فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌سواد رسانهای و مخاطب هوشمند
🔺امروزه در فضایی اشباع شده از اطلاعات مختلف زندگی میکنیم، برای اینکه بتوانیم از میان انبوه پیامها و مطالب دریافتی، مطالب درست را تحلیل کرده و از آنها بهرهبرداری کنیم به مهارت سواد رسانه نیاز داریم.
#فضای_مجازی
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
نیمی از کاربران ایرانی از اپلیکیشنهای مسیریاب داخلی استفاده میکنند
🔸تقریباً نیمی از مردم برای یافتن مسیر خود و رسیدن به مقصد از نقشه و مسیریاب استفاده میکنند، بررسیهای صورتگرفته در یک نظر سنجی گویای آن است که بلد و نشان توانستهاند ۵۰ درصد مخاطبان را به خود جلب کنند به گونهای که ۲۹ درصد آنان از بلد استفاده میکنند و ۲۵ درصد از نشان. همین آمار حاکی از آن است که تعداد کسانی هم که از مسیریابهای خارجی استفاده میکنند کم نیست؛ ویز در این بازار سهم ۱۸ درصدی دارد و ۲۶ درصد نیز از گوگلمپ استفاده میکنند.
💢این آمار نشان دهندهی نکتهی قابل توجهای است اگر اپلیکیشنهای داخلی با قابلیتهای فراوان و استاندار های مناسب طرحی شوند، امکان رقابت با سایر پلتفرم ها و اپلیکیشن های یکسان خارجی وجود دارد
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌اهمیت سواد رسانهای برای نوجوانان
🔺جذابیت #شبکه_های_اجتماعی و #فضای_مجازی باعث بروز رفتارهای نامعقول و بدون تفکر در نوجوانان شده است، با بهرهمندی از دانش سواد رسانهای میتوانند بدون تأثیرپذیری از تبلیغات رسانهای، جهان پیرامون خود را بهتر بشناسند.
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
⭕️گوگل در فرانسه به جنگ اخبار جعلی میرود
🔸خبرگزاری فرانسه و شرکت گوگل از راه اندازی پروژه ای مشترک برای مبارزه با اطلاعات جعلی و نادرست در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۲ فرانسه پرده برداشتند.
🔸 بیانیه گوگل و خبرگزاری فرانسه در نشست سالانه روش های جدید روزنامه نگاری در مدرسه سیانس پو، علوم سیاسی پاریس ارائه شد.
#فضای_مجازی
🌐یورونیوز
✅ @media_arma
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌رسانهها بازیگران عرصه فرهنگسازی
🔺رسانهها میتوانند باورها و ارزشهای یک جامعه را مطابق با اهداف مشخص شده خود تغییر دهند، این شیوهای است که کشورهای سلطهطلب برای نفوذ در کشورهای دیگر و سلطه فرهنگی بر آنها استفاده میکنند.
#سواد_رسانه_ای
✅ @media_arma
📌 برای یادگیری سواد رسانه چه کتابی بخوانیم ؟
📙سواد رسانه، نویسنده محمد محمدی، انتشارات سوچا
🔺 نویسنده موضوع سواد رسانه را بسیار ساده و روان با تعداد زیادی تمثیل های شیرین و راهگشا برای عموم مردم طرح می کند، در این کتاب شما با مثال های فراوانی از انیمیشن هایی مانند در جست و جوی نمو، باب اسفنجی، تارزان و سایر محصولات رسانه ای غرب روبرو می شوید اما این بار با نگاهی نو این که در این محصولات خانواده، جامعه، مسلمانان، روابط زن و مرد و... چگونه بازنمایی شده است.
🔺کتاب در صدد است تا مخاطب را اماده کند تا موضعی فعال و پرسش گر نسبت به خوراک رسانه ای خود بگیرد.
#سواد_رسانه
#معرفی_کتاب
✅ @media_arma
⭕ گوگل از چه راههایی پول درمیاورد؟
🔸شرکت گوگل از سرچ، یوتیوب، فضای ابری و... ۶۵ بیلیون دلار درآمد کسب میکند که ۴۴ بیلیون آن صرف هزینههای این شرکت میشود و به طور کلی درآمد خالص آن ۲۱ بیلیون دلار است.
💢این رقم ۱۴۰برابر بودجه سال آینده وزارت ارتباطات است، وزارت ارتباطات در سال ۱۴۰۱، ۱۳.۹۸۹میلیارد تومان (معادل ۴۶۶میلیون دلار) است.
✅ @media_arma
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نقد رویکرد فیلمسازی در سالیان اخیر
💢 دستگاههای دولتی متولی سینمای ایران توضیح بدهند چرا نتوانستند یک فیلم بسازند که قابلیت نمایش در شهرها و کشورهای همسایه و هم فرهنگ ما، داشته باشند!
✅ @media_arma
⭕️ تعداد كاربران تلگرام پس از فیلترینگ ۲۵درصد رشد كرد.
💢کاش هرچه زودتر مسئولین فکری به حال این قوانین عجیب و غریب فضای مجازی مثل فیلتر تلگرام و توییتر بکنند
#فضای_مجازی
✅ @media_arma
آمریکاییها چقدر به رسانههای خود اعتماد دارند؟
🔸نتیجه یک نظرسنجی جدید نشان میدهد بیش از ۷۶ درصد از مردم آمریکا معتقدند رسانههای جریان اصلی این کشور بر پیشبرد دستورکارهای سیاسی خود تمرکز کردهاند.
🔸پاسخ دهندگان جمهوریخواهان بدبین ترین بودند و بیش از ۹۰ درصد از آنها بر این باور بودند که رسانهها برنامههای سیاسی خود را پیش میبرند.
🔸دموکراتها بیشترین اعتماد را به رسانهها داشتند، اما فقط اندکی بیشتر یعنی ۳۷.۳ درصد آنها به رسانهها در ارائه حقایق اعتماد داشتند.
🌐تسنیم
✅ @media_arma
آرما مدیا
دنیای متاورس... مخدر مجازی برای انسان واقعی/کاش این بار مسئولین دیر اقدام نکنند و به فکر فرهنگسازی برای مواجهه با پدیدههای نوظهور در فضای مجازی باشند
متاورس (Metaverse) یا فراجهان، یک فضای یکپارچه مجازی است و تازهترین واژه و مفهومی است که تخیلی بیانتها را در صنعت فناوری جهان به خود جلب و مشغول کرده است.
تصور کنید که بهوسیله تکنولوژی سهبُعدی شما وارد فرادنیایی میشوید که تقریبا محدودیت دنیای واقعی را ندارد و این یعنی تبدیل شدن این حوزه به رتبه یک جذب مخاطب و بهدنبال آن، صنعتی پولساز برای طراحان و ارائهدهندگان آن.
مدتی است که تغییر نام و رویکرد شرکت فیسبوک به متاورس و دنیای متاورس بحث داغ محافل مختلف شده. بهجز فیسبوک که در حوزه متاورس فعال شده، شرکتهای مایکروسافت و اِن.ویدیا (Nvidia) نیز وارد فرادنیا شدهاند.
با توسعه این فرادنیا اکنون، خرید و فروش اقلام و کالاها و حتی زمین در این فرادنیای مجازی رونق گرفته و حتی در ایران نیز متقاضیان خود را یافته است.
مدتی پیش در برخی از سایتهای خرید و فروش داخلی، آگهیهای خرید زمین در متاورس نمایان شد. هرچند که چند روز بعد این آگهیها حذف شد.
از آنجا که متاورس هنوز ناشناخته است، تحقیقات طولانیمدتی دربارهٔ تأثیرات فیزیکی و روانشناختی آن بر انسان اجتماعی انجام نشده است.
بازیهایی که با هدستهای حقیقت مجازی و حقیقت افزوده انجام میشوند، امکان دارد به افسردگی، تنها شدن فرد یا خشونت و آزار به خود منجر شود.
اکنون زمان آن رسیده است که یک بار دیگر به فیلم "بازیکن شماره ۱ آماده" (Ready Player One) سال ۲۰۱۸ به کارگردانی "استیون اسپیلبرگ" نگاهی بیندازیم. فیلمی که در آن شخصیت اول به دنبال گنجی پنهانشده در دنیایی مجازی است.
✅ @Media_arma