eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.8هزار عکس
169.3هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ گزارش الجزیره: 📍جوانان شاغل در بارسلونا نمی‌توانند هزینه اجاره یک مسکن را فراهم کنند...
🔴حذف آیت‌الله ربانی املشی، که بیت آقای منتظری به انقلاب کرد سالروز فوت آقای حسینعلی منظتری 🔹ازدواج احمد منتظری با زهرا ربانی املشی در سال ۱۳۵۶ موجب خویشاوندی آیت الله ربانی املشی با آقای منتظری و صمیمیت و ارتباط بیش از پیش آن دو گردید. 🔸همین مساله باعث شد تا آیت الله ربانی فعالیت های مثبتی را در دفتر و بیت منتظری آغاز کند. سید مهدی هاشمی که از این اقدامات، سخت به وحشت افتاده بود، درصدد برآمد با روش های مخصوص خودش جلوی فعالیت های آیت الله ربانی را بگیرد و او را به وسیله سم، مبتلا به سرطان کرده و در روز ۱۷ تیر۱۳۶۴ به شهادت رساند. 🔹" سید مهدی هاشمی در آخرین خود در مورد چنین اقرار می کند: در رابطه با قتل مرحوم ربانی، قضیه بدین ترتیب بود که بعد از قضيه مجلس خبرگان و آمدن آقای ربانی املشی خدمت آیت الله منتظری در رابطه با جریانات آینده رهبری،چند ماه بعد از خبرگان - که دقیقا یادم نیست چه زمانی بود - روزی با آقای...(در کتاب خاطره ها حذف شده است) در تهران در منزل قبلی ایشان گویا اختیاریه بود، صحبت کردیم که چگونه یک ضربه به ایشان بزنیم. 🔸گفت: ما وسایل و امکانات سنتی و داروهای مسموم کننده و سرطان زا در اختیار داریم که می توان به صورت نامرئی فرد را مسموم نمود که در اثر این به سرطان گشنده مبتلا خواهد شد. پس از بحث و بررسی این شیوه به نظرمان مطلوب افتاد. 🔹برای اجرای قضیه، او گفت: یکی از افراد ما که شک دارم منظورش فلانی یا فلانی بود به تازگی با آقای... ارتباط یافته بودند، البته رفاقت قبلی داشتند. وی از نظر کار با نهضت ها به تازگی در اختیار آقای... قرار گرفته بودند. 🔸می گفت: می توانند با آقای ربانی در تماس و ارتباط قرار گیرند. من دقيقا سؤال نکردم شیوه ارتباطی آنان چگونه است ولی آقای... باضرس قاطع مدعی بود که رابطه گرفتن برای او آسان است. 🔹در مورد شیوه عمل مدعی بود پس از ۱۵ یا ۲۰ روز پس از استعمال و استشمام مواد مزبور طرف تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. مدتی بعد که به قم آمده بود، گفت:عمل انجام گرفته است.»( خاطره ها، ج۴، ص۴۲۷) 🔸همچنین حجت الاسلام احمد سالک در این باره می گوید: تا من وارد مجلس شورای اسلامی شدم، دیدم آقای ربانی املشی می لرزد! من ایشان را در بغل گرفتم. می لرزید! به من گفت آقای سالک، مهدی هاشمی من را کشت! این جمله آقای ربانی املشی به من هست. بعد از این هم فوت کرد. کشتن همیشه با طناب نبود. توی چاه کردن شیخ قنبرو... از این کارهاهم می کردند. سم می ریزند در استکان افراد، غذایی را آلوده می کنند. آقای ربانی املشی... من را در بغل گرفته بود و می لرزید، به من گفت آقای سالک، شاهد باش، مهدی هاشمی من را کشت!» 🔹یک هفته بعد، بحث قائم مقامی آقای منتظری در مجلس خبرگان مطرح شد و رحلت آیت الله کی املشی از هزینه هایی بود که دفتر آقای منتظری به انقلاب تحمیل کردند. (روزگار قائم مقامی، ص۸۹ - ۸۸) بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی-قم.
نامه به منتظری.pdf
391.7K
🔴ماجرا و متن نامه اعتراضی حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی، امام جمارانی و مهدی کروبی به منتظری+متن نامه سالروز فوت آقای حسینعلی منتظری 🔹حجت‌الاسلام و المسلمید سیدحمید روحانی: یک سال و اندی پیش از آنکه به همراه حجج اسلام حاج آقای کروبی و امام جمارانی نامه ۶۷/۱۱/۲۹ را به آقای منتظری بنگاریم، از لحن سخنان او دریافته بودم که آنچه او بر زبان می‌آورد، با باورهای آن آقای منتظری که ما می‌شناختیم همخوانی ندارد و این صدای دیگران و دگراندیشان است که از حلقوم او بیرون می‌آید. 🔸این دریافت را بارها با برخی از دوستان در میان گذاشتم و اظهار نگرانی کردم، حتی به یاد دارم که یک‌بار این مسأله را مطرح کردم و این نکته را یادآور شدم که من بیم آن دارم که دشمن از آقای منتظری برای نظام جمهوری اسلامی، یک بسازد و ما روزی چشم باز کنیم ببینیم که کار از کار گذشته و آنچه نباید اتفاق بیفتد، به وقوع پیوسته است. 🔹این سخنان من با واکنش منفی بسیاری از حاضران رو به رو شد. خبر آن هم به گوش آقای منتظری رسید و او نیز در ملاقات با برخی از دوستان زبان به گله باز کرده بود که فلانی مرا خوانده است! و سرانجام این بحث و گفتگو به نگارش نامه ۶۷/۱۱/۲۹ منجر شد که با امضای آقایان ، و نگارنده همراه بود. 🔊 رسانه رسمی بنیاد تاریخ‌پژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
⭕️ مادرِنهضت‌ها: جنبش مقاومت فاطمی؛ الگوی قیام‌ها 🖊 : ◀️ در زیارت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، آن‌گاه که به عبارت «زَعَمْنَا أَنَّا لَکِ أَوْلِیَاءُ» می‌رسیم، به ناگاه با این پرسش مواجه می‌شویم که آیا گمان ما در پیروی حضرت زهرا (س) حقیقت دارد یا خدای ناکرده به تعبیر آیه ۱۰۴ سوره کهف جزء «هُمْ یَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ یُحْسِنُونَ صُنْعاً» هستیم؟ 🔹 یکی از زمینه‌هایی که می‌تواند ما را از پیروی حضرت زهرا (س) باز دارد، تصویر و تفسیر اشتباهی است که از حرکت ایشان داریم. تصویری فردی و عبادی و حداکثر به عنوان الگویی خانوادگی یا زن نمونه؛ این تصویر باعث شده ما اجتماعی، انقلابی و ایدئولوژیک‌ترین نطق ایشان را خطبه "فدکیه" بخوانیم و به چارچوب‌های موردی و فرو بکاهیم. 🔸 حضرت زهرا (س) رهبر یک است؛ جنبشی که همه چیز دارد: از اعتراض، تا ایدئولوژی تا مطالبه و نقد نخبگان و ، تا آگاه سازی عمومی تا رساندن پیام اعتراض با کمترین امکانات همچون چگونگی سوگ‌واری، چگونگی تشییع و مسئله محل دفن. 🔹 استدلال، هشدار و بحث اصلی این نهضت که در تمام موقعیت‌ها بیان می‌شود چیست؟ مضمون محوری و بستر اصلی نهضت حضرت زهرا (س) مقاومت بر علیه یک است. مفهوم بازگشت انقلاب، انقلاب ارتجاعی و انقلاب معکوس که در مطالعات طبیعی انقلاب تقریباً به آن گفته می‌شود و در ادبیات قرانی از آن به «انقلاب علی اعقاب» یاد می‌شود. آیات ۱۴۴ و ۱۴۹ سوره آل‌عمران بحث قابل توجهی درباره زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی انقلاب علی اعقاب دارد. 🔸 جنبش مقاومت فاطمی در برابر این انقلاب ارتجاعی، مضامین، استدلال‌ها و فرازها و حرکت‌های متعددی دارد که در این‌جا به سه مورد از اهم آن‌ها اشاره می‌شود؛ این موارد به تفصیل، سه حرکت ضروری در برابر انقلاب ارتجاعی و سه فرایند منتهی به انقلاب ارتجاعی را برای ما شرح می‌دهد. 1️⃣بازخوانی دین، مفاهیم دینی و احکام آن به نحوی مستدل به فلسفه آن احکام و ناظر به استلزامات اجتماعی و مسئولیت‌ها و رسالت‌هایی که دین‌داری، ایجاد می‌کند؛ فرمود: جعل الله... العدل تنسیقا للقلوب، و طاعتنا نظاما للمله و امامتنا أمانا من الفرقه و الجهاد عزاً للاسلام. 2️⃣نقد انقلابیون سابق؛ فرمود: انتم فی رفاهیه من العیش. 3️⃣هشدار نسبت به رشد روابط غیر دینی در جامعه و سیاست و فرهنگ؛ نابرابری و فساد در توزیع قدرت و ثروت و منزلت اما با پوششی از دین که البته منتهی به این می‌شود که به زودی این پوشش دینی پوسیده و دریده شود؛ فرمود: سمل جلباب الدین. 🔹 حرکت حضرت زهرا (س) نه فقط خود یک است بلکه الگوی آن نهضتی است که در پایان تاریخ، برای برپایی در جهان اتفاق می‌افتد. آن چنان که رهبر آن انقلاب نهایی و جهانی، که فرزند حضرت زهرا (س) است فرموده اِنَّ لی فی ابنة رسولِ الله اُسوةٌ حَسَنَةٌ. زهرا (س) مادر همه نهضت‌هایی است که می‌خواهند بین این دو قیام، پس از قیام فاطمی و پیش از قیام مهدوی، عملِ انتظار خودشان در هم جهت و هم‌بردار با ظهور به انجام برسانند. 🔺 آیا ما امروز درکی این چنین از حرکت حضرت زهرا (س) داریم؟ آیا خود را موظف به نهضت می‌دانیم؟ آیا زهرا(س) را الگوی مرجع در حرکت‌های خودمان و مادر نهضت‌مان می‌دانیم؟ آیا آن چنان درکی به جنبش مقاومت فاطمی داریم که بتواند ما را به مسئولیت اجتماعی، به رسالت نهضت متوجه کند و مسائل اصلی نهضت‌های ما را حل کند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ زنده باد الجزایر 🔹 تیم ملی فوتبال الجزایر، قهرمان جام ملت‌های عرب شده؛ هواداران و بازیکنان الجزایری، پرچم را بالا برده‌اند. مربی و کل اعضای تیم هم جام قهرمانی را به مردم فلسطین، به‌خصوص اهالی غزه هدیه کردند. 🔹 طرفداران تیم ملی پس از قهرمانی: «ان شاءالله خوشحالی واقعی ما بعد از آزادی قدس است.»
⭕️ دولت جدید و داستان تکراری حسرت عدالت برای سیستان و بلوچستان 🖊 : (+) ◀️ عدالت می‌گوید آنجا که در عقب‌تر است، در دسترسی‌ها، در حداقل‌ها، در حقوق اولیه چون آب، جاده، مدرسه و بیمارستان! عقب‌تر است و آنجا که از حقِ برابر خود با دیگران محروم شده و عقب نگاه داشته شده و گردن‌کلفت‌ها و رانت‌خواران قدرتمند، حق آنها را زودتر برداشتند و در نبودِ آهن گداخته مولا، زودتر و بیشتر سهم خود برداشتند، در زمان ادعای عدالت‌ورزی باید اولویت باشند. 🔸 آن زمان که ادعای روی کار آمدن و گوش زمین و زمان را کر کرده بود، انتظار می‌رفت در ابتدائیات فهم و اجرایِ عدالت، کور و کر نباشند. اما دریغ که ناف توسعه در ایران را با قدرت و بی‌عدالتی بریده‌اند؛ نتیجه‌ی ساز و کارها می‌شود قدرت ندارید، بفرمائید آخرِ صف! تقبل‌الله مومن! عدالت شما را شکر! 🔹 اینجا کودکستان نیست که با الفاظ بازی کنیم؛ مگر اینکه مردم را به‌ویژه مردم استان‌های محروم و پیرامونی و دور از تهران را کودک فرض کنیم؛ بگوئیم رأی بدهید که سید محرومان آمد؛ دولت مردمی آمد‌؛ تفسیر عملی شعار انتخاباتی سید محرومان و دولت مردمی، دادن رتبه آخر به استان‌های محروم است؟! 🔸 از هر ایرانی بالغ که نه! از هر کودکی بپرسید بین ، ، خراسان، کدام محروم‌تر است و کدام نیازمند‌تر، گزینه صحیح را به شما نشان می‌دهد! چه‌طور مغزهای متفکر دولت و مجلس انقلابی و علما و فضلا و دانشمندان و نوابغ دولت محترم، تشخیص نمی‌دهند که کجا اولویت تخصیص بودجه است؟! 🔹 نوابغ چطور درک امنیت ملی دارند که هزار کیلومتر مرزهای شرقی همسایه با طالبان و داعش شده، هنوز حاضر نیستند محرومیت‌های اسف‌بار مناطق مرزی را با بودجه متناسب حل کنند‌؟! 🔸 خود مردم به درک! عزیزان! برای امنیت خودتان در تهران، جنوب شرق را که بالاترین رأی را به دولت جدید داد و با بالاترین مشارکت آبروی نظام و امنیت ملی را حفظ کرد، بودجه متناسب تخصیص می‌دادید. 🔹 رتبه بیست و پنج از سی یعنی یک ششم تحتانی! که اینقدر زحمت و شعار و خرج نداشت. هر دولتی از هر جناحی می‌آمد بدتر از این بودجه را نمی‌داد! 🔸 نگفتیم زبانم لال، بودجه اول را بدهید. اصلا جزء پنج استان اول نه! که می‌دانیم نمایندگان استان‌های مرکزی، تحمل این حد از عدالت را ندارند و خود را در مجلس آتش می‌زنند! حضرات به بالانشینی عادت دارند. ترک آن موجب مرض است! در حد میانه هم عدالت نداشتید؟! همان رتبه‌های انتهایی همیشگی؟! 🔹 بنده به‌عنوان چغندر ماجرا، از این مردم رنج کشیده و چشم‌انتظار خجالت می‌کشم و رویم نمی‌شود در رسانه‌ی شخصی خودم منتشر کنم؛ خودتان موقع دیدن رتبه استان‌های محرومی چون سیستان و بلوچستان، از چهره مردم و کودکان و زنان رنج کشیده آن شرم نکردید؟! جرأت دارید در رسانه ملی این ترتیب بودجه‌ها را بخوانید؟! 🔸 عزیزان نمایندگان سیستان و بلوچستان، ما چگونه شما را با این حجم از ناتوانی استیضاح کنیم؟! چطور شما را پاسخگویِ این کارنامه مشعشع کنیم؟! یا و توده را چه به سوال؟! 🔹 البته انتظار از دولت ، وهمی بود که ابتدایِ تبلیغات انتخابات صراحتا گفتیم و گفتیم که حضرات، قدرت را رأس امور و ارزش‌ها می‌دانند، نه عدالت را! گفتند ای بی‌بصیرت‌ها، تفرقه‌افکنی نکنید؛ جبهه انقلاب را تضعیف نکنید! بگذارید در توهم بمانیم، انشاءالله بعد از انتخابات، مردان قدرت عوض می‌شوند!! 🔺 خلاصه با این بودجه‌دهی‌، به القاب و افتخارات سیستان و بلوچستان اعم از محروم‌ترین، فقیرترین و صبورترین، عنوانِ مسخره‌تر‌ شده‌ترین استان‌ها را هم می‌توان افزود. ممنون از حضراتِ در قدرت که با ما در محرومیت گریه می‌کنند و گویا در عمل به ریش ما می‌خندند. خلاصه حضرات دولتی و مجلسی! آهنِ تفدیده‌ی مولا نیست! بتازانید!
1400-09-17 هوش مصنوعی و آینده‌ی جهان.mp3
21.77M
📢 بشنوید 💢 نشست علمی هوش مصنوعی و آینده‌ی جهان 💠 سخنران: مهندس محمد علی شکوهیان‌راد - متخصص مطالعات سایبرنتیک - مدرس دانشگاه تهران - پژوهشگر آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران 🔶 محورهای موضوعی 1⃣ تعریف هوش مصنوعی از منظر حاکمیتی در نظام سلطه؛ 2⃣ نسبت‌شناسی هوش مصنوعی با مبانی انقلاب اسلامی؛ 3⃣ ماهیت و کیفیت مطالبه اخیر امام خامنه‌ای در حوزه‌ی هوش مصنوعی از نخبگان کشور؛ 4⃣ نسبت‌شناسی علم و Science از منظر جهان‌بینی توحیدی؛ 5⃣ آنچه در نسبت با هوش مصنوعی باید انجام دهیم؛ 💠 این نشست علمی به همت ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و در استمرار سلسله نشست‌های عصرانه‌ی فناوری‌های هوشمند مورخ چهارشنبه، ۱۷ آذر ۱۴۰۰ برگزار شده است. ✍️مهندس شکوهیان‌راد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‏استراتژی قورباغه با پلنِ ‎! پروتکل های ‎ با تزریق اطلاعاتِ محیطی، پدیده هوشمند قرن یعنی"انقلاب اسلامی"را آرام آرام در دیگ ارتباطی اش با شعله های ‎ نظم نوین جهانی بخار پز خواهد کرد، اگر بر باورهای خود در اینکه هیچ کدام از آژانس های سازمان ملل، جهانی نیست نماند! ✍️قاسم پروینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا