🔴 هفت پادشاه در یک اقلیم❗️
🔸 حاکم ابوظبی، رئیس کل امارات متحده عربی است (نفر وسط) و حاکم دوبی، نخست وزیر کشور (سوم از راست).
🔺در این عکس، "شیخ محمد بن زاید" حاکم جدید امارات و ابوظبی، در کنار حاکمان ۶ امارت دیگر دیده می شود.
🔻برخلاف باور قدیمی "دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند" در امارات، ۷ حاکم که در واقع هر کدام پادشاه امارت خود هستند، در اقلیم واحدی به نام امارات متحده عربی گنجیده اند و این کشور را در کمتر از نیم قرن، از بیابانی لم یزرع به یکی از قطب های تجاری و توریستی منطقه تبدیل کرده اند.
ابوظبی، دوبی، شارجه، عجمان، فجیره، راس الخیمه و ام القوین، اسامی این امارت ها هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تیزر فصل دوم سرالک اسراییلی «تهران Tehran»
با بازی نوید نگهبان و گلن کلوز
محصول +Apple TV!
⛔️بازیگر این سریال در روزهای گذشته به عنوان سردار سپاه در حال خوشگذرانی معرفی شده بود!
وزیر جنگ اسقاطیل
دولت اینده یهود ممکن است تنها بین غدیرا و الخضیره باشد
گانتز در جلسه حزبی حزب خودش با اشاره به پیامی که این روزها در فضای مجازی پخش شده و دراون عنوان میکنه که نقب و الجلیل در دست فلسطینیهاست و اسقاطیل عملا حاکمیتی روی اون نداره گفت که اکر فکری نکنیم حرف او درست میشه و در اینده تنها ما فاصله بین غدیرا و الخضیرة در مرکز رو خواهیم داشت
پرونده کودکان یهودی مفقودی یمنی در فلسطین اشغالی دوباره داغ شده
بعد از گم شدن لپ تاپ حاوی اسناد این پرونده امروز منابع رسمی بخشهایی ازین رسوایی اسقاطیل رو منتشر کردن
بسیاری ازین کودکان به علت عدم رسیدگی پزشکی کشته شدن و داروها بدون رعایت موارد بهداشتی بهشون داده شده
بسیاری ازونها بعد از مرگ بدون سردخانه نگهداری شدن
اجساد اونها تکه تکه شده تادر مقاصد پزشکی اسقاطیل استفاده بشه
به خاطر تکه تکه شدن اونها امکان تحویل دادن اجساد به والدین وجود نداشته
درموردی بیش از ۶۰ قلب کودکان بالای ۴۲ هفته رو بیرون کشیدن تا ببینن چرا یمنیها بیماری قلبی ندارند
اخیرا یک خانواده از قربانیان این کشتار یهودیها در فلسطین اشغالی اصرارکرده که قبری که گفته میشه متعلق به فرزندشه شکافته بشه تا مطمئن بشه اصلا اون دفن شده اونجا یا نه
به نظر میرسه با افشای اسناد به سرقت رفته رسوایی بزرگی در انتظار اسقاطیله
اسقاطیلی که داعیه دار دولت یهوده به یهودیها رحم نمیکنه
سید مقتدا صدر در بیانیه توییتری خود خبرداد که جریان صدر به مدت حداقل ۳۰ روز به جبهه فراکسیون مخالفان در پارلمان یا اپوزیسیون تبدیل میشود. او این کار را "انتخابی که باید آن را نیز تجربه کرد" توصیف میکند.
#صدر_اپوزسیون
احمدرضا جلالی کیست؟/جاسوسی در لباس پزشک
🔻خبر اعدام یک جاسوس را زیاد شنیدهایم. #احمدرضا_جلالی متولد سال ۱۳۵۰ فارغالتحصیل رشته پزشکی یکی از مهمترین ماموران اطلاعاتی سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی است که توسط سربازان گم نام امام زمان(عج) شناسایی و دستگیر شده است. او پس از کار مشترک با وزارت دفاع، در یک سفر علمی پژوهشی به سوئد در تور اطلاعاتی موساد میافتد.
🕎 موساد مرحله به مرحله جلالی را در مسیر اهداف خود هدایت کرده و او را آماده جاسوسی در داخل کشور میکنند. جلالی در این باره در اعترافات خود میگوید: «عمده دیدارها با افسران موساد در پوشش مصاحبه کاری، درباره پروژههایی در بخش دفاعی کشور بود که در آن من در کنار افرادی چون (شهید) دکتر شهریاری و (شهید) دکتر علیمحمدی در آن حضور داشتم!»
✡ جلالی پس از دریافت دو خط تلفن امنیتی در بیش از ۵۰ ملاقات با ماموران موساد حاضر شده و برای آنها مبالغی را به عنوان حقالجلسه دریافت میکند. علاوه بر این موساد به جلالی قول تابعیت در یک کشور اروپای غربی را نیز به این جاسوس پوششی وعده میدهد. او اطلاعات کامل (محل کار، تردد و منزل) برخی دانشمندان نخبه کشور چون شهیدان شهریاری و علیمحمدی را در اختیار موساد گذاشته و این سازمان منحوس توسط عامل مزدور خود قرار داده تا عملیات ترور و شهادت آنها اجرا شود./ثامن
🔴 واردات خودرو، حذف ارز فسادزا، پرداخت یارانه ۴۰۰هزارتومانی، شفافیت قوا، حذف امضای طلایی، افزایش ترازتجاری، بهبود بورس، اقدامات مثبت بیمه ای، پرداخت بدهی های روحانی، کاهش چشمگیر تورم، عدم چاپ پول بدون پشتوانه وعضویت درشانگهای، تنها گوشه ای از برکات خداحافظی با روحانی ولاریجانی است.
چند آمار از بزرگترین فساد اقتصادی تاریخ!
#دلار_جهانگیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 درباره آمار اشتغال ایرانخودرو و سایپا دروغ میگویند/ نصف کارکنان سایپا در بخش اداری مشغول به کارند و کار تولیدی و کارگاهی نمیکنند!
👤 دکتر علی خاکساری، عضو هیات علمی دانشگاه علامه در گفتگو با «نود اقتصادی»: کجای دنیا در یک شرکت تولیدی، نصف کارکنان آن شرکت در بخش اداریاش کار میکنند؟/ جهانگیری به دروغ میگفت ما یک میلیون شاغل در صنعت خودرو داریم!
خانمی که برا بی بی سی کلیپ فرستادی۸۱۰ گرم روغن برا یک وعده غذا ۶۳ تومن، کدوم غذا یا وعده غذاییه که هشتصد گرم روغن می بره؟ بگو ما هم بدونیم که امشب از غصه من خوابم نمی بره 🤔
🔴 دفاع عجیب و غریب میرسلیم از خودروسازان داخلی ادامه دارد:
مدعیان باز نشدن ایربگ ها، خودشان در تصادفات مقصرند ؛باز نشدن ایربگ ۱۰۰ خودرو بین ۹۰۰ هزار آمار ناچیزی است
خودروهای داخلی لج خودروسازان خارجی را در آوردند
+لج خودروسازان خارجی از چی دراومد؟ مثلا مدیرعامل تویوتا و بنز و بی ام و دارن میزنن تو سرشون که چرا ایرانی ها ازشون خرید نمیکنن؟
در ضمن مدعیان تصادفات اکثرا به رحمت خدا میرن این آمار پلیسه که میگه ۹۳ درصد ایربگ ها باز نمیشه!
برخی خبرها از گرانی معنی دار کالاهای اساسی، خصوصا آرد و روغن در کشورهای همسایه حکایت دارد. حتی گفته میشود برخی اقلام در دبی و ترکیه چند برابر شده اند.
ظاهرا با ساماندهی یارانه ها در ایران دوران خوشگذارانی خیلی ها به سر آمده است.
💢پیام تسلیت در پی درگذشت حجتالاسلام سیّد عبدالله فاطمینیا
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالمِ واعظِ درس آموز، جناب حجتالاسلام آقای حاج سیّد عبدالله فاطمینیا رضواناللهعلیه را به خاندان گرامی و همهی صاحبان عزا و ارادتمندان و مستفیدان ایشان تسلیت عرض میکنم. اطلاعات گسترده و بیان جذاب و لحن شیرین این عالم محترم، منبعی پر فیض برای جمع زیادی از جوانان و راهجویان بود و فقدان آن مایهی تاسف و اندوه است. از خداوند متعال مسئلت میکنم که رحمت و غفران خود را شامل حال ایشان فرماید و پاداش وافر به ایشان عنایت کند.
سیّد علی خامنهای
۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱
#هرم_کنکور، #پله_منفعت_گرایی_یا_تمدن_سازی
✍دکتر عبدالله گنجی
💥 مطالبه مقام معظم رهبری از دولت مبنی بر اینکه کاری کنید که نفرات اول کنکور معلمها باشند، بهمثابه آرمانی است که سالها ذهن نخبگان را به خود مشغول کرده است. در این نقطه آرمانی بعضا از ژاپن یا سوئد درباره شأن و رتبه معلمان در بین طبقات اجتماعی با حسرت یاد میشود. طبیعتا معلمی مسیر سرعت بخشیدن به رشد و کمال است و این امر مهمترین عنصر تشکیلدهنده شخصیت معلم در جامعه ماست.
شنیدهایم که گفتهاند: معلمی شغل نیست، عشق است، یا معلمی شغل انبیاء است. اما حقایق و زیست انسانی امروز گوشزد میکند که متاسفانه این جایگاه عظیم گرفتار «منزلت – معیشت» است و دیگر هیچ.
حال چطور میتوان در خانواده عیالوار آموزش و پرورش باتوجه به منابع کشور چنین سیاست مهمی را رقم زد؟
نقد کیفیت معلم در شرایط فعلی با نوعی محافظهکاری همراه است و احساس میشود هر نقدی توهین به کسانی است که در حداقل معیشت گرفتارند.
اما فراسوی معیشت، مشکلات دیگری نیز در حوزه معلمی وجود دارد که مخفی میماند یا بهخاطر معیشت، جسارت ورود به آنان وجود ندارد. خروجی آموزش و پرورش معمولا مورد نقد خانوادهها و رهبران است. آیا میتوان این نارضایتی را صرفا بهخاطر معیشت دانست؟
یا بهخاطر معیشت به ابعاد دیگر نارضایتی ورود نمیشود؟
بنابراین علاوه بر معیشت، ضوابط حاکمیتی و کیفیت نیروی انسانی را نیز باید بهعنوان عوامل آسیبزا مدنظر قرار داد.
به اکثر رشتههای برتر در هرم کنکور با نگاه پولسازی نگریسته میشود. افرادی که قبل کنکور به آن قله فکر میکنند، محاسبات احتمالی، خیالی و مطلوبی را مدنظر دارند که قطعیت ندارد ولی با امید بدان مینگرند اما در حیطه معلمی همه چیز روشن است. میدان مانور محدودی دارند و فرد محکوم به پذیرش شرایطی است که الان قطعیت آن را میداند و اگر احساس کند راه بهتری مییابد هرگز در این مسیر وارد نمیشود. از سوی دیگر، مدعای تمدنسازی بدون غلبه معلمان فرهیخته و نخبه ناممکن است.
امروز هرم کنکور دست پزشکهاست و رقابت برای قله هرم باعث شده ایرانِ بعد از انقلاب بهسرعت قطب پزشکی غرب آسیا شود و حقیقتا در حوزه پزشکی، در ایران انقلاب شده است. آیا شیفت این هرم به معلمی امکانپذیر است؟ شاید مهمترین عاملی که این مهم را از ذهن دور میکند همان عیالواری است و دولتها هم میگویند یکسوم بودجه کشور را آموزش و پرورش میبلعد و خود را مبرا از تعهد مضاعف میدانند. ورود به عرصه معلمی ارزشمند است اما راه سختی است. ارزشمندبودن و سختیهای آنرا چطور میشود با هم جمع کرد که شأن پیامبری نیز محفوظ بماند؟
#حذف_ارز_ترجیحی
✍مجتبی نامخواه
💥مخالفت با #حذف_ارز_ترجیحی، که بارها به مثابه یک نقد منصفانه ابراز شد، مربوط به دوران ماقبل اجرای این سیاست بود.
⏺تکرار آن حرفها در این روزها، از نقطه نظر ایجاد تغییر، منفعلانه و برای جامعه هراسانگیز و ملالآور است. به علاوه هیچ کمک صادقانهای به مجریان و به بهبود اوضاع نمیکند.
🔽حالا که تصمیم حذف ارز ترجیحی گرفته شده، باید از دولت بخواهیم علاوه بر پرداخت مستقیم یا کالابرگ، قدرت خریدِ برنامه جبرانی را هم در میان مدت تضمین کند.
⏬هدف تعدیل در نحوه اجرا و نتایج آن تاثیرگذار است. تعدیل یارانهها در پایان دهه هشتاد با هدف بازتوزیع ثروت انجام پذیرفت و در پایان دهه نود با هدف کسب درآمد و حل کسری. در پایان دهه هشتاد به کاهش شکاف طبقاتی و بهبود ضریب جینی کمک کرد و در پایان دهه نود، نه.
⏺در صورت فقدان تضمین قدرتِ برنامههای جبرانی، با کاهش ارزش پول، قدرتِ جبران یارانه مستقیم به سرعت نابود میشود.
مهمترین مسئله این است که با مطالبه تضمین فوق از دولت، هدف این برنامه به شکل مستمری به سمت بازتوزیع ثروت مایل شود.
1-آنچه جنبه معنوی و باورمندی و راهبردی دارد، اینکه باید از چهره، شخصیت و شأن معلم در جامعه پاسداری شود و این هم بر دوش فرد معلم است و هم حاکمیت. با حراست یک طرفه، این مهم محقق نخواهد شد.
2-باید زمینه انگیزشی بهصورتی فراهم شود که حقوق دوران تحصیل دانشجو - معلمان همانند معلم شاغل مکفی باشد تا بتواند زیرساخت ازدواج و... را در همان دوران تحصیل فراهم کند. بنابراین نباید حقوقی شبیه سربازان به دانشجو-معلمان داد. باید شأن آنها از روز اول ورود، حفاظت شود.
3-مقطع تحصیلی معلمان و سطح تدریس باید در همه سطوح یک پله ارتقا یابد. آنچه به عنوان آموزش «ضمن خدمت» معلم را درگیر میکند باید همان بدو کار انجام شود. معلم ابتدایی به لیسانس ارتقا و متوسطه اول به ارشد و دکتری در متوسطه دوم بهکار گرفته شود. جذب هزاران فارغالتحصیل مقطع دکتری به آموزش و پرورش (در عین اشباع آموزش عالی) در دسترس است.
4-شرایط هوشی- روحی جذب معلمان نباید کمتر از سطح خلبانی باشد. ارزشگذاری به این جایگاه دفاع از این شأن است. نباید در انتخاب رشته از سر ناچاری انتخابهای آخری در حد کاردانی معلمی باشد و از همان روز اول دانشجویی، دانشجو-معلم حسرت رشتههایی را که نیاورده است، بخورد. بنابراین فقط صلاحیت جسمی، اخلاقی و امنیتی کافی نیست، هوش و هرم کنکور رابطه مستقیمی با هم دارند.
5- وضعیت مسکن فرهنگیان باید از جهت زمان و مکان نهادینه شود. شهرکهای فرهنگیان باید مستمرا در حال ساخت باشد. معلم باید در 5سال اول خدمت در منزل مستقر شود و این تضمین خود مسیر هرم کنکور را میگشاید.
6-وام خودرو در طول خدمت یکبار و متناسب با شرایط قیمت همان زمان پرداخت شود و این عرف، قانون و سنت را معلمان، دولت و بانکها همه بدانند و از آن تخطی نشود. این بخشی از انگیزشی است که هنگام انتخاب رشته خود را نشان میدهد.
7-جشنوارههای کشوری- ملی و استانی برای شناسایی معلمان برتر با شاخصهای معین باید طراحی شود تا حس رقابت برای رشد در طول خدمت، او را به تکاپو وادارد. پاداشهای این جشنوارهها باید ارزشمند باشد.
بهطور مثال، میتوان تعیین محل خدمت معلمان نمونه را به خود آنان سپرد یا همانند فرماندهان جنگ، مدالهایی را برای آنان تعریف کرد. اگرچه برای رهبری تربیت دینی دانشآموزان بسیار مهم است اما مطالبه ایشان هرم کنکور است یعنی هوش و استعداد معلم را مهم میدانند و به قول روشنفکران نگاه ایدئولوژیک ندارند. البته دانشجو- معلم بعد از ورود به تحصیل میتواند غنای پرورشی - تربیتی را با علمآموزی تلفیق کند که اکنون نیز کم و بیش وجود دارد. چگونگی وارونهکردن هرم کنکور بهنفع آینده ایران باید توسط کارشناسان خبره برنامهریزی، منابع انسانی، اقتصاد، تربیت، روانشناس و جامعهشناس مشترکا طراحی شود. باید کیفیت معلمی را از وضع موجود نجات داد. این زیرساخت بر همه زیرساختهای دیگر ترجیح دارد. باید خروجی هرم کنکور از نگاه مردم، انسانسازی و کمالگرایی باشد. منفعت عمومی، تمدنی و ملی در این هرم باید جایگزین منفعت فردی شود.