فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کودکان محکوم به نابودی که نه چشم آبی دارند نه موی بلوند!
📌 تصاویری دردآور از کمبود شدید لوازم بهداشتی و بیمارستانی در یمن
📌 طبق آمارهای اعلامی بیش از ۳ میلیون کودک از سوء تغذیه رنج می برند، در حالی که روزانه بیش از ۳۰۰ کودک جان خود را از دست میدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قدرت بزرگنمایی فوقالعاده سایت الکترواپتیک پهپاد مهاجر ۶ هوافضای سپاه
5.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ۱۹ سال پیش، چنین روزی، آغاز حملهی نظامی آمریکا به عراق
📌 ویدئو: نخستین ثانیههای حمله به بغداد
✍ موضع کشورهای غربی (کاسبان حقوق بشر) در خصوص حمله آمریکا به عراق چه بود؟ برای اثبات نژاد پرستی این کشورها کافی است مواضع آنها را با وضعیت مشابه (حمله روسیه به مناطق نظامی اکراین) مقایسه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سوال خبرنگار از مادلین کربل آلبرایت Madeleine Korbel Albright) وزیر امور خارجه سابق ایالات متحده آمریکا که در سال ۲۰۱۲ نشان افتخار آزادی رئیسجمهوری را دریافت کرد و پاسخ او...
✍️ خبرنگار از خانم مادلین کربل آلبرایت میپرسد: نیممیلیون کودک #عراقی در جنگ عراق کشته شدند و این آمار حتی از تعداد کودکان قربانی در حملهی اتمی هیروشیما هم بیشتر است، به نظرتان آیا ارزشش را داشت؟
📌 پاسخ را خودتان بشنوید...
#حقوق_بشر_آمریکایی
#نبرد_روایتها
#جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مفهومی ترین جمله قرن
تو این هیچی خیلی حرف نهفتهس
#ترین_های_قرن (قسمت ۲۹)
✅🌴https://eitaa.com/mesagh
✅🌴 @mesagh
🔴قیمت هر بشکه نفت به ۱۱۹ دلار رسید
🔸قیمت نفت برنت بیش از ۳ دلار افزایش یافت و به حدود ۱۱۹ دلار در هر بشکه رسید.
ـــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️سازمان قضایی نیروهای مسلح: شایعه انگیزه قتل به علت نرفتن به مرخصی کذب است.
ـــــــــــــــــــــــ
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 آزمایشگاههای بیوتروریستی آمریکا در جهان - ۱
❓ پنتاگون و CIA در آزمایشگاههای بیولوژیکی سری گرجستان و اوکراین چه میکنند؟
🔻 از زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین، مسکو به صورت مرتب ادعا کرده که ایالات متحده یک آزمایشگاه جنگ بیولوژیک در اوکراین راهاندازی کرده است.
🔻 مسکو در ابتدا مدعی شد که نیروهایش در جریان حمله سراسری به اوکراین ردی از «تلاش عجولانه» برای پنهان کردن تحقیقات درباره تسلیحات بیولوژیکی در این کشور پیدا کردهاند.
🔻 از سوی دیگر چین نیز همزمان با تشدید حملات روسیه، ادعاهای کرملین در خصوص آزمایشگاههای تسلیحات بیولوژیک در اوکراین را تکرار کرده و خواستار انجام تحقیقات شده است. ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: «عملیات نظامی روسیه راز آزمایشگاههای ایالات متحده در اوکراین را برملا کرد و این چیزی نیست که بتوان با مسامحه با آن رفتار کرد.»
🔻 دیدهبان تسلیحات گزارش داده است که ارتش آمریکا بطور مرتب اقدام به تولید ویروسها، باکتریها، و سموم مرگبار میکند که این امر با کنوانسیون سازمان ملل در خصوص ممنوعیت تسلیحات بیولوژیکی مستقیماً مغایرت دارد.
▫️ mshrgh.ir/1352470
💢 آزمایشگاههای بیوتروریستی آمریکا در جهان - ۲
🔸 آمریکا در اوکراین انواع سلاحهای بیولوژیک و ویروسهای مصنوعی را تولید میکند / اوکراین بر آزمایشگاههای بیولوژیک نظامی خود هیچ کنترلی ندارد
🔻 ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه میگوید که شبکهای از دهها آزمایشگاه با هدایت و حمایت مالی پنتاگون در اوکراین فعالیت دارد. وی افزود: برنامههای بیولوژیکی نظامی در این کشور از جمله آزمایش با نمونههایی از ویروس کرونا، سیاهزخم، وبا، تب خوکی آفریقایی و سایر بیماریهای مرگبار انجام شده است.
🔻 پوتین خاطرنشان کرد که آنها اکنون در تلاش هستند تا ردپای این برنامههای مخفی را از بین ببرند. اما ما دلایل بسیاری برای باور این مسئله داریم که در مجاورت روسیه در اوکراین، اجزای تسلیحات بیولوژیکی به نحوی مؤثر ساخته شده است.
🔻 سؤالی که به صورت عمومی مطرح است اینست که آیا واقعا چنین آزمایشگاههای مخوفی آن طور که ادعا میشود وجود دارند یا خیر!؟
🔻 در بخش اول این گزارش به ماهیت فعالیتهای مخفیانه پنتاگون در آزمایشگاههای بیولوژیکی گرجستان پرداخته شد. در بخش دوم و پایانی این گزارش به اثبات نقش پررنگ آمریکا و پنتاگون در آزمایشگاههای بیولوژیکی اوکراین که در آنجا انواع تسلیحات بیولوژیک و بیوژنیتک و انواع بیماریهای تولید میشوند پرداخته خواهد شد.
▫️ mshrgh.ir/1353174
💢 اجازۀ «کردیت سوییس» به تبهکاران برای سرقت از فقرا
✍️ رضا امیدی
جوزف استیگلیتز؛ استاد اقتصاد دانشگاه کلمبیا و برندۀ نوبل اقتصاد ۲٠٠۱، دربارۀ افشاگریهای مربوط به کردیت سوییس (شرکت خدمات مالی و بانکداری سوییسی) در گاردین یادداشتی نوشته که بخشهایی از آن را میخوانید:
🔻 هر بار که روزنامهنگاران پردهای از پنهانکاریهای بخش مالی را پس میزنند، شبکهای از فساد و فعالیتهای پلید برملا میشود و مشتریان پنهان، خانوادۀ دیکتاتورها، و سیاستمداران بهظاهر محترم در دموکراسیها گیر میافتند. اما این بار چیز متفاوتی وجود دارد. این بار بحث از یک جزیرۀ دورافتاده نیست، بلکه صحبت از یک بانک بزرگ در دل اروپا است؛ در یکی از مرفهترین کشورهای جهان. کشوری مبتنی بر حکومت قانون و مدعی شفافیت و عملکرد برتر در نظام بانکی.
🔻 سوییس در این زمینه موضع دوگانهای دارد. این کشور از طریق یک چارچوب قانونی کسانی را که تلاش دارند به مخفیکاریهای این نظام پی ببرند، مجازات میکند. به نظر میرسد سوییس بعنوان یکی از قدیمیترین دموکراسیهای جهان با تهدید روزنامهنگاران و کسانی که تلاش میکنند با دستیابی به دادهها نشان دهند که پشت سایۀ تاریک سیستم مالی چه میگذرد، رفتار خود را ذیل رازداری مشتریان توجیه میکند؛ بیتوجه به اینکه با این توجیه چه زمینههایی را برای بدرفتاریها و تبهکاریهای مالی فراهم میکند.
🔻 تأسفآور است که هیچ رسانۀ سوییسی در ماجرای اخیر بهدلیل ترس از عواقب شدید «قوانین رازداری بانکی» این کشور به روزنامهنگاری جهانی نپیوسته است. سوییس باید پیامدهای وحشتناک چنین قوانینی را بداند: برداشتن بخشی از عواید فعالیتهای غیرقانونی دیگران در ازای ایجاد محیطی امن و مخفی برای ذخیرۀ پولهای آلوده.
🔻 افشای این اسرار دو جنبۀ نگرانکننده دارد: ۱. این تنها بخش کوچکی از دادههای مربوط به مشتریان است و ما با یک گالری از کلّاشها و شارلاتانها روبرو شدهایم؛ دیکتاتورها و خانوادههای آنها، افراد مظنون به جنایتکاری جنگی، مقامات دستگاههای اطلاعاتی، قاچاقچیان انسان، و ناقضان حقوق بشر. اگر پنجرۀ بانک بزرگتر بود چه چیزهایی میدیدیم؟ ۲. به نظر میرسد کشورهایی که بیشترین آسیب را از این وضعیت دیدهاند کشورهای درحالتوسعه و اقتصادهای نوظهور هستند. این افشاگری تأییدی است بر هشدارهای کارشناسان طی این سالها: سوییس مبادلۀ خودکار اطلاعات صرفاً با کشورهای پیشرفته را پذیرفته، نه با کشورهای فقیر و کشورهایی که لانۀ اینگونه فعالیتهای غیرقانونی و نامشروع هستند. در نتیجه، دزدسالاری و فساد همچنان میتواند رشد کند.
🔻 خوب است که روزنامهنگاران حتی برای «حق دانستن» شهروندان کشوری نظیر سوییس که نمیتوانند بر آنچه سیاستمدارانشان پنهان میکنند مبارزه میکنند. سیاستمداران کشورهای پیشرفته به سخنرانی دربارۀ محکومیت فساد در جاهای دیگر علاقه دارند، اما این کشورهایی مانند سوییس هستند که جای امن و بازدهی بلندمدت تضمینشدهای را برای فساد فراهم میکنند.
🔻 باید صریح بگوییم که سوییس در این ماجرا تنها نیست. بدیهی است که بستن این دربها بهآسانی فعالیتها را به سوی بازارهای ملکی و مالی در میامی و لندن و سایر مراکز پولشویی سوق میدهد. اما آنچه بهلحاظ اخلاقی دربارۀ آمریکا، بریتانیا، و سوییس نفرتانگیز است این است که غنائم ربودهشده از کشورهای فقیرتر زندگی میکنند. کشورهایی مانند سوییس که چنین فضایی را طراحی و مهیا کرده باید خجالت بکشند.
🔻 چه تعداد افشاگری دیگری باید در سوییس و آمریکا و بریتانیا و کشورهای دیگر باید رخ دهد تا قوانین خود دربارۀ رازداری بانکی و املاک، و فعالیتهای دیگری که پولشویی و جرم و فساد را تسهیل میکند تغییر دهند؟ درحالیکه این افشاگری نشان میدهد که سوییس از جریان پول کشورهای فقیر سود میبرد، خود این سیستم نیز رو به فساد است: فساد پولهای آلوده همۀ آنچه را با آن در تماس است خراب میکند.
🔻 امید است که این افشاگری بعنوان دستاورد بزرگ روزنامهنگاری شرافتمندانه و صادق، آنهایی را که در برابر یک سیستم مالی و اقتصادی شفاف مقاومت میکنند، شرمنده کند.
🔸 پینوشت: مستند inside job ساختۀ چارلز فرگوسن نماهای دیگری از صنعت مالی و بحرانهای ناشی از آن را توضیح میدهد: فشارهای این صنعت بر فرایندهای سیاسی برای جلوگیری از شفافیت و ساماندهی این حوزه و قانونی جلوهدادن فسادها از طریق تسخیر سیاستگذاری، تعارض منافع گسترده، و نقش پررنگ دانشگاهیان که با حمایت مالی بانکها و مؤسسات مالی دادههای هدایتشدهای را به نفع این صنعت منتشر میکنند و واقعیتهای آن را میپوشانند؛ دانشگاهیانی که گاه در حد کاندیدای نوبل اقتصادی مطرح بودهاند.