🔸#امنیت_در_حج
◽️در حج ممکن است با چه خطراتی روبهرو شویم؟
🔴ویژه حجاج
پرهیز از ارتباط با شیعیان غیرایرانی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
چو ایران نباشد تن من مباد
بر این بوم و بر زنده یک تن مباد
همه روی یکسر به جنگ آوریم
جهان بر بد اندیش تنگ آوریم
ز بهر بر و بوم و پیوند خویش
زن و کودک وخرد و فرزند خویش
همه سر به سر تن به کشتن دهیم
از آن به که کشور به دشمن دهیم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔶۲۵ اردیبهشت -سالروز بزرگداشت فردوسی بزرگ-
#ایران
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
17.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 توقعات زیاد و نارضایتی شغلی عاملی برای افتادن در دام موساد
📄برگرفته از پرونده ای واقعی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#نارضایتی_شغلی
#فضای_مجازی
#خرابکاری_صنعتی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔶جاسوسی از فضای مجازی
🔘قسمت سوم
⚪️رسانههای اجتماعی چه نوع دادههایی را جمعآوری میکنند؟
🔻هنگامی که کاربران، یک حساب رسانهی اجتماعی ایجاد میکنند و از آن پلتفرم استفاده میکنند، از خود و فعالیتهایشان یک ردپای دیجیتال در اینترنت به جا میگذارند. شرکتهای تجاری با استفاده از کوکیهای ردیابی، ژئوفنسینگ و ردیابی بین سایتی، اطلاعات شخصی، علایق و مکانها را از پلتفرم جمعآوری میکنند. وقتی کاربر برای یک حساب ثبت نام میکند، با قبول شرایط و ضوابط، پلتفرم رسانههای اجتماعی را قادر میسازد دادههای شخصیاش را جمعآوری کنند.
🔻حتی اگر یک حساب، خصوصی باشد، پلتفرم موردنظر میتواند دادههای حساسی مانند موارد زیر را جمعآوری کند:
▪️به روز رسانی وضعیت، از جمله رویدادهای کار، زندگی و روابط؛
اعتقادات دینی؛
▪️اطلاعات نمایه، از جمله نام، اطلاعات تماس و تاریخ تولد؛
▪️دادههای مکان، از جمله زادگاه، مکانها، شهرهای قبلی یا آدرس دقیق.
▪️علایق شخصی، مانند تاریخچهی خرید و تعاملات وب سایت؛
▪️محتوای به اشتراک گذاشته شده، مانند به روزرسانی وضعیت، عکسها و فیلمها؛
▪️مشارکت در رسانههای اجتماعی، از جمله لایک، اشتراکگذاری یا نظرات در مورد پستهای دیگر؛
▪️اطلاعات استخدامی، از جمله مشاغل فعلی یا گذشته؛ و
▪️اطلاعات شخصی مانند سن، نژاد و جنسیت.
🔻پستهای رسانههای اجتماعی همچنین میتوانند دادههای مبتنی بر احساسات و عواطف را نشان دهد. این دادهها احساس کاربران در مورد پیامها و محتواهای خاص را اندازهگیری میکند. دادههای نگرشی را میتوان با نظرسنجی، مصاحبه، بررسی، بازخورد، ترجیحات و شکایات به دست آورد.
🔻دادههای ترجیحی در رسانههای اجتماعی نشان میدهد که کاربر از کدام ایدهها، فعالیتها و محتواهای مختلف مانند سیاست، غذا، ژانرهای سرگرمی و اعتقادات مذهبی پشتیبانی میکند.
#شگردهای_جاسوسی
#فضای_مجازی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🔸#امنیت_در_حج
◽️در حج ممکن است با چه خطراتی روبهرو شویم؟
🔴ویژه حجاج
نگه داشتن رسید خرید
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
🔴 رزمندگان حزب الله تجهیزات جاسوسی در پایگاه رادار را در مزارع اشغالی شبعا با موشک های هدایت شونده هدف قرار دادند.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
📚 وقتی دیکتاتوری #لابی_یهود در دانشگاههای آمریکا بینتیجه میشود!
🔷️ آنچه که این روزها در قالب اعتراضات دانشجویان در دانشگاههای آمریکا نسبت به نسلکشی وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین در جریان است، در شرایطی به وقوع میپیوندد که لابی صهیونیست طی چند دهه اخیر اقدام به کنترل جدی مراکز دانشگاهی آمریکا کرده بود؛ اقدامی که در بلند مدت نتوانست کمکی به تطهیر چهره این رژیم رو به زوال کند.
📖 در بخشی از کتاب #آنها_چگونه_تصمیم_میگیرند؟ که به بررسی نقش اتاقهای فکر آمریکایی در تصمیمگیری و گفتمانسازی اختصاص دارد؛ آمده است:
«لابی یهود در آمریکا بر نوشتههای استادان دانشگاهی و آنچه آموزش میدهند، نظارت میکند. در سال 2002، مارتین کرامِر و دانیل پایپِس دو محافظهکار به شدت طرفدار اسرائیل، پایگاه اینترنتیای به نام «دیدبان دانشگاه» راهاندازی کردند. در این پایگاه، پروندههای استادانی که #مظنون_به_انتقاد_از_اسرائیل بودند، قرار داده شد و از دانشجویان خواستند تا نظرها و رفتارهای آن دسته از استادان یا همکلاسیهای خود را که از اسرائیل انتقاد میکنند، در این وبسایت قرار دهند. #لابی_یهود حتی دانشآموزان دبیرستانی در آمریکا را نیز برای دفاع از رژیم صهیونیستی آموزش میدهند. براساس گزارش مجلهی فوروارد، در سالهای 2002 و 2003، لابی یهود 240 دانشجوی کالج را برای آموزش دفاع قاطعانه از اسرائیل به واشنگتن برد و سپس آنها را به مدارس بازگرداند تا در خوابگاهها و مراکز تحصیلی خود از اسرائیل دفاع کنند.»
#بریده_کتاب
#لابی_یهود_در_آمریکا
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir
26.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📆 تاریخ جاسوسی در ایران
🔹آموزه های سن تزو و نقش رشوه در جاسوسی
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
#تاریخ_جاسوسی
@matsa_ir
متسا | مرجع ترویج سواد امنیتی
🔶جاسوسی از فضای مجازی
🔘قسمت چهارم
⚪️شرکتهای تجاری با این دادهها چه میکنند؟
🔻پلتفرمهای رسانههای اجتماعی از دادهها برای تجزیه و تحلیل بازار، نمایش تبلیغات هدفمند، سفارشی کردن خدمات و توصیهی پستها استفاده میکنند. دوست نداشتن و لایک کردن نیز می تواند به شکل دادن پرترهی رسانههای اجتماعی کاربر کمک کند.
شرکتهای تجاری از این اطلاعات برای یافتن منافع مشتریان خود استفاده میکنند. آنها ممکن است بپرسند که آیا تبلیغات آنها به درد کاربر میخورد یا خیر. این سوالات کوتاه می تواند به شخصی سازی تبلیغات با توجه به علایق افراد کمک کند.
🔻نظرسنجیهای رسانههای اجتماعی نیز سوالاتی در مورد علایق شما میپرسند. این پاسخها ثبت میشوند و شرکتهای مرتبط میتوانند این دادهها را به همراه سایر اطلاعات در ردهی علاقهمندی مربوطه، مانند صاحب حیوان خانگی، علاقهمند به ماشین یا علاقهمند به بازیهای ویدیویی قرار دهند. با اطلاعات جمعآوریشده از این نظرسنجیها، شرکتها میتوانند کاربران را برچسبگذاری کنند تا آنها را با پستهای رسانههای اجتماعی خود درگیر نگه دارند.
🔻وقتی یک پلتفرم برندی را تبلیغ میکند، در ازای آن پول میگیرد. این پستها ممکن است بهعنوان محتوای حمایتشده برای کاربران دارای دادههای مربوط به برند تبلیغاتی ظاهر شوند. شرکتها برای ظاهر شدن در فیدهای رسانههای اجتماعی با کاربرانی که محصولاتشان را مطابقت دارند، پول میدهند. این اطلاعات هدفمند از کوکیهای ردیابی یا اطلاعات به اشتراک گذاشته شده جمعآوری میشود. اگر کاربران یک ایمیل یا شماره تلفن ارائه دهند، شرکتها میتوانند از آنها برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات دربارهی محصولات و خدمات خود با کاربران نیز استفاده کنند.
#متسا
#مرجع_ترویج_سواد_امنیتی
@matsa_ir