ درصدی در حالی محقق شد که دشمنان این سرزمین با همه توان برای ممانعت از تحقق انتخابات صف کشیده بودند. دستاوردی بزرگ که بدون شک از ادوار انتخابات گذشته در شرایط غیرقابل مقایسهای محقق گردید و نتایج آن افتخاری برای این سرزمین بود.
5⃣ فردای انتخابات روزی است که رأیدهندگان و حامیان نامزدهای انتخاباتی، مطالبهگرانی هستند که در مقابل نمایندگان صف خواهند کشید تا ضمن حمایت و پشتیبانی از منتخبان، نیازها و ضرورتهای کشور را بازگو و تحقق و رفع آنها را مطالبه کنند.
6⃣ فردای انتخابات همچنین فصلی نو در زندگی منتخبانی است که قرار است از این به بعد نمایندگان ملت عزیز ایران باشند. توفیقی بزرگ که با رسالتی بزرگ عجین شده است. طبیعی است در اولین گام باید تلاش شود در چارچوب حدود قانونی به وظایف سپرده شده به نحو احسن عمل گردد، همچنین برای تحقق وعدههایی که در روزهای تبلیغات انتخاباتی داده شده تلاش گردد. ضمن آنکه در جایگاه خادم ملت، از پاسخگویی در برابر سؤالات ملت غفلت نشود.
7⃣ فراموش نباید کرد که نامزدهای منتخب، نمایندگان همه ملتاند چه آنهایی که به ایشان رأی دادند و چه آنهایی که رأی دیگری داشتند و حتی نمایندگان آنهایی که در انتخابات شرکت نکردهاند و موظفاند که برای خدمت به ۸۵ میلیون ایرانی صبح و شام تلاش نمایند. بدون شک با تلاش فراگیری میتوان امید داشت که سالهای پیش رو بهتر از سالهای گذشته باشد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
1_10213817311.mp3
11.81M
🔗 رای مردم براندازها را به جان هم انداخت / مگر تو نبودی میگفتی کار اینها تمام است؟
🎙 رای مردم کارشناسان برانداز را به جان هم انداخت. اینجا آنتن سعودی اینترنشنال چند روز بعد از برگزاری انتخابات در ایران / از آنتن رسانه های برانداز دود سفید بلند میشود. / کارشناس برانداز: مگر خود شما نبودید میگفتید کار حکومت تمام است؟
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
#انتخابات
#نقش_مردم
#انتخابات_دوازدهم
#سر_انگشت_مردم
🔻 اینجا انگشتان مردم سرنوشت حکمرانان را تعیین میکند
✅ جمهوریاسلامی ایران کشوری است که در آن، برادرهمسر رهبر ایران، نامزد انتخابات مجلس میشود ولی رأی نمیآورد و از ورود به مجلس باز میماند.
رئیس سابق قوهقضاییه و منصوب رهبری به ریاست مهمترین مجمع نظام، نامزد مجلس خبرگان میشود ولی مردم با سرانگشتان خود او را کنار می زنند و می گویند برای خبرگان تو را نمیخواهیم؛ او از ورود به خبرگان باز میماند.
در تهران فرزند شهید مطهری و در کرمان برادر شهید باهنر، توسط مردم از رقابت حذف میشوند. در خوزستان، مردم پای دوازده نماینده از هجده نماینده و در کل کشور مردم ۱۴۲ نماینده از نمایندگان خود را، از مجلس قطع میکنند و نیروهای جدید جایشان میگذارند.
در گیلان، مردم به معاون رئیسجمهور سابق که رئیسسابق مجلس برای تبلیغش ویدیو منتشر کرده، رای نمیدهند و او را راهی خانهاش در تهران میکنند.
مردم انگشت توی استامپ میزنند و نماینده متخلفی که انگشت بر چهره سرباز نواختهبود را کنار میگذارند.
اینجا کشوری است که مردم، قدرتمندترین و ریشهدواندهترین مهرههای سیاسی کشور را طی کمتر از بیستوچهار ساعت رایگیری، حذف و نیروهای تازهنفس مورد نظر خود را جایگزین آن ها می کنند.
اینجا مردم از بستگان رهبری گرفته تا فرزندان شهدا و حتی بعضی علما را از فیلتر رای خود رد میکنند.
بگذار هرچه میخواهند بگویند؛ اینجا آزاد ترین کشور دنیاست که مردمش آزادترین مردم دنیایند.
به همین دلیل است که من هنوز پای این جمهوریاسلامی که در آن انگشتان مردم سرنوشت حکمرانان را تعیین میکند ایستادهام.
#شورای_وحدت
#نسجام_و_اصالت
☫ پایگاه خبری شورای وحدت کشور
▫️کانال ایتا | ▫️ پایگاه خبری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
#محمدرضاقربانی
#کانال_مطالب_تحلیلی در #ایتا 👇
🆔 eitaa.com/mrgh110
#کانال_مطالب_تحلیلی در #تلگرام 👇
🆔 https://t.me/mrgh110
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️