هم اکنون در اینترنشنال :
بچه زود باش بیار کله ی نوید افکاری رو ...😁
#حسن_یزدانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 افتضاح جدید در سازمان بهداشت جهانی/ آمریکا و اتحادیه اروپا خواستار تعهد این سازمان جهانی برای جلوگیری از تجاوز جنسی کارکنانش شدند
🔻 آمریکا و اتحادیه اروپا به همراه چند کشور غربی دیگر پس از دریافت یک گزارش هولناک از وقوع تجاوز و سوءاستفاده جنسی توسط کارمندان سازمان بهداشت جهانی که برای مبارزه با ابولا به کنگو فرستاده شده بودند، خواستار «تعهد کامل» این نهاد بینالمللی برای جلوگیری از تکرار وقوع چنین اعمالی ننگینی شدند.
🔻 در گزارش فوق اعلام شده است که ۲۱ نفر از کارکنان این نهاد بینالمللی که بین سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ میلادی در جمهوری دموکراتیک کنگو شاغل بودند متهم به ۸۳ مورد سواستفاده جنسی هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراسم اهدا مدال طلا به حسن یزدانی
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدیویی که اتحادیه کشتی جهان از قهرمانی حسن یزدانی با پیروزی برابر دیوید تیلور آمریکایی منتشر کرد
🚨🚨🚨پیام پاشینیان نخست وزیر ارمنستان به ایران:
▫️نیکول پاشینیان امروز در اظهاراتی گفت:
«ارمنستان هرگز کمک های ایران در دهه نود میلادی را فراموش نمیکند. کمک هایی که به نجات ارمنستان از محاصره منجر شد.
▫️من مطمئن هستم که شرکای ما در ایران می دانند که ارمنستان هرگز در توطئه ای علیه ایران دخیل نبوده و نخواهد بود زیرا این روابط برای ما بسیار مهم است.
▫️روابط اقتصادی با ایران به دلیل تحریم ها مختل شده است ما به دنبال برقراری روابط بیشتری با ایران هستیم.
⭕️ محمود #احمدی_نژاد که در بحران افغانستان و برآمدن طالبان، اظهاراتش را در قالب ۲۷ پست صوتی، تصویری و مکتوب در کانال دولت بهار منتشر کرد و لحظه به لحظه علیه طالبان و سیاستهای جمهوری اسلامی در افغانستان سخن گفت، اکنون در برابر گردن فرازی #علیف علیه ایران، روزه سکوت گرفته است.
16.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیف رسانه آمریکایی از بحران بی خانمان ها در پورتلند:
ناامید کننده، زشت و نابخشودنی!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑دلایل ایران برای مخالفت با درخواست اخیر آژانس
✍ اندیشکده راهبردی تبیین
#تحلیل_کوتاه
💥به تازگی گروسی، دبیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، خواستار تعویض دوربینهای مجموعه کارگاهی «تسا»ی کرج شد که در آنجا قطعات مربوط به سانتریفیوژها تولید میشود. ولی این درخواست با مخالفت ایران مواجه شده است. در این خصوص تکاتی را میتوان ذکر کرد:
1️⃣ بعد از دو حمله خرابکارانه رژیم صهیونیستی در کمتر از یک سال به تأسیسات مونتاژ سانتریفیوژ، ایران با مخالفت با این درخواست، ضمن احتیاط بیشتر نسبت به مکانهایی با حساسیت بالا، بیاعتمادی خود به بازرسیهای آژانس را نیز ابراز میکند.
2️⃣ ایران با این مخالفت نشان میدهد که تفاهم صورتگرفته با آژانس، یک تفاهم سیاسی ذیل مذاکرات وین است. بنابراین آژانس نمیتواند برای خود اختیارات حقوقی خاصی در خصوص این توافق، مانند تعمیم آن به هر مجموعه مد نظر و بازرسیهای سرزده از آن، قائل باشد.
3️⃣ در تفاهم ایران و آژانس، از عبارت «تجهیزات مشخصشده» درباره سرویس فنی دوربینها استفاده گردید تا معین گردد صرفاً چه مکانهایی تحت تعویض کارت حافظه دوربینها قرار میگیرد و مجتمع تسای کرج از این امر مستثنا بوده است.
4️⃣ این اقدام ایران از جهت افزایش ابهام طرف مقابل نسبت به برنامه هستهای کشور نیز میتواند نیاز دولتهای غربی به نظارتهای آژانس را افزایش داده و اهرم فشار بیشتری در مذاکرات در اختیار تیم ایرانی قرار دهد.
5️⃣ نکته دیگر اینکه دو نوع دوربین در این مجتمع وجود دارد که یک نوع دوربینهای نظارتی پادمانی است که وجود دارد و دوربینهایی که آژانس بر آن اصرار دارد، دوربینهای پروتکلی است که با توجه به توقف اجرای پروتکل الحاقی، نصب دوباره آنها که در حمله خرابکارانه مورد ضربه قرار گرفتهاند، امکانپذیر نیست.
✅ در عین حال با وجود نکات مذکور، این پرسش مطرح است که در شرایطی که طبق نظارتهای پادمانی صرفاً در اماکنی که مواد هستهای وجود دارد، آژانس میتواند دوربین نصب کند، چرا در مجموعهای که تنها مرکز تولید قطعات و مونتاژ است و موادی وجود ندارد، دوربینهای نظارتی پروتکلی همچنان فعال هستند.
🛑واکنش اروپا به توافق سهگانه آمریکا، بریتانیا و استرالیا
#گزارش_کوتاه
💥اندیشکده شورای روابط خارجی در یادداشتی به چهار پرسش درباره واکنش دولتهای اروپایی به توافق آکوس میان واشنگتن، لندن و کانبرا پاسخ داده است که در ادامه میآید:
1️⃣ چرایی واکنش فرانسه
پاریس معتقد است اقدام آمریکا در لغو قرارداد فروش زیردریاییهای فرانسوی به استرالیا، خدشهای بر اعتماد طرفین و ضربهای به اتحاد دو سوی آتلانتیک است. این ضرری بیش از ۶۰ میلیارد دلار برای فرانسه در پی داشت. این مسأله میتواند سنت گُلیسم در فرانسه را تقویت کند.
2️⃣ تأثیر بر ناتو
رویکرد بایدن در ادامه حرکت ترامپ موجب تقویت «خودمختاری راهبردی» اروپا میشود. ولی تا پیش از آنکه عمده کشورهای اروپایی به این رویکرد بپیوندند و سپس درصدد تقویت توانمندیهای نظامی خود برآیند، تأثیری بر ناتو نخواهد داشت.
3️⃣ تأثیر بر همکاری علیه چین
این توافق بخشی از تلاش گستردهتر آمریکا برای ایجاد تعادل در برابر قدرت و بلندپروازی چین است. ولی در عین حال که توان نظامی استرالیا را در برابر چین افزایش میدهد، یک شکست دیپلماتیک در پیشبرد وحدت دو سوی اقیانوس اطلس علیه پکن ایجاد کرده است. یک قدم به جلو و یک قدم به عقب است.
4️⃣ لزوم اصلاح روابط
نویسنده معتقد است آمریکا و اروپا اشتراکات فراوانی علیه چین دارند و آمریکا باید به ادعای خود مبنی بر تشکیل جبههای از دمکراسیها علیه چین در حوزه نظامی، دیپلماتیک و تجاری عمل کند. این نیازمند جلب مشارکت اتحادیه اروپا در این ابتکارات است.
✅ به نظر میرسد برگزیت و خروج لندن از اتحادیه، ضربهای بود که با توجه به نزدیکی آمریکا و انگلستان، این دو را بهتدریج به سوی سیاستهای مشترک در قبال اهداف و منافعشان که با دیگر دولتهای اروپایی بهویژه آلمان و فرانسه در تمایز است، پیش راند.